zaterdag 7 oktober 2023

Palestijnen slaan terug

Israël, geforceerd geconstrueerd na de 2e Wereldoorlog, met hulp van olichargen en banksters, op Palestijns land, had nooit gemaakt mogen worden.


23 opmerkingen:

 1. Hamas met al zijn gehersenspoelde jeugdige volgelingen zullen naar de filistijnen gaan. (filistijnen is bijbelse oorsprong wat nu Palestina genoemd wordt)

  Israël heeft nu net geleden al geantwoord. RIP Palestina tower in Gaza city.
  Er komen nog meer vergeldingen.
  Hamas zal nog spijt gaan krijgen als ze lijken van straat zullen moeten oprapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Israel Defense Force Destroyed The Palestine Tower
  https://www.youtube.com/watch?v=3Xe6gxvUJUs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben/hadden geen enkele illusie dat terreurstaat israel niet met terreur zou antwoorden. Maar daar heur je Franske Timmermans en de verloederende en zieltogende gecontroleerde media niet of nauwelijks over, zoals je ze afgelopen maanden niet hoorde over de terreur en de moordpartijen van de zionisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Palestina is een islamitische schurkenstaat.
  Het is gewoon oorlog tussen de islam en joden.
  Jihad zoals de islamitische baarden het noemen.
  Israël wordt al tientallen jaren bestookt door terroristen van hamas vanuit de gaza.
  Israël slaat gewoon met ijzeren vuist terug.
  Misschien wel goed dat die hamas islamieten uitflippen.
  kan Israël eens eindelijk een grootschalig offensief uitvoeren en die hele hamas met wortel en al uitroeien.
  Naar de filistijnen met dat islamitisch gespuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom Toktok! Long time no see 😁

   Verwijderen
  2. Welkom islam retelikker smurf.
   De jodenhaters zoals Jan Verheul en Rootman zijn weer van de partij.

   Verwijderen
 5. Het duurde meer dan een dag voordat ik zelfs maar de moeite nam de details tot me te nemen, zo lekker onbelangrijk vind ik die regio.

  Ik ben bepaald geen fan van Hamas, een mix van salafisten, vrijheidsstrijders en infiltranten, zowel AQ, CIA als Mossad.

  Geografisch liggen ze in het breedste deel van Israel, en daarom zijn hun militaire kansen minimaal. Maar deze keer hebben ze een heuse strategie ontwikkeld en geheim weten te houden. Dat verdient veel respect.

  Als het enige kans van slagen had gehad, dan had Hezbollah de aanval in het industeriële midden en noorden ingezet en was nu al meer dan de helft van Israel van de kkart geveegd (het land, niet de inwoners).

  Wat in ons nieuws ontbreekt is de aanleiding: Een meute van rabiate settlers was het terrein van de Al Aqsa moskee binnengedrongen, en hebben volgens zeggen ontheiligende dingen gedaan (dit wordt echt zwaar gedoofpot!). Aanval op Al Aqsa = intifada; garantie 100 %. Welke staat dan ook dient zulke bronnen van contentie altijd zwaar te beveiligen, ter bescherming van hun bevolking. Maar we weten dat er extreem geradicaliseerde elementen onder de ultra orthodoxen en wie weet zelfs sommige evangelicals bestaan, die niets liever doen dan de moskee slopen en de tempel willen heropbouwen, zodat ze weer dieren kunnen offeren in een wolk van lijk- en strontvliegen. Volgens sommigen vind Jezus dat leuk zodat het boek Openbaring (waar ze nog geen zin van begrijpen) dan werkelijkheid wordt. Het zijn de meest oorlogszuchtige mensen ter wereld.

  We gaan het volgen. Amerika is opnieuw de grootste verliezer:
  Alle pogingen (fuck Khashoggi!) om de relaties met de golfstaten te lijmen in de hoop op een herstel van de petrodollar zijn nu vervlogen.
  China en Rusland winnen, omdat hun reputatie dankzij door hen geleide onderhandelingen tussen Saudi en Iran enorm gegroeid is. Zij zullen dus gaan bemiddelen nadat de vijandelijkheden over zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hezbollah heeft gewaarschuwd tegen al te draconische vergelding, en hebben dat kracht bijgezet met een beperkte raketaanval.
  Uiteraard heeft Israel teruggeslagen. Ik zie dit nog niet escaleren, maar wie ben ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het CIDI maakt zich enorm zorgen om de gijzelaars. Dat is hier een noodzakelijjke strategische move, want hen in gevaar brengen is een absolute no-no voor het IDF.

  Men kan hier niet verwachten dat er volgens de regels ''gespeeld'' gaat worden. Inverse David Goliath situatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Trekt Hezbollah met Hamas mee ten oorlog tegen Israël? "In Libanon zit iedereen op het puntje van zijn stoel"
  Vandaag heeft de Libanese groepering Hezbollah mortiergranatan afgevuurd op Israël. Het Israëlische leger beantwoordde die aanval op haar beurt met raketaanvallen op Libanon. Bestaat de kans dat Libanon zich bij Hamas aansluit in een oorlog met Israël? "Een oorlog is dus het laatste wat de Libanese bevolking kan gebruiken."
  "Deze ochtend zijn vanuit het zuiden van Libanon tientallen raketten afgebuurd op Israëlische posities in het noorden van Israël," legt Mohr uit. "Ondertussen slaat Israël hard terug met aanvallen op Libanees grondgebied. Alles speelt zich af aan de Shebaa-boerderijen, een gebied dat betwist is en waar het wel vaker rommelt tussen die twee landen."

  Met die aanval beantwoordt Hezbollah de oproep van Hamas aan andere Islamitische groepen om hen te steunen. De vraag is nu of het bij enkele kleine aanvallen zal blijven. "Hier in Libanon zit iedereen op het puntje van zijn stoel, want er is een kans dat de situatie verder escaleert. De band tussen Hezbollah en Hamas is vrij goed, ook al gaat het over soennieten en sjiieten. Hamas heeft zelfs een aantal kopstukken die vanuit Libanon opereren."

  Als het geweld escaleert, mag de kracht van Hezbollah volgens Mohr niet onderschat worden. "Ze hebben veel ervaring opgedaan tijdens de oorlog in Syrië, een enorm arsenaal met moderne wapens en drones en tienduizenden strijders achter de hand."

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/10/08/hezbollah-libanon-israel/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was een waarschuwings-speldenprik. Maar Israel kan beter snel in het geheim gaan onderhandelen. Wanneer Hezbollah zou losgaan wordt Israel niet groter dan de huidige westbank, en raakt het al zijn high tech industriële gebieden kwijt. Inclusief Dimona.
   Nu Saoedi en de golfstaten geen bondgenoot meer zijn en niet meer tegen Iran uitgespeeld kunnen worden moet Netanyahu eens diep in retraite. De VS is veel te druk om de verliezen in Ukraine te beperken, en kan geen nucleaire middelen gebruiken. Daar is het gebied veel te klein voor.

   Verwijderen
 9. Israël is niet echt onder de indruk van onozel smurfen gebrabbel en angstzaaierij door islam medestanders op het internet.
  Zodra er ook maar 1 Israëlisch high tech industrieel complex vernietigd wordt door Hamas vanuit de Gaza of door Hezbollah vanuit Libanon zal Israël antwoorden zoals de wereld nog nooit gezien heeft.
  Wat dat betreft is Israël nog altijd terughoudend geweest.
  Israël kan met de middelen waarover ze beschikken zowel Libanon/Beiroet als de heel Gaza city van de kaart vegen waarbij miljoenen doden zullen vallen.
  Ik zou me nu niet op mijn gemak voelen in Gaza of Libanon als ik daar zat. Ik zou me daar zo snel mogelijk wegmaken.
  Zowiezo trekt mij deze gebieden niet aan vanwege al die islamitische opgefokte randdebielen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan niet! Het gebied is veel te klein voor Dimonische nukes.
   verder geloof ik niet dat dit alles het eindspel wordt. maar wel een beetje reset.
   Ik heb nu CNN opstaan en al onze pathetische ''lijders'' doen nog niks anders dan veroordelingen en verontwaardiging uitspreken.

   Ik heb nieuws voor ze: veroordelingen en verontwaardiging kun je niet vreten!!!

   Verwijderen
  2. Israël heeft geen nukes nodig om een grootschalig lucht offensief uit te voeren om Gaza City of Beiroet in as te leggen.

   Hamas heeft trouwens wel mooie reclame de wereld in gestuurd door festivalgangers op Israëlisch grondgebied te vermoorden en te ontvoeren.
   Die reclame wordt mooi tegen hun gewerkt.
   Lachwekkend was het ook om te zien hoe ze met paragliders aan kwamen zetten of hoe ze al schietend op motorfietsen als een stel wilde apen om zich heen schoten.


   Verwijderen
  3. Ik wil het Israelische leger niet denigreren, maar ondanks alle dollars die ze jaarlijks krijgen is hun forte toch hun propaganda. Ze hebben uiteraard een enorme tactische overmacht maar hebben al eerder, in 2006, blijk gegeven van gebrekkige strategie.

   Men kan het ze nauwelijks kwalijk nemen: degenen zie zich ''uitverkoren'' wanen trappen bijna vanzelf in de val van geloof in eigen propaganda.

   Verwijderen
 10. De filistijnen krijgen waar ze om hebben gevraagd.
  Mede dankzij de door o.a. Mvr kaag gefinancierde Hamas beweging.

  Het Israëlische veiligheidskabinet heeft zondagochtend vroeg een reeks beslissingen genomen die het begin markeren van de offensieve fase van "Operatie Zwaarden van IJzer", waarbij de Israëlische strijdkrachten worden opgedragen zich voor te bereiden op de "vernietiging van de militaire en bestuurlijke capaciteiten van Hamas en de Palestijnse Islamitische Jihad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beter zwaarden van piepschuim. Ze durven geen vergeldingsoperatie aan te gaan omdat ze dan ook die gijzelaars doden.

   Verwijderen
  2. De bombardementen als vergelding zijn al gaande domme puntmuts.

   Verwijderen
 11. De lichamen van ongeveer 240 jongeren werden gevonden op de plaats van het muziekfestival dat was gewijd aan vrede met de buren van Israël, waardoor het Israëlische dodental steeg tot 600 in de oorlog die door Hamas werd gelanceerd.
  https://www.jewishpress.com/news/eye-on-palestine/hamas/240-bodies-discovered-in-southern-israeli-music-festival-killing-field/2023/10/08/

  Dit blijft niet onbestraft.
  Komende week zal het IDF nog meer dood en verderf zaaien in de Gaza

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Operatie Zwaarden van IJzer"

  Dag 2: Israëlische troepen vernietigen 'honderden' Hamas-terreurdoelen in Gaza
  https://www.jewishpress.com/news/eye-on-palestine/hamas/day-2-israeli-forces-destroy-hundreds-of-hamas-terror-targets-in-gaza/2023/10/08/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn nieuwe favoriete site noemt veel van mijn vermoedens, maar gaat nog veel verder:

  https://simplicius76.substack.com/p/israel-flashpoint-localized-skirmish

  Het lijkt er volgens hem op dat vele spelers in dit conflict geinfiltreerd of op de hoogte waren. Deels, want ze hebben allen hun eigen, zeer verschillende agenda's. Ik kan er nog geen chocola van maken, en weet niet eens of dit een meesterplan of een kluwen spaghetti is.

  Dit artikel is volgens mij een goede basis voor vele analyses, en is tevens een mooie afweer tegen alle emmers vol emo-stront die over ons wordt uitgegoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dima denkt dat het conflict in Israel, wanneer het wat escaleert en wat langer gaat duren, het eind van de steun aan Ukraine betekent. In de VS wint Israel altijd de aandacht en dat geeft team Biden de kans onder de mislukking uit te komen. Ondertussen zijn treinen met miljoenen stuks extra artillerie ammo onderweg uit N Korea. Het offensief is begonnen bij Kupiansk, maar over het hele front wordt druk uitgeoefend, zodat de Ukraiense troepen op hun plek gefixeerd blijven

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De chef van het Amerikaanse leger zegt dat het Congres moet handelen om wapens te garanderen aan zowel Israël als Oekraïne
  https://wmbdradio.com/2023/10/09/u-s-army-chief-says-congress-must-act-to-ensure-arms-to-both-israel-and-ukraine/

  VS zegt dat Rusland 'ongeschikt' is om te dienen in VN-mensenrechtenorgaan
  https://www.thenationalnews.com/world/2023/10/09/us-says-russia-unfit-to-serve-on-un-human-rights-body/

  BeantwoordenVerwijderen