vrijdag 8 mei 2020

"Lockdown war ein Riesen-Fehler"

Terwijl bij ons Rutte juist de Corona-duimschroeven, met behulp van de collaborerende systeem-media en de nep-oppositie, verder aandraait, lijkt Duitsland tot inkeer te komen en zwelt daar juist de kritiek op de Corona dwangmaatregelen aan. Waar Rutte er hier nog een schepje bovenop gooit met Dwangwetten en Mondkapjes-verordeningen, daar gaat in Duitsland deze maand de bundesliga weer van start. En Dit is Bild-Zeitung, de Telegraaf van Duitsland, Lockdown was niet een beetje fout, nee het was een gigantische fout,  "een Reuzen-Fout", "ein Riesen-Fehler":

DEUTSCHLANDS KLÜGSTE CORONA-SKEPTIKER KRITISIEREN DIE HARTEN MASSNAHME„Lockdown war ein Riesen-Fehler“
Dit is deel 2 in een tweeluik over Corona en Duitsland. Deel 1 verscheen ook vandaag en betreft de wereldberoemde Dr Wolfgang Wodarg die gehakt maakt van de dwang lockdown. In Duitsland gaat deze maand de Bundesliga weer van start terwijl de Eredivisie-spelers van Rutte nog zeker 3 maanden als angsthazen de groene mat mijden als de pest.

4 opmerkingen:

 1. G6PD deficiente patienten (die dus aan favisme lijden) zijn NIET een risicogroep voor HCQ gebruik.

  Er is veel nepnieuws in omloop door gekochte onderzoeken, lobbyisten van Gilead en big pharma en de gehersenspoelde media.

  Zo is in de pre-corona tijd (gedurende vele tientallen jaren dus) nog NOOIT ook maar een enkele persoon overleden door HCQ of CQ gebruik in therapeutische doses.

  Wodarg is dus OF slecht geinformeerd, OF bevindt zich in een kamp, OF is gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om het zeer pro NATO, uiterst Russofobe Bild nu opeens als bron aan te voeren is een beetje erg merkwaardig voor dit blog.

   Verwijderen
  2. Rootman, dat is juist helemaal niet raar; tuurlijk heb je gelijk, dat Bild een russofoob NATO-rioolblad is; maar juist als zo'n blad, zo uitpakt, nadat het maandenlang juist de corona-hysterie aangewakkerd heeft, lijkt te duiden op een ommekeer.

   Verwijderen
  3. Klopt Blik. Het rioolblad van de oligarchen maakt snel een ommekeer. De oligarchie ziet dat de huidige lock down niet houdbaar is met ZO WEINIG doden.

   Kijk wat en Lockdown doet met mensen

   Hoogste ziekteverzuim in 17 jaar en mensen ervaren meer psychische klachten
   https://nos.nl/artikel/2333192-hoogste-ziekteverzuim-in-17-jaar-en-mensen-ervaren-meer-psychische-klachten.html

   Verwijderen