dinsdag 2 november 2021

Controle op Controle

Als stoppen met (samen)leven de oplossing is voor verspreiden van Corona, dan misschien ook stoppen met belastingheffen om belastingfraude uit te roeien.


De situatie is nu zo dat over de meest ingrijpende zaken die inspelen op de vrijheid en bewegingsruimte van mensen, geen politiek of publiek debat gevoerd wordt, maar die door een illegaal regime per decreet over ons uitgekotst wordt.

Het is weer zover, vanavond gaan de mannen in pak de duimschroeven verder aandraaien en een trits aan dwangmaatregelen over ons uitkotsen.

Fascisme is een feit: de Horeca Mistery Guest

Halsema stuurt Mystery guests op pad om te detecteren welke horeca-zaken niet controleren op de fascistische QR-code. Ze is er dit weekend mee begonnen en het verklaart het paniekerige gedrag dat wij zaterdagavond waargenomen hebben. En de NPO, bij monde van Radio 1, Jurgen van den Berg, alsook de presentator van Spraakmakers, voeden de jacht op de ongecodeerde mens. Laatstgenoemde was in gesprek met een sportschoolhouder, die de bui al ziet hangen als hij op QR-code moet controleren. De presentator doet of zijn neus bloedt: "Ze kunnen toch gewoon even testen?"

En dan nog dit...

"Besmetten", is dat niet juist goed? Is dat niet een ander woord voor weerstand opbouwen? En die pak 'em beet 45.000 "besmette personen" wekelijks, die liggen toch niet allemaal op apengapen op hun buik in het plaatselijke hospitaal? Wat voor een idee is het, dat je je medemens moet ontwijken omdat je anders "besmet" kunt raken? En dat van regime-wegen. Een Regime dat notabene demissionair is. Met Halsema's leger aan mystery-guests, controleurs, en agenten wordt er een enorme infrastructuur opgebouwd van... controle op controle... Als het zo'n killervirus was, dan zouden die horeca-tenten zelf toch de eersten moeten zijn die willen controleren?

En dan van onder Down Under...
Arden vlucht de plee in na een vraag waarom de injectie niet werkt in Israël... Zie haar vlucht, HIER.

28 opmerkingen:

 1. Eddy,
  Ik zag op infowars een interessant interview met Vaticaan expert Leo Zagami. Vanaf 1:07 uur

  Friday Emergency Broadcast: FDA Gives Emergency Authorization to Deadly COVID Gene Therapy Injections - FULL SHOW 10/29/21
  https://banned.video/watch?id=617c8727b94a47251021db33
  Dit heb ik eruit gehaald.

  .Biden bij de paus o.a. voor de klimaatverandering agenda en de 1 world order. Jeffrey Sachs verantwoordelijk voor miljoenen doden in Rusland is door de paus als speciaal lid to Pontifical Academy.
  .One world religion, niet god maar wetenschap staat boven de mens en moet aanbeden worden.
  .Paus belangrijke leider in de klimaat verandering, en 1 van de topspelers voor de nieuwe wereld order.
  .Paar weken geleden paus had hoofden van de sociale media bij elkaar geroepen voor veel sterkere censuur op het internet.
  .Paus Francis, jezuiten paus ook wel zwarte paus genoemd.
  .Ratszinger moest stoppen van de Jezuiten maffia, die wel bekend staat als de maffia van sankt Gallen.
  .Missie paus: Vernietigen van het katolieke christendom wat er nog van over is.
  .Sinds de jaren zestig is de katholieke council langzaam overgenomen door free masonary.
  .Paus promoot de experimenteel gen. inspuiting.
  .Katholieke kerk krijgt enorme hoeveelheden geld (2 miljard) vanuit China.
  .2 vol gefekzineerde Jezuïten zijn gestorven na de corona prik. Dit zet de Jezuíten aan het denken en dat geeft oppositie vanuit eigen kring
  .Jezuïten hebben een elite club binnen de katholieke kerk, sommige van hen zijn geheim agenten voor de vaticaan. Ze mogen zelfs moorden
  .Jezuíten hebben een achtergrond van 500 jaar. Door hun trouwheid, onderdanigheid aan de paus en hun discipline kwamen ze boven drijven in de contra reformatie van de kerk.
  .Adam Weishaupt grondlegger van de huidige illuminati. Weishaupt was een Jezuït en kwam ook een Joodse order. Aandacht van de illuminati verschuift van de spirituele kant naar de politieke kant.
  Manipuleren, infiltreren.
  .Vorige week een grote bijeenkomst in het vaticaan over AI en zelfs over transhumanisme (4e industriële revolutie- oligarch)
  .Vaticaan wil er boven op zitten. Ze controleren silicon valley
  The Great Catholic Cover-Up
  https://slate.com/news-and-politics/2010/03/the-pope-s-entire-career-has-the-stench-of-evil-about-it.html
  Vatican meeting explores challenge of artificial intelligence
  https://www.vaticannews.va/en/vatican-city/news/2021-10/vatican-symposium-challenge-artificial-intelligence-society.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rome heeft toch ook de heilige Menora veroverd toe Jeruzalem geplunderd werd? Zie afbeelding triomfboog van het oude Rome
   Israël heeft die Menora nog steeds niet terug. Het Vaticaan doet nog steeds of haar neus bloed en weet van niks. Het is een profetie van joden dat de anti christ in Jeruzalem zal zetelen. Hij zal uit het jezuïeten nest van Rome komen.
   De valse Messias komt en vele gelovigen zullen hem als Messi’s zien vanwege al zijn wonderen. Zal veel misleiding zijn. Bluebeam. Zoek maar eens op oligarch. Nooit gedacht dat wij 2 bijna hetzelfde erover denken.

   Verwijderen
  2. Typfoutje. Messi’s moest zijn Messias

   Verwijderen
  3. We moeten ook verbinden Eddy. Het regime wil ons isoleren. (letterlijk en figuurlijk) Dan moeten wij het omgekeerde doen.

   Verwijderen
 2. Blik,
  Realiteit wordt meer en meer onderdrukt door het regime en de MSM. Gelukkig hebben we nog Blik op NOSjournaal.
  Sinds cojona wordt het meer en meer orwelliaans/1984 in onze Brave New World maatschappij, waar we wat mij betreft al sinds de jaren zestig in leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoor wie klopt daar lieve kinderen?
  Ipv de goede sint met zijn knecht, komt griezel Hugo met zijn prikbus vol met spuiten naar je toe deze winter.
  https://hetanderenieuws.nl/laat-hugo-zijn-spuitteams-straks-van-deur-tot-deur-gaan/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. https://twitter.com/i/status/1455412120808529930

  Australian Professor en fekzienontwerper Nikolai Petrovsky is 'stating the obvious', nl dat iedereen die zich laat vaccineren proefkonijn is in een experiment.

  https://twitter.com/Kukicat7/status/1455412120808529930

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Dit zegt een vaccin-ontwikkelaar (18 maanden te laat, maar goed, hij zegt het nu). Vanavond nieuwe maatregelen om jongeren massaal te dwingen zich toch in te laten enten met levensbedreigende stoffen."

   https://twitter.com/KeesvdPijl1?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

   Verwijderen
 5. De mondluier komt weer terug las ik. Maar wacht. Dat was toch schijnveiligheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De MSM kunnen de aandacht afleiden met gebabbel over het muilkorfje, de 1,5 mtr en de sportschool, maar wat onbeschaamd werd aangekondigt was de komende fekzinatieplicht en QR-code voor werknemers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wordt wat al straks blijkt dat er noem maar eens 50% van de ervaren beroepsbevolking in de transport niet meer op hun werkvloer verschijnen. Tevens een week lang met al die chauffeurs alle autosnelwegen blokkeren. Een leuke lijkt me zowiezo de coenrunnel en zeebrugtunnel bij Amsterdam.
   Daarna nog eens een week het land echt plat leggen zodat er nergens meer voedsel te krijgen is in de winkels.
   1e eis Afschaffen van de verplichte QR code voor iedereen, daarna pas producten weer transporteren.
   2e eis: het hele demissionaire zooitje opdoeken inclusief OMT.
   3e eis: per direct nieuwe landelijke verkiezingen en afschaffen koningshuis zodat daar geen eed meer hoeft afgelegd te worden.
   Ik denk dat Nederland er dan heel anders zou uit zien.
   Ik zal de bond eens meehelpen een plan van aanpak te maken.
   Alleen bij harde staking aktie reageerd dat gespuis in Den Haag
   Wie denken ze wel dat zij zijn om ons zo te tiranniseren?

   Verwijderen
 7. Cijfers over opnames (die Lugo de J. niet wilde verstrekken) in ziekenhuizen over de maanden augustus t/m september.
  Aan de cijfers is te zien, waarom de joodse ras-leugenaar ze niet wilde verstrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Livestream: Nabeschouwing op de persco bij Blckbx. Nu lopend.

  https://www.youtube.com/watch?v=iK2EFK2RjmA&t=0s

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OLVG-ziekenhuis is helder

  'OLVG is voor vaccineren maar tegen een vaccinatiebewijs voor onze zorgmedewerkers en onze bezoekers / patiënten. Vaccinatie is een recht, geen plicht.’

  https://twitter.com/DaanDeWit/status/1455552337490153476

  Bestuur van OLVG is niet het enige ziekenhuis bestuur dat hier zo over denkt. Goed dat ze zich hier onomwonden over uitspreken. Meer over de opvattingen van ziekenhuisdirecties m.b.t. dit thema in de eerder genoemde nabeschouwing van Blckbx.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Copy paste

  Revelations of poor practices at a contract research company helping to carry out Pfizer’s pivotal covid-19 vaccine trial raise questions about data integrity and regulatory oversight. Paul D Thacker reports

  In autumn 2020 Pfizer’s chairman and chief executive, Albert Bourla, released an open letter to the billions of people around the world who were investing their hopes in a safe and effective covid-19 vaccine to end the pandemic. “As I’ve said before, we are operating at the speed of science,” Bourla wrote, explaining to the public when they could expect a Pfizer vaccine to be authorised in the United States.1

  But, for researchers who were testing Pfizer’s vaccine at several sites in Texas during that autumn, speed may have come at the cost of data integrity and patient safety. A regional director who was employed at the research organisation Ventavia Research Group has told The BMJ that the company falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial. Staff who conducted quality control checks were overwhelmed by the volume of problems they were finding. After repeatedly notifying Ventavia of these problems, the regional director, Brook Jackson, emailed a complaint to the US Food and Drug Administration (FDA). Ventavia fired her later the same day. Jackson has provided The BMJ with dozens of internal company documents, photos, audio recordings, and emails.

  Zie verder https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uitstekend en weloverwogen commentaar van deze man. Het excuus is -in ieder geval- door mij aanvaard.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. Thierry Baudet: ''FVD gaat de strijd aan met dit dictatoriale regime!'
  https://www.youtube.com/watch?v=W6kVdniGjiA

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bewering: militairen trainen het uit huis slepen van mensen en gedwongen vaccineren.
  https://hetanderenieuws.nl/zorgwekkend-geluid-uit-australie-engels-gesproken/

  De rillingen lopen over mijn rug als dit waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga er maar van uit, dat dit ons voorland is. In Australië zijn ze al verder. Het wordt een zware winter en het eind is nog lang niet in zicht. Sterkte ermee.

   Verwijderen
 14. Hoe dan ook zullen de nieuwe beperkingen pijn gaan doen, zei De Jonge rond het overleg met de meest betrokken bewindslieden. „Anders werken ze niet.”

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/geen-coronapas-dan-mondkapje-op/ar-AAQe3VT?li=BB13YidB

  De maat van succes voor een maatregel 'die werkt': hij doet pijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mondkapjes, de angstporno, de lockdowns, het isoleren van mensen. Maatregelen die bedoeld waren om mensen het vaccin te laten nemen. Je veroorzaakt angst, pijn. De oplossing en het terug gaan naar een meer normale samenleving kan alleen door het vaccin te nemen.
   80% heeft het vaccin genomen. Meer pijn voor de overgebleven 20% om die ook het vaccin te laten nemen.
   In de tussentijd worden de boa's en andere handhavers opgeleid. Zaken gaan grote boetes krijgen als ze niet goed controleren. De QR code/ de digitale vaxx pas is een feit. Overheid ziet waar jij naar binnen gaat waarschijnlijk. Vaxx pas wordt uitgebreid met social credit score, C02 budget en digitaal betaalmiddel.
   De (virtuele) gulag/gevangenis samenleving is geboren als we in lockstep de processen blijven volgen.

   Verwijderen
  2. Ziekenhuizen worden afgeschaald, handhavers worden opgeschaald.

   Gaat covid om gezondheid?

   Verwijderen
  3. [Overheid ziet waar jij naar binnen gaat waarschijnlijk.]
   Laat dat 'waarschijnlijk' maar weg. Je telefoon geeft het constant door, waar je je bevindt. Je eigen vrijwillige enkelband, hoe vind je dat? Je hebt 'm ZELF gekocht en ervoor betaald!

   Verwijderen
 15. Vond dit op een site:
  Vaccins verplicht….
  Heeft werkend Nederland deze informatie al gezien…wel fijn als ondersteuning als je op papier niet echt sterk bent…doe je voordeel er mee
  ALS JE BAAS DREIGT JE TE ONTSLAAN ALS JE NIET GEVACCINEERD WORDT, WEIGER DAN NIET:
  Het geheim is om de prik NIET te weigeren en niets te ondertekenen!
  Van een advocaat:
  Als je gedwongen wordt om te Vaxen om je baan te behouden, is hier een geweldige manier om het aan te pakken. (Voorwaardelijke aanvaarding)
  Het geheim is om het NIET te weigeren.
  “Ik schrijf met betrekking tot de kwestie van een mogelijk vaccin tegen covids en mijn wens om volledig geïnformeerd te worden en op de hoogte te zijn van ALLE feiten voordat ik verder ga. Ik zou u zeer erkentelijk zijn als u mij de volgende informatie zou kunnen verstrekken, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.”
  1. Kunt u mij vertellen wat de goedgekeurde wettelijke status van een vaccin is en of het experimenteel is?
  2. Kunt u details en garanties geven dat het vaccin volledig, onafhankelijk en rigoureus is getest met controlegroepen en wat de resultaten van die tests zijn?
  3. Kunt u mij de volledige lijst van de bestanddelen van het vaccin dat ik zal krijgen, meedelen en aangeven of er giftige stoffen in zitten?
  4. Kunt u mij volledig op de hoogte stellen van alle bijwerkingen die met dit vaccin in verband zijn gebracht sinds de introductie ervan?
  5. Kunt u bevestigen dat het vaccin dat u voorstaat GEEN experimentele mRNA-gen wijzigingstherapie is?
  6. Kunt u bevestigen dat ik op geen enkele manier onder druk zal worden gezet door u als mijn werkgevers, in overeenstemming met de Code van Neurenberg?
  7. Kunt u mij adviseren over het waarschijnlijke risico van overlijden, mocht ik de pech hebben Covid 19 op te lopen en de waarschijnlijkheid van herstel?
  8. Kunt u mij vertellen of de fabrikant van het vaccin aansprakelijk is als ik bijwerkingen zou ondervinden? Als de fabrikant niet aansprakelijk is, is het bedrijf waar ik momenteel werk dan wel verantwoordelijk en aansprakelijk, aangezien het hun verzoek is dat ik het vaccin krijg om mijn werk te kunnen voortzetten?
  Zodra ik de bovenstaande informatie volledig heb ontvangen en ik ervan overtuigd ben dat er GEEN gevaar voor mijn gezondheid bestaat, zal ik uw aanbod om de behandeling te ondergaan graag aanvaarden, maar wel onder bepaalde voorwaarden – namelijk dat:
  1. U bevestigt schriftelijk dat ik geen schade zal lijden.
  2. Na aanvaarding hiervan moet het aanbod worden ondertekend door een volledig gekwalificeerde arts die de volledige juridische en financiële verantwoordelijkheid op zich zal nemen voor enig letsel bij mijzelf, en/of door interacties van bevoegd personeel met betrekking tot deze procedures.
  3. Mocht ik het aanbod van vaccinatie moeten weigeren, bevestig dan dat dit mijn positie niet in gevaar zal brengen en dat ik niet zal lijden onder vooroordelen en discriminatie als gevolg daarvan?
  Ik zou ook willen adviseren dat mijn onvervreemdbare rechten zijn voorbehouden.
  Het punt is dat als zij die informatie NIET kunnen verstrekken, u NIET geweigerd hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Advocaten zijn de pest in de samenleving!
   Het kan eenvoudiger door te melden dat je b.v. ziek bent.
   Wordt je voorlopig ook niet ontslagen.
   Melden dat je angst hebt om besmet te raken met het vrijwel altijd fatale Coronavirus gaat ook goed.
   Stoppen met produceren (wat je dan ook voor de kost doet) werkt snel en doeltreffend.

   Verwijderen