maandag 19 juni 2023

Intel gaat 25 Miljard investeren in... Israël

25 Miljard....

25 Miljard... daar kun je een aardige chips-schuur voor in elkaar timmeren, in de Israel terrorstate. Van een moreel besef lijkt Intel weinig last te hebben.
Citeer Tweet
Joshua Landis
@joshua_landis
Intel to invest 'unprecedented' $25 billion in chip manufacturing plant in Israel | The Times of Israel timesofisrael.com/intel-to-inves

Woord-acrobatiek

Terwijl Israël dagelijks Palestijnen, jong en oud, blijft doodschieten, doet de NOS net of Israël het slachtoffer is, en dat het allemaal zelfverdediging van de Zionisten is. Pijnlijk om onze eigen staats televisie zo te zien kronkelen om het er voor de Zionisten goed uit te laten zien. Knap staaltje woord-acrobatiek. Wie zou het de NOS allemaal influisteren? Daarom ook ogenschijnlijk nul fronsende wenkbrouwen bij de mega-investering in het terreurland, van niet minder dan 25 miljard.

Verder....

Luipaardjes

Steeds minder trek bij de Oekraïense jongens om een Luipaard te besturen over de vlaktes van de Donbass. Ze worden redelijk vlotjes onder vuur genomen en aan gruzelementen geschoten door de Russen, die natuurlijk al ervaring hadden met het kapotschieten van de voorloper van de Luipaardjes, de Tijgertjes waar de Nazi-Duitsers toen ook al mee naar het Oosten kwamen. De les die de Duitsers blijkbaar getrokken hebben, is om er niet zelf plaats in te nemen. Waarom eigenlijk niet? Waarom sturen Stolz en Rutte niet jonge Hollandse en Duitse jongens en meisjes in de Luipaardjes?

3 opmerkingen:

  1. Het counter offensief lijkt te stranden, zelfs de MSM beginnen het toe te geven.

    Ik heb een YT kanaal ontdekt: Kalibrated, van ''Scott'':

    https://www.youtube.com/watch?v=j63YPA1JuNI
    Een man met militaire kennis van zaken, zoals Ritter en Berletic,maar wat korter van stof. Hij legt wapensystemen en strategiëen in meer detail , en duidelijker uit.
    Voor mij heel veel tijdwinst, want kijken naar the Dive is leuk, maar kost uren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Ukraiense luchtafweer is afwezig in Zaporyziya, vernietigd tijdens het opzetten ervan. Zolang ze een afstand van 10 Km aanhouden zijn ze buiten bereik van stingers en manpads. De alligator helicopters, met de dubbele wieken hebben vrij spel. De mijnen zijn effectief, want de slechts kort getrainde bestuurders raken in paniek en verliezen dan hun voertuig. De Russen hebben een langere historische herinnering dan wij, en nu weigeren tankbemanningenplaats te nemen in leopards omdat het ultieme doelwitten zijn geworden vanwege WO2. Het is letterlijk prijsschieten, want er staat nu een bescheiden bonus van ca E700.- voor elk westers voertuig voor degene die het raakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er zijn ook weer 2 nieuwe wapensystemen in gebruik:

    -''landbouw'', een soort MRLS die anti-tank mijnen achter de colonne schiet. Bij gedwongen terugtrekken wordt de rest van de colonne dan uitgeschakeld.

    - Waarom die Elvis era tanks? De westerse media verkocht het als het opraken van materieel, een wanhooppsdaad dus. In werkelijkheid zijn sommige omgebouwd tot drones. Boordevol met explosieven, het lijkt op een mega TOS explosie, rijden ze tot dichtbij een concentratie troepen. Compleet alles wordt weggevaagd binnen een straal van honderden meters, dus zelfs als het ding op enige afstand geraakt wordt treft het doel.

    BeantwoordenVerwijderen