maandag 1 februari 2021

Koffiedrinken met Natalia in Minsk


Het contrast kan niet groter, Natalia in Minsk leeft het leven, geniet van haar speciale "Café Tsentralni", haar speciale koffie Oscar, en haar zoetigheid. Het leven, de vrijheid, het sociale contact gaat in Wit Rusland gewoon door. Geen dagelijks gewauwel over IC's, Lockdown's of Avondklokken. 

En dan komen we in Amsterdam, ooit de levendige stad waar van alles te doen was, totdat het regime besloot een Corona Hoax op te pompen tot astronomische hoogtes in innige colloboratie met gelieerde systeemmedia. Wat rest zijn herinneringen hoe het ooit was. Wat "Amsterdamse gezelligheid" ooit was. In Minsk hebben ze daar geen museum voor nodig. Daar leeft men door. In Amsterdam heeft een cafe maar besloten het op te vullen met poppen. Zodat het nog wat lijkt. Of om de herinnering levendig te houden.


19 opmerkingen:

 1. Zolang wij hier in deze VISUELE CIRKEL zitten zal er geen oplossing komen.

  Zolang we slaven zijn van deze OPGEDRONGEN ANGST komen we hier nooit uit en kunnen we enkel met een treurig gezicht zien hoe het WEL kan in andere landen die zich niet laten bevelen door een WHO.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MH17 begint als klein bier te voelen bij alles wat zich mmenteel afspelt. Maar toch.

  Draadje va Eric vd Beek

  #MH17 Niet te geloven. Advocaten verdachten maakten zonet in rechtszitting bekend dat er in Soesterberg (en elders?) 18 containers met wrakstukken liggen die niet gebruikt zijn voor de reconstructie in Gilze Rijen. Ook wrakstukken met inslagschade. Advocaten willen die zien.

  https://twitter.com/beek38/status/1356181254597726208

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. #MH17 Grote meerderheid wrakstukken ligt nog in Oekraïne. Slechts 20 tot 30 procent van wrakstukken is naar Nederland gerepatrieerd. Van die 20 tot 30 procent is onbekend deel gebruikt voor de reconstructie. Andere deel ligt dus opgeslagen in achttien containers in Nederland.

   https://twitter.com/beek38/status/1356186501365837824

   Verwijderen
  2. #MH17 advocaten voegden zonet toe dat het OM de 18 containers met wrakstukken goed verborgen heeft gehouden. De advocaten troffen een verwijzing naar de containers aan "in de kelder van het dossier".

   https://twitter.com/hashtag/MH17?src=hashtag_click

   Verwijderen
  3. Nu de advocaten dit hebben gevraagd zal de inhoud van die containers 'per ongeluk' in de hoogovens verdwenen zijn tegen de tijd dat ze toegang krijgen. Foutje met een vrachtbrief, of bonnetje of zoiets. Daar hebben ze veel ervaring mee.

   Verwijderen
  4. In maart 2014 zei Rutte dat het verscherpen van sancties op Rusland te vroeg zou zijn. De reden die Rutte hier voor gaf was dat hij de dialoog met Rusland open wilde houden. Maar wat was er voor dialoog tussen Rusland en Rutte nadat Rusland de Krim van de Oekraïne had teruggenomen?

   In september 2014 verklaarde Rutte dat de verscherpte sancties op Rusland nu wel gerechtvaardigd waren, maar, vermeldde hij er gehaast bij, dat dit niets met MH-17 te maken had.

   Kennelijk heeft er zich tussen maart en september 2014 geen enkele dialoog met Rusland en Rutte plaatsgevonden en doemt de vraag op: "Heeft Rutte enig initiatief genomen om de dialoog met Rusland aan te gaan." Of had de mededeling van Rutte van maart 2014 een andere bedoeling?

   Teflon Mark mag dan wel een goede debater zijn maar ook hij maakt fouten en die ben ik nu aan het uitpluizen.

   Verwijderen
 3. https://www.ukcolumn.org/ukcolumn-news/uk-column-news-1st-february-2021

  Zeer interessante aflevering van UK Column over de Covid sterftecijfers na vaccinatie met het BioNtech/Pfizer vaccin in het VK en een Oxford paper waarin onthuld wordt om geestelijk gehandicapten niet te reanimeren. Daarom voeg ik nogamaals de volgende link toe omdat de term "fascisme" nu wel heel erg veel voorbij komt.

  https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk03DIQw3Rilv7TP3pOhjdziB_0WVEw:1600947175263&source=univ&tbm=isch&q=birds+eye+view+nato+headquarters+brussels&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwjd3b392IHsAhVC_KQKHYi6A40QjJkEegQIBhAB&biw=1680&bih=917

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb altijd gedacht dat het NAVO gebouw een ritssluiting voorstelt om de verbondenheid van 8 grote naties tot een geheel te maken. Behalve dan de 2 grootste naties ter wereld: Rusland en China, want er moet natuurlijk wel een vijand zijn om hun bestaan te rechtvaardigen.

   Verwijderen
 4. Dit nummer van de Manic Street Preachers uit 1998 is vandaag de dag weer zeer toepasselijk:

  The future teaches you to be alone
  The present to be afraid and cold
  So if I can shoot rabbits then I can shoot fascists.

  Bullets for your brain today
  But we'll forget it all again
  Monuments put from pen to paper
  Turns me into a gutless wonder.

  And if you tolerate this then your children will be next
  And if you tolerate this then your children will be next
  Will be next, Will be next, Will be next.


  Manic Street Preachers - If You Tolerate This Your Children Will Be Next

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grandalf, goede muziek. TX
   Het zou fijn zijn als de jeugd de boodschap zou snappen, maar in België 'snakken' ze naar hun spuitje omdat ze denken dat ze dan hun vrijheid terug krijgen.
   Blijkbaar leert men "denken" op school niet meer.

   Verwijderen
  2. @Matt: Bedankt, zeker goede muziek en vandaag op mijn werk liep ik dit nummer steeds te zingen.
   Het zijn de ouders, die hun kinderen in de steek laten, alles is ikke ikke ikke en de rest ken stikken...denken kunnen ze niet meer, teveel onder hypnose van de media propaganda.
   Gelukkig kom ik nog steeds goede ouders tegen, zo ook mijn buurman schuin boven me, die zijn 4 jarige zoon nog tegen niets heeft laten inenten en hij is nog nooit ziek geweest, terwijl al zijn vriendjes wel allemaal kwalen hebben, maar hij nooit besmet geraakt is door die levensgevaarlijke gevaccineerde kinderen.

   Verwijderen
 5. Even lachen.....of het nu waar is of niet.
  Chinese kinderen die hun anus prik gehad hebben lopen daarna zo

  Video: Anal Swabs In China Make Kids Walk Like Penguins?
  https://www.infowars.com/posts/video-anal-swabs-in-china-make-kids-walk-like-penguins/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   De Binnenlandse Bataafse Courant gaat verder bij Herstel de Republiek de voorloper van De Binnenlandse Bataafse Courant. Er staan zeer opmerkelijke zaken daar beschreven.

   https://herstelderepubliek.wordpress.com/

   Verwijderen
  2. @Joop: voor zolang het duurt, wordpress & blogspot zijn druk aan het censureren, waar ik al langer voor waarschuw.
   @Oligarch: volgens mij zijn die waggelende zombies wel echt nieuws, want was ook al de aankondigingen ervan tegengekomen.

   Verwijderen
 6. Cruella (Marion Koopmans) wist ons al te melden dat de WHO had voorspeld dat de komende 10 jaar de virussen zouden toeslaan. Nu is er wat weer wat nieuws wat de mensen bang moet maken.
  Losing Jaw Bones and Eyesight: 9 Dead, Over 100 Hospitalised as Rare Fungal Disease Spreads in India
  https://sputniknews.com/india/202012181081498275-losing-jaw-bones-and-eyesight-9-dead-over-100-hospitalised-as-rare-fungal-disease-spreads-in-india/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Het middelbaar onderwijs gaat zeker niet open voor begin maart, zei Rutte. En dan nog alleen maar als er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Eind februari wordt hierover meer bekendgemaakt.'

  https://nos.nl/liveblog/2367005-rutte-nu-in-onzekere-fase-van-de-coronacrisis-onrust-onder-personeel-over-schoolopening.html

  Maar, zo jammer, zijn die die scholen net weer open duikt begin maart opeens een nieuwe Nigeriaanse mutant op: vijf keer zo besmettelijk en die maal zo dodelijk. Onverantwoord om onder die omstandigheden de Tweede Kamer verkiezingen door te laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verkiezingen worden afgeblazen als de zeer besmettelijke Haagse variant keihard toeslaat en voor heel veel monddoden zal zorgen.

   Verwijderen
 8. Het Staatsjournaal van 8.00 u meldt ons dat het aantal coronabesmettingen de afgelopen week met bijna 20% afnam. Maar, we moeten natuurlijk wel ongerust blijven, want die Britse mutant he. Aantal besmettingen met die Britse variant steeg in de afgelopen week van 50 naar 65% volgens de Staats.

  Dus, als je de vorige week 10.000 personen testte op Cojona vond je (er van uitgaande dat die Britse mutant de beweerde 30% besmettelijker zou zijn):

  5.000 x 0,10 + 5.000 x 0,13 = 500 + 650 = 1.150 infecties

  Een week later zou je dan

  3.500 x 0,10 + 6500 x 0,13 = 350 + 845 = 1.195 infecties moeten vinden,

  Dus 4% meer in plaats van 20% minder besmettingen.

  De Staats zou toch niet tegen ons jokken?

  BeantwoordenVerwijderen