donderdag 11 september 2014

Strelkov Persconference 11-9-2014 ENG subsIgor Strelkov, the ex Minister of Defense of the Donetsk People's Republic gives his view on a number of issues:

On the Minsk treaty: "Something more shamefull is hard to think of. In fact it is like surrendering (cappituleren)"

On the Malaysian Boeing: "I think the Ukranians shot it. And they are responsible for leading it into the warzone."

On the wall being built by the Ukrainians between Ukraine and Russia: "You can build a wall between the two coutries, you cannot divorce the people from Ukraine and Russia."

In reply to a question on when and how this war weill end: "If I were God, I could tell you"

On the ceasefire: "It is used by the Ukranian army to fortify their positions, among others in Debaltseevo, and to get ready for renewed attacks."

On the goals of the opponent: "They want a maximum number of casualties of Russian people on either side of the border"

Strelkov stressed many times the problem of the fifth collumn, existing in Russia.

With thanks to Kazzura for the quick and professional subtitles.

18 opmerkingen:

 1. Ach de grootste Pinokkio van de pro-Russische separatisten aan het woord hoor. De woorden van die man moet je echt met een vaatje zout bij elk woord nemen!! Hij krijgt het of ingefluisterd van goede vriend Poetin of van anderen in het Kremlin of hij liegt en verzint het helemaal zelf bij elkaar. Niet serieus te nemen in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Creulman, jij geloofd de leugens van het westen dan wel, verklaar eens wat en met de geluidsopnames tijdens de crash in de verkeerstoren van Kiev is gebeurd, die meteen in beslag werden genomen? Wat met de kogelgaten in het vliegtuig, de valse berichtgeving, het zogenaamde bewijs (een u-tube filmpje, laat me niet lachen) en de geheim houdings akkoorden. Hoe komt het dat nu ineens multinationals als Monsanto klaar staan om hun rotzooi te verspreiden, Biden naar schaliegas wil boren terwijl de bevolking daar op tegen is en dit reeds in Rusland verboden is. Misschien de reden waarom het leger op de bevolking schiet of is dat ook een leugen?

   Verwijderen
 2. Och en wee, weer het gehele arsenaal uit de kast aan complotvoer....beetje logisch nadenken is niet aan jullie besteed, ook de positiviteit hoeven we niet aan jullie over te laten. Laat staan leiderschap, want jullie gaan als schapen achter de sprookjes aan, zonder zelf onderzoek te doen. Jullie blaten elkaar maar wat graag na, nadat eenieder van jullie complotzoekers/denkers/gelovers er iets van zichzelf toevoegt. Totdat men door de bomen het bos niet meer ziet en dat is net wat jullie willen....onduidelijkheid, oorlog, ophitsing, negatieve dingen....alles om maar te kunnen zeggen dat jullie "voorspellingen" klopten....Feiten schuif je onder het tapijt, geruchten presenteer je als feiten...liefst dik je ze wat aan zodat het makkelijker wordt voor het volgende schaap om er overheen te gaan met nog meer "waarheidsvinding". Wat dus eigenlijk bedoelt wordt is om nog meer rook te laten blazen uit de grote rookmachine wat jullie zijn. Want wat hebben jullie aan feiten voor jullie NWO, jullie decimerings bevolkings politiek enzo?? Niks nakkes nada...maar het wordt gepresenteerd als feiten...en ach, anders liggen de feiten ergens in een doofpot...erg handig. Vraag je dan waarom het een doofpot is worden ze kwaad want heej, iedereen weet toch dat het een doofpot is dus waarom vragen naar de feiten?? Kortom, weer een rookgordijn....en dus het aloude vicieuze cirkeltje...waar jullie bewust niet uit willen stappen. Dus na deze lange uitleg even een kort antwoord op jouw vragen; kom zelf eens met een logisch klinkende verklaring zonder NWO koekoek en zo...zal vast niet kunnen. En als je Rusland en Poetin zo geweldig vind en Rutte zo'n eikel, wat doe je hier dan nog???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WTF! "Oorlog...ophitsing?" Tijd voor je medicatie Cruelman, want jij spoort echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch wel Hans, want ik hoor op al die alternatieve media niks anders als oorlog hier, oorlog daar, wo3 komt eraan, Russen zijn heilig, wij zijn fout, MH17 is MH370 enz enz....dus wie is rijp voor medicatie?? Zij die dat allemaal verzinnen en uit zijn op escalatie...ik probeer nog fictie van feiten te onderscheiden, de alternatieve media maakt er gewoon 1 grote soep van en het interesseert ze geen reet of er wel of geen oorlog komt, zolang je maar betaalt voor die site of anders ze gaat zien als de "waarheidsbrengers". Kortom egotalk.
  Maar vertel, wat heb jij als argumenten dat ik niet spoor??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Creulman, wat doe jij dan op deze site? Als je toch zo graag de waarheid leest hou je dan bij de Telegraaf en het NOS journaal. Die zijn volkomen eerlijk en vertellen ALTIJD de waarheid. Daarom ook ben jij zo goed geinformeerd en heb je de waarheid in pacht.
  Ik zeg niet dat de alternatieve sites alles beter weten maar ik ga er vanuit dat zij meerdere bronnen checken en dan pas met een verhaal naar buiten komen. Doe jij dat ook of lees je alleen maar wat je wil lezen zodat je jouw mening niet hoeft te veranderen? Hokjes geest voor de schapen noemen wij dat.
  En wat is jouw antwoord op de vragen in mijn vorige tekst? (zonder fantasie en lulkoek graag°

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alternatieve media zoeken niks nakkes nada uit, die blaten elkaar alleen maar na en gooien steeds "zelf nieuwe info" toe, die ze zogenaamd gevonden zouden hebben. Ze fantaseren er gewoon wat bij, want bronvermelding en dergelijke is hun sterkste kant niet. Ik kijk juist bij zowel de alternatieve media als de gevestigde media en ja, de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Dus laat me volop informeren. De enige schaapjes vind je overigens bij de alternatieve media, want als je daar kritiek geeft is het ineens en masse huilen en schelden. Ze blaten elkaar na en denken niet verder na. Het zijn echte schapenhoeders de grote "mannen" van de alternatieve media. Ik noem een Andre Vergeer, Micha Kat enz....ze hitsen iedereen op maar zelf verantwoordelijkheid nemen?? Ho maar, dan gaan ze janken als kleine kids. En Blik hier kan het weten, hij is een grote fan van Kat. Dus eigenlijk een miniMicha....al siert het Blik dat hij kritiek laat staan, Kat haalt het allemaal weg....
  En dan antwoord op jouw vraag?? Als er zoveel lariekoek en verzinsels in zitten, hoe moet ik daar dan in hemelsnaam serieus op gaan antwoorden??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je wist het misschien nog niet, gemakzuchtige nazivriend, maar "de" alternatieve media bestaan niet. Echt niet. Er is slechts een internet met informatiebronnen die kwalitatief varieren van pure bagger tot hoogstaand en alles wat daar tussen in ligt. Goede informatiebronnen hechten aan hun integriteit en maken uitvoerig gebruik van bronvermeldingen. Niks voor jou overigens want dan moet je op 'vage linkjes' klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja dit is dus bagger, mede als KLOL en Martin Vrijland...allemaal van hetzelfde laken een pak. EN jij gemakzuchtige vriend gelooft die onzin allemaal zonder zelf ook maar 1 letter na te checken. Prima, blijf lekker dom en in cirkeltjes draaien. Ik maak mezelf tenminste slimmer door alles te checken, zelfs deze bagger....En ja, het is vaak vage linkjes want elke keer gebruiken ze zowel op sites als in filmpjes heel vaak de woorden "mogelijk, het zou kunnen, wellicht, we denken dat, we menen dat, enz" dus wie is er dan vaag?? Maar nogmaals jongen, hou je lekker dom!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nazivriend, ik zal maandag met een swastika-armband naar mijn werk gaan en mijn collega's daar met gestrekte arm begroeten als jij ook maar één comment kan noemen waar ik link naar de door jou genoemde bronnen, of zelfs maar de namen er van noem. Grijp die kans, zou ik zeggen.

   Verwijderen
  2. Zowiezo luister ik al niet naar mensen die mij nazivriend noemen, aangezien jij de gene bent die terroristen steunt en niet ik. Daarnaast heb je weer een hoop stoere praatjes om een hoop bagger te verbergen. Grijp jij maar eens een kans, net als die Gerrit, om eens met een houtsnijdende argumentatie te komen waarom je toch achter terroristen blijft staan die zeker 300 zeer onschuldige burgers in een vliegtuig naar beneden schoten!! En natuurlijk de Russen die vanaf dag -12 al achter dit alles zaten, omdat zij de enige zijn die er iets mee te winnen hebben. Al jullie bull is namelijk allang onderuit gehaald, maar jullie willen er niet aan. Want eens ongelijk toegeven is aan plotters niet besteed, die hebben 1 versie en daar blijven ze bij, al moeten ze er voor sterven....dat is uitermate dom en laf, en je wordt er niet slimmer of stoerder door. Al menen jullie dat wel...Zie nu Strelkov/Girkin . Hij weet dat hij de leugens van het Kremlin niet vol kan houden en de pijn van 300 onschuldige slachtoffers. Jammer dat hij in plaats van de waarheid te vertellen de hand aan zich zelf slaat....

   Verwijderen
  3. Als je een vriend van het nazi-regieme in Kiev bent, dan ben je dus een nazivriend. Beetje kleinzerig om dan nu te beklagen dat ik je ook zo noem. Bovendien, er zijn ergere namen. Cruelman 74 bijvoorbeeld. Hoe verzin je zoietst? Of heeft je vrouw soms die nick voor je bedacht?

   Terzake. Feit is dat er nog steeds geen enkel geldig bewijs publiek gemaakt is dat overtuigend aantoont dat de rebellen, al dan niet met Russische hulp, MH17 hebben neergeschoten. Alleen verdachtmakingen. En wat mij betreft worden die verdachtmakingen steeds grotesker. Want ik heb de rebellen of de Russen niet gehoord over de noodzaak van non-disclosure afspraken met betrekking tot de uitkomsten van het strafrechterlijk onderzoek. Oekraine heeft ze gemaakt, heeft als verdachte de gelegenheid gekregen dergelijke afspraken te maken met Nederland, Australie en Belgie.

   http://nos.nl/artikel/692419-om-sloot-deal-over-onderzoek-mh17.html

   Hoe zot wil je het hebben? Is hier misschien iets te verbergen?

   Verwijderen
  4. Die deals zijn heel normaal, werden bijvoorbeeld bij de vliegramp in Libie ook gesloten, en bij tal van andere incidenten en rampen. Maar ja, jullie plotterbreintje moet er weer iets omheen spinnen. Tja, die behoefte naar narigheid en sensatie moet weer bevredigd worden anders kunnen jij en een Gerrit niet meer normaal functioneren. Want normale uitleg dat kan toch niet?? Zo normaal kan en mag toch niet?? We moeten wel iets verzinnen? En bij gebrek aan argumenten ga je dan maar iemand beledigen. Dat heet gebrek aan intelligentie, maar dat wisten we al. Maar hou jezelf lekker dom, terroristenvriendje!!

   Verwijderen
  5. Je weet helemaal niets over de inhoud van de deal die het OM sluit. Die is namelijk geheim. Je kan dus helemaal niet beoordelen hoe 'normaal' die deal is, nazivriend.

   Verwijderen
  6. En dan beschuldigt iemand mij van niet goed lezen....het laat je gebrek aan intelligentie maar weer eens zien...Het OM heeft gezegd dat er vaker zulke deals worden gemaakt in het belang van het onderzoek, en dat er zo geen details naar buiten "gelekt" kunnen worden als iedereen hetzelfde afspreekt. Maar ach, jij zal het weer beter weten *proest* Het feit dat je mij nazivriend noemt wil al zeggen dat je van niks weet, je een plotterd bent en dus totaal geen kaas hebt gegeten van goed onderzoek, dat wil zeggen alles lezen. Jij bent zo'n tiepje dat alleen alternatieve media leest en msm overslaat, omdat je die duivels vindt. Prima. Maar ga dan anderen geen nazivriendjes noemen als je zelf alleen nazitrash leest (zogenaamd verzet steunen).

   Verwijderen
  7. Nazivriend, er valt niks te lezen. Om houdt de inhoud van de deal geheim.

   Verwijderen
  8. Kijk, dan bewijs je dus dat je niet kan lezen. En luisteren. Maar had niet veel anders van je verwacht....

   Verwijderen
 9. Igor Girkin gevonden opgehangen in het centrum van Rostov

  Igor Girkin, alias Igor Shooters (of Archer) werd gevonden opgehangen in het centrum van Rostov. Volgens een bron in de onderzoekscommissie van de Russische Federatie in de regio Rostov, in een gebouw op de straat 50 jaar Rostselmash, werd dood gevonden van een onbekende, later geïdentificeerd als Igor Gromov Girkin. Volgens de bron website de lijst van misdaden in de RF-IC in de regio Rostov, de oorzaak van de dood van Igor Girkina werd mechanische verstikking.

  "In die tijd beschouwd als verschillende versies van wat er is gebeurd, maar het onderzoek is geneigd tot zelfmoord. Alle details zullen worden aangekondigd op de media niet vroeger dan 12 september van het lopende jaar ", - zei de bron.

  BeantwoordenVerwijderen