dinsdag 31 maart 2020

De 100% spontane balkon applaudissementen....

James Corbett brengt het weer luchtig maar niet minder duidelijk; we lijken verwikkeld geraakt in de film "Wag the Dog". Iedereen die de film kent, weet wat er bedoeld wordt; wie de film niet kent: het gaat om het bedenken van een oorlog met Albanie, voor het bereiken van bepaalde Amerikaanse politieke doelen. Alles is fake. De hele oorlog is fake. De publieksacties zijn fake. Maar de marketing campagne werkt.

27 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als die camera's dan ook gefocust zijn op bepaalde groepjes jongeren, en zeker dat soort groepjes dat ouderen tegen de vlakte slaan is er niets mis mee. Maar dan moeten ze wel opgepakt worden en niet met een simpel 'foei' de straat weer op gestuurd worden.
   Maar als dat doorgaat 'na corona' dan is het inderdaad "big brother is watching you"
   Eén van de gevolgen wat ik eerder aanhaalde.

   Verwijderen
  2. [Maar als dat doorgaat 'na corona' dan is het inderdaad "big brother is watching you"]

   Ga daar maar van uit. Een eenmaal geplaatste camera wordt niet meer verwijderd, want handig.
   Hier in mijn dorp hebben ze er ook een geplaatst, om de jeugd te 'verdrijven'. Die werd eerst volgespoten met verf en na een paar keer schoonmaken, werd die domweg gesloopt. Daarna niet meer teruggeplaatst. En zo moeten we meer camera's behandelen.

   En v.w.b. het volgen van de telefoons: Dat deden overheden daarvóór ook al, al werd dat door de MSM nooit genoemd. Het enige wat je daar tegen kunt doen is: óf z'n ding niet aanschaffen, óf het grotendeels uitzetten. Ik heb daarom nog steeds mijn vaste lijn aangehouden. Kwestie van een beetje nadenken. Hetzelfde met 5G, niet kopen.

   En de ophef over hoe China ermee omgaat: Als je door rood licht loopt krijg je strafpunten en zo. De keerzijde is, dat als je je wel aan de regels houdt, je plus-punten kunt verdienen, door korting met reizen, of 1e klasse reizen en gratis krediet krijgen, dát wordt er door onze fijne MSM NIET bij verteld. Iedere medaille heeft 2 kanten, weet je wel.

   In Nederland is iemand veroordeeld voor brandstichting van de Vuurwerkramp in Enschede. Waarom? Zijn (geregistreerde) telefoon was toevallig in de buurt op dat tijdstip. De man heeft 1 jaar -onschuldig- in de gevangenis gezeten. Het was een afleiding, om het falen van de overheid voor en na de ramp te verhullen.

   Dus wil je iets uitvreten: telefoon thuislaten, aan een ander meegeven (alibi: ik was ergens anders) of uitzetten.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was ook een leuke geweest:
   https://medicalxpress.com/news/2020-03-china-covid-cases.html
   of deze, voor de toekomst:
   https://medicalxpress.com/news/2020-03-warmer-weather-coronavirus.html
   Afijn, er staan er meer. Mooi spoor, dankjewel.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [een aantal ziekenhuizen hun personeel wilden inenten met een TB vaccin.]
   Klopt. Mijn wederhelft werkte in een verpleegtehuis en ze kwamen ieder jaar weer met prikken leuren. Wel ieder jaar met meer druk. Inentings-% daar was 25%. Na wat 'dringende' oproepen van de directeur steeg dat naar 29%.
   Het (goed opgeleide) personeel weet natuurlijk wat ze krijgen ingespoten en bedanken ervoor, evenals mijn wederhelft.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. ["Italy Is Second Country With Coronavirus Outbreak]
   Vergeet Iran niet, die hebben ook -bijna tegelijkertijd- een uitbraak gehad.
   Eigenlijk zou je van die 3 landen samples moeten nemen van het virus. Ik kan je nu al vertellen, dat zij verschillend zijn. Het is man-made. Door de US naar China gebracht door miltairen. (Genoemd in een eerder blog, 35e plaats.)
   Tegelijkertijd een drone naar Iran gestuurd en eentje in Italië, omdat de US de pest erin heeft, dat Salvini een beetje teveel aan het lonken was naar Putin. Daarbij is Italië veruit het zwakste (financieel) land van de EU.

   China moest een beurt krijgen in het kader van de handelsoorlog. Dit bericht viel mij op:
   https://www.globalresearch.ca/china-coronavirus-shocking-update/5705196
   naar beneden scrollen tot "Just for information". Daar zie je, dat China meerde pandemieën heeft gehad, 2 jaar voor deze uitbraak. En de 'oplossing' was altijd Amerikaans. Toeval? Ik dacht van niet.

   Verwijderen
  6. [waarom zou een aantal ziekenhuizen hun personeel op dit moment willen inenten met een vaccin tegen TB]
   TB is weer in opkomst, medegebracht door asielzoekers en aanverwanten. Het heerst ook al een tijd, al hoor je er nauwelijks van. https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/
   RIVM was de krant 2 jaar voor:
   https://www.rivm.nl/gesignaleerd-21

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het beroerde met de cijfers: we weten niet, wie is besmet, want: geen testen en de test zelf is voor 50% betrouwbaar. Italianen tellen dubbel en Engelsen tellen non-gevallen als wel-gevallen.
   https://www.spiked-online.com/2020/03/27/chloe-middleton-the-coronavirus-death-that-wasnt/
   Lees het cursieve stuk.
   Eigenlijk zullen we nooit de precieze cijfers weten, omdat die er niet zijn, of ze worden onder de pet gehouden door regeringen, die allemaal wel iets te verbergen hebben in deze kwestie.
   https://commonsensetv.nl/intensieve-zorg-door-rutte-bijna-gehalveerd/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. [semi lockdown op te heffen.]
   O, die wordt zeker wel opgeheven, op een gegeven moment is de smoezenpot leeg. Rutte verschuilt zich iedere keer achter zijn 'deskundigen'(kuch), maar die hebben geen zin, om kop van jut te worden.

   We zijn voorlopig 'onder de pannen' tot eind april en dan worden de eerste belemmeringen opgeheven. Ik schat in: de scholen en horeca met beperkingen, 1,5 mtr afstand.
   Eind mei alles weer als normaal, alleen ouderen -vrijwillig- beperken.

   Dan 'loopt' het virus langzaam door, terwijl de piek is geweest. In het najaar weer opleving van verspreiding. Het virus overleeft de zomer, dankzij het weer herstelde vliegverkeer. Het dooft uit aan het eind van voorjaar 2021, als ik eens even brainstorm en in mijn glazen bol kijk.

   Verwijderen
  4. Min of meer mee eens, al denk ik dat de lockdown zeker tot juli zal duren, vanaf volgende week gaan we meer gezichtsmaskers zien.

   Afname van de maatregelen hangt ook erg van de omringende landen af, want NL is een handelsland, en zonder export heeft versoepelen weinig zin. Dan inderdaad tot medio 2021 voordat alles weer een beetje normaal wordt.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Jonge mensen hoeven zich sowieso geen zorgen te maken. Alleen mensen die slecht adem kunnen halen. (mensen met een gebroken immuunsysteem)

  This doctor was already treating patients with Trump’s ‘gift from God’ drug - before FDA approval
  https://forward.com/news/national/442285/coronavirus-hydroxychloroquine-trump-doctor/

  Een door god gegeven medicijn tegen covid 19. Alle patiënten genezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. [Alles is fake. De hele oorlog is fake. De publieksacties zijn fake. Maar de marketing campagne werkt.]
  Klopt. Dat werkt hier ook zo. Journalisten bellen bij een paar huizen aan en vertellen, wat de bedoeling is. En het brave volk klapt in de handen. Ze willen vooral niet achterblijven bij de anderen, net zoals schapen. Dat doen ze straks ook als ze worden geëxecuteerd, de stumpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze blauwdruk van de rockefeller foundation via een website beschrijft precies wat er nu allemaal gebeurt, maar is in mei 2010 al gepubliceerd: het 20-jarige plan met Corona virussen

  Alles is gescript en gepland in onze wereld, ook dit Corona verhaal
  En de media doet volop mee aan de hysterie. Of eerder; zijn de veroorzakers ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie het meer als: 'never waste a good crisis'.

   Reken maar dat er uitgebreide scenario's klaarliggen voor overstromingen, epidemieen, oorlogen, handelsblokkades, collectieve godsdienstwaan, volksmenners en mogelijk zelfs een vulkaanuitbarsting of zombie-apocalypse. Vluchtelingen en klimaat niet te vergeten. Dat wil niet zeggen dat 'ze' dat dan ook veroorzaken.

   Verwijderen
 10. Loekasjenko zelf weigert om aan social disctancing te doen en blijft bij potjes ijshockey zijn medespelers omarmen. „Het is beter om staand te sterven dan op je knieën te leven”, aldus de Wit-Russische president.

  BeantwoordenVerwijderen