maandag 26 juni 2023

Aanval op JFVD gaat viral, maar Rutte en NOS zwijgen

Het gaat om een keiharde politieke aanval, zoals we die ook kennen uit de tijd van Fortuyn toen hij belaagd werd met een "taart" met allerlei smerigheid erin. Ook toen deden omstanders (met name Mat Herben) en politie een stapje achteruit om de geweldsplegers ruim baan te geven.

Kijk deze beelden en precies hetzelfde lijkt het geval, Antifa mag onbelemmerd geweld plegen. Nu het om echte agressie en geweld gaat, horen we niks van Kaag en Rutte en NOS of AIVD....

Mijn eerste tweet, omdat ik niet langer stil kan blijven. Gisteren flink geschrokken toen er plotseling emmers met vieze troep over ons heen gegooid werden tijdens een JFVD-boottocht. Inmiddels een dubbele ooginfectie verder. Dit soort geweld mag nooit genormaliseerd worden!#FVD
Afbeelding
Afbeelding
501,2K
Weergaven

Vandaag zijn #JFVD-leden aangevallen door Antifa in een laffe aanslag tijdens een boottocht in Leiden. Aangifte is gedaan en de opgelopen schade vergoeden wij, want wij komen op voor onze leden. We pikken dit niet, nooit!
Afbeelding
Afbeelding
419,1K
Weergaven

Gisteren Mars voor vrede en tegen wapens naar oorlogsgebied, in Amsterdam


Wittevlaggen mars in A'dam gisteren om de nederlandse regering-en VS/NAVO oorlogslobby in de nek-van het oorlogspad af te krijgen en geen 'wapens voor vrede' aan Kiev meer te sturen.Mensen riepen op van ons geen doelwit te maken,geen wapens-wel diplomatie, vrede een kans te geven

5 opmerkingen:

 1. Goor, in elk opzicht. Waarschijnlijk de buitenparlementaire arm van datgene wat zich in de TK zit:

  "DEN HAAG - Een grote groep fractievoorzitters in de Tweede Kamer gaat woensdag in gesprek met deskundigen over de strijd tegen ’de antidemocratische onderstroom’ in Nederland. Daarbij ligt óók de vraag op tafel of Forum voor Democratie van Thierry Baudet verboden zou moeten worden."

  verder lezen:

  https://archive.ph/2023.06.26-095141/https://www.telegraaf.nl/nieuws/1480785791/kamer-in-conclaaf-over-verbod-op-partij-baudet-fv-d-ondermijnt-de-democratie#selection-423.0-436.0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit filmpje is al ouder. Ik hoor nu ook luider dat ze van plan zijn de FvD te verbieden. Sturen ze natuurlijk al een tijd op aan. Bah, wat is politiek toch een vies spelletje. Gaat om macht natuurlijk.

   Maar wat de politiek ook doet, FvD gaat sowieso door als beweging en ideeën zijn geweldsproef.

   Ik heb zo'n idee dat er in het najaar/winter iets staat te gebeuren en dan moet het tegengeluid zoveel mogelijk zijn gecensureerd. Zie ook de censuur waar twitter zich aan moet houden vanaf deze zomer.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   "Gaat om macht natuurlijk."

   Is altijd zo geweest en is op zich ook niks mis mee. Zonder macht bereik je niks. Wat we nu echter mee maken is dat zelfs geen tegengeluid (vallend buiten Chomsky's smalle marges) meer in de wordt geduld.

   Verwijderen
  3. @ Dawg
   Juist. Het totalitarisme zal meer en meer zijn tanden laten zien. Is er geen tegengeluid meer, dan gaan ze helemaal los.

   Verwijderen
 2. Het kan ook zijn dat de "coupe" van Prigozhin in scene is gezet.

  https://twitter.com/_Surovikin_/status/1673022054302351360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1673022054302351360%7Ctwgr%5E9cd1a93003ac43a7b7c2af199949b8db7f46f118%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2Fwas-de-poging-tot-staatsgreep-slechts-een-show-om-af-te-leiden-van-iets-anders

  Dit om de Russische legerleiding te zuiveren en de NATO op het verkeerde been te zetten. Gewoon een idee.
  Ik zei al dat Poetin als winnaar uit de strijd komt. Hij kan nu poppetjes vervangen in de legerleiding als hij dat nodig acht. Never let a good crisis to go to waste.

  BeantwoordenVerwijderen