donderdag 27 oktober 2016

"Hersenbeschadiging door Vaccinatiebom babies"

"Vaccinatiezondvloed tast immuunsysteem aan - Veterinaire (kudde-)geneeskunde voor mensen"

Haarlemse huisarts, Hans Moolenburgh, geeft interessante lezing over vaccinaties.

"Er wordt gerotsooit met de toevoegingen"

Hij plaatst kritische kanttekeningen bij de vaccintaies: de Mexicaanse griep, de baby-vaccintaies die vroeger pas vanaf 9 maanden begonnen en nu al na enkele weken, en de baarmoederhalskanker injecties: hij legt uit waarom hij er tegen is. Hij geeft ook aan de enorme stijging van ziektes als kanker, alzheimer, adhd, autisme en leukemie. Verband? Luister zelf naar de aangenaam vertellende dokter.

Over de Mexicaanse griep

* De vaccins moesten verkocht worden voordat de mensen er achter kwamen dat het maar een klein griepje was.

* Griepvaccin bevatte eiwitten van snelgroeiende kankercellen. Men heeft geen test gedaan of mensen die tegen de kanker aan zaten hierdoor over de rand werden geduwd. Niet één test!

* Alleen al in de VS tussen de 1588 en 3887 miskramen als gevolg van het Mexicaanse griep vaccin. Zwangere vrouwen werden niet ingelicht over het gevaar.

Hans Moolenburgh: "Had laatst mijn Ierse vriend op bezoek die bij een Vaccinatie-onderonsje tussen beleidsmakers en de vaccinatie-industrie was binnengeslopen; het ging 1 uur over de bijwerkingen van de vaccinaties en 2 uur over hoe die voor het publiek verborgen te houden."

Tips:

1. Wil je enten, doe het zo laat mogelijk.

2. Als de consultatiebureaudames de druk opvoeren met "Niet enten, wilt u uw kinddood hebben?", is het juist antwoord "en juist daarom ent ik het (nog) niet"

3. Ent het minimum.

4. Wees niet bang een rebel te zijn; je redt er in deze tijd levens mee.

Parool doet wanhoopspoging toch nog babies naar vaccinaties te leiden

Terwijl steeds meer ouders tot de conclusie komen dat vaccinaties eerder slecht dan goed zijn en er voor hun kinderen dus vanaf zien, probert het Parool met haar artikel het staatsvaccinatieprogramma nog aan te smeren.

Artikel tot stand gekomen met dank aan Anthonie G die ons via twitter @anthonySc6 wees op de video van de dokter.

11 opmerkingen:

 1. Is het gemeen van een huisarts om je een griepvaccinatie aan te smeren omdat je tot een risicogroep (hartpatiënt) behoort, terwijl je dat niet bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. https://kauilapele.wordpress.com/2016/10/26/natural-news-10-26-16-washington-post-now-admits-zika-virus-doesnt-cause-brain-deformities-after-all/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een jaar geleden hadden we voor het eerst weer een polio epidemie in Europa: In de Oekraine is de antivax beweging zeer groot, en bovendien was door de degradatie van de infrastructuur een deel van de vaccins bedorven:

  https://blogs.unicef.org/blog/stopping-a-polio-outbreak-in-war-torn-ukraine/

  Cuba daarentegen heeft een vaccin tegen de aggressiefste vorm van longkanker ontwikkeld:

  https://en.wikipedia.org/wiki/CimaVax-EGF

  Ikzelf zal geen griepprik halen, maar als ik naar de tropen ga haal ik wel mijn prikken! Mijn vakanties spendeer ik liever niet in een 3e wereld ziekenhuis!

  BeantwoordenVerwijderen


 4. Ik heb zojuist de volle 77 minuten gekeken naar de 91 jarige arts Hans Moolenburgh, over de vaccinaties.
  https://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/10/hersenbeschadiging-door-vaccinatiebom.html?showComment=1477640663462#c8953104568329581551

  Ik vond het fascinerend!
  Deze man begrijpt hoe het lichaam werkt, en hoe de natuur werkt.

  Het is bovendien goed om te zien hoe je op hoge leeftijd nog zo ter zake en snel en helder een speech kan houden van meer dan een uur.

  Samenvatting:
  = Het grote succes van penicilline was in feite een giga reklame voor entingen.
  = Veel ziekten waren al bijna verdwenen door betere leefomstandigheden. ( Zegt ook Lubach op zondag).
  = Veel (kinder) ziekten zijn ongevaarlijk. Maar sommigen zijn gevaarlijk. Sommige kinderziekten zijn gevaarlijk als je ze op latere leeftijd krijgt.
  = Een aantal ziekten zijn juist nuttig. Een kind is dan na zo'n ziekte stabieler. ( de mazelen bijvoorbeeld).
  = Vrijwel alle ziekten spelen zich af op de huid of het slijmvlies: dus een aanval van bacterien of virussen die in de eerste linie ( de huid) wordt afgeslagen.
  = Alle injecties komen in het lichaam. De huid als verdediging is dan al kunstmatig gepasseerd. Dat kan schade geven aan het lichaam, soms aan de hersenen.
  = De injecties worden steeds jonger gegeven. Waarom? "Omdat er dan minder bijwerkingen zijn." zegt men. Moolenburg: 'Ja, die heel jonge babies die nu de injecties krijgen hebben nog geen weerstandsysteem opgebouwd. Dus reageren ze niet op de injecties. Maar daardoor zijn ze kwetsbaar voor nadelige invloeden op de lange termijn. Die injecties zijn tijdbommen die worden ingespoten.'
  = Als je na de vaccinatie diezelfde stof in homeopatische verdunning toe dient ( ze worden dan nozoden genoemd) kan je veel bijwerkingen voorkomen.
  = Vreemd genoeg kun je die nozoden nu bijna nergens meer krijgen.
  = Nu worden babies ingeent tegen hepatitus B, iets dat je alleen als drugsverslaafde kan krijgen. Waanzin.
  = Moolenburgh had ooit een patientje van 6 jaar dat autistischg was. Hij gaf hem nozoden, en het kind ganas volledig. Bleek super intelligent bovendien.
  = Ziekten komen en gaan. In feite is ‘het milieu’ nu veel meer vervuild dan vroeger, en hebben we een goed en natuurlijk ontwikkeld afweersysteem harder nodig.
  Er zijn veel ‘ziekten’ bij gekomen ( Chronische vermoeidheid) of enorm toegenomen ( autisme, dementie etc.) Allemaal ziekten die in de hersenen zetelen. Kan komen doordat men op jonge leeftijd die stoffen in het lichaam heeft gespoten, voorbij de huid. Stoffen die dan decennia lang kleine ( niet waarneembare) ontstekingen kunnen veroorzaken. (ik twijfel of ik dit goed onthouden heb. Kan zijn dat ik het een beetje te vrij interpreteer.)

  = Opmerking: Moolenburg en de mensen van Kritisch Prikken zijn niet tegen inenten. Maar wel tegen automatisch en onnadenkend inenten.

  Tot zover de zaken die ik me nu herinner. Mag worden gecorrigeerd of aangevuld.

  NB: Robert Kennedy jr. schreef in Rolling Stone over de geheime meeting van alle Big Pharma lieden waar die zelf het verband tussen thimerosal ( kwik) en autisme erkenden.Maar het moest blijvend ontkend worden.
  Hier een toespraak op video van Kennedy: https://coto2.wordpress.com/2009/10/18/2008-rfk-jr-speech-on-cdc-cover-up-of-vaccine-autism-link-video-and-transcript/

  NB: Moolenburgh wijst met instemming naar het boek van arts Tinus Smits.
  Hier een korte samenvatting van diens 8 aanbevelingen: http://www.natuurlijkwelzijn.org/dnua/artikel/vaccineren-kan-ook-anders

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie samenvatting Jan.

   p.s. Ik heb ook Lubach op zondag gezien en volgens mij was dat één grote reclame voor vaccinatie. Hij zei zelfs dat Thimerosal geen kwaad kon geloof ik. Volgens hem ware alle redenen om niet te vaccineren onzin en waren de gevaren van niet vaccineren ongekend.

   Verwijderen
 5. Respect! Deze huisarts met meer dan 50 jaar praktijkervaring heeft er ook voor gezorgd dat wij in Nederland gelukkig geen neurotoxisch en kankerverwekkend fluoride in ons drinkwater hebben!

  Nu geeft Hans Moolenburgh een heldere en te begrijpen uitleg over de vaccinaties, kijk zelf vanaf minuut 26 op Youtube - Hans Moolenburgh: "Had laatst mijn Ierse vriend op bezoek die bij een Vaccinatie-onderonsje tussen beleidsmakers en de vaccinatie-industrie was binnengeslopen; het ging 1 uur over de bijwerkingen van de vaccinaties en 2 uur over hoe die voor het publiek verborgen te houden."

  Tips:
  1. Wil je enten, doe het zo laat mogelijk.
  2. Als de consultatiebureaudames de druk opvoeren met "Niet enten, wilt u uw kinddood hebben?", is het juist antwoord "en juist daarom ent ik het (nog) niet"
  3. Ent het minimum.
  4. Wees niet bang een rebel te zijn; je redt er in deze tijd levens mee.
  -Deel deze info, het is belangrijk voor nieuw leven; doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Persoonlijk zou ik mijn baby / kind geen enkele vaccintatie geven, en voor mezelf zou ik voor geen enkele bestemming een inenting halen.

  Inenten tegen polio? Ziekte is al 40 jaar niet voorgekomen. Tegen de pest zou ik ook niet laten inenten. Mazelen? Komt misschien wel voor maar is niet dramatisch. Etc. Griep? Niet dramatisch.

  Bijverschijnselen risicovoller dan de ziekten waartegen gevaccineerd wordt. = Mijn afweging. Ieder moet zijn eigen afweging maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps: heb vroeger wel gewoon ingeent. Voortschrijdend inzicht. Vond vroeger ook de VS voorbeeld voor de wereld. Dat was wel een aantal jaren geleden...

   Verwijderen
 7. Op radio 1 wordt nu Lubach aangehaald, gehyped, die kritisch (niet-)vaccineren belachelijk maakt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. NB: voor geinteresseerden: Ook twee blogs verderop bij Blik wordt over vaccineren geschreven in de comments. ( Trump gaat af op overweldigende zege).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bizar hoe effectief BigPharma industrie zijn smerige zaakjes regelt. Eerst artsen overtuigen - dan overtuigen zij weer rest bevolking..denk aan Camel cigaretten die 50 jaar geleden door huisartsen werden aanbevolen, wekt vertrouwen bij rokers..
  Zo ook bij vaccinaties - https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU een boeiende wakeUp lezing van neuropsycholoog, onafhankelijk onderzoeker en auteur John Consemulder over 'Vaccinaties en Ware Immuniteit' (lezing opgenomen tijdens het 'Prik Mij Maar Lek!' vaccinatie symposium in Centrum Zonnewijzer te Aalsmeer.
  Problemen na vaccinatie of vaccinatieschade? Niemand is aansprakelijk of aanspreekbaar omdat dit de vrije keuze van de ouders is!
  Laat daarom de arts die vaccineert een aansprakelijkheids formulier / verklaring tekenen -hoeft toch geen probleem te zijn wanneer alles zo veilig, effectief & wetenschappelijk getest is? Dat doen ze dus niet (ik zag die aansprakelijksheidsverklaring op http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2016/10/de-gevolgen-van-griep-vaccinaties-in-beeld/).
  Met dit formulier onder bovenstaande link vermeldt Scheibner’s specifiek kritieke momenten na vaccinatie. Zo weten (ouders van) gevaccineerden wanneer zij in het bijzonder alert moeten zijn. Het formulier ondersteunt hen in het opmerken van belangrijke feitelijke informatie (gesteld dat zij nog tot vaccinatie besluiten!)
  Een volledig ingevuld formulier biedt gevaccineerden, ouders, artsen en/of onderzoekers belangrijke tastbare informatie over de werkelijke gevolgen van vaccins. De vraag is of je daaraan mee wilt doen
  Zorg dat jij zelf goed geinformeerd bent, jij krijgt geen 2e kans.
  Een ingevuld formulier zorgt dat de verantwoordelijken er niet zo makkelijk gewoon mee weg komen!

  BeantwoordenVerwijderen