zondag 2 november 2014

Odessa 2 mei, the real story (highly recommended); nu 6 maanden geleden.

UPDATE 2-11-2014:

Het is vandaag 2 November. Exact 6 maanden geleden vond de slachtpartij van Odessa plaats. In het hart van Europa werden 48 vreedzame burgers op bloeddorstige wijze afgeslacht. Niemand is er voor veroordeeld, hoewel er beelden en bewijzen volop zijn. Verwacht niet dat de Nederlandse Massa Media hier nog ooit op terug gaat komen. Alle hotellobby journalisten, hebben geen oog voor de "min-puntjes" van het nieuwe Kiev regime. Dus Odessa past niet in hun plaatje. Wij staan vandaag wel stil bij wat er een half jaar geleden in het prachtige Odessa gebeurd is. We herhalen hier het artikel wat we eerder in juni geplaatst hadden. Odessa, en het negeren ervan door de Nederlandse media, is wel de ultieme trigger geweest om Blik op NOSjournaal te starten. Het failliet van de Nederlandse (staats-) media is met Odessa net zo duidelijk geworden als de aard van het nieuwe regime in Kiev. Zelfs Wikipedia houdt HIER het leugenballetje nog in de lucht als zou de zaak uit de hand gelopen zijn door een "Pro-Russian mob of 300 men". Dat is nou juist de hele clue van het verhaal, dat waren 300 agents provocateurs, makende van deze zaak de meest afschuwelijke gewelddadige zaak die maar te bedenken is. De film onderstaand maakt dat allemaal glashelder duidelijk.Dit zijn de zogenaamde Pro-Russische hooligans. Helaas trapt een normaal mens er niet in. Ze worden begeleid en gesteund door de politie, en ze dragen een speciale armband zodat intimi weten dat het geen echte Pro-Russen zijn, maar eenvoudig Oekraïense fascisten / nazis. Helaas voor hen, zijn het niet alleen intimi, maar kan de hele wereld het nu weten dat zij Oekraïense agents-provocateurs zijn.

We stuitten tot onze verrassing op het volgende artikel bij notabene de VARA site van Joop.nl, HIER. Hij komt tot vergelijkbare conclusies als wij. En hij verwijt ook de journalistiek hun laffe houding. Chapeau Jakob de Jonge.

Odessa, 2 Mei 2014, wat moeten we er nog over zeggen of schrijven? Een laid-back City-Sea-resort aan de Zwarte Zee, wordt opgeschrikt door een geweldsexplosie van een aantal uren. NOS journaal besteedt er op de day-after een obligotoir en bovenal summier fragmentje aan van welgeteld 50 seconden, HIER: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1414720 Van 5:15 tot 6:05. Volgens NOS zou het zijn gegaan om "een confrontatie tussen Pro-Oekraiense en Pro-Russische betogers", waarbij 45 mensen de dood hebben gevonden. Naar analogie van dit type ondermaatse verslaggeving, zouden de NOS-mensen de Kristalnacht nu als volgt verslaan in een weggedrukt item: "Bij een confrontatie tussen Joden en niet Joden zijn een aantal mensen overleden. We gaan nu verder met het weerbericht."Nogmaals de zogenaamde Pro-Russische mob. Georgische lintjes (Pro-Russisch teken). Armbanden, ter indicatie dat die lintjes er voor de provocatie opgespeld zijn. En afspraken met de politie om de hele zaak in scene te zetten. Fascisme / Nazisme in het hart van Europa anno 2014. En de NOS, Nieuwsuur en aan aanverwanten kijken de andere kant op.

Dit is precies de manier waarop het NOS-journaal werkt; als de informatie niet in hun straatje past (lees: als het pijnlijk is voor de nieuwe EU/USA gesteunde Oekraiense machtshebbers) dan wordt het nieuws of geheel genegeerd, of men laat alle details weg, en doet men of het allemaal erg onduidelijk is of was.

Daarom, kijkt u aub een paar minuten naar onderstaande documentaire, die begint in Lvov een jaartje terug, en gauw terecht komt bij Odessa 2 mei 2014. Voordat u er erg in heeft, kijkt u de hele documentaire uit.
Deze documentaire is slechts 1 van de vele overtuigende bewijsdocumenten dat de Odessa tragedie een 100% georganiseerde aanval en slachtpartij was, onder auspicien van het nieuwe Kievse regime dat onvoorwaardelijk gesteund wordt door EU en USA. En dus door de NOS. Omdat het gebeuren in Odessa alles zegt over hoe de vork in de Oekraiense steel zit, zullen we er hier zeker nog op terug komen. Iedereen in Europa moet weten wat er in Odessa op 2 mei is gebeurd.Ik koelen bloede afgeslacht in Odessa in het vakbondsgebouw op 2 Mei 2014. De Nederlandse pers zwijgt.Verkiezingsreclame voor de oppositie gaat na de Maidan staatsgreep aan diggelen, in Odessa op 2 Mei 2014.

8 opmerkingen:

 1. Top van je eigen blog!! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De aanleiding is triest maar toch gefeliciteerd en veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ donquijotte, @ jdtv
  Dank voor jullie bezoek en reacties, geeft de burger moed! Ik hoop jullie hier veel en vaak te mogen zien, met bezoek, aanvullingen en comments!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bravo onbekende blogger. Eindelijk een goede blog over Oekraine. Eerder was er al Oekraine gezien vanuit Russish perspectief, maar die is niet erg actueel. Bovendien maakt die ook reclame voor Nieuws uit Oekraine van de CIA agent Karel platje door een link naar zijn fascisten verheelijkende weblog te plaatsen. Ongelofelijk, net of je tijdens de oorlog een positieve link maakt naar de NSB site,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gerrit, zeer welkome bezoeker, fijn je hier te hebben en we gaan ons best doen hier een levendig blog van te maken, met zijn allen. Hoop je hier veel en vaak te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Analist:
  Zoals gezegd: goed initiatief. Hoop alleen dat je naast de rauwe feiten ook een achtergrond van geopolitieke overwegingen kunt schetsen: waarom gebeurt dit, waarom, nu, waarom op deze manier? Is het omdat Rusland niet meer meespeelt? is het gas, olie , koude oorlog revival? Dat is mij nog niet duidelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ongelooflijk dat zo'n slachtpartij kan gebeuren en de NOS (en andere MSM) kijkt (welbewust) naar de andere kant.
  Neo-NAZI's met (indirecte ?) steun van de EU.
  Wat speelt er nog meer, waar we geen weet van hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Welkom Alfred, bedankt voor je reactie! Blijf hier komen, en wellicht dat we samen in de loop der tijd een tipje van de Oekraiense sluier kunnen oplichten!

  BeantwoordenVerwijderen