zaterdag 18 april 2020

Loekasjenko versus Rutte. Wie is de goede huisvader?


Loekasjenko op bezoek gisteren. Geen hysterische situatie, geen chantage of dreigementen aan de burgers, zoals in de EU.

Het is niet dat Loekasjenko en de Wit Russen zich helemaal geen zorgen maken om het Corona virus. In tegendeel. Loekasjenko is er dag en nacht mee bezig. Weet precies waar welke patiënten zitten en wie er overleden is.

Alleen laat Wit Rusland zich niet hysterisch maken, zoals in Nederland met Rutte, Jinek en Osterhaus:

* Geen Anderhalve meter hysterie

* Geen Mondkapjes hysterie

* Geen Samenscholings verboden

* Scholen gewoon maandag weer aan de slag (hadden weekje extra vrij gekregen)

* Geen Berufsverboten

* Geen ge-annuleerd prof-voetbal

* Geen staats volg-Apps

* Geen "heel voorzichtig versoepeling, maar reken er niet op"

* Geen chantage: "Hoe beter u gehoorzaamt, hoe eerder u een beetje vrijheid terug krijgt"

* Geen Grapperhous toestanden die zegt: "Misschien moeten de Nederlanders het luchten beperken tot maximaal 10 minuten per dag per persoon"

* Geen continue propaganda op de tv met Frontberichten, tijgers met Corona en Jineks.

* Geen gesloten kroegen of restaurants.

Het extra goede nieuws: Er verlaten in Wit Rusland nu meer mensen de hospitaalbedden dan dat er bezettingen bijkomen. Loekasjenko wijst erop dat hij niet meedoet met de psychose die zowel westelijk, als oostelijk van hen aan de orde is.

Wit Russinnen. Terwijl de systeemmedia ons altijd wilden doen geloven dat Wit Rusland het meest repressieve land zou zijn, blijkt het tegendeel waar. Geen hysterie, geen apps, geen anderhalvemeter hysterie, geen handschoenen, geen mondkapjes, geen Berufsverbot, geen gedwongen thuis zitten, geen economische zelfmoord. Vrijheid!

Geniet onderstaand van een heerlijke pot Wit Russisch voetbal van 17 April uit de uitstekende, de spannendste, en meest bezochte competitie van heel Europa!


En dan nog dit...
Waar zijn de alarmisten en angsthazen, die beelden schetsten van catastrofes en hun modelletjes met "exponentiële groei" en smeekten om onderdrukt te worden? Op de trappen van de hospitaals in Minsk en Brest zouden de patiënten op dit moment, 18 April, neerzijgen. Van de doomscenarios voor Wit Rusland (en Zweden) is helemaal NIETS uitgekomen. In tegendeel. Er verlaten in Belarus nu al meer mensen de hospitaals dan dat er instromen. Waar gaan de alarmisten nu mee aankomen om zich hier uit te lallen?

76 opmerkingen:

 1. Waar zijn de alarmisten en angsthazen, die beelden schetsten van catastrofes en hun modelletjes met "exponentiële groei" en smeekten om onderdrukt te worden?
  Waar gaan de alarmisten nu mee aankomen om zich hier uit te lallen?

  Ik ga mijn best doen Blik !
  Maar inderdaad: geen volksopstand, geen totale ellende.

  Volgens de statisatiek zijn er 4200 mensen ziek en zijn er 40 aan Corona overleden. Daarmee staat Belarus in de middenmoot.
  ( Gesorteerd op aantal zieken, de eerste kolom.https://www.mediterranee-infection.com/covid-19/ )

  Ik gebruik : https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Belarus
  en zie toch een snelle toename: verdubbeling van 4 tot 7 april.
  Van 7 tot 10 april, en van 10 tot 16 april.

  Belarus heeft één grootstad, Minsk, en die is heel ruim opgezet. Weel enige flats, maar grote groene delen overal.

  Er is een traditie van banya's, en als de Witrussen toevallig een nationale eer scheppen in het drinken van vlierbessensap, dan zijn ze zo immuun als de neten. Maar daar ontbreekt mij de kennis over.

  Als ze bovendien heel goed in hun vitamine D zitten, scheelt dat ook enorm. https://www.youtube.com/watch?v=GCSXNGc7pfs Maar traktor-drivers en mensen op het platteland zijn vaak genoeg in de zon om veel vitamine D aan te maken. ( NB: 100 jaar geleden werd TBC als een elite-ziekte gezien: plattelanders kregen het niet vaak.)

  Toch worden er wel maatregelen genomen die er op wijzen dat er wel iets aan de hand is: On 4 April, a one-week extension of spring vacation for schools was announced by the Ministry of Education of Belarus.[60] On 10 April, another one-week extension followed.[

  En we weten hoe intimiderend Lukashenko kan zijn.
  Je moet wel durven als je hem wil tegenspreken...

  According to Alexander Lukashenko remarks from the 13 April official meeting, no people had died from COVID-19 per se in Belarus as of date: "People are afraid. Thus, I want to tell them the following: not a single person had died from coronavirus in our country. Not a single one! They died from a bouquet of chronic diseases, which they had. [...] Coronavirus is not even a push, it is the atmosphere in which their chronic diseases develop". In his further remarks, Lukashenko addressed the currently hospitalized COVID-19 patients: "There's no reason for them to worry. No one will die from coronavirus in our country. I am stating this publicly".[66]

  We weten uit engels onderzoek dat bij 91% van de mensen er een tweede of derde ziekte aanwezig is.
  Ik verwacht een flinke stijging van het aantal overlijdens in Belarus, aan kanker, longziekten, overgewicht, diabetes, nierfalen, trobose etc etc.
  Maar nauwelijks aan Covid 19. Daar moet ik Blik gelijk geven....
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Reizigers naar Belarus melden dat op 3 april alle inkomende mensen werden getest, werd opgedragen in quarantaine te gaan, en dat ze elke dag werden gebeld. Goede strategie !:

   SergCr
   Level Contributor

   181 posts
   32. Re: Coronavirus and travel in Belarus
   Apr 3, 2020, 12:59 PM
   Save
   As of right now, people arriving at the airport are tested and instructed to self-isolate for 14 days. Someone from the Health Ministry will call you every day inquiring about temperature, any symptoms, etc.

   The "official" number of confirmed cases has been doubling every 5 days, but it's still really low at ~300-400, so I think there will be more serious restrictions very soon. Most entertainment venues have closed already.

   Verwijderen
  2. Uit deze allereerste reactie blijkt ook dat het land veel bossen heeft. Boslucht geeft een enorme boost aan het immuun systeem. In Japan is het een traditie om daarvoor de bossen in te gaan.
   https://www.youtube.com/watch?v=PgDjVEpEOdQ


   1. Re: Coronavirus and travel in Belarus
   Feb 26, 2020, 7:31 PM
   Save
   Not that I know.

   Officially there have been no cases yet.

   There are no queues for masks, empty supermarket shelves or radical measures (like in north of Italy, for example).

   But judging by what is happening in the world i think sooner or later this virus will get to the country.

   it is just that with Belarus being not a top travel destination the country will not be hit that hard (35% of country territory are forests, population density less than 45 persons per sq km, Minsk capital airport - only bit over 4 mln passengers per year)

   Verwijderen
  3. Twee weken geleden waren er 400 corona zieken in Belarus.
   Nu zijn er 5000. Het gaat dus wel heel snel.

   Verwijderen
  4. Ik ken iemand met contacten daar. Van de pinkstergemeente, dus bepaald niet mijn fellow travelers! Wat ik hoor is dat ze zelfs in die sekte, ondanks Lukashenko's dom geblaat, behoorlijk nuchter bezig zijn, en zelf afstand houden en sjaaltjes als masker gebruiken tijdens hun opwekkingsdiensten.

   Verwijderen
  5. Jij houdt wel van sekte's Rootman... BlikopNosJournaal is óók een sekte geworden.

   Verwijderen
  6. Hier nog een onderzoek site, die e.e.a. bevestigt met aparte genezingsmethodes: https://www.polygraph.info/a/30529145.html
   In hoeverre de site betrouwbaar is, zelf onderzoeken.
   @JV: Ik ben géén sektelid, als je dat maar weet.

   Verwijderen
 2. Top column Blik,wordt tijd voor NPO om jou uit te nodigen, goede vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. -MH-17

  196 doden waar elke Nederlander wel een slachtoffer of nabestaande kent.

  -COVID-19

  3500 doden en ik heb nog niemand binnen mijn kring gehoord die iemand kent die een dierbare heeft verloren. Rara hoe kan dat?

  En als ik even naar mijzelf kijk:

  -Was mijn handen geen 20x per dag;

  -Draag geen mondkapje;

  -Observeer hotemetoten op de TV die geen 1,5 meter afstand houden;

  -Zie supermarktmedewerkers die geen 1,5 meter afstand houden.

  Wat is dit voor B.S.?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Als zoon en cousin (hier heette dat ooit oomzegger) van 2 kwetsbare hoogbejaarden kan ik hier wat aan toevoegen: In Amsterdam zijn verschillende bewoners en verzorgenden besmet, en heerst er angst. Er is personeelstekort. In Alkmaar: Het volgens het RIVM vrijwel onkwetsbare personeel werkt hard, zonder beschermingsmiddelen, en probeert de bewoners gerust te stellen, en uit te leggen waarom er geen bezoek meer komt. Ook hier zijn een paar besmettingen.

   Verwijderen
 4. @JV
  In plaats van wederom met je statistieken en andere redenen aan te komen ("grote groene delen, drinken van vlierbessensap"), kun je ook gewoon een keer ronduit zeggen "ik zat er naast, en met dat "doden op je geweten" vloog ik ook uit de bocht."

  Hoeft natuurlijk niet, maar we zitten er allemaal wel eens naast, is geen doodszonde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op 13 april heeft Lukaschenko (ik zeg het even wat duidelijker , maar ELKE Witrus begrijpt hoe de hazenlopen: "Als jullie godverdomme nog één dode met co-morbiditeit noteren als Corona doden, en niet als 'overleden aan ...... dan weet ik je te vinden, godverdomme ! "
   En het werkt:
   verdubbeling van 4 tot 7 april.
   Van 7 tot 10 april, en van 10 tot 16 april.

   Sinds 13 april veel minder Corona doden...

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Sofia,
   nee, natuurlijk niet.
   Ik heb 3 factoren die mij flinke kans geven aan Corona te overlijden: leeftijd, lichte diabetes en BMI van 30.

   Als mijn familie van vaders kant heeft dat: diabetes en BMI van 30 tot 35.
   Allemaal zijn ze ver in de 80 geworden.
   Dus als de Corona mij zou vellen, komt het door de Corona, niet door de co-morbiditeit.

   Dr John Campbell heeft dat ook helder uitgelegd.

   Lukashenko is natuurlijk een moordenaar. Maar het kan zijn dat zijn volk ( door cultuur of voeding) een goede immuniteit heeft, en dat hij daar een voordeel heeft in vergelijk met andere landen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. De Duran: Putin zet Rusland op Lockdown.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IK beluister Kees de Kort.

  Op De Ommekeer.
  Ze zijn van naam veranderd: 'De Nieuwe Wereld.

  Ben het met Kees eens: Nu wordt het tijd voor een intelligente lock down.
  https://youtu.be/U3UUsKMgE5o

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er voor dat we NU eindelijk mijn echt4e slimme lockdown invoeren:

  Allew jongeren hup aan het werk en naar sachool.
  Alle 50 plussers in isolatie.

  Daarna de kwetsbare jongeren er uit halen en in bescehrming.
  En de vitale ouderen ( 0 co-morbiditeit, goed immuun systeem) eeen vergunning geven om vrij te bewegen.

  Openbaar vervoer: Ontsmetten met dezeer ondiep werkende UV straling. Doodt alleen virussen, maar veroorzaakt geen enkele schade bij mensen.

  https://www.youtube.com/watch?v=2U4DAQ3kjRs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grandalf wil reageren op boer Jansen:

   @JV: in plaats van iedere keer weglopen uit discussies en ieder nieuw topic volkalkt met je angstzaai-verhalen, zou het je passen eens serieus in te gaan op de feiten:
   1. Er is geen betrouwbare Covid-18 test
   2. Er zijn geen betrouwbare cijfers
   3. Corona virussen zijn tot nu toe gewone verkoudheden
   Ik kan deze lijst nog verder uitbreiden, maar dit is al voldoende om te bewijzen, dat Corona gewoon een lekker biertje is en het hele Corona Covid-19 verhaal een hoax cq. psyop. Krijg ik hierop eindelijk een serieus antwoord van die zwaar overspannen stresskip, die nu ook al Corbertt en Jensen beschuldigd van zwaar overspannen zijn. Je zou wel kunnen zeggen, dat ze ADHD hebben. Overspannen is zoals @JV hier constant paniek loopt te zaaien over leugenachtige cijfers en diagnoses, wegloopt uit discussies, iedereen voor moordenaar uitmaakt, enz, enz. Laat je opnemen en testen, dan zijn wij van je af!
   Voor de goede orde nog eventjes: in het verpleeghuis waar ik werk, is sinds 2 weken een afdeling vrijgehouden voor het revalideren van Corona-slacht-offers, die vanuit het ziekenhuis naar ons overgeplaatst worden. De afdeling is al 2 weken leeg, maar ondertussen kwijnen onze bewoners weg door die totalitaire maatregelen van @JV's vriendjes. En maar beweren, dat het goed is voor de oudjes om ze op te hokken...je moet je schamen zieke maisboer! Nu ook weer Loekasjenko voor moordenaar uitmaken, langzamerhand is iedereen die tegen het 'nieuwe normaal' vecht een moordenaar in Hugo's gedachtenwereldje. Jij bent je ziel kwijt en denkt zelfs dat de ziel niet bestaat, dan ben jij dus een transhumanist.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. https://www.richplanet.net/richp_genre.php?ref=282&part=1&gen=99

   Verwijderen
  2. Ik heb dit verhaal zowat helemaal beluisterd, en Bill Gates heeft inderdaad met Mircrosoft een modus operandi die hem rijk maakte. Maar om dan te beweren dat hij nòg veel rijker wil worden met dezelfde manier van werken: niet overtuigend.

   Ik ben nog steeds Pro Bill Gates.

   Verwijderen
 11. De nieuwste Karel van Wolferen: De 2020 wereldpaniek en haar Grote Spelers.
  https://www.youtube.com/watch?v=0kk6yhGhY44

  En nog een toegift op 5G: Retired President Of Microsoft Canada, Frank Clegg 5G Wireless IS NOT SAFE
  (maar heeft -volgens mij- geen bal met Covid-19 te maken.)
  https://youtu.be/gbfEDfVfx2w

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En we mogen allemaal meedoen op het blog: https://www.rivm.nl/nieuws/infectieradar-brengt-klachten-covid-19-in-beeld

  Hier iemand, die in het kader van een scriptie, radiostraling, pardon: golven, heeft onderzocht, als monteur van antennes. (.pdf)
  Direct na binnenkomst naar beneden fietsen naar de conclusies en vragen aan collega's. Verhelderend.
  https://www.veiligheidskunde.nl/cms/streambin.aspx?documentid=8798

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Over Zweden.

  Ja, het gaat goed met Zweden.
  Blik kan tevreden zijn.

  Maar het gaat niet goed omdat ze deden wat Blik eiste ( en als een klein kind stampvoetend wilde afdwingen).

  Ik zal enkele Wikipedia zaken citeren:
  Sweden being characterized by a very high level of trust in its authorities from both the people and the politicians, and that Swedes had a very strong urge to following recommendations from authorities, thus making legislation largely unnecessary.

  Recommendations
  On 10 March, responding to indications of community transmission, the Public Health Agency advised everyone with respiratory infection, even mild ones, to refrain from social contacts where there is a risk of spreading the virus, in private as well as working life. They also ask health care staff working with risk groups, including nursing homes, not work if they have any symptoms of respiratory infection. Relatives of elderly should also avoid unnecessary visits at hospitals and in facilities for elderly, and never visit if there are any respiratory symptoms.[44][45] On 16 March, the agency recommended that people over 70 should limit close contact with other people, and employers should recommend their employees work from home.[46] One month later, statistics showed that roughly half the Swedish workforce was now working from home.[47] The following day, the agency recommended that secondary schools and universities use distance learning,[48] with schools following suit all over the country.[49]

  In April, many of the organisations running the public transport Systems for the Swedish counties had reported a 50% drop of public transport usage, including Kalmar Länstrafik in Kalmar County, Skånetrafiken in Skåne County, Stockholm Public Transport in Stockholm County, and Västtrafik in Västra Götaland County.[50][51][47][52] In Stockholm, the streets grew increasingly emptier, with a 30% drop in the number of cars,[53] and 70% less pedestrians.[47]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zien dus dat de praktijk in Zweden niet zo heel erg verschillend was als die bij ons, alleen was daar hget enorme voordeel dat de jongeren veilig en vrij konden 'verpozen' en hun werk konden blijven doen.

   Maar dat is precies wat ik land vòòr mensen wisten wat Corona was, al bepleitte: op 18 februari: 'Mobiele quarantaine':
   http://xevolutie.blogspot.com/2020/02/953-het-coronavirus-8-waar-eindigt-dit.html

   Verwijderen
  2. De citaten komen uit Wikipedia.

   Eerste citaat: https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Sweden#Government_policy

   tweede citaat ( recommendations) staat daar direct onder.

   Verwijderen
  3. Ik kijk op je blog en zie dit:

   2) Metro's, bussen en treinen kun je eerst met de hand ontsmetten ( met een vernevel-machine met 0,1 % chloor, dat schijnt al effectief te zijn.)

   In elk compartiment kan intussen een installatie worden aangebracht die elk uur 'nevelt'. Op dat moment moeten de reizigers 3 minuten uitstappen.

   3) Mensen dragen continu het gezichts-masker, een veiligheidsbril en heel dunne handschoentjes.

   4) Alle on-nodige grote bijeenkomsten worden verboden: (max 10 pers.)
   *****************************************

   Je bepleit waanzinnige hysterische, ondemocratische, totalitaire maatregelen Jan. Heeft niets met het Zweedse of Wit Russische model te maken.

   Maar veel plezier Jan, in je eigen lockdown; vergeet je handschoentjes en veiligheidsbril niet af te doen voor het slapen gaan, en het benevelingsapparaat op de juiste interval en intensiteit te zetten. En slaap je nou met of zonder mondkapje?

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Sofia,

   hierboven in mijn post van 9.25 uur beschrijf ik hoe het gedaan is in Zweden.
   Ze verschillen niet zo veel van ons, maar ze hebben niks verplicht gesteld.

   De Zweden hebben de Italiaanse ziekenhuizen gezien,en zijn erg voorzichtig geworden.
   IK hoorde wel dat er immigranten waren die zich er niet zo goed aan hielden. PC reactie was dat die de taal niet goed machtig waren.

   Verwijderen
 14. Blik schrijft:
  "waanzinnige hysterische, ondemocratische, totalitaire maatregelen Jan."

  Dus als ik op 18 februari een praktisch voorstel doe om ons openbaar vervoer te kunnen laten doordraaien ( wat jij zo graag wil, maar verder dan als verwend kind op de grond stampen kom je niet ) dan ben ik .... zie boven.

  Het kon per 18 febr. worden ingevoerd.

  Ik denk niet dat we 10 doden zouden hebben in Nederland, als we dat gedaan hadden.
  En 0 economische recessie.


  Per 1 maart hadden we wellicht de ontsmetting niet meer met de hand hoeven doen: vernevelaars inbouwen.

  Nu, 2 maanden later, zouden we gewoon heel korte golf UV lampen aanbrengen. Nòg simpeler.


  Ja, als je mensen dicht bij elkaar wil vervoeren moet je een mondkapje op zetten. Zodra ze op hun werk komen , kan het af, mits ze in beperkte groep werken.

  Waarom wordt er niet gevlogen? Iedereen een test afnemen en dan mondkapje op. Geen probleem.

  Het is niet zo moeilijk.

  De enige die hysterisch is geworden ben jij, Blik.

  En de totalitaire maatregelen die jij bepleit ( "Ik eis de vrijheid om medeburgers te besmetten ,want ik heb vrijheid nodig ! ") is helemaal erg kortzichtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben jij werkelijk zo relaxed, @Jan, of is onderstaande gewoon de bevestiging dat je het niet weet en in zeer ernstige twijfel leeft, maar doet alsof je het wel weet?

   En Wikipedia als bron gebruiken is al helemaal een gotspe.

   =========================================================

   Jan Verheul18 april 2020 om 00:17

   IN vergelijk met de zwaar overspannen Jensen ( en Coprbet trouwens ook) ben ik een toonbeeld van relaxed-heid.

   En waar zou ik nu bang voor moeten zijn?
   Ik heb nu 160 quercetine pillen.
   Ik heb 1250 gram vitamine C.

   Ik heb 20 mondkapjes die ik al maanden op zet als ik in link gebied kom.
   Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, maar ik heb het aardig onder controle.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [Ja, als je mensen dicht bij elkaar wil vervoeren moet je een mondkapje op zetten.]
   Ja en dan niet zoals de NS doen: Alle intercitytreinen op dood spoor zetten en alleen maar stoptreinen laten rijden, die je dan vooral niet moet uitbreiden met een paar wagons.

   Verwijderen
  4. Als je de griepepidemie van 2017/18 er bij neemt zitten we nu nog steeds ruim onder dat aantal doden.
   In die periode niks 1,5m, mondkapjes laat staan quarantaine. En al helemaal geen media aandacht want het kon wel eens gaan opvallen dat de jaarlijkse griepprik helemaal niet gewerkt heeft, integendeel, waarschijnlijk een van de oorzaken van het aantal doden.
   De natuur heeft gewoon zijn gang gegaan en de zwakste in de samenleving van onnodig verder lijden bespaard. Natuurlijk jammer voor diegenen die naasten verloren hebben maar het is een keiharde waarheid dat de dood bij het leven hoort.
   Je kunt dat wel proberen eindeloos het leven te rekken maar heeft dat zin als je dat met een rollator, of zelfs in een rolstoel moet doen met een verstand dat steeds verder afglijd?
   Het afzonderen, en ouderen in gedwongen eenzaamheid plaatsen is vele malen schadelijker voor hun dan een jaartje langer leven in afzondering, dat alleen maar pijn veroorzaakt. "Laat me a.u.b. in vrede sterven met mijn familie aan mijn zijde" is nu de grootste vraag van de oudsten onder ons.
   Of moeten we hun leven verder verpesten om enkel vanuit een raampje op de 4e verdieping naar familie op een grasveldje 500m verderop te kunnen zwaaien? Wat voor sadisten zijn zij die dit promoten?

   Nu even off topic maar heel belangrijk:
   Op diverse alternatieve media is bericht dat de grote NAVO oefeningen tegen Rusland gewoon doorgaan en afgelopen najaar is er door de Amerikaanse regering een wetsvoorstel goedgekeurd dat ze PREVENTIEF nukes mogen inzetten als aanval om zo een aanval van 'de vijand' voor te blijven. Dus zij mogen al aanvallen als ZE DENKEN aangevallen te worden en dit zelfs met atoom wapens. Misschien gaan ze dit nu in de praktijk brengen bij deze grootscheepse "oefening" tegen Rusland waarbij ze zeggen dat ze de aanval openen op corona, knettergek als ze zijn en hierover heb ik dit B
   getekend dat samen met nog een paar nieuwe cartoons op
   <A HREF="https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons< mijn site staan</A>
   Door dat hele corona gedoe is de aandacht hiervoor natuurlijk perfect afgeleid en vind je over die atoomwapens niets bij de MSM, tot straks ons de bommen om de oren vliegen en dan is het dodenaantal vele malen hoger dan de griepdoden ban de proGatesboer.
   help mee hiertegen te protesteren want dit vind ik veel erger dan een griepje. Print het cartoon, ook dat van de antiwapenwedloop uit en verspreid ze via fake book en andere media, zolang die het niet in de gaten hebben en gaan verwijderen, wat dan weer een teken is dat we op de goede weg zitten.

   Verwijderen
  5. Dit is de GOEDE LINK naar het cartoon
   en deze naar mijn site
   (kan altijd wel iets mis gaan)

   Verwijderen
  6. Weer een reactie van Grandalf, ik plaatst die zoals ik ze binnenkrijg, zonder knipwerk:


   Precies @Matt: de sterftecijfers liggen nog steeds ver onder de 2017/8 epidemie, terwijl de sterftecijfers aan het Covid-19 volledig onbetrouwbaar zijn, de ziekenhuizen en verpleeghuizen rustige tijden beleven, etc. Alles tegenovergesteld aan onze hysterische zwaar overspannen staatstrol @JV, die ons voor moordenaars en sekteleden uitmaakt. @JV is bezeten van het massamedia-1984-virus en nu sektelid van de totalitaire staat geworden. Krijg je goed betaald voor het plaatsen van al die angstzaaierij, of ben je echt bezeten met je Gates voor heilig te verklaren? Ik stel voor om alle onzin van die @JV te verwijderen, mede om hem in bescherming te nemen, voordat hij nog meer schade aan zichzelf en anderen toebrengt. Wel opvallend feit van dit Covid-19 gebeuren is, dat de (t)rollen van @JV en @Eddy 1984 graden zijn omgedraaid.
   Hier een interessant interview met een echte dokter, Dr. Rashid Buttar, die in 3 dagen tijd ruim 2 miljoen views heeft en alle doktoren oproept de waarheid over deze psyop te brengen: EXCLUSIVE: Dr. Rashid Buttar BLASTS Gates, Fauci, EXPOSES Fake Pandemic Numbers As Economy Collapses
   en voor de geïnteresseerden in de 'Spaanse griep', die geen griep bleek te zijn: “Spaanse griep” kwam niet uit Spanje, was géén griep en was wél besmettelijk
   @Matt: compliment voor je cartoon, hij is weer luid en duidelijk! Misschien moet @Blik hier een apart topic voor maken, want hier valt aardig wat over te brainstormen. Er zijn ook nog steeds die 30.000 US-troepen hier in de EUSSR. Ik denk dat een atoom-aanvalsoorlog plan B is, voor als plan A mislukt. Plan A is Event 201 en dus nu aan de gang, totale lockdown, verplichte vaccinaties en verraders app's, uitschakelen middenstand, familieband, etc.
   Wederom bedankt voor het plaatsen @Matt, mede door @JV's vrienden ben ik gedwongen wat vaker thuis te zijn en voel dan de behoefte om wat vaker te reageren.
   Groet Grandalf van Tast tot Toets

   Verwijderen
  7. JV heeft nu 160 quercetine pillen.
   Dat geeft een veilig gevoel van controle zoals hij beweerd.

   Quercetine als supplement?
   Quercetine wordt verkocht als supplement maar zit in vele soorten verse voeding. Het is helemaal niet nodig om het als supplement in te nemen. Bovendien wijst wetenschappelijk onderzoek telkens weer uit dat synthetische vervaardigde chemicaliën nooit het biologische component evenaren. Supplementen worden verkocht om op de gezondheidsangst van de mens in te spelen uit winstoogpunt. Sommige wetenschappers hebben onderzoeken gedaan met gesynthetiseerde quercetine en geconstateerd dat deze stof juist kanker verwekt, terwijl de biologische stof die voorkomt in groenten en fruit kanker voorkomt.

   Dat uitgerekend een boer chemisch samengestelde pillen vertrouwd en niet op goedkopere en natuurlijke veel betere voeding van zijn land.
   Je zou van een echte boer toch heel iets anders verwachten.

   Verwijderen
  8. Waar staat dat Quercetine synthetische vervaardigt is.

   Ik zelf heb die pillen ook niet gekocht omdat ik die spullen die er inzitten ook via mijn voeding in neem.

   Verwijderen
  9. Ollekebolleke kan niet lezen dat JV 160 pillen heeft.
   Ollekebolleke,moet ik jou eraan herhinneren dat pillen synthetisch zijn?
   Of groeien pillen soms aan bomen of ergens in de grond?

   Verwijderen
  10. Op de Quercetine staat duidelijk dat alles van plantaardige oorsprong is.

   Ik zag dat jonge mensen nauwelijks Corona kregen ( hun immuun systeem is de enige afweer) en dat ouderen het wel krijgen.

   Het lijkt me dus logisch dat je je immuun systeem wakker moet schudden, zoals je als oudere die weinig beweegt ook je spieren bijna kwijt raakt, maar bij oefening weer terug krijgt.

   Afweer systeem wakker maken: door koud en warme baden.

   Verder is vitamine D belangrijk tegen virussen. Maar evolutionair werkten we op het land in de zon, en nu niet meer: dus heeft bijna iedereen te weinig vitamine D aangemaakt. Dus: even bij slikken. No problem.

   Dat virus wordt in je eigen cellen vermenigvuldigd. ( 500 miljard virussen in één hoestbui, komen er uit je mond). Op ingewikkelde wijze. (RNA) . Zink ionen verhinderen dat reproduceren door RNA splitsing.
   Maar je hebt al snel te weinig zink in de cellen bij zo'n virus aanval.

   HCQ geeft heel snel en veel zink in de cellen. ( Hydroxychloroquine)

   Maar pillen Quercetin doen dat ook al heel behoorlijk. Ze doen het zelfde werk als HCQ, maar minder goed.

   Ik zou bij God niet weten welke planten ik moest eten om even veel van de juiste stoffen binnen te krijgen als ik nu met de Quercetin pilletjes binnen krijg, dus ik neem de pillen.

   In mijn huis staan links en rechts potjes met vitaminen , in de loop der jaren gekocht, maar nooit geslikt.
   Ook mijn medicijnen (1 pil metformine en 1 pil simvastatine) slik ik al 2 jaar niet meer: Ik vergat het zo vaak, dat ik er maar helemaal mee gestopt ben.
   Over Simvastatine hoor ik te veel rare verhalen, en de Metformine ( wegens lichte diabetes) kan ik beter vervangen door meer bewegen: dan gaat die diabets ook over. De motivatie was dus ook niet groot.

   Verwijderen
  11. Ik noem het pillen, maar het zijn capsules: een omhulsel ( doorzichtig, ook van planten) met daarin een geelgroen poedertje)

   Verwijderen
 15. Ik meldde hier al dat dit virus uit het lab komt en een biowapen is. Vooraanstaande wetenschappers uit India, Frankrijk en Canada hadden dat geconcludeerd en professor dr Francis Boyle heeft de linkjes gelegd hoe China aan dit virus is gekomen
  https://www.youtube.com/watch?v=H0fEZr2psMQ&t=22s

  Nobelprijs winnaar en ontdekker van het HIV Luc Montagnier kent geen twijfels. Dit virus komt uit het Lab.
  EXCLUSIF - Pour le Pr Montagnier, SARS-CoV-2 serait un virus manipulé par les Chinois avec de l'ADN de VIH ! (podcast)
  https://www.pourquoidocteur.fr/Articles/Question-d-actu/32184-EXCLUSIF-Pour-Pr-Montagnier-SARS-CoV-2-serait-virus-manipule-Chinois-l-ADN-de-VIH-podcast

  https://www.gilmorehealth.com/chinese-coronavirus-is-a-man-made-virus-according-to-luc-montagnier-the-man-who-discovered-hiv/

  Ik heb trouwens nog steeds geen antwoord van het Nederlands Huisartsen Genootschap of mijn huisarts mij mag genezen van het virus volgens de methode die Rob Elens toepaste.
  Hier nogmaals zijn interview. Hij legt precies uit waarom zink zo belangrijk is en waarom hij het stadium van het voorschrijven van paracetamol (NHG) voorbij was.
  https://www.youtube.com/watch?v=tn2sjkJ7PIQ&t=1010s

  15% van de geïnfecteerden kunnen slecht gaan.
  Tussen de 96% tot 100% van de patiënten geneest met de methode.

  Dus ja, ik zit tussen Blik en JV in. Het is wel degelijk een gevaarlijk virus.
  Echter in mijn ogen mag je nooit mensen hun vrijheden afpakken. Zeker niet als er relatief zo weinig mensen er aan onder doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. How to talk to someone who’s spreading COVID-19 misinformation
   https://www.facebook.com/thenational/videos/239413570761844/

   De vrouwen moeten de mannen stoppen in het proces van wakker worden.

   Ondertussen ontkent -uiteraard- Wuhan nog steeds
   Directeur laboratorium Wuhan ontkent link met coronavirus
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/121640252/directeur-laboratorium-wuhan-ontkent-link-met-coronavirus

   Verwijderen
  2. @oligarch: [De vrouwen moeten de mannen stoppen in het proces van wakker worden.]
   Wat bedoel je daar precies mee? Ik ben aan alle kanten bezig, die van mij wakker te schudden, alleen dat lukt nog niet zo erg.

   Verwijderen
  3. Wolfie doet toch iets fout dan.

   Verwijderen
  4. @Wolf
   Vrouwen volgen in hat algemeen autoriteit meer dan mannen. Ik begrijp dat je dat zo niet ervaart in jouw omgeving.

   -in dit filmpje was het ook vader die op rare website iets gelezen had en de 2 vrouwen gaven uitleg dat de vader antwoord moet krijgen via een msm website waar het tegenovergestelde verteld werd.

   Verwijderen
  5. @oligarch: [Vrouwen volgen in het algemeen autoriteit meer dan mannen.]
   Klopt, da's ook mijn ervaring.
   [Ik begrijp dat je dat zo niet ervaart in jouw omgeving.] Juist wel. Ze is heel braaf en luistert goed naar autoriteiten. Dus niet naar mij! Ik ben geen autoriteit. Ik kan wel autoritair optreden, maar dan luistert ze met tegenzin. Da's ook niet leuk.
   Het hele misverstand kwam, doordat ik het filmpje niet heb gezien, daardoor miste ik de context. Maar als ik alle films moet zien, die hier worden aangeboden, dan ben ik 24/7 bezig.

   Verwijderen
  6. Oké, dan klopt mijn wat ongenuanceerde stelling wel dat de vrouwen de mannen moeten stoppen in het wakker worden.

   Je zag de laatste jaren in bijna alle sitcoms en reclame boodschappen dat de vrouw de serieuze actieve beslisser was en de man de domme luie sukkel. Dat had een doel.

   Verwijderen
 16. Kijk maar uit:
  Aanleiding: Advocate sleept regering voor de rechter: lockdown tegen alles van wat de rechtsstaat voorstelt.
  http://beatebahner.de/lib.medien/Erklaerung%20Beate%20Bahner%207.4.2020.pdf

  Homepage geblokkeerd:
  http://beatebahner.de/lib.medien/Sperrung%20Homepage%281%29.pdf

  Advocate opgeborgen in psychiatrische kliniek
  https://www.impfkritik.de/pressespiegel/2020041304.html

  Twee dagen later weer vrij:
  http://beatebahner.de/lib.medien/Bahner%20wieder%20auf%20freiem%20Fuss.pdf

  Alles te lezen op http://beatebahner.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ondertussen aan de overkant van de oceaan: https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity/
  Misschien haalt dit iets uit en worden JV's ogen een beetje geopend.
  [Ik ben nog steeds Pro Bill Gates.]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zouden mijn ogen geopend worden?

   Omdat iemand een petitie organiseert?


   Hier de begeleidende tekst: ( Bevat niks bijzonders, behalve dat verhaal over Kenia en dat 'hidden antigen' maar dat zal ook wel weer onzin blijken. Ik houd me aanbevolgn, maar ga niet meer op zoek. Het is altijd kletskoek. )

   As we look at events surrounding the "COVID-19 pandemic," various questions remain unanswered. On Oct. 18th of 2019, only weeks prior to ground zero being declared in Wuhan, China, two major events took place. One is "Event 201," the other is the "Military World Games," held in none other than Wuhan. Since then a worldwide push for vaccines & biometric tracking has been initiated.

   At the forefront of this is Bill Gates, who has publicly stated his interest in "reducing population growth" by 10-15%, by means of vaccination. Gates, UNICEF & WHO have already been credibly accused of intentionally sterilizing Kenyan children through the use of a hidden HCG antigen in tetanus vaccines.

   Congress & all other governing bodies are derelict in duty until a thorough and public inquiry is complete.

   Verwijderen
  2. @Jan,

   "Waarom zouden mijn ogen geopend worden?"

   Misschien wel om het feit dat jij wel een connectie ziet tussen PNAC--->9/11 maar niet tussen de Rockefeller Foundation--->COVID-19. In 2010 had de Rockefeller Foundation al een rapport klaarliggen hoe bij een pandemie te handelen (Zijn de maatregelen van nu). Op dat moment heerste de varkensgriep en MERS (2012) was aanstaande.

   Toevallig, niet?

   Verwijderen
 18. Over mijn zwager die op 1 april ziek werd en de reukzin verloor: hij heeft zo goed als zeker de Corona te pakken. Nu gaat het langzaam beter met hem. Hij is wel vele kilo's afgevallen en voelde zich al die tijd behoorlijk slecht. Maar er was geen arts nodig.
  Gisteren ging hij voor het eerst ca 1 kilometer wandelen, en toen merkte hij hoe weinig uithoudingsvermogen hij over heeft.

  Mijn zus heeft vrij zeker ook de Corona gehad, maar was eigenlijk maar een dag of 10 grieperig en voelt zich nu redelijk goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens Elens heeft 50% van de ouderen te weinig zink in zijn/haar cellen. Zal bij je zwager ook wel het geval zijn. Gebrek aan reuk en smaak is een teken van te weinig zink.

   Verwijderen
  2. Ministerie VWS: 'De perfecte corona-app is er nog niet'
   https://nos.nl/artikel/2331035-ministerie-vws-de-perfecte-corona-app-is-er-nog-niet.html

   Die gestapo app moet er ook niet komen. Doe dat geld voor die app maar in de zorg.

   Verwijderen
  3. @JV: Fijn om te horen, dat het goed is afgelopen met die 2.

   Verwijderen
  4. @JV Mooi dat het goed gaat met zus en zwager.

   Verwijderen
  5. Met mijn oom en tante gaat het ook goed. Wat heeft dat te maken met al die corona bullshit hier? Niks nada zero, 0,0.
   JV zit hier hier wat zielig te doen en fabriceert opgeblazen lulverhalen waar dum asses als jullie intrappen. JV voed zich vervolgens weer met jullie “ oprechte” empathie.
   Je moet wakker zijn zoals ik om er niet met open ogen in te trappen.
   Nu is alleen nog Matt echt wakker als je het mij vraagt. Ja sorry Matt, als het om Grandalf gaat moet je mij even bijschrijven om wie het ook weer gaat. Ik zie hem namelijk hier niet posten.
   Gegroet weer vanuit de buitenlucht.

   Verwijderen
  6. @ Blik ( en Wolf) Dank voor de bloemen.

   Ik geef toe dat het me erg mee valt met zus en zwager.
   Dacht dat ze een vogeltje voor de poes zouden zijn, maar niet eens in ziekenhuis opgenomen.

   Nu ben ik voor mezelf ook niet meer zo heel bezorgd.
   Veel zaken zitten nu ook mee: veel zon, veel minder besmetting 'onder de mensen', iets meer lucht in de ziekenhuizen.

   Ik hoop dat we snel weer aan het werk gaan allemaal.
   Maar dicht bij elkaar in trein en bus en schouwburg moeten we echt niet doen op de oude manier. Wel op aangepaste manier.

   Verwijderen
  7. Onzin...…...bullshit.
   Regelrechte hersenspoeling wat JV hier doet.

   Verwijderen
 19. Wakker worden is dat de hele virus hype bullshit is.
  Op dit moment reken ik hier alleen Huib en Matt tot de mede wakkeren.
  Goede morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En natuurlijk Grandalf niet vergeten, Eddy.

   Verwijderen
  2. Er wordt af en toer al geschreven dat dit Corona even groot is als WO2. Onzin natuurlijk.
   Maar wel groter dan de krediet crisis.
   De héle wereld ligt plat. (Was niet nodig volgens mij, maar naar mij wordt uiteraard niet geluisterd.)

   De lui zie zich monumentaal vergisten en riepen dat het 'een biertje' was, vertellen nu aan elkaar dat ze stiekem tòch gelijk hadden.

   Een sekte dus.

   De rest van de wereld kijkt meewarig op hen neer.

   Verwijderen
  3. Zou JV ook al het nummer van de kliklijn in z’n telefoon hebben?
   Ik zie zo’n type als JV er wel voor aan. Want dan kan hij ook neerkijken op mensen wat zich eigenlijk onderdrukt voelen door debiele overheidsmaatregelen waar ze het niet mee eens zijn.

   Verwijderen
 20. JV weet altijd weer de boel te verdraaien in zijn straatje.
  Leugenaar en manupilator eerste klas is hij.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Corona is nog steeds een biertje. Net als heineken of maes pils.

  BeantwoordenVerwijderen