maandag 30 maart 2020

Geven Jacco Vonhof en Rutte morgen Horeca en MKB de genadeklap?

Als de huidige (intelligente) lockdown morgen verlengd wordt van 6 april tot de genoemde 1 juni, dan zal de ravage onder Horeca en MKB, alsook grootbedrijven, niet te overzien zijn.

Los daarvan krijgen de vrijheidsbeperkende maatregelen dan langzaam aan een permanent karakter. Voor zowel de ondernemers als de klanten. En dat in een situatie waar helemaal niets aan de hand is. Het is een gefabriceerde crisis.

Er zou een medische crisis zijn, maar wat is een medische crisis met lege ziekenhuizen?

Waar zijn Jacco Vonhof (MKB en Dick Beljaars (Kon. Horeca Nederlnad) mee bezig? En ook "liberaal" Rutte. Vonhof en Beljaars zouden in hun functies moeten strijden voor het recht van hun leden om hun arbeid te verrichten. Het enige wat zij doen is het verbieden van de activiteiten van hun leden te bekrachtigen en te verdedigen. Dat is toch vreemd in hun functie?

Ze doen niet meer dan apeasement. Jacco is gespecialiseerd in het met zalvende en gladde woorden erop wijzen dat de ondernemers "allemaal gecompenseerd" gaan worden. Hoeveel, waar en wanneer, dat zien we tegen de tijd dat ze allemaal al failliet zijn. En Dick Beljaars maakte het vandaag bij Goedemorgen Nederland helemaal bond. In plaats van te pleiten voor de vrijheid van zijn leden, meldde hij heel opgewekt dat de Horeca momenteel tegoedbonnen aan het verkopen is voor als ze weer open mogen. Een geweldig initiatief... Het zouden je vertegenwoordigers maar zijn.

Wat dan wel? Als helemaal open een brug te ver is, doe dan in ieder geval iets. Sta restaurants bijvoorbeeld toe dan minimaal een half gevuld restaurant te bestieren, met om en om een bezet en onbezet tafeltje. Kom met voorstellen, maar kom niet met je tegoedbon. Ondertussen is Wit Rusland het meest liberale land van Europa. Na Zweden. Wie had dat kunnen bedenken?

84 opmerkingen:


 1. Grandalf is het een beetje zat hoe die boer op blik de scepter denkt te kunnen zwaaien, vandaar zijn verzoek dit stuk van hem via mij te plaatsen:

  Opvallend dat @Verheul iedereen die niet mee gaat in zijn Corona paniekzaaien voor moordenaar uitmaakt. Hij heeft niet door, dat hij zelf eerder een moordenaar is door mee te werken aan het Corona hoax verhaal.

  Alleerst loopt hij constant @Blik te beschuldigen dat hij het een hoax vindt en ontkent dat het virus bestaat. Nergens heeft @Blik dat beweert en zoals @Matt al een paar keer aangegeven heeft, was ik degene die het Corona verhaal een hoax cq psyop vind en daar dagelijks nog steeds meer bevestigingen van naar buiten zie komen. Ook heb ik nooit beweert, dat het Corona virus niet zou bestaan. Ze zijn er al sinds de jaren 60 en totaal onschuldig. Verdacht blijft het ook, dat er na een paar slachtoffers in Wuhan aangenomen werd, dat zij waren overleden aan een 'nieuw' virus. Normaal moeten er eerst mensen bij bosjes omvallen, voordat er gezocht wordt naard een nieuwe oorzaak. Nu wisten ze na een paar testen, dat het Covid-19 is. Veel internationale virologen hebben al aangegeven, dat het niets meer als een snotneus is. De cijfers zijn allemaal zeer onbetrouwbaar en zelfs als je de cijfers wel geloofd, dan zie je dat er eigenlijk niets aan de hand is. Hier een vergelijking van 9 maart jl. met ziektes waaraan wereldwijd mensen overlijden: Disease Deaths per Day Worldwide, waar je duidelijk kunt zien dat er eigenlijk niets bijzonders aan de hand is. Gewoon weer een onschuldig virusje. Ondertussen gaan door al dat paniekzaaien vele mensen dood, door angst of eenzaamheid of andere oorzaken. Of worden ziek door de hele dag binnen te zitten. Als er hier iemand een moordenaar is, dan is het @Verheul met zijn angstzaaien. Nu schijnt de msm en politici allemaal betrouwbaar te zijn voor hem en post hij constant verwarde berichten uit die pulpbronnen.
  Hij gelooft het ziekenhuisfilmpje niet, maar ik vraag me af of hij überhaupt wel kijkt, want alle links die anderen plaatsen leest en/of bekijkt hij overduidelijk nooit. Wij moeten zijn gezwam maar voor waarheid zien, aldus de dictator. Geloof jij de mensen van project Veritas? James O'Keefe bezoekt meerdere ziekenhuizen in New York en New Jersey en er blijken slechts in 1 ziekenhuis Corona patiënten te liggen. Ook blijkt, dat alleen opgenomen patiënten getest worden. Tests die ook nog eens onbetrouwbaar zijn. Kijk hier: Exclusive: Inside The New York and New Jersey Hospitals Battling Coronavirus
  Of dit filmpje van Jason Goodman over de simulatie oefening bij het Elmhurst ziekenhuis in Queens, waar artsen niet mogen spreken over wat er zich precies afspeelt in dat ziekenhuis: Ghost Town NYC – Are New York Times Lies Fueling Pandemic Panic with #FakeNews
  Afsluitend, waarom werd dit virus eerst gebracht als iets nieuws onder de naam Corona, bij Sars en Mers, ook Corona virussen, gebeurde dat niet. Corona is en blijft gewoon een lekker biertje en de naam Corona ligt lekker in de volksmond om paniek mee te kunnen zaaien. Blijf jezelf en laat je niet nog gekker maken door paniekzaaiers als @Verheul. Deze hoax cq psyop wordt overduidelijk gebruikt om meerdere agenda's en wetten er doorheen te kunnen drukken...verplicht vaccineren, 5G, etc, etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus Blik zelf heeft nooit gezegd dat het een hoax is ?
   https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/03/coronahoax-hysterie-dodelijker-dan.html

   56 doden per dag..... op 9 maart.
   Die halen we nou wereldwijd in een paar uurtjes.
   Lekker fris !

   Project Veritas: Uiterst knullige docu. Niet te volgen.
   Wel duidelijk dat deze kletsmajoor geen test krijgt. Nee. Er zijn geen tests ! The City on the Hill , weet je wel!

   Als je menselijk wil worden behandeld zul je echt naar China of Rusland moeten gaan.

   ( Terwijl ik hier schrijf hoor ik dat Jeroen Wollaarts er achtrer komt dat noich RIVM noch Gommers ook maar enigszins in de schaduw kunnen staan - qua betropuwwbaarheid - vanene boer Verheul. What a mess ! )


   Verwijderen
  2. "( Terwijl ik hier schrijf hoor ik dat Jeroen Wollaarts er achtrer komt dat noich RIVM noch Gommers ook maar enigszins in de schaduw kunnen staan - qua betropuwwbaarheid - vanene boer Verheul. What a mess ! )"

   Leguaan is in opperste staat.

   Verwijderen
  3. "De redder der mensheid" duld geen kritiek, Joop.
   Nog nooit zo'n grote stoefer* meegemaakt.
   (*Aangezien hij nabij de grens woont gaat hij daar maar vragen wat dit betekend).

   Verwijderen
  4. [(*Aangezien hij nabij de grens woont gaat hij daar maar vragen wat dit betekend).]
   Ik zal JV een rit besparen: https://www.encyclo.nl/begrip/stoefer

   Verwijderen
  5. Ik ken het woord 'stoefen' sinds mijn 5e . Zit in ons dialect.

   Mensen die op irritante wijze steeds laten merken dat ze meer weten of beter zijn of een rijkere papa hebben.
   Een klein, menselijk gebrek.

   Feiten: Gommers en zijn team van deskundigen zeiden een week geleden: "Over 8 weken hebben we 2500 IC's nodig."

   Volgens Jan Verheul heb je misschien wel 14.400 IC's nodig. Pas dan ben je zo ver dat ze vrij gaan komen en dat een nieuwe patient geen nieuwe IC nodig heeft, maar een'verlaten' IC kan nemen. ( Ik schreef het lang geleden, ergens)

   NU zegt Gommers dat zijn voorspelling van 7 dagen gelden onjuist blijkt. Hij heeft NU (8 weken eerder dan hij vorige week voorspelde) die IC's nodig.

   Ben je een 'stoefer' als je de conclusie trekt: Ik heb gelijk, en de deskundigen zijn misleid door hun eerdere ervaringen of door hun schema's. Mij best.

   In Amerika wordt dit trouwens als een heel goede eigenschap gezien: Je eigen goede kwaliteiten steeds benoemen.

   Ik trek me van de gebruiken - hier noch in Amerika -- iets aan. Ik zeg wat ik er van vind.
   Stoefen, valse bescheidenheid, zelfbewustheid - het zal me allemaal worst wezen. Geen tijd voor.   Verwijderen
 2. Morgen verlenging in Nederland.
  Als na verlenging nog geen beslissing is gevallen volgen penalty's. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://twitter.com/21WIRE?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1243851359184658433&ref_url=https%3A%2F%2F21stcenturywire.com%2F

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Daarnet de uitzending van Kassa gezien waarin de Rabobank mocht uitleggen dat gratis geld voor de kmo NIET BESTAAT.
  De 'steun' die ze nu "krijgen" moeten ze via de rente aftrek gewoon terug betalen. De banken profiteren dus dubbel van de staatssteun en het zowat gratis (paar toetsen indrukken op het keybord van de pc et voila) geld dat de banken van de ECB krijgen, plus het feit dat als de banken door hun beleid de economie zoals in 08 naar de knoppen helpen ze, hoe dan ook, toch door de staat geholpen worden.
  En dan met 'droge ogen'(bazin bij de Rabo) vertellen dat het MKB heel blij is met de maatregelingen die Rutte treft en die de banken uitvoeren.
  Misschien moet er toch eens een studie naar het intelligentie peil van de doorsnee ondernemer in Nederland worden uitgevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is aan de weldenkende burger moeilijk uit te leggen waarom er na 12 jaar alweer banken moeten worden gered.

   Verwijderen
  2. Als de ECB zoveeld geld vrijmaakt voor de bedrijven hoeven in principe de banken enkel als doorgeefluik dienst te doen. De banken krijgen hun geld zowiezo, maar de bedrijven hoeven dan een paar maanden geen hypotheek te betalen en dat kan hun 'het leven' redden in plaats van de schulden gewoon naar voor op te schuiven, wat helemaal geen oplossing is want men is niet zomaar 'na corona' weer volop in bedrijf. De schades, nu opgelopen, kunnen voor jaren negative effecten zorgen met resultaat de foto van Blik hierboven.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. SDR,
   De Nederlandse banken moeten niet gered worden. Die ZIJN gered. Zeker nu de ECB veer volop luchtgeld aan het uitstrooien is.

   Verwijderen
  5. SDR, kijk als je kan, die uitzending van kassa terug, dan snap je het.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @Sofia,

   Heb ik het over Nederlandse banken gehad? Zijn er misschien ook Zuid-Europese banken die geld van Noord-Europese banken nodig hebben? Arno Wellens heeft het er bij Café Weltschmertz nog over gehad.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @Sofia,

   Ik ben niet boos.

   In het regeerakkoord staat dat er geen Zuid-Europese banken worden gered met geld van Noord-Europese banken. Arno Wellens zegt echter dat Rutte wel overstag zal gaan om de EU te redden. Italié, Spanje en Portugal hebben ons al uitgemaakt voor 'jakhalzen' en dreigen de EU te verlaten. Er was vorige week grote heibel tijdens de videoconferentie maar geen Nederlandse MSM die er aandacht aan heeft besteed.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. Fake old hospital photographs being used to cover lack of virus activity - same picture here claimed to be Italy AND New York

  https://www.davidicke.com/article/566849/fake-old-hospital-photographs-used-cover-lack-virus-activity-picture-claimed-italy-new-york

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ze leren het ook nooit. Zodra je controversiële foto/filmpjes plaatst in de geëigende kanalen, worden ze weggehaald. Als je slim bent, plaats je je op BitChute. Daar blijft het staan.

   Verwijderen
  2. En ik zie D. Icke ook geen bewijs leveren voor zijn stelling. D. Icke wordt verdacht te behoren tot de gecontroleerde oppositie. Zodra dit bericht van hem blijft staan, is dit het bewijs ervan. D. Icke is voor mij onbetrouwbaar.

   Verwijderen
  3. Dat is juist het punt, @G.B.Wolf, deze video is verwijderd.
   Ook ik heb soms mijn twijfels over David Icke maar als jij een bepaalde leeftijd hebt bereikt word ook jij als shit behandeld.

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vraag 'qui bono' is bij deze beantwoord.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. 1 miljard spuitjes aan pakwek €10,= per stuk. En dat ieder jaar. En natuurlijk gaat jullie ziekteverzekering met minimaal €10,- omhoog.
   KASSA!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. SDR,

   Ik betaal €60,- per jaar solidariteits bijdrage en +- €10 per maand ziekenkas. Daarbij moet ik wel vertellen dat wij per bezoek arts een eigen bijdrage (remgeld) betalen van een paar €.Daarnaast heb ik een vrijwillige hospitalisatie verzekering en die kost mij €260 per jaar (hoe ouder hoe duurder).
   Cijfers zijn bij benadering.
   En wat die spuitverplichting aangaat: OVER MIJN LIJK!

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. SDR, het is zo dat de netto lonen vrij laag liggen in Belgie omdat wij veel meer,en hogere belastingschijven, de zogeheten barema's hebben en vaak (bij een goede baas) krijg je dan bijvoorbeeld de hospitalisatieverzekering van jouw baas als verkapt loon en dat geldt ook voor auto of fiets van de zaak en maaltijdcheks.
   De hospitalisatie verzekering is zoals ik al zei leeftijdsafhankelijk. Hoe jonger je daaraan begint hoe lager jer premie.
   En als je naar Belgie wil verhuizen: Welkom, duizenden zijn je voorgegaan.

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zijn wij in staat om een 45 minuten durende video met 1 miljoen views uit te zitten, ook al gaat het om een persoon die in sommige mensen een hagedis ziet? Alhoewel @Jan Verheul verdacht veel op een leguaan begint te lijken.

  https://www.davidicke.com/article/566194/headline-something-said-youtube-masters-not-happy-god-pathetic-david-icke-1-million-hit-video-24-hours-buried-google-owned-servants-global-hidden-hand

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik kan er niet over oordelen. Ik heb nooit de moeite genomen om me in de leguanen van Icke te verdiepen.
   Weet dus niet wat hij er mee bedoelt.

   Verwijderen
 11. Reacties
  1. Zie mijn opmerking van 22:38.

   Voor het corona virus stond je tot je enkels in de urine en had je je luier vol gescheten. Nu moeten wij naar onze ouderen kijken.

   Verwijderen
  2. Minister van Rijn had zijn moeder in een tehuis zitten die onder de stront zaten. Kan jij je het nog herinneren?

   Verwijderen
  3. Als er iemand controlled oposition is, dan ben jij het wel.

   Verwijderen
  4. [Minister van Rijn had zijn moeder in een tehuis zitten die onder de stront zaten. Kan jij je het nog herinneren?]
   Ja.
   [Dat is juist het punt, @G.B.Wolf, deze video is verwijderd.]
   Dat had ik dus niet gezien. Foutje. Sorry.
   [Als er iemand controlled oposition is, dan ben jij het wel. ]
   Dit is nieuw voor mij. Verklaar je nader. Zomaar een losse kreet bestaat niet voor mij.

   Verwijderen
  5. Ik gebruik geen losse kreten, @G.B.Wolf. Als jij David Icke als controlled opposition ziet, ook al ziet hij in sommige personen een hagedis, dan wil dat nog niet zeggen dat hij in alles ongelijk heeft. Je moet de zaken wel in perspectief blijven zien en niet kwalificeren aan een uitspraak.

   Verwijderen
  6. Het zou overigens ook nog mogelijk kunnen zijn dat wat David Icke ziet, wij niet zien.

   Verwijderen
  7. [dan wil dat nog niet zeggen dat hij in alles ongelijk heeft]
   Dat is het probleem bij CO. Sommige berichten bevatten veel waarheid en weinig leugen en andersom. Daarom ga je soms twijfelen, wat de bedoeling is van de zender. Zoals je zelf aangeeft in bericht 23:29.

   En ik hang D. Icke niet op aan 1 uitspraak m.b.t. een hagedis, maar aan een totaalplaatje. Ik heb veel van hem gelezen en gezien, ik ga niet over 1 nacht ijs.

   Verwijderen
  8. Joop schrijft:
   "Als jij David Icke als controlled opposition ziet, ook al ziet hij in sommige personen een hagedis, dan wil dat nog niet zeggen dat hij in alles ongelijk heeft. "

   Joop heeft me altijd verweten dat ik vind dat sommihge zakendie de MSM schrijven, als juist betitel.

   In Joops wereld is automatisch àlles dat de MSM schrijft, onjuist.

   Ik ben dus blij dat hij mbt Icke wèl gezond verstand toont.

   Verwijderen
 12. Infowars heeft een compilatie gemaakt van de lege ziekenhuizen. WTF.

  Video: Americans Ask Why Are Hundreds Of Hospitals Are Empty: #FilmYourHospital Goes Viral
  https://banned.video/watch?id=5e8251951fdcc500a2e17bd1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het gevoel dat ik in een orwelliaanse wereld leef en niet meer weet wat ik moet geloven. Pff wat verwarrend deze situatie. Heel onwerkelijk. Ik ben benieuwd hoe we hier later op terug kijken.

   Verwijderen
  2. Ik ook en daarom heb ik Weltschmerz gevraagd een discussie tussen virologen te organiseren. Zie bericht 23:32 hieronder.

   Verwijderen
  3. I’m a hospital employee.
   Hospitals are currently appearing empty due to:
   * Most outpatient procedures being cancelled.
   * All non-urgent procedures / surgeries pushed back to later date.
   * No visitors allowed, only hospital employees and patients.
   * People who normally come to hospital aren’t due to Covid19 fears.

   Inside, entire hospital floors are starting to fill with Covid patients.
   Don’t judge a book by its cover.
   Don’t underestimate this virus.

   Verwijderen
  4. https://joop.bnnvara.nl/nieuws/italiaanse-arts-waarschuwt-zo-erg-is-de-corona-uitbraak

   10 maart . Italiaanse arts:

   Ik heb zelf met enige verbazing de voorbije week de reorganisatie van het hele ziekenhuis gezien, toen deze vijand zich nog in de schaduw bevond: de afdelingen werden ‘leeggemaakt’, op basis van een zorgvuldige selectie werden activiteiten gestaakt, evenals de opnames op de intensive care om zoveel mogelijk bedden vrij te maken.

   Deze snelle transformatie zorgde voor een sfeer van stilte en een surrealistische leegte op de gangen van het ziekenhuis die we eerst niet begrepen, alsof we wachtten op een oorlog die nog moest beginnen en waarvan velen (waaronder ik) niet zeker waren of die ooit wel zou uitbarsten, helemaal in deze hevigheid.

   Ik herinner me nog een nachtelijk gesprek, een week geleden toen ik wachtte op de resultaten van een test. Als ik er nu over nadenk, lijkt mijn bezorgdheid van toen over één mogelijk geval bijna belachelijk en ongerechtvaardigd, nu ik heb gezien wat er gebeurt. Welnu, de situatie is thans op zijn zachtst gezegd dramatisch.

   De oorlog is letterlijk uitgebarsten en er wordt dag en nacht ononderbroken gevochten. De grote behoefte aan bedden is in alle hevigheid werkelijkheid geworden. Het een na het andere bed wordt leeggemaakt, in een indrukwekkend tempo.

   Verwijderen
  5. Over oorlog gesproken: hier een film van een Chinees in Wuhan. Daar zijn de ziekenhuizen wél vol. Door het filmpje is hij gearresteerd, maar inmiddels weer vrij, aldus de commentaren.
   Ere wie ere toekomt:
   https://commonsensetv.nl/tragisch-burger-filmt-doden-coronavirus-en-wordt-betrapt/
   Laat de beelden spreken:
   https://www.youtube.com/watch?v=1uBlAOTdLN0&feature=youtu.be

   Discussie: https://www.spiked-online.com/2020/03/26/why-it-is-right-to-question-the-experts/

   Verwijderen

  6. Ik citeer een stukje uit de link hierboven: https://www.spiked-online.com/2020/03/26/why-it-is-right-to-question-the-experts/

   What the critics of ‘armchair epidemiology’ fail to grasp is that we do not have to understand the technical content of scientific expertise to question it. As citizens we need to judge the knowledge we are being asked to accept through discussion and persuasion. By stirring up public controversy over the advice or policies that are being presented to us, we the citizens can constructively shape politics.

   One thing we should do is challenge inconsistencies. For example, two weeks ago we were told that people assembling in large gatherings in open sports stadiums was not a major threat. Today, we are being told that walking in a park with someone without observing the two-metre distance rule is an act of irresponsibility. If we accept, and perhaps we should, that new data has come to light that shows such measures are now needed, then this would make sense. But no such explanation has been made.


   The point here is that by demanding an explanation, we are not passing judgement on the merits or demerits of the argument. Rather, by insisting on our freedom of discussion, we are forcing the experts to clash, to discuss the inconsistencies among themselves, and to question themselves and their evidence. This might change their minds; it might not. But at least it will force them to explain their positions better. More clarity, more authority and thus more trust will result from our so-called ‘armchair epidemiology’.

   Dat is ook waarom Van Wolferen zo boos is op de MSM: ze wijzen steeds op mafkezen, maar staan op die manier geen discussie met serieuze afwijkende meningen toe.

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @SDR: Is het niet slimmer om aan heer Blik te vragen, om een apart blog te openen, waar dit soort zaken worden neergeschreven? Nu verdwijnen de gegevens in de zee van andere stukjes en zijn nauwelijks meer terug te vinden. 1 Centraal punt is dan makkelijker om bij te houden en te overzien. Volgens mij heb je er een hoop werk aan, zonde als het wordt ondergesneeuwd.

   Verwijderen
 14. Ik heb maar even een bericht gestuurd naar café Weltschmerz met de volgende tekst:
  https://www.cafeweltschmerz.nl/contact/#FSContact3
  Onderwerp: corona-debat
  Bericht: Gezien alle verwarring m.b.t. de gevaren van het virus, lijkt het mij raadzaam om een discussie te houden met diverse, vooraanstaande virologen, waarbij deze virologen worden ingedeeld in kamp 1: virus is gevaarlijk, kamp2: virus is een griepje.
  Zodat de bevolking een beetje duidelijkheid krijgt, wat er zoal speelt.

  Ik zou zo'n discussie zeer op prijs stellen.

  M.v.g.: Gerard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ab Osterhuis met een fles whiskey om de eerste corona dode in Nederland te vieren, zo iets?

   Verwijderen
  2. Of om de $400 miljoen die hij van de Amerikaanse 'overheid' heeft gekregen?

   Verwijderen
  3. Zie ik daar cynisme?
   Nee, mijn bedoeling is een serieus gesprek tussen -ik noem maar wat- 3 of 5 virologen, die de situatie bediscussiëren aan de hand van hun kennis omtrent het al dan niet gevaarlijk zijn van de huidige situatie. Daarbij de vraag, of het nodig was op Nl op slot te gooien.

   Bij een goede vraagstelling, kan de kijker zelf conclusies trekken.

   Kort door de bocht: Heeft JV gelijk of Blik?

   Verwijderen
  4. Beste Gerard,

   ik ga het niet opnemen tegen Blik.

   Dat is een beneden mijn waardigheid. (Achterhoede gevecht tegen iemand die èlke keer als ie wat zegt door mij onderuit wordt gehaald, en toch volhardt. Zonde van mijn tijd.
   Noem me één bewering van Blik die een maand later niet volledig idioot blijkt te zijn.)


   Ik vind dat ik het beter weet dan Van Dissel, Vossen en Gommers en Rutte, allemaal bij elkaar.

   En ik hoef het niet eens te bewijzen.
   Al mijn voorspellingen zijn juist.
   Al hun voorspellingen bleken fout.

   Kijk naar Jinek, uitzending vandaag 31 maart, op minuut 42 kletst de microbiologe Anna Vossen weer zulke catastrofale onzin ( iets van ..."Als het dan onvoldoende is, dan passen we het beleid aan") , dat ook Jinek haar geduld verliest en zegt: Ik denk dat we NU moeten ingrijpen.
   Deze Outbreak Management Team moordenaars denken nòg steeds dat ze reactief kunnen zijn: "Als het dan over een week tegen valt, dan verscherpen we de maatregelen "

   Michael Ryan zegt het héél duidelijk ( ik hen de link al zes keer hier gegeven) "Je moet het virus vòòr zijn.
   Je moet besluiten nemen die je niet helemaal kan verdedigen. Je moet te véél proberen te doen, en dan nog zal je te laat komen. "

   Ze leren echt helemaal NIKS bij.

   Nu lopen ze al 7 weken achter de feiten aan, en nòg blijven ze er achter aan lopen. Dat is toch niet meer te verdedigen met 'Oh, we hebben het verkeerd ingeschat".
   Dat is gewoon : 7 jaar gevangenis, op water en brood. Doodslag.

   Verwijderen
  5. [ik ga het niet opnemen tegen Blik.]

   Dat hoeft niet en is ook niet de bedoeling. het is het verschil tussen debatteren en discussiëren. Belangrijkst is het leveren van goede informatie om de argumenten kracht bij te zetten.

   Ik kijk ook vaak naar commentaren onder films en meen er weer 1 te hebben gevonden.
   https://www.youtube.com/watch?v=xj38CEGhCf0
   onderwerp: Exit-strategie in de corona-crisis | Pim van Galen en Maurice de Hond
   Gegeven: luchtvochtigheid (en meerdere factoren) zijn van invloed op verspreiding van het virus.

   Commenter: Linda Offenbach (volgens mij een deskundige)

   Okay v.w.b. de luchtvochtigheid, dat kan zeker kloppen. De nucleidezuur enveloppe van het virus lost op met vocht, zeker als het warm is. Daar ga ik als wetenschapper in mee. Maar dan komt het... testen, testen, testen, enkelbandjes, een autocratie...

   Dat zegt hij, en dit is in lijn met autocratische landen die wij verwerpelijk vinden. Enkel wordt nog altijd niet begrepen dat géén nieuwe testmethoden an sich bestaan.

   Vandaag alle wetenschappelijke journaals nog eens bekeken. De testen die men continu aanmoedigt, zijn nog altijd gebaseerd op rt-PCR en evt. Nucleid Acid testing. Dit is in de laatste week niet veranderd. Die laatste heeft een foutkans op ~53%. De andere test heeft maar liefst een kans op ~80% false positive. Het zijn deze testen die drammend worden geëist sinds weken.

   In Z-Korea en China werd inderdaad rt-PCR massaal toegepast, alsook Italië. In diverse landen heeft men inmiddels duplo en zelfs striple testing ingevoerd, maar de testen bewijzen slechts de E- en RdRp genen die niet SARS-CoV-2 (covid-19) specifiek zijn in vergelijking met met SARS-CoV-1 (influenzatype virus). De betrouwbaar is en blijft gewoon extreem laag. Mensen willen dat kennelijk niet aannemen in de huidige zorgelijke paniek, maar dit is een 'gevestigde klinische synthese'. Intussen kan u evt. ook gevraagd worden privé geheel bloot te geven en kan u via Smartphone worden gevolgd. Of enkelbandjes...

   Kleine testapparaatjes gaan en masse op de markt komen, maar deze geven dus hetzelfde resultaat. En zal de kwaliteit van die apparaatjes de betrouwbaarheid verbeteren? Uiteraard niet, de metode blijft dezelfde, dus eerder au contraire.

   Wel is antibody testing de laatste stand der zaken en checkt of een persoon al antibodies heeft aangemaakt op basis van een andere coronavirus, NL63, dat verkoudheidssymptomen veroorzaakt. M.a.w. zo kan men iig mogelijk besmetting van SARS-CoV-2 (covid-19) mogelijk meten en mogelijk opgebouwde immuniteit van een populatie. Over betrouwbaarheid kan ik nog niets vinden, enkel dat NL63 niet reageert op de proteïne van covid-19 waardoor antibodies geanalyseerd kunnen worden en mogelijk opgebouwde immuniteit. En men kan een mogelijk vaccin daar uit produceren...

   Inmiddels werd ook de mathematiek over 'kans op ziek aan CoV-2' internationaal ernstig naar beneden bijgesteld, < 0,5%. Het aantal te betreuren doden t.o.v. de totale bevolking is en blijft 0,000XXX% en blijft zich sinds 24 jan. nog immer lineair ontwikkelen, niet expontieel. Géén verschil vóór en tijdens de maatregelen...Maar uiteraard zal kans op besmetting wel exponentieel uitwaaieren over de mensheid... Besmet betekent echter niet ziek. Die raming varieert 60-80% van de wereldbevolking.

   Omdat de progressie van sterfte-aantallen a.g.v. CoV-2 zijwaarts blijft bewegen, is dit virus voorlopig niet weg. Maar laat u ook niet bedotten. Met de mensheid, haar rechten en levens moet het niet gedaan zijn. Dat is echter wel wat deze man voorstelt, in lijn ook met de Israëlisch beleid. Daar zijn enorme protesten uitgebroken vanwege dit restrictieve beleid... De mensheid in blijvend autocratisch technocratisch gevang, terwijl de sterftecijfers extreem laag blijven in relatie tot de bevolking, 0,000XXX%.

   In mijn ogen: een juweeltje. Met dit soort wetenschappers wil ik een discussie zien bij CW. Dan kunnen we na het debat vervolging gaan instellen.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Fijn dat je reageert. Als je wat artikelen, liefst nederlandse bij elkaar kunt sprokkelen, kan ik gelijk namen doorgeven aan CW voor de discussie. Mevr. Vossen kunnen we indelen in kamp 2, als ze het aandurft en mag van haar baas.
   Mijns inziens heeft het geen zin om buitenlandse virologen uit te nodigen, o.a. wegens taal en tijd, gaat te lang duren.

   Verwijderen
  8. Linda Offenbach is een dame die ik 8 jaar geleden graag las.

   Ik heb zelfs 26 blogs van haarsite op mijn site gezet.
   Hier de eerste: http://xevolutie.blogspot.com/2014/10/linda-skynner-1-nederland-slaapt.html
   De andere 25 komen er direct achter aan. Ook een over ebola zie ik nu.

   Maar de comment op Weltschmerz onder Maurice de Hong, daar heb ik niks aan.
   Technisch is het niet te volgen voor een leek. En de zaken die ik wel kan volgen, zijn ronduit dom: De laatste regen bij voorbeeld:
   De mensheid in blijvend autocratisch technocratisch gevang, terwijl de sterftecijfers extreem laag blijven in relatie tot de bevolking, 0,000XXX%.

   1) Waar waren jullie toen deze surveillance steeds verder ging zònder dat het nodig was?
   2) Nu het nuttig en nodig is om mensen te laten overleven, ga je zeiken over surveillance! ?
   3) Ja, dat is typisch hè: toen de Pest net was uitgebroken werd dat óók gezegd: niet zeuren, sterftecijfers extreem laag.

   Het liep uit op 60% van Europa, dat overleed. Maar inderdaad: bij het prille begin: Héél laag.
   https://www.historytoday.com/archive/black-death-greatest-catastrophe-ever

   Foei Linda Brynner (Offenbach).

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 15. Nog een bericht van Grandalf:

  Van deze video schrok ik best wel, want hier zie je, dat ze ook mensen laten 'verdwijnen' onder het noemertje Corona. 10 minuten voor die kliniclowns opdraven was een man opgehaald door de politie en nu delen die clowns flyers uit, dat hij is overleden aan Corona. 1 van de clowns doet zelfs zijn masker ook nog af, hoe nep wil je het hebben:
  https://youtu.be/-jGb7O7qnwo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem aan dat de ambtenaren een fout hebben gemaakt.

   "1 Corona case opgehaald in flat X."

   Ambtenaar N is belast met het waarschuwen van buren, als er Corona doden zijn, denkt dat 'Corona case' betekent dat de man dood is.
   Hij stuurt zijn team om de gebruikelijke papiertjes met waarschuwingen uit te delen.

   Ik vind het al eenhele vooruitgang dat die papiertjes worden uitgedeeld ( meestal op de goede plek,uiteraard) en dat die mannen goed gekleed zijn. Trump stuurde nog medisch personeel zonder bescherming op pad naar zieken.

   Maar dat zal in Engeland ook nog wel komen. Daar zal het wellicht ook gaan exploderen.

   Verwijderen
  2. Voor de goede orde: Het is echt niet ondenkbaar dat de man inderdaad overleden is.
   We zagen mensen in China op straat in elkaar zakken.

   We weten van getuigen verklaringen hoe snel de aftakeling kan gaan: van gewoon rond lopen tot nauwelijks nog kunnen bewegen in 2 uur tijd. Het komt voor.

   Verwijderen
 16. Hier nog wat technisch geleuter over COVID-19:
  https://www.thelancet.com/coronavirus
  En voor de diabetici onder ons:
  https://www.thelancet.com/journals/lanres/article/PIIS2213-2600(20)30116-8/fulltext
  Artikel in PDF: https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930566-3

  Ondertussen en 2e kandidaat voor CW-discussie gevonden:
  https://www.medischcontact.nl/opinie/blogs-columns/bloggers-columnisten/bloggercolumnist/luc-bonneux.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nog meer info over Bonneux: https://www.artsenkrant.com/auteurs/luc-bonneux-481.html

   Verwijderen
  2. https://www.artsenkrant.com/actueel/gezond-verstand-in-quarantaine/article-column-44847.html

   Deze Bonneux heeft minder dan 1 promille geschreven over Covid-19 dan wat ik er over schreef.
   Dat is niet doorslaggevend.

   Maar dit wel.
   Hij schrijft: Is er bewijs dat quarantainemaatregelen de verspreiding van COVID-19 kunnen stoppen? Bij een virus waarvan negen op tien geïnfecteerde personen symptoomvrij of symptoomarm zijn: geen schijn van kans. Historisch hebben quarantainemaatregelen nooit een epidemie gestopt.

   Mijn antwoord: Als je geen tests hebt, dan is quarantaine ( of beter nog) lockdown de enige methode die je hebt als je niet kan weten wie besmettelijk is.
   DE ENIGE METHODE.

   En dan zijn tweede regel:
   Historisch hebben quarantainemaatregelen nooit een epidemie gestopt.
   Hoe dom is die uitspraak niet!

   Quarantaine bestaat al vele eeuwen. Het betekent dat jouw buurland een besmettelijke ziekte heeft.
   Om te zorgen dat het niet in jouw land komt, zet je alle wezens ( mensen, dieren) 40 dagen in een stal of herberg, en als ze na 40 dagen niet ziek zijn geworden, dan mogen ze jouw land binnen.
   Zo voorkom je dat jouw land wordt besmet.

   Het idee om dit in het binnenland te doen is goed, en werkt even efficient. Het is vaak DE manier om een epidemie te stoppen.

   Er zijn columnisten die per definitie tegen de officiele mening in gaan. Altijd interessant, maar dit keer niet overtuigend.

   Verwijderen
  3. @JV: Maakt niet uit, als er maar een discussie is, vergezeld van goede argumenten. Laat de lezer zelf de conclusie trekken, dan hoeft hij niet gedwongen te worden om dingen te doen of na te laten. Dan gaat het vanzelf de goede richting op.

   Verwijderen
 17. Er zijn meer professoren die hun twijfels hebben;

  Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi, Infectie-epidemiologie, zegt iets heel anders over covid-19
  Een kritisch bericht van een specialist, die de media niet halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zal wel de vierde keer zijn dat iemand op deze Bhakdi wijst. Op dit blog alleen al.
   En nòg blijven zijn argumenten onzin en gevaarlijk.

   Verwijderen
  2. Waar zijn jouw 400.000 doden?
   Iedere zelfmoord door onvrijwillige opsluiting en onderwerping aan een diktoriaal regime komt op jouw conto staan meneer de boerenprofessor.
   Jouw paniekzaaien drijft straks meer mensen de dood in en dan mag jij dat virus de schuld geven. Lafaard.

   Verwijderen
  3. Je vecht tegen een stroman, Matt.
   Dat er 400.000 doden zouden komen was als we jouw theorie zouden volgen: dus niks doen, Gewoon net als bij de gewone griep., Da krijg je 400.000 doden.
   ( Ik heb het al 5 keer uitgelegd, maar het zal nodig blijven)

   Slapekop Matt wil meepraten: Hier ! prof Bhakdi !

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 18. Nog meer mensen die wakker worden:
  Corona: Onze video die officieel narratief in twijfel trekt is van YouTube verwijderd
  Wanneer gaat men bij al die zever (B) of ouwehoeren (NL) tv programma's niet eens deze discussies aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees daar: Medewerkers die met hem spreken zijn kritisch en zeggen dat de media overdrijven.
   Ja,dat zegt Billy Six tegen ons. Maar waarom horen we die mensen dat \zelf niet zeggen ?
   Dit is geen enkel bewijs.
   ===
   Longarts in Genua: niemand 'aan' Corona overleden, maar MET Corona.
   Veel mensen hebben al jaren last van een vervelende ziekte: diabetes, obesity, kanker, longproblemen, slecht immuun systeem. vele maanden of jaren duurt die ziekte.
   Maar van het Corona virus hebben ze slechts 10 tot 30 dagen last.
   Als ze in die 10 tot 30 dagenoverlijden dan zeggen we: overleden aan Corona.
   Natuurlijk was hij al zwak, en daarom kon de Corona hem pakken.
   Maar je kunt niet zeggen dat Corona niks uit maakte, dat hij toch wel in die 10 tot 30 dagen zou sterven.

   ===
   Citaat uit dat artikel van Matt: "Hij vermoedt dat de mensen die in Italië stierven de verkeerde behandeling kregen, hij baseert dit op een voorbeeld in The Lancet.(de patiënt kreeg cortisol toegediend en is vervolgens gestorven)."

   Dus die artseninItalië maken elke dag 1000 fouten waardoor elke dag 1000 mensen sterven?


   Hoe extreem dom moet je zijn om zulke argumenten te durven aanvoeren ?

   Verwijderen
  2. Hier nog de video van Billy Six: 2 minuten slechts.https://twitter.com/SpangenbergJohn/status/1244179420442759168?s=08

   Verwijderen
 19. Het aantal echte bollebozen is hier uitest dun gezaaid, ik weet het.
  Maar ik blijf herhalen: Kijk naar Chris Martenson op Peak Prosperity.
  Dan ben je geïnformeerd.

  Jullie zijn de hele dag bezig om onderbouwing te zoeken voor eenidee dat je 2 maanden geleden zelf zomaar uit de lucht hebt gegrepen: "Corona is een biertje."
  En later, toen het echt dichtbij kwam:"Corona is een hoax die wordt bedacht en gebruikt door de regering."

  Welke regering? De Chinese, de Franse, de Russische, de Ivoriaanse? De Kenyaanse?

  En in al die landen honderdduizend artsen en verplegers die mee spelen in dat complot ? En die neef van mij uit België die schrijft dat zijn familie ziek was en is. ? Allemaal omgekocht?

  Ik lees hier nog dagelijks: Corona is al lang bekend. Het bestaat al tientallen jaren. Niks nieuws.

  Dat zijn dus mensen die wel mee willen praten, maar geen kwartier over Corona gelezen hebben. Nul kennis.

  "Er bestaan geen electrische auto's want al mijn vorige auto's waren niet electrisch'. Dat niveau.

  BeantwoordenVerwijderen