donderdag 23 april 2020

NOS bedrijft Ecuadoriaanse EmoPorn

Eigenlijk heten we nog wel Blik op NOS-journaal, maar de vaste bezoekers weten dat we al lang klaar zijn met het staatsjournaal en gelieerde systeemmedia. Alles al gezegd, alles al exposed.

Maar nu komt het riooljournaal met pure EmoPorn uit Ecuador. Zie hun hysterische stuk HIER. "Lijken op straat, het is hier net een horrorfilm".

Nu heb je, als je het om Ecuador gaat, aan ons een slechte. De realiteit is dat Ecuador een vergelijkbaar inwoneraantal heeft als Nederland, zo'n 16-17 miljoen.

En hoeveel Corona-overledenen heeft dit land? 560. Totaal. Nederland zit op een factor 8-10 van dit aantal (circa 4000, coorrigeer ons als we er naast zitten). 560 Overledenen in Ecuador.Totaal. Waarom vertelt NOS deze cijfers er niet bij? Dan valt het hysterische verhaal van NOS (Nepnieuws Ons Streven) namelijk in duigen!

Ondertussen wordt Ecuador, net als andere Latijns Amerikaanse landen, compleet in lockdown gehouden, gaan compleet economisch ten onder.


2 opmerkingen:

 1. Ze hebben het over waarschijnlijk 8000 doden.
  Het gevaar zit’ ‘m in ziekte wat zich via lijken verspreid zit ik aan te denken.
  https://www.theguardian.com/world/2020/apr/22/ecuador-guayaquil-mayor-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. KLAAR MIJN GETUIGENIS, GOEDE DAG MIJN MENSEN VAN DUITSLAND

  GETUIGENIS OVER HOE IK EEN LENING KREEG OM EEN HUIS TE KOPEN VAN EEN ECHTE EN ECHTE LENINGMAATSCHAPPIJ DIE DE LENINGBANK VAN DE STADSBANK WORDT GENOEMD. IK BEN ZEER GELUKKIG VANDAAG EN GOD ZEGEN stadsbank
  ,
  Mijn naam is Katica. Ik kom uit DUITSLAND. Ik ben al 5 maanden op zoek naar een echte leenmaatschappij om een ​​huis te kopen
  alles wat ik kreeg was een heleboel oplichting waardoor ik ze vertrouwde en uiteindelijk ook
  van de dag namen ze mijn geld zonder er iets voor terug te geven
  mijn hoop was verloren, ik raakte in de war en gefrustreerd, ik wilde nooit iets te maken hebben met leenmaatschappijen op internet, dus ging ik wat geld lenen van een
  vriend, ik vertelde haar alles wat er is gebeurd en ze zei dat ze me kan helpen, dat
  ze kent een leningsmaatschappij die me kan helpen met elk leningbedrag
  nodig door mij met een zeer lage rente van 2%, dat ze net een
  lening van hen, ze stuurde me hoe ik de lening moest aanvragen, dat deed ik
  precies zoals ze me vertelde, solliciteerde ik met hen op E-mail: (citybankloan123@gmail.com) ik geloofde het nooit, maar ik probeerde en naar mijn
  grootste verrassing kreeg ik de lening binnen 24 uur, ik kon het niet geloven,
  ik ben weer gelukkig en rijk en ik dank God dat zo'n lening
  bedrijven als deze bestaan ​​nog steeds op deze zwendel overal,
  alsjeblieft, ik adviseer iedereen die een lening nodig heeft om voor te gaan
  (citybankloan123@gmail.com) ze zullen je nooit in de steek laten, en
  uw leven zal veranderen zoals het mijne. Neem vandaag nog snel contact op met (citybankloan123@gmail.com) en ontvang uw lening van hen, God zegene de bankmaatschappij van de stadsbank voor hun echte leenaanbieding.
  Zorg ervoor dat u contact opneemt met de leningbank van de stadsbank voor uw lening, want ik kreeg mijn lening zonder stress van dit bedrijf.

  BeantwoordenVerwijderen