zaterdag 9 mei 2020

Jensen Sloopt Corona Hoax

De feiten, de cijfers, de context, de players, Jensen geeft het allemaal. 

De Corona Hoax wankelt. Mede dankzij Jensen. Het gaat gewoon niet houdbaar blijven. Mensen worden of wakker. Of ze zijn wellicht niet wakker maar gaan toch gewoon hun leven oppakken.

Rutte kan dan wel 1,5 Meter blijven roepen, samen met de zieltogende staatsmedia, en er nog meer politie en boa's op af sturen, totdat die mensen er ook geen zin meer an hebben om in Rutte's trieste theater tour als figurant op te treden. De Nazi-opmerking van Grapperhous in deze mei-dagen is een bizarre mijlpaal in deze Corona absurditeit. Jensen en zijn team van medewerkers en kijkers leggen de vinger op deze en meer zere plekken.Update Wit Rusland

Loekashenko overtuigd dat zijn land juiste route heeft gevolgd.

"Als er een tweede golf komt, dan zijn wij het land dat daar het beste op voorbereid is, maar laten we hopen dat hij niet komt, voor ons niet en voor andere landen niet."

"Wie is Moskou om ons de maat te nemen. Het zijn de landen die de hardste maatregelen hebben genomen die het meeste slachtoffers hebben."

"Het belangrijkste is niet het aantal besmettingen die dagelijks in de kranten staan overal, maar het voorkomen van slachtoffers. Mensen redden. Het laagste aantal slachtoffers is in Belorus."

"Van de burgemeester van Moskou, Sobyanin, gehoord dat het aantal mensen daar dat de IC verlaat nu groter is dan het aantal mensen dat er zijn intrek neemt. Dat is een goed teken."

"We gaan door op deze weg, en zeker dat we over een maand dit Corona virus vergeten."

"Pas daarom goed op jezelf en op je naasten en geliefden. Helpers worden door God geholpen."

Commentaar Blik op NOS-Journaal

Jensen meldt in zijn laatste show hierboven dat Noord Korea vrijer is dan Nederland. Zou kunnen, maar van Wit Rusland weten we het zeker. Loekasjenko word hier te lande afgeschilderd als een brute dictator, maar bij wie krijgt u nou de rillingen en bij wie een warmer gevoel, bij Rutte of Loekasjenko? Bij Rutte die dreigt met zware straffen voor de niet-mondkap-dragers in het OV, en die nu al zware straffen uitdeelt als u iemand knipt of te dicht bij een vriend staat of demonstreert. Of Loekasjenko die niet meedoet met dit paniekvoetbal?
In de Wit Russische voetbalcompetitie heeft Energetika in een heerlijke pot Sloetsk verslagen vrijdag 8 Mei met 2-1. Tewijl de bange Eredivisie-spelers terecht veel salaris in moeten leveren vanwegen niet werken, wordt de Wit Russische competitie, als enige doorspelende voetbalcompetitie in Europa, steeds populairder.

69 opmerkingen:

 1. Millions predicted to develop tuberculosis as result of Covid-19 lockdown
  https://www.theguardian.com/global-development/2020/may/06/millions-develop-tuberculosis-tb-covid-19-lockdown

  Door de lockdown gaan miljoenen mensen TB ontwikkelen en meer dan een miljoen zullen hier aan sterven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch, misschien valt dat mee. Toen ik in de jaren 80 in Iran was kreeg ik ook een vaccin tegen verre buitenlandse ziektes. (daar kwam je niet onderuit).
   Jaren later toen bij een gewone controle er longfoto's gemaakt werden bleek ik drager te zijn van TBC. Paniek daar, want dat lijkt nogal besmettelijk te zijn, totdat ze er achter kwamen dat het een soort residu van dat vaccin was er er dus niets aan de hand was.
   Of dat hier nu ook het geval is weet ik niet, maar wat ondertussen wel duidelijk is dat is hoe gemakkelijk het is om paniek te zaaien en dat het ook nog eens werkt bij het grote publiek.

   Verwijderen
 2. Hier nog een land, wat succesvol is, zonder lockdown. https://www.mo.be/nieuws/taiwan-bewijst-dat-democratie-geen-belemmering-voor-aanpak-corona

  Maar dan moet je tijdig reageren, grenzen op slot en testen en niet zeggen: Ach het komt misschien niet hier, het is maar een griepje, enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denken wir logisch, wie die Regierung. Wenn keiner mehr infiziert werden kann, müssen alle für immer zu Hause bleiben, damit Corona keine Comeback feiert!
  https://twitter.com/TeamKenFM/status/1258914958559121416

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Duitse Jensen: Ken Jebsen, KenFM. Spraakwaterval. Raak.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=110&v=mfHGKbI-K1Q&feature=emb_logo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Respect My "Authoritah"
  https://www.youtube.com/watch?v=HynR8guXC1I&feature=emb_title

  Die kapper in Nederland kreeg € 4000,- aan zijn broek omdat hij in de tuin wat mensen knipte een paar dagen voordat het mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Frauderende vaccin makers komen aan het licht in dit artikel en het blijkt dat
  Bill Gates het coronavirus wellicht heeft gecreëerd om de mensen te micro-chippen.

  Dit en andere verhalen is leesvoer waar sommigen hier zich de vingers bij zullen aflikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Rob Elens: Mijn behandelmethode mocht niet meer omdat er vaccins verkocht moeten worden. Zo zie je hoe fout Big Pharma en Bill and Melinda Gates foundation (tax exempt) zijn.
  Huisarts Rob Elens:
  "Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins."
  https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg

  p.s. Kinine mag hij ook niet voorschrijven.

  Wil je je beschermen tegen het virus.
  www.zelfzorgcovid19.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. p.s. Hij zegt ook nog iets belangrijks en dat is dat er nog nooit een RNA vaccin is gemaakt. Niet voor HIV en niet voor Zika of Ebola. Je hebt minimaal 5 jaar nodig om een goed en goed getest vaccin te maken. Pff...we zitten hier op onbekend terrein en dan moet er in record tempo een vaccin op de markt komen.

   Verwijderen
  2. Hij zegt nòg iets bijzonders: dat hij pro vaccins is. "Ik zag in Afrika hoe de mazelen vreselijke tekeer gaan."

   Verwijderen
  3. Je bent onnozel JV. Het gaat over het vaccin voor Covid 19. Zie commentaar wat ik geschreven heb.

   Elens zegt juist dat zijn methode niet mag omdat er vaccins verkocht moeten worden. Waarom moeten er vaccins verkocht worden ? Omdat big pharma met Bill Gates voorop de media, RIVM, de virologen etc etc sponsoren.
   Bill Gates is niet slecht hoor. De wereld gaat in een depressie er sterven honderden miljoen mensen in de wereld omdat Bill Gates zijn vaccinaties wil verkopen.

   Verwijderen
  4. Het lijkt dat ze wel een Ebola vaccin te hebben. Maar Ebola is niet uit te bannen.
   https://www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2019/06/waarom-lukt-het-wetenschappers-niet-om-ebola-uit-te-bannen

   Daarom ben ik ook sceptisch over vaccinaties. Het is maar de vraag of ze helpen en er kleven risico's aan. Bill Gates denkt aan 700.000 slachtoffers als de wereld zijn vaccin gebruikt. Waarom zijn vaccin producenten niet gerechtelijk aansprakelijk?
   Dat antwoord laat zich makkelijk raden!

   Verwijderen
 9. Ik Ben een fan van Ron Elens.

  Hij geeft een goed interview aan De Blauwe Tijger.

  Elens is goed geinformeerd. Weet ook van de iondewrzoieken die aantonen dat HCQ géén hartstilstand doden gaf, ooit ! ( Terwijl dat nu zo ongeveer hèt argument is tegen HCQ.)

  Maar ook hij is negatief over Gill Gates, net als Tom Zwitser.

  Edoch: Gisteren zag ik deel 2 van Corbettt, die zeer fanatiek probeert om Gates te beschuldigen.

  Nog steeds geen spoortje van wrong doing door Gates of zijn Foundation.
  Helemaal NIKS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om een oordeel over Gates te krijgen is het niet slim om naar een partijdige bron als Corbett te kijken. Hij zit in een kamp. Als je in zijn kamp zit is alles prima; als je in het tegenkamp zit helemaal niet!

   Waarom moet men in een kamp zitten?

   Keer op keer blijkt dat zelfs zeer intelligente 'kampers' de plank dramatisch misslaan (BEIDE kampen!).

   Wees geen kamper, wees geen smurf, of een op hol geslagen kuddedier! We hebben 1.5 Kg hersenen. Gebruik ze...

   Verwijderen
  2. Rootman,

   Corbett heeft aangekondigd dat hij Gates zal gaan ontmaskeren in een aantal video's.

   Hij heeft er nu 2 gepubliceerd.
   In die 2 video's heeft hij nog niet één voorbeeld gegeven van de boosaardigheid van Gates.

   Ik vind het juist heel productief als iemand zegt: Ik sta in 'kamp A' en wil X bewijzen.
   En dat 'kamp B "als een advocaat argumenten voorlegt die het tegendeel van X bewijzen.

   Ik heb dus als hypothese het volgende geformuleerd:

   "Gates krijgt er elk jaar 2 miljard $ bij en heeft zich voorgenomen daar iets goeds mee te doen. Hij ziet de onzekerheid van arme mensen als de oorzaak van overbevolking en dat is dan weer de oorzaak van veel ziekte, honger en ellende.
   Hij zegt: als we middels vaccins mensen beter laten overleven zullen ze minder kinderen maken. Om dat doel te bereiken pakt hij het heel groot aan. Hij koopt ook publiciteit bij grote media.

   Tot zover is hier niks op aan te merken. Ja, vaccinaties hebben soms een negatieve bijwerking. Ja, als te weinig mensen het vaccin nemen, verlies je het voordeel van herd immunity ( voor de mensen die om gezondheidsreden het vaccin niet mogen nemen) En zo zijn er nog zeer veel haken en ogen.
   Voorlopig denk ik dat Gates Goed werk doet.
   Dat is mijn hypothese.
   Nu wacht ik op de falsificatie.

   Nu wacht ik op harde bewijzen dat Gates stiekem heel boosaardige en moorddadige plannen heeft om daarna nòg veel rijker te worden dan hij nu al is.
   Maar die bewijzen komen maar niet. Wel veel modder en taarten voor Gates, van lieden die al denken dat ze de wereld een dienst bewijzen met het tekenen van 2 houten Klaasen. Dat niveau.

   Verwijderen
  3. Wie is positief over Bill Gates?

   Verwijderen
  4. Ikke NIET. Kijk wel uit zeg.
   Maar stroman Jansen wel.

   Verwijderen
 10. Vroeg of laat komt de grote vriend van Boer "Verheul" toch op het juiste bankje terecht:
  "They demanded the relevant government documents proving that all federally approved vaccines had been tested for quality over the past 32 years — and there were NONE! Zero, zilch, nada!"
  Jouw vriend is geen filantroop, maar een groot geld verdiener. Zogenaamd veel geld wegschenken maar er straks een veelvoud voor terug krijgen. Dat mag, maar niet als het zware verminkingen of zelfs voor doden zorgt, maar boer Janssen heeft daar blijkbaar geen problemen mee en gaat daar blijkbaar met plezier in mee door hem te blijven verdedigen.
  Straks zien we hoeveel doden het GEVOLG zijn van het angstzaaien van o.a. boer Janssen en als je zijn exelprulletjes mag geloven zal die lijst heel lang zijn.
  Spock zei het al: Live long and prosper, maar zoiets moet je verdienen. Of de boer het verdient................?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, krijgt Bill Gates geen geld meer van de Amerikaanse overheid?

   Sinds wanneer krijgt Gates geld ?

   "" Jouw vriend is geen filantroop, maar een groot geld verdiener. Zogenaamd veel geld wegschenken maar er straks een veelvoud voor terug krijgen.""

   Dat beweren jullie. Maar ik wacht al enkele weken op een allereerste flintertje bewijs.

   Verwijderen
  2. Jij weet er blijkbaar alles over hoe je miljardair moet blijven. Daarom werk je nog ruim na je pensioengerechtigde leeftijd, maar dat interesseert mij verder geen zak.
   Gates strooit jou niet enkel zand in de ogen maar ook nog eens een volle lading koeienstront.
   Jij geloofd toch ook meteen wat jouw vriendjes allemaal uitvreten en heb je daar bewijzen van of zijn dit ook enkel jouw fantasierijke beweringen?
   Ik beweer niks, de feiten spreken voor zich, maar dan moet je wel het lef hebben om die op een rijtje te zetten en dat lef heb jij NIET boer Janssen, jij leest enkel wat jou goed uitkomt en de rest trek je in het belachelijke. Waar heb ik dit nog meer gehoord?

   Verwijderen
  3. Laat ons eens kijken of Matt iets zinvols te melden heeft.
   Ik zal elke regel becommentariëren.

   Jij weet er blijkbaar alles over hoe je miljardair moet blijven.
   Ik ben geen miljardair, maar wel miljonair. Geen cent schuld bij de bank. Wat heeft dat alles met Bill Gates te maken?

   Daarom werk je nog ruim na je pensioengerechtigde leeftijd, maar dat interesseert mij verder geen zak.
   Alsdd het je niet interesseert, waarom schrijf je het dan ? Om te suggereren dat ik moet werken om te kunnen leven. Nee hoor. Ik heb mijn leven lang met plezier gewerkt, en vind het leuker om door te gaan dan om te stoppen. Een luxe waar ik dankbaar voor ben.


   Gates strooit jou niet enkel zand in de ogen maar ook nog eens een volle lading koeienstront.
   Ik vraag alleen: Maakj jullie beschuldiging nu eens hard a u b. Jullie zijn zo banf dat je rechtrsstaat wordt afgenomen, maar je begint zelf met de afbraak: mensen aan de lopende band beschuldigen. Ik wacht al weken op 1 bewijsje.

   Jij geloofd toch ook meteen wat jouw vriendjes allemaal uitvreten en heb je daar bewijzen van of zijn dit ook enkel jouw fantasierijke beweringen?
   Geen touw aan vast te knopen.

   Ik beweer niks, de feiten spreken voor zich, maar dan moet je wel het lef hebben om die op een rijtje te zetten en dat lef heb jij NIET boer Janssen, jij leest enkel wat jou goed uitkomt en de rest trek je in het belachelijke. Waar heb ik dit nog meer gehoord?
   WAAR lees jij die feiten? Waar heb je die op een rijtje zien staan?
   Of liever: een rijtje is overbodig: 1 feit stelt me al tevreden.

   Matt is een ondermaatse kletsmajoor.

   Verwijderen
  4. Boer Jansen voelt zich nogal verheven maar feit blijft dat hij het vertikt om zelf ook maar iets te onderzoeken en waarom zou ik dat voor hem doen?
   Bewijs het tegendeel als je het zo goed weet, maar wel uit ALLE links die hier geplaatst zijn, niet enkel die jou welgevallen.

   Ondermaats? nou Janssen, je durft nogal wat te beweren. ik ga me er bij neerleggen want tegen de 'redder der mensheid' kan ik niet tegenop: teveel arrogantie en psychopathisch (altijd gelijk willen hebben) gedrag.
   Dit zijn geen fantasieën maar ook keiharde feiten. Lees je eigen onzin maar eens terug over de jaren heen. Je zou wel eens kunnen verschieten wat jij hier al niet allemaal gespuid hebt.
   Hoeveel medestanders heb je eigenlijk op dit blog en hoeveel bezoekers krijgt jouw eigen antisemitisch haatblog eigenlijk Janssen? Denk daar maar eens over na en vraag je dan af of JIJ wel goed bezig bent in plaats anderen de grond in te boren met je betweterig gedrag.


   Verwijderen
  5. "1 feit stelt me al tevreden."

   RIVM krijgt geld van de B&M Foundation. Jaap van Dissel (RIVM) adviseert het kabinet. Grote evenementen worden niet meer gehouden tot er een vaccin beschikbaar is. Gates wil 7,5 miljard mensen laten vaccineren, niet voor hun veiligheid maar voor populatiereductie. Dat waren de woorden van Gates, die jij dan 'toevallig' of convinient, gemist hebt.

   Nagekomen:

   Bill Gates geeft geld aan het ANP.

   @Jan,

   Ik hen zo'n medelijden met je.

   Verwijderen
  6. Matt schrijft:
   "" en hoeveel bezoekers krijgt jouw eigen antisemitisch haatblog eigenlijk Janssen? ""

   Deze Matt haat mij. Dat blijkt uit elke post die hij plaatst.
   En hij haat de moslims.

   Op mijn blog schrijf ik kritisch over de joodse werkwijze.
   Lijkt me een humane plicht.

   Verwijderen
  7. Alle info die jij daar schrijft is me bekend, Joop.

   Noem me één feit dat incompatibel is met het streven van Gates, zoals ik dat in mijn post van 15.55 uur ( hierboven, vet gedrukt) heb beschreven.

   Verwijderen
  8. Ik 'haat' jou niet meer dan jij mij haat, meneer Janssen. Ik verdedig mij tegen jouw ongefundeerde aantijgingen als dat ik dom, onwetend, en een ondermaatse kletsmajoor zou zijn. Kijk eens eerst naar jezelf voor je over anderen oordeelt, valse redder.
   Humane plicht??? Voor een medestander van een vaccine moordenaar (700.000+ )ben je best wel 'humaan'. Vergeten hoeveel meisjes onvruchtbaar zijn geworden door zijn vaccins, tegen hun wil! Is dat humaan ??
   Duidelijk is dat jij geen kinderen hebt, Klootzak, anders piepte je wel anders.
   Ik hou nu de eer aan mezelf want hoe jij jezelf probeert schoon te praten gaat mij boven mijn pet. Ik praat liever met ECHTE mensen.
   Ik haat jou niet, MENEER verheul, ik wordt enkel misselijk van jou.
   Ik haat ook geen moslims, ik ken er persoonlijk en daar is niets mis mee. Waar ik wel op tegen ben zijn de extremisten die mij hun religie of ideologie dwingen tot mij te nemen en daar pas ik voor, net zoals ik er voor pas om in iedere jood een valserik te zien.
   Blijf jij maar in jouw zeer beperkte kringetje ronddraaien, Janssen, net als Joop heb ik medelijden met jou, net zoals ik ook medelijden heb met iemand die lijd aan dementie of Alzheimer.

   Verwijderen
  9. https://www.nytimes.com/2019/10/12/business/jeffrey-epstein-bill-gates.html

   Bill Gates grote maatjes met pedofielen netwerker Epstein.

   Verwijderen
  10. Matt schrijft: "" een vaccine moordenaar (700.000+ ) ""

   Waar kan ik dit verifieren?

   Matt schrijft: "" Vergeten hoeveel meisjes onvruchtbaar zijn geworden door zijn vaccins, tegen hun wil! Is dat humaan ? ""

   Wie kan me daar de bewijzen voor geven?

   Matt schrijft: "" Duidelijk is dat jij geen kinderen hebt, Klootzak, anders piepte je wel anders.""

   Ik stel vast dat ik geen klootzak ben, want ik doe mijn best om de waarheid te zoeken. Ik geef behoorlijk wat geld uit aan 'het goede doel', en vrijwel niks voor mijzelf.
   Jij - en de meesten hier- zijn alleen in de weer om hun zelfbeeld overeind te houden: de wereld moet passen in wat ze al denken dat de waarheid is.
   En ze willen àlle vrijheid !! Want anders zijn deze verwende kinderen niet tevreden.
   Kijk, dàt zijn voor mij klootzakken: "jullie kunnen barsten, De werkelijkheid kan barsten" :'Ik sta centraal."   Verwijderen
  11. Heb je nu nog niet in de gaten hoe belachelijk jij jezelf maakt Janssen?
   Denk jij nu echt dat het enkel om JOUW wereldbeeld mag gaan?
   Bekijk dan toch eens voor de afwisseling die video van Kennedy en weerleg wat hij daarin zegt.
   Dan het interview met Gates himself waar hij stelt dat de ontwikkeling van een vaccin 'gerust' voor 700.000 doden kan zorgen eer het veilig is en dan komt er een ander artikel waarin gezegd wordt dat die controles NOOIT plaatsvinden omdat Big pharma een te dikke vinger in de pap heeft en ze daardoor ALLE verantwoordelijkheid op de belastingbetaler kunnen afschuiven , diezelfde belastingbetaler die via subsidies die 'onderzoeken' mee gefinancieerd hebben.
   Zoek zelf eens, dan kom je dat over die foute vaccins wel tegen en wie dat allemaal financiert en er ook dik aan verdient.
   Misschien, heeel misschien kom je dan tot dezelfde conclusie.
   Dan doe je pas je best om DE waarheid te zoeken en niet enkel die 'waarheden' die enkel in jouw plaatje passen.
   Maar ik verwacht dat niet omdat de oogkleppen net als zijn mondmasker voor een vals beeld zorgen.
   En over welke 'goede' doelen heb je het dan? De postcode loterij, die geld geeft aan de Clinton kliek? Big pharma die jou straks gaan verplichten om hun spuit te krijgen die je dan zelf betaald hebt? MSM die jouw angst propaganda volop steunt? En dan nog steeds miljonair? Knap hoor!!
   Wat doe je eigenlijk op dit blog? Wie betaald jou?
   En dan nog zoiets raars, je zegt dat ik opkom voor mijn vrijheid. Wat is daar mis mee?? Zit jij liever in jouw roestige kooi gevangen en kijk je jaloers naar buiten om daar te zien dat er mensen zijn die van hun vrijheid genieten en dat ze die dus ook niet zonder slag of stoot laten afpakken.
   Je bent misschien GEEN klootzak, daar heb je ballen voor nodig.
   In België zijn ze het er al over eens: een tweede lock down gaat er NIET komen.

   Verwijderen
  12. In België zijn ze het er al over eens: een tweede lock down gaat er NIET komen.

   Dat is nog geen uitgemaakte zaak. Ze komen met een 2e golf om ons weer in onze hokken te krijgen. Ik verwacht dat die dodelijker zal zijn en dat de schaapje vrijwillig in hun hokken gaan zitten.

   Als ze niet met een 2e golf komen, dan gaan ze sowieso door met het afpakken van rechten, privacy en de verplichte vaccinatie, die ze zo belangrijk vinden. Hun doel is om ons zo veel mogelijk te verzwakken financieel, geestelijk en lichamelijk. Hoe zwakker we zijn hoe moeilijker het is om onze vrijheden terug te krijgen en hoe makkelijker we te beheersen zijn. Als we niet terug vechten wordt de strop steeds verder aangehaald.

   Verwijderen
  13. Onze tekenaar van Houten Klaasen is keihard voor ànderen.

   Hij mag alles beweren, en vind dat hij niks hoeft te onderbouwen.
   Ànderen moeten maar teksten zoeken die zijn beweringen staven.

   Zo werkt het natuurlijk niet.

   Ik zocht het stukje film waar Gates uitlegt hoe moeilijk het is om een Sars-Cov-2 vaccin te maken. Vond het niet,. Dan maar uit het geheugen.
   Het moet passen op allerlei rassen, leeftijden en klimaten. En dan zegt hij : ( Als ik me goed herinner) dat je niet meer dan 1op 10.000 mensen met fatale bijwerking mag hebben, want dan is het gebruik van zo'n vaccin niet ethisch haalbaar, zo begrijp ik.
   1 op 10.000 wereldbewoners; dat zijn die 700.000 doden waar Matt over spreekt.
   Maar stel dat Matt's dorp of stad zwaar wordt getroffen door Covid-19, en Gates komt langs en zegt: "Ik heb een vaccin, en dat garandeert je dat je geen Covid-19 krijgt, maar ik moet je waarschuwen : 1 op de 10.000 mensen sterft aan het vaccin.

   We weten al wat Matt zal zeggen: IK wil geen prik ! U bent een moordenaar ! U wil mij vermoorden !! En een week later is Matt dood.

   Ik zou zeggen: Graag mijnheer Gates, geef me uw vaccin.

   Dat is het verschil tussen een idioot en een verstandig persoon.

   Verwijderen
  14. Ik heb het intervieuw gevonden waarvan Matt zegt:
   "Dan het interview met Gates himself waar hij stelt dat de ontwikkeling van een vaccin 'gerust' voor 700.000 doden kan zorgen eer het veilig is "

   Ik begin het filmpje 1 minuut voor Gates over de 700.000 spreekt:
   https://youtu.be/EjgbMib36do?t=160

   Hij zegt: Dit vaccin moet vooral werkzaam zijn bij ouderen. Zij lijden het meest van corona. Dus moet je het versterken ( amp it up) En toch mag je bij niet meer dan 1 op 10.000 mensen bijwerkingen hebben. ( Hij spreekt niet over doden, hoor ik nu)
   En dan moet het ook nog passen voor de hele wereldbevolking, waaronder ondervoede mensen, zwangere vrouwen etc.
   Dat is een gigantisch moeilijke taak.

   Matt zuigt de beschuldiging dus uit zijn duim.

   Gates heeft vorig jaar nog 500.000 mensen het leven gered, maar Matt heeft wel vier cartoons met Houten Klaasen getekend. Gates kan dus nog niet tippen aan De Geweldige Matt.

   Verwijderen
  15. Op MSNBC zegt Gates tot mijn vreugde dat er vòòr er vaccins zijn, ook drugs zullen zijn die helpen: hij noemt met name HCQ !
   (Rob Elens was boos omdat de Volkskrant een artikel had over anti Corona middelen, en daar HCQ niet noemde)

   Gates komt er later zelfs nog op terug en zegt dat de uitslag van HCQ onderzoek later dit jaar komt.

   Scherp: https://youtu.be/TySmb2_kZj0?t=84

   Verwijderen
  16. JV gooit voor het gemak een hele geloofgemeenschap onder 1 noemer van slecht. Dat is het probleem met jouw gedachte.

   Die Joodse dokter die in New York meer dan duizend carona slachtoffers het redde leven is in jouw gedachtegoed ook slecht.

   Verwijderen
  17. "Onze tekenaar van Houten Klaasen"
   Als je jhiermee het cartoon over de demente schilderende boer bedoelt heb je volkomen gelijk, Janssen
   "schilderende" boer

   Verwijderen
 11. Oligarch deed hier verslag van zijn demonstreren in Den Haag, maar waarom zei hij niet dat ie was geïnterviewd door de NOS ?

  https://youtu.be/RMuMBGaHttM?t=384

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stem Baudet dus zet mij maar bij degene die in een Biowapen geloofd.

   Verwijderen
  2. Zoals gebruikelijk kom je weer met een heerlijk stukje MSM propaganda plaatsen. Ipv de propaganda te ontmaskeren.

   Verwijderen
  3. Het ging me er alleen maar om, om even jou in beeld te zetten.

   Verwijderen
  4. Dat is je dan niet gelukt, ik was het niet. Het is weer typisch een mooi stukje propaganda van de MSM.

   Nou ja mooi, Het is een grijs gedraaide plaat om een paar domme mensen voor de camera te halen om een beweging belachelijk te maken. Blijkbaar hebben ze niks nieuws.

   Als ik naar de commentaarsektie bekijk is er weinig waardering voor de MSM. Maar ja, jammer genoeg zitten er nog teveel schaapjes voor de TV.

   Verwijderen
  5. @ Oli

   [Het is een grijs gedraaide plaat om een paar domme mensen voor de camera te halen om een beweging belachelijk te maken.]

   Ja, standaard move. Ergerlijk, achterbaks, maar ook doorzichtig als je weet hoe de MSM te werk gaan. Eeen paar wappies voor camera slepen om een issue als complotthema te brandmerken en dat en passant dan ook nog even in verband te brengen met (verkeerd uiteraard) populisme. De centrale vraag bij 5G is alleen niet of het iets te maken heeft met corona, maar of het uberhaupt veilig is en of dat voldoende getest is.

   Verwijderen
  6. @ Dawg,
   Zo is dat. Gezondheidsrisico's is 1 En 2 5G gaat gebruikt worden om ons (nog meer) te controleren en belangrijker te beheersen.

   Verwijderen
 12. "Het is erg druk in de treinen naar het strand, we doen een dringend beroep op je om niet met de trein richting Zandvoort te gaan. Samen moeten we grote drukte voorkomen, de trein is even geen uitje."

  11:44 a.m. · 9 mei 2020

  https://twitter.com/NS_online/status/1259056521893249025

  Vanavond zal het kabinet bekend maken dat we voor straf allemaal een week binnen moeten blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb zojuist Judy Markovic voor het eerst gehoord. ( De hele 'Plandemic' docu. Niet kleine stukjes zoals eerst. )

   Ze maakt nu een goede indruk op mij.

   Ook zij zei: Het strand is gezond.
   Seheult toont aan: boslucht boost de immuniteit.
   Maurice zegt: Buiten is geen gevaar.

   Ik pleit wel voor mondkapjes in de trein. Beste: eigen vervoer.
   ( Dat vond ik zwak bij Markovic: dat je met mondkapje jezelf extra zou infecteren. Dat is alleen als je al het virus hebt.

   NB: dan denk ik aan die Russische arts die zegt: met zout water gorgelen. De virussen vanuit de keel uit spugen.
   Dan denk ik aan de Chinezen , die juist uit hygienische motieven steeds op de straat spugen.. ( Zo heb ik toch gehoord. Dat zou de historische oorzaak van dit gebruik zijn.)

   Verwijderen
 13. Hey boer Jansen.
  je hebt vandaag niks nuttigs gedaan.
  Jouw informatie is poep wat samen met Gates door de wc gespoeld werd.
  Dus je kunt weer optiefen. Aan jou hebben we totaal niks behalve dan dat je hier keer op keer een hanegevecht komt uitlokken om Gates op een voetstuk proberen te plaatsen.
  Guess what, we schoppen die Gates gewoon iedere dag van zijn sokkel af.

  Mijn God, wat heeft die Grapperhaus een gevaarlijke ,lelijke kop op.
  Hij ziet eruit als een obersturmbahnführer…….henschmen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Interview met Pauil Allen over Bill Gates. ( 2011. 60 Minutes)

  Gates zou heel onaardig zijn !!

  In het programma komt dat niet uit de verf.
  Ja, Gates had hem niet meer nodig en wild hem kwijt. So what?
  Allen protesteerde en mocht blijven. Paar jaar later leverde dat 40 miljard $ op. Niet verdiend natuurlijk. Gates is een softie.

  https://www.youtube.com/watch?v=4IM0SvIiMI4
  ( Allemaal sensatie)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hier een intervieuw met Gates, voor zijn eigen organisatie.
  Is ook nog netjes uitgeschreven.

  https://www.gavi.org/vaccineswork/bill-gates-vaccine-interview

  Kleine quote uit de tekst:
  Nee ik zal het hel;e interview plaatsen. Het is niet lang.

  15 years ago, you made a big bet with Gavi. How do you think that’s paid off?

  “The work our Foundation has done in vaccines through Gavi has been the most important thing that we’ve done. The very creation of the Foundation came about because we saw this great inequity, and we gave early grants for vaccines, but then saw there was something missing. So several people in global health, including the Foundation, decided that starting something to buy vaccines for the world’s poorest children was absolutely needed. And in the year 2000 that was announced as Gavi. So now we’ve had 15 years of incredible success: getting people to make new vaccines for poor world diseases, getting the prices down for those, getting them introduced and delivered. That’s why we’ve saved millions of lives, and every time people look at aid money and ask what’s the most impactful thing they can find in that whole space, Gavi gets ranked at the very top.

  ===
  As Gavi enters this new phase of massive scaling up, what sort of impact do you think that will have on childhood mortality and poverty?

  Gavi did a fantastic job in its first 15 years, particularly getting the pentavalent vaccine out to all the world’s children, and it started getting the most important diarrhoeal vaccine (rotavirus) and most important respiratory disease vaccine (pneumococcus) out. Diarrhoea and pneumonia are the two biggest killers of children. And in this next 5 year phase, we’ll actually finish the rollout of both rotavirus and pneumococcus vaccines to all the world’s children. So it’s a phenomenal thing – it’ll be the largest single contribution to reducing childhood death. Over the last 25 years childhood death has been cut in half, and the hope for these next 15 years is that we can cut it in half again. The biggest part of that will be getting these new vaccines out to the poorest children.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. n terms of vaccines, what are going to be the most important diseases over the next five years?

   Well the biggest diseases are diarrhoea, pneumonia and malaria, and it’s phenomenal that we have this highly effective vaccine for diarrhoea, highly effective vaccine for pneumonia. Typically, it would have taken 30 years from when those were used in the rich world to when they’d be used in the developing world, which is ironic because the risk of death is over ten times greater in the developing world, where the child’s nutrition and immune system is not as strong, and the ability to seek medical care is far weaker. What we’ve done here is taken that delay and basically gotten rid of it, saying that these vaccines should get out to poor children as soon as they get out to rich children. And we’ve had to make sure that the vaccine is targeted to the particular strains that exist in developing countries. That’s required a new way of working with manufacturers, and a new way of working with countries, trying to anticipate the supply and demand, fixing the cold chain, the overall management of the vaccine delivery system.

   So we’ve come a long way in the past 15 years, but finishing these two new vaccines will be our most important thing. We’ll have other new vaccines that we’ll be putting into the mix, such as HPV vaccine, which is for cervical cancer, a first generation malaria vaccine that will get some coverage, and there’s a vaccine for polio that’s part of eradication and needs to be put into routine immunisation. So we’ll have a lot to do! One of the big focuses will be making sure that coverage levels get even higher.   You mentioned HPV. What sort of role do you think Gavi will play in improving women’s health?

   HPV is a great example of why we need Gavi. HPV vaccine is now available in basically every rich country, and girls have the option of getting that vaccine. It’s fantastic – it means they don’t get cervical cancer. Now in rich countries, you can usually spot it, and take care of it. But in fact if you get HPV, the virus, in a developing country, the chance that it’ll be stopped is almost zero. You’ll get cervical cancer and a lot of those women will die. So HPV vaccine really belongs in developing countries. Now the work’s been done to get the price down and the volume up, to make sure the strains are right, to get the vaccine systems in each country able to add this. This one is a bit tricky because instead of giving it in the normal EPI schedule in which we give all the other vaccines, this one has been tested only to give to school age children. So we have to set up a new delivery system and make sure it has very good coverage. And that is a key project for these next five years. That’s our most important introduction for the next five years.

   Verwijderen
  2. Gavi’s about to enter into a new phase with a large number of countries graduating. What do you see as being the big challenges during that phase?

   Well it’s great news that the Gavi recipient countries are increasing their GDP per person, and in some ways that’s what this is all about – as you improve the health of a country, those kids are productive, they’re fully developed, they can be educated. And we want every country to be self-sufficient, and that’s happened in countries like South Korea and Mexico, and many countries that are now middle income countries. So we celebrate the fact that many of these Gavi recipients like Indonesia are growing their economies.

   Now they have to plan ahead though, because over a period of years they have to take on the extra cost of the vaccine and unless they’re very smart about that, they won’t have the money there. It’s critical that we preserve coverage. We’ve made sure they still get the low prices that we’ve negotiated, but instead of Gavi paying for basically all of it, over the years it shifts where they take on most of that burden. So we’ve been sitting down with the ministries of finance in these countries talking about that five year period, and there’s some of these countries that are dependent on commodities, including oil, where their future revenues are a bit unclear. And the other donors at this time, like eligibility for concessional loans, are going away as income goes up.

   So making sure this all goes smoothly, and that children aren’t hurt here by loosing vaccine coverage, we’re going to have to be very agile, very smart about that. Another important thing that we have to do right in the next five years.

   Come 2020, what are your hope and aspirations for Gavi? Where would you like Gavi to be?

   By 2020, we’ll have rotavirus and pneumococcus vaccines out there, and that alone will save about half a million lives a year. And even if the kids survive, the health and the physical and mental development of these kids will be far far better, because they won’t have had these diseases making them weaker and blocking their development. So that alone is just a phenomenal thing. We’ll have HPV vaccine on its way to being rolled out globally, that won’t be completed. The good news will be if there were a few new vaccines – a super effective malaria vaccine, a TB vaccine. We hope that science gives us that challenge, and the Gates Foundation funds a lot of that upstream research that creates these products that have this huge impact. I hope we’ve managed to get coverage levels up in important countries, I hope we’ve shown we know how to do graduation and handle it well. We will have made the biggest single contribution to the reduction of childhood death, and even childhood malnutrition, through not having kids suffer from these diseases.

   Verwijderen
  3. Hier hoor je het 1 op 10.000 side effects op 7 miljard mensen

   Watch Bill Gates Laugh, and Giggle About Vaccines and Mass Death
   https://banned.video/watch?id=5e98f0b4a5bdf500167457b4

   Verwijderen
  4. Oligarch, de hele scene duurt 1,5 minuut. Waarom heeft jouw bron dat in 10 stukjes geknipot denk je?
   Om de zaak te bedriegen natuurlijk.
   Om Gates zwart te maken.
   Om hem te laten lachen om 700.000 doden.

   Maar als jij een slecht mens wil zijn, ( allen die onrechtvaardigheid nastreven zijn slechte mensen zoals je weet) , ga je gang. Als jij de wereld slecht wil maken, doe dat.
   Maar blijf jezelf dan niet als slachtoffer zien, zoals je nu gemakshalve doet. Dan moet je wel toegeven dat je een dader bent. Iemand die het kwade voor heeft met medemensen.

   Hier de 1,5 minuut: https://youtu.be/EjgbMib36do?t=157

   Hij zegt: Dit vaccin moet vooral werkzaam zijn bij ouderen. Zij lijden het meest van corona.
   Dus moet je het versterken ( amp it up)
   En toch mag je bij niet meer dan 1 op 10.000 mensen bijwerkingen hebben. (Hij spreekt niet over doden, Op 7 miljard mensen kom je dan al op 700.000 mensen met bijwerkingen. )
   En dan moet het ook nog passen voor de hele wereldbevolking, waaronder ondervoede mensen, zwangere vrouwen etc.
   Dat is een gigantisch moeilijke taak.

   Ik zei Gates niet lachen.

   Verwijderen
  5. Hier het volledige interview
   Bill Gates explains the work his foundation is doing to combat coronavirus
   https://www.youtube.com/watch?v=EjgbMib36do

   Verwijderen
  6. Ik heb het niet over doden gehad JV. Side effects kunnen doden zijn.

   Maar je loopt weer helemaal over onze held Elens heen. Hij mag de patienten niet in de 1e lijn helpen. Waarom niet? Elens zegt omdat ze vaccins willen verkopen. Als dat niet SLECHT is weet ik het ook niet meer. Maar wederom teveel tijd aan een onnozele figuur besteed.

   Verwijderen
  7. Dit heb ik gezegd beste JV

   "Daarom ben ik ook sceptisch over vaccinaties. Het is maar de vraag of ze helpen en er kleven risico's aan. Bill Gates denkt aan 700.000 slachtoffers als de wereld zijn vaccin gebruikt. Waarom zijn vaccin producenten niet gerechtelijk aansprakelijk?
   Dat antwoord laat zich makkelijk raden!"

   Slachtoffers = geen doden. Lezen beste JV

   Verwijderen
  8. @ 22.54
   Fijn dat jij de link naar het hele interview geeft. Denk je dat ik dat niet heb?!

   Waarom geef je dat misleidende filmpje met de tekst: Watch Bill Gates Laugh, and Giggle About Vaccines and Mass Death

   En dan nu beweren dat je NIET over doden sprak? "Mass death' staat er.

   Verwijderen
  9. @ 22.58
   Elens zegt zelf ook dat hij pro vaccins is.

   Hij begrijpt niet dat HCQ wordt geblokkeerd, en vermoedt dat het inderdaad de vaccin lobby is die daar achter zit.
   Maar Gates zelf noemt wèl HCQ als drug die mogelijk in eerste instantie goed kan helpen.
   Het is wellicht Big Pharma dat Fauci in zijn zak heeft dat HCQ zwart maakt ( Onze RIVM-ers zijn brave volgers van de CDC , en die zit in de zak van Big Pharma. )

   Ik vind dus niet da je Gates hier voor verantwoordelijk kan maken.


   Verwijderen
  10. @ 23.05

   Het ios heel simpel: als ik een kasn heb van 10 % om aan Corona te sterven,en een kans van 0,01 % om door een vaccin te sterven, dan zou ik wel erg dom zijn om geen vaccin te nemen.

   HCQ werkt goed, maar je moet er wel heel vroeg mee beginnen, en dan nog helpt het niet zo veel mensen als een vaccin.

   Verwijderen
  11. Wat snuif jij JV? Waar heb ik het over mass starvation?

   Zou je niet eens naar bed gaan. Je bent duidelijk helemaal doorgedraaid. Met iedere post die je doet maak je je meer belachelijk.

   Verwijderen
  12. Hier:

   oligarch9 mei 2020 om 22:27
   Hier hoor je het 1 op 10.000 side effects op 7 miljard mensen

   Watch Bill Gates Laugh, and Giggle About Vaccines and Mass Death
   https://banned.video/watch?id=5e98f0b4a5bdf500167457b4

   Verwijderen
  13. Dat is toch de titel van het filmpje waarin Bill Gates zegt er 700.000 slachtoffers zullen vallen lieve schat.

   Heb je gelezen wat ik zeg?

   Dit zeg ik onnozele JV Quote: Hier hoor je het 1 op 10.000 side effects op 7 miljard mensen

   Ik ben niet degene die zegt dat er dit jaar 130 miljoen doden zullen vallen door de lockdown. Dat is by David Beasley, UN World Food Programme (WFP) Executive Director

   But now the World Food Programme analysis shows that, due to the Coronavirus, an additional 130 million people could be pushed to the brink of starvation by the end of 2020
   https://www.wfp.org/news/wfp-chief-warns-hunger-pandemic-covid-19-spreads-statement-un-security-council

   Verwijderen
  14. JV, jij mag voortaan modder op mijn posts gooien. Ik zal nooit meer op jou reageren.

   Verwijderen
 16. Dit hebben we bereikt met de lockdown

  Zorgen over oplopende armoede door corona: 'Alle seinen staan op rood'
  https://nos.nl/artikel/2333348-zorgen-over-oplopende-armoede-door-corona-alle-seinen-staan-op-rood.html

  En dit is maar het begin en Bill Gates maar lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Psychopatenlach, is dat van hem, oligarch.
   Hij kan mensen gezond van verstand wat nooit een vaccin hebben gehad en zelden ziek raken niet uitstaan.
   Uit onmacht probeert hij ze te framen als domme complotdenkers.
   Maar als aangetoonde waarheid een stempeltje complot krijgt opgedrukt blijft het gewoon waarheid.
   Al blijft de vaccin psychopaat lachen tot hij er dood bij neer valt. Boeie.

   Verwijderen
 17. Gates wil dus het liefst 7 MILJARD mensen vaccineren?
  Goh, waarom?
  Wat denk je hoeveel miljard mensen gezond zijn en een goed en sterk lijf hebben met goed functionerend imuunsysteem???
  Dan is er toch helemaal geen vaccin nodig waarvan je nu al weet( is bewezen) dat het goedje genetisch is gemanipuleerd.
  Zoets in je lijf zal je eigen DNA structuur veranderen/manipuleren wat je hebt geërfd van je biologische vader en moeder.
  Dat is fucken met het menselijke lichaam.
  Alleen psychopaten zijn tot zoiets in staat.
  JV komt op voor de psychopaten.
  Zal wel komen omdat hij er eentje is.
  Iets anders kan ik mij haast niet indenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. JV verwijt Matt te pleiten voor unlock uit een eng eigenbelang; een indruk die ik niet deel trouwens. Het lijkt een voorbeeld van iemand iets verwijten waar hij zelf schuldig aan is. JV wekt juist de indruk dwangmaatregelen voor anderen te wensen omdat hij zelf de stuipen op het lijf gejaagd is door alle fearporn en zo denkt zelf beter af te zijn. Puur eigenbelang.

  Kwam deze week ook nog bekende tegen die helemaal de stress ingejaagd is en nauwelijks zijn huis nog uit durft. Ook iemand van wie ik het niet verwacht had. Pure doodsangst.

  De catastrofe zou uitbreken in Minsk, toch, Jan? Zullen we onder het volgende blog verder discussieren. Hebben we gelijk de actuele situatie in Belorus bij de hand. Spoiler-alert: het valt wel mee met die catastrofe in Minsk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op Weltschmerz wordt Oplaat geinterviewd door Pim van Galen.

   https://youtu.be/WHyoBQXYEU0?t=42

   De staat heeft een actieve plicht om het leven te beschermen, als dat bedreigt wordt.

   Het gaat niet alleen om mijn eigenbelang, maar zelfs om dat van alle mensen die hier op Blik schrijven.
   Moeten allemaal beschermd worden tegen lieden als Matt die vindt dat HIJ bepaalt wat hij doet.

   NJET.

   Verwijderen
  2. Daar hebben we nu het verschil tussen een democratie en een dictatuur.
   Ik ben voor de eerste en boer Janssen duidelijk voor het tweede.
   Ik kies voor MIJN vrijheid en de boer voor de dwang van de overheid.
   In mijn ogen mag de boer doen wat hij wil, maar hij heeft NIET het recht om te bepalen wat IK wel of niet mag.
   Maar hij denkt dat hij dat 'recht' wel heeft. (binnen alle wettelijke kaders natuurlijk.)
   Wie is hier dus fout bezig?
   Als hij die spuit heeft genomen hoeft hij toch niet bang voor mij, als niet gevaccineerde, te zijn. Hij is toch beschermd door dat vaccin.(Als het werkt tenminste)
   Hij moet toch geen spuit zetten om MIJ te beschermen maar zichzelf of zie ik dat verkeerd?

   Om te beginnen moet eerst nog eens bewezen worden dat corona dodelijker is dan de 'gewone' jaarlijkse griep. Die bewijzen zijn er NIET, en ook niet aan te tonen omdat er vanaf het begin gemanipuleerd is met de cijfers.
   Door bepaalde figuren is men wereldwijd volop bezig met het zaaien van angst omdat dit virus ZOGENAAMD zo dodelijk zou zijn en dus iedereen, ziek of niet ziek meteen in quarantaine moet, wat het de maatschappij ook kost, en nogmaals, zonder duidelijke reden.
   Normaal gezien gaan mensen (ook diegene die er van verdacht worden) met een besmettelijke ziekte in quarantaine.
   En dan zijn er bepaalde figuren, die de boer zo hard verdedigd, die het dan ook 'toevallig' hebben over een wereldwijd vaccin. Kassa!
   En dan verder inspelen op de angst van de boer zodat die deze angst ook nog eens verder wil verspreiden en hiermee erger is dan een gewoon griepje omdat hem is wijsgemaakt dat dit vaccin zijn leven zal redden.
   Denk hier maar eens over na: sinds de lock down, BEGIN MAART!!(ruim 3 maanden NA de uitbraak) worden ALLE doden geteld, ook van, maakt niet uit welke oorzaak dan ook,(in Italië is de zware luchtvervuiling oorzaak nr 1) om toch maar hoge cijfers te krijgen.
   Toch zijn die cijfers aan het dalen ZONDER VACCIN of ander medicijn behalve dan diegenen die hun gezond verstand gebruiken en de buitenlucht opzoeken of naar een ECHTE dokter luisteren.
   De maatregelingen worden steeds verder versoepeld terwijl de cijfers (alles meegeteld dus) laag blijven en zelfs dalen. En hier dan zeggen dat het door het opsluiten komt is flauwekul want er is daar geen enkel bewijs voor, omdat het grootste deel NIET ziek is of zichzelf genezen heeft en dat aantal overstijgt nu al het cijfer van besmettingen.
   Er dus rekening mee houdende dat alle griep gerelateerde ziektes, dus ook de gewone griep straks zowat uitgeroeid zijn dan heeft later geen enkel vaccin nog zin want dan heeft de mens zichzelf genezen, immuun gemaakt.

   Verwijderen