zaterdag 16 januari 2021

"China omsingelt VS met troepen in Mexico en Canada - Oorlogssituatie!" (?!)

"China omsingelt VS met troepen in Mexico en Canada - Oorlogssituatie!"

We bedenken het niet zelf, maar hoorden Micha Kat dit vertellen op zijn site met Wouter Raatgever. De laatste stelde geen kritische vragen, maar was direct onder de indruk: "Zoo!"

Wij zijn natuurlijk direct gaan zoeken op internet, maar behalve een hoax-alert betreffende dit onderwerp, kwamen we niks tegen.

Wij dachten altijd dat de VS/Israël de wereld in een ijzeren militaire greep probeerde te houden met continue agressie en oorlogsinitiëring, en ontelbare bases van Korea tot Georgie en van Gwam tot Estonia. Maar nu lijkt het, als we mogen afgaan op deze uiterst allarmerende berichten, dat het omgekeerd is en dat juist de VS omsingeld worden aan hun grenzen en onder vuur liggen, en wel door de Chinezen. Dat hebben die Chinezen dan knap in het geheim voor elkaar gekregen. Iemand die meer weet van de Chinese troepen in Mexico?

Update:
Vrijland ziet een interventie in de VS aanstaande, maar niet door Chinezen, maar door Israël. (Is die trouwens niet al gaande, als je o.a. ook kijkt naar de kapitaaloverdracht VS-> Tel Aviv?)

Laat in de comments weten welk scenario jij het meest realistisch acht.


Nu is Blik redelijk ingevoerd in Mexico, maar het nieuws van Chinese troepen in het land van fiësta en Mariachis, om zodoende de VS te omsingelen, is ons ontgaan. Wie schijnt ons bij?

12 opmerkingen:

 1. .. ja maar ze zijn geheel voorbereid als je deze wat onduidelijke uitzending volgt ; BIGTIME!!
  https://www.bitchute.com/video/8dyYstgZEbcB/

  na het luisteren hangt te bekje wel open van dit global oorlog verslag !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een Trump storm in een glas water. No big time dus.

  There is no legitimate evidence that an employee of the Italian defense company Leonardo SpA interfered in the 2020 U.S. presidential election.

  En dat China Amerika omsingelt...……..daar heeft China helemaal geen behoefte aan.
  Micha Kat met zijn pedofiel theorieën en kanibalisme theorieën ben ik niet zo fan van.
  Allemaal misleiding wat van hem uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Up to 20,000 National Guard members will be armed to provide inauguration security
  https://www.msn.com/en-us/news/us/up-to-20-000-national-guard-members-will-be-armed-to-provide-inauguration-security/ar-BB1cJfSz

  Wat denk je hiervan?
  Denk je nu echt dat er 20.000 National Guard members nodig zijn voor de virtuele inauguratie van Biden?
  LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump gaat waarschijnlijk de noodtoestand uitroepen. We zullen het zien.

   Verwijderen
  2. Of niet. Dan is zijn is de National Guard het symbool van de autoritaire top down regime waar nu alle (democratische) westerse landen in zitten.

   Verwijderen
 4. De oligarchie heeft de Chinese troepen nodig als de 75 miljoen Trump supporters zich niet laten ontwapenen. Ze gaan er niet van uit dat het amerikaanse leger op hun eigen mensen gaat schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom is Blik verbaasd over Chinese troepen? Biden is toch hun zetbaas. Die hebben ze niet voor niks gepaaid met miljoenen. Blik weet toch dat de oligarchie het Chinese model over de rest van de wereld wil uitrollen. De afgelopen 40 jaar heeft de oligarchie china opgebouwd en Amerika afgebouwd.

   Verwijderen
 5. @Dawg,
  De demo is afgelast. Maar ga je morgen nog naar het museumplein?
  Zien we nog wat gelijk gestemde mensen wellicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik schamperde in de vorige post dat oudjes doodgaan met of zonder vaccinatie. Maar in Noorwegen is het vaccine nu toch echt een issue

  55 Americans Have Died Following COVID Vaccination, Norway Deaths Rise To 29
  https://www.zerohedge.com/covid-19/55-americans-have-died-following-covid-vaccination-norway-deaths-rise-29

  Wat is nieuw. We weten dat Bill de oudjes zo snel mogelijk dood wil hebben. Weet je hoeveel leraren je kunt aannemen voor het geld wat je besteed aan de oudjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijkbaar zit Oli op de lijn Kat, en is hij niet verbaasd over Chinese troepen in Mexico. Waar zitten die dan Oli, kom eens met wat info dan. Zitten ze in Baja Callifornia? Of Sinaloa? Of Jalisco? Of in Quintana Roo? Misschien in Nayarit? Of toch in Veracruz?

  We zijn hier allemaal enorm benieuwd; is er eens een keer nieuws, dan willen we het weten ook! Chinese troepen in Mexico! Want het is toch geen broodje Aap verhaal mogen we hopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die info heb ik niet geef ik gelijk toe. Ik zeg alleen dat ik niet verbaasd zou zijn als er Chinese troepen in wat voor vorm dan ook in Mexico zouden zijn. We weten dat Biden de grootste vriend van China is. MCGA.

   In de uitzending van Willem Engel was een Deense vrouw die vertelde dat er Duitse politie agenten in Denemarken een demonstratie neersloegen.
   Ik geef dit aan dat de Oligarchie mensen uit andere landen gebruikt om hun agenda uit te rollen

   P.s. Waar is je reactie dat ik een samenvatting van die goede documentaire heb gemaakt?

   Verwijderen
 8. Hmmmm

  Jensen gelooft ook niet in de protesten (net als Blik). Aan de andere kant zegt hij dat we hier niet uitkomen zonder een gevecht.

  Weet iemand hoe ik dat moet interpreteren?

  BeantwoordenVerwijderen