zondag 24 januari 2021

Rutte's Meest Laffe Aanval van de Dag + Laat je Paard thuis!

Ontluisterende beelden vandaag zowel uit Amsterdam als Eindhoven.

Wederom politiegeweld buiten alle proportie.

Maar het onderstaande filmpje was misschien wel het ergst. Zie HIER hoe deze vreedzame demonstrant door een groep hyena's in de rug aangevallen wordt, met het risico op zware verwonding en daarna, liggend op de grond doortrappen en slaan. Ook op zijn hoofd?

Iets verder op vallen de agenten met bosjes van hun paarden. Die paarden hadden er waarschijnlijk geen zin meer an zich te lenen voor dit allooi berijders. Wie bedenkt het om die mensen met hun paard (en honden) naar een demonstratie te sturen om vervolgens die paarden te misbruiken voor chaos en geweld? Je reinste dierenmishandeling.

Wie haalt het in zijn hoofd paarden mee te nemen de binnenstad in?

Laat in de comments je mening weten. En diegenen die erbij waren in Eindhoven of Amsterdam of elders, laat je imprssies weten ajb.
Eindhoven vandaag... Politie en Rutte verspelen enorm veel krediet weer.

77 opmerkingen:

 1. De versterkte macht van dictator rutte in beeld (geen hoofdletter waard)
  Schandalig, en volgens dat kreng in Amsterdam zijn de "agenten in burger" de braafste jongetjes in de klas.
  Hoe gaan ze deze beelden dan verklaren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik, die paarden liepen op een spekgladde stoep en gleden uit. Maar je hebt gelijk, een verstandig ruiter zou in dat geval te voet gaan met zijn paard aan de leidraad.
   Maar dat durven die lafaarden natuurlijk niet.

   Verwijderen
  2. Sterker Matt, een verstandige ruiter laat zijn paard thuis. Waar heb je überhaupt een paard voor nodig? Ga er lekker mee op de manege of op het strand mee rijden. Dierenmishandeling.

   Verwijderen
  3. Ze rijden keihard met die paarden op de demonstranten in en dan rennen de demonstranten weg en in de tussentijd marcheren de hoeren van justitie op en winnen ze weer een paar meter terrein.

   Verwijderen
 2. Dit is ook niet zo'n leuke:

  https://twitter.com/DvBommel/status/1353369197615702022

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Wolff
  Veilig terug vanuit Eindhoven?

  LOL. Op het museumplein hing een drone die een half uur herhaalde dat iedereen het plein moest verlaten en dat er geweld ingezet ging worden. Niemand ging weg.
  Het was weer het gebruikelijke wakkere publiek wat er was. Maar dit keer veel meer jongeren. Goed om te zien! Dat is nodig in de strijd voor onze vrijheid.
  Natuurlijk moest de demo weer beëindigd worden door het regime. Ze zijn als de dood dat we samen komen. Daarom ook het verzoek aan de lezers/bloggers hier. Ga er eens naar toe. Het regime kan er niet tegen.
  De ondernemers heb ik nog niet gezien. Die zitten waarschijnlijk met een anti depressievaatje thuis op de bank (omdat hun zaak naar de klote gaat)
  4 maanden geleden ging zo'n café/restaurant houder mij vertellen dat hij niet ging demonstreren omdat daar lui lopen die verkondigen dat het virus een hoax is.
  Nou dan ga je failliet zei ik. Maar je moet je richten op de afhaal maaltijden.
  Nou hij kon nog wel 30 man kwijt in zijn zaak ipv 50. Dus hij had nog niet zo veel te klagen.
  Nu is zijn zaak al 1,5 maand dicht en gaat zo snel niet meer open. Wel heeft hij nu afhaalbezorgdienst. We moeten ons eten via een courier (later drone) bezorgd krijgen. We kennen de agenda.
  Maar dit soort lui heb ik nog steeds niet gezien op de Demo. We hebben die miljoen zzp'ers en ondernemers wel nodig in de strijd om de vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   Ze (die kleine middenstanders) zijn ondertussen zo tot op het bod uitgekleed dat ze een boete van 95€ niet meer kunnen betalen en er als gevolg daarvan beslag gelegd wordt op het kleine beetje hebben en houden wat ze nog hebben.
   Wat voor risico's durf je dan nog nemen, zeker als je een gezin hebt?
   Ze zitten vast in die visuele cirkel want in opstand komen is hun redding, terwijl het tegelijkertijd hun ondergang kan betekenen.

   Verwijderen
  2. @Matt,
   Nee, het is hun mentaliteit. Ze kijken zwaar neer op "ons wakkere mensen" en demonstreren vinden ze niet hun stijl. Het helpt toch niks. Nou dan ga je maar failliet. Heb je een uitkering of Aow/pensioen. Wordt op korte termijn ook op een houtje bijten. Of door geldontwaarding (meest waarschijnlijk) of door minder uitkering. En vrijheid heb je ook niet meer. Dus door vrijheid in te wisselen voor "veiligheid" ben je alles -vrijheid, inkomen en gezondheid- kwijt geraakt aan een stelletje oligarchen.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zitten nog al wat trolletjes bij de reacties.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @SDR
   Wat is dan de oplossing?

   Je moet je niet weerhouden door het modder gooien van een paar bruikbare idioten, de MSM of wat onwetende gasten. Het publiek kijkt er dwars doorheen en gaat toch langzaam inzien dat we in een totalitaire staat leven. Door de actie komt het kwade gezicht van het regime juist naar boven. Anders had je het niet gezien. Zonder Trump hadden we de corruptie in alle lagen van de maatschappij ook niet gezien.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. "Lees even wat ik schrijf, de crux zit in het woord 'aangekondigd'. Ja, kost meer tijd en moeite maar levert uiteindelijk meer op."

   Kun je wat concreets noemen?

   Verwijderen
  7. De beste oplossing is als alle niet essentiële zaken gewoon hun deuren openen en dat niemand zich iets aantrekt van de avond klok. Maar ja, dat gebeurt ook niet.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. SDR, ik kan het niet terugkijken want de video is ineens voor mij niet beschikbaar.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. "Bereid je de komende tien jaar voor op een grote infectiecrisis. Dit was jaar één." Dat zegt MarionKoopmans
  https://twitter.com/Jinek_RTL/status/1352377476744359938?s=20

  De ene variant is nog niet geweest en dan komt de volgende. Wanneer gaan we het biowapen loslaten. Continue angst. Nog een paar externe schokken er overheen. Op weg naar de great reset en de Build back better.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Cruella in het Wuhan lab op zoek naar virussen voor Europa.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Teststraat in de fik op Urk

  https://twitter.com/rallyjef/status/1353087845506887682

  Werkt wel tegen die 'besmettingen'.

  Aaandachtspuntje: meeste verzet komt ondertussen wel uit homogene gemeenschappen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat daar de mensen nog bij elkaar komen en met elkaar praten. Dat verklaart waarom het regime wil dat we niet bij elkaar komen.

   Ik verwacht dat die Urkers gemiddeld ook wat wakkerder dan de gemiddelde Nederlander. Ze hebben gezien hoe de oligarchie de visvangst onder verdeelde in een paar partijen. Ik hoorde Rypke en Tom daarover in verband met de SDG doelen en dan in het bijzonder SDG doel 14. Controle van al het leven op Zee.

   Verwijderen
  2. Helaas trappen de #gelehesjesnl in het verdeel en heers truc met dat relschoppers verhaal door steeds op de huidskleur en kledingkeuze van bepaalde demonstranten te wijzen, door zich zo angstvallig te distantiëren zijn ze een pion van de macht geworden.
   Eendracht maakt macht en kijk voorbij je moslimhaat, iedere armoeizaaier krijgt te maken met de grote herstart.

   Verwijderen
  3. Volgens mij protesteren deze gasten (op hun manier) tegen de avondklok en corona maatregelen (test beleid)

   Het is toch volslagen logisch wat hier gebeurd? Je gaat toch geen avondklok instellen?
   Ik zei eerder al. Het regime is nooit tevreden. Daarom heb ik vanaf het begin al verzet tegen alle maatregelen. Ik ben naar het strand gegaan toen het niet mocht. Geen mondkapje of het moet echt niet anders kunnen. Naar zowat iedere demonstratie voor de vrijheid / tegen de lockdown.
   Het is gewoon een keer klaar.
   De gemeente Reeuwijk had een stel picknick tafels afgezet in de vrije natuur. Vraag me af of ze zelfs in de sovjet unie zo ver gingen.

   If people have nothing left to lose they loose it.
   En ook JIJ Mark R hebt in 2030 NIETS meer

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. "Ik vraag me zelfs af of ze weten wat er exact speelt, laat staan dat ze iets weten over de WEF en hun plannen"

   Deze gasten uit Urk plunderen niet. Ze verzetten zich tegen de kwalijke lockdown en de kwalijke PCR testen. Deze gasten zijn spot on en hebben mijn respect.

   Waarschijnlijk zijn ze wel of gedeeltelijk op de hoogte. Nogmaals Urk weet wat er met de visserij is gebeurd. Je hebt ook nog zoiets als onderbuik gevoel. Iets is pluis of is niet pluis. PCR testen en lockdown zijn niet pluis. Ze voelen dat. Ze hebben gezond verstand.

   De PCR test is een mega fraude. De "besmettingen" worden als reden gebruikt voor de maatregelen. Het enige wat je meet is dat je in het verleden of nu 1 of ander virus hebt gehad. Het kan niet eens meten wat je hebt gehad. Ze kunnen het aantal positieve testen of "besmettingen" naar gelieve omhoog of omlaag brengen en ons vast zetten en ons weer vrijheid geven.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Florida Bank Closes Donald Trump’s Accounts Without Explanation, More Banks Promise To Follow
  https://www.infowars.com/posts/florida-bank-closes-donald-trumps-accounts-without-explanation-more-banks-promise-to-follow/

  Ze maken Trump af. Een waarschuwing naar iedereen die het in zijn hoofd haalt om op te gaan voor het presidentschap van Amerika.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook Hugo de Jonge heeft het lastig met de beantwoording van vragen over #ivermectine. Hij heeft “afstemming” (?) nodig.

  https://twitter.com/annstrikje/status/1353295858658390024

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ivermectin is effective for COVID-19: real-time meta analysis of 35 studies

   https://ivmmeta.com/

   Verwijderen
  2. Afstemmen is alleen nodig als de waarheid niet verteld kan worden.

   https://twitter.com/Edvdijk/status/1353299871281934338

   Verwijderen
 9. Kijk er bijna niet meer naar, en begreep vanavond weer waarom. Anechien Steenhuis noemde het door de staatshyena's in de rug trappen van de vreedzame demontrant "een arrestatie" met een stalen gezicht. Vanavond in het 8 uur staatssjoernaal. Niemand gelooft ze nog. Het gaat nu hard bergafwaarts voor de NOS en Rutte.
  https://twitter.com/BlikopNOS/status/1353448688933359616

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Opgepakt", noemde de neiuwslezeres het. Dacht haar even te horen slikken voordat ze dat woord kon uitspreken.

   Verwijderen
  2. Ohh, was het "opgepakt"? Dank voor de aanvulling / correctie. Maar begrijp dat het jou ook opviel, Dawg, die "verharmlosing" van Annechien. Ik meende zelfs een vreemd lachje te herkennen bij het element.

   Verwijderen
  3. Ik heb die Annechien geen minuut kunnen pruimen. Verschrikkelijke stem en verschrikkelijk voorkomen

   Verwijderen
 10. In het vorige draadje zette ik dit grafiekje:

  https://twitter.com/NorthmanTrader/status/1352928898347126785/photo/1

  Laat zien dat M1, de hoeveelheid chartaal en giraal geld in handen van
  het publiek in de VS, het afgelopen jaar met 72% toenam.

  Hier het plaatje van de ECB.

  https://twitter.com/Schuldensuehner/status/1351541678402895875/photo/1

  Zelfde beeld Print or die. Centrale banken 'printen' als gekken om een ineenstorting van het schuldencircus te voorkomen. 2208 verbleekt met wat er momenteel plaatsvindt.

  Ik doe een boude uitspraak. COVID is de sideshow die de financiele ineenstorting die gaande is moet camoufleren.'Ze Great Reset' van Schwab's WEF, en alle andere narratieven die daarom heen cirkelen, zijn georchestreerde dwaalsporen. Alle wereldleiders zijn aan boord. Niemand zit te wachten op een totale wereldwijde economische implosie en de complete anarchie die daar het gevolg van zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR

   Dat printen begon al na de zomervakantie van vorig jaar. Op de interbancaire markt schoot de rente naar 10%. Dat is een teken dat de banken elkaars solvabiliteit niet meer vertrouwen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. de grote vraag, waarom de corona crisis. Dankzij corona kan er door het bijdrukken een instorting worden uitgesteld en kunnen de controlemechanisme uitgetest worden.
   Dan zou de klap eind dit jaar moeten vallen als de verplichte vaccin registratie is uitgerold en de orde troepen gezuiverd.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @ SDR

   [2019 bedoel je?]

   Ja, 2019. Alweer bijna 1,5 jaar geleden. September 2019. De FED moest in een week tijd via repo's iedere dag rond de 100 miljard in de algemene banken pompen. Tot maart 2020 zou er op die manier voor biljoenen aan liquiditeit in het bancaire systeem gepompt worden. Ik denk dat het de insiders toen wel duidelijk is geworden dat het een illusie was dat de VS ooit nog zou kunnen ontsnappen aan QE en dat de dollar toast was.

   Toevallig vandaag op Willem Middelkoop's Twitter het tica-overzicht. Dit is een document waarop je het buitenlandse houderschap van Amerikaanse staatsschuld per land kunt zien.

   https://twitter.com/LynAldenContact/status/1353414780602753026

   Normaal gesproken vlucht internationaal beleggerskapitaal bij grote crises altijd massaal in Amerikaanse staatsschuld, maar dat is vorig jaar niet gebeurd. Als de Amerikanen hadden gehoopt met COVID19 zo'n vlucht op gang te brengen en op die manier de positie van de dollar te verstevigen dan moeten ze toch wel enigszin teleurgesteld zijn.

   Verwijderen
  9. [de verplichte vaccin registratie is uitgerold]

   maar waarom dit? In Nederland bijvoorbeeld staat (op illegalen na) iedereen al geregistreerd bij de overheid. Iedereen heeft al een nummer. Wat voegt die vaccin registratie toe?

   Waarschijnlijk zal het een verplichting worden of biomarker die ten alle tijden getoond moet kunnen worden, tegelijkertijd kan het afstand uitgelezen worden. de technische mogelijkheid is nu al met onze slimme telefoons maar schijnbaar is dat niet voldoende. Behalve om geld en totale controle kan ik geen reden bedenken waarom de corona zo lang en globaal wordt uitgemolken.
   Ik zag vandaag een interview bij P&W 12 jaar geleden van midas dekkers over de mexicaanse griep, alle fouten van toen worden herhaald, vreemd.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Covid is nodig oa :
   om een totalitaire top down maatschappij te creëren.
   Midden en klein bedrijf de nek om te draaien. (van Kapitalisme naar stake holder kapitalisme)
   Om de WEF oligarchen te verrijken en ons te verarmen.
   5G uit te rollen
   Populisme de grond in te boren (letterlijk)
   Maw voorbereiding op de great reset en de build back better (4e industriële revolutie)

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Dank je wel voor je compliment voor mijn bijdrage SDR.

   Zou uiteraard toch wel doorgaan, maar nu blijft het onder de radar. Vergeet niet dat er heel wat 5G palen de fik in gingen voor corona. Maar goed Corona is daar inderdaad niet speciaal voor in de markt gezet.
   5G gaat wel een belangrijke rol spelen in de 4e industriële revolutie en om dat te bewerkstelligen is 5G essentieel. Vandaar dat ik hem erbij gezet heb.

   Verwijderen
  15. Al de maatregelen die je nu ziet hebben tot doel om de 17 SDG doelen van agenda 2030 te realiseren.

   Verwijderen
 11. Censuur
  De censuur op de bekende platformen wordt met de dag erger, dus als je links plaatst naar bijvoorbeeld twitter, dan zie je dat er veel trol commentaren staan van bruikbare idioten. Veel accounts van wakkeren zijn al verwijderd en alles wat negatief is over coyona, pcr tests, 5g, klimaat enz. wordt direct verwijderd, dus is het niet zo gek om steeds meer positieve reacties over politie-optredens te lezen, die ons neerzetten als wappies of neo-nazies, terwijl ze dat natuurlijk zelf zijn. Alles voor ze kreet rezet of building back better.
  Ik download tegenwoordig direct alle interessante video's, want vaak zijn ze binnen een paar minuten verdwenen, zoals ook de alles zeggende video van Blckbx: “Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min”. Deze video heb ik al veel kenissen mee wakker geschud en is echt een aanrader. Nu nog wel te bekijken op diverse vrije video-platforms, maar dat zal waarschijnlijk ook niet al te lang duren, want de waarheid mag niet meer uitgesproken worden, dus zullen platforms als bitchute, ugetube, rumble enzo. binnenkort ook wel niet meer te bereiken via DNS, ofwel het webadres. Ik raad ook iedereen aan om van alternatieve kanalen de ip-adressen op te slaan, die zijn wat lastiger te blokkeren. Op platformen als Wordpress, Blogspot zullen binnenkort de alternatieven ook geblokkeerd worden, dus ook @Blik zal binnenkort het slacht-offer worden.
  De video hierboven genoemd is op rumble al ruim 180.000x bekeken: Wat staat er op het spel?! De beste update in 50 min
  Als voorbeeld van hoe ver ze al gaan met de censuur: vandaag probeerde ik eerst via whatsup een video naar kenissen te sturen, over wat er precies op de wattenstaafjes zit, die voor de RT-PCR test gebruikt worden, maar whatsup veranderde steeds de link. Vervolgens via de email verstuurd, maar iedereen met een hete meel account ontving de email niet. Het was een video, die ik bij niburu tegenkwam in het artikel: Waarom lopen ze zo te drammen met die PCR test? De link probeerde ik te plaatsen, maar ook dat lukte niet. In die video zie je, dat er levende en bewegende Morgellons (Nanobots) op de staafjes zit.
  Ik heb een paar jaar geleden hier ook al gewaarschuwd, dat censuur steeds meer voorkomt. Ook de views van joetroep video's worden gemanipuleerd, maar ook bezoekers aantallen wordt mee gerommeld, zodat mensen denken, dat er steeds minder bezoekers komen. We leven al een tijdje in het chinese model....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Politie begint het geweld steeds zelf:
  https://www.youtube.com/watch?v=ln9c-NF_VYE&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "het schuim van de aarde" - Grapperhous.

   Verwijderen
  2. ik heb het ook gezien hoor. Voordat ze het museumplein schoonveegde werk er allemaal vuurwerk afgestoken en vuurwerk bommen gegooid door de Romeo's. Gelijk daarna kwamen de ME iedereen van het plein verjagen. Een false flag dus.

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoe nu verder na 'heftigste rellen in 40 jaar'?

  https://nos.nl/artikel/2365953-hoe-nu-verder-na-heftigste-rellen-in-40-jaar.html

  De provocaties zijn geslaagd. Maar eens afwachten hoe de staat het ijzer gaat smeden met meer repressie.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Belangrijke toespraak, niet vanwege onbenullige inhoud maar als stap in de informatieoorlog. Rechtsstaat is het officiele verhaal, kritiek is desinformatie. Rechtsstaat handhaven=kritiek uitschakelen."

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1353639288798380038

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.nieuwsbzk.nl/toespraken/1867768.aspx?t=Desinformatie-als-bedreiging-van-onze-rechtsstaat

   Door onze minister van nepnieuws.

   Verwijderen
 16. Zou de avondklok de druppel zijn die de emmer doet overlopen?

  Of zijn die relschoppers die gisteren (en vandaag) bezig zijn ook georkestreerd door het regime ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou me absoluut niet verbazen als BLM achter de plunderingen zit.

   Verwijderen
 17. "De reacties onder deze tweet zijn hemeltergend dom en wreed. in een democratie geef je de Staat het geweldsmonopolie in ruil voor bescherming. Niets meer en niets minder. Dus als je zaak geplunderd wordt verdien je bescherming. Hier misbruikt de Staat het haar gegunde alleenrecht"

  https://twitter.com/georgevanhouts/status/1353667045771063297

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Is dit meisje een gevaar voor de democratie? Ik word persoonlijk banger van de vele mensen die enthousiast zijn over dit politiegeweld. Blijf nadenken mensen. Beschaving is een akelig dun laagje vernis."

   https://twitter.com/hugovdwedden/status/1353627348785131520

   Lees de commentaren en huiver. Nederland is nu al rijp voor een politiestaat. Wat zeg ik, we verdienen het gewoon.

   Verwijderen
  2. Dat arme meisje maakt op akelige wijze kennis met het fascistische regime.
   Die kennis deed ik op 5 Mei op toen ik werd opgepakt met mijn klimaat optimisten shirt. Hij daar met dat shirt wil ik hebben beval de hulp officier van Justitie. Er is geen plaats meer voor vrije meningsuiting. Covid is het startschot geweest om het fascistische/corporatistische regime (wat altijd onzichtbaar aanwezig was) in de maatschappij te zetten.

   Verwijderen
 18. Held Willem Engel:
  Weltschmerz Oudjaarsinterview met Willem Engel door Martina Groenveld
  https://www.youtube.com/watch?v=J24eVw6vey0&t=1528s

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wint of verliest Mark Rutte (en het kartel) op dit moment aan populariteit?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fauci Now Pushing “Double Masking”
  https://www.infowars.com/posts/fauci-now-pushing-double-masking/

  Je krijgt de tirannie over je heen die je accepteert.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Afsplitsing en burgeroorlog staat Amerika te wachten.

  https://www.voltairenet.org/article211982.html

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vreselijke domheid...paarden met spekglade hoefijzers over de stenen jagen vanwege relschoppers dieren mishandeling is het paarden worden afgericht en doen dit absoluut niet omdat ze dit leuk vinden..politie ruiters moeten zich schamen..in 1 woord WALGELIJK!

  BeantwoordenVerwijderen