dinsdag 17 oktober 2023

Waar is CIDI mee bezig?

Waar is CIDI mee bezig?

Zijn ze in paniek?

Merken ze dat niemand nog in de leugens van het Zionisten-regime trapt?




CIDI zag dit weekend in Amsterdam natuurlijk ook de massale opkomst bij de hartverwarmende steun-actie voor de Palestijnen, en slechts het handjevol eenzame Israël-aanhangers.

Israël bombardeert hospitaal: honderden burgerdoden
Bibi schreeuwde van het weekend dat hij de oorlog verklaarde. In Amsterdam lazen wij op 1 van de vele bordjes: "It's not a war when only one side has an army". Een andere mooie die we lazen, en die is nu met het bombarderen door Israel van het hospitaal met honderden doden, actueel: "Stop calling it a "conflict", it's genocide".

Kansloze Billboards
Maar denkt het CIDI nou echt dat ze met het plaatsen van billboards langs wat snelwegen de terreur van Israel kan ombuigen tot sympathie voor de schurkenstaat?

Het is net als met een vlek, dat had CIDI ook moeten weten, daar kun je beter niet in gaan wrijven.

Wat steekt achter de huidige Israëlische agressie? Wij horen weer nieuwe versies en leren zelf ook iedere dag weer bij:

Win/Win voor Banksters
1. Bij Jensen, in gesprek met Adam Curry, gaf laatstgenoemde aan dat de beursen vrijdag al blijk gaven te weten dat er wat aan zat te komen. Maandag was de beurs in de VS dicht en dat was gunstig. De banksters kunnen, net als dat ze met Coyona en Oekraïne deden en doen, dit "event" mooi aangrijpen om weer extra dollars te drukken. Kost de normale burger geld omdat met meer dollars, zijn dollar minder waard worden, maar voor de Banksters is het win/win.

Bibi in het nauw
2. De MSM (mainstream media) mogen er dan nauwelijks over bericht hebben, maar Bibi Netanyahu lag zwaar onder vuur in eigen land. Massale protesten. Geen betere mannier om dat de kop in te drukken dan oorlog voeren met, en vooral veel bommen gooien op, Gaza.

En Iran?
3. Gaat Iran nog een doelwit worden? Iran stond natuurlijk op de bekende lijst als 1 van de laatste landen die "out" genomen diende te worden. Iran geeft bij monde van enkele Geestelijken ook aan bereid te zijn strijd te voeren indien er een grondoffensief komt in Gaza. Op twitter wordt gesproken ook in de trant van, "laat Iran dat maar doen dan komt er een nuke op Teheran en is Iran weg". Ja, de zionisten zijn tot alles in staat en ook dit is dan een scenario, voor Iran, om rekening mee te houden. Zou Iran nog iets op voorraad hebben waarmee ze dan nog terug kunnen slaan?




3 opmerkingen:

  1. https://www.ninefornews.nl/het-mysterie-van-israel-deze-film-onthult-iets-zo-verbijsterend-dat-velen-het-moeilijk-te-geloven-zullen-vinden/

    BeantwoordenVerwijderen