dinsdag 26 mei 2020

Wit Rusland zet Corona-beleid Nederland in zijn hemd

Je zou verwachten dat cameraploegen afreizen naar Wit Rusland om te zien hoe het land daar in elkaar klapt als gevolg van hun "onverantwoorde" Corona "beleid", of juist omgekeerd, om aan te tonen dat nauwelijk lock-down er voor zorgt dat een samenleving gewoon door functioneert en niet gedeeltelijk in elkaar klapt zoals in Nederland.

Nou, het is dus dat laatste. Geen hysterie, geen anderhalve meter politie, gewoon voetballen, gewoon publiek erbij, gewoon samen juichen, knuffelen, handen schudden. Gewoon menselijk. En dan niet zoals Luc de Jong daarna excuses aanbieden dat je met een paar man een hapje hebt gedaan. En, belangrijk, dus ook niet meer Corona doden. En ja, ze doen wel iets; ze meten de temperatuur. Maar is er iemand die denkt dat er naar die temperatuur gekken wordt, of dat er 1 persoon naar huis is gestuurd? ook delen ze wat druppels desinfectant uit. Is er iemand die denkt dat dat enig nut heeft in het algemeen, en voor de stadion bezoekers in het bijzonder, behalve dat het de bacteriehuishouding van je handen in de war schopt?

Ondertussen floreert de Belarus competitie; is het inmiddels de meest gewaardeerde en die met de meeste sfeer van Europa. In de Eredivisie wordt inmiddels geen sportieve, maar enkel nog een juridische strijd gevoerd op leven en dood. Zelfde gaat in de rest van Nederland gebeuren, als de rekening voor de Corona hysterie op tafel komt. Moeten de boeren een deel van hun land afstaan? Of vermogenden boven een ton op hun bankrekening 15% per jaar afdragen? Of gaat de BTW op basis-produkten van 9 naar 15%?Wat hebben Wit Russische mannen, dat Nederlandse Eredivisie voetballers niet hebben? Waarom kunnen zij hun competitie gewoon met publiek uitspelen en hun cup-finale spelen zoals hierboven? Terwijl de Eredivisie zich tot September thuis laten vastzetten door hun "vertegenwoordigers"? Het is allemaal zo voorspelbaar dat de Nederlandse media Wit Rusland nu mijden als de pest. Blik is het enige medium in het Nederlandse taalgebied dat rapporteert over het succes van Belarus en het succes van een nagenoeg 0,0 lockdown. Het succes van vrijheid. Het succes van dwangvrij. Het succes van de menselijke maat. Het succes van rot op met je anderhalve meter hysterie. Het succes van gezond verstand. Het succes van geen boetes oplopend tot 4000 euro voor het uitbaten van je cafe. Etcetera. Nederlandse fake-media mijden Wit Rusland als de pest. Omdat Wit Rusland de corona-hoax uitelkaar doet spatten. Met net aan 190 met Corona overledenen op een bevolking van 10 miljoen. Dat is minder per capita dan Nederland. En zonder dwang-lockdown! Natuurlijk blijven de Nederlandse fakenieuws media daar ver van weg! "Ohh Hans, 190 doden in Belarus omdat ze geen lockdown hebben, en ze zitten daar gewoon samen in het stadion!!!"

4 opmerkingen:

 1. Humor heeft die Huib wel.
  Niet normaal dat Nederland niet gewoon normaal kan blijven doen ipv allemaal achterlijke maatregelen naleven.
  Ik beheers de taal niet anders was ik al vertrokken naar wit Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Duidelijk bewijs dat de groeps-immuniteit werkt, voor zover er al sprake is van een "dodelijk" virus, maar eerder van een, misschien dan wel nieuwe, griep.
   En het zoveelste bewijs dat straks HellGates niet hoeft af te komen met zijn ziekmakende spuitjes, omdat nu wel bewezen is dat hij daarmee A}veel te laat komt en B} de 'problemen' zichzelf hebben opgelost.

   Ook het dragen van mondkapjes is niet zo een goed idee:
   Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Je beschadigt je lichaam’ want je maakt je juist vatbaar voor welke ziekte dan ook als je bezig bent je eigen lichaam langzaam te vergiftigen.

   Straks weer veel meer zieke mensen en dan krijgt corona natuurlijk de schuld en spreken ze van de 2e golf die er MOET komen, anders kloppen de beelden niet meer, ondanks de sterk dalende cijfers, weken NA Moederdag toen voorspeld werd dat er nu minstens een grote stijging in de gevallen zou komen.
   Mooi niet dus.
   Maar de spuitjes moeten straks wel verkocht worden, hoe dan ook.

   Verwijderen
 2. Maar aangezien het corona tijdperk langzaam maar zeker een roemloze dood sterft (na VC wordt straks het lachertje van de eeuw)maar nu een radeloze bevolking achter laat die niet meer weet wie of wat ze moeten geloven, gebeuren er aan de andere kant zoveel andere zaken die tot nu toe zwaar onderbelicht zijn gebleven zoals dit nieuws uit Syriƫ:
  Oorlogseconomie drijvende kracht Syrische rebellenbewegingen
  En hier is in de westerse media geen enkele aandacht voor omdat duidelijk is dat 'het westen' op het verkeerde paard gewed hebben en nu, door het dood te zwijgen, ze denken hier gemakkelijk mee weg te komen.
  Mooi niet, want straks gaan er toch vragen gesteld worden in die richting, zoals: wat hebben "wij" daar dan in hemelsnaam allemaal uitgespookt en waarom hebben we die 'oorlog' verloren en wat heeft dat niet allemaal gekost, als corona niet meer de boventoon voert.
  Verschuilen achter een 'zelf uitgevonden crisis' heeft niet het eeuwig leven en ze kunnen zich daar niet achter blijven verstoppen.
  Niet alleen Gates mag zich verheugen op zijn doop in pek en veren maar er komen er steeds meer bij die straks van deze eer mogen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt VC, voor corona en NC, na corona, voor alle duidelijkheid. Het blijft straks wel staan in de annalen van de geschiedenis als iets volgens mij, zeer beschamend, kort tijdperkje.

   Verwijderen