maandag 10 november 2014

"Dit is erger dan Fascisme", Hollandse jeugdzorg onder de loep op Russische TV NL-subs

Blik op NOSjournaal was erbij toen NTV de opnames maakte. Nu hebben we de uitzending, met Nederlandse ondertiteling, zoals die zaterdag 1 November bij NTV op de Russische tv kwam.

De Russen kunnen niet geloven hoe de kinderen in Nederland van hun moeders worden afgenomen, om een banale reden als het spreken van Russisch. "Dit is erger dan fascisme". NTV gaat deze zaak voorlopig niet loslaten en in de uitzending beloven ze de zaak te volgen en er bij hun kijkers op terug te komen.

Arnold Heertje en diverse advocaten zetten zich in om het onrecht te bevechten.

53 opmerkingen:

 1. Vreemd, bij mij werkt hij wel; heb je al op het vierde knopje van rechtsonder gedrukt, het knopje tussen het radarwieltje en het klokje? Daar is de ondertiteling aan en uit te schakelen. Hoor het graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ongelooflijke fascistische uitzending. De Nederlandse jeugdzorg staat bekend als 1 van de beste van de wereld. Dit is echt Micha Kat journalisme, oftewel stemmingmakerij gebaseerd op fabeltjes. Niks factchecking, niks goed onderzoek, gewoon bangmakerij. Gatverdamme, wat haal jij het niveau ineens omlaag Blik. Opdracht van Kat zeker?? En dat we kinderen weg zouden doen omdat ze Russisch spreken...wat een radicale onzin. Misschien zouden we dat wel moeten doen nu omdat men zo laag over ons denkt en zij medeschuldig zijn aan 200 Nederlandse doden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tot je grote teleurstelling heb ik zwart op wit dat mijn broertje en zusje zijn weggehaald vanwege het feit dat thuis Russisch de voertaal was. Oh en NL pers heeft er al meer als 20 keer over geschreven ( van telegraaf tot Nu.nl ).

   Verwijderen
  2. Dan zal er toch meer aan de hand zijn....alleen Russisch als voertaal gebruiken is niet genoeg om iemand uit huis te plaatsen. Dan dient er toch veel meer aan de hand te zijn. Als je idd meer geplaatst hebt mag ik dan een aantal links van u??

   Verwijderen
  3. Oh je wilt nieuwsartikelen hebben. Tuurlijk. Hierbij:

   Groot nieuws artikel in Sunday Telegraph ( UK ) ( 02 juni 2013 ):
   http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/10092748/Dutch-social-workers-catch-the-English-disease.html

   Tweede nieuws artikel Sunday Telegraph ( UK ) ( 01 september 2013 ):
   http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/10277638/Dutch-family-is-still-fighting-the-system.html

   Derde nieuws artikel Sunday Telegraph ( UK ) ( 22 maart 2014 ):
   http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/10715806/MEPs-must-investigate-this-child-snatching-scandal.html

   Nieuws artikel op de nieuws website Breitbart ( UK / US ) ( 26 maart 2014 ):
   http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/03/26/Russian-speakers-in-Hollanbd

   Dit zijn alle nieuwsartikelen in Nederland betreft onze situatie op een rijtje ( 2012, 2013, 2014 ):

   1. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/03/kinderen_jeugdzorg_culemborg.html
   2. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/03/voicemail_hallo_jeugdzorg_geld.html
   3. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/jeugdzorg_in_blinde_paniek_ove.html
   4. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/dossier_jeugdzorg_ook_rechter.html
   5. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/04/verzetten_tegen_jeugdzorg_arre.html
   6. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/05/jeugdzorg_deel_xxvii.html
   7. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/07/jeugdzorg_rechter_blijft_bewij.html
   8. http://www.geenstijl.tv/2012/08/minidocu_tom_en_het_jeugdzorgd.html
   9. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/godverdomme_jeugdzorg_doe_eens.html
   10. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/11/uit_de_mailbox_van_ilja.html
   11. http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/12/bjz-gelderland-negatief-en-repressief.html?m=1
   12. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/dossier_jeugdzorg_russen_vreze.html
   13. http://www.nu.nl/binnenland/3240216/europees-parlement-buigt-zich-jeugdzorgzaak.html
   14. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/jeugdzorgvideo_spaanse_man_pra.html
   15. http://www.hpdetijd.nl/2013-06-03/als-jeugdzorg-kinderen-ophaalt-kijkt-iedereen-weg/
   16. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/kafka_continues.html
   17. Groot artikel De Telegraaf: http://www.geenstijl.nl/archives/images/iljatelegraafpagina.pdf
   18. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/08/dossier_jeugdzorg_bjz_vreest_v.html
   19. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/03/2_jaar_later_ilja_vecht_nog_st.html
   20. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/wij_hebben_ook_nog_een_pressiemiddeltje_achter_de_hand.html
   21. http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/column/arnold-heertje/jeugdzorg-beweging
   22. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/gelijk_oversteken.html

   Verwijderen
  4. Geen aandacht geven aan mensen die blind zijn of zwakzinnig. We kunnen onze tijd beter besteden Ilja, humanisering van de jeugdzorg komt er niet als we ons inlaten met figuren die het verstan van een fruitvlieg hebben. Daarnaast hoop ik dat hoj ompotent is, want een kind wens je niet zo'n vader, dan zou bjz terecht zijn.

   Verwijderen
  5. En hier wordt niet tegen opgetreden?? Gatverdamme, wat een kutblog. Het verheerlijkt fascisten, mensen die anderen de meest vreselijke dingen verwensen zijn helden en meer van dat fraais....Volgens mij ben je geen vader Wil anders hoop ik dat je kinderen nog gauw bij jeugdzorg om een andere vader kunnen gaan vragen. Want met zo'n mislukt iemand wil je toch niet geassocieerd worden???

   Verwijderen
 3. Zelfs al is dit verhaal waar, dan nog zie ik niet het nut om het als politiek propagandapunt te pakken van de Russen en het gehele Nederlandse jeugdbeleid weg te zetten als "fascistisch". Ik geloof er namelijk niks van dat alleen het feit dat er Russisch gesproken wordt de aanleiding is. Dan weet jeugdzorg al van tevoren dat het wegens discriminatie aangeklaagd gaat worden. Dus er moet meer aan de hand zijn. En daar waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt...1 fout maakt niet de gehele organisatie "fascistisch". Dat is typische prietpraat van de Russen. Daar hebben ze niet eens jeugdopvang zoals hier, daar is het gewoon in een jeugdhuis en zoek het maar uit....of erger. Poetin maalt niet om zijn burgers en burgerrechten, maar een tv-ploegje zal hier wel eens even komen vertellen hoe fascistisch ons bewind wel niet is. Dat terwijl wij hier alles in vrijheid mogen zeggen, maar daar mag je enorm weinig of je verdwijnt een gevangenis in. of erger...Maar goed, dat zal u ook wel weten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah kijk eens aan, je gaat jezelf als een doorsnee jeugdzorg werker op een onhoudbare manier indekken nu je weet dat je fout zit.

   En onze situatie is slechts 1 van de duizenden die nagenoeg hetzelfde zijn maar die de pers helaas niet bereiken.

   Als jeugdzorg alleen de kinderen hielp die echt hulp nodig hadden dan was het een stuk kleinere organisatie geweest. Maar sinds zij geld krijgen op basis van hoeveel kinderen zij gijzelen moeten zij zo veel mogelijk kinderen jatten. En dat doen zij door middel van leugens en bedrog want zij weten dat er toch niet aan waarheidsvinding wordt gedaan.

   En en betreft de situatie in Rusland, die is een stuk beter. Want als in kindertehuizen een kind door medewerkers mishandeld wordt worden die medewerkers voor vele jaren opgesloten in strafkolonies.

   Terwijl hier politie en OM elke aangifte tegen instellingen weigeren aan te nemen om zo het beerput dicht te houden.

   Verwijderen
  2. @ilcool90: Kun je vertellen of er nog (recht-)zaken aan zitten te komen? Zo ja, kun je vertellen waar en wanneer?

   Verwijderen
  3. Er kommt nog een zeer belangrijke rechtszaak komende week. Die is achter gesloten deuren.

   Verwijderen
 4. Ohh wat gaat Cruel door het vuur om de Nederlandse staat te vuur en te zwaard te verdedigen, opzichtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer zo'n bahs antwoord, we weten nou wel dat je een grote fascist bent Blik met een bijbehorend fascistenblog dat geen respect toont voor de slachtoffers van MH17 maar zich wel druk maakt om de gewonden van hun fascistenbroeders, de separatisten. Heel opzichtig, en ook heel duidelijk dat jullie niet in Nederland thuishoren. Als je die Russen zo leuk vind donder dan op naar dat land en probeer daar eens zo'n blog als dit op te zetten...veel plezier met de FSB die je in de gaten houdt en oppakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is zeker wel respect voor de slachtoffers.

   Waar geen respect voor is is het vals beschuldigen van Rusland of de separatisten.

   Als het westen echt bewijs had van dat Rusland of separatisten dit gedaan zouden hebben dat werd het van daken af geschreeuwd.

   Omdat er steeds meer sporen richting Kiev en west Oekraïense oligarchen wijzen wordt fatsoenlijke onderzoek geblokkeerd en bombardeert de Kievse leger continu de plek waar het vliegtuig is neergestort.

   Zoiets heeft het wissen van sporen.

   Verwijderen
  2. Nee juist andersom, de sporen wijzen steeds en steeds meer richting de Russen en de separatisten!!! Niet draaien jij!! Maar ja, als Ruslandlover, terroristenvriendje en weet ik wat kan ik niet anders verwachten van je...Het leger van Oekraiene probeert juist het land daar te veroveren zodat onderzoekers vrij hun gang kunnen gaan zonder vermoord te worden door de sepa's die alles en iedereen neermaaien, inclusief hun eigen bevolking om "zielig" gevonden te worden. Ze verzinnen constant "massagraven" e.d. terwijl die er niet zijn en tot overmaat van ramp door hun doodgeschoten zijn. Hier is nog nooit 1 respectvolle uiting richting de slachtoffers van MH17 gegaan, wat dat betreft zegt dat ook genoeg over dit blog....

   Verwijderen
  3. Niet goed het nieuws gevolgd zeker. Separatisten hebben onderzoek toegestaan. Een familielid van een van de slachtoffers was beu met de langzame werkwijze van de NL overheid, nam zelf contact op met de regering van Donetsk en die hebben heb begeleid naar de ramp plek waar hij spullen van zijn overleden familielid heeft kunnen vinden.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/23220167/__NL_er_zoekt__zelf_op_rampplek__.html

   Laat ook duidelijk zien dat Russen gewoon mensenlijk zijn en niets te verbergen hebben op die rampplek. Ook de zwarte dozen waren netjes overhandigt.

   Verwijderen
  4. Ik ga mijn mond hier over houden want elk ding wordt hier zodanig gedraaid dat de Russen heilig zijn en de Oekraïense strijdkrachten de duivels zelf. Als Rusland zijn grote mond had gehouden en zijn oproerkraaiers thuis hadden we dit blog niet eens gehad, de oorlog niet gehad en zouden 298 onschuldige slachtoffers nog leven...Het hele verhaal is begonnen met de Russen en eindigt ook met de Russen...

   Verwijderen
 6. De russofobie druipt er vanaf, "donder dan op naar dat land", ook al zo'n bekende aggressieve dooddoener. Daar kon je kortgeleden nog voor naar de gevangenis wegens discriminatie. Degene die een beetje opbouwende kritiek uit, mag van Cruel gelijk het land verlaten. So much for Cruel's democratische en tollerante gevoel en gedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach Blik, das wel erg zielig...je moet gaan draaien en wurmen en van alles en nog wat doen om je werkelijke fascistische bedoelingen te verbergen...doe dat vooral, het laat des te meer zien met wat voor volk we hier te maken hebben. Nog steeds ontwijk je vragen, meningen, en al wat diens meer zij om je eigen gelijk er door te drukken en je te verhullen wat je werkelijk bent. Een terroristenlover, een doorgewinterde fascist, een landverrader en al wat diens meer zij...dit kan ik zeggen omdat je dat zelf toegeeft door vragen niet te beantwoorden, meningen dood te zwijgen en ongetwijfeld dit antwoord weer weg te gummen, zoals ze dat in Rusland ook zo goed kunnen!! Ik ben toleranter dan jij ooit zal wezen en kan meer tegen kritiek dan jij ooit zal kunnen Blik. Blijf jezelf maar overschreeuwen en draaien en doen, de spiegel waarin jij moet kijken zal dat niet kunnen doen. Blijf vooral moedertje Rusland trouw, je hoeft niet eens te gaan, we weten hier ook wel raad met landverraders. Kijk anders eens naar de herdenkingsdienst van MH17 die nu bezig is. Ga je dan nog eens zelf de vragen stellen die ik je stelde...en stel je zelf de vraag aan welke kant je wil staan. Ik vrees dat je steeds de verkeerde antwoorden zult geven, aangezien je blog volstaat met de verkeerde verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En bovendien wordt je hier voortdurend uitgescholden('terroristenlover, 'doorgewinterde fascist', 'landverrader'), nietwaar Wreedmans. Mwoehaha.

   Verwijderen
  2. Tja, jullie kennen alleen die taal en de taal van het geweld, dus ik moet helaas praten in de taal die jullie het beste past om me verstaanbaar te maken. Triest maar waar.

   Verwijderen
  3. De jij-bak. Zo ken ik je weer.

   Verwijderen
  4. Nee hoor, gewoon de waarheid zeggen. Die jullie weigeren te erkennen en jullie in onnavolgbare bochten moeten wringen om vragen maar niet te hoeven beantwoorden, bang als jullie zijn om te moeten erkennen dat jullie toch bij de zo gehate fascisten horen. Want dat horen jullie door ze te verzwijgen, maar wel doodleuk te bewonderen als "onafhankelijke" waarnemers bij de "verkiezingen" waar totaal niks te kiezen viel.

   Verwijderen
  5. Oh ja. Dat was ik vergeten. Jouw waarheid:

   http://bradyonthebrain.files.wordpress.com/2012/08/head-up-butt1.jpg

   Verwijderen
 8. Het hoge woord van Cruel is er uit... nu maar hopen dat het hem oplucht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lucht mij zeker op, en wat mij nog meer oplucht is aan de wijze van reageren van jouw kant te zien dat ik enorm gelijk heb. Dus geen twijfel meer mogelijk. Dankjewel Blik!

   Verwijderen
  2. Jij gelijk ?? Wahahah, jij loopt hier offtopic te blèren zonder enige onderbouwing van je mening.

   Verwijderen
  3. Probeer jij nou maar eens met keihard bewijs te komen waarom heel de jeugdzorg in Nederland zo erg is als die Russische docu beweert. 1 fout maakt nog geen duivelse organisatie. En die linkjes, heb ze allemaal gelezen maar godnogantoe...Geen Stijl...als je die al serieus moet nemen. Net zo erg als KLOL onderhand, met bijbehorende storende hoofdletters en Breaking!! Ow wacht, dat is hier ook al....Alleen sites die zichzelf totaal niet serieus nemen en geen serieus nieuws brengen doen dit, want anders worden ze niet gehoord..

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Geenstijl was een van de nieuws mediums die er over schreef. Engelse telegraaf bijvoorbeeld heeft er ook meerdere malen over geschreven, en een krant van zulke hoog niveau gaat niet zomaar artikelen uitbrengen.

   En hierbij een andere reportage over jeugdzorg:

   http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/34665/ouderlijk_gevecht_tegen_jeugdzorg

   of deze:

   http://20jaareenvandaag.eenvandaag.nl/hoogtepunten/bestoff/46821/20_jaar_eenvandaag_het_verhaal_van_laura

   Dit zijn geen fouten gozer, maar opzettelijke handelingen omdat jeugdzorg kinderen moet hebben en houden om subsidie te krijgen.

   Verwijderen
  6. Je leest ook niet he, maar ja, ben ik van de rest hier ook gewend. Ik zeg ook niet dat er GEEN fouten worden gemaakt bij Jeugdzorg. Verre van!! Overal waar gewerkt wordt , ook in de zorg, worden fouten gemaakt. Zo ook in de ouderenzorg waar de kwaliteit achteruit holt. De Jeugdzorg zal ook fouten maken, maar een land wat niet eens jeugdzorg kent dat ons daarop terecht wijst is van den zotte!! Daar wordt je als kind gewoon aan je lot overgelaten, jammer dan. Hier wordt je tenminste nog opgevangen!! Of dat altijd terecht of vanwege de juiste redenen gebeurt dat is een terechte vraag die gesteld en uitgezocht moet worden, maar om dat nou meteen nog erger als fascisme te noemen?? In Rusland word je gewoon aan je lot overgelaten, das pas erger als fascisme!!!

   Verwijderen
  7. Nee ik lees het goed.

   En ik zal het nogmaals herhalen. Jeugdzorg maakt geen fouten, zij maken zich met opzet schuldig aan alles wat zij doen. Zij hebben financieel belang bij het zo veel mogelijk uithuisgeplaatste kinderen.

   Oh en in Rusland worden kinderen niet aan hun lot overgelaten, praat AUB geen onzin. Ik ben een Rus en weet heel goed hoe het er in Rusland aan toe gaat. En in Rusland worden kinderen geholpen die daadwerkelijk hulp nodig hebben, er wordt geen hulp door de strot gedrukt zoals in NL, de mooiste voorbeeld is de zaak Sylvano, koste wat het kost wil jeugdzorg het kind gevangen nemen.

   Verwijderen
  8. Laat maar, met jouw waanbeelden die je hebt valt er niet normaal met je te praten. Prima dat je hier je verhaal komt doen maar ik doe niet mee aan je heksenjacht!!

   Verwijderen
  9. Heksenjacht ?? Nee gerechtigheid.

   Oh ik heb een e-mail in mijn bezit waarin een gezinsvoogd van jeugdzorg Friesland aangeeft dat jeugdzorg onderlinge afspraken heeft met kinderrechter om vooral niet aan waarheidsvinding te doen.

   Verwijderen
  10. Hier ga ik niet eens serieus op in....simpelweg omdat je het er al over hebt is het complete onzin.

   Verwijderen
  11. Een doornee loonslaaf ben je dus, kop in het zand steken, want illusie verliezen dat NL een eerlijk en rechtvaardig land is zal je teveel worden.

   Verwijderen
  12. Het feit dat jij er over begint wil zeggen dat jij banger en dommer dan mij bent anders had je wel degelijk vertrouwen in goede aflopen. Maar ja, plottertjes zijn van nature doemdenkers en daarom komt er nooit iets goeds van, zie dit blog!!

   Verwijderen
  13. Mijn uitspraken zijn gebaseerd op harde bewijzen ( die ik bezit en waardoor ik 2 jaar geleden door het OM werd opgejaagd ). Dus bij mij is er geen sprake van complot denken.

   Verwijderen
  14. Jij hebt bewijzen voor grootschalige fraude binnen jeugdzorg en het niet goed omgaan met kinderen en dan wordt je "opgejaagd" door het OM?? Tuurlijk joh, droom lekker verder. Er zijn enorm veel manieren om dit wereldkundig te maken en jeugdzorg keihard aan te pakken...dat wij er te weinig van horen wil dus zeggen dat je of er te weinig bewijs voor hebt of te weinig doet om het bekend te maken!!

   Verwijderen
 9. Er is geen respect hier te vinden voor de slachtoffers van MH17. Zeker met Blik niet, die laatst een stuk hier plaatst waarin wordt gesuggereerd dat het MH370 was, en niet MH17. Ga dat de nabestaanden vertellen, 1 voor 1...Als je het overleeft hoor ik het wel....Dat is geen respect hebben, dat is gewoon respectloos complotgelul plaatsen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat liegen en beschuldigen zonder bewijs zoals jij onophoudelijk doet in navolging van de (kuch) serieuze MSM getuigt natuurlijk van oneindig veel meer respect.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal gel.l in de lucht door de wrede, ik heb nog geen enkel maar dan ook echt geen enkel bewijs gezien dat de seperatisten de daders zouden zijn. Alleen maar diegene die wel met zaken aankomen die voor het westen een beetje beschamend zijn meteen de grond in boren zonder daar ook maar een spatje bewijs tegenover te zetten. Ja, meteen schelden is gemakkelijk maar onderbouw dat dan en dat heb ik hier nog op geen enkele post van de wrede gezien. Ik zou bijna denken dat hij betaald word door bepaalde personen (zie niburu.co.)om hier enkel onrust en leugens te verkopen. En om nu maar niet meteen deze site af te kraken: alle artikelen staan daar met bronvermelding. En zo zijn er nog meer sites. Heb jij daar overal een ban op? want daar zie ik van jou geen enkele post.
  Of je voor of tegen bent, op deze manier voer je geen eerlijke discussie.
  En trouwens, niemand van de posters hier heeft laten blijken geen respect voor de nabestaanden van de ramp te hebben. Dat leeft enkel in jouw fantasie. Schaam je!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De enigen die zich hier enorm moeten schamen zijn de mensen die dit blog geweldig vinden...dan ben je echt enorm van de pot gerukt!! Als je een bericht dat de 2 Malaysian Airlines vluchten door elkaar zijn gehaald en er een hoop mensen "vermist" zijn in plaats van dood hier als serieus stuk op het internet plaatst is er geen ander antwoord als psychisch gestoord mogelijk. Ook daar geen enkel woord van kritiek, behalve van mij uiteraard. Nee joh, iedereen vind het normaal dat MH17 wellicht in scene is gezet en dat al het verdriet gespeeld is...Misselijkmakend!! Dat zijn jullie hier!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het helemaal niet over Vrijland gehad. Wat hij stelt geloof ik ook niet zomaar. Voor de rest slaat jouw antwoord zoals gewoonlijk nergens op.
   Ik ben er bijna zeker van dat je een betaalde trol bent.

   Verwijderen
  2. Nee je hebt het wel over niburu.co als serieuze bron, dus dat betekent dat ik jou totaal niet serieus hoef te nemen. Daarnaast dat jij denkt dat ik een betaalde trol ben zegt ook weer genoeg over het feit dat jij een dom figuur bent dat je werkelijk alles kan aansmeren!!

   Verwijderen
  3. Ik heb het ook niet over Vrijland gehad trouwens, dat jij het erover hebt zegt ook veel!! Maar ach, 8 van de 10 mensen die hier reageren zijn de notoire complotgelovers en verzinners van de meest rare verhalen...

   Verwijderen
  4. Dat jij mij dom noemt zegt meer over jou dan over mij. Is dat alles waar je mee kunt gooien? Heb je wel gelezen wat ik over Vrijland gezegd heb? Hij is het die met die rare theorie op de proppen is gekomen, niet ik, en het was niet Niburu waar dat opstond maar op de site van Vrijland. Dat andere sites dat verhaal verder vertellen is niet mijn probleem. Ondertussen doe je alleen maar schelden en niets onderbouwen.
   Lees ook dat artikel eens op de site: stopdebankiers.nl daar staat een interessant artikel over Putin
   http://www.stopdebankiers.nl/oekraine-blokkeert-mh17-onderzoek-volgens-poetin/
   Ook weer complottheorie?

   Verwijderen
  5. Ik zou die 40 year old virgin er af knallen. Gewoon omdat hij alleen reacties probeert uit te lokken en niet constructief reageert. Op Geenstijl wordt zoiemand "weggejorist en opgerot". Op de tegenhanger van die site Joop.nl komen dergelijke reacties niet eens door de moderatie heen.

   Verwijderen
 13. Heerlijk, het feit dat jullie al over mij wegjorissen beginnen enz. doet mij veel. Het wil zeggen dat jullie bang zijn voor mijn reacties anders begin je er niet over. Dankjewel voor het duiden zinzzy..:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk is dat hé, Cruel, om constant voor lul gezet te worden met feiten. Nu wordt je weer door de OVSE voor lul gezet. Het moet toch een privilege zijn om voor lul door het leven te gaan en maar net blijven doen of je neus bloedt, nietwaar Cruel? Maar ja, de betaling is goed, geld stinkt niet en daarvoor wil jij graag de hoer uithangen.

   http://www.globalresearch.ca/crimes-against-humanity-ukraine-military-shelling-of-school-in-donetsk/5412775

   Verwijderen
 14. De enigen die hier "feiten" verzinnen en als "waarheid" opschrijven zijn lulletjes rozenwater zoals jij. Maar goed, dit blog gaat zover in de verheerlijking van terroristen en fascisten dat ik me nergens meer over verbaas. Ik wordt nooit voor lul gezet, of ja ik sta voor je en dus voor een lul.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Sorry joh, het was je spiegel.

  BeantwoordenVerwijderen