vrijdag 15 januari 2021

Hans Nijenhuis (AD) PropagandaMeister

Inderdaad een smerig stuk van Nijenhuis, die geruisloos overgaat van het manipulatieve "we doen het niet voor onszelf maar we doen het voor de zorg, we doen het voor de ouderen, we doen het to flatten the curve", naar inmiddels, "we doen het voor de interende en faillietgaande ondernemers". Je bedenkt het eenvoudigweg niet, maar Nijenhuis doet het. Met dank aan Dawg voor het onderstaande ingezonden stuk.
****************************************************

Redactioneel commentaar in 'de krant voor Bang Nederland'

Avondklok? Goed dat we ons de oorlog herinneren, maar hij is wel al 75 jaar voorbij

citaat:

'Het beperkt onze vrijheid enorm als we ‘s avonds niet meer een blokje om mogen, niet meer op bezoek kunnen, niet meer bij elkaar hangen in het park. Maar bedenk eens aan hoe ingrijpend de huidige maatregelen zijn voor ondernemers die elke dag interen op hun spaargeld. Voor leraren die met lede ogen zien hoe kinderen uit het zicht verdwijnen. Voor die kinderen zelf. Moeten we niet alles op alles zetten, voor hen? Want ondanks al die opofferingen gaan de cijfers frustrerend langzaam naar beneden.
......
Nu! Ja, een avondklok is een heftige ingreep in ieders leven, maar ga eens praten met de ‘niet-essentiële’ winkelier om de hoek. Liever een tandje erbij dan doorgaan me iets dat wel pijn doet, maar niet afdoende werkt. "

https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/avondklok-goed-dat-we-ons-de-oorlog-herinneren-maar-hij-is-wel-al-75-jaar-voorbij~a72f75dc/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

Vies en cynisch stukje demagogie van de over het paard getilde Hans Nijenhuis van het Algemeen Dagblad. Cynisch, want Nijenhuis gebruikt mensen die het hardst geraakt worden door het leipe coronabeleid als excuus om propaganda voor nog leiper beleid te kunnen maken.

48 opmerkingen:

 1. Eet het Eddy. Zelfs de MSM kan er niet omheen. De bestorming van het capital was een Reichsdag event om Trump te impeachen. - Maar Trump is nog lang niet vertrokken uit het witte huis -

  BREAK — Far Left Activist Charged In Capitol Riot, Heard On Camera: “We Gotta Get This Sh*T Burned”
  https://thenationalpulse.com/breaking/capitol-riot-affidavit/

  @Blikkers,
  Nog niet het gevoel om het regime op vredelievende wijze op straat te laten weten dat je het beleid niet accepteert?
  Avond klok. Kom op zeg!
  De clown Rutte zegt zelf dat de besmetting thuis plaatsvinden en daarom moeten we thuis gaan zitten. Dit is toch een belediging voor ieder zijn intellectuele vermogens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Unknown en Jensen worden op hun wenken bediend; Pompeo gaat de wereld redden (...) en waarschuwt, net als Jensen en Unknown, in bild, voor Iran. De geesten worden warm gemaakt voor weer een volgende oorlog. De Amerikanen zouden de oorlog, voor Israel en zichzelf, liever gisteren dan vandaag beginnen.
  https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/us-aussenminister-pompeo-in-bild-al-qaida-und-iran-sind-auch-eine-gefahr-fuer-de-74879084.bild.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @Blik, Waarom heb je het idee dat Trump een oorlog wil beginnen?
   Omdat sensatiepers Bild dat zegt? Als de afgelopen 4 jaar ons iets geleerd heeft is dat Trump absoluut geen warme oorlog wil.

   Ja, China is de vijand van Trump en Iran ook. China is het modelland van de cult. -Kerry vloog wekelijks op Tehran om de orders van de cult door te geven- Dat model rollen ze nu uit over de rest van de wereld. Als we zelf thuis onze precious little things doen en alles accepteren leven we over 10 jaar eenzaam als gechipte zombies door smartcities met overal sensoren en camera's en mogen alleen de gevangenis stad verlaten met toestemming.

   Verwijderen
 3. De bioboer JV wilde niet opkomen voor Alex Jones eind 2018. Geen 1 artikel over het criminele gedrag van de (a)sociale media, waardoor Jones gecensureerd werd om zijn vrije mening te geven. Ontdaan werd van zijn recht op vrije meningsuiting. Nu zitten we in een hel waarbij zelfs de president van Amerika gecensureerd wordt. Maar dit is nog maar het begin bLikopNOSjournaal.
  https://www.infowars.com/posts/this-is-going-to-be-much-bigger-than-just-one-account-whistleblower-records-twitter-ceo-discussing-censorship/
  Kwestie van tijd voordat blikopNOSjournaal zijn account geblokkeerd ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Kwestie van tijd voordat blikopNOSjournaal zijn account geblokkeerd ziet.]

   Ik heb daar al veel eerder voor gewaarschuwd en heb gelijk een alternatief ervoor gegeven: host het blog op een Russische server en je hebt nergens last van. Mocht het ip-nummer worden geblokkeerd, dan zijn voldoende alternatieven voorhanden, dankzij de mensen, die 'illegaal' downloaden.

   Trump had al veel eerder dezelfde actie kunnen ondernemen, door zelf een website op te zetten, zoals Jensen heeft gedaan. Alleen die laatste host zijn site nog in NL, wat uiteindelijk een 'beetje dom' is, zo zal de geschiedenis leren in de nabije toekomst.

   Verwijderen
  2. Ja, websites kunnen ze nooit helemaal censureren, maar het gaat in dit geval om het twitter/facebook kanaal van BlikopNOSjournaal

   Verwijderen
 4. @Blik
  Zolang Trump er zit zal er geen oorlog komen met Iran. Zodra Biden geïnstalleerd is zal SDG doel 16 weer hervat worden. nl. permanente oorlog.
  We hebben gezien dat het moeras in Amerika zich uitstrekt van de media tot aan de rechters en van de politici tot aan de inlichtingen diensten. De cult heeft full spectrum dominance. Je ziet in Nederland het zelfde beeld. De cult heeft full spectrum dominance. Dat is niet alleen zo in Amerika en Nederland, maar ook in Israël en Iran. Ik heb de bioboer ook zo vaak uitgelegd dat je niet moet denken in termen van landen. Ze gebruiken die landen en laten ze tegen over elkaar oorlog voeren.
  Herinner je je nog dat Iran een Oekraïens passagiers vliegtuig neer schoot. Dat was een false vlag van de cult om dat toe te schrijven aan Amerika. Ik ken een sjiitische Iraakse vrouw en die heeft geen goed woord over voor Iran. Iran steelt Irak helemaal leeg zegt ze. Iran is niet heilig en Brzezinski wilde een groot Iran (eventueel samen met Turkije) gebruiken in de strijd tegen Rusland. De cult heeft ook full spectrum dominance in Israël. Als je denkt in landen denk je op een verkeerd niveau.
  Het feit dat de twitter account van Khamenei nog werkt is een teken dat Khamenei geen gevaar is voor de cult.
  Stop aub met Jensen en Trump aan te vallen. Ze zijn onze buddies in de strijd voor onze vrijheid en onze rechten.
  Besef je hoe laat en urgent onze situatie is BLik?
  Denk je niet dat de cult lacht om precious little things?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @oli
  1. Ik denk dat de gemiddelde Israëliër meer van het eigen regime te vrezen heeft, dan van de Iraanse regering.
  2. Ik val Trump en Jensen niet aan; ik weet ook wel dat we er met Biden niet op vooruit gaan, maar uiteindelijk zijn het beiden Puppets. Daarom doe ik zondag ook niet mee met "weg met Rutte", omdat hij waarschijnlijk al weg is, en er gewoon een nieuw puppet-regime komt.
  3. En wat Jensen en Trump doen: "Iran en China zijn het probleem!", zonder ooit dat kleine landje aan de Middelandse zee te noemen, sterker, dat juist als arm slachtoffertje af te schilderen, dan moet je je afvragen achter welke muziek je aan het aanlopen bent.

  We zijn het natuurlijk in grote lijnen eens, Oli, maar blijkbaar zien we het ergens toch anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk, dat Jensen en Trump wel degelijk de -gigantische- olifant in de kamer zien, net zoals Thierry Baudet. Toen dat bij de laatste -middels appjes- boven water kwam, heb je kunnen zien wat er met je gebeurt. Dat gaat Jensen en Trump ook de kop kosten in dit stadium, daarom dat dit niet wordt genoemd. Jensen schurkt er in zijn laatste video's tegen aan. En Trump is natuurlijk helemaal niet achterlijk, maar werkt volgens -de door mij eerder genoemde- taktiek van het meebuigende riet.

   Het domme van hier is, dat als je het benoemd, je niet 'politiek correct' bent. Terwijjl de anderen dat zeker niet zijn, maar die hebben zichzelf in de slachtofferrol gedraaid.

   Verwijderen
  2. Trump is een puppet. Dit is ECHT de grap van de eeuw.

   Vanaf het moment van verkiesbaar stellen tot zijn laatste dag in het witte huis gedemoniseerd. En allemaal omdat het zo'n brave puppet is.

   Verwijderen
 6. @ Oli

  [Ik heb de bioboer ook zo vaak uitgelegd dat je niet moet denken in termen van landen. Ze gebruiken die landen en laten ze tegen over elkaar oorlog voeren.]

  Is in ieder geval altijd zinnig om als overweging rekening mee te houden. Aan het begin van de cojonaheisa kwamen, met name vanuit de VS,
  beschuldigingen dat China in een laboratorium in Wuhan het virus had geweaponized. Later leerden we dat vanuit de VS tientallen miljoenen naar het laboratorium in Wuhan waren gestuurd om te experimenteren met een ('enhanced') coronavirus dat beter geschikt was om een pandemie te veroorzaken. Het congress had dergelijke experimenten in de VS zelf verboden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [Aan het begin van de cojonaheisa kwamen, met name vanuit de VS, beschuldigingen]

   En hoe kwam je achter die beschuldigingen? Juist van de msmm. En wie zijn de baas van de msmm? En het cirkeltje is weer rond...

   Verwijderen
 7. Uiterst sterk artikel op Off Guardian over de nieuwe golf van censuur op het internet volgend op de bestorming van de bestorming van/ false flag bij het Capitool. Ik copypaste het maar even helemaal.

  In het artikel wordt de volgende profetische uitspraak van de muzikant
  Frank Zappa giciteerd:

  "The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater."


  Trump’s been deleted from internet, and any one of us could be next/Kit Knightly / Jan 14, 2021

  We’ve been shown the wall at the back of the theatre, and we’re being encouraged to cheer because the first person to run into it was Donald Trump.

  onald Trump has been deleted from the internet. He hasn’t been put behind a warning or had his followers reduced, or been forced to switch platforms. He’s gone.

  Snapchat. Twitter. Facebook. YouTube. Google. Amazon. Instagram. Shopify. Twitch. Tiktok. Gone.

  And he’s the President of the United States. If they can do it to him, they can do it to anyone.

  Indeed, that’s the message being sent. It’s an intimidation move, designed to frighten people into policing themselves.

  Many people have picked up on this already:

  'And this, kids, is called a digital execution. And If they can do it to the most powerful man on the planet, guess who could be completely banned from using the internet next, for whatever reason these companies, who sell your data to corporations and intelligence agencies, want.'

  'This gives Facebook/tech/Zuck THE MOST POWER. If he can shut the president up/off he can shut any of us up/off'

  But unfortunately, many more are still lost in what they falsely believe to be the heady scent of victory. They’ll realise their mistake eventually, but it may be too late for us all by then.

  It didn’t even stop at Trump, either. Tens of thousands of other people were banned in the following days.

  For years the refrain from people defending censorship on social media – ironically, people who would usually identify as “socialists” – has been that private companies have the right to police their platforms as they see fit, and if you don’t like it you can switch to another social network.

  …but now those other social networks are being shut down too.

  It started with Gab a few years ago, but the recent assault on Parler was even stronger. Gab survived, Parler has not. The tech giants got together and stamped the life out of a smaller competitor. (Pretty sure antitrust laws are there to prevent exactly that scenario, but nevermind.)

  The whole week since the “Capitol Hill Riot” has been one long display of dominance. A peacock fanning its tail or a silverback banging on tree trunks.

  They are telling us who’s in charge, but some people are refusing to listen.

  A common meme doing the rounds among “liberal” voices – who are these days well-schooled in missing the point – goes something like this: “If he’s too dangerous to have a twitter account, why does he have the nuclear codes?”

  But, of course, the real question is – if they don’t even let him have a Twitter account, do you honestly think they let him anywhere near the nuclear codes?

  Do you really think he has, or had, any power at all? Do think Joe Biden does?

  Do you think the same architecture that just publically castrated the “most powerful man on Earth” and the “leader of the free world” will suddenly start doing what it’s told when a “progressive” voice is in charge?

  If they don’t bow to the will of the people now, why should they ever?

  They won’t. They never have.

  We’ve been told, in very clear terms, who has the power. And it is certainly not us, nor is it our elected representatives.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vervolg:

   In fact, it’s not anyone with either democratic mandate or legal accountability, but rather a series of nameless executives, faceless bureaucrats and a succession of tech-billionaires forming a new breed of royalty.

   Deleting Donald Trump wasn’t just “panic response” to the “violence” on Capitol Hill, and it wasn’t a punishment for the man himself – It was a calculated display of honesty. A declaration of intent.

   A notification of the limitations we’re all going to face as the increasingly dystopian new normal shapes a different kind of society.

   It’s all been clearly co-ordinated. The Deep State and big business and the media working together. Police are instructed to create unrest on Capitol Hill, allow “rioters” into the building. The media report it as an “attempted coup”, while the social networks remove all of Trump’s denunciations so he can be blamed for “inciting violence”.

   They created the lie. They spread the lie. They silenced anyone who would gainsay the lie. They have, as Karl Rove would put it, “created reality”, and now we’re here analysing it.

   It was a big lie, this time, because it had to be. Because the man – or rather the office – was big. But for Joe Bloggs it can be a small lie. “he posted child porn” or “he was spreading hate” or “he was denying the pandemic”.

   The precedent has been created. They can ban anyone they want and make up the reasons later.

   (hier volgt het citaat van Frank Zappa)

   Well, we’ve been shown the wall, and we’re being encouraged to cheer because the first person to run into it was Donald Trump. Rather predictably, millions have fallen for it.

   https://off-guardian.org/2021/01/14/trumps-been-deleted-from-internet-and-any-one-of-us-could-be-next/

   Verwijderen
  2. Was de al dan niet als false flag georganiseerde bestorming van het Capitool op 6 jan. jl. en de daarop volgende nieuwe golf van censuur op de social media een actie tegen Trump en z'n aanhang of moeten deze gebeurtenissen vanuit een ander perspectief worden bekeken. Dat laatste, vinden ze bij Off Guardian. Op 6 januari en de dagen die daarop volgden gingen de maskers even af en lieten de werkelijke machthebbers in de VS het volk weten wie de baas is over de publieke opinie en dat zelfs de machtigste man ter wereld, de president van de VS, zich maar bij neer heeft te leggen. Ze lieten zien dat ze ten alle tijden een narratief konden creëren en dat gebruikten om, wie dan ook en zelfs de president van de VS, het zwijgen op te leggen.

   Verwijderen
 8. Ook op Off Guardian:

  https://off-guardian.org/2021/01/14/watch-225/

  Hoeveel was 2 + 2 ook alweer? (video +/- 7 min.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien korte samenvatting in het NL van al het bovenstaande, Dawg? Al is het maar 2-3 regels. (doe je altijd zo goed! :-) )

   Verwijderen
  2. Done.

   Ik maak in de laatste alinea van de topic starter overigens een verschrijving door Nijenhuis als Achterhuis aan te duiden. Misschien even corrigeren? Staat nogal slordig.

   Verwijderen
  3. Allemaaal gezien en aangepast, dank!

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het altijd over de wallstreet oligarchen gehad. Hij had het altijd over Israël en de Joden.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Weet iemand of dit staatsrechtelijk kan? Demissionair zijn maar zelf bepalen op welk dossier men missionair blijft?]

   Wat ik indertijd van Staatsrecht heb geleerd, is, dat de huidige constructie niet kan. Je bent demissionair of niet. Net zoals een 'beetje zwanger zijn'.
   Ik hoop, dat de Kamer hier geen genoegen mee neemt; de ellende die toeslagen-affaire veroorzaakte is ook de oorzaak van de covid-19 ellende.

   Wisten wij al, dat de WHO Covid-19 van lijst A heeft gehaald? (vanaf min. 51) Dan is heel die fèksien operatie van tafel ! Maar onze misdadiger Mark-uitverkoren-M. houdt zich natuurlijk muisstil.

   Verwijderen
  2. Demissionair wil alleen zeggen dat nieuwe ingediende maatregelen niet gerealiseerd kunnen worden in de tweede kamer.
   Tot na de verkiezingen als er een nieuwe coalitie gevormd wordt.
   Als coalitie is het kabinet demissionair, maar ze zitten gewoon nog allemaal op hun zetel als kamerlid.
   Tenzij een minister zelf ontslag indient. Is meen ik bij Wiebes nu het geval.
   En Wolf heeft staatsrecht gestudeerd?
   Zal wel onvoldoende voor hem zijn geweest.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Demissionair wil zeggen geen nieuwe missie doorvoeren.
   Wat ze wel mogen is de al bestaande missie handhaven.
   Of dat nu die lockdown is of andere aangenomen wetten of regelingen.

   Neem als voorbeeld die avondklok.
   Daar zal na beraad over gestemd moeten worden eer ze het kunnen doorvoeren.
   En dat mogen ze niet doorvoeren omdat ze demissionair zijn.
   Avondklok staat niet in de spoedwet.
   In de discussie rond de invoering van de coronawet werd afgesproken dat ingrijpende coronamaatregelen langs de Kamer moesten.

   Maar ja......welke kamer nu?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Een heel goede over de vaccinatieflauwekul:
  https://justpaste.it/9lyb4

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De lockdown aftrap van 2020.

  Herhinnert U deze nog?

  MOTIE VAN DE LEDEN WILDERS EN BAUDET
  Voorgesteld 18 maart 2020
  De Kamer, gehoord de beraadslaging, verzoekt de regering, een lockdown voor heel Nederland af te kondigen voor een periode van vier weken, teneinde zo veel mogelijk contact tussen mensen te voorkomen en daarmee nieuwe besmettingen tegen te gaan, en gaat over tot de orde van de dag.
  Getekend Wilders en Baudet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt niet goed naar Baudet geluisterd. Hij wilde alleen in het begin een complete lockdown voor 2 weken. Daarna wilde hij helemaal geen lockdown meer. Wat ben jij toch een eigenwijze kwibus joh. Je weet toch dat hij niet meer voor een lockdown is. Nou dan. Meneertje oude koeien uit de sloot halen. Je mening bijstellen heet voortschrijdend inzicht. Toen de pandemie uitbrak was hij onder de indruk van de who baas. Dat veranderde snel. Baudet is de enige die voor onze vrijheden strijdt en wat doet Eddy. Hij gaat Baudet afvallen.

   Verwijderen
  2. Oli, Baudet, helaas, helaas, was in het begin de grootste instigator voor (een snelle harde) lockdown.

   Dat zijn geen oude koeien, dat is helaas de realiteit.

   De cruciale periode is altijd het omwentelingsmoment; en toen stond Baudet, nogmaals helaas, in het strenge lockdown kamp. Dat is niet meer terug te draaien. En Haga, ipv excuses, praat het nog steeds goed.

   Verwijderen
  3. 2 weken oli?
   https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail?id=2020Z05296&did=2020D11007
   Controleer nog eens even,ik ben daar blijkbaar niet goed in.

   Verwijderen
  4. Excuses zou Haga idd sieren.

   Verwijderen
  5. 4 weken dan. Daarna geen lockdown meer.

   Gaan jullie je maar bezig houden met je precious little things wijsneuzen.

   Verwijderen
  6. Precious little things is dat in je neus peuteren of met je grote teen spelen?

   Verwijderen
  7. Dank Eddy. Vier weken wilde Baudet om te beginnen. Hij is later op zijn wenken bediend. Baudet en Wilders bedankt! (...) Kom er maar in Oli.

   Verwijderen
  8. Dan heb je de 2 a 3 jaar van het kartel. Als ik moet kiezen kies ik voor het 1e. Het blijft jou blijkbaar onverschillig wat je krijgt. Nou ja, dan krijg je toch 2 a 3 jaar.

   kom er maar in Blik

   Verwijderen
 14. De hele oppositie kan eigenlijk ook maar op de schop.
  dat ze maar allemaal vallen daar in den Haag.
  Ze zijn allen pro spoedwet..pro vaccineren....pro vrijheidsberoving.
  Helaas zijn Nederlanders vergeetachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zet voor de zekerheid toch maar een bak met popcorn klaar en het bier koud in de koelkast!

  Trump gaat nog wat doen denk ik. Voorbereiding van de inauguratie van Biden is uitgesteld las ik. Maar van uitstel kan afstel komen. Paniek voetbal van de sociale media door de totale censuur. Daar moet een reden voor zijn. Kom op Trump!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kom op Trump.……...warpspeed 2 nadat warpspeed 1 niet zo'n succes voor je was.
  En oli is tegen vaccineren maar wel voor Trump.
  Hoe kunnen we nou van jou op aan?

  Mijn president moet in ieder geval zijn, hij/zij wat alle quatch opheft en gewoon het ouwe leven oppakt van voor die quatch.
  Dat houd ook in, geen vaccinatie campagne meer voeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je hebt nooit iemand die 100% hetzelfde denkt. Hoe oud ben jij? Denk je nou werkelijk dat je een politicus vind die 100% hetzelfde denkt als jij?

  Wees dan maar blij met Biden. Kan je voor de rest van je leven met een luier op je muil lopen. En oneindige oorlogen in verre oorden vechten. En al je fabrieken gaan naar China. Goed bezig Eddy. Ga je maar bezig houden met je little thing welke zo precious is. Misschien beleef je er nog een beetje plezier aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Biden is ook voor massaal inzetten vaccineren in Amerika.
  Net als Trump.
  Verder...……...ik ben geen Amerikaan...….ben van ouders kant gewoon 100% ras echte Nederlander.....geboren en getogen.

  Ik heb dus met een Amerikaanse president ook niks te maken.
  Ik moet hier doen met op dit moment de democratie in Nederland.
  Dat wil zeggen dat iedere Nederlandse stem democratisch gezien dient te worden.
  Niet iedereen ziet en denkt zoals mij. Vraag ik ook niemand.
  Zij wat in de corona bullshit geloven van onze huidige regering, dat is hun eigen pakkie aan.
  Kamerleden wat niet denken als mij, krijgen gewoon niet mijn stem.
  Zo eenvoudig ligt dat.
  Als er dus niemand opstaat om alles...…….maar dan ook echt alles terug te draaien...…….gaat deze man niet stemmen komende verkiezingen.
  Daar ben ik oud en wijs genoeg voor.
  Plezier in mijn leven vul ik verder wel zelf in.
  Dat zeiden mijn ouders heel lang geleden al nadat ik mijn laatste luier om had. :-)

  BeantwoordenVerwijderen