vrijdag 5 september 2014

18+ NIEUWSTICKER 5-9-2014 Journalist waarschuwt: "VS en Kiev bereiden False Flag voor"

Op deze plek gaan we vandaag het nieuws bijhouden zoals het binnenkomt. Is er wat interessants, dan plaatsen we het gewoon onderaan.

Journalist waarschuwt voor een terroristische False Flag actie van Kiev in samenwerking met de VS. Een aanval met chemische wapens op Lugansk en Donetsk zou in de maak zijn, om samen met de valse beschuldigingen als zou Rusland actief aan de strijd mee doen, Rusland als barbaars land weg te zetten. Duitse ondertiteling. Info in English HERE.

Vraag: "Waarom vecht je?" en "Heb je een vouw en gezin?"

Antwoord soldaat Noworossiya: "Ze zijn naar ons toe gekomen om ons hun wil op te leggen, maar we willen hun wil niet", "Ja, die heb ik, en een goede baan had ik, in de mijn." ENG-Subs.Er zijn meldingen verkregen van ooggetuigen dat het Oekraïense leger in Mariopel mijnen plaatst bij een opslagplaats met vloeibaar chloor. Eveneens wordt gemeld dat ze schietposities innemen in "woonmassieven".

Nachtelijke strijd Mariopel

Bij de nachtelijke bestorming zijn vannacht 15 tot 20 soldaten van Noworossiya omgekomen. Aan Oekraïense zijde zouden tot 50 man omgekomen zijn, volgens opgave van Noworossiya zijde. De Oekraïense blok-posten zijn met artillerie van Noworossiya bestookt.

Harde slagen voor Oekraïense leger, volgens bronnen Noworossiya

Onbevestigd, per informatie vanuit Noworossiya, we geven het door zoals we het binnenkrijgen: In het dorp Opitnoe ("Ervaren") is een loods met munitie van het Oekraïense leger vernietigd. Ten oosten van het dorp Sebernoe ("Noord") zijn twee voertuigen en een pantservoertuig vernietigd, alsook tot 40 soldaten van de opponent. Bij Chimki is een 152 mm howitzer vernietigd en tot 30 man.

Fotoreportage Graham Phillips

"Journalist Graham Phillips was op de plek waar een bus met burgers enkele dagen geleden beschoten is door de oekraïense Natsguardia. Dit gebeurde tussen Chryashewati en Nowoswetlovsk. Op basis van de gevonden documenten zijn daar twee meisjes omgekomen en de jonge ouders. Hij komt uit Rusland, de vrouw studeerde journalisitek in Lugansk. Ze probeerden de kinderen te ontzetten. Bij elkaar waren er 9-10 mensen. Hun voertuig is verbrand. Op basis van de gevonden documenten: Ksenia Koeprinova (moeder), Andrei Lisenko (vader 1976), Jaroslawa Lisenko (dochter 2008), Jaroslawa Kontseva (2012), Valentina Polishoek, Oksana Wedmedenko, Tatyana Swetlana".Door het Oekraïense leger doodgeschoten soldaten Noworossiya in Nowoswetlovsk (onder)Donetsk, Gladkovka, 4 September 2014, na een artilleriebeschieting van het Oekraïense leger (onder)

Gladkovka, Donetsk, 4 September 2014Eind van de video (boven), jongeman: "Wij zijn normale mensen. Ik wilde niks zeggen over de macht in Kiev, maar nu kan ik niet anders: Stop hier mee. Ik haat Amerika en houd van Rusland. Ik sluit me nu aan bij het leger van Noworossiya."

Gladkovka, Donetsk, 4 September 2014

The scale of the devastation suffered by Ukrainian forces in southeastern Ukraine over the last week has to be seen to be believed. It amounts to a catastrophic defeat and will long be remembered by embittered Ukrainians as among the darkest days of their history.

Rebels driving past destroyed Ukrainian military vehicles near Novokaterinivka, Ukraine, September 2, 2014

Vineyard of the Saker over de militaire situatie en verdere analyses.

Many major developments to report today. First, though I was trying very hard to contain my excitement over the past days, the level of success the Novorussian Armed Forces (NAF) against the Junta Repression Forces (JRF) appears to be absolutely amazing and, should Mariupol fall, which appears to be likely, I would speak of a strategic victory, something which I am normally extremely reluctant to do, especially when speaking to a force which only recently was a volunteer militia force. How could that possibly have happened? Lees de gehele analyse van de Vineyard of the Saker, HIER.

"Responding to turmoil in Ukraine, the U.S. Navy announced Wednesday that a guided missile destroyer had entered the Black Sea. The USS Ross “serves to demonstrate the United States’ commitment to strengthening the collective security of NATO allies and partners in the region,” the Navy said in a press release." Meer, HIER.

"Tijdens gehele "ATO" heeft Oekraïene 846 soldaten verloren" (Volgens Oekraïense kant)

"In het afgelopen etmaal zijn er in de ATO-zone 7 soldaten omgekomen en zijn er 59 gewond geraakt. Dit kwam in de briefing naar voren van Andrei Lisenko van het Informcentre, via kanaal 112.ua. Vanaf het begin van de ATO zijn 846 soldaten omgekomen en 3072 gewond geraakt."

Wij merken de enorme discrepantie op tussen de cijfers van de Saker en de zijde van Noworossiya (rond de 30.000 doden aan Oekraïense leger kant) en deze Oekraïense cijfers.

Rutte gaat het Oekraïense leger, namens Nederland, steunen. Voor wie het nog niet weten, kijk HIER even rond 2:16 om te zien waar die centjes naartoe gaan.

"Mobiele crematoria Oekraïene"

Bovenstaande zou een foto zijn van een mobiel "veld-crematorium". Hier zouden er enkele van gesignaleerd zijn in Kramatorsk (wat al omgedoopt werd tot "Krematorsk") en nu in Slavyansk. BRON.

19:13 uur: "Uit diverse analyses: Staakt het vuren is 18:00 uur plaatselijke tijd ingegaan. "Als er 1 schot valt, wordt het staakt het vuren als opgeheven beschouwd." Gevechten bij Mariopel gaan door. Staakt het vuren is in het voordeel van Kiev omdat die laatste tijd onderliggende partij waren; mogelijkheid tot hergroeperen. Aangezien USA wil dat er uiteindelijk doorgevochten wordt, zal dit slechts een stilte voor een verdere storm zijn."

Makeevka en Gorlovka worden nog steeds beschoten.Op de foto boven Makeevka. In Dzerzhinsk vinden gevechten plaats in de stad. "Het zijn enkele voorbeelden".

Het Oekraïense bataljon "Donbass" heeft enkele burgers gevangen genomen in Lisichansk.De verdediging van Ilowaisk...Fosforbommen op schuilende burgers...Meer videos met ondertiteling bij Slavyangrad.org, HIER.

Comment by the Russian Ministry of Foreign Affairs on the NATO summit in Wales

The gist and tone of statements on the situation around Ukraine and the announced plans of NATO countries to conduct a joint drill with Ukraine on its territory before the end of this year are bound to escalate tensions, threaten the start of progress regarding a peaceful settlement in Ukraine and contribute to the deepening of the split in Ukrainian society. Moreover, they testify to NATO’s unreserved support for Kiev’s neo-Nazi and extremist forces, including the Right Sector. Read more HERE.

05.09.14. 21:45 Fotos's van Noworossiya: "Waar laten we al die "troffeeën?"

"Circa 75 stuks in 2 dagen."

"Zure bommen met granaten"

Oekraïense tank met opschrift "Naar Moskou!" op Oekraïense betonblok met bloemtjes en opschrift "Geen Oorlog!"

Ondanks dat de tank behoorlijk beschadigd is blijft de motor doorlopen. De tank is vanochtend uitgeschakeld bij de aanval van Novorossiya op Mariopel.

Verzetsleden en journalisten plaatsen een kruis en geven ere-saluut voor de gedode journalist Andrei SteninIn de tweede helft van de video haalt een collega journalist herinneringen op over hun eerste ontmoeting. Die was in Egypte. het was voor de collega van Stenin zijn eerste keer "op zakenreis". Stenin had foto's gemaakt maar ze werden gearresteerd. Ze konden de "flashka", het geheugenkaartje veiligstellen en bekeken later samen de foto's op de computer: "Fantastisch!". Stenin ging altijd behoedzaam te werk. Wat hem overkomen is, is het lot. Ook in Moskou was vandaag een druk bezochte herdenkings ceremonie en hem is door de President postuum een onderscheiding voor uitzonderlijke moed uitgereikt.

Oekraïense journalisten klagen over gebrek aan toegang tot het Oekraïense leger - NU met ENG-SUBS

"Zo kunnen we ons werk niet doen. Ze werken ons tegen. Zo kunnen we de mensen en de wereld niet tonen wat er gaande is in de "ATO-zone"" Engelse ondertiteling met dank aan Slavyangrad.org. Vijf Oekraïense journalisten protesteren tegen de personvrijheid rond het Oekraïense leger.

1. Maxim Djendjoek, fotograaf: "Het is niet dat ze ons niet helpen. Ze werken ons actief tegen"

2. Sacha (Alexander), documentaire fotograaf: "Eerste keer dat ik het meemaak dat een persdienst van een leger niet bezig is met informatie te geven, maar actief berichtgeving juist tegenwerkt."

3. Vladimir Demtjikoem

4. Gleb Odoetjenk: "Oekraïense leger belet de Oekraïeners te weten waar hun ATO mee bezig is. En de wereld ook."

5. Nikol Feldmann: "Ik protesteer!"

David Jan Godfroid klaagt dat het leger van Noworossiya te veel toegang aan journalisten geeft. Dit twittert David Jan Godfroid vandaag:

David Jan Godfroid‏@djmoskou

Russia Today toont graag hoe diep het in de zak zit van de separatisten https://www.youtube.com/watch?v=_KCzUCJzpig#t=24 …

Dit is Paula Slier voor RT nog een keer:

Een ton aan "biologisch materiaal" op weg naar een crematorium in Zaparozhe is in een bos terechtgekomen. Meer info HIER.

Noworossiya waarschuwt voor provocatieve acties van Oekraïense legereenheden die het niet eens zijn met het staakt het vuren van Poroshenko. Er zou informatie zijn over een mogelijk voornemen van aanvallen met Smerch raketten, met name op Noworossiya legereenheden die zich aan het staakt het vuren houden. Smerch raketten zijn artillerie die bijna gelijk staat aan ballistische raketten en gebruikt wordt voor afstanden tussen de 20 en 120 km.

Andrei Stenin: "Ik probeerde meer te lachen want ik beefde van de angst"

We wilden het vandaag afsluiten met Andrei, maar we kregen volgend bericht binnen, weer een journaliste, zwaargewond...
06.09.14 Bericht van oorlogscorrespondent A. Barkova: Scholen Donetsk onder vuur Oekraïense leger. Minister van Informatie Volksrepubliek Donetsk zwaargewond (DNR)

"De beschieting van Donetsk ging door tot in de avond van 5 September. Gisteren 4 September beukte de Oekraïense artillerie op Gladkovk, dat is bijna het centrum (foto's en beelden hadden we al hierboven). Drie mensen gedood, 7 gewond."

"Vandaag 5 September, enkele uren voor het uitroepen van het staakt het vuren is in de buurt van de luchthaven Prokofjeva de minister van informatie van DNR, Elena Nikitina Nikolaevna, zwaar gewond geraakt. Bomscherven kwamen in de buik van deze mooie jonge vrouw terecht. Elena Nikitina is één van de journalisten van Noworossiya die in oorlogstijd in Donetsk werkzaam is.

Verder diverse meldingen van schieten en gevechten op diverse plekken. Dus het staakt het vuren lijkt niet van de grond te komen, laat staan stand te houden. We sluiten deze "Ticker" af onderstaand met de Don Kazakken, die met artillirie oekraïense posities bestoken., in de ochtend van 5 September.

36 opmerkingen:

 1. False Flag....dan gaan bij mij alle alarmbellen af...waarom?? Aluhoedjes alarm!!! False flags zijn er zeker maar hier niet, of ze moeten overduidelijk een Russische oorsprong hebben. Nogmaals, de NATO/VS/EU zijn geen partij in dit conflict, enigste wat ze hebben gedaan is hun steun uitgesproken richting Oekraine. Maar zie jij Amerikaanse of Europese soldaten rondwandelen?? Nope....Russische?? Te over!!! Dus tja, waar zou dan de false flag vandaan komen??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. uit betrouwbare bron kan ik melden dat een kennis van mij, Rode baret onlangs op zeer geheime missie in de Ukraine is geweest. Vermoedelijk in verband met operatie Rapid Trident of Sea Breeze. Goh niets over gehoord op het nieuws, kan dat nou????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is dat het een ernstige oorlog betreft waar veel doden vallen anders was de propaganda hier enorm om te lachen!! Werkelijk waar, wat een propagandacabaret hier!! Je denkt dat het niet verzonnen kan worden maar hier wel hoor, idioot pro Russisch, bijna geheel Russisch verzonnen; de Novorussian Armed Forces en jawel hoor, helemaal hilarisch, Junta Repression Forces....dit zijn namen die kunnen maar van 1 leugenachtige maffe kant komen....de Russische!!! Die namen gebruikt niemand, ze bestaan niet eens!! Ja in Russische propaganda wel ja, maar verder niemand. En het wordt klakkeloos overgenomen, zonder maar eens verifiëring of wat dan ook...tot zover het "onafhankelijke" blog hier...Goeiendag zeg, net wanneer je denkt dat Russische propaganda op het hoogtepunt zit lees je dit hier weer...geen wonder dat er geen reacties meer bijkomen, dit heeft wel een erg hoog aluhoedjes gehalte en Poetinknuffelgehalte waar niemand maar dan ook echt niemand meer intrapt~!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nazivriend, er zijn sites waar jij je veel meer thuis zal voelen dan hier. Hier kom je ook niet verder komt dan je te wentelen in verontwaardiging over het gebrek aan begrip voor je nazi-sympathie . Ik zal hier geen links neerzetten of namen noemen. Je vindt die sites zelf wel. Ga maar op de lucht af.

   Verwijderen
  2. Ow en dat is je inhoudelijke antwoord?? Kom met bewijzen dat ik nazi-sympathieën heb?? Enigste met misselijkmakende sympathieën die ik kan ontdekken ben jij, fijn achter Nieuw Groot Sovjet Leider Poetin lopen, ten koste van miljoenen doden. Want de enigste die oorlog wil is Poetin, niet het Westen. En ow ja, zijn knuffelaartjes hier. Ik wil geen oorlog, ik wil dat het stopt. Maar het zal niet stoppen door degenen die het begonnen zijn, namelijk het stelletje Pro Russische separatisten dat al moordend en plunderend heel Oekraine onveilig maakt , maar gelukkig alleen in het zuidoosten enige sympathie ondervind. En de Russen uiteraard, het enige geboefte wat een eiland (de Krim) van een ander soeverein land met geweld annexeert en met troepen die er eerst niet waren en toen weer wel. Poetin weet het zelf niet eens meer, en daar schuilt juist het gevaar. Die man kent zijn eigen leugens niet meer en doet dus alles om het te verbloemen, of het nou duizenden, tienduizenden of miljoenen doden oplevert, het zal hem worst wezen!!

   Verwijderen
 4. Het nederlandse volk begint langzaam uit de winterslaap te ontwaken

  http://www.bertsmeets.nl/stop-de-derde-wereld-oorlog-stuur-de-generaals-naar-het-front-soldaten-thuis/

  27aug/140

  Stop de derde wereld oorlog, stuur de generaals naar het front en laat de soldaten thuis


  Porosjenko wilt zijn handen vrij hebben om de 'oorlog' in de Oekraïne op te voeren. Hij stuurt alle fascisten uit zijn regering naar huis want daar kun je op den duur op het internationale podium geen sier mee maken. Hij komt met vredes bedoelingen naar Minsk, zo sprak hij maar welke politicus gelooft u nog? Inmiddels hebben Poetin en de Oekraïense president Petro Porosjenko een gesprek onder vier ogen gehad. Dit hebben de kantoren van beide staatshoofden gemeld. Wie gelooft na Chamberlain nog een politicus met een 'gaat u maar slapen-vredes boodschap'? Er is nog wel een variant, en dat is wanneer de wereld en haar vermogende leiders, intimiderende legers, IMF kantoor personeel, banken die de wapenindustrie financieren, zich deze keer zelf naar het slagveld begeven. Wij zullen kransen leggen om hun te eren. Saluut schoten zullen klinken, het volk zal zijn dankbaarheid tonen. De onbekende soldaat zal deze keer zelf een groet brengen, iets voorlezen (uit eigen vervlogen werk).


  "Vele hoaxes, false flags zowel zijn door de media, als de regeringsleiders, klakkeloos overgenomen sinds Washington CIA de toon zet, hebben ze geen eigen mening meer. Er is een boycot ingesteld terwijl er nog steeds geen bewijzen zijn, the black box is in handen van de Britten, en alle vragen over het vliegtuig dat in de buurt van de MH17 is gesignaleerd wordt stelselmatig de kop ingedrukt...in de media nauwelijks aandacht voor dit feit.Mevr. Lagarde wil het werkeloosheid oplossen door de economie te resetten. mevr. Lagarde weet dat er geen knop is waar je even op duwt en dan floep (hoax) is er een betere, gelukkige economie met veel taart, ijsjes en zon / pret vakanties (de seculiere staat wil ook wat te bieden hebben). Een Keynesiaans macro militair economische visie die de micro-rente betalende burger in het gareel houdt is dat de oplossing? Nu dus, laten we de rollen omdraaien, diegene die de bommen maken, bestellen, laat ze deze keer ze zelf ontvangen op hun huizen, op hun gezinnen, laat hun kinderen branden. Laat de Navo zich terug trekken, er was een belofte tegenover Mikhail Sergeyevich Gorbachev na de val van de muur, de belofte om niet uit te breiden in Oost-Europa. Doch Clinton die zichzelf liet opblazen door Monika, de bisschop voorlichting gaf, liet zich fêteren door de oorlogsindustrie. Laat die hele gekke wereld proef draaien voor een keer op deze leiders, en op hun eigen waanzinnige ideeën, toets ze zelf, en betrek dan ons, vrienden van alle volkeren (VVAV) in het conflict, en u krijgt een wijze les...


  Stop de derde wereld oorlog, stuur Porosjenko, Obama, de Clintons, de resettende Lagardes, Putin en zijn judoka team, de strategen, generaals deze keer zelf naar het front en laat de soldaten thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral met het laatste in je betoog ben ik het deze keer eens grondig eens!! Maar met andere dingen niet...Rusland overtrad zelf grondig deze regels door na de val van de muur eerst wel en later toch maar niet de vele onafhankelijke republieken te erkennen. Ze grijpen echt elk klein dingetje aan om onrust te stoken, die republiek als "afvallig" te verklaren zo gauw het kan en dan weer oorlog te stoken. De NAVO heb ik dit nergens zien doen. Oke Joegoslavie...maar daar werd genocide gepleegd. De NAVO kon niet anders dan ingrijpen, en terecht. Hoeveel Srebrenica's hadden er moeten volgen anders?? Nu valt Rusland onterecht een soeverein land binnen en wij moeten gewoon de andere kant opkijken?? Dacht het niet....Maar wij grijpen niet, en Poetin wel, meteen naar de wapens. Nee wij doen eerst sancties en diplomatie maar zullen slechts op het allerlaatst naar de wapens grijpen. En wat doet Poetin?? Vrolijk en wel wapens leveren, troepen leveren enz aan die zogenaamde stadsstaatjes die totaal geen waarde hebben. Herinneren we de zogenaamde "vrije Anschluss" van Oostenrijk nog vlak voor wo2?? Zien we geen gelijkenissen met de Krim nu?? EN wellicht Oost Oekraine?? Nee hier niet, hier zitten de dommeriken die straks moeten zeggen "wir haben es nicht gewusst....."

   Verwijderen
 5. Het nederlandse volk begint langzaam uit de winterslaap te ontwaken

  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2014/09/05/oekraine-staakt-het-vuren-overeen-gekomen/#more-38655

  OEKRAÏNE:STAAKT-HET-VUREN OVEREEN GEKOMEN

  Geplaatst door ADMINISTRATOR ⋅ 5 september 2014 ⋅


  Precies voordat de slag om Slavyansk zou gaan beginnen, kiest Pjotr Poroshenko eieren voor zijn geld.


  Zoals bekend zijn daar boorinstallaties van Royal Dutch Shell actief. Pjotr heeft opdracht gekregen met Poetin een bestand te organiseren om er voor te zorgen dat het bedrijf van ons “staatshoofd” daar ongestoord het milieu kan blijven verwoesten. Bovendien is zijn leger vernietigd. Gelukkig heeft hij zijn vermogen buiten Oekraïne in veiligheid kunnen brengen en hebben de hoeders van het Gouden Kalf alle goud uit het land weggehaald. Daarnaast zijn alle bodemschatten verpand aan het IMF. Porochoco is een president zonder land – Oekraïne bestaat niet meer.


  Nu de gevechtshandelingen zijn opgeschort, kan er nu op de crash site van Vlucht MH-17 zonder gevaar onderzoek worden gedaan. Wel even uitkijken voor de honderden mijnen die er inmiddels zijn neergelegd. Timmerfranz en Rutte kunnen nu zelf even acte de présence geven. Dat komt heel wat beter over dan maar wéér een dag van Nationale Rouw af te kondigen. Mits daar na “prinsjesdag” alle aanleiding toe is, natuurlijk….


  De beide Republieken zullen nimmer genoegen nemen met een status aparte ressorterend onder een nazi-regime wat langs alle mogelijke wegen heeft geprobeerd het gebied etnisch schoon te vegen en te verwoesten. De grenzen van de Oblasten moeten intact blijven, zo mogen we aannemen. We zullen op de hoogte worden gebracht wat de neo-nazi’s van Kolomisky en Poroshenko in het gebied hebben aangericht. We zullen zien hoe eenzijdig de informatie op ons is afgevuurd door de verschillende media. De gecontroleerde media, de grootste hoerenkast ter wereld – met stip.


  De opmars naar Kiev – waar velen op hoopten – is afgeblazen.


  Maar de kiem voor Novorossiya is gelegd.


  ./..


  Zoals gezegd, we zullen het nieuws volgen. De woordvoerder van de beide Republieken Purgina:


  A ceasefire agreement will be respected, but it is void if you hear a single shot from Kiev.”


  De eerste uren na het bestand werd er door het Okraïense leger in de regio Mariupol en Slavyansk met zware artillerie op stellingen van de volksmilities geschoten. Moeten we nu aannemen, dat een en ander op “een vergissing” berust? De beloften van de Choco Koning zijn te vergelijken met smeltende chocolade – het is iedere keer weer anders.


  Onze inschatting is, dat er voorlopig gewoon hard wordt doorgevochten.


  ./..


  Nu kunnen Barry Soetoro en Vladimir Poetin met elkaar aan de slag. Wij hebben wel een idee hoe je de globale gesel Gods kunt liquideren, namelijk het opdoeken van alles wat onder de Crown City Temple ressorteert, zoals de vereenigde staten van Noord-Amerika, Canada, de Europese Unie en de NATO.


  De beide heren kunnen, zoals gezegd aan de slag, Soetoro is aan zet:


  Opdoeken dat 200 jarige koloniale gedrocht “verenigde staten”, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En weer een sprookje uit het grote sprookjesboek van Gerrit H.! Uiteraard weer eens zonder bijbehorend keihard bewijs maar dat zijn we inmiddels wel van onze grote oppersmurf gewend. Ontsproten uit zijn eigen boze brein waarin hij eigenlijk alles haat wat maar kan, dus doe dan je ding goed en verdwijn uit ons land, we willen geen negatievelingen hier. Ga lekker bij je vriendje Poetin wonen en doe hem NIET de hartelijke groeten van ons. En ow ja...UITDAGING: Probeer daar eens zo'n vrij blog te maken met kritiek op de leiding daar. Vrees dat je het einde van de maand niet in vrijheid haalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gruwel, je vind het hopelijk toch niet erg dat ik je neo Nazi gebral niet meer lees he. Dus als je commentaar op mijn reacties heb verwacht daar dan geen antwoord van mij op, want ik lees het niet.
   Vertel me eens, krijg je je bloedgeld van de AIVD nou per woord uitbetaald of net als die andere hufters per maand?

   Verwijderen
  2. Whoehahaha..je reageert ten eerste dus je leest het wel, dat je nog steeds gelooft dat ik van de AIVD ben is te lachwekkend voor woorden en je hebt er geen greintje bewijs voor en nogmaals, de enige met heel foute sympathieën zijn jullie hier. Jullie "verzetslegertje" gedraagt zich vele malen erger als nazi's, vermoorden honderden mensen gewoon omdat ze bewegen, trekken zich geen reet aan van de Geneevse Conventie en de bijbehorende afspraken, enz. enz.. De lijst is te lang om hier te plaatsen..en jullie verdedigen dat gespuis. Prima, zeker ook al fan van de IS?? Zelfde ideaal, willen ook een grote staat stichten en genocide plegen....

   Verwijderen
 7. Het nederlandse volk begint langzaam uit de winterslaap te ontwaken

  http://www.boublog.nl/2014/08/31/intussen-in-oekraine-de-hete-zomer-is-voorbij/

  Intussen in Oekraïne: de hete zomer is voorbij
  31 augustus, 2014 | Auteur: Boudine
  Kiev is een prachtige stad en ‘s zomers is het er meestal mooi weer, maar ‘s winters is het er koud. Kiev bestond reeds in de 5e eeuw en bekeerde zich tot het christendom, waardoor het toegang kreeg tot de hoge Byzantijnse cultuur. Aanvankelijk was Kiev de hoofdstad van Rusland, maar toen dit land steeds groter werd, verplaatste men de hoofdstad naar Moskou. Aldus is Kiev de “moederstad” van Rusland! In Rusland zal iedereen dat vast wel op school geleerd hebben! Dat Oekraïne zich nu aansluit bij het vrije wilde Westen en zich tegen Rusland keert, zal voor de meeste Russen dan ook onbegrijpelijk zijn.

  Toen de Sovjet Unie in 1991 uiteenviel, werd Oekraïne een onafhankelijk land. President Gorbatsjov was met president George Bush sr. overeengekomen dat de Berlijnse muur zou verdwijnen, op voorwaarde dat de NATO niet naar het oosten zou oprukken. Reeds onder president Clinton, de opvolger van Bush sr., breidde de NATO zich uit met Hongarije, Tsjechië en Polen. In 2004 volgden Estland, Letland, Litouwen, Bulgarije, Roemenië, Slovenië en Slovakije. In 2009 volgden Albanië en Kroatië. Inmiddels zullen de Russen wel hebben begrepen wat de indianen al eeuwen weten: de VS spreekt met dubbele tong! Nu de NATO ook Oekraïne wil toevoegen aan het arsenaal, zegt Poetin iets wat hij wellicht van Chroetsjov heeft geleerd: njet!


  Voor de NATO is Oekraïne slechts een pion in het schaakspel, met als doel de NWO wereldheerschappij. Voor Rusland vormt de NATO een steeds grotere bedreiging. Er worden Amerikaanse legerbases ingericht in alle NATO-landen, er worden raketten met “strategische” kernkoppen opgesteld langs de Russische grenzen. ITAR-TASS meldde vandaag:


  On Sunday, the German newspaper Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung said NATO planned to deploy five bases in Eastern Europe. The bases are planned to be deployed in Latvia, Lithuania, Estonia, Romania and Poland. According to NATO plans, up to 600 troops will be stationed at each of the bases.


  Vervolgens kan er door westerse NGO’s een binnenlandse onlust worden gestookt, waarna de VS kan overgaan tot humanitaire bombardementen. Eerst een valse vlag, dan Responsibility to Protect, of eventueel een preventieve aanval. First strike! Voor vrijheid en democratie! Zie voor het resultaat voormalig Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Libië en Syrië, om slechts wat voorbeelden te noemen. Geen wonder dat Rusland op zijn hoede is.


  Rusland heeft iets waar de westerse landen dringend om verlegen zitten: olie en gas! In de jaren ’90 is het de westerse oliemaatschappijen gelukt om de Russische oliebronnen aan te wenden voor hun eigen gewin, terwijl de Russische bevolking kou leed, maar Poetin maakte daar een einde aan. De Russen vragen nu een prijs voor hun olie en gas. Oekraïne betaalde de rekening niet en heeft nu een schuld van miljarden ($ 11 miljard?) aan het Russische staatsbedrijf Gazprom. Daarom heeft Rusland de gaskraan dichtgedraaid. Logisch, toch?


  Wikipedia zegt: Kiev has a humid continental climate. The coldest temperature ever recorded in the city was −32.2 °C on 7 & 9 February 1929. Snow cover usually lies from mid-November to the end of March, with the frost-free period lasting 180 days on average, but surpassing 200 days in recent years. Dan blijven er toch nog 165 dagen met vrieskou over, zeg maar ruim 5 maanden vorst. Op de hete zomer in Oekraïne volgt een koude winter!


  ‘Winter is coming’: Kiev encourages Ukrainians to save energy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha, Boublog.....en dan nog volhouden geen aluhoedjes te zijn...wie is er nou lachwekkend en dom Gerrit?? En langzaam uit de winterslaap...zomer is net voorbij Gerrit, dus nu pas uit de winterslaap komen slaat als een tang op een varken! Maar ja, dat doen al je posts hier dus je blijft tenminste wel lekker consequent. Chapeau!!

   Verwijderen
 8. Goede stukken Gerrit, van Boudine op http://www.boublog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en meteen een aanwijzing dat je deze site niet serieus moet nemen als ze boublog als referentiepunt gaan gebruiken. Bekijk die site maar eens goed dames en heren en maak dan je conclusies.

   Verwijderen
 9. Nederlandse regering en NSM staan nog zwaar in het krijt bij deze 'thieves and thugs':

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/de-vergeten-helden-van-mh17

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is bij de Telegraaf nieuws: "Tennisbabe vangt honkbal"
  Dat er bij Zaporozhe een ton (Duizend kilo) menselijke resten gevonden worden, zijn we in de NL-media nog niet tegengekomen. Blogger http://colonelcassad.livejournal.com/ probeert te bedenken hoe die resten daar terecht zijn gekomen en biedt onder andere volgende twee opties: resten van geamputeerde ledematen van Oekraïense soldaten. De andere theorie is dat het menselijke resten zijn nadat organen verwijderd zijn. Blogger geeft aan dat met een ton menselijke resten in een bos goed te zien is hoe Oekraïene steeds meer opschuift richting het westen.
  Een ander blogger maakt melding van het uitladen van militair NAVO materieel ("techniek") in de haven van Odessa en aanwezigheid van veel NATO adviseurs en huurlingen. https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_16614

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien omdat het pure verzinsels zijn en regelrechte propaganda vanuit het Kremlin gestuurd?? Maar aan die mogelijkheid gaan jullie met alle gemak voorbij want alles wat op rare blogjes en RT verschijnt is de ultieme waarheid....Wat een idioterie zeg...en dan ook Boublog als serieuze site noemen. Half debiel Nederland valt over elkaar heen wie nou de echte waarheid over de Oekraiene vertelt, lijkt nog erger als de milities in menig midden-oosters land die ook ieder elk propageren de ware koran te hebben en er naar te leven....

   Verwijderen
 11. deel 1

  Het nederlandse volk begint langzaam uit de winterslaap te ontwaken

  http://www.stopdebankiers.nl/paul-craig-roberts-sancties-zijn-een-stap-richting-oorlog/

  Paul Craig Roberts: “Sancties zijn een stap richting oorlog”  By SDB redactie E.B - september, 1st 2014 4


  De volgende video van Paul Craig Roberts (werkzaam in het ministerie van Financien onder Reagan) willen we u niet onthouden. In vijf minuten legt hij uit dat de Amerikanen belang hebben bij de destabilisering van Oekraïne. De Amerikanen willen hun invloed aan de grenzen met Rusland uitbreiden, zodat ze anti-raket installaties kunnen plaatsen en militairen kunnen stationeren aan de grens. Wat Paul Craig Roberts zegt is dermate interessant dat Marketupdate het volledig vertaald heeft naar het Nederlands. Zie de vertaling onder de video.


  Q: In jouw artikel in de Wall Street Journal schrijf je dat de CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken deze crisis [in Oekraïne] veroorzaakt hebben. Waarom zouden ze dat gedaan hebben?


  A: Het doel is Rusland te verzwakken. Als Oekraïne zich bij de EU voegt, dan komt Oekraïne ook bij de NAVO. En als het land tot de NAVO behoort, dan kan de VS op haar beurt anti-raket installaties en andere militaire bases plaatsen aan de grens tussen Oekraïne en Rusland. Dit verslechtert de strategische positie van Rusland. Het maakt het voor de Russische overheid moeilijk om de Amerikaanse hegemonie te bestrijden.


  Q: De volgende vraag is dan: Welk belang heeft de EU hierin?


  A: Europa heeft geen keuze. De NAVO landen zijn onderdeel van het Amerikaanse imperium. Zij zijn niet minder afhankelijk van Washington dan dat de Russische satellietstaten dat waren van Moskou.


  Q: De neonazi’s zijn aan de macht gekomen in Kiev. Is dat onderdeel van het plan?


  A: Dat weet ik niet zeker. Aanvankelijk dacht ik dat Washington simpelweg de controle verloren had over de machtsgreep en dat ze deze groepering over het hoofd gezien had. Maar een aantal van mijn bronnen vertellen me dat Washington zich realiseert dat dit fragment niet sterk genoeg was om een succesvolle staatsgreep te plegen en dat er een sterke georganiseerde en gewapende groep nodig was. Deze bronnen vertellen mij dat Washington samenwerkte met deze extreme nationalisten.


  Q: Obama heeft, nog voordat het referendum in de Krim gehouden werd, gezegd dat hij iedere uitslag van dat referendum zou verwerpen. Obama wil niet horen dat miljoenen mensen in de Krim hun stem uitbrengen, terwijl hij tegelijkertijd een pleidooi houdt voor meer democratie. Is dat niet tegenstrijdig?


  A: De positie van Washington is dat alles wat de agenda van de Amerikaanse regering dient legaal is. Alles wat de Amerikaanse regering in de weg staat, beschouwen ze als illegaal, ondemocratisch en tegen de rechten van de mens.


  Q: Waarom noem je de Westerse media leugenaars?


  A: De media heeft haar onafhankelijkheid verloren. Dat gebeurde tijdens het Clinton regime, toen de zeer breed verspreide media in het land werd samengesmolten tot vijf grote mediabedrijven. De waarde van deze bedrijven zit in de licenties die ze hebben om uit te mogen zenden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. deel 2

  Dat betekent dat, zodra ze zich tegen de agenda van de regering keren, ze hun licenties kunnen verliezen. En dat betekent dat de waarde van het bedrijf naar nul gaat!

  Daar komt nog eens bij dat deze grote mediabedrijven niet langer beheerd worden door journalisten. Ze worden gerund door mensen uit de PR-afdelingen van grote bedrijven en door voormalige overheidsfunctionarissen. En deze mensen hebben hun focus gelegd op het binnenhalen van advertentie-inkomsten en het onderhouden van een goede band met Washington. Dat betekent dat de Amerikaanse mainstream media fungeert als een Ministerie van Propaganda voor de overheid en voor grote bedrijven.


  Q: Als er sancties opgelegd worden, wie wordt daar de dupe van?


  A: Sancties zijn een stap richting oorlog. De hele wereld zal daar de dupe van worden.


  Q: Is er een win-win uitkomst mogelijk?


  A: De Derde Wereldoorlog kent geen winnaars.


  Q: Is dit het begin van een nieuwe Koude Oorlog?


  A: De Koude Oorlog begon 23 jaar geleden met de val van de Sovjet Unie. De adviseurs van president Reagan schonden de overeenkomsten die Reagan eerder had getekend met Gorbatsjov. Ze breidden de NAVO uit naar Oost-Europa tot aan de Russische grens. Ze verbraken elke overeenkomst ten aanzien van het terugbrengen van het aantal wapens die Washington had met Moskou. De Amerikaanse overheid financierde en sponsorde revoluties in voormalige lidstaten van de Sovjet Unie, waaronder Georgie, het geboorteland van Joseph Stalin. Georgië is nu een schoothond van de Verenigde Staten. Ze willen het land laten toetreden tot de NAVO en dat betekent nog meer Amerikaanse antiraket-installaties aan de grens met Rusland. Nu wil de Amerikaanse regering Oekraïne ook omvormen tot een schoothond van de Verenigde Staten. Dat betekent meer Amerikaanse antiraket-installaties aan de grens met Rusland. Washington plaatst Rusland in een uitermate lastige situatie: “Geef je over of het is oorlog”.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach en wee...regelrecht geplukt van ene aluhoedjessite...die roepen ook al decennialang dat de NWO ons aan het uitroeien is en binnenkort met nog maar 500.000 man wil overblijven. Ze doen daar verrekte lang over en elk jaar groeit de wereldbevolking alleen maar harder en harder dus tja...WO3 had volgens diezelfde aluhoedjes inmiddels al 50 keer moeten zijn begonnen en roepen nu met de Oekraine-crisis alweer dat het begint, en anders is er altijd IS nog....dat terwijl er wereldwijd juist MINDER oorlogen zijn dan 100 jaar geleden, alleen zijn ze heviger dan toen en maken meer slachtoffers..daarnaast zijn ze ook complexer...zoals ook Oekraine. Enigste die er wat te winnen bij heeft is....RUSLAND!!! De VS/EU/NAVO hebben er geen reet bij te winnen, die economische olie/gas deal is ook al meerdere malen debunked en deze Roberts is een republikein, een notoire onruststoker. Hij heeft al vaker verhaaltjes "verzonnen" om zo een knuppel in het hoenderhok te gooien voor eigen agenda. Hij kan alleen niks met een democratische President. Dus totaal niet serieus te nemen die man...

   Verwijderen
 13. Ow zo heerlijk deze site en hun goedgelovige lezertjes...je kan ze alles wijsmaken, dat blijkt maar weer. NWO, Reptilians, Pike...heb alles al voorbij zien komen...om je te bescheuren!! Kom maar op met het volgende sprookje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Luie liegende nazivriend. Je loopt met je hoofd in je r...t.

  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tot zover het inhoudelijke (zoekt u vooral het inhoudelijke ervan) commentaar van Dawg....kan alleen maar schelden en nikszeggende joetjoeb-filmpjes reposten...geweldig!! Daar winnen we een oorlog mee...die ik niet wil maar jullie wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit (vooralsnog) de laatste link die ik op dit uitstekende weblog zet. Ik heb niet het voornemen het blog vol te schrijven, dat kan Blik veel beter.
  Ik heb alleen willen aantonen dat Blik Op Nosjournaal geen roepende in de woestijn meer is. Er zijn inmiddels tientallen bloggers die wakker geworden zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de massa vernietigende commentaren in de reguliere dagbladen. Hun leugens worden steeds meer met argumenten doorprikt. Je hoeft maar op internet een paar trefwoorden in te typen en je vind tientallen weblogsbeheerders die de leugens niet langer pikken, De enige conclusie is dus dat het nederlandse volk langzaam uit hun winterslaap ontwaakt. Daar help geen AIVD met al hun betaalde rioolratten meer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha argumenten...nee hoor, niks argumenten. Westenhaat heet dat maar ze zijn zelf allemaal te laf om hetzelfde Westen te verlaten. Die uitkering om zich suf te blowen is zoooo heilig dat ze heel veilig en laf liever vanaf hun toetsenbord de westenhaat de wereld in brengen in plaats van daar te gaan vechten. Dan krijg ik zowaar nog meer sympathie voor de jihadisten. Al gaan die ook om de verkeerde redenen naar de meest rare landen...maar die voegen tenminste nog daad bij woord. Hier blijft het alleen bij woorden en critici uitschelden...Stoer man!!! Laat eigenlijk alleen zien dat de GGZ te weinig plaats heeft om zoveel psychiatrisch gestoorden op te vangen...

   Verwijderen
 17. Het nederlandse volk begint langzaam uit de winterslaap te ontwaken

  Oproep aan 2e Kamerleden: “Stop betalingen aan Oekraïne”

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/oproep-aan-2e-kamerleden-stop-betalingen-aan-oekraine/

  Oekraïne is geen NAVO-partner

  Geachte Fractievoorzitters en 2e kamerleden,

  Navo Secr. Gen. Rasmussen heeft gisteren in Kiev de mogelijkheden besproken
  voor militaire ondersteuning (command/control, communications, cyberdefence etc.)
  aan de Oekraine.
  De Oekraine is géén EU lidstaat, nóch NAVO lidstaat.
  Is een dergelijke (voorgestelde) steun niet tegenstrijdig aan het NAVO-handvest?
  Staat de NAVO op het punt aangevallen te worden?


  Heeft dhr. Rasmussen dit met goedkeuring van alle NAVO-landen gedaan?
  Is hierover overleg geweest en overeenstemming bereikt binnen de NAVO?
  Is hij wellicht bezig in zijn eentje te opereren?
  Wat is het standpunt van Ned. Regering en Parlement hierin?


  Is dit een reden, belangrijk genoeg voor een (spoed)debat?
  M.i. wél.


  Ik ben als burger accoord met besteding van mijn belastinggeld aan de NAVO,
  maar niét bereid om daarmee een ander (nog altijd zeer corrupt) land, niet
  NAVO-lidstaat zijnde, te ondersteunen.


  Dit is ”not done” zonder raadpleging van ons Parlement (en dus bevolking).
  Naast het feit dat dit zeer gevaarlijk is voor de veiligheid van Europa.
  Dit heeft niets meer te maken met ”de-escalatie”, maar alles met ”ESCALATIE”.


  Laat de bevolking van ZO-Oekraine per referendum zélf hun toekomst bepalen:
  - grote(re) zelfstandigheid onder de Oekraine
  - volledige zelfstandigheid en al dan niet
  - aansluiting bij Russ. Federatie.


  De EU, de NAVO, de VS moeten hun handen hiervan aftrekken.
  Anders zal het ons zeer gaan bezuren (is reeds a/d gang door o.a. boycot agri).
  Of is de zeer grote hoeveelheid schaliegas daar de aanjager van dit conflict?
  En willen de verschillende partijen dit zich persé toeeigenen?


  Bekijk het eens vanuit Russisch standpunt:
  Sinds de val van de USSR is het NAVO-grondgebied/de invloedsfeer uitgebreid
  met o.a. voormalig O-Duitsland, Polen, de Baltische Staten en Roemenie.
  En nu probeert het Westen ook nog eens de Oekraine bij de NAVO te betrekken.
  Gek dat ze een beetje zenuwachtig worden in Kremlin?
  Het zou goed zijn indien de Oekraine een neutrale buffer blijft tussen de NAVO
  en Russ. Federatie.
  En, dat moet ook gezegd worden, dat de Russ. Federatie dan ook resoluut stopt
  met verdere dé-stabilisatie in Europa. Genoeg is genoeg.
  Daarover moet overleg komen. Zoniet, dan gaat het fout.


  Wij moeten abrupt stoppen met de hielenlikkerij richting Porosjenko die niets
  liever wil dan ons, EU en NAVO, voor zijn oorlogskarretje spannen.
  Zélf heeft hij niet de capaciteit om de Russen te weerstaan (kunnen nog niet eens
  een paar duizend separatisten verslaan).
  Opent Uw ogen! Trapt U niet in deze levensgevaarlijke val.


  Ik zou gaarne een aanvraag tot een (spoed)debat in de 2e Kamer zien met de
  Regering.


  Met vriendelijke groet,
  W. den Engelsman

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou deze briefschrijver sieren weer terug op geschiedenisles te gaan en dan met het schaamrood op zijn kaken de brief weer in te trekken. Laat staan de westenhaat die er weer in voorkomt. Ga dan lekker het westen verlaten en ga richting midden oosten, of Rusland of waar dan ook...maar dan kom ook noooiiitttt meer op hangende pootjes terug. Iets wat ik dan overigens binnen 48 uur zie gebeuren als ze zien hoe weinig vrijheid ze daar genieten....

   Verwijderen
 18. Weer een steengoed artikel, moet gelezen worden

  http://www.boublog.nl/2014/09/06/de-smerige-leugens-van-de-nato-eu-en-nos/#more-21091

  En Dawg, doe net als ik als je die schuilnaam ziet staan, een teiltje pakken en even kotsen. Gewoon niks lezen van wat die AIVD rat schrijft. Er staat toch niks zinnigs bij. Die lullen kicken er op als je kwaad wordt. Heeft hij vanavond in zijn eentje in bed wat te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, in tegenstelling tot jou heb ik zowaar een leven....maar kots vooral verder, het staat je goed als laffe landverrader.

   Verwijderen
 19. En om de AIVD ratten te treiteren, de genadeslag. Jawel, van Russia Today !

  http://rt.com/news/185700-lugansk-donetsk-special-status/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, onze psychiatrische patient mag ook weer even op het internet vanuit zijn isoleercel. Mag even zijn waanzin uitpoepen op dit mislukte nieuwsblog en daarna weer met teddybeer en al platgespoten terug het bedje in. Braaf Gerritje, we gaan je binnenkort naar een goelag brengen van je geliefde vriendje Poetin. Samen met de andere lezers hier, en je mag daar niet klagen. Ook niet na de zoveelste zweepslag of waterboarding of stroomstoot....nope, je blijft lekker zitten. En ook niet klagen als je "verzetsvriendjes" je meteen gebruiken als kanonnenvoer, want voor hun betekent een mensenleven toch niks, zeker dat van een paar bloggertjes niet. Dus niks wakker wordende mensen maar het voorgoed in slaap brengen van onschuldige mensen. Ach wat ik hier ook zeg die paar celletjes van de lezertjes hier kunnen die info niet aan....ze zitten propvol propaganda en zijn gehersenspoeld door RT en de FSB...ze protesteren wel tegen het westen maar zijn te laf om datzelfde westen te ontvluchten omdat ze hier wel uitkeringen kunnen trekken en in Rusland kan dat niet. Wie is er dan zielig?? Als je ze echt zo'n helden vind ga je meevechten of daar verslag doen...niet hier ultralaf uitkering wegblowen en liggen te schelden en doen op zo'n marginaal blogje...

   Verwijderen
  2. Nazivriend, de landverraders vind je bij de illusionisten die Nederland en Europa in de naam van 'het westen' in vijandschap met Russen willen laten leven.

   Verwijderen
  3. Roept de enige echte nazilover want de wreedheden die het door jouw zo geliefd "verzet" op dit moment pleegt zijn de nazi's nog bijna heilig. Jij gunt dus geen enkel land het recht op vrijheid...prima donder dan onmiddellijk op uit Nederland want dan heb jij de vrijheid die de geallieerden in WO2 zo hard bevochten hebben niet verdiend. Dan donder je maar op naar een land waar er minder vrijheid is....ik noem een Rusland...waar gewoon journalisten "verdwijnen" en keihard gedood worden als ze een weerwoord hebben op Poetin. Verdedig jij maar fijn mensen die nog erger zijn als welke nazi dan ook. Dat hele nazi verhaal is trouwens fijn verzonnen door de FSB en al debunked door slimmere mensen als jij.

   Verwijderen
 20. Het is toch altijd zo geweldig met die aluhoedjes en goedgelovige mafketels dat als ze iets voorspellen het niet uitkomt. Is het kwaad dan hebben juist ZIJ het voorkomen door het als eerste te melden, is het goed dan is het de SCHULD VAN ANDEREN dat het niet uitkomt...ja zo ken ik ook nog wel een paar...Waar blijft nou die false flag?? En zie al sinds het begin van de oorlog keurig onpartijdige journalistiek van de NOS, vandaag ook al weer een paar keer. Beelden waarin zowel de regering als de pro-Russische separatisten stevig werden aangepakt door de lokale bevolking. Dus die naam hier van dit nikszeggend blogje heeft een nog nikszeggender naam gekregen...Ze kijken hier trouwens niet eens NOS, de ogen en minimale hersentjes zitten te ver gefixeerd op zeer partijdige zenders als RT, KOZAK TV en meer van die nikszeggende media die worden aangestuurd door Poetin en consorten.

  BeantwoordenVerwijderen