vrijdag 26 september 2014

"Onder Janukowitsh werden we niet gebombardeerd en zaten we niet in de kelder", gepensioneerden in Perwomaisk

ENG subs

"Onder Janukowitsh werden we niet gebombardeerd en zaten we niet in de kelder", gepensioneerden in Perwomaisk, Lugansk regio, spreken vrijuit met Graham Phillips. Geplaatst 22 September 2014."Onder Janukowitsh werden we niet gebombardeerd en zaten we niet in de kelder"

"De internationale gemeenschap heeft totaal geen aandacht voor ons... Ze proberen zelfs de humanitaire hulp tegen te houden"

En over Obama op minuut 11:35: "Die zit op een congres kauwgum te kauwen"

Over Poetin: "Ik heb hem zeer hoog zitten... Hij doet alles uit zijn hoofd"

27 opmerkingen:

 1. 26.09.14. Сообщение от ополчения ЛНР.
  Первомайск – снова обстрелян из н. п. Попасная и Золотое (ополчение наносит ответные удары).
  Vertaling: 26.9.2014 Bericht van het verzet Lugansk Volksrepubliek
  Perwomaisk opnieuw beschoten (door het Oekraiense leger) vanuit Popasnaya en Zolotoe ("Goud"). Het verzet beantwoordt het vuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer een goed artikel over het Midden Oosten en de schijnheiligheid van het westen
  http://willyvandamme.wordpress.com/2014/09/26/syri-en-irak-de-waanzin-heerst/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Tja waaruit de intelligentie hier maar weer blijkt...ze kunnen net lezen, daar ia alles mee gezegd...maar ze vinden IS toch zo'n fijne club...;-)
   Misschien kan Martin Vrijland nog extra lezers gebruiken of gastschrijvers?? Hij verzint namelijk ook heel veel, net als jullie....

   Verwijderen
 3. Ach ja, schijnheilige Gerrit weet het weer beter. De man die hier terroristen verdedigt en moordenaars zal ons wel even vertellen hoe het werkelijk zit...man je maakt je onsterfelijk belachelijk en zet jezelf enorm voor paal door hier heel Nederland te verraden maar dan ons wel even vertellen hoe het met IS zit...vlieg toch op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Syrische dame legt zeer geloofwaardig uit dat aanval op ISIS in Syrie bedoelt is om syrie in drieen te delen.

  Waarom is er zo weinig kritiek op de lucht- en raketaanvallen op Syrie? Hebben de VS zo'n goed track-record met hun ingrepen en beweegredenen?

  https://www.youtube.com/watch?v=8nyUnWW5Hh0&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus ehhh....al die Syriegangers nu die zich bij IS aansluiten weten dus dat ze zich bij de CIA aansluiten en dat weten dat ze meewerken aan het uiteenvallen van Syrie enzo?? Man man man....wat een kolderieke verhalen hier weer....en alles uiteraard weer gebaseerd op 1 verklarinkje van een verdomd mooie meid...en dan zeggen ze tegen critici dat die blind zijn terwijl jullie je constant laten verblinden...al in de Oost-Oekraiene en nu ook weer in het IS verhaal. Terroristenfanclub nummero uno hier!!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hahaha wat een antwoord zeg....zie daar de gemiddelde intelligentie van de lezer hier dames en heren...totaal geen zinnig antwoord komt er uit, alleen anderen als idioten verklaren. Complottersantwoorden op en top...heerlijk hoe jullie je laten kennen. Moeten jullie niet naar Syrie en een bomgordel bestellen???

   Verwijderen
 5. Ik heb gisteren mijn lidmaatschap van Labour opgezegd omdat ik een mail kreeg van Ed Miliband waarin hij vertelde dat hij voor had gestemd dat ook Engeland mee ging doen aan het bombarderen van steden waar veel burgers zitten opgesloten. De MNS zal hier zoals altijd wel weer over zwijgen, maar de burgerbevolking, die geen kant op kan zal hier massaal het slachtoffer van worden.
  Het bombarderen van de ISIS is gewoon nep. Het is 100% bewezen dat de moslimterroristen met hun plotseling ontstane nieuwe namen, gefinancieerd worden door de VS met hun westerse bondgenoten en niet te vergeten Israel. Het enige doel is de landen onder hun controle te brengen, zodat de grote grondstoffenbuit onderling verdeeld kan worden.
  Zelfs nu nog komen ze er openlijk voor uit dat ze de zogenaamde 'gematigde' koppensnellers financieren en bevoorraden.
  Maar als we de toestant analiseren, zien we dat het ze niet gaat lukken, ook al heetft de VS het nu voor elkaar gekregen dat een aantal europese landen de VS een handje, beter gezegd een bommetje of tienduizend, gaar helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, SdR, het gaat zeker niet alleen om de grondstoffen, alhoewel de Rothschild e.d. nu al lopen te likkenbaarden. Ze kopen nu al voor een prikkie massas door de terroristen gestolen olie op. Het bombarderen van de olievelden door de VS kunnen we beter maar met een korrel zout nemen.
   Ik geloof graag dat macht voor het tuig nog belangrijker is dan de grondstoffen. Hun pogingen om de wereldmacht te veroveren gaan gelukkig steeds verder de mist in. Denk aan o.a. Rusland, China, India Iran en grote delen van Zuid Amerika.
   De VS doet nu duidelijk wanhoopspogingen om Rusland in een oorlog te betrekken. Met Oekraine is het weer eens mislukt. Nu proberen ze het door het souvereine land Syrie te bombarderen. Natuurlijk bombaderen ze met neleid. Sommige groepen hebben bij ze afgedaan, dus die krijgen de bommen op hun kop (en duizenden onschuldige burgers). De terroristen die nog naar de pijpen van de VS dansen hoeven niet bang te zijn voor de bommen, Daar durf ik om te wedden. Die kunnen op financiele en materiele steun blijven rekenen zolang ze maar tegen Assad (dus indirect tegen Rusland) blijven vechten, En tegen Egypte. En tegen Libie. En tegen..... vul maar in (tegen ons misschien?)

   Verwijderen
  3. Whahahahahahahaha ow heerlijk die verzinsels....en jawel hoor, de naam Rothschild komt al voorbij....de Illuminatie als volgende?? Jezus mina zeg...Gekke Gerrit is bijna een koosnaampje als ik zie wat voor waanzin je hier neerplempt, en andere randdebiel SDR gaat er vrolijk in mee...en dan nog zeggen dat ze GEEN complotterroristen zijn....nee joh, jullie zijn ontsnapt uit een psychiatrische kliniek, net zo erg....whoehahaha...echt waar,...nog effe en we gaan zeggen dat Oekraiene niet bestaat?? Obama eigenlijk Satan is?? Zijn vrouw een man?? Enz...in 2 posts laten jullie zien waar jullie staan...in de erg donkere kant van de Efteling, zij die ons ECHT een oorlog in willen rollen....

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. SDR blijf vooral de geliefde moordenaars van o.a. MH17 en nu enorm veel onschuldige Syrische en Irakese mensen verdedigen. Het laat zien wat je bent, een beest!!! Net als Gerrit; 2 moordzuchtige beesten die er alles aan doen om oorlogen uit te lokken en zoveel mogelijk mensen vermoord te zien worden. En vervolgens ook geen reet geven om al die mensen die bruut afgeslacht worden...wel nee joh, ze geven lekker makkelijk de VS de schuld, of de NAVO of de EU, wie dan ook. Alles behalve de terroristen die ECHT aan het moorden zijn...zij sympathiseren met de beesten, willen elke dag nog meer doden zien, want het is toch zo fijn om al het terrorisme in de wereld te verdedigen....En gewoon ook lekker makkelijk het westen de schuld te geven, zonder enige onderbouwing. Ow wacht, we pakken weer een dubieuze bron ergens, dan lijkt het önderbouwd" . Jullie zijn gewoon blogvampier, levend op het bloed van onschuldigen....beesten die wat mij betreft zo ergens levenslang in een kooi gestopt mogen worden....

   Verwijderen
 6. Ik zou zeggen, solliciteer bij de Efteling afdeling Sprookjesbos, ze zoeken namelijk nog nieuwe sprookjesverzinners. Denk dat je a la minute aangenomen wordt Gekke Gerrit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ha, Heintje Gruwel Davids wordt steeds grappiger (en steeds inhoudslozer). Wanneer zeg je weer, voor de 80ste x zo ongeveer, dat je hier weg gaat, neo Nazi?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Zeggen diegenen die niet eens het fatsoen, het respect en de intelligentie hebben om een discussie op inhoud te voeren....Lachwekkend dit. Wanneer nemen jullie nou eens afstand van die terroristen?? Het feit dat jullie dat al die tijd steeds niet hebben gedaan is heel veelzeggend.....

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Enigste met een zieke en bekrompen geest ben jij mafkees. Als je niet eens respectvol een discussie wilt aangaan maar je discussiegenoot constant aanspreekt met nazivriend en dan verwacht een gelijkwaardige discussie te krijgen ben je echt nog gekker als die mafkezen die IS steunen. En dat doe jij ook al, dus kun je nagaan hoe gek je eigenlijk bent. Je weet dat je de discussie niet kan winnen en je weet je geen "argumenten" meer te verzinnen dus gooi je lekker laf het bijltje erbij neer...staat je zeer goed hoor!! Nu Gekke Gerrit nog en Dawg en we krijgen tenminste de echte oorlogszieke geesten stil...

   Verwijderen
  7. Je neemt geen afstand van IS en terrorisme want je wakkert het juist aan door de ware terroristen in de Oekraiene de hand boven het hoofd te houden. Ik luister wel degelijk naar de andere kant van het verhaal, en heb ook al meerdere malen aangegeven dat ik het vreselijk vind dat er zoveel slachtoffers vallen, maar dat er ook altijd 2 of meerdere kanten aan het verhaal zitten. JIJ bent namelijk degene die niet naar de andere kant wil luisteren en het meteen afdoet als zijnde propaganda en verzinsels, terwijl die juist WEL gestaafd kunnen worden met bewijs en beelden en dergelijke...terwijl de video's hier op zijn minst discutabel genoemd kunnen worden en voor meerdere uitleg vatbaar...maar goed. Jij wil geen discussie meer voeren, lekker laf en ik had niet anders meer verwacht want je argumenten zijn op. Het ga je goed en als je naar Syrie of zo wilt afreizen, toedeloe!!

   Verwijderen
 7. Nee jij knuffelt liever terroristen helemaal gek, waarom ga je daar zelf niet met een bomgordel rondlopen?? Zou je goed staan, mister terroristenlover!! En mij dan neo-nazi noemen, zwaktebod Gekke Gerrit. Jij bent immers namelijk een groot voorstander van het internationaal terrorisme en je verklaart je een vijand van het Westen. Prima jochie, wist niet dat je een stijve pik kreeg van het onschuldig vermoorden van burgers maar schijnbaar dus wel. Zou gaan solliciteren bij Hamas, IS, DNR enz, Ze kunnen vast nog wel een zelfmoordterrorist gebruiken en ik ben, net als 99,99 % van NL blij dat we dan van je af zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ow ja, das ook altijd leuk; de meest onmogelijke interviews en uitspraken en onderzoeken nu ineens als 1 grote satanische boodschap interpreteren....Micha Kat...kom er maar in!!!

  BeantwoordenVerwijderen