donderdag 28 april 2016

Eric Corton (VARA) lobbiet voor Killer Drone

"Wij gaan ze gewoon kopen, toch?"

Eric Corton (Oosterbeek 1969) voert jl. maandag 25 April 2016 een opmerkelijk gesprek met 2 gasten in de De Nieuws BV op NPO radio 1. Er kan niet aan de indruk ontkomen worden dat het hier om een zeer goed voorbereid en gescript gesprek gaat met als enige doel het rijp maken van de geesten om de killer drones aan te schaffen.


De hoorbaar nerveuze Corton vangt het gesprek aan met een incident in Ngorno Karabach. Zo blijft hij mooi ver weg van de dagelijkse moordprakrijken van "de goede" VS.

Corton geeft ene voorzet na de andere

Corton komt met de ene voorzet na de andere ten faveure van de killer-drones, en het zijn de gasten, notabe de Kolonel Luchtmacht buiten dienst Peter Wijninga, nu Haags Centrum voor Strategic Studies, en Pieter Koblenz, voormalig chef Militaire Inlichtingen- en veiligheidsdienst, die de over-ambitieuze presentator moeten afremmen.

Enkel voordelen

Corton: "Dan even in een groter militair verband, want Obama gebruikt al jaren drones, bijvoorbeeld in het Midden Oosten, voorstanders zeggen dan dat het een voordeel zou zijn omdat je dan minder grondtroepen zou hoeven in te zetten, hoe ziet u dat"

Corton husselt in deze herkenbaar gescripte vraagstelling van alles door elkaar heen en draait zo om de hete brei heen, namelijk dat Obama burgers doodt in NIET-oorlogsgebied. Waar helemaal geen sprake is van grondtroepen, laat staan van meer of minder. Opvallend is ook dat Corton het gretig over de voordelen heeft.

"De goeien"

De geflopte muzikant die een gesubsidieerde werkplaats bij de VARA gevonden heeft en ook meedraait in de DWDD carousel, bazelt verder: "Wij zien onszelf natuurlijk altijd als de goeien maar deze technologie wordt ook steeds eh, eh, goedkoper en eh komt steeds uhm makkelijker voorhanden voor mensen die we misschien niet heel erg als de goeien zien"

Volkskrant artikel

Wie Corton hier met "wij" bedoelt, en wie hij met "onszelf" bedoelt is niet geheel duidelijk. Maar met "wij" zal hij de studio aanwezigen of het Nederlans electoraat bedoelen en met onszelf waarschijnlijk de westerse wereld onder leiding van de VS. Het beste zou zijn als de heer Corton in het vervolg voor zichzelf praat. En waar hij het vandaan haalt om "onszelf" nog steeds als de goeien te zien is onduidelijk, maar hij lijkt te lijden aan selectief negeren. Zo negeert hij duidelijk het recente artikel in de Volkskrant waarin de gruwelpraktijken van de Amerikanen met de killerdrones haarfijn beschreven wordt. Wie dan nog spreekt over "wij" en "onszelf" als de goeien is mogelijk zelf niet helemaal goed.

Misplaatst grappigDan probeert de zelf bebaarde Corton grappig te zijn met iets over bebaarde mannen die kapot geschoten kunnen worden, al dan niet met een jurk aan. De enige in de hele studio die luidkeels om de misplaatste grap van Eric Corton lacht is Eric Corton.

Niet onschuldige slachtoffers, maar nachtmerries daders verontrusten Corton

Dan komt een bizarre wending als ijdeltuit Corton aangeeft te begrijpen hoe serieus die drones zijn, die vanuit een container (verraad hij hier wel degelijk het Volkskrant artikel gelezen te hebben?) in het zuiden van de VS bestuurd worden: "Ze doden wel degelijk mensen". Als je dan verwacht dat dan de duizenden onschuldige slactoffers aan bod komen in Jemen, Pakistan en andere landen... Mispoes! Het is het PTSS probleem van de moordenaars dat Corton aan het hart gaat, die hij bijna liefkozend "deze jongens" noemt! "Lopen deze jongens dat ook op?". Er vindt dus massamoord van onschuldige mensen plaats, en Corton maakt zich niet druk om deze slachtoffers en hun nabestaanden, maar de verstoorde nachtrust van de daders, de "jongens" gaat de staatsjournalist aan het hart.

De militair bevestigt: "Veel PTS onder drone-vliegers"

"Wij gaan ze gewoon kopen"

Killer-drone lobbyist Corton gaat maar door en ziet enkel voordelen: "Met het inzetten van die bewapende drones, he eh, brengen we dan misschien eh minder eigen militairen op de grond in gevaar. Dat zou dan eh eh eh kunnen voorkomen..."

"Dus wij gaan ze gewoon kopen, begrijp ik. Hartelijk dank voor dit gesprekt." Was getekend, Eric Corton.

48 opmerkingen:

 1. Mijn eerste reactie was om direct een oordeel te geven over Eric Corton. Maar dat gaf me zo'n slecht gevoel dat ik ipv te willen oordelen heel langzaam tot 10 heb geteld, en het volgende heb opgeschreven.

  Vraag 1)
  Waarom Eric Corton uitkiezen als spreekbuis voor het brengen van het door defensie zo gewilde killerdrone programma?

  Antwoord 1)
  Omdat Eric Corton naamsbekendheid bij het publiek heeft verworven bij 3FM request en daarmee geassocieerd is met een goed doel. Daarnaast is hij ambassadeur van het Rode Kruis, wat het idee impliceert dat hij tot die organisatie behoort. Iemand die werkt voor goede doelen en aangesloten is bij het Rode Kruis is "bonafide". Die kan je vertrouwen in wat hij zegt.

  Vraag 2)
  Hoe kan Eric Corton propaganda verkopen voor het killerdrone programma, een programma wat mensen (Corton's taal: "mannen in jurken"), zonder proces vermoord of tracht te vermoorden en waarbij 90% van getelde vermoorde mensen niet op de moordlijst stonden? Is het bij Corton niet bekend dat bv kinderen in drone gebieden niet meer buiten durven te spelen bij mooi weer, want dan zijn de drones er? (Zie: http://m.democracynow.org/stories/13975)

  Antwoord 2)
  4) mogelijkheden
  a) je moet dit niet zo serieus nemen (vindt Corton), het optreden op de radio was een goedbetaalde gig, en verder dan dat gaat het denken van Corton niet
  b) wie in de staatsmedia naamsbekendheid wil krijgen (en wil behouden), moet zich af en toe prostitueren als spreekbuis van die staat
  c) Corton deed het uit ware patriottistische overwegingen
  d) combinatie van a-c

  Over a kan ik niks zeggen. Hoe Corton zijn hypotheek/huur betaald krijgt, weet ik niet en gaat me niet aan. Een conflict of interest statement (waar Rootman hier eerder over schreef), zou wel een hoop kunnen toelichten. Over b heb ik wel mijn vermoedens, maar gezien ik het mediawereldje niet ken, kan ik niet zeggen of je je daar bij tijd en wijle jezelf moet prostitueren. c zou heel goed kunnen, als je George Orwell's observatie in zijn boek Homage to Catalonia gelooft. Dat is dat het altijd mensen zijn die nooit oorlog van dichtbij hebben meegemaakt, en weten hoe het is om op een mens te moeten schieten, of onder permanente dreiging staan om zelf te worden beschoten of gebombardeerd, dat die mensen, veilig vanuit niet oorlogsgebied, de meest absurde, haatdragende, en (voor hen die wel in oorlogsgebied verblijven) vernietigende oorlogspropaganda weten te verkondigen als goed idee. Maar ik ben de psychiater van Corton, dus ook deze mogelijkheid is puur hypothetisch.

  Kortweg, het antwoord op vraag 2 weet ik niet.

  Vraag 3)
  Hoe zit dat met dat "wij" en "zij"?

  Antwoord 3)
  Heeft te maken met de selffulfilling prophecy van schapen die zeggen: "Wij zijn goeoeoeoed. Zij zijn slehehehehcht". Zolang je jezelf maar tot de "wij" schaart, zit je goed en hoef je nooit jezelf te veranderen.

  En dat laatste is jammer. Want als ik zo een toekomst van het glazen huis zie, met 3 DJ's erin die geld en aandacht inzamelen voor het volgende goede doel: de kinderen die getraumatiseerd worden door de killerdrones in Afghanistan, Pakistan, Jemen, ..., dan zou Eric Corton, net zoals vroeger, vanuit die plekken zendtijd kunnen genereren en in een boodschap duidelijk kunnen maken waar elk goed doel, in ieder geval in woord, achter staat. Stop oorlog, bescherm je medemens, wees tolerant, probeer goed voor elkaar te zijn. Die toekomst kan Eric Corton na zijn radio optreden, naar ik vrees, wel vergeten omdat de geloofwaardigheid ontbreekt. Dat is niet mijn oordeel, maar wel mijn stellige hypothese.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Februari toen je zo ongeveer 80 roebels voor een dollar kon krijgen zei ik al. Geef mij maar Roebels. Dit jaar gaan we nog zien dat je maar 65 roebels voor een dollar krijgt.
  http://nl.investing.com/currencies/usd-rub
  En het is nog niet afgelopen met de opmars van de roebel tegen de dollar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Onlangs stelde Harley Bassman van obligatiebelegger Pimco voor dat de FED goud zou moeten opkopen tegen een veel hogere koers dan de huidige. Lichtgewicht Peter de Waard van propagandavod Volkskrant legt dat voorstel uit als de vraag 'Moet goud worden onteigend?''

   http://marketupdate.nl/nieuws/goud-en-zilvermarkt/moet-goud-onteigend-worden/

   Verwijderen
  2. @Dawg, helaas kan ik het artikel van de vk niet lezen.
   Natuurlijk moet de VK weer demoniseren en op het kwalijke karakter van gele metaal wijzen. Zodat mensen er niet in gaan investeren. Ja, dat goedje zal de centrale bank confisceren en jij gaat 5 jaar de bak in als je het goedje niet inlevert. Dat barbaarse relikwie. Vervelende volkskrant. Bah.

   Dat punt staat ook op mijn lijstje voordat ik een abonnement op de VK neem. Op een neutrale manier over edelmetalen spreken.

   Als de FED goud opkoopt voor 5000 dollar, dan zal dat gevolgen hebben voor het wantrouwen / vertrouwen jegens de dollar. De dollar devalueert onmiddellijk omdat het vertrouwen in dollar weggaat. Andere centrale banken zullen onmiddellijk volgen en ook goud gaan opkopen tegen omgerekend 5000 dollar per ounce om maar niet te revalueren tov de dollar. Het is een race naar de bodem, net als dezelfde race waar we nu mee bezig zijn. Wat mij betreft een levens gevaarlijk plan.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Misschien dat jullie er troost uit putten: Ik heb Wikipedia moeten raadplegen om te weten te komen wie Eric Corton is.
  En als ik naar de foto kijk en die tatoeage op zijn vingers zie, dan ga ik er maar van uit dat ik weinig gemist heb. ( Door hem niet te kennen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De neocons maken overuren na de buitenlandspeech van Trump: Gisteren bij Pauw oerneocon Frumm, en daarna die ouwe generaal. Ook op CNN kwamen enkele beruchte figuren hun mening geven. Wat betreft de speech: Het kwam wat Reaganesk over, maar het isolationalisme was welkom in mijn oren. Volgens mij is hij matig geïnformeerd, maar zal hij bij verkiezing zowel naar zijn generaals als naar Putin en Xi luisteren. Volgens mij heeft hij een radar voor valse neocon verraders. Ik heb te doen met de minderheden, die zullen het moeten uitzitten, maar als Europeaan ben ik, nu de sympathieke Sanders zo goed als uitgeschakeld is, nu toch voor Trump aan het duimen.

  Dat scheelt in betonkosten omdat ik dan geen atoomschuilkelder op mijn volkstuin hoef te bouwen.

  Het zou wel een gouden tijd voor Brusselse lobbyisten worden, wanneer elk EU land voor eigen verdediging moet zorgen. Dat gaat vele jaren kosten, en hoeveel draagvlak is er?

  Wat mij betreft is Nederland veilig met een goede terroristeneenheid. Tegen de VS kunnen we toch niet op, Turkije ligt ver weg, en Rusland zou een goede bondgenoot zijn.

  Maar ja, aan mij vraagt men niks...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ernstige twijfels over Trump. Nog ernstiger zekerheden over zijn opponente...

   Maar het ´gepuberte´ heeft niets om bij te dragen in dit debat.

   Verwijderen
  2. Rootman,
   Wreedman'74 heeft gisteren duidelijk gemaakt dat Trump een nazi is, en iedereen die hem steunt is dus ook een nazi.
   Nu kun je dus op je vingers aftellen wat er gaat gebeuren als Trump president word.
   Persoonlijk vind ik het jammer dat Bernie het niet zal halen.

   Verwijderen
  3. http://whatreallyhappened.com/IMAGES/trumpisEVIL.jpg

   Verwijderen
  4. Kroel, heb je bewijzen dat Donald contacten heeft met de KKK ?

   Fred Trump (de vader) wel. Die is in 1927 gearresteerd toen hij meeliep met de 1000 man grote in witte gewaden gehulde opstoet door de jamaicaanse wijk in Queens New York.
   https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/02/28/in-1927-donald-trumps-father-was-arrested-after-a-klan-riot-in-queens/

   Verwijderen
  5. Pas in Maart neemt Donald openlijk afstand van David Duke en de KKK. Daarvoor zegt hij dat hij de persoon en de club niet kent.
   Een zwak antwoord voor een man die zo goed is ingelicht en de club moet kennen via zijn vader. Maar ja, er is nog steeds niet bewezen dat hij banden met die club heeft. Ik denk zelf dat Donald niet met de clan omgaat, maar dat hij wel enigszins sympathiek gevoelens voor de KKK heeft. Donald Trump is wat mij betreft nog geen bewezen racist.

   Verwijderen
  6. Zerohedge refereert gewoon naar de voor jou vertrouwde bloomberg artikel vriend

   Wealthy, educated voters fuel Trump's East Coast sweep
   http://www.reuters.com/article/us-usa-election-trump-wealthy-idUSKCN0XP1A1

   Goede website trouwens Zerohedge

   Verwijderen
 5. De echte nazis, en dan heb ik het over SS kaliber, zijn de neocons, inclusief de Likud zionisten.

  Trump is evenals Wilders populistisch rechts, met het verschil dat Wilders door geradicaliseerde zionisten wordt gesponsord.

  Dat blijkt oa. door zijn afwezigheid bij het TTIP debat, wat een clausule bevat tegen BDS (boycot van produkten uit illegale nederzettingen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Rootman,

   Ben jij bekent met de vorm van het nieuwe NAVO gebouw in Brussel?

   Verwijderen
  2. Joop concentreer je aub op het plaatsen van constructieve info om elkaar te informeren. Laat die gasten maar. Als je je op hun concentreert winnen zij.

   Verwijderen
  3. @ Joop; Een post modern, gelikt SS 1 1/2 symbool?

   Nu hecht ik best wel waarde aan symbolen, zijnde een agnostische animist/ polytheist. Rootman, El Brujo!

   Maar wat mij betreft zijn die vrijmetselaars en illuminati gedupeerde losers, afgezien van enkele psychopaten uit hun kringen die hun afkomst wel hebben weten te benutten. Tot op zekere hoogte.

   Wat mij betreft hebben nog steeds u en ik het voor het zeggen: zolang we superslim blijven!

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   Hier is hij, in volle glorie!

   http://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pictures/topics_graphics/20100628_new-hq.jpg

   En laten wij deze er ook maar bij plakken, die hoort tenslotte bij dezelfde club!

   "Accidental" Giant Navy Swastika Building Was No Accident

   http://www.dailykos.com/story/2007/9/28/391393/-

   Verwijderen
 6. Weten jullie nog dat ik van het najaar schreef dat je voor het Bilderberg nieuws krantje grif 600 euro per jaar moet neertellen. Daar krijg je een hoop onzin, leugens en desinformatie voor, alles op een dikdoenerige opgeschreven. Af en toe iets goeds om niet geheel ongeloofwaardig te worden.

  Daar was zo'n pipo - Maarten Schinkel - die schreef dat grondstoffen topten in 2011 en dat er nu een 5 jarige berenmarkt voor grondstoffen zit aan te komen. Fout. Grondstoffen piekten in de zomer van 2008 en bodemen ongeveer na 7 jaar. En 7 jaar is dus ongeveer nu. Het komt heel vaak voor dat een cyclus 7 jaar duurt. Kan iets langer zijn of iets korter. Dus ik zei van het najaar de grondstoffen zullen niet veel meer dalen. Ik heb ook uitgelegd waarom. Je ziet nu al dat de meeste grondstoffen al behoorlijk duurder zijn dan 3 maanden geleden

  Nu wil ik het hebben over aandelen. Aandelen bodemde in maart 2009. Alle aandelen "analistjes" - als je hun advies opvolgt ga je failliet oligarch- riepen om het hardst dat je moest verkopen. De wereld was aan het vergaan. Nu zijn we 7 jaar verder en staan de Amerikaanse aandelen beurzen rond een alltime high. Ik zie dat het momentum uit de stijging is en ik verwacht een daling van de Amerikaanse aandelen beurzen van MINIMAAL 12% de komende 2 maanden Mei en Juni. De huidige waarden gaan we voorlopig niet meer terug zien. Het is dus geen tijdelijke daling. Na iedere stijging in de bearmarkt kan je weer short gaan. We gaan de huidige waarden alleen nog terug zien als we in de toekomst ooit nog eens in hyperinflatie gaan.

  p.s. Ik vraag me overigens nog af of het langlopende obligaties in Europa en Amerika nog hoger kunnen. Daar heb ik mijn twijfels over. Vooral in Amerika denk ik dat we de top hebben gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. If investors lose confidence that the debt can ever be repaid, they will reduce their holdings, increasing the cost to governments or inviting more central bank buying. This can eventually result in the devaluation of all currencies against real assets such as gold, high inflation or even outright defaults (as was the case in Greece)
   http://www.zerohedge.com/news/2016-04-28/why-jpms-quant-guru-suddenly-worried-about-endgame

   Als het vertrouwen weg is.........

   Verwijderen
  2. Japanse bank heeft aangegeven geen extra QE meer te doen. Yen wordt snel sterker tov de dollar. Nikkei zwaar onderuit.

   Voor het eerst is het de bankiers niet gelukt om de prijzen van het gele en witte metaal naar beneden te krijgen aan het begin van een actieve leveringsmaand. Ze hebben aanval na aanval geplaatst, maar de markt absorbeert de ingelegde contracten. OI stijgt door, evenals de prijs.

   Verwijderen
  3. Waar heb jij bewijs dat zerohedge een russische complot site is. ?

   Het is wel een pijn in de kont voor het wallstreet establishment.

   Verwijderen
  4. Zerohedge verteld niet de officiële leugen van de corporatistische centrale bankiers maffia. Dat betekent niet dat het automatisch een kremlin propaganda site is.

   Verwijderen
  5. Ook geen rente verhoging van de FED in Juni. Dollar gaat nog veel verder met dalen de komende maanden.

   Verwijderen
 7. Joop, hoe meer kroel en LPG de informatie oorlog verliezen en dus steeds gefrusteerder worden. Hoe harder ze hier komen schelden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Ja, ondankbaar volk. Blik haalt moet elke dag die trollenbagger weghalen en dat doet ie zonder morren, maar nog is 't stank voor dank.

   Verwijderen
  2. Does anything good ever happen in Russia?

   https://www.rt.com/op-edge/341360-moscow-russia-good-times/

   En voor er één of andere trol de opmerking maakt dat het Russische propaganda is, RT heeft BBC News, New York Times, NBC News & Nightly News en ABC News achter zich gelaten!

   https://www.rt.com/news/341009-webby-social-media-oscars/

   Verwijderen
  3. Ben je nog pro NAVO?

   http://www.nato.int/nato_static_fl2014/assets/pictures/topics_graphics/20100628_new-hq.jpg

   "Accidental" Giant Navy Swastika Building Was No Accident

   http://www.dailykos.com/story/2007/9/28/391393/-

   En wij zijn fascisten!   Verwijderen
 8. 9/11 Memorial Kids Choir Learns to Obey Authority No Matter What
  https://www.youtube.com/watch?v=jW6oKYZ-n1M

  Ze leren de kinderen dat ze autoriteit moeten accepteren in wat voor omstandigheden dan ook. Ook als je de autoriteit niet begrijpt.

  welkom in de USSA. Natuurlijk mag je de national anthum niet zingen bij het 9/11 memorial gebouw. 9/11 was de aftrap voor het vernietigen van de natiestaat. Dus een nationaal volkslied is vloeken in de kerk. Amerika werd in het hart getroffen de transantionale too big to fail naar wereld dominantie strevende wallstreet bankiers.

  p.s. De huidige onderwijzers zullen op de pabo ook wel de opdracht krijgen om de leerlingen te onderwijzen dat ze ten aller tijde autoriteit moeten respecteren, ook al begrijpen ze het niet. Vooral de onderwijzers die nu op cursus gaan nav de vrije geesten die zich ontwikkelen door toedoen van het internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laten we het eens hebben over staatsjopurnalist Eric Corton en zijn "interview", "discussie", met 2 (ex-) staatsmilitairen. Vind je het een normaal open gesprek of is het gescript tot en met?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog een feit voor je, weerleg je het even?

   Ernst & Young: Russia Tied with USA at 31st Place in Corruption, Ukraine in 2nd.

   http://www.ey.com/Publication/vwLUAssets/EY-corporate-misconduct-individual-consequences/%24FILE/EY-corporate-misconduct-individual-consequences.pdf

   Verwijderen
  2. "Ach jij maakt er meer van dan dat het is"

   Dan zou ik, als ik jou was, de geschiedenis van de zionist Leo Strauss en de nazi Carl Schmitt maar eens gaan lezen, anders ben jij een niet volwaardige gesprekspartner! En nu ga je zelfs een Jood voor een complotgekkie uit maken alleen om je eigen onkunde te maskeren! Waarom vertel je die Jood niet gelijk dat die nazisymbolen nooit bestaan hebben of dat zij deel uit maken van de "normen en waarden" van het vrije westen?

   Verwijderen
 10. Kijk weinig TV en zeker niet naar programma's als DWDD. Wist ook niet beter dan dat Eric Corton zanger was van een rockabillybandje en dat dan nog alleen maar doordat ik toevallig veel naar Americana muziek e.d. luister. Inmiddels weet ik, na een kijkje in de wiki, dat Eric Corton naast zanger ook acteur, presntator en discjockey is. Met inmiddels een hele rits films en TV-series waarin hij te zien was op z'n naam. Een soort all round entertainer dus die inzetbaar is op uiteenlopende plekken bij radio en tv. Vraag me af in hoeverre zo'n figuur als Corton zich zelf inhoudelijk bemoeit met het programma dat hij presenteert. Kan me zo voorstellen de hij daar een redactionele staf voor heeft en dat het voor de rest, zoals Willem Willem het al eerder beschreef, een goedbetaalde gig is en meer niet. Uitzending kwam op mij niet overdreven gescript en propagandistisch over, tenminste afgezet tegen hoe bont de publieke omroep het durft maken. Naar aanleiding van van een comment van @Rootman naar Nieuwsuur van afgelopen woensdagavond gegeken:

  http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2101818-trump-wil-met-buitenlandbeleid-overkomen-als-betrouwbare-kandidaat.html?title=trump-wil-met-buitenlandbeleid-overkomen-als-betrouwbare-kandidaat

  Een uitzending van begin tot eind gevuld met schaamteloos opgediste koude oorlogspropaganda. Vergeleken daarmee is Eric Corton maar een klein prutsertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Om dat ik zo kan genieten van de brandende olietrucks.
  0:00 / 3:42
  ISIS Oil Tankers are attacked by Russian Air Force
  https://www.youtube.com/watch?v=0LwKpYW1iso
  Lachwekkend zijn die sukkels die de auto's nog willen blussen.

  https://www.youtube.com/watch?v=_h9_sCQiiJQ

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Drones over St.Petersburg

  http://russia-insider.com/en/politics/saint-petersburg-russias-glittering-jewel-video/ri14129

  en Amsterdam

  https://www.youtube.com/watch?v=udx00yrtA48

  BeantwoordenVerwijderen
 13. French Parliament Passes Resolution Demanding End to Sanctions on Russia

  http://russia-insider.com/en/politics/french-parliament-passes-resolution-demanding-end-sanctions-russia/ri14151

  BeantwoordenVerwijderen
 14. New Armenia Protests, Same US-Backed Mobs
  http://journal-neo.org/2016/04/28/new-armenia-protests-same-us-backed-mobs/

  De Soros NGO's weten van geen ophouden. De gekleurde revoluties falen al 15 jaar keer op keer, maar Soros weet van geen ophouden. Oude leip.

  Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein


  Ik kan je nu al op een briefje geven dat de gekleurde revolutie in Oekraïne ook faalt in die zin dat er gewoon weer een regering komt die de banden met Rusland aanhaalt, waarbij de relatie met corporatistische zionistische oligarchie bekoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig falen de Soros provocateurs in Eurasia.

   Maar laten we niet juichen! De afgelopen maanden is catastrofale schade geleden in het voormalig continent van de hoop, Latijns Amerika, wat een nieuwe ijstijd onder Monroe II lijkt in te gaan.

   Geen volmaakte leiders: Chavez, Kirchner, Lula, etc.

   Corruptie hoort er een beetje bij, maar de ´oppositie´ maakt zich er vele malen schuldiger aan.

   Begrijpelijk dat Rusland deze verre onafhankelijke landen niet kon verdedigen. Maar wat een verlies!

   De generatie na ons zou de kansen van dit continent weer moeten kunnen zien, en strijdbare medestanders hopelijk weer willen meevechten in de geest van Tanja!

   Verwijderen
  2. Ernst & Young: Russia Tied with USA at 31st Place in Corruption, Ukraine in 2nd.

   http://www.ey.com/Publication/vwLUAssets/EY-corporate-misconduct-individual-consequences/%24FILE/EY-corporate-misconduct-individual-consequences.pdf

   Verwijderen
  3. "Ernst & Young: Russia Tied with USA at 31st Place in Corruption, Ukraine in 2nd."

   Amerika is even corrupt als Rusland. Het op 1 na corruptste land moet een gidsland voor Europa zijn.

   Goede info Joop. Ik ben zo blij dat ik NEE gestemd heb.

   Verwijderen
 15. "Blijf jij maar mooi tegen windmolens vechten, staat je wel leuk, dan vecht ik tegen jullie nazi's!!"

  "Maar ja, jij gaat vanavond weer slapen na drie heil Hitlertjes te hebben gebeden en je arm weer hoog in de lucht is gevlogen en je vol trots je SS-pyama aantrekt....en uiteraard je Hitler-teddybeer lekker vasthoudt, of is het die van Putin?? Ach zelfde orde, dus maakt niet veel uit..."

  Nou nee, je bent en blijft een nazi en die moet ik gewoon nooit!!

  "Ach jij maakt er meer van dan dat het is, maar dat is dan ook echt iets van de fascistische complotdenker!!"

  "Ga anders fijn de neonazi uithangen, das het enige waar je goed in bent."

  "Tja, als ze hier komen en ze zien jullie nazigebrabbel zijn ze heel snel uitgekeken."

  "...maar aangezien ik toch altijd mensen wil blijven helpen probeer ik jullie ook van het nazipad af te helpen en weer naar het normale leven...al lukt dat niet echt bij hardleerse nazi's zoals jullie heb ik inmiddels door!!"

  "Zijn we tenminste ook van je fascistische en racistische stukjes af!!"

  "De feitenkennis die wij brengen verrijken dit blog, als gezond evenwicht tegenover de vele leugens en rechts extreme onzin die hier geschreven wordt!!"

  De oogst van een paar uurtjes verrijking van dit blog met de feitenkennis van Iwan Knelissen.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke stukjes kan je alleen met geen mogelijkheid aangeven. Anders had je dat allang gedaan. Blijft over het schelden en ruzie zoeken. Precies de reden waarom je bagger hier regelmatig gewied moet worden.

   Verwijderen
 16. US drones and A 10 supporting Syrian Opposition Factions Attacking At-Tawqali Village in Aleppo
  http://www.liveleak.com/view?i=20c_1459014624#mugTAAj7bMbg0pJz.99

  Obama: No boots on the ground in Syria
  https://www.youtube.com/watch?v=uQ9CcxQjM5A
  I will not put american boots on the ground in Syria. LOL LOL

  Obama announces an additional 250 special operations forces to Syria
  http://edition.cnn.com/2016/04/24/politics/obama-special-operations-syria/
  250 extra man naar Syrië. LOL

  State Dept never heard of Obama’s ‘no boots on the ground’ in Syria
  https://www.youtube.com/watch?v=W55jEdgLzyQ
  Nooit hebben wij gezegd dat er geen amerikaanse soldaten naar Syrië zullen gaan. LOL

  Eerst zeggen dat er geen troepen naar Syrië zullen gaan, daarna troepen sturen en daarna zeggen dat je nooit gezegd hebt dat je geen troepen naar Syrië zal sturen. LOL

  Echt, sinds Obama betekenen woorden echt helemaal niets meer. Precies het omgekeerde doen van wat je gezegd heb. De huidige Nederlandse politici zijn niet anders. Eerst zeggen dat je de uitslag van het referendum zal accepteren, daarna de uitslag van het referendum niet respecteren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin is in Syrië op uitnodiging van de democratisch gekozen leider van Syrië. De amerikanen niet.
   Bovendien Poetin was genuanceerder met zijn woorden dan Obama. Hij zei op het moment van interview (60 min)dat hij geen plannen had om Russische troepen naar Syrië te sturen. Hij wilde verdere samenwerking met Iran en Syrië eerst proberen. Dat was blijkbaar niet genoeg om de terroristen te stoppen. Er zijn 2000 Tsjetsjeense strijders in Syrië. Die moeten dood in Syrië aldus Poetin. De veiligheid van Rusland is in gevaar als deze lieden terugkeren.

   Verwijderen
 17. Het commando van de Amerikaanse troepen in Europa zei eerder zich ernstig zorgen te maken over de gevaarlijke en onprofessionele manoeuvres van de Russische toestellen.

  "Dit soort acties kunnen zorgen voor onnodige spanningen tussen twee landen en kunnen leiden tot misinterpretaties of ongelukken met slachtoffers tot gevolg."

  http://www.nu.nl/buitenland/4254837/russische-straaljager-vliegt-opnieuw-vliegtuig-vs.html

  Nadat ze eerst een marineschip de halve wereld over hadden gestuurd om op 130 km voor de Russische kust rond te gaan varen met 90 kruisraketten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk wil de NAVO met hun RC-135 spionagevliegtuig boven Rusland vliegen om ongestoord fotootjes te maken? Van de week vloog er een vlakbij Kamchatka, het bolwerk van de Russische defensie, ook daar moeten de Russen de NAVO ongestoord laten spioneren!

   The Donald Cook violated the 2010 Strategic Arms Reduction Treaty!

   Verwijderen
 18. INTERNATIONAL MILITARY REVIEW – SYRIA, APRIL 28, 2016
  https://southfront.org/international-military-review-syria-april-28-2016/
  Grote troepen opbouw van de geallieerden in Damascus en Aleppo om de terroristen een kopje kleiner te maken. De bevrijding van de steden komt steeds dichterbij.

  BeantwoordenVerwijderen