maandag 8 september 2014

Nieuwsticker Maandag 8-9-2014 Info Persco Igor Strelkov 11-9

Op deze pagina komt vandaag maandag 8 September het nieuws van de dag. We plaatsen het zoals het binnen komt, al dan niet met een (uitgebreidere) toelichting. De nieuwe items worden onderaan geplaatst.

On this page the Monday 8 September news will be placed as we get it in. New items will be placed below.

00:10 Interview Graham Phillips met Noworossiya soldaten luchthaven Lugansk, zojuist door hen heroverd. Was gepubliceerd op 5 September 2014"US to attack Russia in 2015." Evgeny Fedorov, Russisch Parlementslid, 13-5-2014Operation Sea Breeze: NATO Ships Enter Black Sea, Positioning Near Crimea, 6-9-2014Novorussia: independent, associated or (con)federated? Analyse van "The Saker", HIER.

Amnesty maakt HIER melding van schendingen mensenrechten van Aidar. Wij hadden daar eerder al aandacht voor met oogetuigenverslagen, onder andere HIER.

Bewoners Donbass herdenken bevrijding van Duitse Nazi's bij Saur MogilieEem dag met vele mixed feelings voor de -volgens opgave- circa duizend bezoekers van Saur Mogilie vandaag, de dag van de bevrijding van het Duitse fascisme.

"Eerlijk gezegd, doet het me pijn, het was zo'n mooi monument. Maar alles komt goed. Een monument voor de soldaat. En een voor de "Opoltjentets" (de verzetsstrijder)."

"Alles herhaalt zich"

"Het was en is een wereld vredes monument."

"In shock van wat hier gebeurd is, maar we gaan het herstellen. Dat wat hersteld kan worden, hersellen we."Poëet en beroemde literator Jury Joertjenko is 24 dagen vastgehouden in een metalen kist, bij bombardementen buitengezet, linkerknie vernield, door Natsguardia van het Oekraïense leger. Hij woont al twintig jaar in Frankrijk maar was teruggekeerd naar de Donbass om mensen te vertellen wat daar gebeurt. Meer info, in het Russisch, HIER.

Volwassen Oekraïense nationalisten pesten een jongen in Xarkov, 7-9-14 gepubliceerd, ENG-subsUit de Volkskrant van vandaag: Hans Boland (63) die de Poeshkin prijs weigert die Poetin hem 4 November had willen uitreiken: "Poetin is voor mij niet beter dan Hitler en Stalin - volstrekt verwerpelijk", en "Ik heb een homosexuele relatie met een Indonesische man van 32. Dat wisten ze vast niet."

Uit dezelfde Volkskrant, Olaf Koens over de dood van Andrei Stenin (een dubbele pagina groot artikel): "...Een conflict dat paradoxaal genoeg wordt aangewakkerd en uitgevochten door de propagandamachine waar ook Stenin voor werkte. Over de ruggen van fotografen die niets meer en niets minder doen dan het dagelijks in beeld brengen van de verschrikkingen van een oorlog..."

Translation Olaf Koens about Andrey Stenin: "...A conflict paradoxically enough being heated up and fought by the propogandamachine, for which Andrey Stenin was working as well. At the cost of fotographers that do not want anything else but showing on a daily basis the horrors of war..."

Alexei Mozgowo, commandant van "Oplot", een speciaal bataljon, is het geheel niet eens met wat er in Minsk is afgesproken. Hij redeneert als volgt. In eerste instantie is daar een verdrag getekend door Noworossiya met Koetsjma, de oude president van Oekraïene. "Welke status heeft die man, die meer bijelkaar gestolen heeft dan wie ook? Waarom geen handtekening met een vertegenwoordiger met de huidige reële macht?". Verder geeft Mozgowo aan dat de oorlog ingaan richting de winter een mate van spanning / angst meebrengt, maar de gedachte te moeten leven onder het juk van Kiev (vrij vertaald) zou hem nog veel onaangenamer zijn.

08.09.14 22:40 Ополченцы: В это перемирие раненых у нас больше, чем в военное время.

08.09.14 22:40 Verzetsleden: Tijdens dit staakt het vuren hebben we meer gewonden dan in gevechtstijd.

8-9-2014 8:30 pm Bericht van Alexander Zhilin

In Oekraïene is een training afgerond van tweehonderd sniper-groepen. Elke bestaat uit een sniper en twee automatsiche geweren. Ze zijn klaar gestoomd door Duitse instructeurs. Ze zijn bewapend met Oostenrijkse Schteier geweren. In de komende tijd gaan ze uitgestrooid worden over het territorium van Noworossiya.

Geen Stijl: NOS faalt en liegt met anti-Rusland propaganda

Mozgovoi: "This truce is not what we fought for". Resistance within a Rebellion. September 8th ENG subs

I did not have time to subtitle the deserters yet, but Mozgovoi is fully subtitled. He speaks 3 times, with two government soldier interviews inbetween (except the text at the end which is available at http://slavyangrad.org/2014/09/06/ale... ), Aldus Tatzhit Mihailovich, aan wie we de ondertiteling te danken hebben. Mozgowoi is commandant van Prizrak, een speciaal bataljon, en hij heeft zo zijn kanttekeningen bij het verdrag van Minsk, om het heel mild te zeggen.

Duitse media net zo onder vuur als Nederlandse media. Hinter der Fichte analyseert het HIER.

Meer onbegrip over het getekende verdrag in Minsk, HIER van Slavyangrad.org. Het stuk wordt gezien als verraad aan Noworossiya. Onbegrip dat de vertegenwoordiger van Noworossiya dit getekend heeft.

Redaktie van @vesti om 11 uur vandaag het werk onmogelijk gemaakt door veiligheidsdienst Oekraïene na artikel over apartament dochter baas veiligheidsdienst in NY. Aldus @vesti.

Persconferentie Strelkov. Live.Er schijnt een persconferentie van Igor Strelkov aan te komen. Mogelijk live te volgen HIER. Of HIER.

Enige punten uit de persconferentie:

Schandelijker en meer verraad dan het verdrag in Minsk is er niet; het betreft in feite een capitulatie.

Noworossiya dient behouden te blijven.

Doel van de tegenstander is Russen in Noworossiya en aan Russische zijde maximaal te doden.

Staakt het vuren, dat nauwelijks een staakt het vuren genoemd kan worden, wordt door Oekraïene gebruikt om materieel te vervangen en troepen te versterken voor nieuwe aanvallen, onder andere bij Debaltseevo.

Boeing door Oekraïene met opzet het oorlogsgebied ingestuurd. "Ik weet er niet alles van daar ik met oorlogshandelingen bezig was maar volgens mij hebben de Oekraïeners hem zelf neergeschoten."

Probleem is de vijfde kolonne.

Over het bouwen van een muur door de oekraïeners tussen Oekraïene en Rusland: Een muur tussen de landen kun je bouwen, de volkeren van Oekraïene en Rusland kun je niet scheiden.

Op de vraag hoe en wanneer deze oorlog eindigt: "Als ik God zou zijn, zou ik het wellicht kunnen zeggen."

86 opmerkingen:

 1. Ja hoor, weer uw dagelijkse bak propaganda over dit zwaar ondermaatse nieuwsblog uitgestort. Het belangrijkste nieuws wordt maar even vergeten van vandaag; namelijk het schenden van het staakt-het-vuren van beide kanten en de mededeling door diverse media waaronder de BBC die melden dat het wel degelijk een BUK raket was die MH17 uit de lucht schoot en dat dat werd gedaan door....een RUS!! Hij was namelijk de enige die hem kon bedienen, die "zogenaamde verzetsstrijders" zijn een hoopje boeren met wat Kalasjnikovs die daar al amper mee kunnen schieten. Dus Poetin heeft wat uit te leggen, want hoe komen er zoveel tanks, materiaal en troepen die WEL alles kunnen bedienen inclusief een BUK-installatie over de grens?? Dit keer is de goeie man echt nat....als er nog meer naar buiten komt zo staat Poetin wel zo voor paal dat hij 2 kanten nog opkan...of vol in de aanval dan wel ontkenning of hij treedt af omdat hij dan weet dat zijn verhaal en positie niet langer houdbaar zijn..Of we dan beter af zijn met Medvedev (stroman van Poetin) moet nog blijken maar dit lijken me de scenario's die zich komende dagen gaan ontvouwen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dat Griezelman ook weer zo nodig zijn AIVD bloedgeld waar moet maken. Een verzoek aan iemand die nog zo dom is om dat geraaskal te lezen: Zou je, ALS hij ooit iets zinnigs schrijft, mij hier op willen attenderen, dan kan ik daar op reageren. Zodra ik die schuilnaam zie moet ik namelijk kotsen. Echt zonde van mijn tijd om het te lezen, dus doe ik dat al een tijdje niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En toch reageer je weer, beetje dom niet?? Maar ja, jij bent en blijft dom door Hitler dan wel Stalin 2.0 fanatiek te verdedigen. Voelt dat nou fijn, landverrader zijn?? Kun je dan sávonds weer lekker slapen of "spelen" in bed met die man in je gedachten?? Ach ik kan zeggen wat ik wil hier, slimmer willen ze maar niet worden.

   Verwijderen
 3. Poetin aan het woord

  De volgende opmerkingen zijn overgenomen uit een vergadering van president Poetin en ambassadeurs van Rusland op 1 juli 2014. Omdat de mainstream media categorisch nalaten om uitspraken van Poetin te publiceren, is het westerse publiek niet op de hoogte van de bedoelingen en beweegredenen van de Russische president. Daarom vinden wij het belangrijk om u alsnog te informeren over uitspraken die in juli door Vladimir Poetin zijn gedaan, maar nooit in de westerse mainstream media werden gepubliceerd.


  Marionettenregering


  Tijdens voornoemde vergadering veroordeelt Poetin de marionettenpresident van Oekraïne voor het feit dat hij ten onrechte een positie heeft toegeëigend als gevolg van het omverwerpen van een democratisch gekozen president, en voor het betreden van “het pad van geweld”, dat niet kan leiden tot vrede.


  De opmerkingen van Poetin zijn simultane Engelse vertalingen omdat Poetin zijn uitspraken in het Russisch deed. Dergelijke vertalingen zijn zelden goed, maar meestal voldoende om de inhoud over te kunnen brengen.


  Militaire acties


  Poetin zegt: “Helaas heeft de Oekraïense president Poroshenko de beslissing genomen om militaire acties te hervatten en we, d.w.z.dat ik en mijn collega’s in Europa, hem niet konden overtuigen dat de weg naar een betrouwbare, permanente en duurzame vrede niet kan lopen door het voeren van oorlog. Voorheen had Pedro Poroshenko geen directe relatie met orders om militaire actie te ondernemen. Nu hij dit wel heeft gedaan ligt de verantwoording volledig bij hem, niet alleen militair maar vooral ook politiek”.


  Wapenstilstand


  “Op maandag 30 juni sprak ik met Frankrijk, Duitsland en Oekraïne via de telefoon, waarin ik de noodzaak benadrukte van een wapenstilstand en de oprichting van een betrouwbaar mechanisme voor een toezicht op de naleving van het staakt het vuren. Ook zei ik dat de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) een actieve rol moest spelen bij de verlenging ervan. Ik bood aan dat checkpoints aan de Russische kant van de grens met Oekraïne zouden kunnen worden gecontroleerd door vertegenwoordigers van Oekraïne en OVSE om gezamenlijk de zeggenschap over de grens te verzekeren”.


  Interne zaken Oekraïne


  “Alles wat er gaande is in Oekraïne zijn natuurlijk interne zaken van de Oekraïense regering, maar wij vinden het pijnlijk en ergerlijk dat er burgers sterven. Wij zijn van mening dat er een bewuste poging is van Oekraïne om vertegenwoordigers van de pers te elimineren. Het betreft zowel Russische als buitenlandse journalisten. Het doden van journalisten is absoluut onaanvaardbaar.


  Hegemoniale ambities van het Westen


  “Ik hoop dat pragmatisme zal zegevieren en dat het westen zich zal ontdoen van haar hegemoniale ambities en de wens om de wereld te regelen op basis van hun voorkeuren. Ik hoop oprecht dat het Westen relaties zal gaan opbouwen op basis van gelijke rechten, wederzijds respect en goede wil ten opzichte van anderen, met respect voor de belangen van andere landen.


  Verder zei Poetin dat Rusland bereid is om partner te zijn van de VS en EU, maar dat dit partnerschap moet zijn gebaseerd op gelijkheid en niet op het opvolgen van Washington’s bevelen. Hij zei: “We zijn niet van plan om onze betrekkingen met de Verenigde Staten te stoppen. De bilaterale betrekkingen zijn momenteel niet optimaal, maar het moet gezegd: “Dit is niet de schuld van Rusland”.


  Bron: PaulGraigRoberts.org

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangezien Poetin tot nu toe alleen maar leugens en nog meer leugens heeft gesproken laat ik het liever over aan zijn acties. Ook zijn minister van buitenlandse zaken Lavrov en de Russische ambassadeur bij de VN zijn aartsleugenaars. Niet voor niets zaten de overige ambassadeurs te lachen toen laatstgenoemde aan zijn monoloog begon die alweer ingehaald was door de feiten, maar de ambassadeur zelf snapte dat nog niet. Cool he, verlopen propaganda?? Had Poetin hem toch maar ff gebeld...Maar goed. De Russen kunnen tot nu toe niks anders als liegen, feiten verdraaien en verzinsels de wereld in gooien. Ow wacht, deze site ook!! Zeg Vladje, zo'n site helpt niet echt als je een beter imago wilt. Nu even inhoudelijk op deze "toespraak". Mafkees Poetin zegt dus dat hij Oekraine wel een soevereine staat vind maar vind het toch legitiem dat hij soldaten, materiaal en wapens stuurt. En zich ongevraagd mengt dus in een intern conflict. Hij bekent hier schuld!!! En dat hij partner wil zijn van de VS en EU op basis van gelijkheid; tja, de VS en EU leverden toen nog geen wapens of wat dan ook, sterker nog, hadden niks gedaan in die gehele oorlog!!! De enige die er met wapens rommelden en BUK-raketten enz. waren en zijn toch echt de Russen. Pas nu (!!!!!!) willen enkele EU landen wapens en ander materiaal gaan leveren..dus nogmaals Gerritje, wie is er de agressor???

   Verwijderen
  2. Voor degenen die nog steeds in hun winterslaap zijn (En daar bedoel ik uiteraard niet de betaalde AIVD Neo=Nazie's mee) Let vooral even op de datum. (ingekort vanwege max 4096 tekens)

   Waarom wij niet bang moeten zijn van Poetin

   5 mei 2014 Tom Sauer

   Als je weet dat Ruslands defensiebudget maar 10 procent van dat van de Navo beslaat, dan mag het duidelijk zijn dat Poetins inmenging in Oekraïne vooral defensieve en binnenlandse bedoelingen heeft. Een inval van Poetin in een Navo- of EU-land hoeven we niet te vrezen, schrijft Tom Sauer.

   Het conflict in Oekraïne is niet van de poes. Dat grootmachten andermans territorium afnemen kent onze generatie alleen uit de geschiedenisboeken. Maar om daar meteen uit te besluiten dat België daarom zijn defensiebudget moet optrekken, of zelfs gevechtsvliegtuigen kopen, zoals Alexander Mattelaer suggereert, is een brug te ver.

   Wat we vandaag beleven, wordt door sommigen vergeleken met de Cuba-crisis. Anderen maken de vergelijking met Hitler in de jaren dertig. De Nederlandse columnist Bas Heijne beweert dan weer dat we teruggekatapulteerd zijn naar de negentiende eeuw.

   Het is oppassen geblazen met historische analogieën. Is de inname van de Krim en mogelijk enkele oostelijke provincies van Oekraïne, wat voor alle duidelijkheid totaal illegitiem en illegaal is, de voorbode van meer territoriale veroveringen, bedoeld om op zijn minst het Sovjetrijk in ere te herstellen? Is dit het einde van ‘het einde van de geschiedenis’, zoals Bart Sturtewagen oppert, en een signaal dat de pure machtspolitiek gepaard met oorlogen terug is? Of heeft het meer defensieve bedoelingen, met name een bufferzone te installeren? Of is het vooral bedoeld voor binnenlandse politieke doeleinden in Rusland? De antwoorden op die vragen zijn van cruciaal belang om een valabel westers antwoord te formuleren op deze crisis. Als we uitgaan van het eerste, dan moeten inderdaad de puntjes op de i van onze eigen defensie capaciteiten worden gezet.

   Maar als Poetins acties eerder een indicator zijn van een defensieve strategie waarmee hij bovendien (voorlopig nog) in eigen huis scoort, dan is elke euro extra gespendeerd aan Belgische defensie met het oog op deze crisis een euro te veel. Rusland staat heus niet op het punt Navo- of EU-lidstaten aan te vallen. Het heeft ten eerste niet voldoende militaire capaciteit. Het defensiebudget van Rusland bedraagt amper 10 procent van dat van de Navo. Europa, waarvan steevast wordt gezegd dat het zijn defensie verwaarloost, geeft vijf keer meer uit aan defensie dan Rusland.

   Meer fundamenteel heeft Rusland ook niet de intentie om het Westen, inclusief de Centraal-Europese en Baltische staten, aan te vallen. Uit historische archieven blijkt dat zelfs ten tijde van de Koude Oorlog Stalin nooit of te nimmer de intentie heeft gehad om het toenmalige Westen aan te vallen. De wapenwedloop en de creatie van bufferzones na de Tweede Wereldoorlog en ook vandaag heeft meer van doen met negatieve historische ervaringen: zowel Napoleon als Hitler stond al aan de poorten van Moskou. Frankrijk en Duitsland hebben indertijd Rusland aangevallen.

   Als deze analyse klopt, dan kunnen de huidige Navo-middelen wel gebruikt worden om de spierballen te laten rollen om op die manier de Centraal-Europese en Baltische staten gerust te stellen, bijvoorbeeld door middel van militaire oefeningen. Maar dat vergt geen nieuwe investeringen in defensie, behalve diegene die al gepland waren. We moeten in het achterhoofd houden dat sommige groepen, ook bij ons, alle belang hebben bij meer defensie-uitgaven.

   België kan dus maar beter zijn defensie versterken met defensiecapaciteiten die in Europa ontbreken en met diplomaten die zich kunnen inleven in hoe ons beleid in andere landen wordt gepercipieerd. Dure gevechtsvliegtuigen waarvan het Europees luchtruim nu al verzadigd is, zijn zinloos. Op langere termijn zouden allianties zoals de Navo beter vervangen worden door een collectief veiligheidssysteem, met inbegrip van Oekraïne en Rusland.


   Verwijderen
  3. Van A tot Z complete bullshit!! Nogmaals, door deze Rusland trollen wordt constant de verkeerde gang van zaken voorgespiegeld. Oekraine is een soeverein land dat zijn eigen keuzes mag maken. De EU wou een handelsverdrag met dat soeverein land, en pushte op geen enkele wijze dit land om dat verdrag te tekenen. Zij lieten juist Oekraine weten geen belemmeringen te zien voor hun handel met Rusland, omdat zij zo de ideale overbrugginspartner zagen voor de relatie EU/Rusland. Maar wie wilde dit ineens niet?? Poetin!!! Hij zag het als een provocatie...een lullig handigsverdragje!! Niks militair, niks NAVO, niks VS...gewoon handel voeren met de leden van de EU!! Maar Poetin zocht en vond de ideale reden om oorlog te stoken in een land wat ze stiekem al lang wilden inlijven. Dus stuurden ze meteen troepen richting de Krim EN het oosten van de Oekraine omdat daar van oudsher nog enige sympathie voor de Russen te vinden is. De nieuwe regering van de Oekraine liet dat echter niet op zich zitten en vocht terug tegen de bezetter!! Zo liggen de zaken en niet anders, anders als deze landverraders hier u proberen voor te liegen. Ze zijn net als Poetin, niet te vertrouwen en u moet ze beoordelen op hun acties, niet op hun woorden, want die zijn niks waard.

   Verwijderen
  4. Nazivriend, man, man, hoe krijg je 't uit je PC-tje.......

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html#comments

   ......als je kunt weten dat NOS-journaal beeldmateriaal verknipt om Putin te demoniseren.

   Verwijderen
  5. Ja Dawg, ik wilde dezelfde link net plaatsen met het volgende commentaar:
   Nazikrant De Telegraaf onderdeel Geen Stijl zet zonder het zelf te beseffen alle AIVD trollen voor lul.

   Verwijderen
  6. Och och Gerritje, mag jij ook weer even uit je holletje?? Je bent echt erg...je kan niet eens zelf denken!! De enige die zichzelf nu voor lul zet ben je zelf. Je gelooft heilig in AIVD-trollen, dat maakt je al lachwekkend. Bewijs maar eens dat ik betaald wordt, kan je niet dus helaas....ik doe alles gratis omdat ik het leuk vind landverraders te ontmaskeren. Luie mensen die vanuit een stoeltje achter een pc wel eens een lastige situatie zoals de Oekraine crisis gaan duiden. Zelfde lieden die ook wel eens even Irak, Syrie, Afghanistan en andere brandhaarden gingen duiden. Oke, de VS bemoeit zich soms teveel met andere landen, dat ben ik met jullie eens. Maar bewust oorlog voeren?? Hun eigen landgenoten naar de slachtbank leiden?? Dat lukt je niet, je eigen bevolking gaat dan zich tegen je keren. Wat ook gebeurde bij bijv. Irak en Afghanistan en waardoor Obama het leger terugtrok. Maar een president die zijn eigen volk voorliegt, bedriegt en keihard een oorlog inrommelt die dragen jullie op handen??? Poetin heeft nu al 18 verschillende verhalen over waarom hij zich zo nodig mag en moet bemoeien met alle voormalige Sovjetlanden....Kortom nog erger als Hitler en Stalin bij elkaar en jij en Dawg en Blik aanbidden dus een idioot die niet zal stoppen totdat hij weer een oud-Sovjet land aan zich weet te binden, als het moet met grof geweld. Dat laat hij nu wel weer zien. En jullie rennen er als Hitlerjugend die de grote Fuhrer in alles vertrouwen er blind en doof achteraan!!! MAfkezen!!

   Verwijderen
 4. Ach ECHTE nazi-vriend, als je eens wist hoe gehersenspoeld je bent en je onderhand moet weten dat geenstijl geen serieuze media is maar een satirische nieuwssite die het dagelijks nieuws op de hak neemt, geen serieuze nieuwsgaring doet enz...echt waar, het volk wat hier reageert is met de dag nog dommer als ik dacht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste nazivriend, je verwart 'style' en 'substance'. Als ik het antwoord van Poetin op de vragen van BBC journalist Sweeney wil weten kan ik dat horen en zien op RT. De NOS schetst een niet bestaande werkelijkheid in haar journaal door de RT-beelden af te knippen terwijl een voice over meldt dat Poetin de journalist negeert. Geen Stijl maakt melding van deze misleiding op haar blog. Ik vermeld de link naar het item nog maar eens:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html#comments

   Kunnen bezoekers van dit blog met eigen ogen vaststellen hoe het met die 'serieuze' media en nieuwsgaring zit.

   Verwijderen
  2. Beste lezers,
   Ga ook vooral naar het door de Russische nazi's geliefde staatspropagandazender RT en kijk hoe men liegt, bedriegt en het volk een oorlog inrommelt tot en met, en hoe zelfs domme Nederlandse dodo's daar volop intrappen. Maakt de NOS misschien 1 foutje, RT heeft er al miljoenen gemaakt en daarom gaan er ook nog dagelijks Russen als kanonnenvoer richting Oost Oekraine. Zij sterven voor een spin/leugen/sprookje bedacht door het Kremlin en keurig voorgelezen door RT. Maar ach, dat is toch niet erg Dawg?? Goebbels fan?? Je doet je best om propaganda volop te promoten en je als domme Rusland knuffelaar volledig belachelijk te maken!!

   Verwijderen
  3. Hysterische nazivriend, je kan beter niet in een pisvlek gaan wrijven. De NOS belazert haar publiek op een opzichtige manier. Wie kijkt naar de beelden kan dat zelf constateren:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html#comments

   Verwijderen
  4. Kijk, een hysterische reactie van iemand die donders goed weet dat RT haar kijkers constant voorliegt en bedriegt en nu de aandacht wil afleiden daarvan door 1 (!) klein foutje van de NOS. Doorzichtig en doortrapt, Goebbels zou trots op je zijn! Het zou je sieren eens niet te schelden en totaal hysterische reacties neer te plempen alsof je net door een cobra bent gebeten...pfff...Reageer eens onderbouwd en met argumenten en respect voor de ander. Is hier altijd ver maar dan ook heel ver te zoeken!!

   Verwijderen
  5. Foutjes worden per ongeluk gemaakt. Misleiding, beste nazivriend, is kwade opzet.

   Verwijderen
  6. Begin je weer met je nazivriend, terwijl jij toch echt de enige nazivriend bent die er rondloopt. Daarnaast is de enige echte misleiding bij RT te vinden, tegenover nogmaals 1 fout van de NOS. RT rommelt de russen een oorlog in die ze niet willen, en beschrijft de bezetters als helden en zogenaamd "verzet" . Terwijl zij de grote agressors zijn. Dus wie is de grote misleider??? En jij als slaafs hondje loopt er blind en doof achteraan, net als vroeger nazi-Duitsland blind en doof achter Adolf Hitler holde tot aan de oorlog toe. Hetzelfde gebeurt nu met Vladimir Poetin. Hij geeft geen reet om zijn volk, en Oekraine is slechts een tool voor hem om zijn macht te laten gelden, meer niet. NAVO en EU zijn juist altijd huiverig geweest met uitbreidingen richting het oosten, juist vanwege de vroegere afspraken. Maar jullie walsen daar overheen en beschuldigen de verkeerde, omdat jullie stoer willen doen. In feite zijn jullie dus de stoere Hitlerjugend die mee wil doen met de grote fantasten (David Icke, Alex Jones) die naast complete planeten en NWO's ook de oorlogszucht van VS/EU verzinnen. Zowel de VS als de EU kan zich helemaal geen oorlog veroorloven...maar Poetin rommelt alles en iedereen er in omdat hij zijn volk en zijn ego niet meer kan teleurstellen....en nogmaals, jullie lopen dus daar blind en doof achteraan!!

   Verwijderen
  7. Je moet die kaart van Europa ook niet ondersteboven houden, nazivriend. Als je het goed doet zie je dat de NAVO sinds 1990 met twaalf landen in oostenlijke richting is opgeschoven:

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/56/NATO_affiliations_in_Europe.svg/400px-NATO_affiliations_in_Europe.svg.png

   Zie je.

   Verwijderen
  8. En hoe deden ze dat?? Juist, alle landen mochten uit vrije wil erbij komen. Domme domme dawg. Dat heet vrijheid. Toen had Poetin er totaal geen problemen mee, sterker nog, ook hij zei dat dit een teken van de nieuwe relatie van het westen met Rusland was, dat er gezamenlijke oefeningen konden plaats vinden en dat iedereen er beter van zou worden. Dus waarom ging het in Oekraine mis?? Heel simpel, Poetin's eigen extreem rechtse neo-nazi's pikten het niet meer en wilden dat Poetin net zo hard optrad zoals hij bij Tjetsjenie en Georgie deed, ook al had Poetin toen net zo min recht van spreken als dat hij nu heeft. Dus de enige die dingen verkeerd ziet ben jij alweer Dawg. Poetin liet alles gebeuren, terwijl hij al veel eerder had kunnen zeggen ho nu is het genoeg. Daarbij gaf de NAVO het steeds ruim van te voren aan Rusland aan en was het zeer terughoudend met het aanvaarden van die nieuwe landen. Het vroeg dus verkapt toestemming aan Rusland en kreeg dit keer op keer. Rusland moedigde het nog net niet aan....dus tja, wie zit en ziet het fout Dawg?? Jij en je fuhrer Poetin dus!!! Maar droom rustig verder dat jij het goed ziet...het enigste wat je er mee bereikt is dat je nog een grotere loser word dan dat je al bent!!

   Verwijderen
  9. Nazivriend, misschien heb je teveel naar het NOS journaal gegeken. Ben je daardoor op het verkeerde been gezet. Dit is wat Poetin zelf zegt over die uitbreiding van de NAVO (na +/- 5 min.):

   http://www.liveleak.com/view?i=cb9_1407453025

   Verwijderen
  10. Nogmaals, en dat kan zelfs jij niet ontkennen, heeft Poetin al meer gelogen de laatste tijd dan dat hij de waarheid heeft gesproken. Zo ook zijn ambassadeur bij de VN en zijn minister van buitenlandse zaken. Ze verdraaien, liegen, fantaseren en doen alles wat niet hoort. Dat is in zowat elke media te horen en te zien geweest!! Daarom ga ik af op de acties van Rusland, want de woorden zijn geen reet waard. En de acties geven ook weinig hoop, want steeds meer wapens, materiaal en troepen gaan tegenwoordig niet eens geheim maar openlijk als extra provocatie richting het Westen wat hij constant al aan het doen is. Steeds meer blijkt dat Rusland alles doet om maar oorlog te krijgen....
   Maar blijf vooral je Fuhrer blind en doof volgen, ga voor op als zijnde kanonnenvoer, laat zien dat je Nederland verraad. Rot op naar moedertje Rusland (eigenlijk Vadertje Poetin) en laat zien dat je een goeie terrorist bent. Doe je ding en aanbid de echte agressor. Laat zien dat jij en jij alleen de echte nazi bent, want dat ben je. Dat laat je keer op keer zien en je maakt je zelf keer op keer belachelijker door steeds weer je waanzin te laten zien, je blinde adoratie voor de eigenlijke oorlogsmachine en je afkeer voor de vrijheid die voor jou gewonnen is maar die je nu keihard wegwerpt.

   Verwijderen
  11. Als er iemand is die de vrijheid omarmt ben ik het, onverdraagzame nazivriend. Begrijp daarom dat de burgers van de opstandige republieken niet langer onder een hen vijandig en door een staatsgreep aan de macht gekomen junta willen leven. Zelfstandig verdergaan of aansluiting zoekend bij de Russische Federatie. Die vrijheid hebben ze.

   Verwijderen
  12. Kijk, die hebben ze dus niet met hun fantasie-staatjes!! Allemaal verzonnen door het Kremlin, en pas nadat de Krim met geweld door de Russen werd ingenomen kregen ze daar ook geloof. Zeker toen Poetin belde met het heuglijke nieuws dat ze tanks, BUK-raketten, en alles wat ze maar wilden kregen als ze Zuid-Oost Oekraine maar onder controle kregen, hoeveel doden het ook moge kosten. Men wil namelijk een vrije doorgang naar de Krim via Mariapol, en daar moet iedereen voor opgeofferd worden. Zie je het nou nog niet domme Dawg?? Dit is echt Hitler dan wel Stalin 2.0 die geen reet geeft om zijn Russen of Oekraieners of wie dan ook, alleen maar om zichzelf en zijn macht. Hij wil thuis kunnen zeggen dat hij zijn marinehaventje nog heeft. En dat dat moet blijven, al komen er miljoenen Russen er nodeloos voor om het leven. Dat is jouw geliefde Poetin!!! De man van tig miljoen doden die er vast gaan komen onder hem!! Jij omarmt geen vrijheid, jij veracht hem!! Anders bleef je niet achter zo'n naziFuhrer 2.0 staan!! Die republieken zijn een verzinsel van het Kremlin en RT, en slaan als een varken op een tang. Al die mensen daar sterven een zinloze dood voor een sprookjesverhaal, en jij moedigt dat aan!! Dat maakt dat het dikke rode bloed kleeft aan je handen Dawg, en dat je je als een verrader van de mensheid gedraagt. Ik wil namelijk geen oorlog, ik wil vrede. Jij wil bloed zien en oorlog, en dat kenmerkt de verraders hier. Jullie zijn de werkelijke bloedzuigers, terwijl wij de witte duiven zijn die vrede willen....bah, wat een hypocriete vieze verrader ben je!! Een moordenaar via de pc!!

   Verwijderen
  13. Het volgen van fuhrers is altijd onverstandig, goede nazivriend. Of ze nu in Washington, Brussel of Moskou zitten. Maar Nederland heeft z'n vrijheid ingeleverd bij de Brusselse plutocratie. En dus laten we ons daar nu door meeslepen in een door de VS gezochte confrontatie met Rusland. Schadelijk, gevaarlijk en onnodig. MSM en andere oorlogszuchtigen proberen deze confrontatie te versimpelen tot een strijd voor of tegen Poetin, vrije mensen denken zelf na.

   Verwijderen
  14. Ja inderdaad, wij denken zelf na. Jij loopt achter een meute oorlogszuchtige fantasten aan die in de EU en de VS een gevaar zien voor...ehhh zowat alles. Lekker een schuldige hebben voor alles, zolang je maar niet je eigen verantwoordelijkheid hoeft te erkennen. Laat nog eens zien wat voor slapjanussen jullie zijn. Geen eigen wil, geen zelf inschattend vermogen, maar slaafs achter complotzoekers aanlopen. Ja joh, dat maakt je echt een vrij mens...*proest*. Daar waar ik feiten en woorden en acties laat spreken, en laat Poetin daar nou heel slecht in zijn om mij en (gelukkig) nagenoeg geheel normaal denkend Nederland daar in te overtuigen. Maar ga vooral door met jezelf voor paal te zetten door normaal vrij denkende mensen voor nazi uit te schelden terwijl je zelf achter de eerste de beste dictator aanloopt en hem glansrijk verdedigt. Al zou hij vlak voor je een aantal mensen neerschieten verdedig je hem nog want Poetin is heilig!!! Terwijl als ik een Rutte, Obama of van Baalen liever vandaag als morgen aangeef als ik ze betrap op een halsmisdaad. Dat is het grote verschil, Dawg. Ik denk en doe, jij volgt gedwee en doet niks....

   Verwijderen
  15. Woorden hebben een betekenis en dat is goed, want door die woorden kunnen we bijvoorbeeld een een nazi een nazi noemen en een vriend van die nazi's een nazivriend. In Oekraine hebben de VS en de EU een regiem van hele en halve nazi's geholpen met een staatsgreep. Die nazi's zijn, dat hoort nu eenmaal een beetje bij ze, aan het moorden geslagen. Nederland is lid van zowel EU als NAVO. Is daardoor medeverantwoordelijk voor het in Oekraine losgebarsten geweld. Je mag je focus op, misschien moet ik wel zeggen, obsessie met Putin niet misbruiken om voor die verantwoordelijkheid weg te lopen, nazivriend.

   Verwijderen
  16. Jij draait alles om, maar dat is ook Goebbelstechniek....dus je toont je een echte volger!! De VS en EU lopen daar niet met soldaten rond, hebben Oekraine niks beloofd, alleen gesteund, maar de enigste die daar dood en verderf zaaien en met wapens, materiaal en soldaten daar rondlopen is...Rusland!!! En wie steun jij?? De barbaren uiteraard, hoe (on)logisch!!!! Jij staat voor oorlogvoeren, ik voor vrede...hoe duidelijk wil je het hebben psychopatische barbarenfan?? Ik wou dat je hersens had, dan kon ik tenminste een redelijk gesprek met je aangaan...maar met de brij die je hierboven neerplempt kan ik echt totaal niks....en denk geen 1 lezer hier. Hoeveel snuif je hiervoor???

   Verwijderen
  17. Nazivriend, 'het westen' en met name de VS, heeft in Oekraine een staatsgreep gefaciliteerd. 't Is niet anders en inmiddels ook vrij uitvoerig gedocumenteerd. Luister hier anders maar eens op je gemak naar, dan ben je weer helemaal up to date:

   https://www.youtube.com/watch?v=WA_3wK0AKHI

   Nazivriend, de barbaren zitten helaas in Kiev. De junta is de oorlog met Novorussia begonnen. Vandaar dat daar de doden en gewonden vallen, de huizen in puin worden geschoten en vluchtelingen vandaan komen.


   Verwijderen
  18. Novorussia is een verzinsel van Rusland, het wordt internationaal niet eens erkend!!! Sterker nog, als Nederland netjes vraagt om alles te mogen onderzoeken i.v.m. het neerschieten van MH17 wat vraagt enorm narcistisch en opportunistisch Novorussya?? Erken ons!!! Dan pas krijg je waar je om vraagt!! Ja hoor, dat stelletje randdebielen dat eerst met behulp van Rusland een passagiersvliegtuig uit de lucht knalt vraagt eerst erkenning voor hun Efteling landje....ja duh, natuurlijk trapt Nederland, de VN of wie dan ook niet in. Dat jij je nog hier durft te vertonen Dawg, enorme terroristenlover dat je er bent. Je gaat niet bestaande, als terroristen bekend staande "legers" hier zitten verdedigen??? Die filmpjes van jou hebben allemaal 1 ding gemeen, ze zijn door het Kremlin gefabriceerd en dus niet te vertrouwen. Net als jij niet bent te vertrouwen. Jij wil oorlog, ik niet. Jij wil doden, ik niet. Jij steunt moordenaars en barbaren, ik niet. Zeg niet dat allebei de kanten of meerdere kanten allemaal even schone handen hebben, nee, bij lange na niet. Maar die propaganda die hier over ons uitgestort wordt en wij maar moeten geloven is helemaal kotsmateriaal. Er is geen junta, dat is een wettig verkozen regering die het overnam na het laf wegrennen van Janoekovitsj. Die heel gauw naar zijn baasje Poetin liep...En meteen tegen Poetin zei, als je Oekraine wil hebben moet je juist nu troepen sturen en zoveel mogelijk doden maken.....de rest is geschiedenis...

   Verwijderen
  19. Ja idd, je empathische reactie. Ow wacht, je verdedigt terroristen, dus je doet niet aan empathie. Alleen maar gapen...Je hebt geen hart dus jij gaat vrolijk slapen en denken, ik verdedig lekker terroristjes, vandaag de Russen en morgen IS, want ik denk lekker niet na, ik wil alleen oorlog en doden zien!! Knap hoor, je bent geweldig!!!

   Verwijderen
 5. Eigenlijk is het heerlijk....ik zeg net hoe weinig hun woorden betekenen en ze bewijzen het ook maar meteen door geenstijl aan te halen...diezelfde site die ook de demmink-zaak, ufo's, graancirkels en andere onzin op de hak neemt...dus nogmaals lezers, let niet op hun woorden maar hun acties, maar als ze geenstijl ook al als serieuze media gaan zien dan laat die acties ook maar zitten eigenlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Overgenomen van de Pro Israel site XanderNieuws. Die verdomde Aluhoedjes toch he. Niet lezen dus.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/Eerste-conclusies-onderzoek-MH17-duiden-op-schuld-Oekrane-niet-Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och Gerritje....weer een blogje....waarom niet eens een echte nieuwssite?? Of iets wat we echt serieus kunnen nemen?? Nogmaals, de enige met wapens in Oekraine zijn de Russen....wanneer dringt dat nou eens door je hersentjes door?? Ach ik geef het op, jij en Dawg krijgen er niks meer door met dat aluhoedje op....

   Verwijderen
  2. Die gek zit echt de hele dag achter zijn computertje. Dat kan dus alleen maar een betaalde AIVDer zijn. En, Gruwel, je kan reageren op mij wat je wil, ik lees je stront toch niet meer. Ik weet wel dat je je steeds meer belachelijk maakt. Ben benieuwd wanneer je bazen je tot de orde reopen.

   Verwijderen
  3. Nogmaals, ik heb geen bazen, ik doe jullie gekken tot de orde roepen gratis en voor niks. Noem het missiehulp. Dwalende zielen die de verkeerde kant kiezen proberen weer in het reine te komen met hunzelf. Wil bij jullie alleen niet zo lukken, maar tja, ik kan nog altijd zeggen dat ik het heb geprobeerd. Jullie doen geen moeite om te laten zien wat voor oorlogszuchtige losers jullie zijn. Maar dat spat er ook af, dus zoveel moeite kost dat ook niet. Land verraden evenmin. Want als jullie ook maar een beetje ballen hadden dan gingen jullie met jullie "geliefde verzet" meevechten. Maar jullie zijn losers en braken liever een blog vol met kul en propaganda.

   Verwijderen
 7. Nog steeds actueel
  Brief over NAVO-Top aan Tweede Kamer
  OorlogIsGeenOplossing.nl

  Met stijgende verbazing hebben wij kennis genomen van de brief van de twee ministers over de op handen zijnde NAVO-top in Newport, Wales, op 4 en 5 september a.s.. Het gaat kennelijk niet alleen voor de marine om ‘oefeningen op hogere geweldsniveaus’ (p. 5 van de brief); het lijkt erop dat in het algemeen naar een ‘hoger geweldsniveau’ wordt toegewerkt. Dit is een manifest voor een nieuwe Koude Oorlog, die levensgrote gevaren oproept.


  Wat betreft Afghanistan kunnen we kort zijn: deze oorlog is op een kostbaar fiasco uitgelopen. Maar dat de toch Noord-Atlantische Verdragsorganisatie al dertien jaar oorlog voert in Centraal Azië, onderstreept naar ons oordeel dat Nederland zich met de andere EU-landen op sleeptouw heeft laten nemen door een vooral Amerikaans project van mondiale expansie.
  Waarschijnlijk zou de top in Newport ook een heel ander karakter hebben gehad als de EU en de NAVO in Oekraïne niet al uitvoering aan dit project hadden gegeven. Dit door de anti-Russische krachten in dit in vele opzichten nauw met Rusland verbonden, multi-etnische land op uiteenlopende wijze te steunen, ook tegen de wettige regering met wie de EU nog in februari een akkoord had gesloten om de onrust in het land te bezweren.
  De NAVO is vanaf 1994-97 begonnen aan een opmars in oostelijke richting die ons als aan het verdrag gebonden partij tot aan de Russische grens heeft gebracht, en dit is voor O҂O een zaak die nadrukkelijk als zodanig benoemd moet worden. WIJ zijn opgerukt, niet Rusland. Dat land wil slechts met alle middelen verhinderen dat zijn militaire positie verder verslechtert, nu het zo duidelijk is dat de NAVO niet uit is op duurzame vrede, maar op vergroting van zijn invloedssfeer (en daarmee van de invloed van de VS in Europa).
  Alle in de brief genoemde stappen, van de inzet van Nederlandse vliegtuigen die zullen opereren vanaf een Poolse basis tot en met de NAVO-Oekraïne Commissie die de militaire capaciteit van Oekraïne moet opvijzelen en aan NAVO-standaarden aanpassen, onderstrepen dat de NAVO offensief opereert, net als de toenadering tot Georgië. Is Nederland werkelijk niet in staat te aanvaarden dat Rusland niet zal toestaan dat het bondgenootschap zich nestelt in de voormalige Sovjet-republieken? Of dat de voorziene oefeningen aan de Russische grens als intimidatie zullen worden opgevat?
  Hoe het ‘enhanced cyber defence’ programma zich verhoudt tot de afluisterpraktijken van de NSA, die zich uitstrekken tot de persoonlijke telefoon van de Duitse bondskanselier, of hoe hogere defensie-uitgaven economisch zullen uitpakken—ten koste van de al ernstig beknotte binnenlandse civiele vraag, ten gunste van wapenexporten van andere landen—allemaal vragen die worden ontweken. De op twijfelachtige gronden ingestelde en voor onze export rampzalige sancties tegen Rusland komen in de brief niet eens aan de orde!
  Nergens worden in de brief voorstellen gedaan die op stabilisatie en vergelijk zijn gericht.
  Tenslotte is het beschamend te moeten vaststellen dat Nederland als meest getroffen land zich zonder protest heeft neergelegd bij het uitblijven van enig resultaat van het onderzoek naar de ramp met vlucht MH17, hoewel de vluchtrecorders in goede staat zijn aangetroffen en Amerikaanse satellieten alles wat zich in het gebied heeft afgespeeld hebben geregistreerd.
  De brief van de ministers is een brevet van onvermogen om tot een eigen oordeel en een eigen politiek te komen en als zodanig een dieptepunt in de Nederlandse buitenlandse en defensie-politiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. blablablablabla.....nog iets nieuws te melden?? Wordt een beetje gezapig briefjes overtikken van aluhoedjes-mensen en sites. Al die mensen, inclusief jij als boodschapper, mogen toch nog eens terug naar geschiedenisles en kom pas terug als je werkelijk weet waar je over praat, doe je namelijk nog steeds niet.

   Verwijderen
  2. Nog maar een uit de oude doos, maar wel uit de anti Putin hoek

   Spreektekst Geert Wilders bij debat Oekraïne


   Spreektekst Geert Wilders bij debat Oekraïne   Geschreven: 05 maart 2014

   De heren Verhofstadt en Van Baalen gingen naar Kiev. Ze wilden geschiedenis schrijven. Daar stonden ze op een plein vol mensen, waaronder nationaal-socialisten, jodenhaters en andere anti-democraten. Mensen met helmen en met honkbalknuppels. Ze gingen er de revolutionair uithangen. Op een podium probeerden ze de mensen nog verder op te hitsen.

   De heer Verhofstadt zei het letterlijk. Hij sprak over a fight, een gevecht. Dat ging Brussel steunen. Ook met geld. De lijsttrekker van de VVD, de heer Van Baalen, stond juichend naast hem - met zijn vuistjes in de lucht.

   Vz, om je voor te schamen. Deze schaamteloze eurofielen met hun imperialistische dromen.

   Vz, ons is altijd verteld dat de EU voor vrede staat. Maar sinds deze twee prominenten op het podium stonden, weten we wel beter. De EU staat voor oorlogshitsing.

   De Oekraïne is nog steeds een grote bende. Dat mogen Henk en Ingrid nu opknappen. Het land staat in de top van de corrupte landen. Al het geld dat je erheen stuurt, verdwijnt.

   Vorige week liet de minister-president van Nederland, de heer Rutte, weten dat belastingverlaging voor Nederland er niet inzit. Nederland hunkert naar lagere belastingen en naar lagere accijnzen. Maar dat zit er niet in, volgens de minister-president. Wel gaat er nu 11 miljard, ook Nederlands geld, naar de Oekraïne.

   En intussen blijven hier de accijnzen hoog, de BTW blijft moordend, de belastingen superhoog. Ondertussen worden de verzorgingshuizen gesloten. Maar er zit wel beweging in het geld dat naar de Oekraïne gaat. Kwestie van prioriteiten.

   Het zou goed zijn als de premier het lef had gehad dat vanavond hier uit te leggen, maar hij is op campagne. Hij zit vanavond in een café in het mooie Roosendaal om te vertellen waarom iedereen VVD moet stemmen. Dat vindt hij belangrijker dan verantwoording afleggen aan het parlement over die 11 miljard aan de Oekraïne. De heer Rutte maakt een lange neus naar de kiezer.

   Vz, wie hulp nodig heeft en in Nederland in een verzorgingshuis wil blijven, heeft pech. Maar wie in de Oekraïne woont, heeft daarentegen mazzel. Dat land valt in de prijzen. Eerder mochten we Griekenland steunen. En al die andere landen in het zuiden. Nu gaat ons geld richting de bodemloze put in het supercorrupte Oekraïne.

   Vz, dat kan niet en dat mag niet. Vandaar de volgende motie:

   De Kamer,
   gehoord de beraadslaging,

   constaterende dat de Europese Commissie voorstelt om miljarden euros Europees geld, inclusief Nederlands geld, aan de Oekraïne te geven,

   van mening dat er geen cent aan Nederlands belastinggeld aan de Oekraïne mag worden verstrekt,

   verzoekt het kabinet er voor te zorgen dat er geen cent Nederlands belastinggeld naar de Oekraïne gaat,

   en gaat over tot de orde van de dag.

   Verwijderen
 8. Gruwel, ik heb de kop 2x geschreven. Hopelijk snap zelfs jij het nu (grinnik)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat moet ik snappen Gerrit?? Dat jij een oorlogszuchtige psychopaat bent die het oorlogszuchtige "verzet" steunt?? Ja hoor, snapte ik al. Ik kan tenminste zeggen dat ik op vrede uit ben, jij steunt de enigen die doorgaan met oorlogsvoeren en die er op uit zijn om iedereen in hun fantasiestaatje "Novorussya" die hun niet steunen te vermoorden en/of te laten "verdwijnen". Mafkees!

   Verwijderen
 9. 9-11 Zijn er wel echt vliegtuigen de torens in gevlogen? https://www.youtube.com/watch?v=toPlyXdpurw&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welja hoor, 9/11 weer all over again. Dat is al debunked tot en met. Wie zich daar nog mee bezig houdt is echt een aluhoedje!!! Zie daar ook meteen de oorsprong van dit blog dames en heren.....zucht!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nazivriend, er is helemaal niets debunked. De officiele lezing van 9/11 wemelt van de ongerijmdheden. Kijk en leer:

   https://www.youtube.com/watch?v=8DOnAn_PX6M

   Verwijderen
  2. Hier ga ik verder niet eens op in, je moet psychiatrische cliënten verder met rust laten in hun wanen anders worden ze wellicht gewelddadig. Dus laat ik het hierbij...je hebt vast gelijk jochie!!!

   Verwijderen
  3. Dawg, bedankt voor de link. Zojuist er een paar stukjes uitgepikt, maar ondanks de lange zit, ga ik hem helemaal zien.

   Verwijderen
  4. Ja, de lengte van de productie is van dien aard dat je wel bier en chips paraat moet hebben. De vragen die in de documentaire worden opgeworpen zijn echter op een logische manier gerubriceerd; 't is heel goed mogelijk de docu in afzonderlijke stukken te bestuderen.

   Verwijderen
  5. Kijk wat een misselijkmakende reactie. Met bier en chips....zo kijken jullie dus ook naar die doden in de Oekraine?? Gatverdamme wat een idiote taferelen houden jullie terroristenlovers er op na zeg. Lekker met bier en chips naar doden zitten te kijken....

   Verwijderen
 11. Hoe denkt een echte gediplomeerde wetenschapper nou over het neergeschoten vliegtuig? Ik laat expres zijn naam weg om die AIVDer voor lul te zetten. Het wordt steeds duidelijker dat die troll de hele dag achter zijn PC zit om op een aantal, door zijn baas opgegeven weblogs te reageren (nou ja, reageren? totaal inhoudsloos geraaskal. Of dit de laatste week verbeterd is weet ik niet, want ik lees hem niet meer zeg ik er maar voor de duidelijkheid voor de zoveelste keer bij)
  .
  Welk luchtje zit er aan het MH17-verhaal

  Laten we de verschillende theorieën daarom maar eens op een rijtje zetten:

  Theorie 1: Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders hebben MH17 neergeschoten met een Buk-raket
  Echter, indien deze theorie waar zou zijn, dan zouden de overblijfselen van dit vliegtuig een vrije val van 10 kilometer hoogte hebben gemaakt. Eén blik op eerste foto’s van de (vermeende) overblijfselen is voldoende om te kunnen concluderen dat er geen inslag is geweest vanaf deze hoogte. Ondanks het feit dat er geen enkel bewijs is voor deze theorie, is dit toch de officiële lezing van wat er gebeurd zou zijn, al vanaf enkele uren nadat het radiocontact met dit vliegtuig was verbroken. Dat er geen enkel motief is, mocht de pret niet drukken, want het zou een vergissing zijn geweest. Maar hoe schiet je nu per ongeluk een verkeersvliegtuig uit de lucht? Wat had dan geraakt moeten worden? De Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders hebben al meerdere gevechtsvliegtuigen van het Oekraïense staatsleger neergehaald, en weten heus wel het verschil tussen een SU-25 en een Boeing 777. Er is dus niet alleen geen enkel ondersteunend bewijsstuk voor deze theorie, het is ook nog eens volkomen onlogisch.

  Theorie 2: Een Oekraïens gevechtsvliegtuig heeft MH17 neergeschoten
  De kogelgaten in de vliegtuigrestanten, vooral die in de zijkanten van cockpit, ondersteunen deze theorie. Ook hebben ooggetuigen een gevechtsvliegtuig vlakbij de Boeing 777 gezien, die dit voor de camera van de Russische afdeling van de BBC hebben verklaard (waarna die beelden snel weer van het internet zijn gehaald). Ook op radarbeelden zou tenminste één gevechtsvliegtuig zijn waargenomen. Omdat de Oost-Oekraïense onafhankelijkheidstrijders geen gevechtsvliegtuig hebben, en dit dus onmogelijk kunnen hebben gedaan, zijn al deze feiten snel onder het tapijt geschoven door de mainstream nieuwsmedia. Ook zouden er radarbeelden zijn die tonen dat het verkeersvliegtuig een bocht naar links zou hebben gemaakt en in omgekeerde richting is gaan vliegen voordat het neerstortte. Ik heb deze beelden helaas niet zelf kunnen vinden. Wel kreeg het verkeersvliegtuig vanuit het vluchtcontrolecentrum in Kiev de opdracht om opeens iets lager te gaan vliegen, wat deze theorie ondersteunt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je leest niet maar reageert wel....lekker leugenachtig a la Poetin!! Wat dat betreft doe je je held goed na!! En ook lekker idiote verhaaltjes kopieren!! Kan je dan echt niks zelf?? Moet het Kremlin echt alles voorkauwen voor je??

   Verwijderen
 12. Theorie 3: Een Russisch gevechtsvliegtuig heeft MH17 neergeschoten

  Omdat er een soort biologische bom aan boord van dit verkeersvliegtuig zou zijn geweest, bedoeld voor een aanslag op Russisch grondgebied, hebben de Russen het MH17-toestel voortijdig neergehaald, volgens deze derde theorie. De eerste berichten van mensen ter plaatse benoemden inderdaad dat er letterlijk een luchtje zat aan de lijken die daar op de grond lagen. Uiteraard kan de mainstream propagandamedia deze theorie niet openbaar maken, want dan wordt duidelijk dat er iets heel anders is gebeurd dan het neerhalen van een reguliere passagiersvlucht. Volgens deze theorie kan het heel goed zijn dat het vliegtuig dat vertrokken is van Schiphol ergens onderweg is verwisselend met een andere vliegtuig. Ook de verwarring van de registratienummers lijkt nu een plekje te krijgen. Wellicht is het 9M-MRC-vliegtuig vertrokken, en heeft dit onderweg radarplekje verruild met een vliegtuig waarop 9M-MRD is geschilderd. Wat er is gebeurd met de passagiers die op Schiphol aan boord zijn gegaan blijft dan onduidelijk. Op precies eenzelfde manier is (of was) het lot van de passagiers van het verdwenen MH370-toestel onduidelijk.


  Theorie 4: MH17 is niet neergeschoten; de wrakstukken en lijken zijn daar neergelegd


  De youtube-blogger die zichzelf DAHBOO7 noemt heeft radarbeelden in een video geupload die aantonen dat het MH17-toestel na een opzettelijke vertraging gewoon is doorgevlogen, onder het radarstipje van een ander regulier verkeersvliegtuig (video). Het is bovendien bekend dat dit type verkeersvliegtuig via remote control kan worden overgenomen. Bij het MH370-toestel is dit op afstand overnemen van de vliegtuigbesturing naar alle waarschijnlijkheid ook gebeurd. Volgens deze theorie zouden de wrakstukken van het verdwenen MH370-toestel vanaf vrachtauto’s de weilanden in zijn gebracht. Een bovenaanzicht van de crashsite ondersteunt deze theorie. Hoewel deze theorie de kogelgaten niet verklaart, is dit voor mij toch de meest waarschijnlijke theorie. Het vliegtuig dat vertrok van schiphol had schuin onder de Maleisische vlag immers geen raampje, terwijl er in het overeenkomstige wrakstuk wel eentje zit (link). Het feit dat de identificatie van de gevonden lichamen zo lang duurt ondersteunt ook deze theorie, maar het ondersteunt ook theorie 3.
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer je reinste bullshit van de bovenste plank....allang debunked en het is gewoon bekend dat de BUK-raket vanaf door separatisten gecontroleerd gebied. Daarnaast kan bijna niet anders dat een Rus de knop heeft ingedrukt, want naast de Oekraïense luchtmacht hebben de terroristen de know-how niet om zo'n ding af te vuren...tenzij...het een Rus is!! De Oekraïense strijdkrachten ( en dan laat ik even in het midden welke groepering, want ja, ik weet dat er meerdere groepen zijn, iets wat ik vanaf dag 1 al zeg maar jullie luisteren/lezen niet of slecht) hadden namelijk geen anti-luchtraketten nodig omdat zij er terecht van uitgingen dat de terroristen geen vliegtuigen hadden. Of het zou OVERDUIDELIJK met Russische bemoeienis zijn, iets wat helaas door het afvuren van de raket ook gebleken is. Dus er kan maar 1 conclusie zijn; de terroristen hebben al dan niet per ongeluk MH-17 neergeschoten, bijna 300 doden tot gevolg. Met zeer grote waarschijnlijkheid dus een Rus aan de knoppen. Kan iedere peuter nog inkomen, zo logisch is het. Maar het stelletje idioten hier denken dat critici betaald worden door de AIVD ( bewijst maar dat het psychische patienten zijn met een overduidelijke achtervolgingswaanzin) en dat Russen en separatisten heilig zijn. Die doen niks fout, al trekken zij overduidelijk een spoor van dood en verderf door geheel Oekraine. Ja geheel, want ook de Krim is nog steeds een hel en her en der in Oekraine zijn ook nog steeds spanningen, en wie trekken steeds de geweren?? Jawel, de pro-Russen!!!

   Verwijderen
  2. Nazivriend, van liegen krijg je een lange neus. Er is nog niets eens bewijs geleverd dat vlucht MH17 door een surface-to-air raket is neergeschoten. Laat staan dat is aangetoond wie die raket heeft afgevuurd.

   Verwijderen
  3. Dat is er wel, zogezegd met potlood. Men durft het nog niet met inkt te schrijven om verder onderzoek te doen. Maar ja, jij wil niet eraan dat je een stelletje terroristen zit te verdedigen die gewoon 300 onschuldige mensen hebben vermoord....

   Verwijderen
  4. En dat bewijs 'met potlood' (whatever) heb jij natuurlijk al gezien. Maak me eens iets wijzer.

   Verwijderen
  5. Tja je kan of wil een rapport maar niet begrijpen. Het is abrupt neergestort en het is niet gebeurd door een technisch of menselijk falen, zoveel is duidelijk. Dat staat zwart op wit te lezen in het rapport. Nou, wat kan het dan nog zijn?? Men noemt de schade "als gevolg van binnendringing van objecten van buitenaf". Dat hele vliegtuigverhaal kunnen we de prullenbak ingooien omdat geen vliegtuig zo hoog komt en daarnaast was het dan nooit zo snel stil geweest, dus blijft er 1 optie over; de BUK-raket, afgeschoten vanaf pro-Russisch gebied. Nog vragen???

   Verwijderen
  6. Ah, het voorlopige onderzoeksverslag van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid. Ongetwijfeld gedrukt op mooi glanzend papier, maar geen spat waard voor waarheidsvinding, want de Onderzoeksraad kan haar primaire onderzoeksgegevens geheim houden. Wij moeten dus bijvoorbeeld maar aannemen dat de CVR en de FDR er abrupt mee stopten, of dat er geen militair vliegtuig in de buurt van vlucht MH17 was.

   Het Russische Ministerie van Defensie hield op maandag 21 juli echter een persconferentie waarop ze hun radargegevens bekend maakten en daaruit blijkt onomstotelijk dat een militair vliegtuig, waarschijnlijk een Su 25 in de buurt van MH17 vloog.

   https://www.youtube.com/watch?v=4bNPInuSqfs

   Over die SU25 is op het internet alle mogelijk onzin te vinden, maar er bestaat domweg een versie van dit vliegtuig dat in staat is de vluchthoogte van MH17 te halen.

   Verwijderen
  7. Ahhh leugen nummer zoveel....vertel me dan eens even....als je namelijk goed kijkt naar dat cockpitgedeelte waarvan men zegt dat het met kogels van die su25 is doorboord, wat valt je dan op?? De gaten zijn veel groter dan de kogels. Daarbij, kogels van zo'n afstand blijven steken, het is idioot veel geluk hebben als een kogel überhaupt het doel zou raken. Is er ergens een kogel gevonden?? Nee he?? En denk je dan niet dat ze a la minute Oekraiene voor de rechter hadden gesleept?? Het gaat hun namelijk niet erom WIE het gedaan heeft, maar dat DIEGENE ook voor het gerecht wordt gesleept. Of het nou een Oekraïense piloot was of een Russische BUK-lanceerder!! Daarbij die Russische persconferentie was een farce, geen echte radarbeelden maar een goedkope PowerPoint presentatie waar je geen reet mee aankan. Denk je niet dat anders ook de VS en de EU achter hun oren waren gaan krabben?? Wat mij nog altijd parten speelt is een Strelkov die meteen na het neerhalen van MH17 het van de daken schreeuwt dat hij een vliegtuig van de Oekraiene heeft neergehaald, en zo gauw blijkt dat het een passagiersvliegtuig is hij alles laat verdwijnen. Nou vertel eens Dawg?? Jij weet toch alles al??

   Verwijderen
  8. Ik zou over bijna elke zin in je laatste comment een tegenwerping kunnen maken. En dat zou dan ongetwijfeld uitdraaien op de zoveelste eindeloze discussie op het internet over het einde van vlucht MH17. Heb daar eigenlijk geen tijd voor en ook niet veel zin in. Maar goed....

   Eerst die kogels maar, of beter, de granaten. de SU25 schiet met een dubbelloops 30 mm snelvuurkanon. De projectielen die dat kanon afschiet exploderen derhalve na of tijdens inslag. Als je er iets van terugvindt, dan zijn dat scherfresten. Als er inderdaad door een SU25 op vlucht MH17 is geschoten zijn er bijvoorbeeld wellicht scherfresten in de lichamen van de cockpitbemanning teruggevonden. Mogelijk is ook het afbreken van de cockpit een aanwijzing voor het gebruik van boordkanonnen.

   https://vortexcourage.files.wordpress.com/2014/08/saker2.jpeg

   Op bovenstaande foto zie je een wrakstuk van de cockpit van MH 17. Je ziet daarop o.a. 5 ongeveer even grote gaten die met gelijke tussenruimte keurig op een diagonaal liggen die van de sponning van een cockpitraam naar de rood geschilderde band op de romp lopen. Kanonvuur? Over de bakboordvleugel vertoont schade die mogelijk veroorzaakt zijn door schampschoten van projectielen op weg naar de cockpit:

   https://vortexcourage.files.wordpress.com/2014/08/saker2.jpeg

   De onderzoekscommissie vertoont overigens merkwaardig weinig haast met het bergen van wrakstukken: ze liggen nog steeds in Oekraine.

   De Russen hielden hun persconferentie al op 21 juli. Je kan die persco niet afdoen als een fake powerpoint want locaties en tijdstippen die de Russen in de persco noemen komen overeen met de locaties en tijdstippen die anderhalve maand later in het het verslag van de Onderzoeksraad worden genoemd. De onderzoeksraad geeft heel precies aan op welke moment de zwarte dozen stopten met gegevens verzamelen (13:20:03) maar is vager over de radargegevens:

   “Kort na 13.20 uur verloren de radar van Oekraïne en die van de Russische Federatie het contact met het vliegtuig.” (p. 14.)"

   De Russen vermeldden in hun persco niet alleen het tijdstip waarop het radarcontact wegviel precies, ze gaven ook aan dat volgens hun radargegevens het toestel de laatste drie minuten aan snelheid verloor.

   "At 17.20, the plane began to lose speed, and at 17.23 it disappeared from
   Russian radar."

   (Urenverschil komt doordat de Russen lokale tijd gebruiken) Is het verschil tussen de rapportage van de Onderzoeksraad en de Russen van belang? Wellicht. Bij een treffer van een BUK is de vernietigende kracht zo groot dat het vliegtuig onmiddelijk desintegreert en het radarcontact direct verloren kan gaan. Bij kanonvuur is de schade meestal minder groot.

   In de VS en de EU heeft men zich misschien achter de oren gekrapt naar aanleiding van de persco, maar op de tien vragen die de Russen daar stelden werd nooit een antwoord gegeven. In de westerse pers werd de persco sowieso genegeerd. Op radargegevens van de VS wachten we trouwens nog steeds.

   De Youtube van Strelkow was een fake eersteklas; vervaardigt op 16 juli. Precies, een dag voor MH17 uit de lucht werd geschoten.

   Verwijderen
  9. Wat betreft die datum in je laatste zinnen, het gebeurt wel vaker dat de datum anders is als de uitzenddatum enz....hiervan zijn legio voorbeelden te vinden op internet maar dat komt vaak bij een complot natuurlijk effe niet uit, want dan is het onzin. Daarnaast zijn de Russen ook zeer onduidelijk over de daders; eerst werd Oekraine vol de schuld gegeven, toen kon het toch wel eens een ongeluk zijn dan wel een inschattingsfout van de rebellen en nu ineens nu dingen bekend worden is het ineens weer volop de schuld van de Oekraiene. Make up your mind Poetin!!! Daarnaast is hij de enige die overduidelijk heeft gelogen in het gehele verhaal; hij beschuldigde het westen er van dat CIA agenten in Kiev rondliepen en dat die alles aanzwengelden; nope, de eersten en helaas de zwaarste geweldsdaden kwamen van de pro-Russen en de destijds pro-Russische regering die bevel gaf op eigen bevolking te schieten. Nadat bleek dat er veel doden waren gevallen rende Janoekovitsj als een laffe hond weg naar ome Poetin in plaats van in zijn "geliefde" Oekraine te blijven en de touwtjes in handen te nemen. Daarnaast is er maar 1 buitenlands leger wat over- en overduidelijk in Oekraine aanwezig is; het Russische!! En ze zaaien dood en verderf, overal waar ze komen. Daarnaast zijn de mensen in de Krim er niks mee opgeschoten door bij Rusland te horen. Sterker nog, men wil weg bij Rusland. Maar dat wordt keihard door de agressor en bezetter Rusland in de kiem gesmoord. Aangezien Poetin niet van kritiek gediend is wordt er dus op RT constant blije mensen herhaald op de Krim, alsof alles koek en ei is. Als dat echt zo was waarom willen de pro-Russen met alle geweld en bijbehorende doden Mariapol hebben?? Omdat het de enigste weg is richting Krim. Het is gewoon ordinair landjepik, en iedereen trapt er in om Rusland niet als zakenpartner te willen verliezen. Dat beseffen alle partijen, zowel de Oekraine als Rusland alsmede ook de EU en de VS zich. Daarom mag en kan de NAVO ook niet ingrijpen....

   Verwijderen
  10. De datum van productie kan uiteraard verschillen van de datum van plaatsing op You Tube. Maar als de clip gemaakt is op 16 juli en de aanslag pas op 17 juli plaatsvindt dan is de maker vooraf op de hoogte geweest dat die aanslag er aan zat te komen. (En dat zet die maker ook meteen in de verdachtenbank).

   De staatsgreep tegen Janoekovitsj IS door de CIA op touw gezet. Ze hebben de nazi's van Right Sector en Svoboda geassisteerd bij het overnemen van de gematigde protestbeweging tegen Janoekovitsj. Op het internet sterft het inmiddels van de beelden waar je de nazi's extreem geweld ziet gebruiken om de veiligheidstroepen van de staat te provoceren.

   https://www.youtube.com/watch?v=ZBrmg_R-jK0#t=11

   Hier het hele verhaal van de staatsgreep in 10 minuten:

   https://www.youtube.com/watch?v=fWkfpGCAAuw

   Verwijderen
  11. Waar je aan voorbijgaat is dat er al dagen- zo niet al wekenlang vreedzame demonstraties waren waarin volop met Oekraïense vlaggen en Europese vlaggen werd gezwaaid en waarin dus al veel gedemonstreerd werd. Het ging pas mis NADAT Poetin het verbood en de vlam in de pan sloeg. De CIA heeft en had er geen baat bij, de enige die er baat bij heeft is Poetin. All over!! De VS heeft het veel te druk met IS, en kan Oekraiene missen als kiespijn, omdat het een partner misloopt (Rusland) in de strijd tegen IS. Maar ja daar zal je vast wel iets om heen spinnen. De EU en VS wilden graag handel met Oekraiene, maar zij wilden ook dat die gewoon handel bleven drijven met Rusland. Graag zelfs, als een soort doorvoerland. Zoals wij dat al eeuwenlang zijn voor Duitsland. Maar Poetin zag er een CIA/NAVO/VS-coup in... de idioot!! Hij zit vastgeroest in zijn KGB-modus en moet en zal en kan niet anders als iedereen die niet Rus is te wantrouwen. Dus aanval is de beste verdediging, dus Oekraiene hoe dan ook inlijven was en is de enige manier om een blok tegen het Westen te vormen als vorm van intimidatie. Jaja, niet EU en VS intimideren, die hebben al genoeg stront om op te ruimen, die kunnen Oekraine missen als kiespijn. Nee Rusland wil intimideren en zijn tanden laten zien, omdat ze voelen dat ze niet langer als "supermacht" serieus genomen worden. Dat is het hele eiereten rond deze crisis, maar ja, complotdenkers zijn westenhaters dus die spinnen alles zo dat hoewel ze er niks mee van doen willen hebben het westen toch de schuld geven van alles.

   Verwijderen
  12. Ik stuur je linkjes naar korte clipjes die laten zien wat zich in Oekraine afspeelt en heeft afgespeeld. Daar doe je niks mee. Je bekijkt ze niet en/of reageert niet op de inhoud. In plaats daarvan zit je jezelf een beetje af te trekken met fantasietjes over wat zich dan wel niet in het hoofd van Poetin of de Russen zou afspelen en een arme VS/EU die verkracht dreigen te worden door die schoften. Schiet allemaal niet op zo.   Verwijderen
  13. Omdat die filmpjes geen keihard bewijs bieden. Ik wil bijgeleverde documentatie enz.....dan pas geloof ik iets...en ja, ook daar ben ik bij de VS nog steeds op aan het wachten. Maar daar is genoeg omringend bewijs....die ontbreekt bij jullie dan weer.

   Verwijderen
 13. Op welke weblog moet je nog meer van je baas reageren, dorpsgek? Vertel dat nu eens als je nog maar een klein beetje lef in je lijf hebt.
  En Blik, vind je het nou niet mooi geweest, is het niet beter om eenst al zijn gezwam te deliten en alleen het zinnige van hem te plaatsen? Ik denk dat iedereen die AIVD rat nu wel meer dan zat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogmaals ik heb geen baas!!! Maar jouw illusies en psychoses zijn zo erg dat je in je eigen leugens bent gaan geloven en dat niemand je dat uit je kop kan praten. Ga naar de dichtstbijzijnde psychiatrische instelling en laat je vrijwillig opnemen, dan krijg ik nog enig respect voor je en de maatschappij zal je zeer dankbaar zijn!!

   Verwijderen
  2. Op een dergelijk fanatieke gestoorde ongefundeerde manier reageren kan alleen maar als dat je opdracht is. Zelfs jij kan niet zo gestoord zijn om de godsganselijke dag achter je pc te zitten om te proberen mensen belachelijk te maken zonder ook maar een enkel steekhoudend argument te gebruiken.

   Blik, is het nou nog niet genoeg geweest met die AIVD gek? Het zal zijn (hun) bedoeling zijn om jouw lezers weg te jagen, ik hoop niet dat ze dit al gelukt is. Kotsmisselijk word ik van die neo-Nazi en niet alleen ik heb ik begrepen.

   Verwijderen
  3. Ow ja die 2 lezers hier van dit *ahum* drukbezochte blog met de "waarheid". Er zitten alleen 2 psychiatrisch gestoorde mensen die zowaar ECHT denken dat er een complot is achter MH17, dat de Russen heilig zijn en dat het westen deze oorlog heeft uitgelokt. Dat kan alleen als je echt doorgesnoven, doorgerookt en mentaal niet helemaal meer in orde bent. En nee, dat is geen AIVD taal, want nogmaals voor de miljoenste keer, ik werk niet voor de AIVD!! Maar ja, probeer dat gestoorden maar eens uit te leggen. En ik gebruik zowaar meer argumenten dan jullie, want al die sprookjes kunnen regelrecht de fabeltjeskrant in.

   Verwijderen
  4. Blik, zou je me willem antwoorden

   Verwijderen
 14. Kijk aan,Gerrit, je bent echt een Poetin fan. Je wil dus gewoon iemands mening en antwoorden "elimineren" omdat je het niet eens met me bent. Precies hetzelfde wat Poetin ook doet met zijn critici. Hij elimineert ze, soms zelfs heel letterlijk. Je bent dus een voorstander van eenzijdige berichtgeving, hebt totaal geen zin in kritiek, sterker nog, je kan niet tegen kritiek. Je wilt dus gewoon censuur en zelf bepalen wie er waar op mag reageren. We leven in een vrij land, Gerrit, maar jij laat nu je ware gezicht zien. Jij wil dus de Goebbels tactiek. Alleen eigen nieuws en eigen volk en de rest moet worden "weggelaten". Want anders werkt de propaganda niet zo goed meer he??Bedankt dat je jezelf zo voor paal zet, hoef ik het niet meer te doen....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, wat moet ik zeggen Gerrit? Er is een mooi Duits gezegde: "Nicht ärgern, nur wundern" Soms heb je dat de verschillen zo groot en duidelijk zijn dat je op een gegeven moment uitgediscussieerd bent. Agree to disagree. Er kan van jou niet gezegd worden dat je de discussie niet bent aangegaan; maar er is niemand die van jou verlangt dat je er tot in lengte van dagen mee doorgaat. Sterker, je hebt het recht om selectief de bijdragen te lezen en te reageren. En nee, om de bezoekersaantallen hoef je je geen zorgen te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik, ten eerste goed te horen dat Gruwel geen invloed heeft op je bezoekersaantallen. Je blog is te belangrijk om weggepest te worden.
   Maar daar gaat het nu niet om. Waar het wel om gaat is dat ik mij niet langer door een AIVD Neo-Nazi laat beledigen. Dat het een AIVD-er is weet ik ondertussen wel met mijn ervaring. En als hij het niet is is hij nog stommer dan ik dacht om dag en nacht achter zijn pc te zitten om op jouw en waarschijnlijk ook andere sites te reageren. Als hij voor mijn neus staat moet hij nog maar eens de moed hebben om mij met Goebbels te vergelijken of me een fascist te noemen, ik ram hem zijn kop in elkaar.
   Ik wil namelijk niet alleen jouw artikelen lezen, maar ook de reacties en aanvullingen van anderen.
   Ik kan dan wel steeds als ik zijn schuilnaam zie staan naar beneden scrollen, maar ik vang toch woorden en zinsflarden op. En daar heb ik echt geen zin in. Misschien kunnen de anderen ook hier hun mening over geven

   Verwijderen
  2. Tering, waar heb jij die ervaring opgedaan dan?? Bij de hoe word ik dorpsgek-school?? En kijk aan, meteen met geweld dreigen: je hoort wel goed bij die terroristen zeg!!! Eerst meppen en dan pas praten. Nou nou....je bent echt een ventje....van 4 die zijn zin niet krijgt dan. En als jij mij niet wilt lezen dan sla dat over, ik kan dat ook. Sommige teksten van jou zijn namelijk het antwoorden niet eens waard aangezien ze niet anders als van een idioot kunnen komen dus tja, aangezien ik nooit met volbloed idioten in discussie ga laat ik die teksten voor wat ze zijn.
   Maar we weten nu wel dat je een klein kind bent dat niet tegen zijn verlies kan dan wel altijd zijn zin wil hebben en gelijk begint te janken als je het niet krijgt. Boehoe....get over it!! Word volwassen en verras me eens met een zinnig antwoord!!
   Blik, ik ben het niet altijd met je eens maar in dit wel, en het siert je dat je geen censuur toepast. Met een open blik door blijven gaan zorgt ervoor dat je een discussie zijn gang laat gaan en je niet laat leiden door welke kracht ook. Mijn welgemeende complimenten. Nou Gerrit, een echte AIVD-er waar jij nog steeds in je wanen aan refereert, zou dit soort taal echt niet neerzetten op wat voor blog dan ook toch??? Dus nogmaals niet janken maar wees een volwassen kerel!!

   Verwijderen
  3. Tijd en plaats afspreken Gruwel?? Ik ben je zat. Maar dat durf je niet, lafbek

   Verwijderen
  4. Ja hoor, en alweer met geweld dreigen. Is dat het enige wat je kan of kan je me ook omver blazen met argumenten?? Je doet je baan hier wel eer aan, terroristen verdedigen. Die schieten/slaan ook eerst voor dat ze gaan onderhandelen....Maar ik laat me niet door kleutertjes uitdagen, dus dan in jouw ogen maar een lafbek. Dit uitdagen doe ik al sinds de kleuterschool niet meer aan, of ik krijg het te horen van iemand die net teveel gedronken heeft...

   Verwijderen
  5. Fijn trouwens dat je je gewonnen geeft, laat zien dat jij niet voor rede vatbaar bent Gerrit. Ieder ander gaat de discussie aan, maar jij dreigt meteen met geweld. Staat je geweldig. Maar jij bent klaar met mij, prima. Ik was het al lang met jou maar heb evengoed het respect en het fatsoen om steeds antwoord te geven. Dat jij je daardoor weer beledigt voelt zegt meer over jou dan over mij....Had gehoopt dat je nog in discussie bleef, maar jij denkt iets anders over een discussie als dat ik doe. Jij hebt zoiets van iedereen moet mijn versie als waarheid aannemen en anders niet (typische plotterredenatie) en als iemand tegengas geeft word je gelijk kwaad. Tja, dan kan je gewoon geen communicatie voeren....

   Verwijderen
 16. Pentagon verhaal klopt nog minder van: https://www.youtube.com/watch?v=BmP2Vy8K0i0&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Van dezelfde wetenschapper. En er komen gelukkig steeds meer deskundigen die aan de officiele lezin twijfelen.

  Vandaag precies 13 jaar geleden

  Vandaag is het precies 13 jaar geleden dat er in het oosten van de USA
  een driewerf superieure demonstratie werd gegeven. Zowel qua timing,
  techniek als ‘delivery’ was deze demonstratie uitmuntend, zoals ik al
  wel vaker heb uitgelegd. De timing was perfect omdat het precies
  gebeurde bij de aanvang van het ontluiken van wat ik krachtsbewustzijn
  noem. Dit krachtsbewustzijn stelt mensen in staat om boven het
  machtsbewustzijn uit te stijgen, en daar wilden de mondiale
  machtswellustelingen dus een stokje voor steken door mensen angst aan
  te jagen.

  De toegepaste techniek was eveneens superieur. Via kruisraketten
  hebben ze gaten geschoten in zowel beide twin towers als in het
  pentagon. In het eerste geval zijn er bij de video-opnamen van deze
  inslagen (snel) vliegtuigen overheen gefotoshopt. Vervolgens zijn
  beide wolkenkrabbers met speciale energiewapens verpulverd (overigens
  in omgekeerde volgorde vergeleken met de inslagen). Opvallend genoeg
  is er vele uren later nog een kantorenflat (WTC7) via controlled
  demolition tegen de vlakte gewerkt.

  Het derde wat superieur was aan de demonstratie van 9/11 heeft te
  maken met mind control. Tot op de dag van vandaag, dus 13 jaren na
  dato, durven de meeste mensen nog steeds geen vraagtekens te zetten
  bij de officiële lezing van wat er die dag zou zijn gebeurd.
  Onvoorstelbaar veel artikelen, boeken en video’s zijn er ondertussen
  gemaakt die allen bedoeld zijn om onwetende mensen te helpen om de
  spreekwoordelijke ogen te openen. Echter, in plaats van zelf na te
  denken en zelf de feiten te onderzoeken kiest de meerderheid van de
  mensen nog steeds liever voor geloven in de overheid en de mainstream
  nieuwsmedia.

  En helaas geldt dat niet alleen voor 9/11, maar ook voor bijvoorbeeld
  de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh, de landmijnenramp in
  Enschede, voor de El Al-landing op twee flats in de Bijlmer en ga zo
  maar door. Ook nu weer bij het MH17-verhaal, bij de zionistische
  terreur in het voormalige Canaän, bij de zelfgeschapen
  terreurorganisaties en bij de in scène gezette onthoofdingen durven
  alleen enkele alternatieve nieuwswebsites levensgrote vraagtekens te
  zetten. Wil je daar meer van weten, ga daar dan zelf even naar op zoek.

  .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even voorop gesteld, zijn theorie van kruisraketten is niet de mijne. Wat getuigen op dat moment riepen, was een vliegtuig zonder uiterlijke kenmerken. Geen letters, geen cijfers, niets.

   Verwijderen
  2. 9/11, allang debunked en wel. Dat er hier en daar dingen niet kloppen, ja, maar dat is meer richting de politici die wel heel toevallig aan de grond bleven. Waren zij misschien iets te snel met alle info of hadden ze op het allerlaatst toch een tip gekregen?? Dat is het enige wat nog rest....die vliegtuigen en zo en tower 7 zijn allang uitgebreid besproken en alleen de Efteling verdient er nog aan als zijnde sprookje....

   Verwijderen
  3. Aan het officiele verhaal van 9/11 klopt geen bal. Ik herhaal: geen bal. De lijst met incongruenties is eindeloos.

   Verwijderen
  4. Jaja....kom eens met keiharde bewijzen. Is nog niemand gelukt!! Net of ik Micha Kat hoor roepen dat hij containers vol met keiharde bewijzen tegen Joris Demmink heeft wegens vermeend kindermisbruik, maar hij toont ze toch maar niet in angst vermoord te worden. Ja zo ken ik er nog meer....jij zeker ook??

   Verwijderen
  5. Ik zette al eerder in deze draad een link naar een docu van 4,5 uur. Vecht de officiele lezing van 9/11, wat mij betreft, zeer geloofwaardig aan.

   https://www.youtube.com/watch?v=8DOnAn_PX6M

   Kijk er naar (vergeet de bier en chips niet) of doe het niet.

   Verwijderen
 18. Geen youtube....bedoel ECHT keihard bewijs!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt bewijs, en keihard nog wel. Ha,ha, dit is het internet baby. Discussie verloopt via verwijzingen naar internetbronnen en zindelijke argumentatie over de inhoud van die bronnen. Al het andere is gemakzuchtig gezwam in de ruimte, luie nazivriend.

   Verwijderen
 19. Kijk, totale plottertaal!! Lekker duidelijk waar het hier om draait. Je hoeft niks te bewijzen, alleen keihard roeptoeteren en dan wijzen op vage internet linkjes. Wie zwamt er dan in de ruimte?? En wie is er dan lui?? Jij beste vriend. EN schelden doet me niks, zegt meer over jouw gebrek aan IQ en EQ dan over mij.

  BeantwoordenVerwijderen