maandag 25 april 2016

Odessa overleefster deelt haar gruwelijke ervaring

English below

Het is bijna 2 mei en dan is het 2 jaar geleden dat onder het toeziend oog van de nieuwe door het westen gesteunde regering 48 mensen één voor één afgemaakt werden.

In onderstaande video van kort na het bloedbad, spreekt een vrouw die er bij was.

Wanneer gaat Jeroen Pauw hier andacht aan besteden? Heeft hij namelijk nooit gdaan. Misschien is 48 mensen stuk voor stuk doodmaken midden in Europa geen nieuws voor Pauw? Of vindt Jeroen het maar allemaal een complot? Of is hij gewoon te druk met een dames elftal dat zijn eerste doelpunt heeft gemaakt? Of met de multi-talenten Peter R of Sjuul Paradijs die hun gewichtige analyses geven over gewichtige zaken? Of de nieuwste van "Maan"?

ENGLISH SUBTITLES AVAILABLE ON THIS VIDEOOnderstaand nogmaals Odessa 2 mei 2014 van het begin tot het eind. 21+

Check bijvoorbeeld hoe op 3:45 de pro-Kiev cameraman vastlegt hoe zijn pro-Kiev maatje met zijn laars/kist checkt of de Odessiet wel morsdood is.ENGLISH

May, 4-th. One of few survivors who made it out of the Trade Union building in Odessa after the massacre tells how she managed to survive that night. She stayed at the roof top with the barricaded entrance + open air which saved her life.

38 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Matt

   Ik denk dat Bellincat een dwaalspoor heeft gelegd waar geen vrijwillige terugkeer van mogelijk is door MSM en/of autoriteiten. Stel (ik zeg: stel) nu bijvoorbeeld eens dat zou blijken dat MH17 inderdaad door een gevechtsvliegtuig van de Oekraiense luchtmacht is neergeschoten, dan zou het sprookje van Bellingcat ontmaskerd worden voor de cover up die het m.i. is. Met alle gevolgen van dien, want wie bewijsmateriaal fabriceert die heeft wat te verbergen: moord met voorbedachte rade op 298 personen in dit geval.

   In de vorige draad heb ik al gelinkt naar een artikel van Joost Niemoller die voorspelt dat de aangekondigde documentaire gaat uitdraaien op een een-tweetje tussen de BBC en Bellingcat:

   http://joostniemoller.nl/2016/04/bbc-docu-mh17-wordt-tweetje-bellingcat/#comments

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met het negeren van "Odessa", is definitief aangetoond hoe selectief de Nederlandse staatszenders en staatsjoernalisten werken, en aan welke zijde van de geschiedenis zij gestaan hebben.

   Verwijderen
  2. Goede docus Blik, het toont aan de NL Staat propaganda levert,onwelvallige feiten onthoud, liegt, bedriegt en houd elite buiten schot in zeer onfrisse zaken, corrupte ongelijke rechtspraak.Is dass zum essen ? Nein zum kotzen !!

   Verwijderen
 3. Via/van Dawg

  Joost Niemoller heeft zo de nodige bedenkingen over de aangekondigde documentaire van de BBC. Hij voorspelt dat de docu een-tweetje met Bellingcat wordt. Niemoller werd vorig jaar benaderd door de
  Mike Rudin, de documentairemaker;

  "Ik googelde Mike Rudin, zag toen dat hij eerder een documentaire had gemaakt over 9/11 theorieën, wat leidde tot grote woede bij de mensen die met hem hadden meegewerkt, want ze werden afgebeeld als aluhoedjes en ze hadden hun argumenten niet kunnen weergeven. Toen ik dat zag, besloot ik niet mee te werken met deze Rudin, die het er in zijn mail ook helemaal niet over had gehad dat het ging om een documentaire in die serie Conspiracy Files. Met zo’n titel wist je natuurlijk al genoeg.

  We weten dus wat we kunnen verwachten. Helemaal nu we zien dat Eliot Higgins, oftewel Bellingcat, er nu al enthousiast over twittert dat hij direct na de BBC docu weer met een ‘rapport’ komt. BellingcatHet wordt dus een een-tweetje van Higgins met de BBC, waarin na veel gekkies Higgins met het wijze afsluitende woord mag komen. Met een beetje slim monteren kun je nu eenmaal ieder verhaal vertellen."

  http://joostniemoller.nl/2016/04/bbc-docu-mh17-wordt-tweetje-bellingcat/#comments

  We gaan 't zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bellingcat is CIA en aluhoedje! Wat meer moet men weten???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een kledingsuggestie wat betreft de ´rechters´ van TTIP:

  Een indrukwekkende toga, maar wel ook met concentrische cirkels in wit en rood!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De BBC heeft de documentaire nog niet uitgezonden of de controverse is daar:

  "The BBC has criticised the Sunday Express for its claiming a forthcoming BBC2 documentary will say that Malaysian Airlines MH17 was shot down by a Ukrainian jet."

  A spokesperson said: “The Sunday Express has misrepresented this programme. Contrary to their headline experts in fact tell the programme it was unlikely a Ukrainian fighter jet could have shot down MH17, as they cannot fly at such high altitudes.

  “This impartial documentary takes a balanced viewpoint in reporting the competing theories surrounding the fate of MH17, including the evidence for and against those involving Russia, Ukraine and the CIA. It also examines in detail the findings of the official Dutch inquiry into the incident, which provide compelling evidence that the plane was brought down by a powerful ground to air missile.”

  http://www.theguardian.com/media/2016/apr/25/bbc-sunday-express-mh17-ukraine-jets?CMP=share_btn_tw

  Fair and balanced moet namelijk wel tot de kuch...juiste conclusie leiden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Lees onderstaande mailwisseling maar waar Mike Rudin Judy Wood probeert te pakken te krijgen voor een interview voor in zijn documentaire. Mike Rudin is een rat a la LGK, alleen groter!

   http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=168&Itemid=60

   Verwijderen
  2. Nee, de docu is gemaakt door Mike Rudin, een evenzo grote rat als jij, wat dat betreft zouden jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Waarom mail je hem niet even?

   michael.rudin@bbc.co.uk

   Verwijderen
  3. Nee, je moet de discussie niet gaan verleggen naar de Russen. MH-17 is boven Oekraïens grondgebied neergehaald, dus de eerst verantwoordelijke is Oekraïne en niet Rusland.

   Verwijderen
  4. Maar Rusland had toch bewijs dat ze een su25 zagen op hun radar?

   En dan de data niet bewaren waarmee ze hun onschuld kunnen aantonen????

   Verwijderen
  5. "Die hebben ze al"

   Nope!

   Het was een SU-25 die mooie ronde gaten in de cockpit heeft geschoten!

   Verwijderen
  6. Ok ik stel me in dat de BBC in damage control gaat. Degene die denken dat MH17 door straaljagers is neergehaald zijn gekkies (nog net niet met aluminium folie over hun hoofd) die wachten op de dag dat de marsmannetjes op aarde landen. We gaan het zien op 3 Mei. De uitzending kan iig geen desillusie voor me worden.

   Verwijderen
  7. LPG, waar zijn de vlindervormige deeltjes die in de 9N314M zitten ?. 2000 stuks. Er zijn er 2 gevonden.

   Verwijderen
  8. Jij moet niet elke keer naar Rusland wijzen, jochie! Jij moet eerst leren de hand in eigen boezem steken alvorens naar een ander te wijzen, capice?

   Oekraïne heeft gelogen dat zij op 17 juli 2014 géén SU-25's in de lucht hadden en daar hebben zij hun verhaaltje over hun primaire radarbeelden op aangepast die uit 3 leugens bestaat. Daarnaast staan er op de Oekraïense secundaire radarbeelden 2 stippen, waarvan één de MH-17 en de andere wenst de OvV niet te identificeren!

   Je staat zwak, Laag Gekwalificeerd Karakter!

   Verwijderen
  9. "Sec radar laat geen radar reflecties zien maar info die door vliegtuig verzonden wordt"

   Juist, via de transponder!

   "En die laat geen info zien over gevechtsvliegtuigen (die zenden die info niet uit)"

   Juist, omdat de transponder uit staat, maar dat wil niet zeggen dat zij niet waarneembaar zijn! Waarom denk jij dat Oekraïne haar primaire radarbeelden niet wil overhandigen? Daar staat hij namelijk wél op of was jij nog niet zo ver? Die leugens van Oekraïne, waar jij het maar niet over wilt hebben, moeten ergens vandaan komen toch, Laag Gekwalificeerd Karakter, jij kan niet met droge ogen blijven beweren dat Oekraïne niet liegt?

   Verwijderen
  10. "Dus het debunken dat een su25 niet 10km kan halen is mislukt"

   Nope, Laag Gekwalificeerd Karakter, wij hebben jou allang een video laten zien van een SU-25 waarvan de piloot een zuurstofmasker droeg. En als jij met deze leugens bezig blijft dan stop ik gewoon de discussie, aan jou de keus?

   Verwijderen
  11. "UA heeft verklaard waarom ze geen primaire beelden hebben"

   Dat waren drie leugens en ik dacht dat ik jou gevraagd had te stoppen met het verkondigen van leugens?

   "Rusland had ze wel maar heeft ze niet bewaard"

   Kom je weer met Rusland, wij hebben het over Oekraïne, Laag Gekwalificeerd Karakter!

   Jij gaat of een normale discussie voeren of je sodemietert op, aan jou de keus?

   Verwijderen
  12. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Welke leugen van Kiev?"

   Jij doet je naam wel eer aan, Laag Gekwalificeerd Karakter, vindt je niet?

   De SU-25's in de lucht en de 3 leugens waarom hun primaire radar niet werkte op 17 juli 2014! Want je hoeft geen raketgeleerde te zijn waarom zij hun primaire radarbeelden niet willen overhandigen!

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. @Matt,

   "Pak hem waar het hem pijn doet en dat is straal negeren."

   Dat heb ik nu gedaan, denk ik?

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Grote Volksverrader Timmermans dacht dat hij China en Rusland etc. op de knieën zou krijgen met TTIP. LOL LOL. Er is geen momentum voor TPP (moet eerst nog in amerika goedgekeurd worden) en TTIP (gaat helemaal niks van terecht komen (zie protesten in duitsland)- oligarch). Transnationalistische corporatistische centrale bankiers oligarchen met eugenics programma, jullie kunnen je plannen in de ijskast zetten. Gaat niet meer gebeuren. Jammer voor jullie joh. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Sahra Wagenknecht wil een Duits referendum over TTIP.

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/04/25/wagenknecht-fordert-volksabstimmung-ueber-ttip/

   Verwijderen
 9. @ Oli

  Toevallig net een stukje van Bill Holter op SD Bullion waarop hij de omvang van de COMEX uitzet tegen omvang van de fysieke handel in PM.

  I put these registered inventories forth so we can have something to use as a base for comparison. Looking at silver, there are now 1 billion ounces represented by 200,000 COMEX contracts of various months. For May alone (which goes first notice day in five days) there are 280 million ounces represented by these paper contracts. By comparison, the world (excluding Chinese and Russian production) produces 700 million per year. So, we have a market with a claimed 32 million ounces that “prices” (for now) a market which produces 700 million ounces per year.

  This 32 million ounce inventory is the “guarantee” being used or promised to “deliver” on contracts (280 million ounces worth for May and 1 billion ounces in total) whose owners can decide they want delivery. If you look at other “commodity” markets, there are none as egregious as silver. Currently open interest represents 140+% of global production. In other words, the paper market is far larger than the real physical market. Not so in other commodities where the paper markets are typically 10-15% the size of global production.

  Going one step further with this 32 million ounce inventory, we saw a 10 minute span on Thursday morning where 37.5 million ounces of silver were dumped all at once. The effect of course was nearly a $1 drop in price. This was done as silver looked to be breaking out pricewise to the upside, the massive dump was used to contain price. We saw this again on Friday when over 100 million ounces were dumped in just one hour. In perspective, Thursday’s dump equated to 19 days of total global production…sold in 10 minutes. Taking Thursday and Friday’s “70 minutes” together saw the equivalent of 2 1/2 months of global silver production sold."

  http://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/the-chances-of-a-comex-default/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens, je vroeg zojuist aan LGK

   'waar zijn de vlindervormige deeltjes die in de 9N314M zitten ?. 2000 stuks. Er zijn er 2 gevonden.

   en kreeg toen gebruikelijke technocrap van hem als antwoord:

   'Groot gedeelte desintegreert door hoge kinetische energie'

   Wat schrijft de adjunct van de Russische Luchtvaart Federatie naar aanleiding van hun experimenten:

   "The results of these experiments and simulations are consistent with the results of validation tests of the 9N314M warhead, in which 96 percent of bow-tie fragments preserved their shape and lost only 6-7 percent of their mass after penetrating two 5-mm sheets of steel."

   http://www.favt.ru/novosti-novosti/?id=2311
   (bijlage bij de brief bovenaan blz 7)

   Vrijwel alle deeltjes zouden met andere woorden bijhoorlijk vormvast moeten zijn. LGK kakelt maar weer wat.

   Verwijderen
  2. Twijfels, twijfels, twijfels, zelfs onder de eerste believers van een BUK, Marcel v.d. Berg en Basic Dimension en ik zie nog meer ronde kogelgaten!

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/dsb-final-report-doubts-no-bow-tie-shaped-damage-on-outer-skin/

   Verwijderen
  3. Vol verwachting aanstaande vrijdag kijken hoeveel van die 280 miljoen ounces echt levering willen komende maand. 2 dagen voor de laatste handelsdag heb ik deze grote aantallen nog nooit gezien. Heb het niet altijd nauwkeurig gevolgd, maar zoveel heb ik er nog nooit gezien. Maar, meestal blijven er niet zo gek veel contracten staan en van die blijven staan worden ook nog eens een heleboel in cash afgehandeld.
   Mijn gevoel zegt dat de markt nu rekening gaat houden met tekorten in de toekomst. Bij de huidige prijzen hebben de mijnbouwers de laatste 3 jaar niet geïnvesteerd. Het makkelijk winbare metaal hebben ze vorig jaar gemijnd om toch nog winst te maken. Op een gegeven moment moet je de moeilijk winbare stukken gaan mijnen. Olie gaat omhoog, dus de kosten om het uit de grond te halen worden hoger. Er wordt dit jaar en volgend jaar behoorlijk minder basis metalen uit de grond gehaald. Met de basis metalen komt de meeste hoeveelheid witmetaal naar boven zoals je weet. De mijnbouw bedrijven ontslaan op dit moment hun mensen. De US mint produceert op maximale capaciteit.
   Het gele metaal kan je tegen deze prijzen bijna niet meer uit de grond halen. Ook daar komen zware tekorten. De prijzen moeten gewoon omhoog om nog rendabel te kunnen produceren.
   Er ligt nog zo'n markt open voor dit goedje, dat wil je niet weten. Ik voel een short squeeze komen die zijn weerga niet kent. Of de prijsvorming op de comex houdt op te bestaan en de huidige contracten worden met cash afgewikkeld. In dat geval gaan we verder met Shanghai. Daar worden de contracten wel echt in fysiek metaal afgehandeld in tegenstelling tot de comex. Of het verplicht is weet ik niet precies. De praktijk is dat je je contract fysiek afhandelt.

   Verwijderen
  4. @Oli

   'Don't hold your breath',zou ik zeggen. Ik lees al een jaar of acht stukjes waar op zeer korte termijn het breken van de COMEX wordt voorspeld. Anderzijds, situatie is extreem.

   'Going one step further with this 32 million ounce inventory, we saw a 10 minute span on Thursday morning where 37.5 million ounces of silver were dumped all at once.'

   This was done as silver looked to be breaking out pricewise to the upside, the massive dump was used to contain price. We saw this again on Friday when over 100 million ounces were dumped in just one hour."

   Nooit geweten dat bij die raids zoveel grof geweld werd gebruikt.

   Verwijderen
  5. Nooit geweten dat bij die raids zoveel grof geweld werd gebruikt.

   Afgelopen donderdag. Hold your breath!. 228.000 contracten verhandeld zie ik. 205423 futures en 22321 opties. Dit is in 1 dag 1.5 de mijnbouw jaarproduktie verhandeld. Gemiddeld worden er zo'n 60.000 per dag verhandeld. De laatste week voor expiratie worden veel contracten doorgerold vandaar de hogere aantallen. Maar die 228.000 heeft echt met de aanval op het witte metaal te maken.

   conclusie financiële markten zijn 1 groot casino. Maar ja dat weten we allebei al heel lang.

   Verwijderen
  6. Gisteren is OI verder toegenomen naar 206.805. Aantal contracten dat openstaat voor Mei met nog 2 handelsdagen te gaan is 42.213. LOL.

   Verwijderen
 10. Blik's vraag over waarom de bedrijfsmedia niet zal gaan praten over Odessa (en het neerhalen van MH17 door een Oekraïens vliegtuig onder conspiracy theory plaatst): is dat je als journalist af en toe even weg moet kijken. Dat levert zo veel meer op!

  Bij MediaLens hebben ze over dit fenomeen (selective inattention) eerder geschreven zag ik. Waarover Erich Fromm weer geschreven heeft. Voor wie wil, zie: http://www.medialens.org/index.php?option=com_content&view=article&id=673:postcard-from-the-precipice-an-appeal-for-support&catid=25:alerts-2012&Itemid=69

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kwade trouw is de Nederlandse vertaling

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De piloot van een van de 2 straaljagers werd aangeleverd door Michael Saakasvilli,ex president van Georgië. Er was een interview met hem op YouTube. Afgelopen maand werd hij dood gevonden . "Zelfmoord". Een belangrijke getuige is zo verdwenen.
  Terrorisme van staatswege.
  Na het neerschieten werd de 1 Nederlandse geheime dienst volledig geïntegreerd in de CIA en 2 werd er opeens Euro geld bij gedrukt door de ECB en ging Duitsland en NL overstag na aanvankelijke protesten tegen financiële steun voor zwakke Eurolanden als Griekenland. Vanaf dat moment werden honderden bonds van Griekenland en dergelijke, ongelimiteerd opgenomen door de ECB tegen nominale waarde plus rente. Banksters in bezit van bonds kochten tegen zeg maar bij een beurskoers van 15 procent van de nominale waarde ,liepen zo binnen. Handel met voorkennis van staatsterrorisme door de CIA en Mossad die deze terreurdaad organiseerden. 300 doden is niks voor deze lui. Terreur,valse vlag terrorisme door geheime diensten en grof geld verdienen met beurs manipulatie ten gevolge van staatsterrorisme terreur gaan hand in hand. Deze daad was hoofdzakelijk een intimidatie actie door "het imperium". Vergelijkbaar met de beursbewegingen en geldverdienen rond 9-11 ., Follow the money..James Corbett op Youtube

  BeantwoordenVerwijderen