donderdag 11 februari 2021

Corona en de Kapper, by Matt


 

27 opmerkingen:

 1. In België mochten de kappers open onder strenge voorwaarden zoals voldoende afstand houden (fig.1), max. 30min. per klant en na de knipbeurt alles grondig ontsmetten.
  Even later het persbericht dat de kapper voor 100% besmettingen zorgen, zowel voor hun klanten als voor zichzelf. .
  Daar is dan maar 1 oplossing voor en dat is 'totale bescherming'(fig.2).
  De regimes verzinnen steeds gekkere maatregelingen.
  Hoe lang nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Over discriminatie o.g.v. feksien:
  "Alleen dit punt maakt al dat deze twee mensen uit hun ambt zouden moeten worden gezet, simpelweg omdat ze zich openlijk uitspreken voor discriminatie, in dit geval op basis van een vaccinatiestatus tegen een relatief onschuldig virus als het SARS-CoV-2 virus. Deze twee lieden horen absoluut niet op een universiteit thuis, en jonge naïeve studenten zouden niet aan hun groezelige en smoezelige overtuigingen mogen worden blootgesteld."

  Er blijft geen spaan heel van de huidige 'wetenschap' op deze manier. Over de 'kwaliteitskrant' is al voldoende gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JBH moet worden aangegeven bij BPOC. Daar hebben zij een uitstekende getuige aan.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [BPOC] Ik weet alleen niet, wat er met die website aan de hand is. Iedere keer, als ik er op kom, slaat de pc vast. Volgens een ad-blokker zijn er -uiteindelijk- 3.500 ads(!), die 'binnen' willen komen.

   Heeft iemand anders daar ook last van?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Brave geeft bij mij, dat er 1 tracker & advertenties en 28 scripts geblokkeerd zijn, Firefox gaf de 1ste keer 28 geblokkeerde advertenties met AdBlocker Ultimate, maar liep vervolgens op naar 366 van een totaal van 1339, maar na pagina verversen gaf hij 68 van de 1441 en liep weer verder op. Het kan komen door verversen van de reclames tijdens een bezoek. Brave is voor de gemiddelde gebruiker momenteel de beste browser qua snelheid, beveiliging en is gemakkelijker te bedienen en je hebt geen ad-ons nodig. Nergens zie ik advertenties :D

   Verwijderen
  7. [Wel raar want het aantal blocks wat de extensie aangeeft, loopt met de minuut op, hij geeft nu al 374 aan.]

   En dat gaat bij mij door tot > 3000. Processor staat dan constant op 100% en systeem loopt dan bijna vast. Ik denk, dat er een scriptfout in de site zit, waardoor scripts steeds opnieuw worden geladen. Zal wel een email sturen, dat ze het nakijken.

   Brave browser wordt een dezer dagen ook bij mij in een nieuw systeem geïnstalleerd. Firefox is inmiddels ook 'overgelopen' naar de 'tegenpartij' n.a.v. toestanden met Trump. Dank voor de tip.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Ik gebruik naast Firefox ook het programma Advanced System Care en daar de betaalde versie van en mijn pc is altijd clean, er zit een teller bij die de tracks bijhoud,allemaal instelbaar, en nog veel meer nuttige zaken zoals nutteloze bestanden verwijderen, cookies beheersen enz.. Mijn pc draait op windows 7 is nu 11 jaar oud en nog nooit gecrasht.En met 1 terra aan opslag kan ik nog wel even vooruit.

   Verwijderen
 3. Kabinet zet streep door NK marathon op natuurijs: 'Ongekende teleurstelling'

  Slecht nieuws voor de marathonschaatsers. Het kabinet heeft vanuit corona-oogpunt geen toestemming gegeven om in deze vorstperiode een Nederlands kampioenschap op natuurijs te organiseren.

  "Een ongekende teleurstelling", reageert Remy de Wit, technisch directeur van schaatsbond KNSB. "We hebben met ongeveer 60, 70 mensen dag en nacht gewerkt om het voor elkaar te krijgen. Wij waren er zeker klaar voor, dus de teleurstelling is echt heel groot."

  verder lezen:


  https://nos.nl/artikel/2368296-kabinet-zet-streep-door-nk-marathon-op-natuurijs-ongekende-teleurstelling.html

  Tsja, Remy, is natuurlijk nou net iets waar het regime op gespitst is; iets verbieden 'wegens corona'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Oproep Femke Halsema en prominenten: 'Laat jongeren voor bij nieuwe vrijheden'

  Ze komen met een oproep: de coronamaatregelen moeten meer gericht zijn op de maatschappelijke gevolgen van de pandemie. De komende weken en maanden moet het kabinet "verantwoorde risico's" durven nemen. "En als er nieuwe vrijheid ontstaat dan moeten jongeren vooraan staan."

  verder lezen (if you must):

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2368298-oproep-femke-halsema-en-prominenten-laat-jongeren-voor-bij-nieuwe-vrijheden.html


  "Nieuwe vrijheden". Om te kotsen. Nepbeloftes van regent Halsema die als geen ander weet hoe je bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zogenaamde 'nieuwe vrijheden' zijn wel afhankelijk van testen en vaccins.
   Nog meer propaganda om die staaf tot tegen je hersenen aan te laten peuteren. Let eens op de beelden: bijna allemaal krijgen ze tranen in de ogen, dus zo leuk in het blijkbaar.
   Straks zijn ze blij met die spuit als ze maar niet meer wekelijks getest hoeven te worden.
   Psychologische oorlogsvoering tegen de jeugd zonder wapens.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. En iets heel belangrijks vergeet die jeugd: als de test positief is zijn ze hun vrijheid letterlijk kwijt voor minstens 1 week; opgesloten in quarantaine zoals ze dat vroeger deden bij geelzucht.
   Een raar dilemma wordt hun hier voorgehouden.
   Met een jeugd (onze toekomst)die nu monddood wordt gemaakt is het voor de regimes straks veel gemakkelijker om welke maatregel dan ook door te voeren.

   Verwijderen
  4. Psychologische oorlogvoering op de EU bevolking

   Psychologische oorlogvoering is het uitvoeren van acties om de vijand te ondermijnen zonder dat fysiek geweld gebruikt wordt. Het doel kan zijn het bang maken van de vijand (in dit geval de eigen bevolking) zodat deze niet meer terug vecht, of het beïnvloeden van de houding van een vijandige bevolking zodat die zich niet of wel tegen de eigen leiders keert.
   Het Amerikaanse ministerie van Defensie definieert psychologische oorlogvoering als: “Het geplande gebruik van propaganda en andere psychologische handelingen, met als primair doel de mening, emoties, houding en gedrag van vijandige groepen zodanig te beïnvloeden dat zij het nationale doel ondersteunen”. De NAVO spreekt in dit verband van “Psychological Operations” (PSYOP), en ziet dat samen met onder andere “Media Operations” (MEDIAOPS) als onderdeel van “Informational Operations” (INFOOPS).

   Met dank aan Free Suriyah

   Verwijderen
  5. Stel je het volgende voor:
   Ik ben een jongen van 18 (zucht....M) en wil graag dit jaar naar Pinkpop, dat alleen doorgaat voor mensen die gevaccineerd zijn of zich moet laten testen bij de inkom.
   Ik heb 200€ voor het hele weekend (fictief bedrag, M) betaald om binnen te mogen.
   Maar de test is positief en ik mag niet naar binnen en 'ziek' worden is geen goede reden om mijn ticket terug te betalen. (positief betekend niet altijd ziek, maar wel besmettelijk dus je mag er evengoed niet in)
   Daarnaast moet ik ook nog eens 10 dagen in quarantaine, dus ik kan/ mag hoe dan ook niet gaan.
   Geld kwijt, geen festival en ook
   mijn vrijheid kwijt!

   Jeugd: denk daar eens over na, dit is geen fantasie maar de reële harde werkelijkheid.
   Stem nooit op een partij die dit beleid verdedigd maar op een partij die daar volop tegenin gaat willen jullie de vrijheid terug krijgen.
   Niet stemmen speelt de machthebbers ook in de kaart.
   Met geweld demonstreren werkt niet, eerder averechts en speel je hun in de kaart.

   Verwijderen
 5. Ondertussen bij onze zuiderburen:
  Via een lezer uit België (dank!) kregen wij de onderstaande berichten toegestuurd. Een bericht over hoe undercover journalisten bij artsen op bezoek zijn gegaan om ze uit te horen over de coronavaccins.

  Het goede nieuws is dat er artsen zijn die kunnen nadenken en de farmaceutische industrie vergelijken met een tweedehands autoverkoper. Ook zijn er klaarblijkelijk artsen die bereid zijn om een vaccinatiebewijs te geven en het vaccin in de prullenbak te kieperen.

  Onnodig om te zeggen dat dit niet echt positief werd ontvangen in de mainstreamwereld bij onze zuiderburen.


  Lees het hele artikel bij Niburu: Belgische arts bereid vaccin in prullenbak te gooien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de site van Niburu kwam ik ook een veelzeggende foto tegen van hoe de omgekeerde wereld er uitziet.
   Een heel ongezonde mediterende man in het midden die een gevaar oplevert voor de volksgezondheid, omringd door hele veilige, gezonde en gewichtige wetshandhavers.
   Directe link naar de foto van Nicky Newman: Mediterende man

   Verwijderen
  2. Beetje domme actie en zeker om het naar buiten te brengen. Het valt natuurlijk simpel te controleren, of die prik nu wel of niet is gegeven. Je belast alleen de 'goedwillenden' verder. Nu zullen de mensen nog meer controles moeten ondergaan en mag je aan de grens even een druppeltje bloed afstaan. Ik zou dit zeker met mijn huisarts hebben besproken: geen prik, wel bewijs. Krijg ik geen bewijs, kan ik alsnog kiezen voor een prik of geen prik. Maar dan moet je wel je mond houden erover.

   7 orang tolol: pure intimidatie van die hersenlozen.

   Verwijderen
  3. @G.B. Wolf: het was een undercover actie van Telefacts NU, waar die artsen ingetuind zijn...

   Verwijderen

 6. CDC admits at least 96% of deaths from Covid19 were WRONG!

  https://newtube.app/WorldView/LXvWUQx?__cf_chl_jschl_tk__=ed93bdf1a6cb96ff758cda17b2592f78ff1b7bd9-1613295538-0-AT2y9hLs4W6gfK3DIKIULWjAMsJid6qIcnZq_GjTX18URA3FW-WtHZIZFZTjPb_TLYIdKzoeWaxW_6L_fs_M27DWuCS-102Ue6jAesvK3jrgmoczwo6TzTpTkhP0r4e7QghIt9eUugQuD-uNvfYMWgBkCPbypjwMIzdkNbmacaa6ydAe9W7tf-t-PmVM9ZqHM1NUd6g_AAqXrCQ_nD55Esaj3g19i9UVedNjhX19NF_YEmOK8gheKulJ9TwSPV3GUybkySlGTEOH_F8KAmO1oPUOo4apr5aAwzokV8Ath668G5Vzp_tovy3HFRJ3KODs8d5skqiXTl2MZEkEdYCd80g

  CARES Act hielp een beetje door 20% meer budget uit te betalen aan patienten die met covid gediagnosticeerd werden. Resulaat tot nu toe: + 131.000 covid doden. In de statistieken dan, he.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Dawg: Ik wil het verhaal niet helemaal afvallen. Alle genoemde doodsoorzaken + hoge leeftijd zijn risicofactoren (naast vitamine D tekort, immobiliteit zoals rolstoel, en overgewicht)

   Het is dus die populatie, (uitgezonderd hospice en gevorderde cancer, hartfalen etc., die inderdaad toch zouden sterven) die up de ICU belandt

   Maar hoe sterft men aan COVID? Op de zelfde manier als aan een ongeluk, sepsis kanker of hoge leeftijd: de ademhaling en het hart stopt.

   Maar meer exact: Covid geeft in de 2e fase een cytokine storm die tot aantasting van het endotheel en dus microthrombi en DIC leidt. Als eerste dodelijk als dat in de longen optreedt. Het haart krijgt dan ook problemem omdat de circulatie gaat verstoppen. Als dit proces in hart of longpatienten optreedt gaan ze veel sneller dood omdat er geen reserve is.

   Mijn verklaring is niet juist en het filmpje niet onjuist, of vice versa, maar kunnen naast elkaar gelegd worden.

   Zoals bij alle woordvoerders moet de achterliggende data bestudeerd worden voordat conclusies kunnen worden getrokken (tenzij met biased wil zijn).

   Verwijderen