vrijdag 10 april 2020

Italiaanse cijfers geen reden voor paniek

Andrew Kaufman is arts en kraakt Rutte's nieuwe normaal.

50% Van de Italiaanse overledenen door Corona had 3 onderliggende ziektes.

Minder dan 1% van de Corona-doden in Italië was helemaal gezond; nu is de sterftekans voor gezonde mensen sowieso 1%.

Het 1,5 meter nieuwe normaal van Rutte is fataal voor de psyche van, en de sociale omgang tussen mensen: is niet gezond en is niet gezond.

Vitamine C is een belangrijk element om je weerstand mee op peil te houden.

Vaccinaties
Ga eens kijken hoeveel mensen zijn gestorven na een vaccinatie tegen griep, mazelen of polio.

Slechts voor een handvol (2-3) vaccinaties is ooit de ultieme "Gold standard" test gedaan: 1 groep krijgt de vaccinatie, de andere groep krijgt water ingespoten. Het vaccinatieprogramma omvat nu een 20-30 vaccinaties die nooit op deze wijze getest zijn, maar wel ingespoten worden.

De potentiële gevaren van vaccinaties zijn enorm, maar worden uit het publieke debat gehouden.

Als de aannemer iets bouwt en het deugt niet en stort in, moet hij schadevergoeding betalen. Als iemand problemen krijgt door een vaccintie, bestaat er geen recht op schadevergoeding.

Body-scanners Vliegveld
Mocht het er nog van komen dat u gaat vliegen, denk dan na of u door de (Israelische) body-scanner gaat, of dat u toch liever de handmatige foulleering kiest. Die keuze heeft u namelijk nog.

Tijd om de TV uit te zetten
"Time to turn off the tv". Ga zelf op pad naar info. Een gemiddelde griep geeft per jaar tot wel 800.000 overledenen. Met Covid-19 komen we daar niet in de buurt. In zo'n gemiddeld jaar sluiten we onszelf ook niet op in onze huizen, of houden we 1,5 meter afstand. Zijn we niet bang voor andere mensen. De vraag lijkt dus gerecht, waarom zijn we nu onderworpen aan deze extreme maatregelen?

34 opmerkingen:

 1. [Vaccinaties

  Ga eens kijken hoeveel mensen zijn gestorven na een vaccinatie tegen griep, mazelen of polio.  Slechts voor een handvol (2-3) vaccinaties is ooit de ultieme "Gold standard" test gedaan: 1 groep krijgt de vaccinatie, de andere groep krijgt water ingespoten. Het vaccinatieprogramma omvat nu een 20-30 vaccinaties die nooit op deze wijze getest zijn, maar wel ingespoten worden.  De potentiële gevaren van vaccinaties zijn enorm, maar worden uit het publieke debat gehouden.]

  Zo hoorde ik van de week dat de Spaanse griep helemaal niet Spaans was. Het werd veroorzaakt door Amerikaanse soldaten die met 36 vaccinaties waren ingespoten voordat zij naar Europa werden verscheept om aan de oorlog mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vorig jaar een mazelenepidemie in de VS, veroorzaakt door.....juist, de mazelenvaccinatie.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dear Cassandra (Lieve Mona) Dr. Jensen (7 min.) nog een keer en Dear Cassandra II (20 min.).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dus vanaf nu GEEN updates meer aannemen op je toestel. Je kunt beter die paar lekken laten zitten, dan dat je een gigantisch lek binnenhaalt. Of gebruik het toestel niet meer, maar neem een simpel apparaat, wat geen updates nodig heeft. Alles van Internet voortaan alleen per computer of laptop.

   Verwijderen
  4. Vreemd, in een eerdere reactie vond je het nog een goed idee.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. [Vreemd, in een eerdere reactie vond je het nog een goed idee.]
   Dat klopt, ik ben daar ambivalent in. Als ik volksgezondheid voorop stel, is het een goed, zelfs prachtig idee. Als ik privacy voorop stel, is het het slechtste idee van 2020 e.v.

   Zoals ik het bij de buurman stelde: Gezien het trackrecord van de overheid m.b.t. automatisering staat dit op 100% falen. Alle projecten tot nu toe zijn mislukt.
   Daarnaast het gegeven, dat de overheid niets zal nalaten, om aan de gegevens over de bevolking te komen. Niets is ze te dol. Als je een overheidsdienaar bespuugt, wordt jou spuug opgestuurd naar het RIVM, waarna jouw DNA wordt bepaald, bij wijze van STRAF(!). Voor de lulligste vergrijpen moet je je DNA afstaan, dus ook de mensen die de blokkades op de Friese wegen hadden georganiseerd.

   Ik heb een paar jaar bij Security.nl rondgehangen, je haren rijzen te berge, als je ziet wat daar boven tafel wordt gehaald m.b.t. de combinatie overheid - automatisering.

   Dus het gaat mij niets verbazen, als straks de hele Covid-19-bui is overgewaaid, dat de overheid dat ding lekker laat zitten in jouw toestel. En als je denkt, dat je 'm hebt verwijderd, dan wordt die gewoon verplaatst naar het administrator's gedeelte van de telefoon, iets waar een normaal mens niet bij kan.
   En anders brengen ze 'm onder bij het 2e besturingssysteem, wat ieder toestel heeft, maar wat niemand weet, behalve jij natuurlijk, want jij hebt bij een telefoonmaatschappij gewerkt.
   http://www.osnews.com/story/27416/The_second_operating_system_hiding_in_every_mobile_phone

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @SDR [EU ‘to take common approach’]
   Laat je geen zand in de ogen strooien door de EU. Die gaan straks net zo hard lopen met jouw gegevens, als dat de Chinezen, Amerikanen of welke landen dan ook doen. Zo'n kans laten ze niet voorbij gaan.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @SDR [Het is het politieke falen wat deze situatie heeft veroorzaakt.]
   Klopt. Maar als 'lapmiddel' is het een simpel gegeven. Ze hebben het gewoon afgekeken van de Chinezen, Het probleem is alleen, dat wij geen Chinezen zijn en heel anders tegen privacy aankijken. Maar een angstige bevolking kan je alles laten accepteren, zoals Jensen een paar dagen geleden al opmerkte.

   [Ik meende dat ze dit alleen nu deden om te bepalen of iemand corona heeft of niet.]
   Welnee, jaren geleden hebben meerdere berichten op internet gestaan, over NS-conducteurs, die werden bespuugd. Daar begon het mee, toen de poortjes werden ingevoerd.

   Nu ben ik niet zo'n voorstander van spugen, het is gewoon smerig. Maar die opslag van DNA geldt als afschrikwekkend middel.

   En als de overheid nu nog een beetje te vertrouwen was, zou ik er nog eens over na kunnen gaan denken. Maar het zooitje burgerhaters, wat hier de afgelopen decennia heeft gezeten, wekt in mijn ogen meer wantrouwen op.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. @SDR: Heb het ook gezien, het lijkt niet, maar het is al jaren aan de gang.

   En mijn bovenstaande advies over internet-computer-laptop is ook niet helemaal compleet. Kijk hier maar:
   https://nl.express.live/windows-8-heeft-achterdeur-voor-de-amerikaanse-veiligheidsdienst-nsa-exp-194653/
   Aangezien alle veiligheidsdiensten gegevens met elkaar delen, kan je er donder op tegen zeggen, dat de Nederlandse overheid mee 'geniet' met dit gaatje.
   Dit geldt trouwens ook voor de opvolgers van W8.

   Ik ben eens gaan kijken bij Security.nl en ja hoor, er is voldoende -soms zeer deskundig- commentaar. Er wordt al druk informatie gedeeld:
   https://www.security.nl/posting/651268/Huisartsinformatie+8+miljoen+Nederlanders+door+%27corona-opt+in%27+tijdelijk+te+raadplegen
   Hoppa, toch wel handig, dat LSP. Lees ook de commentaren eronder, zijn soms waardevol.
   Er zijn er 2, waarop ik wil wijzen: k a r m a 4, die gewoon de huistrol is en alle gore truken uit mag halen die er zijn.
   Peter van Straten, een echte deskundige, redelijk neutraal, met een zweem van anti-overheid.
   https://www.security.nl/posting/651353/Corona+app
   https://www.security.nl/posting/651346/Corona+app+kan+niet+werken
   Verder staan op de voorpagina nog meer onderwerpen over de corona-app. Doe er je voordeel mee.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. "Ze zijn er nog niet Big Tech en Big Brother, er is verzet"

   Mooi zo!

   De regering mag geen gebruik maken van deze crisis om extra vrijheden en privacy af te nemen. Ook geen verplichte vaccinaties.

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n app levert slechts zeer inconsistente info op voor de overheid: de inbreker, drugsdealer of terrorist; of politiek activist neemt zijn smartphone uiteraard niet mee naar de plaats van delict.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lees de links, die ik om 01:21 doorgaf. Er staan een hele hoop bezwaren en (on)mogelijkheden in. Ze denken daar stukken verder dan hier hoor, zonder wie dan ook hier te beledigen. Ieder zijn/haar professie zelf ik altijd maar.

   Verwijderen
 9. LOL.
  Meerderheid IC-patiënten kampt met langdurige fysieke en mentale gevolgen
  https://nos.nl/artikel/2330118-meerderheid-ic-patienten-kampt-met-langdurige-fysieke-en-mentale-gevolgen.html

  Doktoren overal in de wereld hebben ernstig zieke mensen met anti vriale middelen binnen 8 tot 12 volledig genezen van dit virus zonder enige vorm van bijwerkingen.

  IC bedden was de oplossing van de RIVM. Hier houden ze de bevolking mee in gegijzeld. Hiermee zorgen ze er voor dat de mensen angst hebben en thuis blijven zitten.

  @JV Hoe lang ga jij nog mee met het IC bedden bedrog/spelletje van onze corrupte overheid en aanverwante organisaties? Wanneer ga jij toegeven dat je je hebt laten bedriegen? Dat is moeilijk he.

  Dit is weer so'n fucking mindfuck spelletje van de overheid en de globalisten die heb controleren. Ze weten dat mensen later niet gaan toegeven dat ze fouten zitten nadat ze zijn belazerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen die zich hebben laten neuken door de "Nigeriaanse prins" en een keer geld hebben overgemaakt. Kunnen bijna niet meer de verleiding weerstaan om nog een keer een bedrag over te maken. Terwijl ze bewust of onbewust weten dat ze zijn belazerd. Ze blijven nog lang meedoen met het spelletje totdat ze teveel hebben verloren of dat ze blut zijn en dan gaan ze het pas toegeven.
   Nu ook met dit relatief onschuldige virus dat met het grootste gemak te bestrijden is. Ze gaan helemaal mee met het spelletje. Met de app, met de social distancing, met het verplicht vaccineren. Tot dat ze bijna niks meer hebben. En ik hoop dat het dan niet te laat is (als 5G met toebehoren draait)

   Verwijderen
  2. Nu de mensen door krijgen dat er genoeg bedden zijn maken ze de mensen bang om er heen te gaan. Ze veranderen oh er zijn niet genoeg bedden naar oh daar wil je niet liggen. (en dat wil je ook niet)

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 10. TX GOV. ANNOUNCES EXECUTIVE ORDER COMING NEXT WEEK TO ADDRESS REOPENING BUSINESSES
  https://www.infowars.com/gov-abbott-announces-executive-order-coming-next-week-to-reopen-texas/

  De opstand tegen de onderdrukkers is begonnen in Texas. Het is niet verwonderlijk dat de opstand hier begint. Net als in 1778 weigeren ze te capituleren tegen het leger van Lord Rothschild.
  Gelukkig kent men de geschiedenis hier nog en brengen ze nog steeds ongepolijste vrijheidsstrijders voort zoals Alex Jones. (die hier jammerlijk genoeg nooit op Blik op NOSjournaal is verdedigd toen hij 1,5 jaar geleden door de globalistische oligarchie van de sociale media werd afgegooid) Waarschijnlijk was @JV toen hoofdredacteur van deze site.

  “One thing about Texans is they so much enjoy working and I know they want to get back into the work force. But we have to articulate also the strategies about ways we can do this safely.”
  https://www.infowars.com/gov-abbott-announces-executive-order-coming-next-week-to-reopen-texas/

  Lees: De texaanse ondernemers en mensen hebben hem gedwongen om de zaak weer open te gooien.

  Dat zouden de zzp'ers en ondernemers in Nederland ook eens moeten doen. En nu gaan we weer aan het werk pinokkio Rutte.

  3 dagen geleden sprak ik iemand aan en die bleek ondernemer te zijn. Wat vind je van de lockdown? vroeg ik. Tja het zal wel moeten was mijn antwoord. Hij voegde er aan toe dat hij het wel voelde want hij was ondernemer. Ik zei tegen hem. Zou je er niet wat tegen gaan doen dan. Jij als ondernemer gaat failliet. Hij keek me vuil aan en zei dat hij weer verder ging. De schijthuizen in Nederland wentelen zich om in nederigheid voor de overheid. Dagelijks zitten de stumpers voor de MSM hun angstporno te consumeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je zal je maar hebben laten neuken door oligarch.
  Dan ben je pas echt fucked up
  Ook jij kunt dus ophoepelen mafketel oligarch, want jij hebt echt nergens kaas van gegeten.
  Je fantaseerd een klok te hebben gehoord en dwaald nu in het zoeken naar een klepel.
  Dus jij raakt meer en meer het spoor kwijt.

  Net als die grote internetclown Huib Bruynzeels.
  Hij weet dat ik hem op de korrel heb en hij weet dat hij niet ontsnapt aan mij.
  I got the clown by the balls

  BeantwoordenVerwijderen