zondag 22 maart 2020

Lombardije: "Hulp onderweg vanuit Rusland en Cuba"

Het zijn waanzinnige tijden. Terwijl Italie mee moet stemmen met sancties tegen Rusland, zijn nu de vrachtvluchten van militaire toestellen met hulpgoederen en medici en tolken onderweg naar Bergamo, vanuit... Moskou en Havana.
Russisch vrachtvliegtuig klaar om te vertrekken richting Bergamo.

Zowel het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Russische media, alsook de Eco van Bergamo melden het nieuws.

536 doden in 1 dag in Lombardije
Lombardije, voor de Niet-Italië mensen onder ons, is grofweg de grotere regio rondom Milaan, met als grotere conglomeraties, behalve Milaan: Bergamo, Como, Brescia. Maar zonder Verona, Genua en Turijn, wat weer allemaal andere regio's zijn. 546 Mensen overleden in 1 dag, het totaal voor de regio brengend op 3.095. Nieuwe besmettingen 3.250. Als dit het voorland is voor wat de Randstad te wachten staat, kun je maar beter alvast je borst nat maken.

Veneto: Vader en zoon overlijden in 3 dagen

Ze woonden niet eens samen, maar Walter Antonello (57 jaar) ingenieur en zijn vader, Rufino Antonello (87), zijn niet meer. Ze overleden aan de gevolgen van het Corona virus 3 dagen na elkaar. Ze woonden niet eens bij elkaar. De vader in Jesolo, de zoon een paar kilometer verder, in San Dona di Piave. De vader was een van de eerste Geometristen van de regio. De dood heeft voor opschudding gezorgd in de omgeving.

Walter Antonello is 57 jaar geworden


Regio Bergamo: Jessica Barcella is 43 geworden

Ze was een geweldige moeder van Samuel en Christian en een fantastische dochter. Een maand geleden vierde ze het leven en de verjaardag van Samuel.

Ons contact in Teheran:

"Be very very careful"

Heb je vragen omtrrent Iran: laat het ons weten. Wij staan in direct contact met mensen in het hart van Teheran.

De VS vallen ondertussen volledig door de mand en bevestigen hun rol als terror-state, roepende om Iran nog meer sancties op te leggen, of zelfs direct militair aan te vallen, gebruik makend van hun Corona-problemen.

71 opmerkingen:

 1. Sinds gisteren zijn er in Nederland 43 mensen overleden aan COVID-19 en zijn er 573 mensen positief getest. Hiermee komt het totaal op 4204 positieve gevallen, waarvan 988 patiënten in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest).

  https://twitter.com/rivm/status/1241719476715913217

  Meer patienten overleden dan gisteren , maar wel een daling van het aantal nieuwe diagnoses. Dat was gisteren nl. nog 637. Eeen omslag dus, maar voor hoelang want OCW, de VO-Raad en nog wat idioten in onderwijsland staan er vooralsnog op op dat er de komende week en de dagen daarop schoolexamens worden afgenomen voor 200.000 middelbare scholieren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ze nu eens de cijfers van de 'normale' griepdoden (van vorig jaar en eerder) en andere ziektes er bij houden konden we zelf constateren hoe dodelijk, of niet, het nieuwe virus wel of niet is.
   Nu lijkt het erop dat ieder sterfgeval door corona komt en dan krijg je natuurlijk een heel vertekend beeld.
   Een griep kun je alleen overwinnen door hem te krijgen, dan bouw je afweersystemen op. Dus dat hele quarantaine gedoe is "uitstel van executie". De ouderen die toch al zwak zijn sterven ook door een gewone griep, vaccin gehad of niet.
   Dit klinkt hard maar is gewoon de realiteit.

   Verwijderen
  2. Jawel Matt, maar de Nederlandse gezondheidszorg heeft maar een heel kleine reservecapaciteit. Voorkomen moet worden dat we mensen met een verzwakte weerstand moet laten verrekken

   Verwijderen
  3. Mee eens, Dawg, maar wie is de schuld van al die bezuinigingen in de gezondheidszorg? Jullie betalen je al blauw aan premies, 10x meer dan wij hier, en nog draait het in de soep.
   In België lijkt (voorlopig)een degelijk probleem niet te bestaan, we doen het blijkbaar zelfs goed. Misschien ook omdat er nu geen Nederlanders gebruik meer mogen maken van ons systeem omdat de grenzen potdicht zijn.(ons gouden kooitje).
   Maar gelukkig hoor je hier ook cijfers van mensen, jong en oud, die de crisis overleefd hebben. Dus er is hoop.
   De mensheid wordt (voorlopig althans*) niet uitgeroeid tot een half miljard.
   *Of is dit generale repetitie?

   Verwijderen
 2. Verschrikkelijk beleid van Trump inzake Iran. Ze moeten op hun knieën.

  Ik onthou me verder van commentaar inzake het virus. Ik weet gewoon niet wat ik er over moet denken en welke stelling(en) ik moet innemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kredietwaardigheid van de overheden gaat er ook niet op vooruit.


  Mnuchin: Fed To Make $4 Trillion In Business Loans, Send $3,000 Checks To Family Of Four
  https://www.zerohedge.com/political/mnuchin-fed-make-4-trillion-business-loans-send-3000-checks-family-four

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt er op dat door deze crisis het financiële systeem op orde wordt gebracht en de banken moeten bij springen om deze keer wel de kleine bedrijven (en niet zich zelf) te helpen.
   Bedrijven in moeilijkheden krijgen uitstel van betaling. Geen afstel, dus straks komt alles op een hoopje bij mekaar en komen de echte problemen. Ooit een bank gezien de cadeautjes (kwijtgescholden rentes) weggaf aan "De Kleine Man"?
   Maar dat houd dan wel in dat in plaats van een complete break down, het instorten van een paar grootbanken zoals de Duitse Bank, die we anders toch wel in de loop van het jaar gehad zouden hebben, nu ineens op de ziekte wordt afgewenteld en de banken dus voor de ellende van de afgelopen jaren nu buiten schot blijven, als zogenaamde redders* van de economie, (*als ze de buit** binnen harken) ze dus straks weer gewoon op de zelfde voet kunnen doordoen, op weg naar de volgende crisis over 10 jaar.
   ** banken kopen via stromannen failliete bedrijven op, reorganiseren die en verkopen ze met dikke winst aan risico beleggers, de zogenaamde overnames, die er het maximum uit halen en dan alsnog de stekker eruit trekken.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer het dan toch te begrijpen, Sofia: NU is het de tijd om massa-overlijdens te voorkomen.
   God zij dank handelt onze regering.
   Beetje verdacht dat ze zo laat handelen.
   Zijn hun raadgevers misantropen die de goyim willen uitroeien.?
   Zou best kunnen.

   Maar ga je nu niet verzetten tegen wetgeving die goed voor ons is.

   Ik woon bij de Belgisch nederlandse grens. Elke grensplaats heeft quarantaine stallen.

   Vee dat de grens over ging, moest 40 dagen in die stallen staan, en mocht er dan pas over.

   Natuurlijk hadden al die oude boeren hier verhalen over vee dat ze stiekem over de grens haalden ,en zo de kosten en het gedoe van quarantaine wisten te omzeilen. Maar eigenlijk was dat dom.
   En kon voor een land catastrofaal uitpakken.

   Wat Corbet interpreteert als 'Big Brother'moert je nu echt even zien als 'de plicht va de staat om de burgers te beschermen tegen de dommere leden van de groep die hun eigenbelang nastreven, ten koste van de groep. ( Zoals de boeren die illegaal een varken goedkoop uit België haalden - want lekker goedkoop- , en mogelijk de pest 'kochten'. Misschien was het wel een trick van de Belgische staat om ook in Nederland de pest te verbreiden. Alles is mogelijk. Dus moet de staat soms de macht hebben om ons te controleren.
   Ik zou geen staat willen die dat nu niet zou doen. Onze staat schiet op dit moment nog vreselijk tekort.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Jan,

   Ik heb de laatste dagen genoeg van jou gelezen om er een beeld van te vormen.

   Jij bent 68 en jij wilt nog niet dood, dat waren jouw woorden, toch? Jij schijt op dit moment dus bagger, bang als je bent om door dit virus besmet te raken. Daarom omarm jij iedere maatregel die in jouw ogen goed lijkt, ook al komt die bij wijze van spreken rechtstreeks uit Tel-Aviv.

   Ik weet genoeg @Jan, voor de echte informatie moet ik niet bij bange wezels als jij zijn, zeker niet als de MML al zo'n 12 jaar in de planning stond.

   Verwijderen
  5. Teveel bronnen raadplegen doet een mens geen goed, het vertroebelt zijn geest. Ik had mij bij James Corbett moeten houden, was voldoende geweest.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @Sofia,

   Het is grappig. @Jan is niet op zoek naar diegene die dit virus verspreidt hebben maar naar maatregelen om deze te stoppen. Daarbij roept hij de hulp in van entiteiten die in het complot zitten. Het geeft zo'n beetje de hulploosheid van @Jan weer.

   Daarnaast acht ik de informatie die eigenlijk rechtstreeks van TPTB komen relevanter dan wat er nu op mijn bord wordt geserveerd.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. @Sofia,

   Wat ik in Jannalor 22 maart 2020 om 22:33 schreef. Teveel bronnen vertroebelen je geest. Ik had mij bij James Corbett moeten houden voor de juiste informatie.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. @Sofia,

   Ter verduidelijking, @James Corbett geeft aan dat dit al een tijdje in de planning stond, toch? En dat onderbouwt hij met documenten van TPTB.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. @Sofia,

   Precies, zo bedoel ik het. Wat heb ik aan informatie van Moon of Alabama of UNZ als die mij deze informatie niet kan leveren?

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. @Sofia,

   Ik wil even onderstrepen dat ik niet jou persoonlijk aanval maar hen die denken hier de wijsheid in pacht te hebben. Vanaf nu volg ik mijn eigen intuïtie van wat ik denk wat juist is en @James Corbett past daar perfect in.

   Ik heb geen boodschap aan symptoom bestrijding, de daders van deze uitbraak zijn bekend. Het zijn dezelfde daders van 9/11, Madrid, Londen en MH-17.

   So, if you want something, go to work!

   Verwijderen
  18. Dus als ik jullie goed begrijp dan weet je dat 'TPTB' van plan is om jullie met een virus te doden.
   En dan komt dat virus.
   En dan is de reactie van 'de staat' eerst vreemd: ze latenhet virus hun gang gaan. ( Vermoiedelijk omdat de oenen die er over gaan, denken dat dat de juiste strategie is. Hebben ze die oenen( Koopmans , Dissel) effe lekker voor hun karretje gespannen ! "So far so good !


   Maar er zijn natuurlijk tegenkrachten,die beginnen te roepen: Gaat niet goed ! Word wakker ! ( Viroloog Bonte. Wathelet etc etc. )
   En de Oenen zien het nu zelf ook wel; Tja, gaat misschien toch niet goed. Toch maar wat NPI's invoeren. En enkeldagen later: nog wat etrta NPI's. etc.
   Zo lopen ze perfectachter de feiten aan. TPTB is helemaal tevreden!

   Maar dan: Dan komen de Jensens van deze wereld. En die doen er nog een schepje boven op: Niet ingrijpen! Gen NPI's !
   Niks doen !
   Waarom niet, Jensen, Blik, Sofia, Oligarch, Matt, Joop ?

   Omdat het een hoax is ! Er is helemaal niemand ziek !


   Toyt dat er s'nachts grote files op de italiaanse wegen zijn, om alle doden naar het kerkhof te brengen.

   Dan veranderende Jensens hun verhaal.
   Ze roepen niet langer dat er geen Corona bestaat.
   Nu roepen ze: "Al die maatregelen worden niet voor ons genomen , voor onze veiligheid. Nee ! Dat is om ons te onderdrukken !!

   Mijn God !

   Verwijderen
  19. @Jan,

   Als je @James Corbett had bekeken had je dat kunnen weten, onderbouwt met documenten.

   Aan jou als bron hebben wij niets, helaas.

   Verwijderen
 5. Het verband tussen de luchtvervuiling en corona wordt hier haarfijn aangetoond. Van iedere dode krijgt corona de schuld.

  'Coronavirus': telling van de doden op zijn Italiaans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hier staat het totale plaatje van de luchtvervuiling:

   Nieuwskanaal

   en nog veel meer info over o.a. vliegverkeer en scheepvaart wereldwijd.

   Zeer de moeite waard!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. En zo zijn de meesten van ons hard bezig met hu face-saving operations.

  Allemaal zaten ze er levensgroot naast.

  Ja,dat is even slikken.

  Maar als je maar hard genoeg roept dayt hetgewoon niks met Corona te maken heeft, maar met luchtveromntreiniging, of met griept of weet ik wat ( ik geef toe dat ik jullie vberhalen niet echt goed bestudeer) dan houd je voor jezelf misschien je zelfbeeld nog wat overeind.

  Dat je je voor de buitenwereld belachelijk aan stelt maakt niet uit: zoveel lezers komen hier niet, en al helemaal geen bekenden van jezelf.

  Relax.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Straal bezopen, als je de typefouten van zijn laatste stukje hierboven bekijkt.
  Tuurlijk lees je onze links niet. Past niet in jouw plaatje.


  "Jan Verheul22 maart 2020 om 16:08

  Ik begin zo langzamerhand wel gevoelens van onmisbaarheid te krijgen."

  Heb jij dit soort "jezelf ophemelen" nodig om iets overeind te laten komen bij jou verheul?
  (je hoeft niet te antwoorden)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Waarom zou ik jullie links niet lezen?

   Ik vind die NO2 kaart van Noord Italië wel pittig.
   Heb hem dus opgezocht.


   Komt van de ESA.
   Wil eigenlijk laten zien dat sinds de lockdown de lucht zoveel minder NO2 bevat dan voorheen.
   https://www.sciencealert.com/here-s-what-covid-19-is-doing-to-our-pollution-levels

   Maar ik neem aan dat Noord Italië altijd zoveel NO2 bevat, jaar in jaar uit.
   En toch worden de mensen daar best oud.
   En nu ineens niet meer.
   Zal toch niks met Corona te maken hebben?

   Ik kan zelfs beweren dat ze nu sterven omdat er sinds de lockdown ineens veel minder NO2 is dan ze gewend zijn. Dat zou al bijna even logisch zijn: dodental omhoog wanneer NO2 omlaag": perfecte corelatie.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. "Ik begin zo langzamerhand wel gevoelens van onmisbaarheid te krijgen."

   Nou ja, de situatie is simpel:

   er is onderzoek gedaan en als je de juiste stoffen op het juiste moment toe dient, dan : ( ik citeer uit mijn brief aan de artsen)

   In Marseille waren de resultaten erg goed ( Didier Raoult: Gautret et al. (2020 )
   Na 3 dagen: 50% van CQ groep is virus vrij.
   Na 7 dagen: 70% virus vrij.

   Zeker als men Azitromycin toe voegde:
   Na dag 3: CQ + Azitromycin: 83 % is virus vrij.
   Na dag 6: 100% virus vrij.


   ER is dus een goed werkend middel.

   Maar je moet het wel op het juistemoment toe dienen. Dat doen ze niet.
   En ze gebruiken Remdesivir in plaats van Azitromicyn.

   Blijkbaar kunnen ze mijn advies niet missen.... :-)

   Als ze nou maar niet met de hakken in het zand gaan, zoals al die ego's hier op dit blog.Dan zou mijn advies averechts werken.

   Verwijderen
  5. Inderdaad, SDR, feit is dat het ontzettend vermoeiend is om goede info te vinden tegen al die MSM, laat ik het ronduit zeggen: "leugens en halve waarheden" die over ons uitgestrooid worden. En wat nog erger is, is dat het grootste deel van de mensen zich als makke schapen naar de figuurlijke slachtbank, totale overheersing dus, laten leiden. Paniek alom. Waarom eigenlijk?
   Iemand schreef: Het is het zelfde als in een volle cinema zaal keihard BRAND BRAND roepen.

   Verwijderen
  6. Wie is hier de ego? Deze? "Ik begin zo langzamerhand wel gevoelens van onmisbaarheid te krijgen."

   Straal bezopen volgens mij.
   Kopje koffie, meneer V?

   Verwijderen
  7. SDR22 maart 2020 om 21:37
   [Waarom zou ik jullie links niet lezen?]

   Je weet nu al niet meer wat je in een eerder bericht schreef.

   ====
   Een link is iets anders aan een verhaal.
   Jullie epistels kan ik dromen en voorspellen. Hoef ik dus niet te lezen.
   Maar de link verwees naar een epistel van 'Herstel de republiek", die hoef ik ook niet te lezen, Maar de kaart die er bij stond: daar wil ik meer van weten.
   Dus zoek ik de oorsprong van die kaart.

   En ja: Heel hoge NO2 in de zwaar getroffen streek.
   Maar was vorig jaar éék heel veel NO2 natuurlijk.
   En het jaar daarvoor ook.
   En ja: de oudjes sterven het eerst.
   Ja, wat wil je?
   Er zijn wel m,eer zaken die horen bij het oud zijn. Dat je de 100 meter nioet meer in 12 seconden loopt etc etc etc.
   Overlijden aan een zucht en een scheet hoort daar bij: fragiel, heet dat.


   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @Matt, wat mij het allermeest verbaast, is dat degene die hier 6 jaar (!) tot vervelens toe voor waarschuwde nu vooraan loopt om het in te laten voeren!

   Angst is een slechte raadgever.

   Verwijderen
 8. Over 5 minuten: Tegenlicht.

  Met twee virologen die niet populair zijn bij mij.
  Aan beide heb ik een negatief blog gewijd:

  Ron Fouchier:
  https://xevolutie.blogspot.com/2020/02/952-ron-fouchier-nytimes-2011-heeft.html

  Marion Koopmans:
  https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/987-sta-ik-goed-op-de-foto-ik-word.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed interview in de Groene met een arts van het UMCG. Testen, testen testen. In het Noorden doen ze het. Met succes.

  Die aangeleerde machteloosheid van het RIVM moet wel een staartje krijgenm.

  https://twitter.com/largitio/status/1241830038464540674

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ SDR

   Ik wil dat er koppen gaan rollen. Het lijkt godverdomme wel of het RIVM, de voornaamste adviseur van de regering, er expres een puinjoop van maakt.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Opmerkelijk:
   Maar, hoe krijgen jullie het voor elkaar? Er is toch niet genoeg testcapaciteit in Nederland?
   ‘Ik heb nooit begrepen dat dat steeds wordt volgehouden. We hebben geen capaciteitsprobleem. Het kan dat een bepaald lab een tekort heeft aan bepaalde materialen, maar dat is business as usual, dat los je op

   Verwijderen
  6. En daarboven, ook in De Groene:

   ‘Het lijkt erop dat in Nederland en andere landen in Europa de grieppandemieplannen zijn geactiveerd die zijn gemaakt na de pandemie met de Mexicaanse griep in 2009, zonder dat daar duidelijke aanpassingen in gemaakt zijn voor een risico zoals Sars-1 of nu dit Sars-CoV-2. Dat is geen aanpak van in de kiem smoren maar van dempen. “We kunnen toch niets doen om de verspreiding tegen te houden”, is het idee.

   Verwijderen
  7. Helemaal perfect die kerel:

   In de gebieden waar het wijdverspreid is moet je het eerst een keer goed platleggen. Daarna moet je regionaal bepalen wat je doet. Dat kan bestaan uit regionale lockdowns, van bijvoorbeeld twee weken per drie tot vier maanden, afhankelijk van onder meer het aantal patiënten op de intensive care’s. Daarvoor moeten we nu al scenario’s bedenken. We moeten in elk geval uit de rol stappen dat het ons is overkomen en we er niks meer aan kunnen doen.’

   Zelf had ikweken geleden voorgesteld: strenge quarantaine voorde 50 plussers. En de 50 minners gewoon laten werken overral.Maar met goede NPI's, dus maskers en afstand houden. Dan krijgen de jongeren langzaam aan de ziekte, en worden immuun. Je offert dan hooguit 0,2 % van de jongeren op, maar wint er wel veel mee terug: economie blijft draaien. En je hebt al een halve groeps-immmuniteit.
   In elk geval heb je geen slachtveld met 350.000 doden,zoals nu nog theoretisch mogelijk is in NL.

   Verwijderen
  8. De arts-microbioloog en hoofd van de afdeling medische microbiologie en infectiepreventie van het UMCG in Groningen bleek afgelopen donderdag zelf besmet met het coronavirus. ‘Gisteren had ik nog koorts en had ik veel spierpijn, vandaag ben ik alleen nog erg moe.’

   In de eerste week zijn de klachten matig. Dan knap je drie dagen op, en als het serieus is zak je daarna helemaal in.
   In theorie - als deze arts erge pech heeft , kan hij komende zondag nog helemaal instorten. Maar zo te horen knapt hij heel snel op,en zal hij dus wel bij de jongeren behoren voor wie het bij een griepje blijft.

   Verwijderen
  9. @SDR
   Merkwaardig dat ze niet willen testen he.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Het kan allerlei redenen hebben. Ik denk zeker dat er behoorlijk wat mensen sterven aan het virus.

   Maar ik verwacht dat er minder mensen aan covid 19 overlijden dan dat er nu gehyped wordt. Als ze meer testen, zijn er meer mensen positief en is het percentage doden lager.

   Verwijderen
  12. Of het heeft niet zo veel zin omdat iedereen toch min of meer in quarantaine zit.

   Verwijderen
  13. Deze Duitse dokter legt via deze site haarfijn uit hoe dat 'testen' in zijn werk gaat en ook hoe, zogenaamde belangrijke virologen, nu hun podium krjgen.
   Inderdaad is angst de slechtste raadgever en blijkbaar werkt het ook nog omdat bepaalde personen ook echt bang zijn, juist omdat ze in het verleden bang waren voor hetgeen nu gebeurt.
   Nu is het te laat want als ik nu mijn hand te ver tussen de tralies van mijn gouden kooi wil steken loop ik het risico om een poosje op 'vakantie' in een staatshotel aangeboden te krijgen.
   Nu zijn de schapen nog mak, maar wat gebeurt er over een paar weken als men in de gaten krijgt de ze echt in een gevangenis zitten? Ik woon ook in het grensgebied en bij de overgang stonden de busjes met zwaailichten de boel in de gaten te houden. "Blijf in je hok" is nu de grote boodschap, maar ben benieuwd hoe lang men dit gat vol houden. De paasvakantie valt al in het water, en misschien de zomer vakantie ook. Mensen op hun hok, kijkend woest door hun gouden tralies naar buiten, daar waar ze alleen maar mogen komen om EEN HALF UUR!! boodschappen te doen.

   Verwijderen
  14. Uit het artikel van der Deutscher doctor:

   Staafdiagram: Aantal Corona doden 59/ dag (9 maart)

   Gisteren 1631! Keurig in de pas met de begrote verdubbelingstijd en logaritmische functie.

   Maar mij verontrus ook dat die Aboutaleb en Grapperhaus al staan te dringen om meer draconische maatregelen in te voeren. Ik kan voorlopig naar mijn volkstuin, en het is lente. Maar als je een alleenstaande op kamers bent heb je wel gevangenisstraf!

   Verwijderen
 10. In elk geval hebben de illuminati besloten de chemtrails voorlopig op te schorten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gevolg van teveel zink en kinine in je systeem.

   Verwijderen
  2. Schijnt ook effect te hebben om 2 video's over chemtrails uit te zitten en het onvermogen om te erkennen dat het DoD H.R.2977 heeft verworpen.

   Het dubbelonderstreept jouw onvermogen.

   Verwijderen
  3. Nu chemtrailen ze niet. Maar ik heb bemerkt dat ze in het voorjaar een pauze hebben in het chemtrailen. Dan is het niet dagelijks. Dat was andere jaren ook zo. Het hoeft niet per se zo te zijn dat het nu met hun operatie covid 19 niet meer nodig is.

   Verwijderen
  4. @olicharg,

   Het gaat hier even over @Rootman, ja. Over een nitwit die niet in staat is zijn eigen onvermogen toe te geven.

   Verwijderen
  5. @ Olicharch: Uiteraard maakte ik een grapje! De afgelopen lentes hadden gedurende langere tijd dan momenteel een kurkdroge continentale luchtstroom met schraal weer. Dan kunnen zich condensatiesporen niet goed vormen. Momenteel is er geen luchtvaart, en geleidelijk aan gaan de aerosols in de hogere luchtlagen schaarser worden, omdat de mondiale uitstoot fors verminderd is.

   Opnieuw sta ik verbaasd dat een natuurkundig zo'n simpel verschijnsel met de meest ingewikkelde theorieen en legalese verklaard zou moeten zijn. Who benefits? Cui bono? Op die vraag heb ik nog niet een antwoord gehad. Ik denk niet dat ik dat ooit zal krijgen!

   Verwijderen
  6. Tja, ik sta ook verbaasd over het feit dat een aan ADHD lijdend persoon 2 cruciale video's en een officieel document zomaar kan negeren. Sterker nog, het is het aan ADHD lijdende persoon nog niet eens opgevallen dat het Amerikaanse Ministerie van Oorlog er de hand in heeft gehad dat H.R.2977 werd verworpen en de aan ADHD lijdende persoon vraagt zich dan ook nog af wie er van profiteert.

   Het is simpel, je hebt niet voor niets een geestelijke beperking.

   Verwijderen
  7. Dat heet consistent zijn in mijn beweringen. Jij, moet het echter met consessies doen oftewel beweringen die jij gedaan hebt maar later terug hebt moeten nemen.

   Verwijderen
  8. Dat heet voortschrijdend inzicht.

   Verwijderen
  9. Nope, politiek correct gelul.

   Verwijderen
 11. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn familie zou kunnen veranderen, ik iedereen die op zoek is naar een lening aan Hen zal doorverwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Marina u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

  BeantwoordenVerwijderen