maandag 8 februari 2021

Ook in Kiev: Alles Open. Het vrije Oosten.

Wat zijn we de pineut hier in de Nederland. Alles dicht. Alles moeilijk. Alles eng. Alles Rutte. Alles bang.

Nee, kom dan met Kiev: gewoon normaal doen. Alles open. Winkels open. Kappers open. Horeca open. Kijk met name vanaf rond 2:20 in de video hieronder. Horeca officiëeel dicht na 23:00 uur, dat dan nog wel. Maar goed, dat is officiëeel, en het blijft wel het vrije Oosten. If you know what I mean.


We hebben nu dus inmiddels Wit Rusland, dat helemaal niet meegedaan heeft aan de scamdemic, en Rusland en Oekraïne, die inmiddels compleet afgekickt zijn van de Corona Hoax. Kortom, we kunnen nu met recht spreken van het vrije Oosten, ten opzichte van het onderdrukte Nederland, met Rutte's Berufsverbot, Dwanglockdown en Zwang-Sperrzeit, samenkomstverboden, staatssneeuwbalgooien- en staatsjuichinstructies en continue angsthypnose.

Het zou interessant zijn als iemand de heren in Den Haag eens zou vragen waarom de gezondheidszorg in genoemde landen het killervirus blijkbaar wel aankan, en wij gelockdowned door het leven moeten? Of is de Oost-Europeaan beter gevoed of gehard? Wat is het?


23 opmerkingen:

 1. Graag nog eens aandacht voor de manier waarop 'De rechtspraak' aan het ontaarden is. Iets dat wel past in een land langzaaam de kenmerken van 'een rechtsstaat' meer en meer verliest.

  ----

  Op De Blauwe Tiger worden twee mensen die belangrijk zijn voor Viruswaanzin geïnterviewd:
  Willem's broer Jan Engel, en advocaat Jeroen Pols.

  Beiden zijn jurist en hebben in 20 jaar tijd al tientallen rechtszaken gevoerd tegen de Overheid.

  Meestal in dienst van het bedrijf van vader Engel: een huisjesmelker in Rotterdam en later eigenaar van een grote camping in Zundert ( Fort Oranje).

  Jan Engel heeft nu peeskamertjes op de Reeperbahn, Hamburg.

  Ik denk wel dat Engel niet vies is van zaken die niet helemaal netjes zijn, en weet dus niet hoe veel sympathie hij van mij verdient.

  Maar het gaat mij om de rest van het verhaal: Hoe de overheid in feite een Dictatoriale Macht is geworden die de burgers kapot kan maken als ze daar zin in heeft, en daarbij niet schroomt om het 'Recht' als wapen te gebruiken op totaal onwettige manieren.

  Dat is was ik hoor in de Tijger-podcast, die zeer de moeite waard is, en die je erg boos kan maken.

  Vooral wetend wat we nu weten over de Toeslagen-Affaire.

  En denkend aan Gyrath en De Vlieger die vele malen getuigden dat de Belastingdienst er plezier in schept om mensen en bedrijven finaal kapot te maken.


  Hier de podcast:
  https://www.youtube.com/watch?v=-GafhDDKjN0&t=202s

  Hier een korte uitleg over die - juridisch niet bestaande - en dus eigenlijk niet bestaande samenwerking (samenzwering ?) tussen Rechters, Politie, Burgemeesters, Belastingdienst etc. : https://www.riec.nl/riecs-en-liec

  NB: Grondwettelijk moeten de Machten gescheiden zijn. Een Rechterlijke Macht mag dus absoluut niet stiekem samenwerken met een uitvoerende macht als de politie, of een wetgevende Macht als de regering.
  Daarom bestaan LIEC en RIEC ook niet juridisch, vermoed ik.
  Ik houd me aanbevolen voor mensen die wèl precies weten hoe het zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LIEC en RIEC zijn inderdaad zeer kwalijke organisaties die wel juridisch bestaan en zijn opgericht in 2009.

   Het doel van LIEC en RIEC is het bestrijden van onder mijnende "criminaliteit".
   Dit geschiedt door het verbinden van informatie. expertise en krachten van verschillende overheidsinstanties. Bij de aanpak van deze ondermijning stimuleert en ondersteunt het LIEC/RIEC daarnaast de samenwerking tussen de provincies, het OM, de nationale politie, de belastingdienst, de douane, de FIOD, de inspectie SZW, de marechaussee, de IND, het UWV en de NVWA.

   De dienst werkt samen met al deze autoriteiten en het komt er op neer dat het LIEC/RIEC zich richt op personen en bedrijven die ongewenst gedrag vertonen. Door het LIEC/RIEC gaan instanties zich bemoeien met zaken waar ze zich eigenlijk niet mee mogen bemoeien. De toeslagenaffaire is hier een voorbeeld van. Het handelen van het LIEC/RIEC hoort bij een totalitaire staat.

   Dat verklaart waarom vader en Jan Engel van alle kanten werden aangevallen door overheidsinstanties vaak op onheuse gronden. Blijkbaar hield de familie Engel zich bezig met ondermijnende criminaliteit of terwijl ongewenst gedrag.

   Verwijderen
  2. https://www.riec.nl/riecs-en-liec

   Verwijderen
  3. Even gezocht naar Twan Tak: Zo staat het ervoor. En Tak is zeker geen kleine jongen.

   Ikzelf heb daar ook ervaring mee, met besluiten van bestuursorganen.

   Verwijderen
  4. Nog een interview van TT: https://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/achtergrond/achtergrond/op-weg-naar-een-totalitair-systeem.153930.lynkx

   Let op: een interview van 2010! Inmiddels zitten we er midden in.

   Verwijderen
  5. Dat we niet meer in een rechtstaat leven blijkt wel dat de bestuursrechter toestemming had gegeven dat de familie Engel weer op de camping mocht verschijnen. Toen ze met die toestemming naar de camping gingen werden ze aangehouden en hebben ze 8 uur lang in een cel gezeten en zijn ze veroordeeld door de politierechter en in hoger beroep zijn ze niet vrijgesproken en nu loopt hun zaak in cassatie.

   Gemeente had beloofd om allen caravans boven de € 1000,- netjes in de stalling te zetten. In tegenstelling tot wat ze beloofd hadden hebben ze alle caravans in elkaar gedrukt. Tot en met caravans van € 30.000,-. Eigendom van mensen zomaar kapot maken. LOL. Bovendien moest Engel € 6.000.000,- betalen voor het schoonmaken van de camping.
   Wow, zo cynisch allemaal. Nederland lijkt echt op de Sovjet unie.

   Verwijderen
  6. @ Wolf.

   Had nooit van Twan Tak gehoord. Wel van Paul Ruijs, die ook actie voerde tegen de Rechters. ( Zoek op Youtube: Paul Ruijs)

   NB: Paul van Buitenen was ook een held die tegen de Elite vocht; Hij zou in het voorjaar 2020 een laatste groot offensief ove rde vuurwerkramp Enschedé gaan doen, maar ik denk dat Corona alles heeft verknoeid.

   Twan Tak: Geweldige kerel, maar aan de website zie je dat het allemaal 20 jaar opud is. De man is nu bijna 80.

   Het ziet er hopeloos uit voor onze jonge medeburgers: ze weten niet eens dat hun wereld aan het verdwijnen is.

   Kommer en kwel, dat is hun toekomst.

   Verwijderen
 2. 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1044339163/15-meldingen-van-overlijden-na-vaccinatie-met-coronavaccins?utm_source=(direct)&utm_medium=webpush

  Ach 15 dood. Maar niet zo erg! want het ware kwetsbare ouderen en hadden allen onderliggende aandoeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [het ware kwetsbare ouderen]

   (cyn)Komt goed uit, blijft er meer pensioen over voor mij.(/cyn)

   Verwijderen
  2. Nee Wolfie, wij hebben over 10 jaar niks meer. Alles is voor de oligarchie.

   Verwijderen
 3. Dam moet je vooral deze tjoep gaan bekijken. Door het oog (camera) van een buitenlander. Onthutsend.

  Commentaren onder tjoep van Pols en Engel:

  Johny Blazer 22 uur geleden
  Gisteren met mijn kids wandeltje in Den Haag gedaan..
  Voor de parlement stond Kaag voor de camera's een reclamespot voor de verkiezingen te maken, met een kudde meevreters allemaal op 1m afstand van elkaar...
  Net toen we voorbij liepen zegt ze lachend ALLES VOOR DE ZETELS!! Alle meevreters vonden dat erg grappig... Ik riep naar haar ALLES VOOR DE MENSEN ZOU BETER ZIJN!!!
  Meneer, dat is niet aardig zegt ze��, maar mijn kids zeiden, maar papa, jij zei toch niets verkeerd?
  Voor deze mensen doet alleen de macht nog toe, ze begrijpen ons ook niet meer, dat was mij in ieder geval alweer bevestigd...
  Ze denken goed te zijn, geen reflectie..

  Je hoeft niet te zoeken, het comment is al weer weggehaald.

  Frank W 1 dag geleden
  Dus elke ambtenaar is in principe de vijand, tot het tegendeel bewezen is.

  Q 1 dag geleden
  Hoog leraar staatsrecht en bestuursrecht Twan Tak opperde jaren geleden al dat de overheidscriminaliteit een groter gevaar voor de rechtsstaat vormt dan de reguliere criminaliteit vanuit de burgerij.

  Om het op te lossen deze tjoep bekijken, met dank aan Iam Non Servus

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Let wel even op de eerste link van mij: Achter P.Nielsen gaat de PVV via de TPO schuil. Houd dat in het achterhoofd.

   Verwijderen
  2. Die Jason begrijpt het volgens mij niet helemaal.
   Die Magchiel Mathijssen is een columnist en geeft commentaar op het boek van Christopher Bollyn. Blauwe Tijger geeft alleen het boek uit. (welke anti Israël is) en terecht. Israël zit all over in 9/11

   Verwijderen
 4. Hugo de Jonge moet nu opstappen.

  Het vaccin was de enige oplossing tegen het virus.
  De schoolmeester met te strakke broek koopt voor 12 miljoen doses vaccines van dit bedrijf. Zuid Afrika stopt met de gentherapie van Astra Zenica.
  https://www.ad.nl/wetenschap/zuid-afrika-stopt-met-astrazeneca-prik-werken-de-coronavaccins-nog-wel-tegen-nieuwe-varianten~a4315e20/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Off topic.

  Yves Gijrath interviewt de baas van WNL (de Vrolijk rechtse mini omroep).
  Yves klaagt want hij ziet dat de bedrijven naar de klote gaan.

  Ik heb deze reactie gegeven: ( Yves en Eric zijn erg pro Israel)

  Yves, Yves. Kijk nu eens heel goed. Denk je niet dat het de bedoeling van dit alles is om de 99% arm en dus machteloos te maken? Jij zal dat wel niet kunnen zien, omdat je de daders een warm hart toe draagt. Lees eerst eens 'A Clean Break' uit 1996. Wie schreven dat? Lees dan het 'PNAC report' uit 2000. Probeer niet uit je stoel te vallen van verbazing. Zelfde auteurs, zelfde boodschap: "Make war, not love. Wij zijn de sterksten." En kijk eens goed hoe de bankiers op de 2008 Crisis aanstuurden, en wat de rol van Greenspan daarin was. Greenspan beweerde ijskoud: "Huizenprijzen kunnen nooit meer dalen". Hij zegt het in ons gezicht: 'Jullie kunnen we alles wijsmaken'. En nou zijn we zelf aan de beurt, Yves. Wij allemaal. En nòg wil je het niet zien ? De 1% heeft robots en AI en heeft ons niet meer nodig. Denk aan wat Cruijff zei: "Je ziet het pas als je het weet."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Cruijff zei: "Je ziet het pas als je het weet."]

   Nee, dat zei hij niet. Je ziet het als je het doorhebt.

   Verwijderen
  2. Nog maar een link over corruptie.

   Met een duidelijke waarschuwing erbij: ftm is zelf gecontroleerde oppositie. Mag wat kleine vissen er uit halen, maar de hele grote laten ze zwemmen.
   Het ritselt bij ftm van de uitverkorenen, die allemaal lekker tegen elkaar aan schurken.

   FTM = 23.000 leden die in zogenaamde onderzoeksjournalistiek trappen.

   Verwijderen
 6. In de armere gebieden in de wereld is alles open. West europa moet op slot zodat we net zo arm worden als hun (Cruyff). Maar dat is logisch, anders krijg je nooit een one world order

  BeantwoordenVerwijderen