zaterdag 27 februari 2021

Verkiezingsstrijd Baudet versus Rutte: de scheenbeschermers en handschoenen zijn af gedaan

Was het niet Johan Neeskens (voor de jongere kijkers: een legendarische voetballer uit het tijdperk Cruyff en hij schijnt nu nog steeds onnoemelijk populair in Barcelona en verre omstreken, evenals Baudet opgegroeid in Heemstede) die als de strijd echt ging beginnen zijn scheenbeschermers af deed?

Nou, dat is vandaag ook gebeurd met een even bitcherige als laaghartige aanval van Rutte op Baudet met een ingestudeerd opzetje waarin alles in één zin eruit gekotst werd door de Toyota-leverancier van ISIS: "homofoob, anti-semiet, kiezers niet bedienen, etcetera". Baudet pareerde de doorzichtige getructe aanval in anderhalve zin vakkundig om er daarna overheen te counteren met een keiharde inhoudelijke opdoffer voor de Avondklok-Premier. Maar bij Jinek deden de politiek commentator van het oud NSB-Blatt die een abonnement lijkt te hebben bij de voor geld alles doende Jinek, met Lara Rense, en  Jinek zelf, net alsof Baudet enkel in de verdediging schoot. Ze vergaten erbij te vertellen dat hij Rutte counterde op dusdanige wijze dat Rutte's voorbedachte plannetje als een boomerang in zijn eigen gezicht terugsloeg. Maar dat liet de betaalde Jinek buiten beschouwing.

Kortom, Baudet vecht niet enkel tegen Rutte. Ook tegen RTL, Jinek, de Telegraaf, de NPO, en de rest van de kamer, mede gezien onderstaande motie:


Baudet is dus de enige in het parlement die van de dwangmaatregelen af wil en wel per direct. Hoe simpel kan het zijn? Lilian Marijnissen kreeg bij het debat nog de vraag wat ze van de heren (Baudet en Rutte) vond, en in plaats van de onder de gordel aanval van lockdown-Premier Rutte op Baudet te veroordelen verzandde ze in iets van dat ze ze allebei niks vond. Zwak, slap, nietsig. Het wordt met de "dochter van", helmaal niks. Typisch voorbeeld van het origineel was beter dan de namaak. Maar goed, daarom is Marijnissen ook irrelevant en wordt deze verkiezingsstrijd er één tussen Baudet en Rutte. De rest zijn figuranten. Zoveel is vandaag wel duidelijk geworden. Jinek dacht aan 3 zetels voor Baudet. De ex NSB-Blatt commentator dacht misschien wel 4... Ze zijn doodsbang voor de geboren Heemstedenaar. Als er geen fraude plaats vindt, is alles mogelijk... 

Baudet verpulvert Rutte
Bij een poll onder 5.000 Nederlanders behaalde FVD in ieder geval al een landslide overwinning van 63%. Hij verpulverde de VVD. Bekijk de resultaten HIER.


7 opmerkingen:

 1. Helaas is hij wel tegen de verhoging minimumloon. Dat betekent geen 100- 300 meer AOW. Ik was serieus aan het overwegen op Frederik Jansen te stemmen (deels als proteststem wegens het royeren van de SP jongeren), maar nu ga ik toch weer trouw Liliane of Renske stemmen.

  Ik vind niet dat ze veel inzicht in corona hebben. Eigenlijk zou ik het liefst Piraten stemmen, maar dat gaat helaas toch nergens heen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ploemen en Segers, wellicht ook nog het overwegen waard voor jou? Hoe dan ook, allemaal garantie voor nog lang en gelukkig in lockdown.

   Verwijderen
 2. Dat zijn kartel meestemmers, FvD en PVV groot maken anders zelfde beleid van lockdown tot LD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En het staat op het punt van beginnen: Neurenberg II. Het schandaal van de eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maurice de Hond haalt boven water, hoe het RIVM de kluit belazert.
   Maar dat wisten we al een hele tijd.

   Verwijderen
  2. Ook ftm (CO) wordt wakker met een artikel over Arts en OMT-lid Jan Kluytmans, die behoort tot de veelverdieners.
   En ene Bram -ja ja, een uitverkorene- is er maar wat blij mee. Betaalt door de nietsvermoedende burger.

   Verwijderen
 4. 'D66 pleit voor vaccinatiebewijs

  D66-lijsttrekker Sigrid Kaag wil mensen die gevaccineerd zijn meer toegang geven tot het openbare leven. Daarvoor moet een vaccinatiebewijs worden ingevoerd, vindt de partij. Dezelfde vrijheden als voor ingeënte mensen moeten ook gelden voor mensen die een negatieve coronatestuitslag kunnen laten zien.

  "Er lijkt een taboe te liggen op het woord vaccinatiebewijs. Maar toch is dat precies wat we nodig zullen hebben", zei Kaag in een toespraak op het online partijcongres. "Uiteraard met de garantie van tijdelijkheid, privacyvoorwaarden en het liefst op Europees niveau."

  https://nos.nl/liveblog/2370490-d66-pleit-voor-vaccinatiebewijs-vondelpark-weer-dicht-vanwege-drukte.html

  Taboe is volkomen begrijpelijk. Vaccinatiebewijs komt in de praktijk neer op eem vaccinatieplicht. Een politica die bereid is de bevolking te dwingen zich in te laten enten met een niet goed getest expereimentele substantie hoort niet op een kiestlijst maar in de gevangenis. Extra lang pmdat het gaat om een virusaandoening die voor het overgrote deel van de bevolking geen serieus gezondheidrisico is.

  BeantwoordenVerwijderen