zaterdag 14 maart 2020

Gelukkig zijn al die acteurs in Bergamo niet al te duur.Blik op NOS journaal heeft als vaste kern  een aantal Black Knights die  je niks wijs maakt !

Dat virus bestaat helemaal niet. 

Waar zijn de beelden ?  

En gelijk hebben ze. 

Het is één groot complot.   Of misschien moet ik zeggen: 

een Héél groot Complot. 

China, Italië, Amerika en nog wel 100 landen: allemaal zitten ze in dt Complot.  

Knap toch ! 

Hier de Complottisten uit Bergamo met

hun verzonnen verhaal:Waarschuwing uit epicentrum Bergamo:
 Nederland reageert veel te traag..In het Italiaanse Bergamo zijn in korte tijd zo veel mensen aan corona overleden, dat het openbare leven er volledig tot stilstand is gekomen. De stad zit potdicht. De arts Ivano Riva definieert de situatie als "dramatisch". "We kunnen helaas zeggen dat we het epicentrum van coronabesmettingen in Lombardije zijn geworden."

Op 24 februari kwamen in Bergamo de eerste coronapatiënten op de intensive care terecht. Het ging om zeven personen. Riva: "Morgenochtend zitten we al op zeventig bedden voor zware corona-gevallen op de intensive care."

Nooit zag Riva, die ic-arts is, zulke grote aantallen zieken op de intensive care in zo'n korte tijd. "De laatste dagen zien we dat de gemiddelde leeftijd van patiënten die op de intensive care belanden gigantisch aan het dalen is. Patiënten zonder gezondheidsproblemen van 30, 40 jaar die moeten worden beademd."


Alsof we in een slechte film over een dodelijk virus dat de wereld overneemt terecht zijn gekomen. Het is heel surrealistisch.

Lonnie Holders, Nederlandse inwoner Bergamo

Nederlanders die in Bergamo wonen verbazen zich over de Nederlandse aanpak van de crisis. Ze vinden de maatregelen lang niet draconisch genoeg. "Nederland reageert te traag", zegt Jiska van der Kooij. "Er werd toen wij naar premier Rutte keken zelfs lacherig gedaan. Wij dachten: maak maar grapjes, wij horen hier elke dag gillende ambulances, hier gaan veel mensen dood."

Lonnie Holders hoort elke dag meerdere keren de kerkklokken luiden. "Dan is er weer iemand overleden. Alsof we in een slechte film over een dodelijk virus dat de wereld overneemt terecht zijn gekomen. Het is heel surrealistisch en een heel ernstige situatie."

De straten in Bergamo zijn zo goed als verlaten. Alles is dicht. Priester Adriano Bianchi: "Ons leven is compleet veranderd en de onzekerheid genereert angst." Begrafenissen gebeuren zonder familie. "Dat is nodig om contact te vermijden", zegt hij. "Het stoffelijk overschot wordt nu direct naar de begraafplaats gebracht, wij zegenen het soms vlak ervoor."

Omdat er in korte tijd zo veel mensen door het coronavirus zijn overleden, is er geen plaats voor alle lichamen in de mortuaria. Bianchi stelt zijn kerk beschikbaar voor de kisten. "De overledenen willen we in een eervolle omgeving hebben en niet in een of ander magazijn."


Het is slechts een kwestie van tijd dat de situatie in Nederland vergelijkbaar zal zijn.

Adriano Bianchi, priester

Toch is er volgens hem nóg een grote tragedie. "Besmette mensen in het ziekenhuis zijn helemaal alleen. Want als iemand de diagnose covid-19 krijgt, dan mag hij met niemand meer contact hebben, zelfs niet met familie of de kerk. Dat is dramatisch." Hij vraagt gelovig ziekenhuispersoneel om voor mensen die het niet redden te bidden. "En een kruisteken op hun voorhoofd te maken."

De inwoners van Bergamo zitten verplicht thuis. "We zijn volledig geïsoleerd", zegt de Nederlandse Edith de Vries. Alleen voor boodschappen in de buurtsuper mag ze één keer per week naar buiten. "Naar buiten mag je voor werk, voor je gezondheid of voor een boodschap. Maar daarvoor heb je wel een certificaat nodig. Dat wordt heel streng gecontroleerd. Als je niet op straat mag zijn, krijg je een boete."

Het is nodig omdat het virus volgens arts Riva mensen van alle leeftijden aanvalt. "En mensen een zeer ernstige longontsteking bezorgt. Als we zo doorgaan met dit ritme van besmettingen en met het percentage van ernstige gevallen, dan zal het gezondheidssysteem het niet lang meer kunnen opvangen."

Totale lockdown

Riva doet een oproep. "Blijf thuis, vermijd contact. Houdt sociale afstand en volg de hygiëneregels. Dan kunnen we de besmetting verkleinen. Dat is de enige manier om onder de grens van wat het gezondheidsstelsel aankan te blijven. Ik herhaal: elke dag passen we ons aan de infectie aan, maar dat heeft een fysieke grens. Vroeg of laat is er onvoldoende personeel en materieel."

Priester Bianchi denkt ook dat de overheid in Nederland het probleem nog niet genoeg doorheeft. "Het is slechts een kwestie van tijd dat de situatie in Nederland vergelijkbaar zal zijn. Laat ze praten met Italiaanse bestuurders en experts. Na 15 dagen totale lockdown zijn hier pas resultaten geboekt. De kern is met de wijsheid achteraf: hoe eerder je begint, hoe beter het is."

"Wat nu telt, is het leven van mensen. De economie en de handel, daar komen we wel weer bovenop. Daar zullen we wel wat op vinden."

              ----------------------------------------------

Waar komen al die zieken in Italië nu plots vandaan?

Dat komt omdat deze besmetting logaritmisch gaat :

1 zieke,  1 zieke,  1 zieke,  een cluster, een cluster,  een massa.

In 3=deze korte video  ( 3 min) kunt U zien hoe dat werkt:

Stel dat er 7 miljard druppels water in dat stadion gaan, net zo veel als er mensen op de wereld zijn: 

107 opmerkingen:

 1. KSA is het volgende doelwit voor de actoren van het grote natiestaat destabilisatie project volgens Thierry Meyssan.

  https://www.voltairenet.org/article209439.html

  Zet Iran daar maar bij (Oligarch)

  Beide landen gaan hun centrale gezag verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het RIVM meldde in haar meest recente tweet van 9 uur geleden 155 nieuwe gevallen van corona.

  https://twitter.com/rivm/status/1238823661911539715

  Ter vergelijking. In het Chinese Hubei diagnosticeerde men op 21 januari uit het vrijwel niets circa 100 nieuwe patienten, Twee dagen later was het aantal nieuw gerapporteerde patienten opgelopen tot 400.
  Dat waren de aantalen die men toen wist, maar terugredenerend moeten er op 21 januari al zo'n 1500 geinfecteerden zijn geweest en op 23 januari een stuk of 2.500.

  zie: Chart 7 Timeline of events in Hubei.

  https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-act-today-or-people-will-die-f4d3d9cd99ca

  Die 400 nieuwe geinfecteerden waren voor de Chinese autoriteiten de reden om Wuhan van de buitenwereld af te sluiten.

  In Nederland wil de regering de kinderdagverblijven, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs openlaten. "Kinderen lopen weinig kans op ziek te worden' zegt Rutte, of woorden van die strekking, maar zelfs als dat al waar zou zijn, worden kinderen dan ook niet besmet met het coronavirus? Uit een recente Chinese studie blijkt van wel.

  Children are just as likely to become infected with the new coronavirus as adults, finds one of the most detailed studies yet published on the spread of the virus, known as SARS-CoV-2. The analysis — based on data from Shenzhen in China — provides a partial answer to one of the most pressing questions surrounding the outbreak: the role of children.

  Previous studies have suggested that kids are much less likely than other age groups to develop severe symptoms when infected by the coronavirus. But it was not clear whether this was because they weren’t getting infected or because they were fighting off the infection more effectively."

  meer lezen op:

  https://www.nature.com/articles/d41586-020-00154-w

  Kun je je 't voorstellen. Elke werkdag met z'n honderden of zelfs duizenden in het zelfde gebouw. Met z'n allen opeengepakt en gebruik makend van dezelfde ruimtes, hetzelfde meubilair, dezelfde keyboards en dezelfde plees. Duizend paar handjes die dag in dag uit dezelfde trapleuning beet pakken. En dan 's avonds weer naar huis gaan. Zonder aanwijsbare ziekteverschijnselen, maar wellicht die dag wel besmet.

  Scholen moeten dicht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze regering is de vijand van het volk.

   Verwijderen
  2. In Italië staat de teller tm gisteren op 1441 doden.
   https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-italy-toll/coronavirus-death-toll-in-italy-rises-to-1441-idUSL8N2B70IM

   Verwijderen
  3. 7% van degene die besmet raakt met het corona virus lijkt er op dit moment aan te overlijden (als deze gegevens kloppen)
   https://www.worldometers.info/coronavirus/

   Verwijderen
  4. Okay.
   David Rockefeller heeft altijd het communistische regime van Mao verheerlijkt. In de jaren zeventig is besloten om china op te nemen in de new world order. Sinds de jaren tachtig hebben ze China opgebouwd en Amerika afgebroken.

   China is het verkoren land om de wereldwijde marxistische controle maatschappij over de wereld uit te rollen.
   Trump houdt van Amerika en verafschuwt de oude verkalkte adel van de wallstreet oligarchen. Klap na klap deelt hij uit aan China. China lijkt de handels oorlog te verliezen en Amerika lijkt de neergaande spiraal van verval te keren en weer gezond te worden.
   Geen ander land als China kan een epidemie bestrijden doordat ze totalitaire maatregelen kunnen nemen. Ze lijken de epidemie nu onder controle te hebben en ze starten de fabrieken en de havens al weer op.
   In Januari toen alleen China nog last had van Covid 19 dreigde Xi tegen Trump en Poetin dat ze hun grenzen open moesten houden, anders zouden de handelsakkoorden worden geschonden. Poetin luisterde niet- hij weet hoe de hazen lopen- en Trump luisterde wel. Tegen de EU hoeft niks gezegd te worden. Wij worden door NWO marionetten geregeerd.
   Zo als gezegd. China is er bovenop en er is maar 0,1% van de bevolking geïnfecteerd geraakt. Heel anders gaat het toe in Europa en in minder mate in Amerika. Omdat wij niet de maatregelen nemen die China neemt worden langer en harder geraakt en verzwakken wij ten opzichte van China. China moet en zal de ster worden van het wereldwijde marxistische regerings model wat de elite voor ons in petto heeft.

   Verwijderen
  5. https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

   Als je selecteert op het aantal gevallen per 1M inwoners zie je dat we NU AL net zo hard geraakt zijn in het aantal gevallen als China. Het episch centrum waar het Biowapen vandaan kwam.

   Verwijderen
  6. P.s. Het Biowapen dat gekocht is in Amerika met de goedkeuring van Obama en dat verder ontwikkeld is met technologie vanuit Australië.

   Verwijderen
  7. Oligarch, in China werd 0.00006 % ziek, niet 0,1 %.

   Onze Leiders zeggen ons: we kunnen niks doen. 60-%zal ziek worden.
   In feite besloten onze leiders om velen van ons te laten sterven.

   Verder ben ik het niet eens met jouw inschatting van het scenario, maar dat bespreken we als we dit overleefd hebben.

   Als de VS volledig in stort, wat ik vermoed, moeten we toch al helemaal opnieuw de New World Order in kaart brengen.

   Verwijderen
  8. Trump heeft op 31 januari al de grenzen dicht gedaan voor reizigers uit China.
   En Putin ook rond die tijd.
   Correct me if I am wrong.

   Verwijderen
  9. 0.006% inderdaad.

   Bij ons in de EU zijn alle voetbal wedstrijden afgelast.
   In Rusland gaan alle wedstrijden door. Poetin, wat een held!
   https://www.vi.nl/wedstrijden

   Verwijderen
  10. Het klopt inderdaad dat Trump en Poetin ongeveer tegelijkertijd de grenzen sloten voor reizigers uit China. Poetin pakt het sluiten van de grenzen en het testen op Covid 19 wat drastischer aan dan Trump en helemaal drastischer tov die clowns die bij ons in de regering zitten.

   Vanuit de cijfers die we nu hebben lijkt 93% van de mensen die besmet is geraakt te genezen. Hoe dit zich verder ontwikkeld zal de toekomst uitwijzen.
   Iedere Nederlander zou verbaasd moeten zijn hoe apathisch onze regering reageert. Net als in China zouden we als gekken ziekenhuizen moeten bouwen en maatregelen moeten nemen om onze bevolking door deze crisis heen te helpen.

   Verwijderen
  11. @Eddy
   Ik mag hopen dat als jij of ik het virus hebben. En we kunnen daardoor geen zuurstof meer opnemen en CO2 kunnen kunnen afstaan aan de lucht dat we dan aan de ventilator kunnen en dat ze de ontsteking kunnen verminderen met medicatie zodat ons lichaam de tijd krijgt om het virus te verslaan.

   Verwijderen
  12. Je bazelt weer onzin,oligarch

   Verwijderen
  13. @ Oligarch: Marxisten? Dat is wel heel 19e eeuws! Cuultureel marxisten, Bolsjewisten, Stalinisten, Communisten en Socialisten wel heel erg 20e eeuws!

   Wordt het niet eens tijd de definities aan te passen aan DEZE eeuw, van veel meer interessantere tijden???

   Verwijderen
  14. Stalin, Castro en Chavez hadden wel heel veel door! Volgens mij (met forse aanpassingen!) een pad voor onze toekomst.

   Verwijderen
 3. Tweet van de Aob de grootste onderwijsvakbond van Nederland

  "Het is in het belang van alle scholen, medewerkers en leerlingen/studenten dat er vandaag volstrekte helderheid komt."

  6:19 a.m. · 15 mrt. 2020

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. reactie van lerares

   Maar wat wil @AObtweets zelf?
   Spreek je aub uit. Dat is ook duidelijkheid die docenten vragen en waar ze recht op hebben. Jullie vertegenwoordigen mij en heel veel anderen.
   @Lerareninactie (andere en veel kleinere vakbond, Dawg) is hier tenminste wel duidelijk over.

   9:20 a.m. · 15 mrt. 2020

   Verwijderen
  2. reactie van Aob aan lerares:

   Wij willen dat de overheid de zorgen en de onrust onder het onderwijspersoneel, onder leerlingen/studenten en op scholen zwaar meeweegt en daarom het besluit om scholen niet te sluiten heroverweegt. Vanmiddag is er spoedoverleg van het Kabinet en daarna worden wij geïnformeerd.

   9:30 a.m. · 15 mrt. 2020

   Verwijderen
  3. waarop lerares doorvraagt

   Laat ik het anders vragen.
   Wanneer is er voor de AOB een gewenste uitkomst?
   Als alle scholen volledig dichtgaan?
   Als alle scholen verplicht worden tot onderwijs op afstand?
   Als examenklassen wel nog naar school moeten en de andere leerlingen niet meer?
   Wat wil de AOB zelf?

   9:34 a.m. · 15 mrt. 2020

   Verwijderen
  4. een collega van lerares begrijpt hoe het spel in Nederland gespeeld wordt:

   'Zul je geen antwoord op krijgen. Spreken met meel in de mond, want antwoord hierop geven betekent kant kiezen. En dat zullen ze niet doen.'

   11:45 a.m. · 15 mrt. 2020

   https://twitter.com/ingerdijkzeul/status/1239140577008025600

   Verwijderen
  5. Gehoorzaamheid daar draait het om. Verantwoordelijkheid nemen en dragen zijn minder belangrijk. Daarom is het Aob uitgenodigd voor het beraad van vanmiddag maar LIA (die al drie dagen onamwonden stelt dat de scholen dicht moeten) niet.

   Verwijderen
  6. Dawg….de Jetten kontekruiper

   Verwijderen
 4. Tweetje naar aanleiding oproep van FVS om scholen te sluiten

  @de_specialisten onfatsoenlijk lobby via de openbare media. Dit is paniek zaaien en riekt naar chantage... Onwaardig! @NOS

  8:22 p.m. · 14 mrt. 2020

  https://twitter.com/MathijsRomme/status/1238908429516898310

  Meneer is:

  Health scientist - economist. Dutch health insurance association. Tweets mainly in Dutch. Echtgenoot en 3x vader. D66. Rotterdam Delfshaven. Tweet persoonlijk.

  'Health scientist', dwz. econoom met als klaarblijkelijke specialisatie de economie van de gezondheidszorg en werkzaam bij een zorgverzekeraar.
  Gebruikt nu krasse taal om de misschien wel zeer noodzakelijke 'ongehoorzaamheid' van een koepelorganisatie die 22.000 medische specialisten vertegenwoordigt te veroordelen.

  Dit tweetje van RIVM van 29 januari jl. maakt op dit moment geschiedenis:

  'Hi Marko. Dat klopt. De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet heel besmettelijk. De ziekte lijkt ook niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar is. ^MS'

  Hi Marko. Dat klopt. De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet heel besmettelijk. De ziekte lijkt ook niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar is. ^MS

  9:20 a.m. · 29 jan. 2020

  https://twitter.com/rivm/status/1222434228513705984

  Voortschrijdend inzicht heet dat dan. Nu moeten ze even 180 graden draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. GGD Brabant gaat plotseling uit van 6000 besmettingen.

  Alleen al in Brabant, hé!

  https://nos.nl/liveblog/2327147-brabant-neemt-nieuwe-maatregelen-ggd-gaat-uit-van-6000-besmettingen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. GGD-directeur: 'Nu 6000 Nederlanders besmet met coronavirus'
   2 uur 40 minuten geleden

   Zo'n 6000 mensen in ons land zijn besmet of besmet geweest met het coronavirus. Dat blijkt uit een e-mail van Sjaak de Gouw, directeur publieke gezondheid Hollands-Midden, die RTL Nieuws heeft ingezien. De Gouw schrijft aan zijn collega's in het hele land: "Op basis van de piramidescenario's (wiskundige berekeningen, red.) kunnen we berekenen dat er momenteel circa 6000 personen besmet zijn of zijn geweest met het coronavirus. Dat is 0,03 procent van de bevolking."

   Dit getal is zes keer zo hoog als de bijna 1000 besmettingsgevallen die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) tot nu heeft vastgesteld. Wel benadrukt het RIVM regelmatig dat het aantal zieken hoger zal liggen, omdat veel mensen slechts lichte griepverschijnselen krijgen van het virus en zich dus niet laten testen.

   Ook ligt het aantal gevallen hoogstwaarschijnlijk hoger dan het RIVM meldt, omdat diverse regio's inmiddels hebben besloten alleen nog maar mensen te testen van 70 jaar of ouder die ook nog eens ernstige ziekteverschijnselen vertonen. Dit is besloten vanwege het tekort aan testen, en dus wordt alleen het topje van de ijsberg getest.

   Van de Gouw is de vertegenwoordiger van alle GGD's in de overleggen met het kabinet over de coronacrisis. In zijn mail legt hij omstandig uit waarom, ondanks het flinke aantal besmettingen, scholen sluiten geen enkele zin heeft.

   "We moeten het echt niet doen, want het draagt niets bij aan de bestrijding en het heeft enorme maatschappelijke impact. Met name omdat je er dan niet onderuit komt ook vergelijkbare maatregelen te nemen. (kinderdagverblijven sluiten, horeca sluiten etc.)"

   De directeur van de GGD Midden-Nederland voorspelt dat als de huidige maatregelen goed worden uitgevoerd het zogenoemde reproductiegetal van het virus, het cijfer dat aangeeft hoeveel mensen gemiddeld besmet raken door één ziek persoon, daalt tot ver onder de 1. Als we niks zouden doen is dat getal gemiddeld 2.

   "Daarom zijn op dit moment verdergaande maatregelen als sluiten van winkels, scholen en horeca niet nodig." De kans dat kinderen buiten school worden besmet is groter dan dat ze op school worden besmet, zo schrijft De Gouw.

   meer lezen op:

   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5056941/ggd-chef-al-6000-mensen-besmet-met-coronaviurs

   Sjaak de Gouw heeft noemt ook 6000 geinfecteerden, maar heeft het dan wel over heel Nederland.

   Als reminder: toen de Chinezen hun eerste 100 coronapatienten diagnosticeerden lag het aantal besmette personen in Hubei al een factor 15 hoger.

   Verwijderen
  2. Ik schrok erg van Joop's mededeling en heb die gevonden.
   Ik zie nu dat Dawg hem ook al heeft. Dit is het NOS bericht:

   4 UUR GELEDEN
   GGD gaat uit van 6000 besmettingen
   De GGD gaat ervan uit dat er in Nederland zo'n 6000 mensen zijn besmet met het coronavirus. Dat stelde woordvoerder Sjaak de Gouw in NOS Met het Oog op Morgen.

   De Gouw, directeur van GGD Hollands Midden, baseert de schatting op het aantal positieve testen die er tot nu toe zijn afgenomen, 959. "Dit virus kent ongeveer dezelfde verdeling als de griep, dus als er 959 mensen in het bovenste stuk van die piramide zitten, dan betekent het dat de piramide zo'n 6000 mensen is."

   Dat het cijfer veel hoger is dan dat van het RIVM, komt doordat sinds donderdag mensen met milde klachten niet meer worden getest. De Gouw ziet geen reden voor paniek.

   "Het beeld is dat het virus vrij rondwaart, maar eigenlijk is het zeer beperkt. Als je het vergelijkt met Italië dan zie je heel andere aantallen."

   De Gouw noemt een oproep van medisch specialisten om scholen te sluiten "vreemd". "De kans op besmetting op een lagere school is 0,003 procent en zelfs 0,0003 procent als men zich houdt aan hygiëneregels. Dat is een dermate kleine kans dat het niet echt verantwoord is ze nu dicht te doen."

   De Gouw herhaalt zijn oproep in een brief aan collega's die in handen is van RTL Nieuws.

   Verwijderen
 6. In de AD van gisteren

  40 à 50 Nederlandse coronapatiënten op intensive cares: ‘Meer dan de helft is onder de vijftig’

  'De hoogleraar intensive care geneeskunde, die zelf leiding geeft aan de IC van het Rotterdamse Erasmus MC, benadrukt dat echt niet alleen ouderen getroffen worden door het coronavirus. ,,Wat vooral in het nieuws is gekomen, is dat ouderen sneller dood gaan. Op de hele bevolking is dat zo'n 2,5 procent, terwijl van de ouderen zo'n 15 procent overlijdt. Maar meer dan de helft van die patiënten is onder de vijftig jaar. Er zitten ook jongeren bij.’

  https://www.ad.nl/binnenland/40-a-50-nederlandse-coronapatienten-op-intensive-cares-meer-dan-de-helft-is-onder-de-vijftig~a058aad2/?referrer=https://t.co/Lf7aM0Juiy?amp%3D1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt dan dus op Italië:

   Nooit zag Riva, die ic-arts is, zulke grote aantallen zieken op de intensive care in zo'n korte tijd. "De laatste dagen zien we dat de gemiddelde leeftijd van patiënten die op de intensive care belanden gigantisch aan het dalen is. Patiënten zonder gezondheidsproblemen van 30, 40 jaar die moeten worden beademd."


   Dit gaat niet goed. Nieuwe mutatie?

   Verwijderen
  2. Het kan natuurlijk ook door de Triage komen: Ze hebben veel te weinig IC's en gevende jongeren voorrang.

   Over een maand kom je de IC niet meer in als je boven de 40 bent....

   Het gaat stil worden hier.... Waar is Sofia eigenlijk. Zou die nog leven ?
   "Eigenlijk was die Eddy de kwaadste nog niet, vind je wel? Ik mis hem nu al !"

   Verwijderen
  3. Het honey badger virus, weet je nog? Niet te vangen. Steeds intelligent ontsnappend.
   https://www.youtube.com/results?search_query=honey+badger

   Verwijderen
  4. @Jan,
   Eigenlijk was die Eddy de kwaadste nog niet, vind je wel? Ik mis hem nu al !"

   Ben je nu aan het ijlzwammen?

   De aantallen gevallen verbazen me niks. Het is een mega besmettelijk virus. Dit is een biowapen. Alleen Chinese style quarantaine krijg je de controle terug.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @ Oligarch.
   Ik speel daar dat E. is overleden aan het virus dat hij me alle macht ontkent. 'Over de doden niks dan goeds." (Moet ik dan alles uitleggen ?)

   @ Sofia.
   Jij verwijt iemand die niet dood wil, dat hij zijn eigenbelang na streeft ? Egoïsme bijna ?
   Doe normaal.

   Ben ik er van overtuigd dat de joden het hebben gedaan? Af en toe denk ik dat, ja. Argumenten te over. Maar ik wist niet dat ik het geschreven had.
   En als zij een vaccin zouden hebben, dan zou ik het graag van ze gebruiken, ja dat klopt. Vind jij dat vreemd?
   Dus jij vindt mensen die dan maar liever sterven 'normaal'??

   Ik weet echt niet waar het allemaal staat. Ik schrijf al 2 weken hele dagen lang.
   Ik kreeg een brief van een bedrijf en dat wilde van zijn medewerkers begrip voor de Corona maatregelen: "allemaal natuurlijk in het belang van de mensen die er werken"

   Bullshit. Schrijf gewoon: "Jongens, als jullie niet doen wat nodig is hebben wij drie problemen:
   1) mijn bedrijf gaat failliet. Daar baal ik van.
   2) Veel van ons worden ziek. Niet best'.
   3) Jouw job is verdwenen.

   Dan kom je tenminste eerlijk over.
   Misschien heb ik dat ergens gepubliceerd, maar ik herinner het me niet. Ik heb dat aan die bedrijven gestuurd.

   ( Elke medewerker krijgt afkeer als een baas gaat zeggen dat het allemaal voor zijn bestwil is.)

   Ja, ik neem mijn verantwoordelijkheid:

   1) Geen diva gedrag zoals ene Sofia met haar meters lange tenen. Als die op mijn postings reageert en ik durf ergens te schrijven dat het volgens mij lichtgrijs is, dan komt er gegarandeerd een reactie van Sofia dat het donkergrijs is. Lekker belangrijk. Ik ben jouw je kinderjuf niet.
   Dus na 20 vriendelijke reacties over de tint grijs, word ik wat kortaf.
   Dan is madam op haar teentjes getrapt. So be it.

   En wat heb jij gedaan, Sofia ? Heb je ook iets gedaan waar een ander iets aan heeft? of hang je alleen maar als een vijfde wiel aan elke wagen, om steevast na een maand weer verontwaardigd weg te gaan en dan na weer een maand weer terug te komen.
   Om te komen melden dat dit of dat door jou ook al is geschreven. Lekker belangrijk ! Daar zitten we op te wachten.

   Go bother other people.

   Verwijderen
 7. Tot voor kort heette dit blogje blikopnosjournaal maar is nu niets anders dan een msm-outlet.
  De realiteit om echt bang van te worden en te zijn wordt hier compleet genegeerd, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Knip sloeg ook eerder de spijker op z'n kop.
  Iemand, ik vermoed JV heeft hem de mond gesnoerd en deze posting van hem weggehaald

  Yet Another 33 Reasons Why The Novel Coronavirus is FAKE! Stop your fearporn

  Dan had ik nog deze:
  Should You Freak Out About the Coronavirus

  Deze fearporn zal alleen maar gebruikt worden om na een paar maandjes of met een vaccin als NWO oplossing te komen.
  Vaccin wat niets meer dan een giftig bigfarma gebrouwen breisel is.
  Gewillig laten vaccineren werkt goed bij niet nadenkende mensen.
  Dus zullen ouderen weer de eerste vaccinatie slachtoffers worden net zoals bij de griep fearporn propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Zeg, ik zie hier op de grond allemaal van die mannetjes zitten, zonder benen. En ze roepen naar mij."

  "O. dat zijn de Black Knights. Ken je die niet? "

  "Nee, ik zou het niet weten".

  Nou kijk dan maar even:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZmInkxbvlCs&t=84s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben je weer aan ijlzwammen Hugo Jansen?
   Jou laten nakijken heeft ook al geen zin meer.
   Een kapotte motor kun je beter naar de sloop brengen.LOL

   Verwijderen
 10. Interessante tijden! Ja, we zijn allemaal smurfjes.

  Als heel boze, waarschijnlijk besmette GNAP!-Smurf, weet ik waar ik het over heb...


  GNAP!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha ha, ik ken dat verhaal. Gnap!-smurf was besmettelijk en uiteindelijk waren alle smurfen 'gnap!'-smurfen geworden, tot aan Grote Smurf (gzzn) toe. Gelukkig was er een explosie in het laboratorium van de Grote Smurf (gzzn) en werd het tegenmiddel, wat hij op het laatste ogenblik had bereid, door de lucht verspreid. Nu dat corona virus nog...

   Verwijderen
 11. Nieuws: 17.00u persconferentie verwacht op ministerie van Justitie door ministers Bruins en Slob. Verwachting: scholen dicht. En ook steeds meer signalen dat cafés ook worden gesloten.
  3:44 p.m. · 15 mrt. 2020

  https://twitter.com/XandervdWulp/status/1239200782878232579

  BeantwoordenVerwijderen
 12. joodse snollebollekes https://youtu.be/D8ezaDxv4zM

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Allemaal … https://youtu.be/-zEjexrL1ps

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Joden dansen de Hora, jaren 30: https://youtu.be/LtqdqTlvXUQ

  BeantwoordenVerwijderen


 15. Vaccin De Amerikaanse regering zou volgens de krant Welt Am Sontag een Duits biotech bedrijf willen overnemen dat claimt dichtbij de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19 te zijn.

  De Amerikaanse regering probeert, tegen de zin van Duitsland, de exclusieve rechten te kopen van een Duits biotech-bedrijf dat hard werkt aan de ontwikkeling van een vaccin tegen het nieuwe coronavirus. Dat schrijft de krant Welt Am Sonntag op de voorpagina onder de kop ‘Trump tegen Berlijn: strijd om vaccinbedrijf’. Ook zou de regering-Trump medewerkers van de Duitse firma met grote bedragen naar de Verenigde Staten willen lokken.

  Het gaat om de twintig jaar geleden opgerichte onderneming CureVac, uit Tübingen. De krant baseert zich op anonieme ‘regeringskringen’ in Berlijn. Trump zou bereid zijn veel te betalen om een vaccin te krijgen, „maar alleen voor de VS”.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. CureVac is in 2000 opgericht, en heeft in de loop der jaren financiële injecties van tientallen miljoenen gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation, en ook van Dietmar Hopp, medeoprichter van het grote Duitse softwarebedrijf SAP. Maar het werkt ook nauw samen, onder meer bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het coronavirus, met de Duitse overheidsinstelling voor vaccinaties, het Paul-Ehrlich-Institut, die er dus ook geld en tijd in heeft gestoken.

   Verwijderen
  2. "Het moet niet gekker worden", zou Geert zeggen.

   Verwijderen
  3. Om half 6 een mededelijng van de Regering over Corona.

   Verwijderen
  4. Wat een verassing is het nu weer dat de godfather van het eugenics programma juist het vaccin voor Covid 19 aan het ontwikkelen is.

   Het is weer te toevallig. De engerd die als reddende engel komt.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Ik ben het 100% met Jan eens dat het gek is dat er nu nog mensen zijn die denken dat dit virus niet echt is.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. SDR. Het is allemaal heel onwerkelijk inderdaad. Plotseling helemaal niemand meer op straat.

   Wat mij bezig houdt: Is dit (biowapen) virus ontsnapt (uit deze bsl is al een paar keer eerder iets ontsnapt) of is het vrijgelaten met als doel politiek/financieel/macht gewin.
   Een nieuw monetair stelsel? We zullen zien.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. SDR 15 maart 2020 om 20:04
   En nog vind Jan het gek dat er mensen zijn die argwanend tegenover het hele gebeuren staan.

   =====
   Ik schreef sinds 1 januari deze blogs over de mogelijke herkomst van het virus:
   933, 941, 950, 950, 952, 956, 958, 960, 976, 986, 987.

   Dus ga me niet vertellen dat ik geen oog heb voor wat er achter de schermen aan de hand is.

   Maar ik heb meer dan mijn handen vol om de idioten in deze wereld duidelijk te maken dat er een ramp in aantocht is, en in zo'n geval is het mesjogge om uitgebreid te gaan speculeren wie er nu achter kan zitten.

   Een een Sofia die alleen met zichzelf bezig is en als een klein kind zesentwintig vragen op een dag aan mij stelt, die heb ik helemaal niet nodig.

   Sofia doet zelf helemaal geen ene reet om de wereld te verwittigen of eens een keer een demonstratie uit te voeren, of zelf een blog op te zetten of veeertig reacties op youtube plaatsen om de idioten aldaar een glimp van de wereld te geven.

   Nee,een beetje hier lastig komen doen !
   Ìk heb je helemaal niet nodig.
   Ik heb liever dat je andere mensen lastig gaat vallen met je muggezifterij.

   Verwijderen
  11. Wow De boer uit Noord Brabant: De redder van de wereld!

   Maar owee als je hem tegenspreekt!
   En dan denkt hij ook nog eens dat hij met zijn geschreeuw iets bereikt. Integendeel,in plaats van samen te werken doet hij precies het tegenover gestelde en stoot iedereen van hem af die een eigen mening heeft niet naar dit dictatortje wil luisteren. Het woord democratie is de boer onbekend.
   Al vergeten dat er ondertussen ook al een heleboel mensen genezen zijn van dit virus of ben je bang dat de natuurlijke selectie zijn werk gaat doen? (boeren weten wat dat betekend).
   En nu maar weer met volle handen in de tegenaanval, zo weet je dat je nog leeft.

   Verwijderen
  12. Ik lust ze allemaal rauw, Maat, zoals jij ook wel weet.

   En nou maar duimen dat er nog wat oudjes overleven, zodat je je weer nuttig kan voelen als je die mensen zogenaamd tekenles geeft.

   Zeker wel lastig als ze de krijtje op eten in plaats van er mee te gaan tekenen !

   Ben ook bezorgd dat het geld in Limburg op zal raken om aan de kindertjes teken les te laten geven door een 'echte kunstenaar'.

   Veel Corona-kosten daar hoor ik

   'Hoezo 'echte kunstenaar'?

   Jazeker, kijk maar: Matt de Kunstenaar.

   Ja, dan moet het wel waar zijn natuurlijk...

   Verwijderen
  13. Bah, wat ben jij een misselijk jaloers ventje, boer Jansen. En voor alle duidelijkheid, ik ben je maat niet en zal dat ook nooit worden.
   Kan je niks beters verzinnen om mij (proberen, want je slaat nog geen deuk in een klontje boter) onderuit te halen dan dit soort totaal nutteloze, op niks gebaseerde prietpraat die, volgens mij, zo duidelijk jouw demente niveau aangeeft. Nul komma nul niks dus. Moet je niet nog een karretje langs de weg plaatsen waarop je kunt stellen dat jij WEL* kan schilderen? (*fantseren mag hoor)
   Blijf daar waar je wel verstand van hebt en dat is joden haten. Daar kan ik niet tegen op, geef ik eerlijk toe.

   Verwijderen
 16. Besluiten zullen worden gemaakt door gehersenspoelde NWO puppets

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Live: persconferentie ministers over extra corona-maatregelen
  15 maart 2020 06:26

  17.30 persconferentie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nieuwe coronamaatregelen: scholen, horeca en sportclubs gaan dicht.
   In Nederland zijn 1135 mensen positief getest. 20 mensen zijn aan het virus overleden.
   Morgen gaat premier Rutte Nederland toespreken over de coronacrisis.

   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5056851/liveblog-corona-covid-19-maatregelen-rivm-3

   Verwijderen
 18. Heb geen tijd voor die corona flauwekul en hersenspoel getalletjes.
  Morgen dient er gewerkt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo heeft iedereen weer zijn zorgen:


  Hasj hamsteren nu het nog kan
  Opmerkelijk: lange rijen voor coffeeshops in steden door het hele land, meteen na afloop van de persconferentie over de ingrijpende maatregelen om het coronavirus in te dammen. Een reactie op de mededeling minister Bruno Bruins (Medische Zorg), dat ook de verkooppunten van softdrugs met ingang van zondagavond 18.00 uur hun deuren sluiten tot en met 6 april.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hasj is niet toegestaan op de werkvloer.
  Als er 1 sector van mij vandaag kapot mag gaan zijn het wel de hasj shops.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Antony Fauci op Fox:

  https://www.youtube.com/watch?v=zYqAYe-Nkc4&t=328s

  Ze hebben zovéél fouten gemaakt, en het gaat maar door.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. America heeft 950.000 ziekenhuis bedden

   45000 bedden in IC units en

   160.000 beademings machines. (ventilators)

   Verwijderen
 22. Wát een geluk dat in deze media hype&hetze de bijzonder gevaarlijke en extremistische moslim ISIS aanslag- en terreurplegers op vakantiereces zijn en/of verplicht in quarantaine moeten verblijven?!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Banken krijgen $1.5 trillion aan bail out a.g.v. corona virus.

  Tja, dat lijkt een grapje naar dat is het niet. Het corona virus wordt nu al aangewezen als schuldige voor de financieel/economische ineenstorting van het westen die er al jaren aan stond te komen. Jimmy Dore vertelt het u.

  https://www.youtube.com/watch?v=O5mMW6dZtfw&feature=youtu.be

  Kees van der Pijl en Karel van Wolferen laten ook hun kicht schijnen over het corona virus en noemen de ineenstortende weaterse economiën ook. Het virus is echt, de ineenstortende weaterse economiën ook. Zelfs op zo'n grote schaal dat niet ieder mens geres kan worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=vgVoVt4VHWg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Hoi Sofia, leuk je terug te zien.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Maar.....is het alleen de financieel/economische ineenstorting van het westen of wordt er een bredere agenda doorgevoerd (overbevolkong, klimaat etc.)?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Corona is een hoax. Het is 1 grote statistische leugen wat mensen in angstmodus heeft gebracht.
   En het is juist deze angstmodus de motor waarbij de mensen de crisis zelf bewerkstellen.
   Wie dat niet ziet is de moeite niet waard om verder mee in discussie te gaan.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @Sofia,

   Het virus is 149x gemuteerd. Hierbij ga ik uit van de laatste variant (Mers).

   Zoals al eerder geschreven heeft het Erasmus Medisch Centrum een patent op het MERS virus en het blijkt dat het Erasmus Medisch Centrum door de VS is ondersteund met $400 miljoen. Waarom zou de Amerikaanse overheid $400 miljoen in het Erasmus Medisch Centrum steken, als het Erasmus Medisch Centrum niets anders is dan een bio-wapen fabriek?

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @Sofia,

   Een Vietnamese wetenschapper had ook nog een interessante theorie die hij aan Amerikaanse collega's heeft voorgelegd.

   Vorig jaar kwamen er berichten over doden als gevolg van de e-sigaret. Zou het kunnen dat het virus toen in Amerika is 'ontsnapt'? Een dagblad in New York wist te melden dat het CDC het bio-lab van Fort Detrick in Maryland had gesloten en toevallig vonden er vorig jaar ook Internationale Army Games in China plaats waar ook Amerikanen van de partij waren.

   Die Vietnamese wetenschapper heeft nooit antwoord gekregen.

   Verwijderen
  13. Overigens merkte iemand ook nog op dat, om over Covid-19 te beschikken, je ook alle andere varianten nodig hebt en de enige die dat heeft is de VS.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. @Jannalor: Dank voor het filmpje van Kees van der Pijl en Karel van Wolferen. Ik lees dan ook vaak de commentaren eronder, waarbij de bijdrage van Peter Van den Berg mij opviel. Deze beweerde, dat de toestand wordt overdreven. Ik weet niet of het is toegestaan zijn betoog hier aan te halen, dus even zelf opzoeken.

   Verwijderen
 24. ook blij Jan Verheul??

  Ben jij inderdaad zo dom dat je niet in de gaten hebt dat sinds 17.30 uur Nederland officieel pas de echte crisis op zichzelf heeft afgeroepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Manilla: rampzalige toestand.

  Ook weer totaal verkeerd aangepakt: de Lockdown hebben ze 2 dagen tevoren aangekondigd, dus massale uittocht naar het platteland. (Zodat z e daar óók volop zieken gaan krijgen ! )

  bron: dr John Campbell.

  (100 miljoen mensen , 400 beademingstoestellen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Roemenië: Morgen complete lockdown.

  Wie in overtreding: 4000 Euro boete

  BeantwoordenVerwijderen
 27. USA: volop community spread.
  3000 ziek. Vermoedelijk is dat 30.000.
  gaat uit de hand lopen. Eindelijk gaan ze testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Frankrijk:
  4500 ziek. 90 dood 2 % nationale lockdown.
  ( Lockdown = als je er niet in of uit kan. (overal het verkeer verboden, neem ik aan)
  Openbare gelegenheden dicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Spanje
  6400 ziek 190 dood CFR =3 %
  15 dagen lockdown. ( voedsel mag door restaurant worden thuiis gebracht.
  Geen bijeenkomsten. Alleen naar werk gaan is toegestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Duitsland
  4585 ziek. dood?


  Israel: 193 ziek. Al Aqsa gesloten.
  ( GrenzenIsrael dicht. )

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Italië

  21000 ziek 1400 dood CFR= 6%
  Lockdown in het hele land sinds 1 week.

  Campbell: Italiaanse artsen schrijven vaak Koorts reducerende middelen voor.
  Zou dat het hoghe doden percentage verklaren?
  ( JV: Kan wel, want het virus krijgt het al moeilijk bij t > 38 C.
  Koorts is juist bedoeld om virussen te hinderen,heb ik recent geleerd, vandr Campbell zelf, meen ik ! )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is normaal dat de aantallen nu nog groeien.

   Er zijn zo veel lijken, dat het vol ligt. Men bewaart ze nu in de kerken...

   Verwijderen
 32. Oostenrijk
  800 ziek. Niet meer dan 5 mensen samen komen.

  Tirool: in quarantaine voor 90%
  Boetes . Je mag wel in je eentje buiten lopen, of met huisgenoot.
  Alle restaurants dicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Canada
  Mensen wartd aangeraden naar huis te vliegen nu het nog kan.
  Quebec: ouder dan 7-0: blijf thuis.
  beperkte test mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Lubach heeft het eindelijk ook door.

  https://youtu.be/K1AqlY7-abw?t=648

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik verwacht midden-eind deze week een explosie in Groningen, waar ze 90 studenten, na terugkomst uit Italië hebben losgelaten. Er waren 4 personen van die groep negatief getest...

  Handige link, om de ontwikkeling in de gaten te houden:
  https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Volgens Wathelet zou het aantal zieken elke 3,3 dagen verdubbelen.

  Volgens Martensen zal het aantal zieken elke 14 dagen vertienvoudigen.


  Ik heb alle zieken van Italië en ook van Nederland in een Excel gezet.

  Eerst Italië: in februari verdubbelde het aantal elke 2 dagen. In maart elke 3 dagen. Dus: snellere toename dan Wathelet verwachtte.

  In Nederland: een verdubbeling elke 2,3 dagen
  Idem: snellere toeename dan wat Wathelet verwachtte.

  Dan de gegevens vanuit het oogpunt van Chris Martenson:
  Italië heeft nu 24746 zieken, op 15 maart.
  Als het elke 2 weken vertienvoudigd, dan zouden er op 1 maart in Italië 2474 zieken moeten zijn.
  Maar er waren er op 2 maart 1700

  Ook Italië gaat sneller dan volgens Martenson te verwachten was.
  De vertienvoudiging is al na 12 dagen.

  De methode Martenson is voor Nederland nog niet te gebruiken, omdat 14 dagen geleden er nog heel weinig gevallen waren.

  Verder: Op 11 maart had ik voorspeld ( en ook aan diverse mensen toegestuurd, waaronder Pieter Klok en Maarten Keulemans) dat we op 14 maart 1000 zieken zouden hebben en dat er in werkelijkheid 6000 zouden zijn.
  Die 1000 zijn er 960 En de man van de GGD zei op de radio dat er in werkelijkheid 6000 zieken waren.
  Precies dus wat volgens mijn schema werd voorspeld.

  Op 17 maart zullen we 2000 zieken hebben ( getest) maar in werkelijkheid 12000. En een week later in werkelijkheid 48.000
  Daarna kan het zijn dat de groei af zwakt, omdat er nu wat NPI's zijn genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laatons hopen datik ongelijk krijg... 48000 zieken over 9 dagen... ( waarvan 8000 dan bekend àls ze die al een test af willen nemen)
   àls ze al tetst hebben!

   Maar de trotse virologe Koopmans had vanavond wel tijd om in Hart van Nderland wat onzin te komen verkopen.
   https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/987-sta-ik-goed-op-de-foto-ik-word.html

   Verwijderen
  2. In Florida loopt het gelijk met NL: hamsteren (hurricane traditie), veel thuiswerken en de scholen etc. dicht. In Colorado dezelfde maatregelen, maar iets kalmer. Het is daar nog te koud voor een druk buitenleven. In Barcelona staat van beleg. Dit uit telefonisch verslag van vriendin en dochters.

   Verwijderen
 37. Sanders deed het goed in het debat, maar Biden bleef aardig overeind. Het wordt volkomen onvoorspelbaar hoe het nu verder zal gaan; wie weet gaan 1 of meer kandidaten wel dood voor november. ALS er dan al verkiezingen worden gehouden.

  Gezien de curve in Wuhan zou de piek echter bij ons in EU en in de VS in de vroege zomer komen te liggen. Met bij ons ca. een half miljoen slachtoffers, zo lijkt het. Tegen die tijd moet de quarantaine wel versoepelen, anders komt het land (alle landen) compleet tot stilstand, en komen er nog 10 x zoveel slachtoffers de komende winter.

  Het lijkt er op dat de NATO oefening in Polen afgelast gaat worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Dr Michael Ryan, hoofd WHO Health Emergencies: Je moet heel snel reageren. Goed met de mensen communiceren. Na al die Ebola uitbraken weet ik: wees er heel snel bij. Handel als eerste, anders verslaat het virus jou. If you need to be right before you move: you will never win. Perfection is the enemy of the good. 'Speed' is veel beter dan perfectie. Het probleem bij ons: Iedereen is bang om een fout te maken. Maar de grootste fout is: wachten. Video begint bij Rutte, en dan Michael Ryan: https://youtu.be/efaDuE-XEi4?t=1877

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Op 11 maart voorspelde ik in emails aan Volkskrant (Pieter Klok) en AD op 14 maart 1000 zieken. Het waren er 960. Ook schreef ik dat in werkelijkheid er dan 6000 zieken zouden zijn. Chef GGD Sjaak de Gouw schreef op 14 maart aan zijn collega's: in werkelijkheid zijn er nu 6000 ziek. Met dezelfde rekenwijze voorspel ik nu: op 17 maart 2000 zieken (hoewel mogelijk deze strategie wordt gevolgd: niet getest = niet ziek) In werkelijkheid: 12000. Op 25 maart: 8000 ziek, maar in werkelijkheid 48000. En op 1 april 16000 ziek, maar in werkelijkheid 96000. Het gaat logaritmisch. https://xevolutie.blogspot.com/2020/03/990-nederland-denkt-dat-het-al-begonnen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat ik laatst zei in een discussie:
  "Jij denkt toch niet dat Xi en Putin Europa of Amerika nog serieus nemen zeker? Kijk hoe onze regeringen zijn. Rollend over straat, volledig non reactie op dit Corona virus. Ze nemen ons niet serieus. Ze zien ons al een risico: Gekken met kernwapens. Daar moeten ze dus behoedzaam mee om gaan."

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Eerste op Xevolutie.

  Nu ook op UNZ:

  https://www.unz.com/article/was-coronavirus-a-biowarfare-attack-against-china/

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De post die ik vannacht om 3.45 plaatste had een fout:

  Dit zijn de cijfers die je krijgt als je het model gebruikt dat tot nu toe goed voorspellend was:

  Dit betekenen de getallen in de kolommen:

  ziek // echt ziek // aantal dat 1 maand later dood is.

  17-mrt 2000 12000 480

  20-mrt 4000 24000 960

  23-mrt 8000 48000 1920

  26-mrt 16000 96000 3840

  29-mrt 32000 192000 7680

  1-apr 64000 384000 15360


  Dus op 1 april hebben we officieel 64000 zieken, getests of erkend
  en in werkelijkheid zijn er dan 384000 ziek, waarvan er in de weken na 1 april 4 % zullen sterven: 15.360 doden.

  Dit gaat er van uit dat de maatregelen van isolatie en quarantaine niet genomen zouden zijn.
  Ze zijn wel genomen, maar of dat voldoende effect heeft betwijfel ik
  Zeker tot 23 maart zal het effect nog niet zo groot zijn.

  Om het virus radicaal te stoppen (dat is de goedkoopste manier en met de minste doden) moet je veel beter isoleren.
  Zoals in China. Daar is het leed nu grotendeels geleden.

  BeantwoordenVerwijderen