maandag 11 januari 2021

HOAX-Alert! Nieman en Kelder zetten vol in op London Hospitals Scam

NL-Staatstalkshows zetten vol in op de Londense Hospitaal-Scam

Zowel Rubberen Ruggegraat Rick Nieman bij WNL op Zondag, als Jort Kelder later bij "Op1", kwamen, als was het ingestudeeerd, met, "maar de ambulances in Londen kunnen de Patiënten niet meer kwijt, ze moeten uren wachten".

"Uitpuilende Londense hospitaals"

Blik heeft op Twitter al gevraagd om met bewijs van deze "dramatische toestand" te komen. Behalve 2 mensen die met opgeklopte artikelen uit de Fake nieuws media kwamen, waarbij trouwens bleek dat 12 hospitaals in Londen nog plek zat hadden, kwam er niks. Wie met heldere, bewegende beelden op de proppen komt, met ambulances vol met doodzieke patiënten voor uitpuilende Londense hospitaals, toon ze ons, en wij nemen alles terug! En dus niet van die beelden die we destijds uit Moskou kregen, van lege ambulances voor de ziekenhuizen. Die tellen niet! En dat het druk is in hospitaals, wat is daar het probleem mee? In een hospitaal hoort reuring te zijn! Net als op een luchthaven voor de vakantie, een kroeg op vrijdagavond, een restaurant op zaterdagavond en de Kuip in Rotterdam op zondagmiddag. Allemaal op maximale capaciteit en desnoods stoeltjes bijplaatsen!

Tenten in Central Park

Het heeft er dus WEER alle schijn van dat we met het Londense verhaal WEER met een vette HOAX te maken hebben. Net als het verhaal van de tenten in Central Park New York, de massagraven in New York, de Covid boot in New York, de volle vrieswagens met lijken in New York.

Minsk en Mombassa

Nu we dit zo opsommen, valt u ook wat op? Het is wel erg veel New York en Londen. Nooit Minsk of Mombassa. Waar helemaal niet eens een lockdown is, en volgens de "experts" de bevolkingen daar al nagenoeg uitgestorven hadden moeten zijn, als we hun "exponentiële groei als we niks doen" verhalen zouden moeten geloven.

"Engelse variant"

Wij worden morgen, dinsdag verder "gelockdowned" door Rutte en co., en het "de Engelse variant"-verhaal speelt daar een centrale rol bij. Een zekere Hertzberger duikt in vele talkshows op, zoals ook gisterenavond bij Op1 om WEER het vage verhaal van de "R " en "exponentiële groei" de wereld in te slingeren, met visioenen van 10 x zoveel patiënten voor de poorten van de hospitaals. Maar is er al een foto van "de Engelse variant"? En hoe wijkt die dan af van de "normale variant" van het "killervirus"? (Is daar trouwens een foto van?) 

Union Jack?

En hoe detecteert Herzberger de verschillende varianten? Slaat de PCR-test bij de "normale variant" pimpelpaars uit, en bij de Engelse variant in de kleuren van de Union Jack? Of omgekeerd? En hoe hebben ze die test daar dan weer zo snel op aangepast? Het zou geniaal zijn. Vragen, vragen, vragen. Iemand?

Weest u gewaarschuwd als u rubbere Ruggegraat Rick Nieman, Jort Kelder of Herzberger weer voorbij ziet komen. Niemand gelooft Nieman nog en de geloofwaardigheid van Kelder keldert ook. Op dit moment doet Sven Kockelman met Gommers het kunstje van de Londen-hoax op StaatsRadio 1 ook nog eens dunnetjes over. Allemaal zo voorspelbaar. Allemaal profiteurs van meer lockdown.


87 opmerkingen:

 1. "Britse corona-adviseur: 'We zitten in gevaarlijkste tijd van de pandemie'

  Het Verenigd Koninkrijk gaat in de weken voordat de grootschalige vaccinaties effect hebben door de "gevaarlijkste tijd van de pandemie". Daarvoor waarschuwt de belangrijkste medisch adviseur van de regering, Chris Whitty.

  Hij roept mensen op juist nu de maatregelen in acht te nemen en zo min mogelijk contact met anderen te hebben. "De komende weken worden het ergst", zei hij. "Vaccins bieden hoop, maar voor nu geldt: blijft thuis, bescherm de gezondheidszorg en red dus levens." Voor half februari wil de overheid 15 miljoen mensen gevaccineerd hebben."

  verder lezen op:

  https://nos.nl/artikel/2363912-britse-corona-adviseur-we-zitten-in-gevaarlijkste-tijd-van-de-pandemie.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. mijn voorspelling:

   Naarmate meer personen zijn bespoten gaan we steeds meer horen en lezen in de msm over een vaccinatiepaspoort, bijvoorbeeld zo'n handig appje op je mobiel dat aangeeft dat je een fekzien hebt gekregen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. 'Stretched to the limit' - Funeral directors describe 'unbelievable pressure' of second Covid wave

  As Covid-19 hospitalisations and deaths rise, evening and weekend calls are now “four to five times more than we would normally experience,” says John.

  “Under normal circumstances, staff would be at home and you would call them out. The last few weekends and evenings, staff have just not been going home. They’ve just been going from one call to another."

  During the day staff are equally swamped.

  “I get up at five in the morning, go straight into the office – and I get home at nine or ten at night, have a quick shower and go to bed,” says John. “It’s endless.”
  .........
  Hospital staff are “completely overwhelmed and exhausted,” she adds. “We can only hope that with the new lockdown, the numbers of fatalities and those succumbing to the virus falls dramatically.”

  meer lezen over de overwerkte uitvaartbedrijven in Rumford

  https://www.romfordrecorder.co.uk/news/health/havering-funeral-directors-face-surge-in-demand-6888470

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieman, Kelder, Kockelman, 100% HOAX:

  Van de BBC (onverdachte bron, toch?! :-) ), https://www.bbc.com/news/55536762 :
  ***********************************************
  What does the data show?
  The data shows that hospitals were at about 87% occupancy in December and early January, however this figure increases to just over 90% in London and the South East.
  ...
  This occupancy rate is actually noticeably lower than a usual year. In a normal winter, occupancy tends to average between 93% and 95%.

  ********************************************

  Occupancy rate = Bezettingsgraad = NU Lager!!!
  En die foto met ambulances betekent niet dat daar wachtende en stervende patiënten in zitten! Die staan daar net als lege taxi's voor Schiphol in de wachtrij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga er maar gerust van uit dat er straks inderdaad een enorme toeloop gaat komen in de ziekenhuizen als de eerste slachtoffers van het vaccin binnengebracht worden.
   Hier gaat natuurlijk corona de schuld van krijgen en op die manier gaat er meer dwang komen om toch maar iedereen aan dat vaccin te krijgen, met gevolg nog meer ziekenhuisopnames, en aangezien het vaccin super veilig is krijgt corona, of variant nr zoveel, de schuld en moeten er nieuwe vaccins worden ingespoten en zo is de cirkel rond en zit men de rest van ons leven aan de spuit.

   Verwijderen
 4. NPO bezorgd over aanvallen op journalistiek: 'Dit verwacht je in een dictatuur'

  In Nederland moeten we waakzaam zijn voor de aantasting van de persvrijheid, zegt NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman. In haar nieuwjaarstoespraak heeft ze haar zorgen geuit over recente aanvallen op de journalistiek. "Dat verwacht je in een dictatuur, niet in een moderne democratie."

  "Het is een ronduit gevaarlijke ontwikkeling dat feiten worden ontkend, de wetenschap ter discussie wordt gesteld en hardop wordt getwijfeld aan het werk van journalisten", zegt Rijxman.

  verder lezen op:

  https://nos.nl/artikel/2363916-npo-bezorgd-over-aanvallen-op-journalistiek-dit-verwacht-je-in-een-dictatuur.html

  Pyromaan klaagt over de brandweer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Puur psychopathisch gedrag: anderen verwijten wat je zelf fout doet maar zelf je handen in onschuld wassen.
   De grootste bron van fake-news is de NPO zelf en dat is reeds vaker aangetoond (zie o.a. Karstens)

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Wolfi
   Zullen we naar Brazilië gaan?

   Verwijderen
  2. Zie ik ook wel zitten. Ik spreek alleen geen Portugees, maar met handen en voeten ben ik er ook altijd wel gekomen.

   Verwijderen
 7. Heb al een paar weken het einde van de hause op de huizenmarkt voorspeld. Stijgende rente en oplopende werkeloosheid zijn de oorzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Dawg,
  Geweldig dat je aanstaande zondag naar de demo komt! Ik zal er ook zijn.
  Let wel even op of hij doorgaat op het museumplein. Ik verwacht dat ze hem gaan afzeggen of verplaatsen. Ook als hij wordt afgelast ga ik toch. Demonstreren is een grondrecht!
  Als we wat meer info hebben verder in de week kunnen we een plaats afspreken waar we elkaar zien :-)

  P.s. Demonstreren geeft een erg goed gevoel. Te meer omdat je daar allemaal gelijk gestemde tegen komt. Ik raad iedereen hier BlikopNOSjournaal volgt ook te komen!

  Heb je twijfels. Denk hierbij aan SDG doel 8. Het eigendomsrecht zal worden afgeschaft en denk aan de informatie die ze de wereld in zenden.
  1 daarvan is dat je in 2030 niets meer bezit.
  Niemand anders staat voor je op. 97% van de bevolking is zo gedemoraliseerd dat die nooit zullen opstaan.

  -Behalve als ze door de cult gerallied worden en dan krijgen we de revolutie die we juist niet moeten hebben-

  Je zult zelf op moeten staan om de agenda van de cult te dwarsbomen. Het regime gaat ons hier nooit meer uithalen en iedere die voorbij gaat wordt het moeilijker om er uit te komen.
  Ik lach om € 95,-, € 250,- of € 400,- Tegen de tijd dat je die moet betalen is het inmiddels waardeloos papier geworden en bovendien het stelt niets voor wat je anders verliest.
  Je vrijheid is sowieso onbetaalbaar en je bezit toch niks meer in 2030.

  Ook voor Blik geldt. Wat heb je te verliezen door de demo's te promoten?

  @Blik, hoe denk jij dat we hier uit kunnen komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedenk ook dat de cult altijd zegt wat ze gaan doen. Als wij daar niks tegen doen, is het voor hun een teken dat wij hen een akkoord hebben gegeven en kunnen ze de agenda verder uitrollen.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   [Te meer omdat je daar allemaal gelijk gestemden tegen komt.]

   Dat zal me een ervaring wezen. Beweeg me overdag hoofdzakelijk tussen schapen.

   Verwijderen
  3. Ik wil ook wel meedoen. Het gevaar op mogelijke klappen kan ik ondervangen door 2 motorpakken over elkaar heen aan te trekken. Ik volg de berichten hier wel. Kan ook mensen meenemen in de auto. Zeg maar waar je staat, station of zo.

   Verwijderen
 9. LOL de Antifa leider gebaart zijn soldaten om naar binnen het capitol te komen. Politie opent netjes de poort zoals opgedragen. Natuurlijk gaat de meute van Trump supporters -gefrustreerd als ze zijn door gestolen verkiezing- mee naar binnen.

  ANTIFA DISGUISED AS PATRIOTS, LET INSIDE THE CAPITAL BUILDING BY POLICE-2
  https://www.bitchute.com/video/tIxq1l3t8EuL/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allemaal Q quatch.
   Alleen maar aannames van oligarch, niks bewijs.
   Lees de verklaring van de filmer van het tiktok filmpje zelf.
   https://www.newsweek.com/capitol-police-didnt-open-gates-rioters-viral-video-1559728?amp=1

   Daarbij, ook Trump malloten zijn goed in vermomming. Sommige kunnen zich zelfs als cop vermommen om nog wat meer verwarring te creëren.
   En ollie met z’n opgefokte kop trapt daar natuurlijk weer als eerste in.

   Verwijderen
  2. Dan die foto’s waarvan de Q mafkezen al gelijk beweerde dat zij van antifa waren, bleek naar onderzoek dat ze gewoon Q fanaten waren.
   Ze zijn zo fanatiek dat zij zichzelf iedere keer in hun eigen voet schieten met hun “ bewijzen”
   Zij zijn gewoon zelf leugenaars.
   Daar heb ik weer een mooi woord voor. Q clowns.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Is Newsweek wel een betrouwbare bron Edje?, is dat niet een neo liberale pro democraten krant? Zijn wij niet in gevecht met de propaganda die zij verspreiden?

   Verwijderen
  5. Ondertussen is CNN weer lekker stemming aan het maken voor de komende dagen: De FBI heeft 'ontdekt', dat bepaalde groepen -gewapend nog wel- van plan zijn het Capitool te bestormen en in alle andere 50 staten om overheidsgebouwen te bezetten.

   Verwijderen
 10. @ Oli
  Je weet dat ik niet te beroerd ben om iets te ondernemen, "voor het algemeen belang". Lid geworden van Forum, na een week weer opgezegd, naar het Maliveld gegaan in de zomer, om te concluderen dat het een set-up was. Gestemd op bepaalde partijen, het haalde niks uit. Etcetera.

  Als ik daarom zeg moeite heb de demo te promoten, is dat enkel, omdat ik degenen aan wie ik dat dan zou promoten te hoog heb zitten, en ik hun tijd en energie niet wil vragen, ergens in te steken, wat waarschijnlijk in een deceptie eindigt. Zeker ook omdat ik zelf waarschijnlijk ook niet ga, hoewel het relatief in de buurt is.

  Als ik zou gaan, dan is het om de hond uit te laten, of voor de gein of om elkaar te ontmoeten. Ook allemaal prima redenen trouwens. Maar niet omdat ik enige illusie zou hebben dat we op groter gebied iets zouden kunnen beïnvloeden.

  Dat is ook de reden dat ik in de vorige draad, de nadruk legde op wat we gaan doen om ons persoonlijk voor te bereiden. Kijk in de supermarkt om je heen. Jij en ik, ook samen niet, gaan die mensen niet veranderen. Denk daarom dichter bij huis, aan jezelf en je naasten. Denk aan je "precious little diamonds".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen staan we machteloos Blik. Ze zetten zwaar in op isolatie. Dat is om een reden. Zoals ik al eerder zei hebben we enorm veel macht, maar dan moeten we wel een verbinding hebben. Ze verstoren niet voor niks iedere demonstratie. Hij mag niet succesvol zijn, want dan zijn ze gelijk in gevaar.

   Kijk wat een macht die vakbonden hadden en wat ze voor elkaar gekregen hebben. Denk daar niet gering over.

   In Egypte viel de regering toen heel Caïro naar het centrum ging. Is zelfs 2x gebeurd.

   Die demo's moeten groeien. Daarom ga ik er vanaf nu af aan iedere week naar toe.

   Wat is jouw oplossing die impact heeft?

   Ik loop iedere avond een 1 a 1,5 uur buiten voor mijn gezondheid.
   In die tijd kan ik ook flyers in de brieven bus gaan doen in mijn stad. Wie helpt me om een goede flyer te maken. Wat moet er in staan?

   Verwijderen
  2. Dan blijven we maar in isolatie Blik en volgen we gehoorzaam hun beleid en voldoen we aan hun regels.

   Verwijderen
  3. oligarch
   Afbeeldingen voor een flyer kun je hier weghalen zonder risico op misbruik van ©

   anti corona cartoons

   Succes!

   Verwijderen
 11. Waarover spraken zij eigenlijk vorig jaar:

  https://www.facebook.com/HetKoninklijkHuis/photos/a.285013738314321/1225904160891936/?type=3

  De afschaffing van Nederland, verplichte vacinatie, het biometrische paspoort? We weten het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch vreemd: VVD laat de #MKB’er in de kou staan, PvdA laat de gewone m/v in de kou staan, Groen Links laat de natuur slopen door de energiemaffia en D’66 schaft het referendum af. Daarbij wil de laatste iemand MP maken die pas enkele jaren lid is en 35 jaar in buitenland woonde

   9:29 a.m. · 11 jan. 2021

   https://twitter.com/ReyenVan/status/1348547556603781121

   Verwijderen
 12. Wat ze daar bespraken?
  Niet veel soeps denk ik.
  Ze hebben eerder het gezwam van Claus zitten aan te horen en zijn vervolgens met pijn in hun hoofd naar huis gegaan.
  Thuis zitten te piekeren, Nederland is een te nuchter volk om de marxistische ideeën van Claus te aanvaarden, Hoe moeten we ze over de streep trekken om een goed voetje te halen bij Claus.
  Godverdomme nog en toe hoor ik Rutte roepen. We krijgen het volk na bijna 1 jaar nog niet murw.
  Waarop Willy zegt. ik had je toch gewaarschuwd Mark? Wat niet normaal is kun je ook niet zomaar normaal maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorlopig loopt dat nuchtere volk zinloos met een totaal zinloos stukje textiel of wat dan ook voor zijn muil (dieren term maar zo ziet de cult ons ook). Gaat het mkb naar de klote en pikken de oligarchen van de Klaus club alle marktaandeel op. Worden we afhankelijk van een aalmoes van de overheid en voor die aalmoes moet je wel de spuit in je arm laten zetten.

   Verwijderen
  2. Onzin, voor een aalmoes moet je wel een spuit in je arm laten zetten.
   Je moet namelijk niks.
   Alleen als je je dat hebt laten wijsmaken. Is oligarch nou ook al iemand die anderen in de maling neemt?

   Verwijderen
  3. Gedwongen vaccinaties is SDG doel 3 Ed.

   Waarom zou ik twijfelen aan wat de UN (opgericht voor dezelfde oligarchen als waar ook Klaus Schwab voor werkt) wil en waarom zou ik de anderen hier in de maling willen nemen?

   Verwijderen
  4. Dus als de UN of Schwab geschreven heeft dat iedereen van de Erasmus brug moet afspringen gebeurt dat ook.
   Gewoon, omdat het ergens geschreven staat.
   Tis echt lachen met onozelheid van ollie.

   Verwijderen
 13. Als de ziekenhuizen allemaal zo druk bezet zijn voor iets wat niet meer besmettelijk is als griep (in 2017-2018 hadden ongeveer 900 000 NL griep in 2020 hadden ongeveer 900 000 NL Covid) en wat niet meer dodelijk is dan griep (maar waarvan gezegd wordt dat je er langer ziek van bent), daarvoor hebben we toch geen lockdown nodig om eea ‘te bestrijden’?

  Meer ziekenhuizen open (bv Slotervaart), en meer personeel of (tijdelijke) omscholing van personeel zou voldoende moeten zijn.

  De schande van het medisch systeem is dat ze de vergrijzing van NL populatie niet aankunnen en dat schuiven op een virus.

  En dat alles is onder de aanname dat alles wat de MSM zegt, waar is (van overvolle ziekenhuizen, en dat we een lockdown nodig hebben om het personeel te ontlasten)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze moeten ons toch chanteren met de ziekenhuis bedden. Daarom mogen we niet meer vrij bewegen en moeten we met een zinloos masker oplopen

   Verwijderen
 14. Vreemd,ik ondervind nergens masker dwang.
  Maar ja, ik vermijd ook de plekken waar ze masker dwangmaatregelen opleggen.
  Dwang kan ook alleen maar uitgeoefend worden bij zij wat zich bang laten maken.
  Bangmakerij prik ik doorheen en iets wat mij niet aanstaat kan ik omheen lopen als ik dat perse wil.
  I call it easy living.
  Blik noemt het precious little diamonds of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik prik ook door de bangmakerij heen.

   Succes met je strategie Eddy. Over 10 jaar krijg je alles bezorgd per drone. Kan je alles en iedereen mijden.

   Verwijderen
  2. Je moet niet zoveel sciencefiction stripboekjes lezen olleke.

   Verwijderen
  3. WEF by 2030 You’ll own nothing And you’ll be happy
   https://www.youtube.com/watch?v=lBBxWtKKQiA

   Verwijderen
  4. Thank you!
   I own a lot.
   And I'm also very very happy with it.
   Come and try to steal from me.
   I promise you won't be able to walk away.
   Weet heel zeker dat geen een van die WEF clowns de ballen heeft om maar iets van mijn eigendom af te pakken.
   Dat zijn gasten die veel durven te dreigen met quatch agenda's maar als puntje bij paaltje komt en er tot uitvoering moet worden over gegaan schijten ze in hun broek.
   Anders moet jij het eens proberen olleke bolleke om van mij proberen te stelen.
   Het schijnt dat jij wel de ballen hebt voor zoiets.
   Kijk wel niet raar op wanneer dat ik wat achter mijn rug houd te voorschijn haal.
   Een tip voor je als je het wil proberen:
   Doe een pamper om, want het dun zal anders langs je broekspijpen lopen.

   Verwijderen
 15. In gezond verstand 7 een goed artikel van Theo Schetters. Hij heeft doorgerekend hoeveel Nederlanders ernstige bijwerkingen zouden oplopen als iedere Nederlander met het Pfizer vaccin wordt gevaccineerd. Een lineaire doortrekking van het aantal ernstige bijwerkingen van de proefpersonen. 120 duizend Nederlanders zouden dan ernstige bijwerkingen krijgen. Spierpijn, vermoeidheid, hoofdpijn en rillerigheid is niet ernstig. En dat is alleen voor de gevallen op korte termijn. Hoeveel personen ernstige bijwerkingen hebben op lange termijn zal hoger liggen.

  Het mRNA vaccin kan in principe met iedere cel in het lichaam versmelten. Omdat het corona virus in principe geen spiercellen infecteert en het mrna vaccin wel is het nog ongewis hoe het immuun systeem reageert op spiercellen waar het mrna actief is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ oli

   Misschien gaat alles goed, misschien is het vaccin zelfs effectief, maar misschien gebeuren er grote ongelukken. Heel binnenkort, over 2 of over 10 jaar. We weten het niet. Pfizer heeft een voorwaardelijke toegang tot de Europese markt gekregen van de EMA. Kan met voorstellen dat zoiets gebeurt (na informed consent) wanneer een medicament is ontwikkeld voor kleinschalige toepassing bij patienten die anders ten dode zijn opgeschreven.
   Nu gaan we een hele populatie als proefkonijntjes gebruiken voor een kwaal die 99,5% gaat overleven. Vraag me af of dit een precedent heeft.

   Verwijderen
  2. Sinds cojona is iedere menselijke maatstaf weg. Dus dierproeven zijn niet meer nodig.

   Verwijderen
  3. Dierproeven zijn niet meer nodig. We zijn overbodig en hebben geen waarde meer. Eerst krijgen we gevangenschap en verzwakking. Daarna het sterfhuis.

   Verwijderen
 16. "Avondklok wel besproken, maar komt er niet

  De invoering van een avondklok is zondag door het kabinet besproken, zeggen Haagse ingewijden tegen de NOS. Maar premier Rutte en minister De Jonge gaan deze maatregel vanavond niet aankondigen, want er is veel weerstand tegen. Onder meer de burgemeesters en de politie willen er niet aan.

  De corona-experts van het OMT zien het invoeren van een avondklok, waarbij mensen na een bepaald tijdstip zoveel mogelijk thuis moeten blijven, als een manier om weer het gevoel te geven dat het belangrijk is om contact met anderen te vermijden."

  verder lezen:

  https://nos.nl/artikel/2364023-avondklok-wel-besproken-maar-komt-er-niet.html

  [...als een manier om weer het gevoel te geven dat het belangrijk is om contact met anderen te vermijden]

  Als een manier om de coronapaniek nieuw leven in te blazen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [...als een manier om weer het gevoel te geven dat het belangrijk is om contact met anderen te vermijden]

   Het staat er echt... het gaat om het gevoel...

   Verwijderen
  2. @ Blik

   We worden niet eens door professionals gemanipuleerd, maar door loosers. Schande.

   Verwijderen
  3. Daarom ben ik er ook voor om bij elkaar te komen. Zie mijn pleidooi voor demonstraties. Verzet betekent alles doen wat ze niet willen en niks doen wat ze wel willen.

   hatjsikidee/hoppa, dat is de methode om hier uit te komen wat mij betreft.

   Maar je ziet dat reden van het niet doorvoeren van de maatregel gebaseerd is op draagvlak. Daarom joh. Je krijgt de tirannie over je heen die je accepteert. WIJ hebben de macht en WIJ geven hen die machten en ZIJ weten dat maar dondersgoed.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 17. 'Vaccinatievoordringers' zorgen voor wachtlijsten

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2363992-vaccinatievoordringers-zorgen-voor-wachtlijsten.html

  Psycholgisch trucje bedacht door marketingboys. Overwin de weerstand tegen het coronavaccin door bij het publiek de indruk te wekken dat je tot een gepriviligeerd gezelschap behoort als je in aanmerking komt voor het schaarse vaccin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook hier weer spot-on, Dawg. "Ohh die vervelende voordringers; die bendadelen degenen die netjes op het prikje wachten" --> Een idee van begeerte en tekort creëren.

   Ook zo'n psycho-truc: over de avondklok beginnen. "Nee hoor, gaan we (nog) niet doen" reactie: "ohh, gelukkig, alleen maar een verlenging, het valt wel mee... we komen goed weg"

   Allemaal zo doorzichtig...

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Kan iemand van jullie zo een vaccincentrum filmen?
   Ik wil die lange rijen wel eens zien.

   Verwijderen
  4. De marketing boys masturberen alleen te veel bij al die naalden die ze laten zien, aldus Jensen :-)
   Heb gelukkig nog geen beelden van de marketing campagne meegekregen.

   Verwijderen
  5. Precies Matt en Blik.
   Perceptiemanagers...
   Die rijen zijn er niet.
   Een paar duizend zorgmedewerkers zijn gezwikt onder het juk van Hugo en Jaap.
   Streep die maar eens weg tegen de 17,4 miljoen geregistreerde inwoners in Nederland.
   Ik verwacht dat wel een hoop ouderen nog zullen gaan zwichten. Veel ouderen hebben zich makkelijk laten beïnvloeden door de overdrive angst psy-op.

   Ik verwacht eind dit jaar veel (miljoenen) prik weigeraars wat niet zwichten voor crisis management clowns zoals peppie en kokkie.

   Verwijderen
  6. Waar? Ik zie eerder weer een run op plee papier.

   Verwijderen
 18. A message just now from #Sweden.

  The political corruption is vast and sinister. It is ant-science leveraged to opress and destroy the people.

  https://twitter.com/FatEmperor/status/1348019342823338004/photo/1

  Here is the technical reality:

  https://twitter.com/FatEmperor/status/1348019342823338004/photo/1

  Geen oversterfte in Zweden in 2020, maar nu toch wetgeving waarmee d bewegingsvrijheid van de Zweden ernstig wordt ingeperkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het coronavaccin is niet zonder risico’s / Carla Peters 07/01 | 2021

  We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. “Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.”

  verder lezen op:

  https://www.hpdetijd.nl/2021-01-07/het-coronavaccin-is-niet-zonder-risicos/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bravo HP detijd.
   Audax blijkt de uitgever van HP de tijd. Audax is ook de eigenaar van AKO. De organisatie die het 2 wekelijkse blad "gezond verstand" in de schappen legde.
   Jammer genoeg krijgt dit bedrag zware klappen nu deze winkels dicht zijn.

   Verwijderen
  2. dit bedrijf zware klappen nu deze winkels dicht zijn

   Verwijderen
  3. 76% is vóór de lock-down volgens het propaganda kanaal NPO
   Nu al zware hersenschade opgelopen door corona?

   Verwijderen
 20. Ze vertellen niet dat 92% eigenlijk tegen de lockdown is.
  Ze vertellen niet dat 75% geen vaccinatie spuit wil
  Als ze dat vertellen valt hun leugen in duigen en zit Hugo met z'n ingekochte troep opgezadeld wat hij nog niet eens aan de straatstenen kwijt kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, nu weer de (staats)propaganda dat een groot deel van de werkgevers er voor is dat het personeel gevaccineerd moet zijn, anders ben je NIET welkom op de werkvloer!

   Te gek voor woorden, een bananen republiek met twee mongolen aan de top.

   Keep on driving.

   Verwijderen
  2. @Reni
   De vraag is hoe kunnen we onze bananen republiek veranderen in een rechtvaardige republiek? Heb jij daar een idee over?

   Verwijderen
  3. Ik ben de 1e die vind dat de NOS een propaganda zender is. Maar ik heb vanmorgen even een mini enquête gehouden Edje.

   Wat bleek van de 10 gevraagde was er 1 tegen de huidige lock down maatregelen en 1 had zijn twijfels er over. Dus uit mijn mini enquête (ik heb jong, maar wel boven de 20/oud en man/vrouw 50 50 ondervraagt) blijkt dat 80% voor de lock down is. Ik zie steeds meer mensen met mondkapjes op straat.
   De grote propaganda minister Joseph Goebbels zei het al. Maak een leugen groot genoeg en herhaal hem vaak genoeg en mensen gaan hem geloven :-(
   https://www.humanpowernow.com/nieuws/2019/11/7/indien-je-een-leugen-maar-vaak-genoeg-herhaalt-wordt-het-gezien-als-de-waarheid

   Verwijderen
  4. Remi, alle chauffeurs wat ik ken en mee gepraat heb laten geen spuit zetten.
   Zelfrijdende en zelf ladende vrachtauto’s bestaan niet. Die liggen alleen op ontwerptafels. Ze snappen alleen nog niet dat het niet echt realiseerbaar is in de praktijk.
   Dus hebben wij chauffeurs nu de werkelijke macht. Als er niks geleverd wordt omdat chauffeurs niet op werkplekken mogen komen dan zit heel Nederland werkeloos uit zijn neus te peuteren en zullen alle winkels binnen de kortste keer helemaal leeg zijn.
   Groetjes vanachter mijn stuur

   Verwijderen
 21. Kabinet maakt zich vooral grote zorgen over Britse virusvariant

  Het kabinet maakt zich grote zorgen over de komst van de Britse variant van het coronavirus naar Nederland. Op de persconferentie van vanavond noemde premier Rutte de beelden en cijfers die uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland komen "alarmerend, en dat is nog zwak uitgedrukt". De besmettingscijfers stijgen daar explosief en veel ziekenhuizen hebben geen plek meer voor patiënten.

  De Britse variant is een van de redenen dat de lockdown nog eens drie weken wordt verlengd. "We hebben geen andere keuze, de cijfers gaan niet snel genoeg omlaag", zei Rutte.

  "Je kunt bijna zeggen: naast covid hebben we een nieuw probleem", zei Rutte over de mutant.'

  https://nos.nl/artikel/2364102-kabinet-maakt-zich-vooral-grote-zorgen-over-britse-virusvariant.html

  Minstens drie weken. Dus zeg maar tot april. Moet van de EU.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over 3 weken wordt hij voor enkele maanden verlengt inderdaad.

   Die nuchtere Nederlanders laten zich nog steeds in de maling nemen met de IC bedden spelletjes en verschillende varianten van de corrupte politici.

   Dadelijk is het: oh het Pfizer/moderna vaccin (whatever) geeft geen bescherming voor de nieuwe variant. We moeten weer eerst een nieuw vaccin ontwikkelen jongens. Nee, jullie krijgen je vrijheid voorlopig nog niet terug. Ze hebben trouwens al gezegd dat het vaccin niks verandert aan de situatie. Maar zoals ik al zei: VACCINE MACHT FREI. Of anders gezegd je gaat dood en je kan je ook niet meer voortplanten.
   Bill Gates maar snuiven van genot. Hij en zijn kinderen zijn niet ingeënt. of modieus gezegd hebben geen prikje gehad.

   Verwijderen
  2. Een prik bedoeld voor een prick

   Verwijderen
 22. Hoogleraar Staatsrecht Wim Voermans op Twitter

  "Kunnen we in deze snel oplaaiende Corona-golf nog wel gewoon TK #verkiezingen hebben midden maart? Wordt het risico niet te groot? Als we uit willen stellen (zeg met 6 maanden), dan moeten we dat nu beslissen: nu het nog kan."

  1:47 p.m. · 11 jan. 2021

  https://twitter.com/wimjmvoermans/status/1348612583666933760

  Willem gooit alvast een balletje op.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ondertussen in de USA: Parler uitgeschakeld, niet meer te bereiken. Blij dat ik me heb aangemeld bij Telegram.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meute stapt al over naar Telegram. Werkt hetzelfde als twitter, maar daar word je de mond niet gesnoerd.

   Verwijderen
  2. Ook Signal kan zich op een toenemende belangstelling verheugen, omdat whatsapp zichzelf bezig is in de voet te schieten, door gegevens door te sluizen naar feesboek. Wordt zelfs aanbevolen door Elon Musk, dus dat wil dan wel wat zeggen en scheelt een hoop whatsapp-ers, die het allemaal wel doorhebben.

   Verwijderen
  3. Whatsapp is van facebook Wolfi.

   Verwijderen
 24. Breaking:

  De advocaat van Arturo D’Elia (voormalig medewerker van Leonardo Spa) komt naar buiten dat Arturo onder ede heeft verklaard dat hij/zijn ex bedrijf heeft meegewerkt om stemmen die veranderd waren van stemmen voor Donald Trump naar Joe Biden te transporteren naar een server in Frankfurt. Dat ging via een militaire satelliet van Fucino Tower naar Frankfurt Duitsland. Ze gebruikten daarvoor militaire versleutel methoden. Alle bewijs heeft hij digitaal opgeslagen op een geheime locatie.
  https://www.infowars.com/posts/supreme-court-of-italy-legal-counsel-testifies-about-2020-election-interference-operation-directed-by-us-officials/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De komende week is zo spannend. Die executive order moet eruit voordat ze Joe installeren.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 25. Het komisch woordkunstduo is terug op uw verzoek! Wat gebeurde er in Washington? En de SDG update!
  https://www.youtube.com/watch?v=dHyLtwTBQ0w

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het is blijkbaar niemand opgevallen dat de rol van Rusland ineens is uitgespeeld.
  4 jaar geleden voor de verkiezingen en daarna bij het verlies van Hitlery, die dacht dat ze met het kopen van de peilingen er wel zou komen, was, toen dat mislukte het 'criminele' Rusland wat de klok sloeg voor alles wat er ook maar kon fout gaan in Amerika. Zelfs Poetin persoonlijk zou de verkiezingen beïnvloed hebben in het voordeel van Trump.
  Als je dan een klein beetje nadenkt zou Poetin er dus alles aan gedaan moeten hebben om Trump in het zadel te houden, maar het tegendeel gebeurde en de democraten wonnen op een veel ergere manier dan welke buitenlandse mogendheid ooit voor elkaar zou kunnen krijgen, daarbij is de rol van China natuurlijk niet te onderschatten.
  Mijn punt is dat ik het woord 'Rusland' geen enkele keer gehoord heb bij de NPO, terwijl dat de afgelopen 4 jaar zowat iedere dag het geval was.
  Wat klopt hier niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Twitter Public Policy heeft een mening

  Ahead of the Ugandan election, we're hearing reports that Internet service providers are being ordered to block social media and messaging apps.

  We strongly condemn internet shutdowns – they are hugely harmful, violate basic human rights and the principles of the #OpenInternet.
  7:22 p.m. · 12 jan. 2021

  https://twitter.com/Policy/status/1349059275461685250

  Dit is geen satire.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker geen satire. Dat is het bekende meten met 2 maten.

   Zij mogen het doen, degene die ze als tegenstander zien mogen het wel.
   Those rules count fot the, but not for me.

   De hele elite en regeringsleiders hoeven geen negatieve test te laten overhandigen. De rest wel.

   Verwijderen