zaterdag 20 november 2021

Na met scherp schieten Rotterdam: Is Rutte Nog wel Handhaafbaar?

(Kamer)vragen

Rutte's 20 maandenlange treiter- en terreurbeleid is gisteren tot ontploffing gekomen. Rotterdam gaat de hele wereld over. Waarschijnlijk* regime-eenheden schieten met scherp op geen bedreiging vormende mensen. Nederland slaat een internationaal plee-figuur. Is Rutte nu te ver gegaan en is hij nog wel te handhaven?

We hebben gisteren een stukje gezien van de nachtelijke persconferentie van Aboutaleb. De staats- en concernmedia zijn druk bezig de rellen uit te vergroten en het met scherp schieten te bagatelliseren en vergoeilijken.

Zoals hier onder het vorige artikel door een enkeling ook gedaan werd. Rellen op een andere plek en tijdstip aanwenden als rechtvaardiging iemand, ongewapend, geen bedreiging vormend, gewoon neer te schieten en het risico nemend hem dood te schieten. Marco Buis, van Onrecht tv vecht voor zijn leven. Het lijkt erop dat zijn situatie stabiel is en als er geen infecties zijn ziet het er -relatief- goed uit. We hopen en bidden voor hem. Wij kennen hem en zijn kanaal verder niet, maar de titel klinkt precies als wat we nodig hebben in dit land en wat de mainstream nalaat: het onrecht aan de kaart stellen. DIT zijn beelden van het neerschieten van Marco Buis (volgens ons, maar corrigeer het als het anders zit). Je kunt hier niet beweren dat Buis hier een bedreiging vormt en het met scherp op hem schieten zou rechtvaardigen. Is dit, zoals de tweet suggereert, een standrechtelijke executie? Of in ieder geval een misdaad? Wie heeft er hier geschoten?

Vragen:

* Zijn er doden gevallen? Zo ja, hoeveel, wie, en met welke doodsoorzaak? (Wij krijgen berichten van wel, maar niet bevestigd)

* Hoe kan het dat regime-eenheden in een dergelijke situatie schieten met scherp? Of, wie schoot er met scherp?

*  Met scherp schieten in een dergelijke situatie is ongehoord; wij kennen dit niet van andere Europese landen. In Frankrijk waar veel protest is, wordt niet met scherp geschoten. In Minsk en Moskou niet. Wie veroordeelt dit? Als dit in Minsk of Moskou gebeurd zou zijn, zouden politiek en hun mediapartners roepen om sancties en straf voor de authoriteiten. Nu gebeurt het in eigen land, en nu?

* Welke eenheden schotern met scherp? ME'ers? Dragen die vuurwapens? Waarom ? Waarom niet met rubber kogels? Of waren het spijkerbroeken-milities? Doodseskaders? Anders? Vragen vragen vragen, die de mainstream waarschijnlijk niet gaat stellen, maar wij willen het wel graag weten.

* Gaan de schutters opgespoord en vervolgd worden?

* Grapperhous en Rutte dienen exact aan te geven welke -geheime? officiële en in-offizielle- organisaties aan regime-zijde aanwezig waren

Je treitert de bevolking 20 maanden lang met de meest belachelijke en vrijheidsontnemende maatregelen van 1,5 meter dwang tot avondklok, van sluitingstijden to gedwongen thuis zitten en verbod je eigen brood te mogen verdienen. Dan komt daar een reactie op en beantwoordt het Rutte-treiter-regime dit met scherpe kogels. Nederland, met Rutte aan het bewind slaat vooral ook internationaal een plee-figuur. Is Rutte nog wel te handhaven?

Update: 
* Het "waarschijnlijk" kan er af. Politie geeft toe met scherp en gericht te hebben geschoten.

Onder welke politie-afdeling valt dit logo? Via @JaapGunther. Eurogendforce?

Update 20-11-2021 13:36
Marco Buis: maagperforatie, stuk darm weg, maar is nog in leven en stabiel. Kaarsje voor Marco. Indrukwekkende beelden van zijn woordvoerster, HIER.

37 opmerkingen:

 1. World Wide Demo Amsterdam van vanmiddag geannuleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De organisatie in Australië e.o.:

  https://joannenova.com.au/2021/11/worldwide-rally-for-freedom-5-0-protest-this-saturday/

  UPDATE: Obviously, all protests need to be peaceful. Not only is violence bad in and of itself, but it works against everything the protest aims to achieve. It only serves those who want to create division, paint the protesters as dangerous, and distract the world from the polite and civil pleas for simple medical freedom. In fact the real problem with all these street protests now, is that false flag incidents are so easy to stage.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Je had eeen keurige en zinvolle reactie,die onderschreef waar de Australische organisatie voor waarschuwde: voor geweld tijdens demonstratie, en dat dat geweld dantegen de oprechte Corona demonstranten kon worden gebruikt.

   Je schreef ook dat je vond dat de Blikkers dit aspect te weinig op waarde schatten.
   Beetje slap dat je het weg haalde.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

 3. De oorzaak is het langdurig treiteren en mensen onder druk zetten

  Het gevolg is dat mensen daarvan korte lontjes krijgen

  Een gevolg daarvan is weer dat de bom op barsten staat

  Je kunt je afvragen wie hier zijn voordeel mee haalt. Niet degene die is neergeschoten, en ook niet degene die heeft geschoten, dat is zeker.

  Dat praat niet goed dat iemand met scherp geschoten heeft, en het lijkt me in ieder geval voor het slachtoffer (als die het overleeft) belangrijk dat tot op de bodem wordt uitgezocht waarom er geschoten is. En dat eindigt niet bij de agent die geschoten heeft, wil ik maar zeggen.

  Soms kunnen dit soort zaken tot bezinning leiden. Er is iets gebeurd in het gezin (als metafoor voor de samenleving) wat nooit heeft mogen gebeuren, waar dader en slachtoffer het mee eens zijn. Beiden vinden het verschrikkelijk. Van daaruit kan gewerkt worden naar verbetering.

  Maar uiteraard kan het ook tot verdere escalatie leiden, en waarbij mensen voor de schuldvraag naar elkaar wijzen, tot aan het aan punt waarop de schuld wordt gelegd bij het slachtoffer, zoals Jantje hier in zijn grote wijsheid in de vorige draad deed, en waartoe ik de reguliere media ook wel instaat zie (leert de ervaring).

  We zullen ook dit wel weer meemaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Jantje hier in zijn grote wijsheid\

   Jantje heeft aan iedereen wel vijf maal gevraagd: HOE had jij dit op gelost ?

   Niemand heeft ook maar geprobeerd om een anywoord te geven.
   Wat een lafbekken !

   Agenten bewschuldigen zonder te weten wat er precies is gebeurd,
   maar zwlf geen ideee hebben wat er dan wel gedaan had moeten worden.
   Ga alsjeblief naar Nicaragua. We kunnen je missen.

   Verwijderen
  2. Ga jezelf aanmelden bij Grapperhous, iemand met de redenering van jou, kan hij goed gebruiken.

   "HOE had jij "dit" op gelost ?"

   Wat bedoel je met "dit"? Marco Buis had niet "opgelost" hoeven worden. Je schiet niet met scherp op mensen die geen accute bedreiging vormen, die niet eens in de buurt van een agent staat! Dus dat is het antwoord op jouw vraag. Hetzelde antwoord zou je krijgen als je zou vragen "HOE had jij Corona opgelost?" En jij verschuilt je ook nog eens, net als Grapperhous, achter "zonder te weten wat er precies is gebeurd". We hebben het allemaal op beeld, hoor. Ook HIER: https://twitter.com/oakentersagain/status/1462018583437975559

   Verwijderen
  3. [Niemand heeft ook maar geprobeerd om een anywoord te geven.]
   Laat mij er even buiten, ja?

   Verwijderen
  4. Jou laat ik er helemaal buiten, Wolf.

   Ten eerste: omdat ik een zwak voor je heb. Ik mag je wel.

   ten tweede : omdat je veel onzin verkoopt. Ik kàn je niet eens serieus nemen.

   Voorbeeldjes :

   Gisteren meldde je dat er al twee doden waren.
   -----
   G.B. Wolf20 november 2021 om 00:36
   Inmiddels 2 DODEN. TUIG VAN DE RICHEL.
   -----
   G.B. Wolf20 november 2021 om 00:44
   Ik heb inmiddels vernomen, dat dit consequenties gaat hebben naar het tuig. We gaan ze thuis opzoeken!
   ----------------------
   Jij wil de agenten thuis opzoeken!
   Gisteren hoopte je dat demonstranten het vuur zouden openen op de politie:
   ---------
   Deze tweet plaatse je:
   Het is wachten tot er teruggeschoten gaat worden.""

   En dan schrijf je:
   G.B. Wolf20 november 2021 om 00:52
   Ondertussen smeken ze erom. En dat gaat gebeuren, zonder genade.


   Wolf,
   ik raak steeds meer overtuigd dat jij voo ronze vijand werkt, voor Israel.

   Verwijderen
  5. @ Blik.
   Vraag aan jou.

   Coolsingel 20 uur.
   Barstensvol jongeluii die erg veel zin hebben om even lekker alles in de brand te steken.
   Om politieauto's te bekogelen.
   En waarom niet: agenten half dood te gooien met stenen.

   HOE zou jij dit oplossen , beste Blik. HOE.

   Graag een antwoord.

   ( Blijf niet linken naar tweets waar nog steeds wordt beweerd dat Amir Yussuf dood is, want daarvan is nog geen bevestiging, en als hij dood was, dan zou die er volgens mij zeker al zijn: zijn familie zou het gezegd hebben, lijkt mij. Zoals de kennis van Buis het gezegd heeft.

   En ga niet zeiken over het feit dat Buis in zijn maag is geschoten. Er zijn meer dan voldoende waarschuwingsschoten gelost. Dan is het wegwezen, òf blijven op eigen risico.

   Niemand weet of de kogel van Buis uit een agenten-pistool kwam. Kan net zo goed door een 'Israelische Men-in-Black agent' zijn afgeschoten. Zal de eerste keer niet zijn. Bekende tactiek om een land te destabiliseren. (Denk aan Daraa, zo begon de burgeroorlog in Syrië: met Israelische Men in Black die op agenten èn op betogers schoten.)

   Verwijderen
  6. Dat is toch opgelost?

   Jij moet stoppen de rel op de ene plek te gebruiken om gericht schieten op ongewapende, niet bedreigende mensen, op een andere plek, te vergoeilijken. Stop daarmee.

   Je schiet Marco Buis niet gericht door de buik/borst.

   Verwijderen
  7. Blik: [Dat is toch opgelost? ]

   Ja, door veel warschuwingsschoten, door enkele gerichte schoten op de benen (7 gewonden).

   Maar dit wat toch niet JOUW oplossing.
   JIJ verwierp dit.

   Dus nogmaals : HOE lost Blik dit op ?

   -----------------
   [Je schiet Marco Buis niet gericht door de buik/borst.]

   Ik durf te beweren dat Marco Buis niet GERICHT door buik en borst is geschoten door een AGENT.
   Dat was namelijk niet toegestaan door de Leiding.

   Het was dus: per ongeluk. ( per aBuis zou ik haast zeggen)
   Of door een niet-agent.

   Mijn 'bewering' is voorlopig even geloofwaardig als jouw bewering dat het met opzet is gebeurd. Goed onderzoek is nodig. Als dat er niet komt: dan wijst dat voor mij naar de Mysantropen als daders.

   Verwijderen
  8. 1. Ik weet net als jij niet of het een agent, een eurogendforce, een Romeo, of een andere door de staat gecontroleerde of getollereerde agent was. Wij noemen de schutters voor het gemak nu even allemaal "agent". Natuurlijk moet uitgezocht worden wie er schoot, etcetera.
   2. Je schiet niet met scherp op niet bedreigende ongewapende, (weglopende) mensen.

   Hopelijk ben je het eens, maar indien niet, ook goed. Einde discussie.

   Verwijderen
  9. Akkoord, einde discussie.
   Ik vond het zinvol.
   Maar toch nog één plaagstootje : je gaf geen antwoord op mijn vraag: HOE.

   Verwijderen
 4. Er zijn drie sooren mensen waar we goed onderscheid tussen moeten maken.

  1) De mysantropen
  Mensen die vanuit hun religie vinden dat alle andere volken dood zouden moeten. Ze hebben een hoog IQ en zijn in elk gremium van de Westerse wereld geïnfiltreerd. Ze hebben zichzelf gekweekt, niet zoals koeien: op veel vlees of veel melk geselecteerd, maar op 'bedrevenheid in list en bedrog'. De beste Yeshiva student huwt het rijkste meisje > dus meer voedsel en bescherming dus meer overlevende kindereen met hoog IQ en met veel talent om de Talmud-tekst steeds weer te verdraaien, zodat je er uit kan halen wat je op dat moment nodig hebt ( Dat is het Ysehiva onderwijs.)
  Zij zijn de enigen die baat hebben bij dit soort civilisatie-afbrekende rellen. In veel landen al met groot succes uitgevoerd: de USSR, Oekraïne, Irak, Syrië, Libië. Maar natuurlijk ook al eerder: Glorious Revolution, Franse Revolutie etc.


  2) Baldadige jeugd.
  Elk volk heeft soldaten nodig om te overleven. Jongens tussen 16 en 26 hebben nog niet veel gekost, nog geen kinderen te voeden en als ze sterven blijft de bevolking op peil, want het zijn vooral vrouwen die bepalen hoeveel kinderen er kunnen komen in een volk. Dus hebben jongens tussen 16 en 26 veel testosteron en een hoge neiging, of zelfs behoefte, aan 'vechten, groeps-rellen, opstandigheid." Zo is de natuur, en in feite is dat nuttig voor het voortbestaan van een groep.
  Berber-jongeren zitten op een hoger rel-behoefte-niveau dan Turkse en Hollandse jongeren. Dat is een gevolg van de bergachtige en voedsel-arme biotoop waar de berbers wonen.

  3. Politie-agenten.
  Het zijn vaak jonge mensen met een jong gezin, die om diverse redenen voor hun vak kozen. Maar heel weinigen onder hen worden agent om 'lekker op mensen te mogen schieten.' Bovendien wordt elk schot dat gevuurd is later onderzocht, en dan is er altijd de kans dat jij de 'fall guy' wordt: dat ze alles op jou schuiven.
  Zijn agenten mensen? Ja, en dat maakt het moeilijk. Ze verdienen weinig, moeten wel belasting betalen en zien hoe opgeschoten jeugd voor miljoenen kapot maakt. Soms kunnen ze een steen of staaf nog maar net ontwijken. Hun adrenaline stijgt, hun woede neemt toe. Hun lontje wordt korter. Dat is het nadeel van mensen.
  Maar er is hoop: Israel zal binnen korte tijd al zijn moorden door drones laten plegen. En die kunnen wij dan natuurlijk van mooi van hen kopen. De toekomst is rooskleurig. ( Ironie )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even nagekeken: de spelling is: Misantroop.

   Het woord misantropie komt van het Griekse misos ("haat") en anthropos ("mens").

   Verwijderen
 5. Een tweet van ene https://twitter.com/KoperwiekO/status/1462025702656679942

  Het was bijna zeker per ongeluk. Politie was zwaar in paniek en schoot redelijk veel kogels af om zich de relschoppers van het lijf te houden. De Marokkaanse jongen werd ook op die manier getroffen.

  Ik heb natuurlijk geen idee of Koperwiek terplekke was. Maar het zou kunnen.
  =========================

  Als je hier een oplossing wil brengen., dan moet je heel erg goed zoeken naar de vraag:

  Hebben de Mysantropen hier de Baldadige Jeugd gemanipuleerd?

  Maar natuurlijk: de Mysantropen zitten overal in, dus dat onderzoek is niet gemakkelijk. Je hebt dan een klokkeluider nodig.

  Een telefoon company zou het op kunnen lossen, ALS ze dat zouden MOGEN en willen.
  1. Kijk welke telefoons opde Coolsingel waren tussen 20 uur en 22 uur.( X)
  2. Kijk welke berichten op deze telefoons zijn aangekomen kort vóór 20 uur.
  Als bij veel X-en de berichten zijn te herleiden tot één of enkele Y's, dan moet je die Y's oppakken en flink aan de tand voelen. En flink onderzoeken op hun contacten: hebben ze Mossad contacten ?

  ( Ik schets het nu wel heel kort en heel gericht op Israel. Om het duidelijk te maken. Ik sta open voor elke uitkomst: de data tellen. )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is het gevolg als je, met succes, een groep mensen met een blaffer bang probeert te maken en je begint niet weg te rennen, zo snel je kunt, als je het eerste schot hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ondertussen:

  In week 45 overleden bijna 850 mensen meer dan verwacht
  19-11-2021 00:00

  "In week 45 (8 tot en met 14 november 2021) overleden ruim 3 750 mensen. Dat zijn er bijna 850 meer dan verwacht, er is oversterfte. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
  Sinds begin augustus (week 31) ligt de sterfte boven de verwachte sterfte en ook bijna elke week buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties, zodat er sprake was van oversterfte. Vanaf half oktober is het aantal overledenen wekelijks verder toegenomen

  In week 45 registreerde het RIVM 127 overleden COVID-19-patiënten (stand 16 november)."

  verder lezen:

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/46/in-week-45-overleden-bijna-850-mensen-meer-dan-verwacht

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie hier het Logo van de European Gendarmerie Force:

  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

  Dat lijkt toch niet op de foto die Blik in zijn blog zet.

  Het lijkt er op dat die kruising tussen politie en marechaussee ook niet zomaar inzetbaar is: ze zitten met 800 man in Italie.

  Maar er zijn wel 2300 man elders, oproepbaar, misschien:

  Structure
  EGF members.
  The EGF is based in Vicenza, in northeastern Italy, and has a core of 800 to 900 members ready to deploy within 30 days.

  An additional 2,300 reinforcements are available on standby.
  =============

  Àls die lui op video's staan met dat Eurogendforce logo,
  dan is dat voor mij een lichte aanwijzing dat de escalatie centraal was gepland.
  Dus door mollen binnen de politie.

  Dan wisten ze tevoren al dat dit groot zou worden.
  Dan hadden ze 'insiders' nodig die WEL op mensen gingen schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen in burger, op leeftijd, geen uniform, onherkenbaar met maskers. Zouden het agenten zijn worden ze na de mensen 20 maanden lang te hebben afgetuigd met gejuich ontvangen, Munchausen syndroom?

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 13. De mensen die door Rittenhouse waren neergeschoten ( 2 dodelijk, een gewond) hadden alle drie duitse namen (joodse namen?) en zijn alledrie randfiguren in de samenleving met lange strafbladen.
  ( Rosenbaum heeft vijf midnerjarige jongens verkracht, om maar een detail te noemen...)

  https://www.wisconsinrightnow.com/2021/03/12/kenosha-shooting/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hartverwarmend, die West Brabanders: ( video , 3 min)

  https://www.bndestem.nl/video/productie/jodenvergelijkingen-bij-vreedzaam-coronaprotest-in-breda-265110

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wát een strijders voor onze vrijheid hahaha.
   Wát een intelligentie en kennis.
   The big reset met twee opoes en een werkloze hulpjood.

   Verwijderen
 15. BNdeStem heeft een reconstructie van gistyeravond geplaatst.

  Ik heb hem tijdelijkk op mijn blog gezet:

  https://xevolutie.blogspot.com/2021/11/1187-reconsructie-van-de-coolsingel.html

  Volgens dit verslag had men enkele tientallen mensen verwacht.

  Er kwamen er veel meer, harde kern Hooligans etc.

  Die werden agressief.
  De politie vluchtte weg, want was totaal niet uitgerust tegen deze overmacht.
  8 pelotons ME zijn opgeroepen naar Rotteram,om destad weeer te heroveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Werd net wakker en moest denken aan iets wat ik heel lang geleden toen ik nog schreef voor diverse websites eens schreef,

  Het heeft geen zin om alles te weten wat ze je wijsmaken. "Ze" hebben geen enkele reden om mensen te informeren of te sparen, de creatie van de nieuwe mens is al heel lang een feit en dat is de enige reden dat dit alles gebeurt, kijk naar de smartphone-gebruikers, die mens is er al maar dat gaat hen niet ver genoeg. Dit plan is al heel oud en het komt van een plek die ik hier niet zal benoemen (want dan ben ik een alu hoedje) daar tegen zijn wij niet opgewassen in ieder geval. Is dit voltooid dan komt er weer een nieuwe jaartelling, dan beginnen ze gewoon opnieuw maar dan zonder ons, we waren hun eigendom al maar men kan dat niet beseffen. Denk aan vee, denk aan boeren en hun afnemers dan heb je een idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Alex Van Eck
  DIT GEBEURDE ER IN ROTTERDAM!
  VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021 EEN ZWARTE DAG IN DE GESCHIEDENIS VAN ROTTERDAM! WAARBIJ WE EEN ECHTE ROTTERDAMMER EEN HELD! ZIJN VERLOREN!
  Jan Maes ..... en Leefbaar Rotterdam
  Wat is er, kun je er niet in vinden? Was je daar Vrijdag?
  WE LEVEN IN EEN VERBETERD 40 - 45! Die fouten van toen gaan ze natuurlijk niet meer maken! IPV De gaskamer is er nu het Vaccine dat moest toegediend gaan worden! Let op! Jan Maes anders klopt het misschien niet!
  COVID-19 Een wereldwijde catastrofe die voor iedereen Rijk of Arm - Zwart of Wit Moslim of Christen en zo gaan we nog even door! LEVENSGEVAARLIJK WAS!
  Dit TONEELSPEL werd gevoerd in ieder land in de wereld op hetzelde moment, heel de wereld en zijn bevolking heeft mede door de div. Regeringen in de wereld geen tegenstand geboden
  Deed men dit wel dan werd het accuut door de POLITIEDIENSTEN in de kiem gesmoord.
  Dus zonder enig vijandelijk pleidooi en zonder ook maar 1 schot te lossen hebben deze NAZI'S Jawel NAZI'S de gehele wereld in hun macht! Nu komt het! Let op Jan!
  ipv. iedereen naar de gaskamer te transporteren zijn ze verder gegaan met hun toneelstuk! Waarin Angst, Indoctrinatie, Chaos! << en List en Bedrog er voor hebben gezorgd dat mensen de GASKAMER ANNO 2021 - Zelf kwamen halen en er zelf voor voordringen in de wachtrij!
  ENKELE REIS FUCKING HELL - Daar is over nagedacht! Ongeveer 60 jaar denk ik, Face it JAN!
  Over de gehele wereld Worden mensen zoals jij en ik door DEZELFDE AGGRESSOR gedwongen hun kwaliteit van leven(voor sommige toch al niet geweldig!) op te geven! Hun bezittingen worden afgegeven en zijn alle welke niet lid zijn van deze KLUP klaar gestoomd om te dienen of te sterven!
  NAZI WORLD ORDER IS HIER! EN OF JE HET KAN HANDELEN OF NIET! Vergeet niet dat wij er voor JOU zijn Jan! Maar ben jij er ook voor ons?
  Vrijdag stonden wij daar voor "ONS!" zij en zij hem en haar broeders en zusters vaders en moeders UNITED! en dat wil de NAZI WORLD ORDER niet hebben!
  Zij zijn uit op Chaos, Ellende, Moord en Doodslag! weet je waarom?
  Omdat het "Toneelstuk" is "AFGELOPEN!" het stuk was om te huilen! De "Cast" zeer zeer slecht! Weet je hoezo? Omdat je z'on slecht stuk nooit 2 maal kan brengen en diegene die dachten van wel, hebben zichzelf verraden wereldwijd en krijgen een enkele reis naar de "EEUWIGE JACHTVELDEN!" als "ZUGABE!" !
  Vrijdag heeft er niet 1 bericht geklonken vanuit al dat "OORLOGS" materieel! niet 1 oproep "DE WAKE!" want dat is het eigenlijk .... te laten voor wat het is en huiswaards te keren!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Na ongeveer 10 tot 15 minuten met ONZE HOOLIGANS, "ROTTERDAM HOOLIGANS" en nog niet eens allemaal .... EN ALLE ANDERE AANWEZIGEN! laten zien dat een ieder die zich alleen voelde staan of is geisoleerd, met of zonder 1, 2 of booster kill shots! dat niet hoeft te zijn!
  IN ROTTERDAM GELDEN ANDERE WETTEN! WE ZIJN GEEN MEELOPERS MAAR OOK GEEN LAAG BETAALDE HAVENARBEIDERS EN TUIG! ZOALS IK IN DE MEDIA HEB KUNNEN LEZEN! WE ZIJN ROTTERDAMMERS EN JE WEET JAN IN ROTTERDAM "YOU NEVER WALK ALONE!" EN AAN VERRADERS HEBBEN WE OP ZE ROTTERDAMS GEZEGT "EEN TIJFUS HEKEL!' dus "PAK JULLIE BIEZEN EN PLEURT OP!"
  En hoeveel bommen ze ook op ons gooien. met hoeveel TANKS ze ook op ons inrijden, met welke minutie er scherp op ons word geschoten! In ROTTERDAM zal de "NAZI WORLD ORDER!" net als in 1940-1945 NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT DE BAAS ZIJN! DIR BELEID IS EEN SCHANDE VOOR DE VELE OORLOGSSLACHTOFFERS DIE ROTTERDAM ALS SINDS JAAR EN DAG EERD!
  En zijn we ons terdege "BEWUST!" dat wederom een BURGEMEESTER, ONS WEER VOOR DE GEK HEEFT GEHOUDEN!
  Dus Leefbaar dat word ROTTERDAM weer als we de verraders "ONZE STAD UITGEJAAGD!" hebben! Met stenen of witte Chaos Scootertjes in vuur en vlam gezet "DOOR JULLIE!" bewijs staat op video! Maar die hadden jullie al van het Internet verwijderd! En Tevens het "ZONDER ENKELE DREIGING VAN GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN! OF TERWIJL ER GEEN SPRAKE WAS VAN ZGN. NOODWEER!" Mensen met politiewapens beschieten! Waardoor er in ieder geval 1 Dode en vele gewonden zijn te betreuren!
  Uw eigen personeel op een van uw politiewagens staan te springen en andere opjutten hetzelfde te doen! Uw geuniformd personeel zich uit de voeten maakt in de desbetreffende straat! omdat er al minimaal 5 personeelsleden de straat hadden veilig gesteld! Vervolgens uw eigen dienstwagen in LICHTERLAAIE zetten en de Menigte uitdagen hun woede, van het zomaar overhoop gereden worden door uw personeel! Beschoten te zijn door uw personeel!
  Stenen hebben gekregen van U en uw "FREUNDEN!" om die te gooien naar de "TANKS!" en dus niet echt schade aanrichten!
  Kwam het u vast gelegen die "Oude Voertuigen" rijp voor de sloop op te offeren voor de zaak!
  Het was bijna gelukt maar uw toneelspel was Slecht ingestudeerd en Improvisatie nou daar zijn u en uw medewerkers "KEIHARD" voor gezakt!
  Het is fijn dat u dit zichzelf heeft aangedaan en als het gaat om het "HET SLOPEN VAN DE STAD ROTTERDAM!"
  U weet allang dat "ROTTERDAM NIET KAPOT TE KRIJGEN IS! STERKER DOOR STRIJD! NIETWAAR!
  dus heeft u als die "ENTLOSSUNG!" maar gewoon "ROTTERDAM ZIJN HART NOCHMALS ERUIT GERUKT!"
  en "HOEVEEL RELSCHOPPERS ONZE STAD OOK SLOPEN!" dat is niets vergeleken bij uw VERRAAD!
  Hebbie opgelet Jan Maes! Ook jij mag als je zo doorgaat de Stad Rotterdam verlaten en bij "Klaus Schwabb" gaan wonen!
  De geschiedenis heeft laten zien waar verdeeldheid toe lijd!
  Rotterdammers, Boeren en Buitenlui! weet goed welke kant u staat "DIE BAHNHOFF" is zeer nabij!
  Samen krijgen we die NAZi'S er wel onder! Pas op elkaar en remember
  "YOU NEVER WALK ALONE!"
  strijden DOEN WE NIET ALLEEN VOOR "ROTTERDAM" MAAR VOOR ONS NEDERLAND!
  Hierbij Nogmaals:
  "Veel Liefde en Sterkte aan diegenen die hun dierbare Zoon Broer Vriend zijn verloren! ' �� bijdeze "Heel Heel veel Liefde en Sterkte!" met dit verlies!

  BeantwoordenVerwijderen