dinsdag 26 januari 2021

MINSK 2021 Restaurant with HISTORIC view!

Omdat wij 's avonds gedwongen thuiszitten, de restaurants gedwongen zijn te sluiten, kunnen we enkel naar Belarus kijken, als we actuele beelden willen zien, van hoe het is om in een restaurant te zijn, met wat small-talk. Video ge-uploaded 23 Januari 2021.

Valt het trouwens op, hoe het kapot maken van zaken door relschoppers, waarvan niet eens duidelijk is of het staats-gestuurden of spontanen waren, zoveel aandacht en verbolgenheid krijgt, maar het kapot maken door Rutte van hele winkelstraten, sectoren, horeca en leisure, niet een dag, maar inmiddels al een jaar lang, nagenoeg geen kritiek krijgt? Loekashenko, laat in tegenstelling tot Rutte, zijn horeca, en het sociale leven van mensen, met rust en sloopt het niet, zoals Rutte die heel veel kapot maakt.


Café-Restaurant Berezka, op de Onafhankelijkheidsweg in het centrum van Minsk. Doordeweeks geopend van 12:00 tot 00:00; op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 02:00 uur. Foto is archief-foto.

41 opmerkingen:

 1. [Valt het trouwens op, hoe het kapot maken van zaken door relschoppers, waarvan niet eens duidelijk is of het staats-gestuurden of spontanen waren, zoveel aandacht en verbolgenheid krijgt, maar het kapot maken door Rutte van hele winkelstraten, sectoren, horeca en leisure, niet een dag, maar inmiddels al een jaar lang, nagenoeg geen kritiek krijgt]

  Ja, dat valt me zeker op. Zo snel als de 'Britse variant', toch de zogenaamde aanleiding van de avondklok, uit het nieuws verdween, zo snel was daar de hoog opgespeelde verontwaardiging over het geweld en de plunderingen die niets te maken hadden met de gerechtvaardigde demomstaraties, maar daar wel mee werden vereenzelvigd. Denk dat Jensen het bij het juiste eind heeft de avondklok te typeren als een provocatie door de politieke machthebbers. De autoriteiten hadden hun zegeningen kunnen tellen met de gelatenheid waarmee de Nederlandse bevolking alle tot dusver opgelegde coronamaatregelen over zich heen liet komen. In plaats daarvan werd gekozen voor de avondklok, een extra
  dwangmaatregel met een utsluitend (maar wel zeer provocerende) symbolische, betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Rotterdam Zuid heb je veel van die jongeren die 's avonds op straat hangen omdat het thuis niet te harden is. Vluchten ze naar buiten om een beetje te hangen. Plus daarbij wat drugs dealende gasten met aanhang die 's avonds niet meer kunnen "werken".
   Deze groep heeft ook geen moeite om zaken te plunderen uiteraard.

   Verwijderen
 2. Dit heeft geen verdere introductie nodig: graag lezen en als je in de boodschap kunt vinden graag delen!

  https://twitter.com/hommel_b/status/1354037455553441793

  Bij deze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Open brief aan politie door aanwezige op het Museumplein

   https://twitter.com/hommel_b/status/1354037455553441793/photo/1

   Verwijderen
  2. Voer die avondklok af en alles is weer rustig.
   Tot nu toe heeft het al zoveel schade veroorzaakt op een paar dagen waarbij corona op zich totaal in het niet verdwijnt.
   En daarbij over 10 dagen eens kijken of er een enorme explosie is van zieken met corona als de incubatietijd verlopen is want niks 1,5m of muilkorf bij de echte protesteerders.
   Blijft die curve vlak is dat het zoveelste bewijs dat de maatregelingen NIET werken.

   Verwijderen
 3. De Belgische advocaat Verstraeten is voor de tweede keer 'verhoord' over de aanpak van het 'regime' tegen corona:

  Michael Verstraten

  Die in België viruswaanzin vertegenwoordigd.

  Alle andere verhoren kun je hier volgen en er staat nu al een schat aan info op om het huidige beleid volledig onderuit te halen.

  Als al die rotzooi eindelijk eens achter de rug is kunnen we ons, net zoals Blik hierboven laat zien, gezellig op een terras een pintje pakken zonder muilkorf of 1,5m. uit mekaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als we over 10 jaar nog leven, dan leven we als opgehokt vee met een chip in onze hersens die precies registreert waar we aandenken en als je braaf bent komt de drone 1x per dag de chips en de cola brengen en kunnen we de hele dag gamen/netflixen als we geluk hebben. Maar vrijheid, nee die krijgen we niet terug als we niet opstaan.

   Verwijderen
  2. Oligarch,
   op dit moment hebben de dictators de rechterlijke machten onder hun duim. Dat kan echter niet blijven duren en op een gegeven moment breekt daar ook de hel los. Hopelijk eerder figuurlijk dan met extreem geweld want dat lost niets op. Integendeel. Het speelt het regime in de kaart.
   Het extreme geweld is nooit goed te keuren want zoals vaker bewezen is het juist het regime dat dit soort geweld uitlokt, maar dan moet je de vraag stellen waarom ze dit doen. De verdeel en heers tactiek.
   Trap daar niet in en verniel geen winkels want dat werkt duidelijk contraproductief en krijg je potentionele medestanders juist tegen je, hoe laf die ook zijn door slaafs de maatregelingen te volgen. Maar er zijn natuurlijk andere mogelijkheden zoals massaal open gaan, maar dat kan nu niet omdat hun zaak vernield is.
   Zo winnen de holigans, al dan niet opgestookt door Soros of de eigen regering en keert het volk zich massaal tegen de eerlijke protesteerders.
   Trouwens, ze zullen niet zomaar alle vrijheden kunnen afpakken. Je krijgt straks een tweedeling in de maatschappij en die blijven met mekaar in oorlog, iets wat wel degelijk de plannen van die 0,001% danig doorkruist want die willen IEDEREEN onder de duim krijgen.
   De holen van de echte criminelen uitroken is het enige geweld wat misschien vruchten afwerpt. Nu pakken ze de verkeerde groepen aan.

   Verwijderen
  3. Geweld werkt absoluut averechts. Maar continue vreedzaam protest is dodelijk voor een dictatuur.

   Verwijderen
  4. Hey Belg, houd die quatch over door Soros aangestuurde relschoppers toch in jouw fantasie stripboekjes man.
   Nederland kent al jaaaaaaren van die raddraaiers wat elkaar opzoeken op social media.
   Vroeger kon je nog gewoon een potje voetbal kijken in een stadion.
   Dat is al jaren niet meer mogelijk met die achterlijke voetbalsupporters.

   Verwijderen
  5. Oligarch,
   Met vreedzaam protest waar jij zoal op doelt d.m.v. demonstraties zet geen echte zoden aan de dijk, Zo is ook gebleken. Het echte vreedzame protest waar je wel zoden mee aan de dijk kan zetten maar wat helaas niet massaal gebeurd is.
   Dat was massaal die test weigeren...….massaal die vaccinatie weigeren.
   Dan konden ze alleen nog maar die lockdown verlengen maar vroeg of laat zien ze dan toch in dat de economie dit niet volhoud en er ook bij de staat centjes binnen moet komen.
   Dat is dan het moment dat ze er toch voor kiezen om de boel weer open te gooien.
   Wat betreft die mondkapjes en die 1,5 meter samenleving, daar moet je dan gewoon door blijven debateren en aantonen dat die 2 maatregelen geen verbetering is voor de gezondheid van mens.
   En met zo'n debat/discussie's moet je geduld kunnen opbrengen totdat ook die 2 maatregelen de prullebak in kunnen.

   Verwijderen
  6. Het zet gigantische zoden aan de dijk. Als er dadelijk 30 duizend man op het museumplein staan zitten ze met hun handen in het haar. Die nemen het hele land mee en het draagvlak voor het regime verdwijnt.
   Maar ja, jij en SDR moeten eerst honger hebben voordat ze uit hun luie stoel komen.

   Verwijderen
  7. Ik denk dat ik meer tijd op mijn eigen benen sta dan de tijd die jij en SDR samen staan.
   Vertel eerst maar eens wat je vandaag gedaan hebt, discussieer ik dan wel weer verder met jou oligarch

   Verwijderen
  8. En wat lees ik nu?
   Politie laat voetbalsupporters toe om hun mee te helpen tegen hun strijd tegen relschoppers.
   Godverde godverde wat is dit een smerige rotte aanpak van justitie.
   Stadsburgers tegen elkaar opzetten.
   Zet godverdorie gewoon jullie eigen politie manschappen in en vraag steun aan de ME, marechaussee en desnoods commando troepen om die vandalisten in de kraag te vatten.
   Stuur die voetbalsupporters overal weg en als ze geen gehoor geven ook gewoon bij hun nekvel pakken.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Het tuig van de straat wat er plezier aan beleeft om overal in steden vernielingen te plegen krijgt wat het verdiend.
  Niet gaan janken als ME,politie of marechaussee je dan in de boeien weet te slaan.
  Geen kompassie met die relschoppers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh wat een verrassing. De symptomen van de Engelse variant zijn zo als ik al verwachtte precies dezelfde als van de griep.

  https://www.thesun.co.uk/news/13854528/symptoms-new-covid-strains-6-signs/?utm_medium=browser_notifications&utm_source=pushly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt hoog tijd dat er (net als in Syrië) wat nieuwe Toyota pick ups beschikbaar worden gesteld aan deze vreedzame aktivisten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wilders wil zelfs het leger inzetten om de orde te herstellen. 🤮🤮
  Psycho!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De ME,politie en marechaussee kan het goed zelf aan.
   Ze moeten wel wat harder die relschoppers bij hun nekvel pakken.
   Als dat niet kan zou ik zeggen...….zet de commando troepen effekes in.
   Binnen no time is de rust in het land terug gekeerd.

   Verwijderen
  2. Rust is nooit weg geweest.
   Denk je dat commando's deze kinderen, meisjes, vrouwen en oude mannen de baas kunnen?

   Verwijderen
 8. Man man man, wat komt er weer een hoop quatch van jou op dit scherm @ dwarsligger.
  Maar goed, dat zal wel jouw domme humor zijn hè?

  Oligarch:
  Als we over 10 jaar nog leven, dan leven we als opgehokt vee met een chip in onze hersens die precies registreert waar we aandenken en als je braaf bent komt de drone 1x per dag de chips en de cola brengen en kunnen we de hele dag gamen/netflixen als we geluk hebben. Maar vrijheid, nee die krijgen we niet terug als we niet opstaan.

  Welk fantasieboeken lees jij eigenlijk man?
  Kijk eerst even naar de realiteit en laat je toch niks aanpraten omdat zulke chip quatch op internet te vinden is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die "quatch" komt wel van het WEF.
   https://www.youtube.com/watch?v=lBBxWtKKQiA

   Ik heb het niet verzonnen.
   Ik begrijp dat je niet kan bevatten dat het zo is, maar had jij vorig jaar verwacht dat we nu een avondklok hadden?
   Als jij en SDR niet wakker willen worden en gaan strijden voor je bezit heb je over 10 jaar echt niks meer.

   We zijn nog maar net begonnen Eddy. Dit is pas jaar 1 van de pandemie aldus Cruella.......

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Kijk dan. Deze Russische politicus legt uit hoe wat te doen met islamitische kakkerlakken (zijn woorden).

  https://twitter.com/ValLisitsa/status/1353317434002989056

  Die politicus is de darling van de weldenkende Westerse elite en zijn naam is Navalny.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat Navalny maar fijn de tyfus krijgen, of een andere slopende ziekte met fatale afloop!

   Verwijderen
  2. En uiteraard de tyfus en ongeneeslijke ziektes voor dwarsligger.
   Dat blik zo’n opmerking van dwarsligger wel staat staan wil toch ook wel zeggen dat blik zelf een lul van een vent is.
   En maar janken dat er op andere plaatsen gecensureerd wordt.
   Schaam je Blik.

   Verwijderen
 10. OT. Ben weer thuis. Moe & kokend. Morgen verder bericht.

  BeantwoordenVerwijderen

 11. "Mogelijk ME-bijstand uit buurlanden

  De politie zoekt uit of het mogelijk is om hulp van Duitse en Belgische ordetroepen te krijgen als er de komende dagen weer rellen uitbreken. Politiechef Willem Woelders van de Landelijke Eenheid zei in Op1 dat de buurlanden voldoende goed getrainde ME'ers beschikbaar hebben die "onder aansturing van de Nederlandse politie" kunnen worden ingezet. Hoeveel precies kon hij nog niet zeggen.

  Woelders zei dat het gisteravond rond 21.00 uur spannend was of er wel voldoende ME'ers op de juiste plekken aanwezig konden zijn. In alle steden stonden manschappen paraat op de plekken waar rellen werden verwacht, maar onrust kan zich heel snel verplaatsen, zei hij. Relschoppers maken afspraken via sociale media "en in één keer, in vijf minuten, popt het op. Als je daar dan nog naartoe moet rijden, kost dat tijd"."

  https://nos.nl/liveblog/2366030-mogelijk-me-bijstand-uit-buurlanden-33-arrestaties-in-rotterdam.html

  NEE.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze bewuste escalatie legt de duistere intenties van de regering en overheid bloot. Ga zien dat het beeld in de media bewust is geënsceneerd. Door het creëren van een controleerbare, optische anarchie krijgt de overheid macht. Zie alles in een grotere geheel, snap de EU politiek.

   8:19 a.m. · 26 jan. 2021

   https://twitter.com/BastiannamuH/status/1353965730904104961

   Verwijderen
  2. exact, zoals overal wordt toegepast. ANGST-beelden uitvergroot op TV brengen...van 1 plein of 1 straat en roepen dat de hele stad brand. Kudde weer gevoed met hapklare ANGST-BROKKEN, roept ach en wee. BN'rs rollen over elkaar om er ook iets van te zeggen. VERNIELINGEN KEUR IK AF

   8:26 a.m. · 26 jan. 2021

   https://twitter.com/mdvrdrmn/status/1353967549877280768

   Verwijderen
  3. Een volk dat voor tirannen bukt.....

   https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-27/china-s-zero-tolerance-covid-approach-now-includes-anal-swabs?utm_campaign=socialflow-organic&cmpid=socialflow-twitter-business&utm_medium=social&utm_content=business&utm_source=twitter

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @ SDR

   Dit soort koppen:

   'Zo verliep de rampzalige relavond in Rotterdam-Zuid'

   boven stukjes met dit soort teksten:

   'Rotterdam beeft en bibbert maandagavond op verschillende plekken in de stad.'

   https://www.rijnmond.nl/nieuws/203357/Zo-verliep-de-rampzalige-relavond-in-Rotterdam-Zuid

   en soortgelijke bagger die de afgelopen dagen over Nederland uitgestort werden.

   Woon in 010. Ken het gebied rond de Beierlandselaan, de Groene Hilledijk, Doklaan, en Brielselaan (allemaal gesitueerd in de buurt van de ingang van de Maastunnel op Zuid)een beetje. Voor wat oproer en een relletje is daar vaak niet zo heel veel nodig. Nu zijn er bushokjes gesloopt en wat ruiten gesneuveld, misschien zelf wel een winkel of wat geplunderd. Niet fraai, maar Rotterdam
   'bibberde' niet en wat nu een 'rampzalige relavond in Rotterdam Zuid genoemd' is een stemmingmakerij. Kijk ook maar eens naar die video in het stuk waarnaar ik link. Kan toeval zijn, maar je ziet alleen maar opgevonden plietsiepersoneel en -busjes bewegen.

   [Maar het zou nu toch duidelijk moeten zijn waar de elite naar toe wil.]

   Zelf sluit ik niet uit dat de volgende stap in deze georchestreerde crisis wel eens het internationaliseren van 'binnenlandse orde en veiligheid' binnen EU verband moet gaan worden. Afgaande op de uitspraken van die politiechef Woelders. Zijn in alle landelijke dagbladen terug te lezen.

   Verwijderen
 12. https://twitter.com/MoniqueBader1/status/1353677462119571458

  Even kijken en dan vervolgens de comments lezen. Onstellend veel fatsoensrakkers die de moeite nemen hun waardering over dit politieoptreden uit te spreken. Vaak aandringen op nog veel harder geweld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg: wat ik in het vorige topic ook al aanhaalde, is dat er steeds meer censuur op twitter plaatsvindt, waardoor veel waarheidszoeker verdwenen zijn. Door de lockdowns zitten er steeds meer mensen thuis, die als nuttige idioten gebruikt kunnen worden door de overheid om trolwerk te verrichten. We zitten echt in de omgekeerde wereld. De wappies en tokkies noemen mensen die voor hun rechten opkomen wappies. Ik heb een paar van die negatieve accounts bekeken en sommige hebben niets op hun tijdlijn of van dat echt tokkie gelul.

   Verwijderen
 13. Nou nee Blik.
  Censureren helpt je geen donder hoor.
  Al die relschoppers krijgen nu gewoon een flink pak rammel.
  Kei goed!
  Daaaaaag maar weer Blik.
  Ik herken jouw falen wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen