vrijdag 20 oktober 2023

Cynthia McKinney, Eva Bartlett, Vanessa Beeley - Gaza, under Fire

We gaan luisteren naar de toppers Eva en Vanessa. En Cynthia die we niet kennen. Maar ze verkeert in goed gezelschap. Bron: de Patreon pagina van Vanessa.

Cynthia werd gevraagd/gesommeerd een eed af te leggen op/aan Israel. Mind you: als Parlementslid van de VS!

Israël vervuilt zelfs expres de zee voor Gaza om de Palestijnen 1 van hun laatste geneugten, zwemmen in de zee, af te pakken. Hun zonne-energieopwekking: vernietigd door de zionisten. Voetballen op een trapveldje: je kunt zo dood geschoten worden. Dit is als er geen oorlog is.


Trouwens, een gedachte die bij ons opkwam: misschien moet Rusland meer "op zijn Israëlisch" bombarderen, dus meer kinderen doden, meer woontorens neerhalen, en meer volle ziekenhuizen van een raket voorzien. Misschien gaat op het Binnenhof dan ook wel de Russische vlag in top, en kan Rusland weer meedoen aan voetbal en Olympische Spelen.


1 opmerking:

  1. Ik volg Eva en Vanessa niet meer. Ze hebben een lofwaardige rol maar het blijft steken op het emo-vlak. Dit alles is 100 % voorspelbaar.
    De Palestijnse bevolking is bepaald geen dank aan Hamas verschuldigd, maar die hebben een val voor hun onderdrukkers gezet.
    Zijn zijn, of waren de players, niet de onschuldige burgers.

    BeantwoordenVerwijderen