dinsdag 5 januari 2021

Wij presenteren u: Marion Koopmans (Machiavellist) en Jeroen Wollaars (Staatsjournalist)

Zo werken ze samen:

Fingeren, Speculeren, Manipuleren. Misleiden. Angst Aanjagen.

En dan win je de machiavelliprijs. Marion Koopmans in een één-tweetje met Jeroen Wollaars.

Koopmans "wint" de "Machiavelliprijs". Je zou maar een prijs winnen die vernoemd is naar een manipulator en misleider die over lijken ging, want dat was Machiavelli. Koopmans doet het. En dan is het ook nog meer een ons-kent-ons-"prijs". Wat een land!


80 opmerkingen:

 1. "Gerucht gaat dat ze ook een Oscar krijgen"

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1346376268162490370

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LEESTIP

  OK, je kunt met die PCR test de COVID hysterie oppmpen tot pandemische afmetingen. Door meer testen af te nemen, door met parameters van de test te schuiven (aantal primers en CT-waarden) en dan alle positieve testresultaten te bestempelen als 'besmettingen'. Positief geteste personen zonder ziekteverschijnselen noem je gewoon 'asymptomatische besmettingen'. Ik begrijp dat de PCR test zich voor deze misleidende voorstelling van zaken leent.

  Zit ik toch met de vraag waar die uitpuilende

  https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

  ziekenhuizen cq. IC's vandaan komen.

  Vandaag een uitstekend artkel van Lars Admiraal gelezen dat ingaat op die vraag.

  Ziekenhuisopnames in beeld / Lars Admiraal 5 january, 2021

  Sinds mei (meen ik me te herinneren) vorig jaar maakt het RIVM in haar publicatie van het aantal ziekenhuisopnamen gebruik van door de Stichting NICE verstrekte gegevens. Daarvoor leverde de GGD (OSIRIS) de gegevens aan.

  Admiraal schrijft hierover:

  "Osiris neemt alleen de patiënten mee die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis liggen, terwijl NICE ook ziekenhuisopnames rapporteert van patiënten met COVID-19, maar die om een andere reden in het ziekenhuis zijn opgenomen." [2]

  Die om een andere reden zijn opgenomen? Sinds het aantal COVID-opnames meer dan 40 per dag zijn, schrijft de Federatie Medisch Specialisten (FMS) voor dat alle (asymptomatische) patiënten die onder narcose moeten voor een operatie, getest moeten worden [3].

  Het behoeft weinig toelichting dat bij grootschalig asymptomatisch testen van een paar duizend operaties per dag [4] een evenredig aantal PCR-testen positief zullen zijn. Het zou inmiddels de beleidsmakers ook niet ontgaan moeten zijn dat asymptomatische besmettingen niet of nauwelijks voorkomen. Uit bron- en contactonderzoek in Wuhan is gebleken dat 300 asymptomatische gevallen niet één van de 1174 nauwe contacten heeft geïnfecteerd. [5]

  Het is dus ernstige misleiding om simpelweg alle positieve PCR-testen mee te tellen als COVID-patiënt voor beleidsmaatregelen, de GGD-opnames lijken daarom nog altijd de meest betrouwbare cijfers. Zowel in absolute cijfers alsmede als trendindicatie.

  De NICE-opnames zijn ongeveer een factor 2 - 4x zo hoog als de gerapporteerde GGD-opnames. Maar wat maakt dit verschil dan uit? De mensen liggen toch in het ziekenhuis en houden bedden bezet?

  Het feit dat er geen enkel onderscheid meer te maken valt tussen een échte COVID-patiënt en een onterechte COVID-patiënt (een asymptomatische patiënt met een positieve PCR), heeft nogal wat implicaties, onder andere:


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alle positief gediagnosticeerde patiënten moeten als zodanig worden behandeld en levert dus extra werkdruk op voor het zorgpersoneel;
   -De COVID-ziekenhuisopnames worden overschat;
   -De COVID-IC-opnames worden overschat;
   -De R-waarde wordt overschat door deze overrapportage;
   -De overheid maakt beleid op basis van verkeerde cijfers;"

   (Wellicht wordt ook de sterfte aan COVID19 door deze gang van zaken overschat, want wie ziekenhuis niet levend verlaat na eerst als met COVID19 besmet te zijn getest loopt waarschijnljk een grote kans als COVID dode in de statistieken terecht te komen. Dawg)

   Admiraal gaat verder:

   "Onderstaand de opnames GGD [6] en NICE [7] in één grafiek over de periode februari 2020 tot heden [GRAFIEK 1]:

   https://media-exp1.licdn.com/dms/image/C4D12AQFEhNo9nVuf2w/article-inline_image-shrink_1000_1488/0/1609793062479?e=1615420800&v=beta&t=dGHQ6oBGn9GUUQwgkRqok_ngPzyC0m90p2kgGEX74ME

   In grafiek 1 is duidelijk het verschil tussen de GGD- en de NICE-opnames te zien. De NICE-cijfers geven een absoluut vertekend beeld om de "tweede golf" in perspectief te plaatsen tot de "eerste golf" in maart, aangezien er voor het najaar een andere definitie van COVID-ziekenhuisopname is gehanteerd.

   Op basis van de GGD-cijfers kunnen we niets anders spreken dan van een rimpeling, in plaats van een "tweede golf". Daar gelaten dat er in enkele ziekenhuizen lokaal wel drukte kan worden ervaren.

   Je hoeft geen epidemioloog te zijn om te zien dat er absoluut geen epidemiologische COVID 'uitbraak' is. Terugkomend op de opmerking van Diederik Gommers: "Maar als dat zo doorgaat, verwachten we dat (code zwart) eigenlijk eind januari" kan dus gekwalificeerd worden als stemmingmakerij.

   De trend is afvlakkend en geenszins exponentieel stijgend zoals in maart en er lijkt zelfs al weer een daling te zijn ingezet [GRAFIEK 3].

   Foute modelvoorspellingen, een foute manier van testen en foute registratiemethoden. En dat is natuurlijk allemaal het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

   Admiraal citeert Gommers nog aan het van zijn artikel:

   „Wat we nu al tegen elkaar zeggen is, we moeten eigenlijk al keuzes maken, operaties uitstellen en mensen wel of niet opnemen op de IC. Dat is nog niet over leven en dood, dus dat is zeker nog niet code zwart. Maar als dat zo doorgaat, verwachten we dat eigenlijk eind januari”, zegt Diederik Gommers [1]."

   Ik denk dat hij en Koopmans die Machiavelli prijs meer dan verdiend hebben.

   Verwijderen
  2. Jensen.nl heeft Diederik G. ook behandeld. Hij was alleen even vergeten, om de uitspraak, dat IC-personeel zich zou gaan vervelen, om die erbij te doen.

   Verwijderen
  3. [Hij was alleen even vergeten, dat IC-personeel zich zou gaan vervelen]

   Dat heeft hij in de podcast van vandaag netjes gecorrigeerd. Jensen.nl - Mijn Ideale Wereld.

   Verwijderen
 3. Het coronavirus bestaat niet.
  Alles open, geen muilkorfplicht, geen 1,5 m flauwekul.
  Nederland is gered.
  Waar mag ik mijn geldprijs ophalen?
  Dit was brandpunt, prettige avond nog.
  Graag contant uitbetalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kent iemand het volgende artikel?: https://berthub.eu/articles/posts/dutch-reverse-engineering-source-code-of-the-biontech-pfizer-vaccine/

  Gaarne reactie/commentaar!

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ben,
   als dat allemaal waar is wat in dat artikel te lezen staat, dan zijn ze al ver zeg. Dat doet me denken dat hiermee heel veel ziektes kunnen worden bestreden. Laat ons eigen DNA bijvoorbeeld GCMAF aanmaken en een nare ziekte schijnt dan over te gaan, als ik tenminste goed ben geïnformeerd. Maar het doet me ook denken aan drugs die het eigen DNA aan gaat maken met de juiste prik met MRNA. Heel raar eigenlijk. Als dit maar niet misbruikt gaat worden. Zo kan een oorlog bijvoorbeeld lekker snel gaan als je het DNA van de vijand kent en daar op 'inspeelt'. Er zijn dus goed en slechte dingen mogelijk met die techniek. Maar de mens kennende . . .
   Bedankt voor je info.

   Verwijderen
  2. Hoi Ben,
   als dat allemaal waar is wat in dat artikel te lezen staat, dan zijn ze al ver zeg. Dat doet me denken dat hiermee heel veel ziektes kunnen worden bestreden. Laat ons eigen DNA bijvoorbeeld GCMAF aanmaken en een nare ziekte schijnt dan over te gaan, als ik tenminste goed ben geïnformeerd. Maar het doet me ook denken aan drugs die het eigen DNA aan gaat maken met de juiste prik met MRNA. Heel raar eigenlijk. Als dit maar niet misbruikt gaat worden. Zo kan een oorlog bijvoorbeeld lekker snel gaan als je het DNA van de vijand kent en daar op 'inspeelt'. Er zijn dus goed en slechte dingen mogelijk met die techniek. Maar de mens kennende . . .
   Bedankt voor je info.

   Verwijderen
 5. De NOS krijgt maar geen genoeg van het 'prikken'. De oogst vangisteravond:

  Vaccinatieoperatie begint in Veghel, zo ziet het er daar (en in de ziekenhuizen) uit
  https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363203-vaccinatieoperatie-begint-in-veghel-zo-ziet-het-er-daar-en-in-de-ziekenhuizen-uit

  Vaccinaties van start, werking en veiligheid uitgelegd in video
  https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363208-vaccinaties-van-start-werking-en-veiligheid-uitgelegd-in-video

  Prikkers klaargestoomd voor vaccinaties: 'Lucht eruit, zwenken en niet schudden'
  https://nos.nl/artikel/2363179-prikkers-klaargestoomd-voor-vaccinaties-lucht-eruit-zwenken-en-niet-schudden.html

  Morgen eerste Pfizer-prik in Nederland, hoe gaat het met de andere vaccins?
  https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363177-morgen-eerste-pfizer-prik-in-nederland-hoe-gaat-het-met-de-andere-vaccins

  Gezondheidsraad adviseert voor derde keer: vaccineer ouderen eerst
  https://nos.nl/artikel/2363181-gezondheidsraad-adviseert-voor-derde-keer-vaccineer-ouderen-eerst.html

  Coronavaccinatie begint: wanneer ben jij aan de beurt (als de planning uitkomt)?
  https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363119-coronavaccinatie-begint-wanneer-ben-jij-aan-de-beurt-als-de-planning-uitkomt

  Sanna Elkadiri krijgt als eerste vaccin: 'Vind de dingen eromheen spannender'

  https://nos.nl/artikel/2363172-sanna-elkadiri-krijgt-als-eerste-vaccin-vind-de-dingen-eromheen-spannender.html

  Alles om de vaccinatie maar te normaliseren en te pushen.

  In deze clip (+/-5 min) mag een hoogleraar immunologie (Marjolein van Egmond) uitleggen dat het vaccin absoluut veilig is en alle gebruikelijke testfases zijn doorlopen. Dit lijkt me op z'n best een halve waarheid en op z'n slechts een hele leugen.

  Op de website van de Europese toezichthouder EMA (European Medecines Agency) lees ik:

  "EMA has recommended granting a conditional marketing authorisation for the vaccine Comirnaty, developed by BioNTech and Pfizer, to prevent coronavirus disease 2019 (COVID-19) in people from 16 years of age. EMA’s scientific opinion paves the way for the first marketing authorisation of a COVID-19 vaccine in the EU by the European Commission, with all the safeguards, controls and obligations this entails.

  EMA has recommended granting a conditional marketing authorisation for the vaccine Comirnaty, developed by BioNTech and Pfizer, to prevent coronavirus disease 2019 (COVID-19) in people from 16 years of age. EMA’s scientific opinion paves the way for the first marketing authorisation of a COVID-19 vaccine in the EU by the European Commission, with all the safeguards, controls and obligations this entails."

  https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-first-covid-19-vaccine-authorisation-eu

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een "conditional marketing authorisation" is een voorwaardelijke toelating van een medecijn op de Europese markt en kan worden verstrekt als zich een 'public health emergency' (bijvoorbeeld een pandemie) voordoet en er nog onvoldoende kennis over werking en bijwerkingen bekend is.

   Zie bijvoorbeeld:

   https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/marketing-authorisation/conditional-marketing-authorisation

   Klaarblijkelijk voldoen de coronavaccins aan de voorwaarden die gesteld worden aan het verstrekken van een voorlopige toelating van het geneesmiddeld, maar (nog) niet aan de standaard voorwaarden voor toelating. Op Off Guardian kunnen we lezen dat de fabrikanten nog tot 2023 bezig zullen zijn met het afronden van de gebruikelijke fase 2 en 3 experimenten.

   What Vaccine Trials?
   The most important, meaningful phase of CV-19 vaccine trials has barely begun, let alone been completed/ Iain Davis

   https://off-guardian.org/2021/01/03/what-vaccine-trials/

   Wie zich laat inenten wordt dus proefkonijn in een grootschalig experiment met de volksgezondheid als inzet. What could possibly go wrong?

   Nou dit bijvoorbeeld:

   https://gloria.tv/post/rDUCe97kT3Rt2B97Cvp8e6kG7

   In deze video legt moleculair bioloog Doris Cahill uit dat toediening van mRNA-vaccins tot ernstige auto-immuumreacties kunnen leiden als het immuumsysteem geconfronteerd wordt het mrt echte SARS COV-2 virus. Dergelijke en vaak dodelijk reacties deden zich eerder voor bij experimenten op dieren.

   De vaccinatiecampagne kan rimpelloos verlopen of uidraaien op grote ongelukken, maar tot we meer weten zal de NOS bekwaam elke discussie over de vraag of de risico's van vaccinatie van de hele bevolking opwegen de beperkte risico's van een virusinfectie met corona bedeleven
   onder een lawine van geleuter en misleiding.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. linkje naar de clip met Marjolein van Egmond is dus deze:

   Vaccinaties van start, werking en veiligheid uitgelegd in video
   https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363208-vaccinaties-van-start-werking-en-veiligheid-uitgelegd-in-video

   Verwijderen
  4. @SDR

   En zo'n cytokine storm is nog maar één van de ongewenste bijwerkingen. Bijwerkingen die zich al betrekkelijk snel na toediening van het vaccin kunnen voordoen en daardoor, als geluk bij een ongeluk, zichtbaar zijn geworden. Als dit vaccin nog meer genotoxische eigenschappen bezit die zich pas na jaren manifesteren zijn we mooi in de aap gelogeerd. Ben maar een leek op dit gebied, maar kan er niet bij dat hele bevolkingen aan dit soort risico's op permanente gezondheidsschade wordt blootgesteld.

   Dat vanaf het uitbreken van die p(l)andemie ook zo doelbewust wordt gewerkt aan een klimaat waarin massavaccinatie de enige oplossing lijkt zou de massa naast bezorgd toch ook achterdochtig moeten maken. Maar ik merk daar in mijn omgeving niet zo heel veel van.

   Verwijderen
  5. [https://gloria.tv/post/rDUCe97kT3Rt2B97Cvp8e6kG7
   In deze video legt moleculair bioloog Doris Cahill uit]

   Deze opname zou worden gespiegeld middels Bitchute. Helaas: Unavailable Content
   This video is unavailable as the contents have been deemed potentially illegal within your country by our moderation team.

   Dus Bitchute is ook niet meer te vertrouwen. Next !

   Verwijderen
  6. Misschien dat deze link over Dolores Cahill wel werkt,

   https://brandnewtube.com/v/iEs9wd

   op brandnewtube.com is veel meer over Dolores Cahill te vinden @ G.B.Wolf.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Even de druk nog wat verder op voeren.

  "Lockdown waarschijnlijk minimaal twee weken verlengd"
  https://nos.nl/artikel/2363280-lockdown-waarschijnlijk-minimaal-twee-weken-verlengd.html

  'Mininmaal twee weken'. Als in 'tot juni'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Als in 'tot juni']

   Je vergeet het jaar erbij te vermelden: 2025.

   Verwijderen
  2. Ik had in de auto even radio Veronica op vanmorgen. Als ik het goed begrijp is het IC bedden spelletje weer begonnen. Hahahaha.
   Er mogen van el Marko Roete van de bananen republiek niet meer dan 3 nieuwe mensen per dag op de IC gebracht worden hoorde ik.

   Ik ben niet briljant, ik heb geen glazen bol en toch wist en weet ik dat deze lockdown een half jaar gaat duren en in totaal gaat deze lockdown 2 tot 3 jaar duren. Waarom weet ik dat? Ze vertellen het ons zelf in hun documenten. LOL. Dat is het grappige - nou ja grappige - er van.

   Yuri Bezmenov heeft ons al verteld dat ik mensen de officiële documenten van de regering/NGO kan laten zien en kan laten lezen en toch geloven ze het niet. Hij heeft gelijk! Ze worden pas wakker als ze een keiharde klap in hun gezicht krijgen of de laars van de militaire politie in hun kont voelen. Eerder niet! Zo gedemoraliseerd zijn ze.

   Verwijderen
  3. Ik heb tot nu toe geen muilkorf voor gehad. Alleen in Duitsland, omdat ik daar geen gezeik wil hebben. In NL tot nu toe 1 x een opmerking, wat ik afdeed met het tonen van een medicijndoosje, waardoor ik geen muilkorf mag dragen. "Sorry meneer."
   Verder krijg ik van de dame van de Aldi een vette knipoog.

   Ik voorzie hetzelfde als jij, maar weet er niets tegen te doen. Demonstraties zijn gevaarlijk voor mij: 1 klap tegen mijn been of zo en ik bloed dood door inwendige bloedingen. (Daar zijn die medicijnen voor.)

   Ik wil alleen maar weg uit Europa, want het is overal in "het Westen" hetzelfde. Maar de rest wil niet mee.

   Verwijderen
  4. Dank voor je reactie Wolfi. Europa is wellicht het eerst de lul met de 4e industriële revolutie - na China uiteraard- Maar als Joe geïnstalleerd is en Kamala president wordt, kan je nergens meer heen in de wereld. We zullen er hier mee moeten dealen.

   Verwijderen
  5. Ik denk aan die bruikbare idioten die hebben mee gewerkt aan de verkiezingsfraude om Joe geïnstalleerd te krijgen. Wat een spijt zullen die krijgen, want er zit niks voor hun in. Erger ze worden als 1e tegen de muur gezet.

   Verwijderen
  6. @oligarch: [kan je nergens meer heen in de wereld.]
   Ik ben al een tijdje aan het rondkijken en denk dat Uruguay een goede optie is. Het minst corrupte land van Z-Amerika, zelfvoorzienend v.w.b. electriciteit (93% groene stroom dankzij een stuwdam), weinig inwoners per km2, etc. Zoek maar eens op YT met Uruguay. Ik houd het weer al 2 jaar in de gaten op mijn laptop: De laagste temperatuur was 2 gr. boven nul. Heerlijk klimaat in alle opzichten.
   Momenteel 28 gr. en 17 gr. 's nachts. Geen last van aardbevingen. Spaanstalig.
   Indien gewenst kan ik een hoop links plaatsen, maar wil mezelf ook niet uit de markt prijzen.

   Andere optie is IJsland, maar dan moet je goud tegen de kou kunnen en een half jaar duisternis voor lief nemen.

   Verwijderen
  7. @Wolfi,
   Ik heb een half jaar door Zuid Amerika gereisd. Ik ken Uruguay.

   Maar ook zij zijn onderdeel van de Globalistische wereld orde. Ook daar zal je alles moeten inleveren. Maar inderdaad. Als wij ons zelf niet bevrijden is het in Uruguay beter vertoeven dan hier. Montevideo uitgezonderd.
   Ik heb daar 2 weken geleefd bij een boer. 300 hectare land En ja die is volledig zelf onderhoudend met zijn waterput, koeien, akkerbouw etc etc.

   Verwijderen
  8. @oligarch: [En ja die is volledig zelf onderhoudend met zijn waterput, koeien, akkerbouw etc etc.]

   Dat wil ik dus ook. Ergens diep in het binnenland.

   Verwijderen
 7. Wat is daar toch allemaal gaande bij het congresgebouw in Amerika?
  Wat een zooitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congress in reces, protesters zijn gebouw binnen gekomen.
  Trump zal live zijn aanhang toespreken vanaf capitol hill
  https://youtu.be/pa9sT4efsqY

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Congres live
  https://youtube.com/watch?v=SiUE_3LtS9I&feature=share

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mike Pence heeft zich tegen Trump gekeerd. Trump staat helemaal alleen nu. Die paar Republiekeinse senatoren zullen nu inbinden verwacht ik.

  Man. Het komt neer op "We the people" waarvan 97% gehersenspoeld rond loopt. En de andere 3% geen weerstand biedt.

  Zelfs op deze blog loopt iedereen met een muilkorf op door de winkelcentra. Bang voor een boete. Waarom bang? Over 10 jaar bezit je niks meer! Iedereen hier op de blog weet het. Maar toch loopt iedereen hier mee terwijl ze weten dat het bullshit is. Zelfs hier op dezeblog weten iedereen dat ze geen toekomst hebben hebben als de oprichters van Bilderberg hun agenda kunnen uitrollen. Zelf hier zijn ze toch bang voor de boa's en de boetes.
  Wat voor toekomst hebben we als zelfs mensen die hier bloggen bang zijn voor boetes en niet naar demonstraties gaan.

  Weet je waarom de kroegen dicht zijn? Dat is omdat we niet bij elkaar mogen komen. Er is niks voor nodig om een regime te laten vallen. 10.000 man in het centrum in Den Haag die weigert te buigen en niet weggaat is wellicht al voldoende. De oligarchen weten dat. Daarom zijn ze zo bang dat we bij elkaar komen.

  Maar toch. Dit gezegd hebbende komen jullie nog niet op demonstraties. Een bezoek aan mamma is belangrijker. Of het weer is slecht en geen zin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie mijn antwoord hierboven. Geplaatst onder verkeerde reactie, sorry.

   Verwijderen
 11. https://youtu.be/xs4rgewbXxo
  Congres live. Mike Pence en Pelosi zijn weer in the house.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ted Cruz , LOL
  Ze gaan weer ‘ puzzelen’
  Je moet dit echt live volgen olli.
  Deze dag gaat de boeken in bij Amercan history.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet morgen weer vroeg op. Het is inderdaad prachtig deze ontknoping. Hopelijk met een Hollywood einde.

   Verwijderen
 13. Jonge arts raakt verlamd na coronavaccin van Pfizer, familie luidt noodklok
  https://www.ninefornews.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. https://viruswaarheid.nl/hoe-kan-ik-helpen/

  HOE KAN IK HELPEN?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. DNB: belast eigen woning zwaarder. Huurders te veel in het nadeel

  Het verschil in wat kopers en huurders aan hun huis kwijt zijn loopt alsmaar verder op. Die trend omdraaien zou goed zijn voor de Nederlandse welvaart, schrijft De Nederlandsche Bank.

  Starters die aangewezen zijn op een huurwoning in de vrije sector, zijn voor een vergelijkbare woning aanzienlijk duurder uit dan startende kopers, ziet de toezichthouder. De koper lost daarbij af en bouwt zo vermogen op.

  En door de jaren heen wordt dit verschil alleen maar groter, schrijft DNB. Dit komt doordat de hypotheeklasten van kopers niet stijgen, terwijl de huur doorgaans ieder jaar meestijgt met minimaal de inflatie.

  verder lezen:

  https://nos.nl/artikel/2363424-dnb-belast-eigen-woning-zwaarder-huurders-te-veel-in-het-nadeel.html

  Laat iedereen (huurders EN kopers) krom liggen voor een woning. Dat is tenminste eerlijk. Typisch zo'n oplossing die alleen in het hoofd van rijke regenten kan opkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zit je nou hier te promoten Dawg?
   Zit er soms een klein communistje in jouw koppie?.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dan lees je blijkbaar niet goed.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Kopers (huiseigenaren) zullen zwaarder worden belast.
   Huurders niet.

   Dawg schreef: Laat iedereen (huurders EN kopers) krom liggen voor een woning. Dat is tenminste eerlijk.

   Ik merk al dat Dawg een koopwoning heeft en voelt zich benadeeld dat hij straks geen voordeeltjes meer heeft als woningbezitter.
   Iets waar de huurder geen last van heeft.

   De communistische gedachte gang is: als iemand er op achteruit gaat,moet iedereen er op achteruit gaan.
   Deze gedachtengang komen we ook tegen bij sommige EU parlements leden.
   Het gaat Nederland financieel redelijk goed.
   Zuidelijke landen gaat het financieel slechter.
   Wat bedenken deze inbeciele EU parlementsleden.
   Nederland moet dan maar wat geld doneren aan de EU zodat zij de financen van zuidelijke landen beter op orde kunnen brengen.
   Als mijn buurman de huur niet meer kan betalen, dan ga ik toch ook niet daar aanbellen om hem gerust te stellen dat ik wel even zijn huur betaal?
   Is totaal van de pot gerukt.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Huursubsidie wordt uitbetaald door de staat.
   Dat is de belastingbetaler en niet de woningstichting.
   Ik heb 1 keer in mijn leven huursubsidi aangevraagd bij de overheid omdat ik vanwege bedrijfs economische redenen ontslagen werd(vast contract), ben hoofd kostwinnaar in mijn gezin en kwam in een uitkering terecht(WW).
   Totdat ik weer een nieuwe vaste baan. Toen liep zelfs die subsidie nog een tijdje door ofschoon ik 'm had stop gezet.
   Verder geen probleem, bij de nieuwe belastingaangifte werd alles recht getrokken en heb ik de teveel ontvangen subsidie aan de overheid terug betaald.
   De woningvereniging zelf is daar van begin tot eind niet aan te pas gekomen.
   En zo werkt dat ook met zorgtoeslag SDR.
   Zoiets hoor je toch te weten!

   Verwijderen
  8. Excuses voor fouten in mijn zins opbouw. De gum doet het niet op mijn pc beeldscherm. :-)

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Het valt mij op dat veel van de internet Trump supporters er helemaal op los gaat dat die "protest bestorming" was opgezet door antifa.
  Als "bewijs" voeren ze aan foto's van Jake Angeli (de getatoeëerde viking)in het congresgebouw samen met Jason Tankersley (man met baard)

  Die claim blijkt niet geheel waar te zijn.

  https://www.theverge.com/2021/1/7/22218601/matt-gaetz-antifa-capitol-hill-riot-xrvision-facial-recognition-washington-times-story-false

  Opletten dus, want aannames kun heel snel als lopend vuurtje rondgaan en voor "waarheid" aangezien worden.
  Dat gooit alleen maar olie op het vuur en daar zitten ware republikeinen en ware democraten niet op te wachten nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben emotioneel. Kan bijna niet voorstellen dat ze Joe Biden gaan installeren. Die vervolgens een ziekte ontwikkeld en dat we daarna Kamala Harris krijgen die de belastingen enorm gaat verhogen.

  Eigenlijk is al ons bezit nodig om de totale schuld in te lossen. Ben bang dat er nog een restschuld overblijft nadat we alles hebben ingeleverd. Daar moeten we de rest van ons leven voor werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is Kamala Harris ook minister van financiën in Nederland?
   Dan weet oligarch meer dan mij.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Kennen SDR en Eddy het grotere plaatje nu nog steeds niet????

   Dat verklaart waarom ze netjes een mondkapje opzetten als ze de winkelcentra in lopen.

   Ik ben hier klaar. Het gaat jullie goed. Waarschijnlijk hebben ook jullie eerst een klap in je gezicht nodig van de militaire politie.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @ Oli

   Maak je maar geen zorgen. De staat heeft onze belastingen niet nodig. De geldpersen staam aan. De spaarders en dat zijn, zeker in Nederland, vooral degenen die bij een pensioenfonds zitten kunnen hun borst alvast nat maken.

   Verwijderen
  8. Oligarch claimt veel te weten over mij of SDR.
   Maar laat 'm maar. Hij heeft last van een driftbui.
   Zodra hij afgekoeld is, zien we hem wel weer posten hier.
   Soms zijn z'n postings wel waardevol,snijden hout en is dan een onderzoekje waard.
   Niemand zal ons in het gezicht slaan.
   We hebben immers goede voornemens gemaakt voor 2021.
   Sterkte oligarch.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Als je spullen nodig hebt en je komt die zaak niet in moet je wel he. Maar ik heb die man goed verteld wat ik er van vond en heb die loser keihard uitgelachen met zijn muilkorf. Die de hele dag goed op moet. Hahahaha. En nu zit die brave gorilla waarschijnlijk thuis want de Karwei is dicht. Plus dat ik niet snel iets meer bij die klote karwei zal kopen.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @Dawg,
   Het grotere plaatje is dat we niks meer bezitten.

   Dus ze pakken alles af, ook al hebben ze het niet nodig. Natuurlijk hebben ze het geld niet nodig.
   Het gaat hen niet om geld. Dat maken ze zelf. Het gaat hen om macht en controle.

   Verwijderen
  13. @ SDR

   [@Dawg, ze gaan het eerst bij de huiseigenaren halen, gezien het bericht wat jij aangaf van DNB]

   Je kon er op wachten. Eerst uit hun huurwoning gewerkt door Stef Blok en z'n bondgenoten bij de PvdA en daardoor terecht gekomen in de vrije sector, waar ze de helft van hun nettoloon aan de huisbaas mogen afdragen. Degenen die aan deze
   armoedval wisten te ontsnappen en gelokt door de lage rentes de hoofdprijs betaalden voor wat bakstenen en een postzegeltje grond
   komen nu opnieuw in het vizier; eerst werden ze gecriminaliseerd als scheefhuurders nu als profiteurs van hun eigen koopwoning waar ze beleidsmatig naar toe zijn gedreven.   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. @ SDR

   Dat uitspelen is vooral bestemd om de Eddies triggeren. Lukt ze natuurlijk moeiteloos.

   Verwijderen
 18. En uitgerekend Lin Wood was het die begon met proberen dit vuurtje aan te wakkeren op social media.
  Lin Wood?
  SDR vond dat toch zo'n geweldige bron?
  Daar gaat je bron SDR...………..Lin Wood heeft min of meer zichzelf nu voor paal gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh,okè. Sorry dan SDR.
  Weet wel nog met zekerheid dat oligarch veel verwachtingen had van die Lin Wood.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben je weer dronken? Ik ken die man amper. Ik heb alleen hoge verwachtingen van Sidney Powell.

   Verwijderen 20. oligarch28 augustus 2020 om 01:17

  Wat een genot om vast te stellen dat de amerikanen wakker zijn en terug gaan vechten.

  NICK SANDMANN ATTORNEY OFFERS TO REPRESENT KYLE RITTENHOUSE
  https://www.infowars.com/nick-sandmann-attorney-offers-to-represent-kyle-rittenhouse/

  Deze held verdient en krijgt de beste advocaten die er zijn. Lees hier ook de tweet van Marc Dice

  Save all the tweets of members of the media, celebrities, and Congress defaming Kyle Rittenhouse. Not screen shots. Internet archive URLs. His lawyer Lin Wood (Nick Sandmann's attorney) is going to sue the sh!it out of all of them. #Go!

  Iedereen die Kyle geframed en verkeerd neer gezet heeft gaat schade ondervinden. Dat zal ze leren. Al dat tuig dat willens en wetens meewerkt met de absolute satanische top van de machtsstructuur op deze aarde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij heeft die Nick Sandman van alle blaam gezuiverd en daarbij nog eens multimiljonair gemaakt.
   Prima toch.

   Die HELD Kyle Rittenhouse is ook op borgtocht vrij dankzij hem

   Goed gedaan Lin Wood.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hij heeft dat media virus honderden miljoenen armer gemaakt. Niet dat het voor de leugenpers en hun oligarchen wat uitmaakt want ze hebben onuitputtelijke hoeveelheden betaalmiddel.

   Verwijderen
  4. Ik heb zijn berichten nooit gevolgd.

   Ik heb dat toen hier geplaatst omdat die zaak met Rittenhouse speelde.

   Verwijderen
 21. Verder weet ik weinig van die advocaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. KIJKTIP: video (35 min.)

  Massa mRNA Vaccinatie is roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

  Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen “messenger RNA vaccins”, de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker - die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins - die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

  Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

  Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

  Veel van wat hier tersprake komt is misschien al bekend. Maar in deze uitzending komen alle issues die spelen bij het vaccinatieprogramma komen hier in hun onderliggende samenhang ter sprake. Theo Schetters is bovendien geen dissidente antivaccer, maar meer een insider. Dat video heel geschikt om te laten aan degenen die nog totaal geen sjoege hebben
  wat er allemaal gaande is.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Trump heeft niks gedaan om het moeras te dempen. Hij heeft nooit controle gekregen over het OM, de inlichtingen diensten en de rechters die hij aanstelde zijn tegen hem.

  Het goede aan het Trump presidentschap is dat voor een ieder die het wil zien het moeras tot aan de rechterlijke macht groot is. Full spectrum moeras.
  75 miljoen Amerikanen hebben waarschijnlijk onvrede dat de president die overduidelijk gewonnen heeft het niet gaat worden.
  Dit decennium is heftig en wordt nog heftiger vanaf nu.

  THE DECADE OF ACTION

  BeantwoordenVerwijderen