maandag 4 mei 2020

Duitse artsen: Mondkapje = Muilkorf

Kijk naar deze twee artsen, HIER.

Dapper veroordelen ze de Corona dwangmaatregelen.

* Verklaar ons, dat we nu, nu het virus duidelijk op zijn retour is, we plots een mondkapje zouden moeten dragen; het is gewoon een muilkorf.

* Wij kennen wel mensen die Corona-positief getest zijn, maar zonder symptomen.

* Het virus is als herpes: veel mensen hebben het, maar als iemand aan een hartaanval overlijdt en hij test positief op Herpes, dan is de doodsoorzaak toch ook niet Herpes?? Er zijn duizenden virussen!

* Hier laat men met voorbedachte rade een land expres tegen een muur aanrijden.

* Wat wensen jullie voor de toekomst? In koor: "Meer moed!"
"Een beetje meer weerstand. Niet telkens, "het moet van boven". Er is nu meer info beschikbaar dan ooit tevoren. Doe er wat mee. Vertrouw niet blind op de grijs gedraaide plaat van de systeemmedia."


27 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Putin Bans Bill Gates And Microsoft From Russia

   https://voiceofpeopletoday.wordpress.com/2016/10/02/putin-bans-bill-gates-and-microsoft-from-russia/?fbclid=IwAR0S4L9xGnix5KI3w-NV-eO0RygB68MIHDyWxFDvvZ7ripCw8RSPFph7m6w

   Verwijderen
  2. Dat zou geweldig zijn. Poetin zit niet in het complot van wereldwijd marxisme. Ik heb nog geen officiële Russische media hierover gehoord, maar dat zal nog wel komen.

   We zouden eigenlijk allemaal Microsoft er af moeten gooien.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. 1 comment uit 2016, de rest uit 2020.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Sofia,

   Ben ik geheel met je eens maar het is wel opmerkelijk dat het nu ineens meer comments uitlokt.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 2. Wat SDR in een vorige vorige draad aanhaalde wat betreft ander nieuws dat naar de achtergrond verdwijnt:
  VRT brengt dat "achtergrond nieuws" weer volop onder de aandacht: "Rusland liegt over de cijfers" en is na Amerika het meest dodelijk land wat corona betreft.
  Daar achteraan een item met oorlogsverslaggever Vranck die verslag deed met een groepje rebellen (via via) die Assad de hel toewensen en hem de schuld geven van corona.
  Wat ik hieruit opmaak is dat Vranck samen met IS aan de thee zit en de oude meuk weer boven gehaald moet worden: Rusland liegt en Assad is slecht.
  Eigenlijk zijn we weer waar we een jaar geleden ook zaten: NERGENS!
  Behalve dan dat het vuurtje nog wat harder moet worden opgestookt na een half jaartje pauze zodat die gewenste 3e wereldoorlog eindelijk opstart en dit Amerika weer terug op de eerste plaats kan zetten (na China en Rusland) met Europa als slagveld.
  Van corona wordt ik niet ziek, wel van dit soort misselijk makende propaganda van een omroep die mede gefinancierd word van mijn belastinggeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar nog even aan toevoegen dat als ik hier te hard tegen protesteer en mij niet noodzakelijk verplaats zoals staken of gewoon protesteren in de Wetstraat ik een boete krijg van €250,- voor die, niet noodzakelijke verplaatsing in hun ogen, en nog eens €250 omdat ik nooit een vergunning krijg om te protesteren omdat de 1,5 m. niet gegarandeerd kan worden en nog eens €250,- omdat ik daar natuurlijk tegen protesteer. Zo is meteen de helft van mijn maandelijks pensioen verdampt.
   Zo wordt mij dus heel vakkundig de mond gesnoerd. En mij net alleen, iedereen die graag zou willen protesteren.

   Verwijderen
  2. De enige oplossing die jullie in België hebben is met zijn allen de straat op met een grote middelvinger naar de politie.

   Verwijderen
  3. Is dat ook niet de enige oplossing die wij in Nederland hebben?

   Ik zie het niet gebeuren, wel kilometerslange rijen domme schapen die zich laten inspuiten met een nano-chip.

   Verwijderen
  4. "Is dat ook niet de enige oplossing die wij in Nederland hebben?"

   België en de andere landen met een volledige lockdown is geen vergelijk met Nederland. Ik maak vaak lange wandelingen op dit moment. Mijn conditie is niet echt achteruit gegaan. Winkels zijn gewoon opne. Je kan naar de bouwmarkten en klussen.

   Verwijderen
  5. Matt, moet een hele buurt op de app hebben. En allemaal gewoon naar het stadhuis gaan en je ongenoegen kenbaar maken. Als er eenmaal 1 schaap over de dam is....

   Maar je moet met velen zijn. Eerst goed inventariseren. Stiekem bij elkaar op de koffie en aftasten etc etc.

   Verwijderen
  6. Nou, ik ben het niet helemaal met je eens hoor, @oli. Mijn "perceptie" bestond al geruime tijd uit de conclusie dat de ons achterliggende crises niet op een vreedzame wijze opgelost kan worden. Daar is echt iets meer voor nodig.

   Verwijderen
  7. "Nou, ik ben het niet helemaal met je eens hoor, @oli. Mijn "perceptie" bestond al geruime tijd uit de conclusie dat de ons achterliggende crises niet op een vreedzame wijze opgelost kan worden. Daar is echt iets meer voor nodig."

   Ik heb dezelfde perceptie.

   “... when the struggle seems to be drifting definitely towards a world social democracy, there may still be very great delays and disappointments before it becomes an efficient and beneficent world system. Countless people ... will hate the new world order ... and will die protesting against it. When we attempt to evaluate its promise, we have to bear in mind the distress of a generation or so of malcontents, many of them quite gallant and graceful-looking people.”
   ~ H. G. Wells
   (1866-1946)
   in his book entitled "The New World Order" (1939)

   Het probleem met in je eentje opereren is dat je niks bereikt behalve dat je met de gebakken peren zit.

   Verwijderen
  8. Het probleem ie dat wij allemaal zitten te wachten op iemand die opstaat, op iemand die het voortouw neemt. Van de oppositie in de Tweede Kamer hoef je niets te verwachten. Wij, het Nederlandse volk, moeten het zelf doen, zo niet, dan is het einde verhaal.

   Verwijderen
 3. De nieuwe Jensen.

  https://jensen.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Verspil nooit een crisis, dus ook geen goede TV toespraak van je politieke tegenstander. Ook niet na 47 jaar.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Sofia,

   Dat is duidelijk. Ik weet niet of je de video's van Brian Rose met David Icke hebt gezien of die van Ken Jebsen in de vorige draad maar die zijn echt super. Als wij op onze kont blijven zitten, dan is het echt over. Dan kan je binnen een aantal maanden een oproep verwachten voor een verplichte vaccinatie.

   Verwijderen
  5. Het lijkt heel erg op wat we na 9/11 te horen kregen. De wereld is hierna niet meer hetzelfde.

   Ja, ook na die event/false flag zijn we veel privacy kwijtgeraakt.

   Verwijderen
  6. Het is echter teleurstellend te constateren dat er maar 4 reacties in de vorige draad zijn gegeven. Kennelijk zijn sommige onder ons er van overtuigd dat het verwijderen van vrije meningsuiting een goede zaak is.

   Verwijderen