vrijdag 19 februari 2021

Nederland Klaar met Avondklokje van Rutte

LANDELIJKE POLL WIJST UIT:

RUTTE ZIT OP VERKEERDE PAD

Nederland is Massaal klaar met de Asociale Avondklok van Rutte en zijn dwang-consortium.

Uit een representatieve steekproef is gebleken dat 83% van de Nederlanders meer heil ziet in het, al dan niet verplicht, dragen van een rode wollen mutsje, dan in Rutte's asociale avondklok.

Zie het resultaat van de poll, HIER.

Als Nederland zelf mocht kiezen, en niet gedwongen zou worden door de Groep Rutte/DeJonge/Grapperhaus, powered by NPO/NOS en gelieerde fake-nieuws-media, dan zou de avondklok per direct afgeschaft worden. De Nederlanders weten dat het dragen van een rode wollen muts net zo veel als, of misschien wel meer effect heeft dan Rutte's geliefde, maar door het volk gehate, avondklok. Het moet dan wel specifiek een rode muts zijn. Die werkt het best om het Covid-monster van Lochness (c. Joel Borelli) te verjagen! Alleen dwanggroeppering Rutte met zijn fakenieuws verspreiders, doet nog alsof ze geloven in het avondklokje.

7 opmerkingen:

 1. Van Haga: De enige basis voor de avondklok is bangmakerij!
  18 feb. 2021

  "Hoe ver laten we dit afgetreden kabinet eigenlijk nog gaan?! De samenleving gaat kapot aan de lockdown en de avondklok. Nu komt het kabinet met een ophokwet waarmee ze Nederlanders 24/7 kunnen opsluiten en de avondklok eindeloos kunnen verlengen."

  https://www.youtube.com/watch?v=Iu-YauokdFM
  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens een steekproef van het rivm met 5000 deelnemers, zou 80% voor de avondklok zijn, maar bij een poll op nporadio 1, waar tot nu toe ruim 58000 mensen aan deelgenomen hebben, blijkt het toch wat anders te zijn: 88% is tegen: De avondklok moet nog even blijven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar leeftijd geeft het ook een duidelijk beeld, hoe de jeugd tot 20 jaar erover denkt: 100% is tegen.

   Verwijderen
  2. Herstel de Republiek heeft er ook een artikelte over:

   Dat zogenaamde onderzoekje van RIVM is uit de dikke duim gezogen, geen sprake van een echte peiling, dat weten ze niet eens wat het is. Met hoofdmalloot Van Dissel aan het roer weet je toch genoeg? RIVM komt met de glasharde leugen dat 80% het helemaal met de “regering” eens is.

   In werkelijkheid (50.000+ respons) is 89% TEGEN de door het RIVM bedachte flauwekul van de avondklok.

   Bovendien was de Britse mutant (hahaha!!) de hoofdreden. Maar die kwam niet. Onderweg gefuseerd met de Afrikaanse ebola-mutant?? Iedereen kan zijn fantasie de vrije loop laten en 80% gelooft het ook nog?

   Stelletje idioten!


   Lees het hele artikel: Zelfs voor ‘coronagelovigen’ is de avondklok een brug te ver – RIVM liegt weer dat het gedrukt staat

   Verwijderen
 3. Blik op de toekomst: periode: jan.'21/ jan.'22

  Onderwerp:

  Het terug geven van de vrijheid:

  Voor de krokusvakantie. Nee gaat niet, er sterven nog altijd mensen

  Dan voor Pasen. Nee, de verschrikkelijke mutaties zorgen voor strengere maatregelingen zoals 3 mondkapjes (enkel nog van het merk '3M') over mekaar dragen in combinatie met regencape en 6m. afstand houden, en bubbels kan niet meer.( we moeten wat hebben om het volk af en toe blij te maken en dat kan door de bubbel als jojo te gebruiken). Winkelen enkel nog via afhalen, cash geld is verboden en bij iedere controle wordt de km stand van jouw auto bijgehouden.

  Dan voor de zomervakantie, oei dat is gevaarlijk met risico van nog meer verspreiding want ondanks al de huidige maatregelingen slaat het virus , nu 'covid 20' geheten weer keihard toe.

  Voor Kerstmis dan. Helaas, het vaccin blijkt niet sterk genoeg te zijn en er vallen weer teveel doden dus moet er extra gevaccineerd worden en staan we net zover als januari 2021

  Periode '22-'23 zal niet veel anders verlopen. Misschien hier en daar een ander woordje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onder dreiging van de Britse variant dreef het regime Rutte een verlenging van de lockdown en een spertijd door. Eigelijk kon je begin februari al zien dat de die Britse variant een gefabriceerde dreiging moest zijn. Dat iemand als De Jonge en nu nog horrorscenario's over afsteekt laat zien dat hij of een speelbal is van z'n adviseurs of een pathalogisch leugenaar. In dit artikel

  https://www.maurice.nl/2021/02/18/breaking-news-rivm-ontmaskerd/

  maakt Maurice de Hond definitief gehakt van de voorspellingen door het RIVM. Er lijkt weinig in te brengen tegen wat De Hond schrijft. Alleen die afsluitende alinea:

  "Het wordt eens tijd dat de regering, politiek en de media echt wakker worden en beseffen hoe ze aan de leiband lopen van Van Dissel en het OMT. Hoe we daarbij (veel vaker dan alleen met de Britse variant) gemanipuleerd worden om datgene te doen wat het RIVM vindt dat Nederland zou moeten doen (en daarbij geen enkel oog hebben voor de gigantische nevenschade).

  Want als we ons daaraan niet snel ontworstelen, dan kun je op 17 maart stemmen wat je wilt, maar krijg je altijd Van Dissel."

  Dit lijkt me geen goede voorstelling van zaken. De RIVM is eerder een soort 'thuisbezorgd: het kookt de onderzoeksresultaten voor die het regime van ze verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen