donderdag 2 april 2020

CBS ijlzwamt over oversterfte cijfers

Er sterven nu volgens de cijfers van het CBS meer mensen dan vorig jaar om deze tijd. Jensen lukt het niet om dat uit de cijfers van het CBS zelf te concluderen. Die cijfers wijzen er juist op dat er niets aan de hand is. Rond minuut 20:00. Kortom, het CBS ijlzwamt maar wat, maar het maakt niet meer uit. De staatsmedia ijlzwamt het gewoon na. Jensen vraagt of hij iets niet goed ziet. Iemand?

Volgens Rutte zal het nooit meer worden zoals voor Corona. Waar gaan we dan naartoe?? Zien hier al kamervragen over gesteld of in de Tweede kamer? Ondertussen vraagt Jinek of de burgers genoeg gehoorzaam zijn... Terwijl de Eredivisieclubs niet meer willen voetballen dit seizoen, is het vrijdag 3 April gewoon Dinamo Minsk tegen Torpedo. Nog geen zomervakantieplannen? Wellicht is Belorus een idee.

11 opmerkingen:

 1. Tot en met week 11 in ieder geval niet. Ik zie het ook niet.

  Maar je hebt leugens, grote leugens en statistieken. Wie controleert het als ze er 1000 per maand bij liegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk wel dat het virus echt is en dat er mensen aan sterven. Het sterfte cijfer zal wel oplopen. Echter, het is geen reden om mensen zo angstig te maken en op te sluiten.

   Verwijderen
  2. Het is een script en het werkt wonderwel (tot nu toe).

   Verwijderen
  3. Weet je nog dat ze begonnen met iets kleins: geen hand meer geven, hahahaha; en waar we nu zitten. Rusland idem dito; begon met "lang weekend vrij". Dat lange weekend duurt nu daar tot 30 april; alleen supermarkten, apotheken en banken nog open. Terwijl het virus daar nauwelijks speelt.

   Verwijderen
  4. De meeste sterftegevallen zijn ouderen met andere gezondheidsklachten. De gebieden met de meeste corona-besmettingen zijn gebieden met veel luchtvervuiling. Kijk naar Northrein Westfalen, Lombardijen, New York, Noord Frankrijk, allemaal gebieden met veel luchtverontreiniging. Met elke weste wind krijgt Noord Brabant de vuile lucht van het Botlek gebied. Zie ook daar, de meeste corona-besmettingen.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom is het zo ombegrijpelijk dat de regeringen (B&NL) er zo op hameren om de economie vakkundig de das om te draaien met het virus als slap excuus via valse cijfers en hele en halve leugens.
  Wij leven nu net niet in een politiestaat.
  Maar waarom eigenlijk? Meer schulden aan de banken zal de economie ook geen goed doen want uiteindelijk moeten die "gratis" gelden wel wit gewassen worden met echt geld van de burger.
  Dus de achterliggende gedachte is mij onduidelijk. Een NWO geloof ik niet in. Niemand is zo machtig dat hij zich bsas van de hele wereld kan noemen. Hij zal altijd tegenstanders hebben.
  Als zelfs hun proefkonijn, de EU, nu al op sterven na dood is hoe moet een NWO zich dan handhaven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. RJ verkeert nog steeds in een diepe slaap. Iedere keer als hij zich iets afvraagt, dan verwijst hij naar de media, dat die geen kritische vragen stellen.

  HALLO Jensen: Dat doen ze al jaren niet meer. Ze liggen samen met de politiek -die zij moeten 'bewaken'- al jaren in hetzelfde nest.
  Wakker worden !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet alles loopt synchroom. Het moet nog komen. En het komt eraan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [het komt eraan]

   Wat is 'het'? Gigantische depressie? Oorlog?

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen