dinsdag 23 september 2014

McDonalds Moscow city centre nog steeds gesloten NL/ENG subs

ENGLISH summary below. Blikop NOSjournaal was een paar dagen in Rusland en maakte wat impressies van het land in het algemeen, en ten aanzien van de situatie in Oekraïene. We zullen daar een aantal van hier in de komende dagen tonen.

We beginnen even aan het einde van de reis, waar we op de nog immer gesloten McDonalds bij Twerskaya Ulitsa (straat) stuiten, en te weten komen dat de vredes demonstratie niet ver daar vandaan spoedig zal beginnen. We schrijven zondag 21 September 2014.

ENGLISH SUMMARY

Blikop NOSjournaal was a few days in Russia. Here at the closed McDonalds in city center Moscow, Twerskaya ulitsa.

25 opmerkingen:

 1. Vertaling: 24-9-2014. Bericht van journalisten.
  In Mariopel, in 1 van de restaurants aan de boulevard (aan de zee van Azov), hebben Oekraïense soldaten in een dronken bui een schietpartij met automatische wapens veroorzaakt. Op beestachtige wijze hebben ze de uitbater van het etablisement in elkaar geslagen. Daarna hebben ze onder dwang twee serveersters meegenomen naar een onbekende lokatie.

  24.09.14. Сообщение от журналистов.
  "В Мариуполе в одном из ресторанов на Приморском бульваре украинские каратели в пьяном угаре устроили стрельбу из автоматов, зверски избили хозяина заведения, после чего насильно увезли двух официанток в неизвестном направлении."
  https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_19880

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou nou, foei toch!! En het geliefde verzet doet noooooooooiiiitttt zoiets!! Die zijn verdomme een stuk erger, die gaan met POW's paraderen alsof het slaven zijn. Dit is gewoon 1 van de vele dingen die kunnen gebeuren in een oorlog. Oftewel, je doet aan propaganda tot en met. En maar met het vingertje wijzen naar de ander....zielig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SdR En omdat Blik het ook niet allemaal alleen bij kan houden, mag jij en andere volgers natuurlijk ook alle zaken hier plaatsen. We maken het blog samen. Goed je weer te zien hier SdR.

   Verwijderen
  3. Tja, iemand moet jullie toch "wakker" schudden. Maar blijf vooral terroristen knuffelen, maakt mij niks uit joh, binnenkort is Blik in Syrie te vinden waar hij gezellig een theetje doet met IS. Alles onder het mom van iedereen mag met geweld alles inpikken wat niet van hun is en zomaar een staat oprichten met veel geweld en doden tot gevolg.
   Daarbij dit filmpje zegt ook genoeg; geleerd van de meester van hem, Micha Kat. Lekker ergens vakantie vieren, nikszeggende filmpjes het net op slingeren en dit alles te doen onder het mom van "journalistiek".

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Ach SDR, lekker blind en doof voor wat je niet wil horen en zien. De OVSE heeft inderdaad op dit moment oorlogsmisdaden van BEIDE kanten in onderzoek, maar dat vergeet je maar even. Je focust je meteen weer op "de Oekraïense dus foute kant". En dat is wat me hier enorm stoort. Enorme propaganda, berichtgeving van maar 1 kant en de meest rare dingen die je niet na kan gaan. Leuk, maar dus niet genoeg. Terwijl ik vanaf het begin heb gezegd dat beide kanten niet deugen en er aan beide kanten (zelfs meerdere kanten vanwege de splintergroeperingen aan beide kanten) oorlogsmisdaden worden begaan. Maar laten we wel zijn, als Janoekovitsj gewoon de wil van het volk had gevolgd, dus Oekraiene gewoon handel laten drijven met de EU EN Rusland dan was er niks aan de hand geweest. Nee meneer moest nodig naar ome Poetin luisteren die meteen daarna "al dan niet gelegaliseerde ordetroepen" stuurde richting Kiev, Oost Oekraiene en de Krim. Laatste overigens gewoon met geweld ingenomen en dan een fake-referendum eroverheen om zo een soort van "legale" actie te hebben....Het is gewoon ordinair land inpikken,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nazivriend, van 'gewoon handel drijven met de EU en Rusland' kan helemaal geen sprake meer zijn als een land een associatieverdrag met de EU tekent. Zo'n associatieverdrag betekent namelijk dat de regulering van internationale handel, douane, technische voorschriften, financieel verkeer en buitenlands beleid moet voldoen aan de eisen van Brussel. Je weet gewoon totaal niet waar je het over hebt.

  Daarnaast moet ik klaarblijkelijk (alweer) je geheugen een beetje opfrissen over die door de VS ingeleide staatsgreep tegen Janoekovitsj. Weet je wel, dat afgeluisterde telefoongesprek tussen Victoria ('fuck the EU') Nuland en VS ambassadeur Jeffrey. Pyatt. Zo zeker was men over 'de wil van het volk'. Doe trouwens even een linkje over die door Putin gestuurde ordetroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Beetje ondankbaar volk die vrienden van Kiev. Poroshenko had z'n achterban beloofd dat z'n troepen op onafhankelijkheidsdag door Donetsk zouden marcheren. En dat hebben ze dus kunnen doen, merkte minister president Aleksander Zachartsjenko droogjes op naar aanleiding van vragen over dat marcheren tijdens een persconferentie.

   Verwijderen
 5. Wat een kul komt er weer uit die monden dan wel handen van jullie. Goeiendag zeg, echt psychologen en psychiatersvoer hier. Helemaal van het padje af. Kennen de geschiedenis niet, zien de verhaallijnen niet meer duidelijk enz. Natuurlijk is er wel overduidelijk Westenhaat te constateren, lekker hypocriet ook om gewoon veilig in datzelfde westen te blijven zitten en uit de staatsruif te vreten. Als je het hier zo erg vind en je NL een marionet van de VS vind wat doen jullie hier dan nog?? Ga lekker met je verzet in Donetsk of zo spelen. Die willen je maar wat graag hebben als kanonnenvoer. Er zijn overduidelijk vele bewijzen, die je her en der kunt vinden op internet, in kranten en op tv, van verschrikkelijke oorlogsmisdaden van de separatisten. Ook zij schieten op ongewapende burgers of dwingen die burgers als menselijk schild te werken. Ga ik dat hier nu doorlinken?? Nee doe zelf maar eens ECHT onderzoek vrienden, ik accepteer al bij voorbaat jullie excuses. Niet dat jullie eigenwijze terroristenvriendjes die zullen geven maar goed. Jullie houden liever van terroristen dan van vredesbrengers en mensen die hun grondgebied verdedigen. Nooit afgevraagd waarom jullie met 3 vooruit 4 man de enige zijn die hier reageren en ik als enigste tegenstander?? Omdat de rest jullie totaal niet serieus neemt. Ik wel, want ik geef om mijn medemens en wil ontspoorden weer terug op de rails hebben...hebt uw naaste lief dus...maar aangezien jullie alleen kunnen schelden, niks kunnen weerleggen of het moet met zelfverzonnen dingen of kant en klare propaganda zijn (zoals SDR) komt er gewoon geen zinnig woord uit jullie. Maar maakt mij niet uit hoor, blijf vooral lekker dom en blind en doof. Ga met IS spelen, die vinden jullie ook vast geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Je voelt je toch wel aangesproken he?? Anders ga je niet zo in de paniek-verdediging!! Maar zet jezelf vooral meer voor l*l hier, je doet het goed. Weet toch dat er hier niet te praten valt met complotters die niks anders doen als de hand bijten die hen voedt. Maar goed, ik geef je ergens gelijk, mijn reactie veroorzaakt ook weer een reactie en dus komen we in een cirkel waar we niet uitkomen. Je geeft antwoord in je ellenlange betogen maar ook weer niet, je zegt namelijk niks. Je voelt je overduidelijk aangevallen en je noemt het kritiek geven wat je doet....nee je verdedigt overduidelijk een stel terroristen dat er niet voor terugschrikt barbaarse dingen te doen om de vijand die in de schoenen te schuiven. Althans proberen ze...Want wie voerde de doodstraf en executies ook alweer in?? Ow ja, de separatisten!! Dus van wie zouden die massagraven zijn nu?? Jaaaa....maar ach, jullie blijven hersenloos achter de agressor staan zonder zelf na te denken. En je beschermt moordenaars van 200 Nederlanders...prima hoor, maar dan ben je in mijn ogen een landverrader. Dat is geen kritiek leveren beste SDR, dat is gewoon hersenloos RT nablaten en totaal niet aan onderzoek doen. Maar ik hou je niet tegen, je hebt namelijk in al je antwoorden op mijn stukjes niks ingebracht wat je een argument of keihard bewijs kunt noemen. Maar ga vooral verder, ik amuseer me kostelijk!! Je zet dit hele blog in zijn hemd zonder dat je er erg in hebt, en das nog wel het ergste...je denkt echt dat je gelijk hebt...

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Heb jouw nooit serieus genomen hoor, dus dat scheelt. Deze site wordt gerund door iemand die ook Micha Kat gelooft, iemand die volop aan holocaust-ontkenning doet, beroepscrimineel is en mensen voor het leven schaadt en ook de meest rare fantasietjes de ether ingooit. Nee heb geen persoonlijke vete, sterker nog, heb in het begin van deze site niet eens gereageerd. Pas na MH17 wou ik eens zien of ze hier alsnog doorgingen met de ware daders te verdedigen, en jawel. En jij doet ook fanatiek mee dus ja, ik schaar jou ook in het kamp van de plotters.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Terreur DREIGING wordt hier dag in dag uit besproken en gehypt. Tientallen burgerdoden als gevolg van Amerikaanse bombardementen worden (nagenoeg) genegeerd. Regel 1 betreffende omgang met massamedia: wantrouw datgene wat continue gebracht wordt; ga op zoek naar datgene wat genegeerd wordt. http://www.infowars.com/report-u-s-air-strike-in-syria-kills-six-children-zero-isis-members/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Syrie, het 7e voornamelijk door moslims bewoonde land dat door de Nobel vredesprijs winnaar wordt gebombardeerd"
  https://firstlook.org/theintercept/2014/09/23/nobel-peace-prize-fact-day-syria-7th-country-bombed-obama/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet ik westenhaat nog uitleggen??? Ga lekker in Syrie of Rusland wonen!!! Dus jullie gaan nu ook echt IS knuffelen??? Goh....zou bijna denken dat ik voorspellende gaven heb....

   Verwijderen
  2. Nee, niet bijna nazivriend, maar helemaal niet. Iemand die niet door heeft dat het moslimextremisme een wapen is dat door de Amerikanen gecultiveerd en gebruikt wordt om de VS onwelgevallige regimes te destabiliseren, zo iemand die kijkt maar ziet niks. Laat staan dat zo iemand de gave zou hebben om in de toekomst te zien. Luister en leer:

   https://www.youtube.com/watch?v=Ib-BddeuVOI

   Verwijderen