dinsdag 12 mei 2020

"Oh Hans, weer 16 Cojona Doden!" - DE JENSEN SHOW #159

16 "Cojona" doden is wel erg weinig.

Zouden er momenteel doden uit de statistiek gehouden worden om ze tegen het einde van de maand naar boven te toveren en als reden aan te voeren, dat we "echt niet meer kunnen versoepelen"?

Aan de andere kant, met het argument dat er "een tweede golf aan kan komen" en dat "zonder vaccin we niet terug naar normaal kunnen", kun je een groot deel van de bevolking, zelfs als er wekenlang helemaal niemand meer met Covid-1984 is, nog in het angstzweet houden. Zelfs hier op het forum hebben we daar het voorbeeld van. Dan nog dit....

Het "protocol" van Koninklijke Horeca Nederland aan hun leden is uitgelekt. Is er iemand die op basis van dit protocol nog zin heeft een kroeg of restaurant te bezoeken? Trouwens, dat desinfectiemiddel is dat wel gezond voor de mens? Vernietigt het niet alle bacteriele flora en fauna op je handen?

Koninklijke Horeca Nederland heeft richtlijnen opgesteld waar kroegen en restaurants aan moeten voldoen tijdens de coronacrisis. Het document is voor leden, maar is ingezien door RTL Nieuws.
Cafés en restaurants mogen voorlopig uitsluitend werken met reserveringen. Even spontaan ergens binnen lopen zit er dus nog niet in. Bij binnenkomst moeten de gasten hun handen wassen of ontsmetten met handgel en voordat je echt naar binnen mag, vindt er een controlegesprek plaats. Als het controlegesprek bij de ontvangst heeft plaatsgevonden, mogen medewerkers binnen 1,5 meter aan tafel of aan de bar de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan de tafel of bar zitten.
Verder staat in het protocol dat aan een tafel maximaal vier personen mogen zitten, tenzij het gaat om een gezamenlijk huishouden dat uit meer personen bestaat. Ook aan een bar mogen maar maximaal vier personen naast elkaar staan of zitten, met een uitzondering voor grotere huishoudens. Als de gasten de gelegenheid hebben verlaten, moeten de tafels, stoelen en menukaarten grondig worden gereinigd.

125 opmerkingen:

 1. Gelukkig valt dit bijna niet te handhaven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aan een tafel mogen mximaal 4 personen zitten. Tenzij het er meer zijn. :-)

  De absurditeit gaat nu hard...

  Aan de bar mogen maximaal 4 personen naast elkaar staan.

  Tenzij ze op een been staan, dan mogen het er 8 zijn.

  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huisarts Rob Elens: De overheid moet echt wat doen, maar u kunt ook wat doen! Nu met kijkersvragen!
   https://www.youtube.com/watch?v=u1YgSl0fgR0

   Onderaan staat een link voor de petitie, maar die werkt nog niet.
   https://petities.nl/petitions/einde-corona-crises-overheid-sta-behandeling-van-covid-19-met-hcq-en-zink-toe?locale=nl

   Huidige stand van zaken:

   Inspectie IGJ, RIVM, SWAB en NHG weigeren mee te werken aan versoepeling protocol
   Ondanks intensieve gesprekken en vriendelijke verzoeken blijven de overheidsinstanties hardnekkig weigeren het behandel protocol aan te passen. Gebrek aan bewijs zou de reden zijn terwijl wereldwijd voorbeelden van succesvolle toepassing van HCQ en zink zich opstapelen.

   Het lijkt me dat die organisaties heel wat uit te leggen. Ik verwacht eerlijk gezegd niets van deze organisaties. De huisartsen kunnen maar beter gelijk naar de rechter gaan.

   Verwijderen
  2. [Onderaan staat een link voor de petitie, maar die werkt nog niet.]
   Klopt. Maar erboven staat er een, die wel werkt:
   https://www.petities.com/einde_corona_crises_overheid_sta_behandeling_van_covid-19_met_hcq_en_zink_toe

   Verwijderen
 3. Mijn antwoord op Matt en Rootman ( op de vorige draad) :

  https://xevolutie.blogspot.com/2020/05/1038-longarts-david-prins-over-corona.html

  Ik ben het met Prins eens.

  Heb nu geen tijd om er verder tijd aan te besteden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste boer, je kunt van mij veel verlangen maar echt niet dat ik jouw blog ga lezen.
  Je zal wel gelijk hebben, maar ik heb wel wat beters te doen.
  Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het grotendeels eens met de prins! Hij heeft zeker gelijk wat betreft de psychopatische billionaires die niks anders doen dan stoken en chaos bevorderen.

   Verwijderen
  2. Ik hoor David Prins niks zeggen wat lijkt op wat jij zegt, Rootman.

   Hij zegt dat er met Corona vreemde zaken gebeuren, en dat je dus best achterdochtig mag zijn, en op moet letten.

   Ik hoor hem nergens de woorden gebruiken die jij gebruikt.

   Om nog maar te zwijgen van de ongefundeerde beschuldigingen die de heksen-verbranders ( een denkwijze die sinds 1600 was afgeschaft, dachten we) hier gewoon zijn te doen.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Als het billionaires zouden zijn zonder een zakelijk belang, dan is dat nog best zinvol.

   Op 'De Nieuwe Wereld' pleit de geweldige oud -militair Pieter Cobelens ook voor het gebruik maken van wat meer zakelijke en ervaren types in tijden van Corona.

   Ik heb zelf ook gezegd tegen ... ( ik weet niet meer wie) dat als je een gewone boer in dat OutBreakManagement Team had gezet, er wèl mondkapjes waren geweest.
   Boeren doen niet anders dan totaal nieuwe situaties het hoofd bieden en vooral: ze moeten het niet hebben van slijmen en likken, want de natuur laat zich niet omkopen. In al die andere beroepen heb je dat wel: Wat gaat mijn baas zeggen? Wat gaan de media schrijven. Allemaal zaken die je van de kern van deze nieuwe situatie afleiden. Hebben boeren nooit mee te maken.
   Bij dit soort situaties moet je die dus in je team hebben.

   Je kan er natuurlijk ook een kunstenaar tussen zetten, maar dan heb je na 2 maanden één gekleurd mondkapje...

   Verwijderen
  6. @ Sofia 17.57
   Ik had daar al op gereageerd.
   Gates geeft enorm veel geld weg, in deze branche. Hij kan zich dat permitteren, want de inkomsten van zijn Microsoft krijgt hij toch nooit op.
   Die 44 miljoen zijn dus om dat bedrijf te steunen. De EU heeft het bedrijf een fikse lening aangeboden: 89 miljoen . Blijkbaar willen wij ook dat dat bedrijf flink gaat produceren.
   Kom toch een keer met je voeten op de grond. KIJK naar de wereld, en ga niet alles vanuit je eigen vooroordelen beoordelen. ( Ook nog heel simpele vooroordelen, als ik het zeggen mag.)

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Sofia, ik citeer jou: "The Bill and Melinda Gates Foundation funded CureVac with $44.2 million, including grants to work on the malaria and influenza vaccines."

   Als je aandelen koopt, dan is het de bedoelinmg om winst te maken. Maar in Nederland mag een Stichting geen winst maken. In elk geval mag die winst niet ten goede komen aan hen die de stichting hebben opgezet. ( Zover ik weet)
   Eventueel profijt moet gebruikt worden om de kosten te dekken.

   En het woord 'grant' is in elk geval een soort schenking waar niks voor terug komt. Een toelage die je doet als iemand aan bep. voorwaarden voldoet.

   Toch staat er in de volgende regel:
   CureVac confirmed that the Gates Foundation is the second biggest shareholder in the company.

   IK vraag me af of het woord shareholder hier als vakterm is gebruikt (iemand die shares heeft gekocht) of dat het betekent: iemand die op nummer 2 staat qua financiering.

   NB: Zoals ik eerder schreef: Soms neem je aandelen in een bedrijf om dat bedrijf mee te kunnen sturen. Zo had Gates aandelen Monsanto. Wilde hij daar rijk mee worden? Lijkt me niet. Misschien wil hij daar wat te zeggen hebben.
   Ik geef toe dat ik hier niet voldoende in thuis ben om te beweren dat ik gelijk heb.   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. SDR, geef de boer gelijk, enige oplossing om er vanaf te komen.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. SDR, ik had in de vorige draad als oplossing voor het probleem boer trol bedacht dat hij lijd aan dementie, een ongeneeslijke ziekte. Behandel hem als zodanig, als kind dus, en geef hem ALTIJD gelijk, dat is de beste behandelmethode.(ik heb veel geleerd in Den Haag)
   Klinkt hard, maar aangezien hij zoveel respect heeft voor mensen die lijden aan dementie is dit echt de enige oplossing.
   Werk hier aan mee, het helpt.

   Verwijderen
  14. De Nederlandse koninklijke familie heeft al haar rijkdommen in 11 stichtingen ondergebracht omdat ze dan geen belasting hoeven te betalen. Ze kunnen zich als 'beheerder' wel een fors salaris toewijzen als 'onkosten'.
   De site waar dit vandaan komt, 'herstel de republiek' is nu even niet bereikbaar

   Verwijderen
  15. Bernard van Leer was een zeer rijk ondernemer. Hij liet al zijn bezittingen na als een stichting. Zijn zoon werd baas van die stichting en had uiteraard een heel luxe leventje, want werd goed betaald door de Stichting.
   Een anecdote die ik nooit ben vergeten : https://onsamsterdam.nl/ondernemer-bernard-van-leer

   Verwijderen
  16. Hun zetbaasje bij de WHO heeft het gezegd. "It is time to pull out all the stops". Alles moet er aangedaan worden dat we succesvol zijn om de mensheid in volledige slavernij onder te brengen.

   Gates is een voorman van de oligarchen achter de schermen. De verkoper van de lockdown en de vaccinaties. Goed kunnen verkopen is ook een Joodse eigenschap. Hij trekt speciaal een roze trui aan om onschuldig te lijken. Hij is in en in slecht en die mensen die hem gebracht hebben zijn nog slechter. Hij en Mark Zuckerberg zijn de nieuwe Rockefellers. Rockefellers zijn gebracht door de Rothschilds.

   Verwijderen
 5. Keniaanse meisjes en vrouwen tussen 12 en 49 jaar gevaccineerd met een mix van tetanus en zwangerschapshormonen.

  STATEMENT BY THE KENYA CONFERENCE OF CATHOLIC BISHOPS ON MASS TETANUS VACCINATION CAMPAIGN CARRIED OUT IN KENYA IN MARCH AND OCTOBER 2014

  1. Before the March and October 2014 mass tetanus vaccination campaign, the Catholic Church raised concerns about the safety of the vaccine that was being used. This was informed by what had happened in Mexico, Nicaragua and Philippines where WHO/UNICEF had conducted similar campaigns using tetanus toxoid impregnated with beta HCG that causes production of antibodies against the natural HCG resulting in permanent infertility.

  http://www.kccb.or.ke/home/news-2/pressstatement-tetanus/

  Must watch. Bovenstaande is een onderdeel uit deze video.

  https://nuoviso.tv/steinzeit/steinzeit-tv/des-kaisers-neue-kleider-gerhard-wisnewski-heiko-schoening/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed bezig Joop.

   In elk geval iets van documenten.
   Wel van actievoerders ( zoals ook Matt zijn beweringen van actievoerders haalt).
   Mijn getuigenis is van een longarts. Ook als individu een avctievorerder, schoiorvoietend. Heeft ook al zijn verklaring moeten afzwakken. Want de amices waren niet blij met hem...

   ==
   Deze actievoerder schrijft:
   Als weiteres Beispiel führt Heiko Schöning den Impfskandal in Kenia von 2014 und 2015 an, bei dem mehr als eine Million Frauen de facto als gewollte Nebenwirkung der Impfung unfruchtbar wurden.

   Dat is niet mis: 1 miljoen vrouwen onvruchtbaar !

   Nu eens kijken wat die Bisschoppen zeggen.

   Ze zeggen: We hebben 9 monsters genomen van de tetanus vaccins waarmee vrouwen tussen 12 jaar en 49 jaar werden ingeent.
   Bij 3 van die vaccin-monsters zat er beta hcg in dat vaccin.

   Ik weet niet zeker wat beta hcg is, maar google zegt dat het een stof is waarmee je test of iemand zwanger is.

   Dus 30% van de tetanus vaccins was niet zuiver.

   De bisschoppen zijn boos op hun ministerie, want die verklaarde eerst dat er niks aan de hand was met het vaccin, maar kon later niet aantonen dat ze zelf hadden getest.

   Van de andere kant: de bischoppen gebruikten ook hun oude flesjes die open waren. Vergeten om gesloten verpakkingen te bewaren...

   Nergens lees ik iets over onvruchtbare vrouwen.
   Daar spreken de bisschoppen niet over.

   Ze spreken niet over mogelijke negatieve gevolgen. Dat is vreemd. Want in januari 2015 zijn die gevolgen van de inentingen van maart 2014 al wel bekend denk ik.
   Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een 'zwangerschaps-test' die in het Westen elke dag gebruikt wordt, de vrouwen in Kenia onvruchtbaar maakt.
   Maar goed: de info van Joop zegt er niks over.

   Ook opmerkelijk: Zelf heb ik 40 jaar geleden vrij veel contact gehad met EO Metterdaad, de heer Slingerland, in Nairobi.
   Ik bedoel: dat land zit tot de nek toe vol met dit soort westerse NGO's en Religieuze do-gooders.
   Hebben zij ooit kritiek op Gates cs geuit?

   Ik weet niet zeker of de zwarte bisschoppen niet een af andere agenda hebben.
   Hun bezwaar is slecht onderbouwd (eerst een bewering, en daarna bij de verificatie: met open potjes aankomen ) en we horen nergens van hen wat de nadelen zijn van deze zwangerschaps-test die in het vaccin zat. Was er een nadelig gevolg?

   Heeft Gates het erkend?
   Was er een fout gemaakt?
   Is er een rechtszaak geweest.

   Volop vragen.
   ( Hebben 'Andere Belangen' de bisschoppen een flink bedrag geschonken om Gates zwart te maken? Allemaal mogelijk natuurlijk. )

   Kan onze activist mij die 10 miljoen onvruchtbare vrouwen tonen?
   Heeft hij ze zelf gezien, of heeft hij een bron ?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. "Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een 'zwangerschaps-test' die in het Westen elke dag gebruikt wordt, de vrouwen in Kenia onvruchtbaar maakt."

   Op basis van bovenstaande lijkt het mij beter de discussie met jou maar te stoppen.

   Verwijderen
  4. Ik kan je nu al op een briefje geven dat de vaccins tegen Covid 19 ook een negatief effect hebben op de vruchtbaarheid. Het gaat de doodscult om populatie reductie.

   Het lijkt erop dat als een man klachten heeft gehad van Covid 19 dat zijn vruchtbaarheid daarna naar beneden is gegaan. Sars cov uit 2002 was in ieder geval een aanval op de zaadbal, met ontstekingen als gevolg.

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   Inderdaad, de arts in de video waarschuwt daar ook voor.

   Verwijderen
  6. Joop , geef de boer gelijk, de enige manier om van hem af te komen.

   Verwijderen
  7. Een klokkenluider van Glaxo Smith Kline zegt dat ze in de vaccins die ze er nu met grote snelheid doordrukken inderdaad stoffen doen die je onvruchtbaar maken. Niet alleen jezelf, maar ook je partner.

   Allegations New Vaccine Caused Sterility in 97% of Women
   https://banned.video/watch?id=5ebafca0244ac5001d21b078

   Verwijderen
  8. Aldus deze man. Hoeft natuurlijk niet waar te zijn. Maar toch een alarmerend bericht.

   Verwijderen
  9. [In elk geval iets van documenten.]
   Hier zelfs een officieel paper. https://www.researchgate.net/publication/320641479_HCG_Found_in_WHO_Tetanus_Vaccine_in_Kenya_Raises_Concern_in_the_Developing_World

   Verwijderen
 6. Alleen als je het aandurft en niet het lage boeren IQ van JV hebt.
  Want als je blind op adviezen van JV door het leven reist eindig je samen met de paranoïde 1,5m mensen en mondkapjes in de handen van de bigfarma angstzaaiers en hun vaccinaties, betaald door rijke stinkerd microsoft BG die als hij toch zo graag met geld strooit beter zijn vermogen had kunnen weggeven aan boeren en bakkers om mensen die aan honger lijden van dagelijks brood te voorzien.

  Wie dat niet snapt heeft een plank voor z'n kop.

  vaccineren of niet vaccineren...….de waarheid zal zegevieren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alex Jones Turns Into Bill Gates!
  https://banned.video/watch?id=5ebadc98244ac5001d215b9f

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het doet me plezier te zien dat Jones zo diep is gezonken.

   Nu is het toch wel duidelijk voor iedereen , zou je zeggen.

   Kan me niet voorstellen dat er = behalve Oligarch- (Zwarte Paus) - hier nog mensen zijn die deze Jones zien zitten.

   Verwijderen
  2. Mooie persiflage door Jones!

   Verwijderen
  3. Hahahahahaha,Gates bespotten.
   Humor wat JV niet begrijpt.

   Verwijderen
  4. Eddy, geef de boer gelijk, de enige manier om van hem af te komen.

   Verwijderen
  5. Jullie vroegen je af of Gates joods zou zijn.

   Ik weet het niet, maar hij praat in elk geval heel erg met zijn handen. Een typisch joodse eigenschap, zover ik weet.

   Jones maakt er homo-handgebaartjes van.
   Op zich ook weer wel dapper van Jones. Ik meen dat dat in de VS not done is: een sexuele minderheid beledigen.

   Verwijderen
 8. [er wèl mondkapjes waren geweest.]

  Waar had die boer die vandaan willen halen? Zo'n huisvlijt geval helpt echt niet in de zorg. Bovendien hadden we dan allemaal nog zwaarder in de paniek geschoten als men nu al gedaan heeft. Angst en paniek zijn slechte raadgevers.
  ========

  Kom nou toch.
  Er zijn nog honderden oudere Nederlanders die de textiel industrie kennen. Ze weten echt wel machines op te duikelen om die mondkapjes te maken.
  En anders moeten ze zelf zo'n machine maken.
  De kwestie is: je moest in er in januari mee beginnen.
  Nu is het half mei.

  Het bedrijf Vlisco in Helmond is wereldberoemd in Afrika, wegens de kleurige wax stoffen.
  Ik kan me niet voorstellen dat ze langer dan een week nodig hebben om een geimproviseerde mondkapjes lijn te maken.

  Ik neem aan dat ze enorme rollen textiel binnen krijgen die ze bedrukken.
  Maak van die brede rollen smalle rolletjes, knip ze op bepaalde lengtes af, en de stof heb je al.
  Dan nog de elastieken er aan et voila.
  Een mondkapje klasse 3: zorgt dat je anderen niet besmet. (heel belangrijk)
  Klasse 2 en klasse 1 kan ook, maar dan heb je stof nodig met fijner mazen.


  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klasse 4 t/m oneindig.
  Niks op je snuit zetten [behalve dan maskers met carnaval :-)].
  Gewoon op een normale manier adem halen zonder irritante obstakels. Overal,van openbaar vervoer,winkels tot heide en bossen.
  Als je normaal doet, doe je al gek genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, ik weet nog uit mijn jeugd dat je een proces verbaal kreeg als je NA carnaval nog het lef durfde te hebben om met een masker rond te lopen.

   Verwijderen
 10. You tube heeft De Jensen show 147 "stop de lockdown" uit de lucht gehaald. Ongepaste content.
  https://www.datocms-assets.com/15593/1589290508-yt-verwijdert.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De waarheid mag niet gehoord worden. Youtube laat zijn ware gezicht zien. Maskers gaan af.

   Verwijderen
 11. You tube BANNED Jensen aflevering 147:

  WORD WAKKER STOP DE LOCK DOWN!

  Dit is wat je moet weten over de aflevering:

  Lachwekende cojonacijfers staan in geen enkele verhouding tot de door overheid genomen maatregelen

  Tot nu toe (over 2 maanden) zijn 57 gezonde mensen gestorven aan Cojona. Ieder mens met een klein beetje verstand ziet dat er hier iets niet klopt!

  Dat betekent dat er iets anders aan de gang is!

  https://www.youtube.com/watch?v=wZ2BNaF9PY0

  Iets om op de blog te zetten Blik?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. LEAKED STUDY FROM INSIDE GERMAN GOVERNMENT WARNS LOCKDOWN COULD KILL MORE PEOPLE THAN CORONAVIRUS
  https://www.infowars.com/leaked-study-from-inside-german-government-warns-lockdown-will-kill-more-people-than-coronavirus/

  Wat volslagen logisch is. Denk aan die 5000 patiënten die moeten wachten in het EMC. En dat is 1 Nederlands ziekenhuis.
  Denk aan de ouderen in de verzorgingshuizen die door eenzaamheid wegkwijnen.

  Al deze extra doden kunnen natuurlijk weer meegenomen worden in de Corona doden. Goed voor de statistieken en een reden om iedereen weer in de lock down te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waren Corona-Maßnahmen Fehlalarm? – Bundespressekonferenz zur Analyse aus Bundesinnenministerium

  Eine interne Analyse des Bundesinnenministeriums sorgt derzeit für Furore. Diese kommt zum Schluss, dass die Bundesregierung bei der Corona-Krise auf ganzer Linie versagte habe.

  https://deutsch.rt.com/inland/102356-bundespressekonferenz-zu-analyse-aus-bmi-corona-war-fehlalarm/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Belgisch nieuws:
  Brussels Airlines 1000 ontslagen die er aankomen
  KLM 2000
  BA (British Airways) 12.000
  Allemaal als gevolg van corona en dat zijn er maar een paar van de lange lijst wereldwijd.
  En dit is nog enkel de luchtvaart. Het toerisme moet ook nog met cijfers komen.


  Nu kun je wel bedenken dat Greta met haar milieu hysterie haar slag heeft thuisgehaald en misschien is dat ook wel zo gezien de helder blauwe luchten die we nu zien.(ook geen chemtrails want nu vallen ze teveel op)

  Maar wat is werkelijk aan de hand? Zijn hier nu 2 groepen uit de deep state met mekaar aan het vechten?
  Lijkt me sterk dat ze hier samenwerken want de doelen zijn totaal verschillend.
  De multinational kan niet overleven zonder kopers/klanten die geld hebben.
  De ene groep wil overheersing door die multinationals en hun leiders, maar de andere groep wil dat juist verminderen door al die opgedrongen klimaatregelingen die het bedrijfsleven, en dan bedoel ik de eigenaren daarvan ,niet bepaald blij maken.
  Windmolens en zonnepanelenparken zijn beperkt in hun expansie.
  De belastingbetaler kan daar wel voor opdraaien maar die andere maatregelingen (corona) kosten de maatschappij zoveel geld dat maar 1 keer kan uitgegeven worden en dat geld gaat nu naar anti corona maatregelingen als steun voor mensen in tijdelijke werkloosheid en bedrijven om hun te helpen overleven.
  Met al die ontslagen creëer je een grote groep mensen die pisnijdig zijn, of worden, op diegenen die deze rotzooi allemaal veroorzaken: de paniekzaaiers die allemaal aan de kant van prikjesGates staan, en nu ook de corona hoax beginnen te doorzien als een vooropgezet plan en dit niet langer pikken.
  Maar een andere grote andere groep is blij dat het milieu, misschien onbedoeld, nu ineens wel voorop staat. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar, Tokio dat ineens de andere kant van de stad ziet, veel minder vervuiling in de steden met gevolg ook minder zieken waardoor dalende cijfers, los van corona, die daar niet onderuit komen en daar misschien juist wel corona de schuld van kunnen geven (lock down helpt) maar in plaats van dat dan positief te bekijken moet 'een dodelijke' ziekte de overhand voeren wat ze nu in alle macht ons proberen wijs te maken. Omgedraaide wereld dus.
  Wie gaat het winnen? Straks de halve wereld, want de hele wereld zal NOOIT lukken, aan een gechipt vaccin te krijgen en dus slaaf van de vriendjes van de boer worden of de andere helft die werkt aan een leefbare samenleving zonder Rotschild bank met schuldenmaatschappij, en zonder vergiftigde spuiten in hun lijf?
  Die strijd gaat er komen, dat weet ik zeker, maar of ik het nog mag meemaken is een andere vraag, want sommige zaken hebben hun tijd nodig om werkelijkheid te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. De doodscult zit zowel achter globalwarming als achter Covid 19

   Doel is de bevolking verarmen en verzwakken en uiteindelijk laten uitsterven.

   Verwijderen
  3. oligarch, dan hebben ze zelf ook geen leven meer.
   stel je voor, zo een stinkend rijke .....(scheldwoord enkel voor 18+) staat naar buiten te kijken en zegt: "kijk, allemaal van mij" maar niemand kan hem hierin bijvallen. Zijn slaven durven hun bek niet te openen.
   Die rijke * (zelfde woord)van nu moeten het juist hebben van het tonen van hun macht aan de onderklasse, hun slaven. Anders is hun macht zinloos.
   Asimov heeft dat heel prachtig beschreven in zijn 'Foundation' serie uit de begin jaren 80

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. "Dat lijkt me niet want dan hebben ze geen slaven meer om voor zich
   te laten werken"

   Alles wordt in de toekomst gedaan door robots. Wij zijn overbodig geworden.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @SDR,
   Aan 500 miljoen of 1 miljard mensen die blijven leven en waarvan ze makkelijk het leven kunnen controleren.

   Verwijderen
 15. #coronavirus #stopdelockdown Wat een smerige framing weer van
  @nrc
  . Maakt vrijheidsstrijders uit voor 'complotdenker' en 'extreem-rechts'.

  Moeten ze vooral mee doorgaan. Zo worden het geuzennamen.

  https://twitter.com/beek38/status/1259901586438053890/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het Handelsblatt, voluit meegegaan in de de Russiagatehoax, een obsessie voor complotdenkers par excellence.

   Verwijderen
  2. Russiagate was al morsdood, maar de achtervolging van de aanstichters van deze poging tot een geweldloze staatsgreep tegen Trump is nog niet gedaan. Afgelopen vrijdag moest Adam Schiff knarsetandend zijn verzet tegen het vrijgeven van de verslagen van de hoorzttingen van het Huis v Afgevaardigden opgeven en de inhoud van deze verslagen is weinig anders dan vernietigend voor Schiff en z'n congsi te noemen.

   The cybersecurity firm that investigated and remediated the alleged hack of the Democratic National Committee’s servers in 2016 found no direct evidence that hackers stole any data or emails, according to a newly declassified interview transcript.

   Shawn Henry, the president of CrowdStrike Services, told the House Intelligence Committee in late 2017 that his firm had no evidence that the alleged Russian hackers stole any data from the Democratic National Committee (DNC) servers.

   “There’s not evidence that they were actually exfiltrated,” Henry said. “There’s circumstantial evidence, but no evidence that they were actually exfiltrated.”

   https://theduran.com/crowdstrike-had-no-evidence-of-russians-stealing-emails-from-dnc-declassified-transcript-shows/

   https://theduran.com/obama-panics-as-his-central-role-in-russiagate-hoax-is-revealed-video/

   Verwijderen
  3. Eerder die week werd de zaak tegen voormalig nsa Michel Flynn geseponeerd door het DoJ omdat de FBI hem onrechtmatig te grazen had genomen.

   Tucker: The unraveling of the Michael Flynn case
   https://www.youtube.com/watch?v=fHh19Baj_pM&feature=emb_logo

   De ratjes van het Handelsblatt brengen dit nieuws dan als:

   https://twitter.com/beek38/status/1259516163895242752

   Verwijderen
  4. Naar deze van Tucker Carlson moet je echt even kijken (11.40 min). Van de intense goorheid van Russiagate in 10 min. netjes samen.

   Tucker: Adam Schiff should resign
   https://www.youtube.com/watch?v=Imhbncy9RJg   Verwijderen
  5. Hé Dawg, Hier heb je de framing van Jensen in het Parool

   Jensen eet bitterbal met Amerikaanse ambassadeur en praat over coronavirus
   https://www.parool.nl/nederland/jensen-eet-bitterbal-met-amerikaanse-ambassadeur-en-praat-over-coronavirus~ba0d7ca2/?referer=https%3A%2F%2Fjensen.nl%2F

   Ik kan tegenwoordig wel genieten van dit soort artikelen. De framing is zo doorzichtig dat het grappig wordt. Het stadium dat ik er boos over kon worden ben ik al voorbij.

   Verwijderen
  6. IK denk dat er toch wel wat figuren die zich hebben bezig gehouden met spygate en met Flynn vrij nerveus worden.

   p.s. Ik vraag met toch af waarom die mensen die rioolbladen nog kopen. 3 jaar lang ben je dag in dag uit wijsgemaakt dat Trump Poetins bitch was en nu blijkt er niks van waar. En dat hebben ze voordat het proces begon tegen Trump begon al netjes onder ede verklaart. Ongelofelijk.

   Verwijderen
  7. @ Oli

   Dat de MSM er zo gemakkelijk in zijn geslaagd een op het debiele af doorzichtige hoax als Russiagate drie jaar lang tractie te geven en dan gewoon door kunnen gaan alsof er niks gebeurd is zou bij iedereen de koude rillingen over z'n ru moeten laten lopen. Moeilijk voorstelbaar dat Obama hier geregisserd, laat staan niks van wist. (luister maar eens naar de uitzending van The Duran waar ik in deze draad naar link.)

   Verwijderen
  8. @SDR, de Duran zegt ook dat Obama in paniek is.

   Verwijderen
 16. Nieuwe perschef in het Witte Huis.

  Ze verveelt voorlopig nog niet .....
  https://youtu.be/gF5LRkyyls8?t=753

  BeantwoordenVerwijderen
 17. The dirty dozen ...

  https://youtu.be/NehadgIc-9o?t=5

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zij die nadenken hebben de wijsheid in pacht.
   Een kinderhand is gauw gevuld.

   Verwijderen
  2. @Sofia,

   "@Jan, je bent niet eerlijk in je reacties."

   Tell me more!

   "Zoals @Joop onlangs ook opmerkte, connecting the dots is aan jou blijkbaar niet besteed."

   Amen. Meer is er eigenlijk niet te zeggen over Hugo Jansen.

   Verwijderen
  3. "Meer is er eigenlijk niet te zeggen over Hugo Jansen."

   Of hij moet een zwangerschapstest in zijn arm steken natuurlijk.

   Verwijderen
  4. "connecting the dots is aan jou blijkbaar niet besteed."

   https://nuoviso.tv/steinzeit/steinzeit-tv/die-globale-impfagenda-von-bill-gates-robert-f-kennedy-jr/

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @Sofia,

   Ik ook. Bekijk de video in mijn vorige bijdrage, daar wordt ook nog iets leuks over Morgenson gezegd.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @Sofia,

   En geloof jij dat Rutte van niets weet?

   Verwijderen
  9. Mijn kritiek op jullie is nog steeds:
   1. Nergens harde bewijzen.
   2. Gates heeft veel meer levens gered dan dat hij verwoest heeft
   3. In dit werk ( virussen, medisch werk, operaties etc. ) vallen behoorlijk wat slachtoffers. ER is zelfs een boek geschreven, 50 jaar geleden, dat beweert dat alle medische hulp in feite niks uit haalt, geen batig saldo heeft. ( Ben schrijver en titel vergeten)

   Deze David Prins formuleert het precies goed: Het kan zijn dat Gates de Nobelprijs verdient voor zijn werk. Maar misschien zit er wel een heel duistere kant aan Gates. WE moeten daar goed op letten.
   =====

   Elke dag jhoor ik dat Gates geen medische achtergrond heeft.
   En dat hoor ik steeds van mensaen die ook geen enkele medischa achtergrond hebben , en minstens 1000 maal minder over virussen en vaccins weten dan zijzelf. En honderden malen minder talent hebben dan Gates.
   IK denk dat je dus moet beginnen met precies te formuleren wat er in al die landen bij al die vaccins is mis gegaan.
   Waar is hij ooit veroordeeld?
   Wat waren de bewijzen.

   Nogm,aals: In de 16 e eeuw zijn 100.000 vrouwen op de brandstapel gezet in Europa, Iedereen had wel een keer een heks zien vliegen. Iedereen wist het zeker .
   Nu is er niemand meer die gelooft dat oude vrouwtjes op bezemstelen vliegen.
   Maar het gedrag is er nog wel: àllemaal weten ze dat Gates de mensheid wil uitdunnen.
   Het staat me tegen. Kom met bewijzen.
   De man is al 20 jaar bezig in vele tientallen landen. Er moeten nu toch echt wel enkele harde bewijzen te vinden zijn dat hij met opzet mensen doodt of vrouwen onvruchtbaar wil maken.

   Verwijderen
  10. Ik denk, dat je die bewijzen vooralsnog niet zult krijgen. Hij heeft zich natuurlijk juridisch ingedekt, zodat hij nooit aansprakelijk kan worden gesteld, want dan zou hij bij 1 fout als zijn vermogen kunnen kwijtraken. Net zoals die farmaceuten, die zich ook juridisch hebben ingedekt, middels overeenkomsten met de overheid van de betreffende landen. De belastingbetaler mag voor de schade opdraaien, net zoals voor de prik zelf. Het enige wat je hieraan kunt voorkomen, is een overheid te kiezen, die dit soort trucs niet voorstaat.

   Net zoals er meer keuzes op dit moment gemaakt gaan worden mbt technische-, die nog véél ingrijpender zijn.
   Ze hebben zelfs met elkaar te maken ...
   https://www.youtube.com/embed/p_TQBjFkv1Q?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent
   Succes met de verbazing over de mogelijkheden.

   Verwijderen
  11. Er zijn geen vaccins nodig tegen dit virus!

   Verwijderen
  12. @ Wolf,

   ik vrees dat als ze de indemnity er af halen, het beroep van vaccin-maker zo riskant wordt dat niemand nog een vaccin maakt.

   (Zoals in de VS nu veel patienten niet meer geopereerd worden,bij wat riskante ingrepen, omdat artsen een claim vrezen.
   Je kan een arts naaien als ie een patient schade doet, maar niet als ie weigert te opereren.

   Verwijderen
  13. Een garagist die gevaarlijke auto's verkoopt is niet lang garagist. Zelfde geldt voor een boer als hij vergiftigde groenten op de markt brengt.
   Die kleine ondernemers hebben geen grote lobby achter zich om bij de regeringen hun zaken, hoe goed of slecht ook, te verdedigen.
   Volkswagen had even een probleem toen een Belgische onderzoeksjournalist achter het diesel gesjoemel kwam, maar op een kleine wisseling in de top is niets veranderd.
   Van Monsanto is ook bewezen dat hun hoofdproduct voor kanker zorgt, maar toch is hun licentie weer voor 5 jaar verlengt, want de impact op de economie is zwaarder dan, ach, die paar doden aan kanker.
   En SDR heeft de link tussen Gates en Monsanto, als koploper in GMO troep al aangekaart, dus hoef je niet diep na te denken wat daar uit gaat voortvloeien

   Verwijderen
  14. Kleine rechtzetting, het was niet SDR maar onze boer zelf die het over Monsanto had

   Verwijderen
 19. Je mag dan met 4 in je auto op familie bezoek gaan, maar als enkeling mag je je eigen tweede verblijf aan de kust NIET betreden op straffe van forse boetes. Die mensen willen juist kijken of hun flatje de winter heedft overleefd en de hopen zand van hun balkon vegen.
  Veel van die eigenaren komen uit de grote (vuile) stad en hebben als doktersadvies gekregen: ga aan de kust wonen, daar heb je gezonde lucht.
  Kan iemand mij de logica van dit verbod uitleggen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. SDR,
   Enkel met 4, maar hoeft niet perse familie te zijn, eens een gekozen bubbel, kan die daarna niet meer veranderd worden. Bijvoorbeeld een vrijgezel met 3 vrienden of andere combinaties.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. SDR, dat is de honderduiznd euro vraag waar niemand antwoord op heeft.
   Je hoort de gekste zaken, cafe's zijn dicht dus onvoldoende openbare toiletten, de ziekenhuiscapaciteit kan in gevaar komen als er ineens 100.000 mensen (alle 2e huisjeseigenaren en caravan houders op campings meegeteld) naar de kust komen, de 1,5m. kan niet gehandhaafd worden, onvoldoende controle enz.
   Maar we zitten (nog) niet in een staat van beleg dus is het onwettig.
   Misschien wordt morgen, donderdag de vraag weer gesteld tijdens het federaal vragenuurtje, Villa Politica;VRT 14.15u
   Tip: zet teletekst op kanaal 888 voor onderschriften van het franstalig gedeelte

   Verwijderen
 20. Wellicht heeft iemand mogelijkheid dit artikel van dappere Vanessa Beeley te lezen en analyseren:

  https://off-guardian.org/2020/05/10/covid19-the-big-pharma-players-behind-uk-government-lockdown/?__cf_chl_jschl_tk__=d6e61f901e3c9928e41329e2b85b68f52df5e5e7-1589321480-0-AYKwTEBf3cyUsd-kdCx2NtqcEeKWhkDl0ZvuN2gXHjNTht73DE-DcOiVToIVD6iu_3g2017A_wf-piLn_HJd0HphIHlxnV2T25D3T9omSu0I4hFxQtAbvroJGBKNFVxa2b5uJqpgo_L1d-RH3yW7LaTOuCI0TsJdAPExR7nMVCi_s1a7rDLzPwW0ZqQAKYcemax3C9-8yknIHWrW9FeXlfx1cXD9kM5RGzAiDnssmaRkZ7f8py9nbGwXDei0yPZ_oteD7ZpILBrE-bUt2Kmz_h3MA0WeRF_CSa1OcC3f2pQVYn3SBGBqcCREGVr6dvOVM3FsV8U0oRy_b2eqrKBIYWh-WSAdkdhGXGy21B1FWGD796tXrML89GebgiE4_Wk-Kw

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Spotnik doet lekker mee in het verspreiden van angstporno, is jullie dat ook opgevallen?
  https://sputniknews.com/

  BeantwoordenVerwijderen

 22. oligarch13 mei 2020 om 08:12
  Er zijn geen vaccins nodig tegen dit virus!
  ===============

  Dat denk ik ook.
  Maar dan moeten julli eniet de hele dag roepen over andere zaken.

  Dan moet je elke dag 3 brieven schrijven naar de MSM :
  = Waarom schrijven jullie niet over vitamines
  = Waarom niet over immuniteit verhogende wandelingen etc.
  = Waarom schrijven julli eniet over HCQ
  = Waarom niks over slectief beschermen van de echt kwetsbaren.

  Als je de media met deze 'volksbeweging' confronteert, zal het vuirus voldoende worden beteugeld, en kunnen we redelijk normaal verder leven, en zijn die vaccins overbodig. ( ook al omdat het virus elk jaar minder dodelijk wordt) .

  Maar jullie roepen dingen die de MSM kan gebruiken om aan te tonen dat je niet ziet wat de realiteit is.
  Je deelt het bed met mensen als David Icke.
  Je hemelt Jensen op.

  Allemaal geen goed signaal naar de gewone burger toe.
  Die schrijft jullie meteen af.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De boer heeft helemaal gelijk, want hij is nooit tegen de lock down geweest.
  Hier is dus niets meer aan tot toe te voegen.
  Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zit niet zo stom te lullen JV.
  Waarom mondkapjes, waarom mensen naar huis trappen zodat ze geen werk meer hebben?
  Waarom onderdrukking via o.a. “ lockdown”.
  En dat ook nog “ slim” durven te noemen?
  Allemaal dictoriale praktijken waar jij al weken een voorstander van bent.
  Ga toch weg man. Niemand neemt jou meer serieus.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dus heeft de boer weer gelijk.
  Welke prijs mogen we hem overhandigen@Matt , andere anti lockdowners en anti vaccinatie mensen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet meer dan doen dan hem gelijk geven Eddy, dat maakt hem dolgelukkig en heeft hij geen reden meer om anderen van domheid te beschuldigen, hetgeen zijn leven veel aangenamer zal maken.

   Verwijderen
 27. Dus JV zit nu thuis achter zijn pc zich een vuistje te lachen omdat wij hem in de waan laten dat hij gelijk heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nee, ik denk alleen: Waarom zijn die mensen zo met zichzelf bezig en met hun eigen 'gelijk!'. En met een gevecht dat totaal onbelangrijk is ( tegen mij).

  Waarom niet bezig met het probleem: 1 ziekte begrijpen. 2 mogelijke oplossingen begrijpen 3. Actie naar buitenwereld ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn hier vanaf dag 1 al bezig met jouw punt 3.

   1. De ziekte begrepen de meesten hier, was en is niets meer of minder dan een griep. En Corona is en blijft een lekker biertje en een enorme hoax.
   2. De oplossing is dus helemaal niks doen, want er was en is geen -medisch- probleem.
   3. Het gaat hier dus om de maatregelen die ons opgedrongen wordt.

   Jij zit nog steeds in fase 1. Denkt nog steeds dat er een catastrofe uitbreekt in Belorus. Jij liet je de stuipen op het lijf jagen en verkondigde iedereen, met het schuim op de bek, dat er een half miljoen "doden" in Nederland zouden komen bij niks doen. Wij die relaxed bleven waren allemaal moordenaars.

   Wij hebben allen op het blog hier geprobeerd je te helpen. Je te steunen. Je angst weg te nemen. Niets heeft geholpen.

   Je bent als een anorexia patient; Wij probeerden je te overtuigen kleine hapjes te nemen; dat je niet dik bent. Maar je vermagert tot op de graat en weigert nog steeds ieder hapje.

   Verwijderen
  2. Je hebt gelijk Blik.
   Zo was het.

   Jullie zeiden vanaf dag 1 dat er niks aan de hand was.

   Maar helaas zijn jullie de enigen en helaas is er wel iets aan de hand.
   Maar wie alleen naar eigen belang kijkt en niet verder dan eigen omgeving, die kan zich permitteren als een kind te roepen: Ik wil lekkere ijsjes eten en de hele dag frites. En als papa dat niet wil geven bewijst het dat hij mij haat.

   Verwijderen
 29. Eigen gelijk is heilig, zielige zeikers die hier hun frustratie kwijt kunnen. Discussie is niet mogelijk en zinloos.
  Het virus wordt gebruikt, zoals elke bedreiging tot een voordeel wordt omgevormd. Schulden gaan naar de belastingbetaler door het opkopen en de politiestaat is een feit. Gates, Soros enz. zijn de decoy waar we over mogen praten.
  De ziekte zelf is redelijk onschuldig totdat je er zelf mee te maken krijgt, maar dat is met alle ziektes. Er moest iets gebeuren na laksheid bij carnaval en ondanks het goede voorbeeld uit china. vandaar een overreactie met veelal onnodige maatregelen, ondertussen is het een goed excuus voor de geldpers en strijd tegen china. Rusland en iran demoniseren door onze staatsomroep is bijvangst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik voel heel veel voor jouw kijk op de zaak.

   In de VS wordt zo allemachtig veel geld bij gedrukt, en hier ook al redelijk wat. De gewone man komt er steeds slechter voor te staan, wordt daarmee machtelozer.

   De discussie over Gates wordt opgeklopt door de PTB als decoy.

   Maar wel wil ik benadrukken: als zo'n nieuwe ziekte rond gaat ( en niemand kende hem: 2 maanden lang hebben we beademings-apparaten op die zieken ingezet. Blijkt nu dat we bloedverdunners moeten gebruiken)
   dan is er maar één aanpak die primeert: aantal doden beperken.

   Mag je best het voorzorgs-principe noemen, en mag je best laf vinden, maar ik ben er helemaal voor.

   Wie het deed, en waarom: zien we later wel.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. [Wie het deed, en waarom: zien we later wel.]

   Voor de zoveelste keer: ALS men hier gelijk heeft, DAN KRIJG JE DIE KANS NIET MEER.
   =====
   Dat zie ik echt niet. Nu ben je in paniek.

   Maar we moeten wel actie ondernemen op aspecten waar we sterk staan: Vitaminen promoten, HCQ, Jongeren veel meer vrijheid etc.


   NB: Campbell : Een Harvar d Professore heeft nu verklaard dat vitamine D gebrek het immuun systeem zwakker maakt.
   En 42 % van de Westerlingen heeft gebrek.

   Dàt zijn de wapens waar je mee moet gaan wqerken.
   Dat moet je elke dag naar de krant schrijven.
   Naar de Locale Bode.

   Dat moeten mensen leren. Dat is nuttig verzet.

   Niet over 5G en vaccin-moord op de wereldbevolking beginnen.
   Mensen willen het niet horen.

   Je moet met het hele volk tegenover die PTB staan.
   Corona kan je helpen.

   Maar je moet zinvolle zaken aankaarten.
   Nioe net als Blik gaan roepen dat het een biertje is.
   Mensen hebben de lijdensweg van hun familie met eigen ogen gezien. Jij met je biertje: je bent voor eeuwig afgebrand.

   Verwijderen
 30. 12 redenen om de psychopaten maatregelen te weigeren.
  Zou politie ook moeten doen.
  Nooit te laat om wat te leren.

  https://www.ellaster.nl/2020/05/10/12-redenen-om-de-anderhalve-meter-maatregel-en-lockdown-direct-te-staken/?fbclid=IwAR1Hx_D5w_LWceuC7Rz5tPwEaQkyP1XEHpf6CWYTSsm8YGCLOQHLra9x70E

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ab OsterHousWein zwamt over zaagtanden, wangedrag van ons afgelopen weekend, "de tweede golf", de tweede "Wave", en dat je "heel strak beleid moet voeren".... en niemand aan de hele tafel die hem van repliek dient; als konijnen in koplampen kijken ze in de ogen van Ome Ab...

  De CoronaAngsthazen weer op hun wenken bediend...

  http://www.soccernews.nl/news/694525/profvoetbal-moet-vrezen-grote-coronagolf-in-september

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jensen vertelde gisteren nog in zijn uitzending dat je je op de MSM strikt aan de regels moet houden.

   Iedereen aan tafel kent zijn rol. Als Ab whiskeyfles Osterhaus spreekt zwijgen de anderen en knikken bewonderend toe.

   Verwijderen
 32. De Jong geeft ‘m voor en Osterhaus mag ‘m inkoppen.
  Pas als er een vaccin is kan er publiek bij wedstrijden zijn.
  Echte oplettenden weten dat die kopgoal van Osterhaus afgekeurd moet worden.
  Hij stond meer dan 1,5 m buitenspel.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Er wordt hier wel eens de vraag gesteld waar moet ik nu in investeren. Ik kan alleen zeggen wat ik zelf doe. Het is zeker geen beleggingsadvies. Ik heb gisteren en vandaag zilver en goud call opties gekocht op de futures markt. Uitoefendatum Juni en November 2021. Ik ben zelf een gokker, ik raad het dan ook zeker niet aan om dit ook te doen. Maar ik zie hogere koersen voor alle edelmetalen in het verschiet.
  Ik wacht nog even met de aanschaf van aandelen, omdat ik nog een klapje naar beneden verwacht. Uiteraard kan ik er faliekant mis zitten. Ik kan alleen zeggen wat ik zelf doe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch, zou het ook niet slim zijn om nu in olie te investeren? Die lage prijzen van nu kunnen natuurlijk niet gehandhaafd blijven want de economie moet op een gegeven moment toch weer gaan draaien. De belangen zijn daar te groot en straks gaan de sterkste met de winsten lopen. Lukoil uit Rusland misschien?

   Verwijderen
  2. Zeker een goede investering. Maar ik vind het nog een beetje te vroeg.

   Verwijderen
 35. @ Sofia 13.33.

  OK, dan wordt Gates als afleiding gebruikt. Maar ik denk dus niet dat hij zelf bewust aan een samenzwering mee doet.
  Daar heb ik voorlopig geen bewijzen voor gezien.
  Ockham's scheermes: Probeer de voor de hand liggende verklaringen eers.
  Die is: Gates ontvangt elk jaar een paar miljard, boven opo de 50 miljard die hij al had. Wat met zijn tijd te doen?
  Filantroop worden. Mensenlevens redden.
  Maar niet simpel met voedsel sturen, maar complex, met vaccins.

  Klinkt mij geloofwaardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Een beeld dat voo rde Corona crisis staat?

  Haagse Harry, die samen met Tedje van Es "gaot pleite vur mehr vrèèhheid."

  Harry: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fjandewandelaar.wordpress.com%2Ftag%2Fhaagse-harry%2F&psig=AOvVaw1wubzmxI0Z9R7kSEJzgDAs&ust=1589466222293000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCNjt952FsekCFQAAAAAdAAAAABAD

  Tedje: https://youtu.be/VPLHCTAq0lU

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Niet reageren Sofia. Zonde van je tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens, ik hou me ook stil, zij het niet makkelijk is.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik verkneukel mij.
   Jij verkneukelt je
   Hij vekneukelt zich
   Wij verkneukelen onszelf
   Jullie verkneukelen jezelf
   Zij verkneukelen zich.

   Interessant werkwoord. Te moeilijk voor de inburgeringscursus, denk ik.

   Verwijderen
 38. Oef...

  In april van dit jaar gaf de federale Amerikaanse overheid $979 mld uit.
  Er kwam $241 mld aan belastingen e.d. binnen. Het tekort van een kleine $750 miljard kon bij de staasschuld worden opgeteld.

  Leuk tabelletje dat overigens ook laat zien dat de inkomsten van de Amerikaanse overheid (en daarmee het tekort) van maand tot maand ook onder betrekkelijk normale omstandighden sterk kunnen fluctueren. April van dit jaar sloeg echter alle records.

  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/us-govt-spends-another-cool-trillion-racks-up-national-debt-by-750-billion-in-one-month/

  BeantwoordenVerwijderen
 39. HERPES is in serieuze en weromkommende sykte dy't net kin wurde genêzen fia medisinen of ynjeksjes troch de Amerikaanske dokters, mar de bêste manier om Herpes te behanneljen is troch it nimmen fan natuerlike krûden medisyn derfoar, ik ha lêzen oer DR JAMES, de geweldige herbalistdokter dy't genêzen hat my fan herpes mei syn krêftige krûdemedisy. Ik naam kontakt mei him om te witten hoe't hy my kin helpe en hy fertelde my dat ik my noait soargen soe dat hy my mei de natuerlike krûden sil helpe! Nei 2 dagen fan kontakt mei him, fertelde hy my dat de genêzing ree wie en hy stjoerde it my fia UPS SPEED POST en it krige my nei 2 wiken dat ik it medisyn brûkte, om't hy my ynstrukte (MORNING and EVENING) en ik wie genêzen! It is echt as in dream, mar ik bin sa bliid! foar de minsken dy't lije oan herpes en oare sykten lykas ovarian sykte, kanker, hypothyreoïdisme, Herpes, COPD, HIV, artritis, Lyme sykte, Hpv, ynfeksjes, lever sykte, autoimmune sykten, Parkinson sykte, Lupus, nefrology en hypertensie, neurology, obstetrics , Gynaecology, en sûnens fan froulju, onkology, pediatrie, pulmonary, AKUTE MYELOFIBROSIS, symptomen fan ALZHEIMER, BREAST CANCER, DIABETES, HAIR LOSS AND HAIR BEHANDELING, KIDNEY SIEKTEN, LEUKEMIA, MYELOID LEUKEMIA, STEM CELL TAT
  moat him kontakt opnimme foar syn kruidengeneeskunde, om't ik in libbend tsjûgenis bin en ik waard herzen fan herpes en syn medisyn is legit. Ik stjoerde him wat hy oanfrege en hy stjoerde my syn medisyn dy't ik 3 goeie wiken naam en hjoed bin ik hjir mei in negatyf resultaat. Doe't ik foar de test gie, wie ik sa bliid nei't ik syn medikaasje gie. jo kinne him berikke fia VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com of whatsapp-nûmer: +2348152855846

  BeantwoordenVerwijderen