vrijdag 27 oktober 2023

Aanslagpleger vrij; Baudet vogelvrij verklaard

Wij kunnen het niet anders interpreteren dan dat met de vrijlating van de Oekraïense aanslagpleger, Buadet vogelvrij verklaard is in de Lage landen. Zeker als de staatsomroep, bij monde van Stand.nl, vandaag, terwijl Baudet met een bult op zijn hoofd wakker wordt, de volgende stelling poneert:

"Ik heb zin in de verkiezingscampagne"

De stelling van het zielloze stand.nl is gewoon een affront.

Wat moet Baudet doen?

Baudet heeft inmiddels een vrouw en een kind. Baudet heeft de afgelopen jaren eigenlijk alles al gezegd, uitgelegd, en ons enorm geholpen. Van Corona tot zelfs op het gebied Israël-Palestina is hij de beste van het hele stel. Hij hoeft wat ons betreft niet weer 4 jaar op deze voet door te gaan. Het belangrijkste wat ons betreft is dat Baudet "heel blijft". We hoeven ons in Nederland, na Fortuyn en Van Gogh, geen illusies meer te maken. Het zou volstrekt legitiem zijn als Baudet vandaag of morgen een statement maakt en zegt: na wat er gebeurd is gisteren en al langere tijd, ik stap uit de politiek. 

Oekraïense aanslagpleger en lachende vrouw (zijn hulpje?) staan er helder op. Lopen inmiddels gewoon vrij rond. Gecoördineerde, voorbereide, en gezamenlijk uitgevoerde gewelds-actie. Terwijl vreedzame en geweldsloze Max, die geen vlieg kwaad deed, een half jaar moest brommen. Affront. Affront. Affront.

Waren het niet de Spartanen? Die als ze aangevallen werden door een flinke groep, vochten als leeuwen, maar als de overmacht te groot was, ze zich terugtrokken? Dit gevecht met deze tank, kan Baudet op zijn fietsje niet winnen. Asymetrisch is dan het woord, en een vertrek uit de politiek vandaag past daar prima bij: vertrekken om te blijven.

Laat in de comments jouw mening weten.

ps1: de oorlogsmisdaden van de zionisten gaat verhevigd verder. Wiens maag draait er niet ook van om? En met name ook van de Bikker's en NPO's die het verharmlosen. Of van de sluwe Rutte. Wat speelt hij het weer glibberig. Heel hard pleiten voor een "corridor". Met andere woorden: Israel, ga vooral door met genocide op de Palestijnse burgerbevolking, maar niet zonder ze bij tijd een wijle van 0,2 L water en een korst brood te voorzien. Geen woord van glibber Rutte dat de zionisten dienen te stoppen met genocide. Geen sanctie tegen het bewind van Bibi.

ps2: Fantstisch hart onder de riem van Celtic fans voor Palestijnse mensen. Heeft iemand al 1 Palstijnse vlag in een Nederlands stadion gespot? 

ps3: Zondag 14:00 uur nationale demonstratie Den Haag Malieveld tegen de Nederlandse medeplichtigheid genocide op Palestijnse mensen.

Wij wensen Thierry en zijn mooie gezin sterkte, wijsheid, gezondheid en voorspoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten