donderdag 31 december 2020

Goede Uiteinde met Fox The Fox

Fox the Fox. Nooit geweten dat het een Nederlandse band was. Uit Groningen. Mid jaren '80. Leuk. De leadzangeres (Silhouette Mousmin) is nu masseuse. Bij deze ene MEGA-hit, Precious little Diamond, is het helaas gebleven voor deze band.
Laat in de comments weten wat je verwachtingen en vooruitzichten voor 2021 zijn. Goed uiteinde. Gelukkig Nieuwjaar!

34 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hieruit blijkt ook weer, dat je als argeloos burger met de mond vol tanden staat, als je aan de grens (of bij het instappen van een vliegtuig) met zo'n eis wordt geconfronteerd. Gelukking is JP Meester in de Rechten en kan weerwoord geven.

   Verwijderen
  2. @SDR: ik help het je hopen, maar ik ben bang dat we worden blijgemaakt met een dode mus. Er zijn inmiddels sneltesten, die overigens nog onbetrouwbaarder zijn. Ze hebben de RT-PCR dus niet meer nodig en alles wat er in het verleden getest is, kunnen ze zich ineens niet meer herinneren.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @SDR: het is zeker een lichtpunt en een kleine 1ste overwinning. Mijn hoop is nog steeds gevestigd op het massaal wakker worden van de middenklasse.

   Verwijderen
 2. Jezus nee!!! Blik hoe kun je? Wat een shitmuzak. Alleen geschikt als schoolvoorbeeld van de bagger die in de jaren '80 door de muziekbizz werd uitgekotst Absoluut je slechtste TS ever:)

  Maar het is je bij voorbaat vergeven. 2020 is een gedenkwaardig jaar geworden. Ook voor @Blik. Heel even (zo leek het) was je site op sterven na dood, maar sinds het begin van de plandemie is ie weer helemaal alive and kicking. 'k Heb me altijd afgevraagd hoe jj van meet af aan zo zeker wist dat de corona heisa een plandemie was; eerder een gefabriceerde crisis was dan iets anders. Was het niet meer dan je onderbruik ( onmisbaar instinct) die begon je rommelen of wist je meer maar liet je niet het achterste van je tong zien? Feitelijk deed je weinig meer dan herhalen dat 'corona vooral een lekker biertje was, maar waarom je dat vond werd me niet duidelijk. Een scherp contrast met de manier waarop iemand als Jan Verheul te werk ging. Hij ging op zoek naar bronnen, vergeleek ze met elkaar, deduceerde en trok conclusies. Terugkijkend constateer ik dat Jan op het oog alles goed deed, maar uiteindelijk toch de 'foute' conclusies trok en mee ging in de paniekstemming die MSM en autoriteiten teweegbrachten.

  Blik, hoe kijk je zelf terug op deze episode? Ik vraag je dit o.a. omdat ik het destijds een heel foute beslissing vond om stukken van Jan te deleten (en dit nog steeds vind). Een goede site koestert z'n critici. (Zolang het geen trollen zijn). Vaak waren het de opvattingen van Jan en de stelligheid waarmee hij die poneerde die anderen tot reacties prikkelden die tot het plaatsen van nieuwe inzichten en informatie.

  Hoe dan ook, wens jou en alle andere blikkers een vitaal en strijdbaar 2021.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg, hier wil ik ook wel op inhaken:
   Begin dit jaar werd de wereld opgeschrikt door de komst van een uiterst dodelijk virus dat zich in sneltreinvaart over de hele wereld zou verspreiden, een echt pandemie dus.
   Dan is het opletten geblazen, zeker voor diegenen die eerder al de verderfelijke agenda van HellGates en kornuiten (WHO) een beetje gevolgd hebben.
   Maar wat bleek: er lagen helemaal geen duizenden doden op de straten, de griep was al op retour en in de ziekenhuizen was er van een toeloop amper sprake, niet meer dan normaal eigenlijk. Maar met valse beelden werd wel het tegendeel getoond want er moest paniek komen.
   Dan komen ze met absurde maatregelingen die kant nog wal raken om de "pandemie", die nu nog steeds onzichtbaar is in te dijken.
   Als je dan een heel klein beetje nadenkt kun je opmerken dat het allemaal opgezet spel was en nu nog is, terwijl er van 'gezondheidsrisico's' buiten de normale gang van zaken absoluut geen sprake was, integendeel, het heeft voor een hoop extra doden gezorgd en een onnoemelijke hoeveelheid lijden omdat de zorg nu anders verdeeld werd en er met valse cijfers kunstmatig paniek gezaaid werd.
   Over het grote aantal slachtoffers (letterlijk en figuurlijk) in KMO, horeca, kleine zelfstandigen en de faillissementen met een berg armoede als gevolg was er geen sprake; alles moest wijken voor de niet bestaande 'pandemie'.
   Alle voorspellingen over een 2e en straks 3e golf komen precies zoals gepland, want eerst moet de hele wereld gevaccineerd worden voor we weer naar 'normale' toestanden kunnen terugkeren, iets wat nu al, ook al voorspeld door sommigen onder ons een grove leugen blijkt te zijn. De maatregelingen zoals muilkorf en 1,5m. zijn "het nieuwe normaal".
   Mijn eerste cartoon heb ik op 24 maart getekend, dus toen wist ik al dat het een grote hoax is.

   Verwijderen
 3. Voor alle Blikkers wens ik een voorspoedig en hopelijk veel vrijer 2021 dan afgelopen rampjaar.
  Samen maken we de mensen wakker en enkel met de massa achter ons kunnen we het tij keren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. [Terugkijkend constateer ik dat Jan op het oog alles goed deed, maar uiteindelijk toch de 'foute' conclusies trok en mee ging in de paniekstemming]

  Goede conclusie, Dawg, ik ben het hier volkomen mee eens. @JV ging de mist in, toen hij officiële gegevens ging gebruiken. Die zijn -achteraf- vals en misleidend gebleken. De hele hoax is gecreëerd door cijfers en gegevens te misbruiken/vervalsen en een doodnormale griep om te katten tot een Covid-19 killervirus.

  Ook het roedel wenst iedereen een gelukkig & gezond 2021 en hoop spoedig de arrestaties van hen, die het volk in deze toestand hebben gebracht, te vernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verwachtingen en vooruitzichten voor 2021 ?
  Ons in vredesnaam niet tegen elkaar laten uitspelen vanwege de staps gewijze opgelegde regeltjes die van een virologen volgende en hersenloze overheid afkomstig zijn.
  Tegen elkaar staan we zwak. Met elkaar staan we sterk.
  Smaken in muziek verschillen.
  We luisteren naar de muzieksmaak van Blik. Moet kunnen.
  Nu mag blik luisteren naar een stukje mooie muziek in onze eigen taal.
  Mijn eerste en laatste posting voor vanavond.
  De feestavond en aftellen gaat straks beginnen.
  Tot volgend jaar en goeie ROETSJJJJJJJJJJJJ naar 2021.


  Mijn hemel blauw met gouden harp
  Mijn wolkentorens, ijskristallen
  Kometen, manen en planeten, aah alles draait om mij
  En door de witte wolkenpoort tot diep onder de golven
  Boort mijn vuur, mijn liefde, zich in de aarde
  En bij het water speelt een kind
  En alle schelpen die het vindt gaan blinken als ik lach

  'k Hou van je warmte op mijn gezicht
  Ik hou van de koperen kleur van je licht
  Ik geef je water in mijn hand
  En schelpen uit het zoute zand
  Ik heb je lief, zo lief


  Ik scheur de rotsen met mijn stralen
  Verhoog de meren in de dalen en
  Onweersluchten doe ik vluchten, aah als de regen valt
  Verberg je ogen in een hand
  Voordat m'n glimlach ze verbrandt
  M'n vuur, m'n liefde, mijn gouden ogen
  't Is beter als je nog wat wacht
  Want even later komt de nacht en schijnt de koele maan

  De nacht is te koud, de maan te grijs
  Toe neem me toch mee naar je hemelpaleis
  Daar wil ik zijn alleen met jou
  En stralen in het hemelblauw
  Ik heb je lief, zo lief

  Als ik de aarde ga verwarmen
  Laat ik haar leven in m'n armen
  Van sterren weefde ik het verre, aah het noorderlicht
  Maar soms ben ik als kolkend lood
  Ik ben het leven en de dood
  In vuur, in liefde, in alle tijden
  M'n kind ik troost je, kijk omhoog
  Vandaag span ik mijn regenboog
  Die is alleen voor jou

  Nee nooit sta ik een seconde stil
  'k Wil liever branden neem me mee
  GEEN MENS KAN MIJ DWINGEN wanneer ik niet wil
  Wanneer je vanavond gaat slapen in zee
  Geen leven dat ik niet begon
  En vliegen langs jouw hemelbaan
  Je kunt niet houden van de zon
  Ik wil niet meer bij jou vandaan

  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief, zo lief
  Ik heb je lief

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Blik en volgers:
  Zoals sommigen van jullie zich misschien nog kunnen herinneren, was ik degene die op 27 januari een topic plaatste, dat corona gewoon een lekker biertje is. Vanaf dag 1 was voor mij al duidelijk, dat we te maken hadden met een hoax cq psychologische operatie. In het begin werden we gek gemaakt met omvallende mensen in Wuhan en dat er een complete lockdown was. Ik wees er toen op, dat er nog volop gevlogen werd op het internationale vliegveld van die stad. Ik geloof sowieso niet in besmettelijke dode virussen, want dan had moeder natuur allang het loodje gelegd. Er is ook nog nooit 1 virus geisoleerd aangetoond, dus bestaan ze niet in die vorm. Het zijn exsosomen, oftewel het schoonmaakleger dat iedere levend wezen in zich heeft. De natuur zit nou eenmaal perfect in elkaar. Is je afweersysteem zwak, dan krijg je koorts en zweet je alle troep eruit.
  Ook de totale sterftecijfers bleven normaal en zelfs onder de verwachtingen. Doordat die verwarde boer klakkeloos achter de cijfers van meesterfraudeur Ferguson aanliep, sloeg het noodlot bij hem toe: het virus bestond echt in zijn kop. Hoe vaak @SDR en anderen hem erop wezen, dat we belazerd werden mocht niet baten. De vele links en video's werden niet bekeken. Ben overigens blij voor de mensen, die op zoek zijn naar de waarheid over deze psyop, dat de verwarde boer zich teruggetrokken heeft, want samen met z'n maatje @RootMSM maakten zij het blog onleesbaar. Nu is het allemaal weer een stuk leesbaarder geworden, met dank aan de vaste posters!
  OT: Net als @Dawg was ik wel verbaast over deze shitmuziek @Blik, wat moeten we daar nou mee aan. Volgens mij een produkt van Bolland en Bolland, die hebben heel wat van dit soort geluid uitgebracht in de eighties. Je mag het geen muziek noemen, zoals bijna alles wat er vandaag de dag uitgebracht wordt.
  In mijn eigen leven is er niets veranderd. Ik doe nog steeds mijn boodschappen zonder muilkorf en draag alleen een face-shield op dinsdag, als ik tandarts-assistent ben voor onze demente medemens. In ons verzorgingscentrum zijn tot nu toe 2 bewoners met coyona overleden, terwijl wij maandenlang een lege afdeling klaar hadden, voor al die niet bestaande coyona besmette mensen.
  Afsluitend wens ik iedereen vooral een gezonder jaar toe en blijf ik de hoop uitspreken, dat die smerige satanistische pedo-pyramide als een plumppudding in elkaar sodemietert. Dan kunnen we aan de echte reset beginnen: alle psychopaten opruimen, dan kunnen we onze mooie planeet weer tot groei en bloei brengen, zoals het vanuit onze natuur ook hoort. Het enige echt bestaande virus is de psychopaat, de kankergezwellen van onze planeet.
  Prettig uiteinde en gezond 2021!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Ben overigens blij voor de mensen, die op zoek zijn naar de waarheid over deze psyop, dat de verwarde boer zich teruggetrokken heeft, want samen met z'n maatje @RootMSM maakten zij het blog onleesbaar.]

   Misschien werd de site minder goed leesbaar, maar er ontstond wel een inhoudelijk debat. Zonder Jan waren er geen reacties op Jan gekomen of veel minder. En van die laatste categorie comments heb ik destijds veel opgestoken. En wat is minder goed leesbaar? De uitingen van ergernis en frustatie?

   [In het begin werden we gek gemaakt met omvallende mensen in Wuhan]

   Yes, was vooor mij ook een moment waarop een van die momenten dat de onderbuik begon te rommelen. Als je zo verwakt bem dat je plotseling dood op straat neervalt, dan kan je niet een paar seconden daarvoor nog lopen alsof je nog net even voor sluitinfstijd naar de Aldi loopt voor boodschappen.

   Leuk dat je nog even iets van je heb laten horen.

   Verwijderen
  2. Bedankt @Dawg. Voor coyona waren de commentaren van Jan best wel interessant, maar zodra iemand gaat leiden aan cognitieve dissonantie wordt het onmogelijk nog een zinnige discussie aan te gaan. De commentaren op hem waren inderdaad wel leerzaam...misschien komt hij nog tot inkeer. Wel te hopen voor hem, want al die stress in je kop verzwakt je afweersysteem behoorlijk.
   Ondertussen is het vuurwerk al behoorlijk losgebarsten hier om mij heen in het Haagse. Het is wat vuurwerk betreft al weken aan de gang hier, ben benieuwd wat er rond twaalven gaat gebeuren. Vanuit mijn huis heb ik een mooi overzicht en misschien gaan we met wat buren nog op ronde.

   Verwijderen
 7. Bild Zeitung heeft nog een mooie einde jaarsactie; is er iemand die zich nog verbaast over de prijs van deze actie-versie...? iets met een zes erin..

  https://www.bildconnect.de/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tweet Kees vd Pijl

  Op de laatste dag van het jaar komt France-Soir nog met een wanhopige oproep van een vooraanstaande medicus om ons te bezinnen op de waanzinnige "vaccinatie" (genetische modificatie)- politiek

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1344692310567759872

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lezen dat artikel. Als je Frans je in de steek laat zet je de vertaling maar aan.

   Vaccin ARNm : l'appel solennel du Pr Perronne

   https://www.francesoir.fr/opinions-societe-sante/vaccin-arnm-lappel-solennel-du-pr-perronne

   Dit vaccin is geen frikandel, maar een gentherapie.

   En vette hulde voor Kees vd Pijl. Zou er z'n pensioemgemak van nemen, maar heeft gelukkig nog een paar cojones aan z'n lijf.

   Verwijderen
  2. De epidemie neemt echter af en heeft niet geleid tot een apocalyps. De dynamiek van de curve liet al wekenlang het profiel zien van een seizoensgebonden epidemische rebound die bij sommige virussen wordt waargenomen zodra de epidemiegolf voorbij is.
   Ik heb het maar even vertaald:

   Het Covid-19-vaccin en de vele vragen die ermee samenhangen worden in alle media besproken, met het risico dat te veel informatie informatie doodt.

   Professor Christian Perronne sprak gisteren op Sud Radio over de mail die hij schreef en op zijn facebookpagina plaatste. Wij geven deze belangrijke brief hieronder weer.

   Hij vertelt ons: "De vaccins waarover in de media wordt gesproken zijn niet van hetzelfde niveau, sommige zijn vergelijkbaar met medisch onderzoek met nog onbekende gevolgen. Snelheid wordt verward met haast en het zal veel ervaring en inzicht vergen voordat we een beslissing kunnen nemen over effectiviteit en tolerantie. De hoop van de mensen moet gericht zijn op behandelingen in de vroege fase die overal ter wereld zijn bewezen.

   Een vraag die gesteld moet worden is hoe het publiek de door de autoriteiten voorgestelde uitwisseling tussen vaccin en een terugkeer naar de vrijheid ziet".   De brief van professor Perronne

   Frankrijk, dat al maanden een nachtmerrie beleeft, wordt wakker.
   In veel steden van ons mooie land zijn de mensen op mars om hun vrijheid te herwinnen, om de terugkeer van de democratie te eisen.

   Als arts, als specialist in infectieziekten en als voorzitter van talrijke volksgezondheidsorganen of -raden, ook op het gebied van vaccins, ben ik me elke dag bewust van de onzekerheden die angst en het toenemende leed van onze medeburgers veroorzaken. Ik neem het risico om opnieuw te worden bestempeld als een "samenzweerder" of, beter nog, als een "geruststeller", een term die wordt gebruikt om degenen te beschrijven die kritiek hebben op de eenzijdigheid of die deze aanvechten.

   Ik ben uiteindelijk trots op deze aanduidingen, want mijn woorden die de waarheid uitdrukken zijn sinds het begin van de epidemie nooit veranderd. Ik ben dan ook van mening dat het mijn verantwoordelijkheid is om mij vandaag opnieuw uit te spreken over het hele medische aspect van Covid-19 en in het bijzonder over het onderwerp van de vaccinatie, dat nu het centrale en bijna unieke element van het gezondheidsbeleid van de staat vormt.

   Veel Fransen zijn gehypnotiseerd door de politiek van de angst. Sinds september 2020 werd ons een tweede vreselijke golf van de epidemie verteld, erger dan de eerste. De Minister van Volksgezondheid, Dr. Olivier Véran, de Voorzitter van de Wetenschappelijke Raad van het Elysée, Professor Jean François Delfraissy, de Directeur van het Franse Ministerie van Volksgezondheid, en de Voorzitter van de Wetenschappelijke Raad van het Elysée, Prof. Jean François Delfraissy, waren allemaal aanwezig.
   General of Health, Professor Jerome Salomon, het Pasteur Instituut heeft catastrofale cijfers aangekondigd met een exponentiële toename van het aantal sterfgevallen. Men verwachtte dat de ziekenhuizen verzadigd en overweldigd zouden zijn.

   Zelfs de president van de Republiek voorspelde in een recente televisietoespraak waarin de herformulering werd aangekondigd, niet minder dan 400.000 doden, naast de 200.000 doden die kort daarvoor door professor Arnaud Fontanet de Pasteur werden geschat. Deze onrealistische figuren hadden slechts één doel, namelijk het in stand houden van de angst om ons opgesloten te houden, wijselijk gemaskerd. Toch heeft het wijdverbreide gebruik van maskers in de algemene bevolking geen wetenschappelijk bewezen voordeel bij het beteugelen van de SARS-COV-2-epidemie. Het gebruik van maskers moet gericht zijn op patiënten, hun entourage (vooral mensen die risico's lopen) en zorgverleners die met elkaar in contact komen.

   Dit weerspiegelt de aanpassing van het virus aan de mens en is ook een weerspiegeling van de kudde-immuniteit die in de bevolking groeit en ons op natuurlijke wijze beschermt.
   -wordt vervolgd-

   Verwijderen
  3. De virusstammen die momenteel in omloop zijn, hebben hun virulentie verloren. De autoriteiten zullen niet kunnen zeggen dat dit te wijten is aan insluiting, omdat de neerwaartse trend al voor de invoering ervan was begonnen.

   In sommige steden was de teruggang van de epidemie zelfs al begonnen voordat de avondklok werd ingesteld.

   Helaas zijn er nog steeds sterfgevallen onder de zeer oude, de zeer zwaarlijvige, of mensen met ernstige diabetes, ernstige hoge bloeddruk, en reeds invaliderende hart-, long- en nieraandoeningen. Deze risicovolle mensen zijn goed geïdentificeerd. De gezondheidsmaatregelen moeten daarom gericht zijn op bescherming, opsporing en behandeling van de symptomen met hydroxychloroquine en azithromycine, waarvan de werkzaamheid en de veiligheid op grote schaal zijn bevestigd, indien zij in een vroeg stadium worden gegeven.

   Veel sterfgevallen hadden voorkomen kunnen worden. Huisartsen en geriaters worden echter ontmoedigd om zich te laten behandelen.


   In deze context blijft het onbegrijpelijk dat we onze kinderen achter onnodige maskers blijven vervolgen. Al deze maatregelen worden genomen zodat de Fransen een vaccin zullen eisen. Maar wat is het nut van een algemeen vaccin voor een ziekte waarvan het sterftecijfer dicht bij 0,05% ligt? Geen enkele. Deze massale vaccinatie is nutteloos. Bovendien kunnen de risico's van vaccinatie opwegen tegen de voordelen.

   Wat het meest verontrustend is, is dat veel landen, waaronder Frankrijk, zeggen dat ze klaar zijn om in de komende weken te vaccineren, hoewel de ontwikkeling en evaluatie van deze producten in allerijl heeft plaatsgevonden en er tot nu toe geen resultaten zijn gepubliceerd over de effectiviteit of de gevaarlijkheid van deze vaccins. We hebben alleen recht op persberichten van de industriële fabrikanten, waardoor hun aandelen op de beurs kunnen stijgen.

   Het ergste is dat de eerste "vaccins" die ons worden voorgesteld geen vaccins zijn, maar gentherapieproducten. We gaan nucleïnezuren injecteren die ervoor zorgen dat onze eigen cellen elementen van het virus produceren. De gevolgen van deze injectie zijn volledig onbekend, want het is een primeur voor de mens. Wat als de cellen van sommige "gevaccineerde" mensen te veel virale elementen maken en zo oncontroleerbare reacties in ons lichaam veroorzaken?

   De eerste gentherapieën zullen met RNA zijn, maar er zijn projecten met DNA. Normaal gesproken gaat de boodschap in onze cellen van DNA naar RNA, maar het omgekeerde is mogelijk onder bepaalde omstandigheden, vooral omdat onze menselijke cellen sinds het begin der tijden zogenaamde "endogene" retrovirussen bevatten die in het DNA van onze chromosomen zijn geïntegreerd. Deze "gedomesticeerde" retrovirussen die ons bevolken zijn meestal onschadelijk (in tegenstelling tot HIV, het AIDS retrovirus bijvoorbeeld), maar ze kunnen een enzym produceren, reverse transcriptase, dat in staat is om terug te transcriberen van RNA naar DNA.

   RNA dat vreemd is aan ons lichaam en via injectie wordt toegediend, zou kunnen coderen voor DNA, dat net zo vreemd is, dat dan in onze chromosomen kan worden geïntegreerd.

   Er is dus een reëel risico dat onze genen permanent worden getransformeerd. Er is ook de mogelijkheid om, door het wijzigen van de nucleïnezuren van onze eicellen of zaadcellen, deze genetische modificaties door te geven aan onze kinderen. De mensen die deze gentherapieën, ten onrechte "vaccins" genoemd, promoten zijn tovenaarsleerlingen en nemen de Fransen, en meer in het algemeen de burgers van de wereld, mee voor proefkonijnen.

   We willen niet worden, zoals tomaten of de transgene maïs van GGO's (genetisch gemodificeerde organismen). Een medisch manager van een van de farmaceutische bedrijven zei een paar dagen geleden dat hij hoopte op een individueel beschermingseffect, maar dat we niet te veel mogen verwachten van een effect op de overdracht van het virus, en dus op de dynamiek van de epidemie. Dit is een verkapte bekentenis dat dit geen vaccin is. En dat is de laatste druppel.

   Verwijderen

  4. Ik ben des te meer geschokt omdat ik altijd voorstander ben geweest van vaccins en ik jarenlang voorzitter ben geweest van de instanties die het vaccinatiebeleid bepalen.

   Vandaag moeten we een einde maken aan dit uiterst zorgwekkende plan. Louis Pasteur moet zich in zijn graf omdraaien.
   De wetenschap, de medische ethiek en vooral het gezond verstand moeten weer de overhand krijgen.

   Christian PERRONNE

   Verwijderen
 10. Allemaal de beste wensen voor 2021 en dat de regering maar de kanker mag krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier in de Achterhoek is het vuurwerk als vanouds, de ruiten trillen. Het lijkt wel of ze er een schepje bovenop hebben gegooid. Dit is het antwoord op het vuurwerkverbod van Mark R.

  Prachtig. Doe zelf uiteraard ook mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier is het ook genieten van het mooie en harde vuurwerk. Was er een vuurwerkverbod dan? Niks van gemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De beste wensen voor iedereen.

  Ik verwacht dat de lockdown tot ca April gaat duren, met nog sluiting van scholen. Van Dissel en de Jonge zullen blunder na blunder blijven maken, al zal dat geen verkiezings omwenteling veroorzaken.

  Uiteindelijk zal de kwetsbare groep tegen de herfst gevaccineerd zijn. Dat zou zelfs voor de meest conventionele epidemioloog het moment moeten zijn om de maatschappij weer open te gooien, maar het zal wel langer duren, gezien alle belangen. Helaas zal de censuur ook daarna slechts verergeren; er zullen alternatieve social media moeten opstaan (die niet meteen door neonazi's of totale idioten en trollen dienen te worden gedomineerd-een moeilijke opgave).

  Ik ga het vaccin nemen als ik een oproep krijg, gewoon vanwege de bewegingsvrijheid en het vaccinatiepasje. En wie weet kan ik komend jaar eindelijk mijn emigratieplannen verwezenlijken- maar dat zeg ik al jaren. (informatie helpen verspreiden vindt ik prima- maar tegen dit diep ingeslepen concept, met pseudo-religieuze trekjes, is volgens mij een nu al verloren strijd- dus daar doe ik niet aan mee).

  Ik wil het liefst mijn geld in landelijk onroerend goed steken, omdat dat in roerige tijden waarde behoudt en zelfvoorziening mogelijk maakt.

  Verder hoop ik komende zomer wat lockdownellende te compenseren en samen met mijn dochters een stedenreis naar centraal Europa te maken. St Petersburg ligt helaas net wat te ver, maar dat komt een ander jaar wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vuurwerk was ook hier prachtig, maar er was wel wat minder.

   Verwijderen
 14. Succes met de biontech cocktail in je bloed, Rootman.
  Experimenteren op je lichaam is wel een pasje waard.
  Dokter Joseph Mengele is ape trots op jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @rootman,
  Ik loop nog liever met een anti-vacinatie, (joden-ster)op dan dat ik een spuit in mijn laat douwen.
  Houd de toekomst in de gaten en hoeveel er klachten krijgen.
  Ben het in dit geval met Eddy eens.

  Remi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is gewoon een risico afweging. Ik neem mijn prik liefst vrij laat, zodat ik wat meer van de effecten kan vernemen. Maar ik wil toch echt een keer naar Cuba en Venezuela, en ooit naar de VS wanneer mijn dochters evt zouden trouwen. Bezichtigingen van dorpsboerderijen in Catalonia, aankoop en al het paperassenwerk wat daar bijhoort.

   Nu nog niet aan de orde, maar hoopvol wel spoedig. Op dergelijke beslissende momenten wil je geen aandacht kwijt zijn aan urenlang in een rij staan voor weer een breinaald in je neus, wachten en opnieuw aansluiten omdat de test is mislukt. En bij het volgend bureaucratisch obstakel alles weer overdoen omdat die specifieke test daar niet geldt, en desondanks toch dagenlange quarantaines moeten ondergaan.

   Zowel corona als misschien vaccinatie geeft een kans op klachten (CIJFERS!!!!). Maar bij beiden is angst de slechtste raadgever en nuchtere informatie de beste.

   Overigens: principes kun je niet vreten, en ik heb een voorraad ivermectine (nu al illegaal in Z Afrika, als eerste) besteld om voor E 12 pp enkele medemensen in nood het leven te redden als ze dat accepteren,(zei de 'egoist', alias Mengele II, @ SDR en @ toktok).

   Als een vaccinatie

   Verwijderen
 16. Rootman zegt: angst de slechtste raadgever en nuchtere informatie de beste.

  Alleen die nuchtere informatie krijgen we niet van Rootman.

  Heb je geen nuttige voedings tips voor ons @ Rootman?
  Aan dat cojona pasje van je en die bigfarma ivermectine hebben we niks.
  In plaats van een voorraad medicijnen aan te leggen had je beter bijvoorbeeld een voorraad groente kunnen inslaan of schrijven...…..eet ieder dag vers fruit,zoek de buiten natuur meer op en beweeg meer.
  Heb je nooit van je grootouders geleerd hoe je dat het beste kan doen?
  Wat jammer nou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik eet het hele jaar van mijn tuin! Ik hoef eigenlijk slechts koffie, vlees en bier te kopen!!!

   Verwijderen
 17. En dan nog steeds een zeer slecht immuunsysteem hebben dat je ivermectine nodig hebt een vaccinatiespuit?
  Volgens mij lieg jij gewoon tot het barst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, een andere opvatting hebben is niet liegen. En voorzorg (ivermectine nemen) + profylaxis (vit D, quercetine + zink) is geen teken van slechte immuniteit.

   In feite is het een bewuste (intellect, handelen) verlenging van het immuunsysteem!

   Domheid is ook een onderdeel van slechte immuniteit (stupidity kills!)

   Verwijderen
 18. Mijn imuunsysteem is 100% intact. Geen vaccinatie spuit in mijn lijf.
  Dan ben ik dus eigenlijk heel slim.
  Dank je wel Rootman.
  Stupid people take the vaccine.
  Stupidity kills. Inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen