dinsdag 11 november 2014

"Putin vergist zich als hij denkt dat Westen nucleaire wapens niet in zullen zetten", Dreigende taal ex-Generaal

Vanmiddag op radio 1 vanaf minuut 17:40, HIER, voedt Generaal Majoor buiten dienst Frank van Kappen samen met presentatrice Lara Rense de Russofobie."Verontrustend rapport"

Lara Rense haalt een rapport naar voren dat recent gepubliceerd is van de Britse denktank European Leadership Network. Het rapport spreekt over "een zeer groot aantal verontrustende incidenten tussen Rusland en het Westen". De strekking van het rapport is: "Rusland speelt met vuur". Van Kappen stookt dit vuurtje met graagte verder op.

"Mysterieuze onderzeeër en gevechtsvliegtuigen"

(De onderzeeër was dermate mysterieus dat hij nooit gezien is en dat de Fabeltsjeskrant nog interessanter is, net zoals het bestaan van het Monster van Loch Ness waarschijnlijker is. Maar Frank van kappen lepelt het onzinverhaal gewoon weer op, als ware het een vers prakkie).

"Annexatie van de Krim"

Van Kappen gaat verder: "Sinds de annexatie van de Krim"

(Ho, ho, wacht eens even, daar heeft een referendum plaats gevonden, net als in Catalonië trouwens. En net als in Catalonië gingen de mensen op de Krim liever door met Rusland dan met de oude macht in de oude hoofdstad (Kiev, respectievelijk Madrid). Van Kappen verraad hier aan welke kant van het democratische spectrum hij hier staat.)

"Toename Russische militaire activiteit. 500 Miljard vrijgemaakt voor hun defensie"

(Vind je het gek. De NAVO militaire activiteit aan de grenzen van Rusland neemt ook toe met de ene oefening na de andere aan Rusland's grenzen. Maar dat vertelt meneer er niet bij. En trouwens, 500 miljard lijkt wel wat erg veel. Welke valuta? Roebels? Dollars? Welke tijdsspanne? Valt nog altijd in het niet bij de militaire spender number 1: de USA.)

"Ze testen met lucht- en maritieme strijdkrachten hoe de verdediging van de NAVO in elkaar zit. Het is een patroon dat past in hun staf oefeningen."

(Welke maritieme strijdkrachten? Nog steeds die onderzeeër die samen met Nessie bij Stockholm gezwommen zou hebben?) Deze Russische maritieme strijdkracht is voorlopig uitgeschakeld want dit vlaggenschip van de russische marine vatte 4 November vlam. BRON. Van Kappen vertelt er ook niet bij dat Amerikaanse oorlogsbodems continue in de Zwarte Zee rondvaren, oftewel voor de kust van Rusland.

Nee, van Kappen maakt zich echt zorgen: "De nucleaire wapeninzet wordt bekeken. Het gaat om grote formaties; het is een ander patroon; ze zijn bezig met een oefencyclus, oefencyclus."

Van Kappen spreekt over "Gevaarlijke spelletjes, ontwikkelingen". Hij ziet 4 gevaren:

1. Jonge vliegers, kunnen fouten maken met alle gevolgen van dien

2. De burgerluchtvaart kan in botsing komen

3. Moeilijk uit te vissen wat Putin nou wil

4. Putin misrekent de mogelijke reactie van het Westen."Putin moeilijk in te schatten"

Dan richt van Kappen zich op Putin zoals hij zich nooit over Obama zou uitlaten: "Putin heeft nog maar een heel klein clubje om zich heen. Alle tegenkrachten zijn uitgeschakeld." En: "De Doema is verworden tot applausmachine. De vrije pers is vrijwel dood"

Kortom: "Dus ja, wat hij nou wil, het is een heel klein kringetje om hem heen en moeilijk in te schatten wat hij nou precies wil"

(Dat is misschien wel de kracht van een goed leider, dat zijn tegenstanders niet precies weten wat hij gaat doen. Van Kappen zou willen dat Putin alles wat hij wil doen eerst met Obama bespreekt, maar dat doet Poroshenko misschien maar de leider van het grootste land ter wereld niet.)Van Kappen sluit af met zeer dreigende taal

Lara Rense, de presentatrice, doet ook nog mee en geeft een heerlijk voorzetje: "Putin is onvoorspelbaarder geworden?" Nou, dat ontkent van Kappen natuurlijk niet, en dan komt hij bij zijn uitsmijter:

"POETIN VERGIST ZICH ALS HIJ DENKT DAT WESTERSE DEMOCRATIEEN HET NUCLEAIRE WAPEN NIET DURVEN TE GEBRUIKEN"

12 opmerkingen:

 1. Sputnik ‏@SputnikInt · 6 min.6 minuten geleden (56.000 volgers)
  #NATO has held 5 military exercises with concentrated troops near Russian border over last 6 months - Russian defense ministry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het een beetje tegenzit hoeft Van Kappen niks meer te wensen. Heeft de NAVO de Russen allang overtuigd:

  http://www.washingtonsblog.com/2014/06/russia-prepares-expected-u-s-nuclear-attack-2.html

  De Russen hebben goede redenen om zich bedreigd te voelen door de NAVO. Die redenen worden hardnekkig genegeerd in de 'westerse' MSM.

  http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2014/08/24/oekraine-corrupte-journalistiek-en-atlantisch-geloof

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondertussen.

  Inderdaad, je kon er op wachten.

  “Gisteravond bracht de Nederlandse kant ons op de hoogte dat het begin van de berging voor onbepaalde tijd werd uitgesteld”, zegt een regeringswoordvoerder aan persbureau TASS. Volgens hem zijn de Nederlanders niet tevreden over de tekst van het protocol voor de bergingswerkzaamheden.'

  http://joostniemoller.nl/2014/11/weer-uitstel-berging-mh17-omdat-eu-premier-rutte-separatisten-niet-mag-erkennen/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh, Stormfront is er niks bij hier. Heil Putin!! Wij willen u als leider!! Wij verdienen als psychopaten op ons kutblogje een regelrechte psychopaat als leider!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat doe jij hier eigenlijk op dit blog als je er zo een hekel aan hebt? Is de poen zo belangrijk??

   Verwijderen
  2. Weet u cruelman wie de psycho- en sociopaten zijn ? Dat zijn de zogenaamde philantropische biljonairs van londen en wallstreet. Dit zijn degenen die via hun ngo's fascisten en moslim extremisten trainen en financieren om regimes omver te werpen die (nog) niet door hun gedomineerd worden.

   Verwijderen
 5. Nee, poen niet. Mijn medemens wat verstand bijbrengen wel....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Mijn medemens wat verstand bijbrengen wel...."

   Hahahaha....Hans van Baalen moest zich in 1998, niet alleen als campagneführer, maar ook als kandidaat Kamerlid terugtrekken omdat hij als scholier extreem-rechtse denkbeelden uitdroeg. Ja, ja, dat is dezelfde Hans van Baalen die op het Maidanplein de extreem-rechtse hordes van Pravy Sektor en Svoboda stond toe te gillen. En jij wil ons wat verstand bijbrengen? Volgens mij was jij in 1998 nog niet eens geboren.

   http://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2014/02/baalen_2.jpg?w=750

   Verwijderen
 6. Volgens mij heeft blik mijn reacties verwijderd..waarom ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet bewust in ieder geval, Oligarch... Misschien per ongeluk; zou ook kunnen als je reactie antwoord is op een andere post; als die andere post verwijderd wordt, verdwijnen automatisch ook de reacties op die post.

   Verwijderen
 7. Putin is wat mij betreft een betere leider dan dat zooitje eurofielen wat ons land euro voor euro leeg rooft en weg sluist naar de rijke 1% op de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen