woensdag 24 februari 2021

Nakad: "Onrecht moet bekend worden in Nederland"

Dr Henriette Nakad, die tegengewerkt wordt door de Deken van Advocaten, kreeg een heldenontvangst bij het naar buiten komen na haar zaak:

"Het is belangrijk dat het onrecht bekend wordt in Nederland. Dat de slachtoffers een stem krijgen. De kinderen, de moeders, de vaders."

"En het is belangrijk dat dit verdraaide commerciële systeem van jeugdzorg, waar je zogenaamd beschermd wordt, maar wat niets meer is dan kinderhandel, en financiële exploitatie van kinderen, dat daar vandaag mee gestopt wordt"


"Ik roep nog een keer de parlementsleden op om het voor de verkiezingen op te lossen. Want dit is nu al 75 jaar aan de gang. En het mag niet doorgaan. Het zijn misdaden. Dat is geen activisme maar dat is goed kijken in de wet. Het toepassen van de bewijsregels en het toepassen van de jurisprudentie uit Europa en uit Nederland. En eerlijk zijn tegen de rechter. En geen problemen verzinnen van kinderen en van ouders.... Niet mensen kapot maken met je macht."

"Kapotte gezinnen en kapotte kinderen mogen geen verdienmodel opleveren. Dat is misdadig."

"Elk jaar verdwijnen er kinderen. Onder de hoede van jeugdzorg worden er kinderen geprostitueerd."

"Misdaden tegen de menselijkheid."

"De hele advocatuur schiet te kort. Ze doen allemaal mee aan een systeem wat wreed is."

Met dank aan JDTV voor de reportage.

13 opmerkingen:

 1. Beweegbeelden uit het Vondelpark, Amsterdam vandaag 17.20 u

  https://twitter.com/JornLuka/status/1364611070887870464

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Henriette Nakad
  De omarming van complotwanen door de advocatuur is echter breder geworden. Zo dook vorig jaar ineens de naam van mr. dr. Henriette Nakad op. Onderdeel van het op het oog keurige advocatenkantoor Bailey Parker aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het kantoor ronkt op de eigen website vrolijk van ‘een modern advocatenkantoor, bestaande uit gedreven, betrokken, zeer ervaren no-nonsense advocaten, onze advocaten behoren tot de top van de advocatuur’.
  Nakad was tot dan een tamelijk onbekende juriste, die jammerlijk faalde met de oprichting van e-Court (een soort robotrechter voor incassogeschillen). Het complotdenken zat er echter al vroeg in. De mislukking van e-Court bracht Nakad er toe om te suggereren dat de rechtspraak en de media met een vooropgezet plan haar initiatief om zeep hadden geholpen.
  Uit onderzoek bleek echter dat de robotrechter volstrekt niet transparant was, er geen vonnissen openbaar werden gemaakt en het totaal niet duidelijk was waarop digitale uitspraken waren gebaseerd. Een zwart gat, zoals de voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak e-Court toen omschreef. E-Court was letterlijk in strijd met een eerlijk proces.
  Opvallend genoeg bleek toen al de ware aard van Nakad. E-court begon namelijk vol vuur een procedure om betrokkenen en journalisten te horen over het ‘complot’ om e-Court brodeloos te maken. Een principezaak, zou je enigszins naïef kunnen denken, maar niets is minder waar. De procedure zou namelijk probleemloos worden ingetrokken als eerherstel, een schadevergoeding van tien miljoen euro en een baan voor Nakad als ICT-adviseur bij de Raad voor de Rechtspraak zou volgen.
  Hoe sterk is je overtuiging dat de boel corrupt is als je zelf graag naar een baantje hengelt bij die veronderstelde corrupte club? Het brutale en hypocriete verzoek van Nakad kreeg uiteindelijk geen vervolg en e-Court verdween van het toneel.
  De PvdKB is een oude bekende, de partij werd opgericht door Yvonne Brinkerink, een rancuneuze en manipulatieve vrouw die tot twintig maanden celstraf werd veroordeeld omdat ze ruim een half miljoen euro aan PGB-gelden (persoonsgebonden budgetten) – bedoeld voor zeer kwetsbare kinderen achterover had gedrukt en gebruikt voor haar eigen verslaving. Volgens het Openbaar Ministerie diende de hele PGB-opzet louter om de gokverslaving van Brinkerink te financieren.
  Toen Brinkerink het gestolen geld van het Openbaar Ministerie terug moest betalen, vluchtte ze naar het buitenland. Brinkerink is volgens insiders nog steeds de drijvende kracht achter de dubieuze partij.
  Op 13 januari 2014 werd B. in Trouw als volgt getypeerd: ‘B. blijkt geen bevlogen vrouw die begaan is met het lot van gedragsgestoorde kinderen, maar heeft vooral oog voor de geneugten van het leven – met name aan de Turkse stranden’.
  Zowel Nakad als Brinkerink volgen het klassieke patroon van complotdenkers. Een destructief patroon waarbij eigen falen obsessief op het bordje wordt geschoven van anderen. Het eigen onvermogen om fouten te erkennen is een sterke drijfveer geworden om anderen de schuld te geven en zelfs imaginaire vijanden te creëren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy met zonder spelfouten. Jatwerk dus.

   https://chrisklomp.nl/complotdenkers-in-toga/

   Wel treurig dat je de bagger van Chris Klomp gaat copypasten.   Verwijderen
  2. Klopt, is van Chris Klomp.
   Maar jij moet niks zeggen Dawg, want jij copycast er meer op los dan mij.
   Je noemt het gelijk bagger, maar kunt niet specifiek aanhalen wat dan bagger is van hem z'n journalistiek.
   E-Court?????? Is niet normale gang van rechtszaak voeren. Het stinkt namelijk aan alle kanten en is niet transparant.
   Henriette Nakad is gewoon niet te vertrouwen.
   Net als Micha Kat gespin.
   Om dat te kunnen zien ben jij gewoon te dom voor Dawg.

   Verwijderen
 3. "Na de vraag van @WybrenvanHaga over goed onderzoek doen naar de overlijdens die voorkomen vlak na vaccinatie, zegt de Jonge dat hij de bereidheid tot vaccinatie ondermijnt en daarmee de volksgezondheid ondermijnt. Dat vind ik nou een gevaarlijke uitspraak."

  https://twitter.com/annstrikje/status/1364661707067559938

  Beweegpica's van Haga en De Jonge in de TK.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hugo reageert wel vaker als door een wesp gestoken:

   https://www.youtube.com/watch?v=EEijE9W1P3c

   Gaat het nog wel goed met hem?

   Verwijderen
  2. Ook hier weer een lijst van partijen waar we niet op moeten stemmen. De rode bolletjes.

   Verwijderen
 4. "Het eerdere besluit om kappers te sluiten is op basis van 'bestuurlijke afwegingen' gemaakt, zegt Van Dissel. "Wij hebben nooit positief geadviseerd voor een sluiting van de kappers.Besmettingsniveau is daar gering #technischebriefing
  10:49 a.m. · 24 feb. 2021"

  https://twitter.com/eisitman/status/1364512862522265600

  Rutte zegt de adviezen van de experts te volgen. Maar die experts hebben niks geadviseerd. Of ze worden door Rutte geadviseerd wat te adviseren. Ondertussen gingen we van:

  -van 'mondkapjes werken niet' naar een mondkapjesverplichting,
  -van 'kinderen dragen niet bij aan besmetting' naar schoolsluitingen om ouders thuis te houden,
  -van geen avondklok, naar een avondklok en een spoedwet die het mogelijk maakt om ons het vertoeven in de buitenlucht op elk uur van de dag te verbieden,
  -van een 'intelligente lockdown' naar steeds meer beperkingen zonder uitzicht op verbetering en steeds weer verlengd door middel van salamitactiek,
  -van 'het heeft geen zin om asymptomatische mensen te testen naar de opzet van een testsamenleving,
  -van 'er komt geen (indirecte) vaccinatieplicht', naar 'vrijheden voor mensen die gevaccineerd zijn ' en werkgevers die een vaccin kunnen gaan eisen.

  Soms wil een expert z'n straatje ook wel eens een keer schoonvegen. Dan gaat het hele zaakje schuiven. Voor een zelfstandige met een 'contactberoep'maakt het natuurlijk allemaal geen reedt uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Grote Zwarte Pieten is begonnen. Ik zie straks bloed door de straten stromen. Kappers hebben scheermessen...

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach Wolf heeft weer last van zijn verward hoofd.
  God heeft hem een dwaling gestuurd. Wordt alleen maar met de dag erger met hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik hoop dat na 17 mrt het gehele kabinet verdwijnt van het toneel en dat zij worden aangeklaagd van mens onterende praktijken ,en daar waar ze bang voor zijn zelfs Grappehaus stelt ineens voor dat alle ministers en de president niet ter verantwoording kunnen roepen ,in het lands belang. schandalig is dat

  BeantwoordenVerwijderen