maandag 15 september 2014

Ukrainian army bombing civilians and populated areas Donetsk 14 September 2014 ENG-NL Subs 18+

18+ Graphic.

Bombardement door Oekraïens regeringsleger van burgerdoelen Donetsk 14-9-2014 van de Kievwijk en de Koeibishevski wijk. NL + ENG Ondertiteling (rechtsonder aanzetten). Bombardment of civilians and civilian objects by Ukrainian army Donetsk 14-9-2014, the "Kievski"and "Kubishevski" neighbourhoods. ENG + NL subs, please turn on right below. Original from here

14-9-2014 Artillerievuur veel te dichtbij om comfortabel te zijn; beschermd door enkele.... blaadjes... Kievsky district: jumping for cover after an incoming artillery barrage comes far too close for comfort.

HERE another Donetsk Sunday 14 September 2014 1 minute report...

Volgens informatie van het stadsbestuur zijn er zondag 14 September 2014 6 burgers omgekomen als gevolg van bombardementen van het Oekraïense staatsleger. Ook zijn 15 mensen gewond geraakt in variërende zwaartes. De bombardementen vonden plaats onder andere in de Kievwijk van de stad Donetsk. Er waren geen enkele militaire posities, objecten of soldaten van Novorossiya ook maar in de buurt. Het gaat derhalve om een oorlogsmisdaad van de "ATO" (anti terroristische operatie van de Oekraïense regering)

As per information of the Donetsk city council, 6 people have been killed by Ukraine State bombardments of civilian neighbourhoods in Donetsk. Especially the Kiev neighbourhoud in Donetsk was hard hit. Also 15 people got injured in different grades of severity. There were no military objects, positions or soldiers, even close. One can speak of warcrimes committed. Another bloody Sunday in Donetsk, 14 September 2014.Twee foto's (1 boven, 1 onder) van de Koeibishevastraat, Donetsk 14-9-2014. De Oekraïense projectielen vielen precies bij de bushalte. Een vrouw kwam om. Een andere vrouw raakte zwaargewond.Two pictures above of the Kuybishevastreet, Donetsk, 14092014. The Ukrainian government bombs came down exactly at the busstop. One woman died on the spot. Another woman got severely wounded.

20 opmerkingen:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Ia40_u9-R1w
  Kerry attacking RT for propaganda, but not coming up with any examples. A better compliment RT could in fact not get.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerry heeft wel wat beters te doen dan RT te kijken. Zoiets als IS bestrijden en zo....maar voorbeelden te over. In feite is het allemaal 1 grote propagandashow, je hebt niet eens voorbeelden nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind je van die bombardementen van het regeringsleger gisteren op "Bloody Sunday" in Donetstk, Cruelman?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waarom horen wij niks van de doden die worden gemaakt door het "heilige verzet" van jou Blik?? Want die zijn er ook heel veel....zo zijn er "naar eigen zeggen van het verzet" en lekker neergezet als propaganda door jou zeker duizenden krijgsgevangenen, maar we horen er niks meer van...nou ja, nu een ruil van 37 ieder....schiet niet op...En het ingrijpen van het Russische leger overal in Oost Oekraiene wat vooral doel richt (en raketten, mortieren en kogels) op Mariapol vanwege het al eerder geannexeerde schiereiland Krim. Maar ja, vragen vragen vragen die ik schijnbaar niet mag stellen van jouw vaste 2 lezertjes Gerrit en Dawg, die me steevast begroeten met nazivriend. Leuke site hier dus, ben je het niet met het blog eens ben je een nazi...dus 99,9999999999% van NL is nazi dan....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Maar ja, vragen vragen vragen die ik schijnbaar niet mag stellen van jouw vaste 2 lezertjes Gerrit en Dawg, die me steevast begroeten met nazivriend. Leuke site hier dus, ben je het niet met het blog eens ben je een nazi...dus 99,9999999999% van NL is nazi dan...."

   O, dacht je dat ik niet meer mee las? Ik heb het niet zo op ruggengraatloze justitiemedewerkers die hun ziel hebben verkocht aan een hypotheek. Ik heb mijn tijd nuttig besteedt om je IP even na te trekken, je adres en je naam. Ik weet alleen nog niet hoe je eruit ziet maar daar kom ik ook nog wel achter, een kwestie van observeren. En ja "99,9999999999% van NL is nazi dan...." en daar ben jij er één van.

   Verwijderen
  2. Wie is nu de betaalde medewerker mister ik heb je IP nagetrokken, adres en naam?? Als je dat allemaal al hebt gedaan dan WEET je dat ik geen agent ben of betaald wordt. Je verlult jezelf dus. Dus ik neem je nu al niet meer serieus,verder nog iets?? Daarbij als je de rest van NL nazi noemt dan neem ik je al helemaal niet serieus, maar ja, fanboy van Kat en co, dat spreekt al voor zich. Dan ben een psychiatrisch patient als je achter zo'n mensen aanrent....

   Verwijderen
 5. Cruel, je geeft geen atwoord op mijn vraag, puur menselijk bedoeld, wat vind je van die bombardementen gisteren met 6 doden en 15 gewonden tot gevolg, onschuldige
  burgers, geen verzet in de buurt.

  En die "doden die gemaakt worden door het heilige verzet"; Cruel, je hebt hier alle ruimte, kom jij dan met die links, die filmpjes. Ik heb ze niet. Burgerdoden zoals het Oekraiense staatsleger die maakt, die ben ik van de andere zijde NIET tegengekomen. Dus kan ik ze ook niet plaatsen. Doe jij dat dan; je krijgt er hier alle ruimte voor. Geef eens wat meer body aan je boute uitspraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk plaats het "verzet" geen gruweldaden van zichzelf op internet, dan vallen hun fans, zoals jij, af. En om op je post in te gaan; elke dode en gewonde in welke oorlog dan ook zijn er teveel, maar ze vallen aan ALLE zijden. Alleen jij bericht nogal eentonig en van slechts 1 kant. Dat is niet onafhankelijk nieuws brengen, dat heet propaganda brengen. Enorm zelfs. Het stikt hier namelijk van de verhalen die, laten we het mild zeggen, nogal overdreven zijn. Of die niet na te gaan zijn, wel slim overigens. In ieder geval met een grote sympathie voor moordenaars en terroristen. Want ik volg het al sinds dat je je "onafhankelijke" site aankondigde op KLOL. Als je daar al zit dan spoor je niet. Ik volg het om te zien welke zieke geesten er in NL rondlopen en het zijn er nogal wat helaas....maar goed, hier word je meteen nazi genoemd als je een andere mening hebt als de anderen dus eigenlijk zijn jullie de nazi's en liquideren jullie gewoon kritiek en de brengers van de kritiek, omdat jullie er niet tegen kunnen. Kiezen de kant van de pester nu (Rusland en dat "verzet") omdat jullie vroeger waarschijnlijk enorm gepest zijn. En kunnen totaal niet tegen kritiek, was me al via KLOL duidelijk. Ook daar trouwens enorm veel ja-knikkers, Micha laat er soms een criticus tussen zodat de ja-knikkers/fans van Micha die critici af kunnen maken. Goh, je hebt goed geleerd van de meester, Blik!! Mijn complimenten. Enigste is, ik word er niet afgegooid en daarvoor mijn complimenten. Dat siert je. Maar je doet ook geen reet tegen scheldkanonnades van je lezertjes. Als je juist tegen nazisme was dan had je die scheldpartijen meteen afgebroken. Dat je dat niet gedaan hebt zegt genoeg....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verzet (zónder aanhalingstekens,want het IS verzet) maakt óók slachtoffers, maar dan bij de Ukraïnse soldaten en huurlingen uit Kiev. Waarom wil jij (en veleNederlanders met jou) persé een vijand maken van Rusland? die staan hier buiten, de handvol Russische soldaten dié bij NAF meevechten zijn daar op vrijwillige basis, gepensioneerden zelfs, die uit idealisme meestrijden tegen die gevaarlijk Junta(na de coup) om hun identiteit te kunnen behouden en hun eigen taal te kunnen blijven spreken.
   Wat vindt jij van een regime dat op haar eigen burgers schiet, huizen bombardeert, jij zou je gewoon laten afslachten, samen met vrouw en kinderen?
   Benieuwd naar je reactie, groet, Jasmijn.

   Verwijderen
  2. Gevaarlijke junta?? Ja daag...zie jij dan elders in Oekraine kampen, mensen wegkwijnen of valse beloftes doen?? Nee he?? Dat klote Novorussya doet het constant....maar die zijn heilig. Ik wil Rusland helemaal niet als vijand, maar zij doen aan landjepik en ordinaire oorlogsvoering, Oekraine niet. Dus niks verzet, het is Oekraiens grondgebied en als je flauw je ineens een eigen staatje denkt te kunnen permitteren en geen tegenstand duldt en jankend de Russen om hulp roept ben je echt zielig.

   Verwijderen
  3. Je hebt het niet écht begrepen he? hoe zou jij het vinden als het kabinet Rutte zomaar aan de kant gezet wordt en er (bijvoorbeeld) een Hitleriaans kabinet gaat zitten die allerlei enge regels invoert: Friezen mogen geen Fries meer spreken, Limburgers geen Limburgs, etc. dan weet IK wel wat er gaat gebeuren: opstand! en terecht en als datzelfde enge kabinet dan op die burgers gaat schieten laten zij zich dan zomaar afslachten? ik neem aan van niet. Natuurlijk is Ukraine, Ukrains grondgebied, Crimea niet meer, dat is democratisch, per referendum besloten en is weer terug bij Rusland.De regio Donetsk verzet zich tegen deze ondemocratische, facistische Junta(ik blijf het zeggen: op je eigen bevolking schieten is NOT DONE! vrouwen en baby's niet uitgezonderd!) dus uiteraard schieten ze terug) en heeft zich symbolisch uitgeroepen als onafhankelijk: novorossiya. ze hebben niet jankend Rusland om hulp geroepen, Rusland staat hier volkomen buiten, ze krijgen hulp van vrijwilligers uit Rusland, waaronder óók (ex)militairen, zelfs oude mannen en een paar vrouwen.
   Landjepik is overigens meer de stijl van Israël, maar dat is weer een hele andere discussie.
   En hopelijk komen die kampen waar jij het over hebt er niet, ze zijn er gelukkig (nog) niet, maar als het aan die armstrekkende figuren in de RADA ligt komen ze er vast nog wel, zitten zóveel buitenlandse huurlingen bij het UA, die wíllen wel!

   Verwijderen
  4. Geloof niet dat ik degene ben die niet goed heeft zitten opletten, jij des te meer!!! Alles is al onderuit gehaald wat Blik hier loopt te beweren en een beetje de EU en VS beschuldigen van oorlogshandelingen en zo...terwijl er toch echt alleen Russen daar met wapens in hun handen rondlopen, de Krim keihard met geweld innemen onder het mom van "wij beschermen onze "taal"broeders" ... Oke, dus de VS gaat binnenkort Schotland bevrijden van het juk van de Engelsen of zo?? Rusland is de lont, het kruitvat EN de ontploffing van deze oorlog, en niemand anders!! Maar als je dat hier zegt, duidelijk uitlegt wordt je gewoon weggezet als nazivriend, gelden er ineens andere media, worden er keihard dingen verzonnen en gefantaseerd om het 1 en ander maar goed te praten. Confronteer je daar bepaalde mensen mee worden ze nog boos ook nog?!?! Maar het zegt al genoeg dat er geen nieuwe berichten meer verschijnen op dit blog...iedereen heeft dat doortrapte Novorussia inmiddels door en de DNR en andere "verzetsgroeperingen". Keiharde moordenaars zijn het, nietsontziende huurlingen die alles en iedereen die in hun weg staan vernietigen onder het mom van "bevrijding" en "Russische broederschap". En daarmee dus mensen die hen steunen worden gezien als terroristenbroeders....dus succes daarmee!!

   Verwijderen
 7. Je volgt Blik wel op de voet, prima; maar kom dan eens met een paar linkjes naar wat #warcrimes van Noworossiya, ouwe volgert die je d'r bent. 3 Linkjes bijvoorbeeld. Nee, ik mats je, twee linkjes. Ik maak het met je; kom met 1 vergelijkbaar filmpje als wat op deze pagina staat, maar dan veroorzaakt door "het verzet". 1 Linkje, dat moet toch lukken voor jou als ouwe volgert. 1 Linkje van #warcrimes van het verzet tegen burgerbevolking. We wachten het hier allemaal in spanning af, waar jij mee gaat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze staan hier al, durf namelijk zo te wedden, als het niet zo vreselijk was, dat al deze doden niet door Oekraïense militairen zijn gevallen maar door de "soldaten van het verzet", bedoeld om hun "goede bedoelingen en heroische strijd voor het zelfverzonnen Novorussia" te vergoeilijken. Hoe kan het anders dat ze zo snel met filmen zijn?? Dat ze meteen slachtoffers zien en al? En nergens een Oekraïense tank, soldaat of wat dan ook in de buurt?? Dat ze zo gedetailleerd alles kunnen vertellen?? Nou Blik??? Ow wacht, beproefde tactiek, voel hem al aankomen....nu ben ik zeker een complotdenker?? Gewoon de rolletjes omdraaien??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Allemaal weer bijzonder armoedig wat ik hier van je moet lezen, nazivriend. Non-argumenten, verzinsels en (vanzelfsprekend) de jij-bak. Maar geen linkjes naar betrouwbare bronnen. Dat dan weer niet. Nazivriend, je bent eerder een doodordinaire leugenaar dan een complotdenker.

   Verwijderen
  2. Kom jij dan met tegenargumenten?? Ow wacht, kan je niet natuurlijk....en dat je me constant "nazivriend" noemt is een teken van onvermogen. Mag je niet van je vrouw of zo?? Of ben je nooit goed opgevoed?? Enige nazilover die ik hier zie ben jij....maar ach, ik praat tegen een muur want ik krijg nooit argumenten, bijbehorende serieuze bronnen enz...maar ach, jij mag alles en critici mogen niks, alleen jouw scheldkanonnade lezen en lezen hoe superieur je bent....

   Verwijderen
 9. Opvallend bericht:

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/09/oostoekraine_krijgt_eigen_stat.html

  Onze nationale leugenaar Timmertraan doet trouwens ook weer z'n dagelijkse duit in het zakje:

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/timmermans_opmars_is_schuld_ru.html

  Benieuwd wanneer Timmermans de Russen de schuld gaat geven van de watersnoodramp van 1953 in Zeeland en de kettingbotsing op de A58.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Speech van Strelkov. Lezenswaardige reflecties in de comments van 'HISTORIAN' en
  'JOHN ROBERTS'

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:
   http://slavyangrad.org/2014/09/12/we-will-not-allow-for-russia-to-be-ripped-asunder-and-ruined/

   Verwijderen