woensdag 3 november 2021

Gas/Electra vergelijking NL-ESP + Bonus: Mexico

Wie kijkt er regelmatig op zijn gas/electra-rekening? En heb je hem al eens vergeleken met zo'n rekening in Spanje? Spanje is trouwens inmiddels alweer veel vrijer dan het Nederland van de Junta van onze geliefde leiders... Geen QR-code Fascisme in Spanje. Daar kan iedereen naar een restaurant of Tapas-bar.


In Spanje betaal je 40 Euro voor je electriciteit, een Euro voor "service"en 10%, gereduceerde BTW.

In Nederland 40 en 30 euro voor respectievelijk gas en electra. Maar dan komen ze: 32 Euro voor de logistiek. Maar dan komt het helemaal: een energiebelasting van 77 Euro, meer dan het produkt zelf, en dan nog overal 21% BTW over (totaal 32 euro), inclusief 21% over de belasting! Only in Holland: Belastingheffing over de belastingheffing!


En kennen jullie het liedje nog, "In the Dutch mountains"? The Nits van een tijdje terug. Nou, wij hebben ze gevonden, en wel in de Amsterdamse Hemhaven. Scheepsladingen vol kolen liggen daar, klaar om gestookt te worden. Dus ook, Only in Holland: Jan met de pet moet af van brandschoon aardgas, om electriciteit te verkrijgen uit de veel vervuilendere kolen.

Effe relaxen met William...

Het is tijd voor wat afleiding en wegdromen. Mexico, kun je zo heen vliegen en sowieso probleemloos 180 dagen verblijven, geen PCR of Vaxx of moeilijk Visum nodig. Het enige is dat je je mondkap op moet in het vliegtuig en wat formuliertjes moet invullen bij aankomst, maar dat wijst zich allemaal vanzelf. En als je terug wilt naar Nederland, dan moet je wel een PCR- en Antigenen documentje regelen vanwege de dwangvoorwaarden van onze geliefde leiders hier; daar kan mexico weinig aan doen. Op het filmpje hieronder heeft William het rond 6:40 erover dat je nu ook probleemloos een 4-jaars visum kunt krijgen (kosten circa usd 800). Wij hebben het nog niet kunnen dubbel-checken, maar William zal het niet voor niets vertellen.

25 opmerkingen:

 1. Mooi verhaal Blik. Tja wij zitten al in de qr maatschappij. Denk dat Spanje/Mexico er (nog) niet klaar voor zijn of wat anders.Sowieso heb je bijna 100% internet nodig en 100% mobiele telefoon.

  Hoe anders is het in Australië!

  In Australië is de zogenaamde E-QR inmiddels al ingevoerd. Niemand kan nog maar iets doen of kopen zonder deze nieuwe versie van de digitale slavenpas.
  https://hetanderenieuws.nl/slechte-berichten-uit-australie-nederlands-ondertiteld/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe lang gaat Mexico deze rots in de branding blijven? Tot nu toe geen seinen die wijzen op verscherping; geen aangekondigde persco's met decreten. Geen Hugo y Marco. In de Taco-tent is IEDEREEN welkom. Daar geen staats-dicriminatie.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vraag: bestaat het "originele corona virus' nog wel?
  Virussen muteren altijd en hebben een beperkte houdbaarheid. Zo moet de griepspuit ieder jaar genomen worden omdat ze altijd achter de 'feiten'(veranderde mutaties) lopen.
  Als ik het goed begrijp hebben de verstrengde maatregels dus niets met corona te maken want over de varianten hoor je nu ineens ook niets meer. Alles is dus gebaseerd op iets wat niet meer bestaat. Heeft de massa dat nog niet door?
  De hard stijgende ziekte gevallen hebben natuurlijk niets met de gentherapie te maken want dat is veilig en uitermate getest, nou ja, dat testen is nog volop bezig bij de gehele wereldbevolking, maar geen haan die daar naar kraait. Met de evenredigheid van het toedienen van die therapie daalt het IQ van het volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik moet steeds aan jouw geniale spotprent denken Matt. De visiuel circel van stees meer zieken en meer beperkingen om de zieken te "voorkomen" We hebben nu al een forse oversterte tov vorig jaar.

   De enige smoking gun voor hun is het aantal gevaccineerden op de IC en in de ziekenhuizen. Daarom houden ze die aantallen zo angstvallig geheim.
   Hun hele verhaal van jij moet je vaccineren voor een ander valt dan niet meer te verkopen en dan is het ook niet nodig om je te laten inspuiten voor een ander om naar je werk te gaan of te gaan winkelen etc.

   Verwijderen
  2. Dank je, oligarch voor je compliment en daarom hier nog eens dat cartoon voor diegenen die hem nog niet kennen:

   visuele cirkel

   Je ziet in de buitenste ring hoe de $$$ zich vermeerderen terwijl het aantal slaven toeneemt, die worden dus slaaf of belanden op het kerkhof.
   Ik vraag me af of we wel met schapen te maken hebben of met lemmingen die massaal zelfmoord plegen als ze met teveel zijn.

   Verwijderen
  3. Dit is de nieuwere versie van de visuele cirkel die ik nog niet gezien had. Ik had de oude in gedachte.

   Deze is inclusief het rijker worden van de Cult en het tot slaaf maken van de bevolking incl de dood van miljarden mensen. Nog beter getypeerd.
   Nee, mensen zijn geen lemmingen.
   Mensen zijn wel bange wezens die bovendien graag autoriteit geloven/volgen. Veranderingen accepteren ze ook vrij makkelijk. (Kudde gedrag)

   Verwijderen
 5. SFUSD set to vaccinate children as young as five years old
  https://www.sfexaminer.com/news/sfusd-set-to-vaccinate-children-as-young-as-five-years-old/
  In San Francisco is het heugelijke feit van start gegaan dat een 5 jarige een covid shot kan krijgen. Er zijn ouders die hebben al dagen van te voren geplanned om er zeker van te zijn dat hun 5 jarige kind een shot kan krijgen.
  0% kan om te overlijden aan een virus. Toch een shot.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In an interview, the American Trucking Associations’ executive vice president for advocacy Bill Sullivan told POLITICO that some companies may simply decide that the cost of the mandate is not worth the government’s checks. Sullivan said he has raised concerns to the White House, Office of Management and Budget and other executive branch officials. He noted that if companies drop their contracts, it may be harder to get certain foods to troops, transport fuel for military vehicles, or even deploy the National Guard.

  Companies mull ending government contracts over vaccine mandate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist. Er gaan tekorten ontstaan.

   Het regime geeft geen ruk meer om de economie of het welzijn van de burgers. Het enige wat telt is een gevangenis bouwen voor de bevolking. Dood en verderf.
   Moderne Bolsjewieken aan het werk. Dezelfde families als toen in 1917 zitten achter de huidige omwenteling.
   Putin: Wokeness Is Dismantling The West: Cancel Culture First

   Happened In Russia During Bolsheviks!
   https://www.youtube.com/watch?v=45gV_0owJ20

   Ik ben weer gedraaid van mening. Vladimir doet het goed. MSM gooit nog steeds met modder naar hem. Dat is een goed teken. Hij is nog niet gedraaid en behoort nog niet tot het stakeholder kapitalisme van Klaus. (denk/hoop ik)

   Verwijderen
  2. Naar mijn bescheiden mening is Poetin slimmer dan wij (en zeker die achterlijken van de NAVO) denken. Hij kan het spelletje perfect meespelen zoals het hem uitkomt want wat hij niet wil is een (nucleair) bombardement op zijn land wat het einde van de beschaving betekend en dat weet hij heel goed dus liever stroop smeren waar nodig, maar toch zijn eigen koers blijven varen.
   In tegenstelling tot veel wereldleiders staat Poetin wel in voor zijn eigen volk, maar is nog altijd bezig met puinruimen van de vorige regimes, en de huidige indringers die Rusland willen plunderen.

   Verwijderen
 7. Ook Kuipers WEIGERT zojuist de cijfers op ziekenhuisniveau aan ons te geven zodat we de cijfers kunnen verifiëren en zelf de optelsom kunnen maken want, citaat, “daar heeft u niets aan”. En de Slaapkamer vindt het wel best zo. ONGELOOFLIJK.

  https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1455822440492380165

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "IC-opnames per leeftijdsgroep door de tijd heen

  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/intensive-care-opnames

  Deze grafiek laat zien hoeveel mensen met het coronavirus in een bepaalde leeftijdsgroep op de intensive care zijn opgenomen, per 1.000.000 personen van die leeftijdsgroep. De grafiek toont de weektotalen van de opnames die in die week hebben plaatsgevonden."

  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/intensive-care-opnames

  Kijk eens even naar deze cijfers en vraag je dan af waarom onze demissionaire regering gisteren voor het eerst openljk toe te overwegen een QR-code verplicht te stellen voor werknemers, en daarbij ook een 2G regime niet uit te sluiten.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bezetting IC-bedden door de tijd heen

   Deze grafiek laat het aantal IC-bedden zien dat door de tijd heen is bezet door patiënten met COVID-19. Het gaat daarbij niet alleen om de dag van opname in het ziekenhuis, maar om alle dagen waarop patiënten met COVID-19 in het ziekenhuis lagen.

   https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/ziekenhuis-opnames

   Verwijderen
 9. Cafe Weltschmerz (clip +25 min.)

  Alle absurditeiten van het coronabeleid op een rijtje - Erik van der Horst en Thierry Baudet

  https://www.youtube.com/watch?v=EBKlJiszkRg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Tweede Kamer wil niet gestoord worden bij het wegkijken.

   https://www.youtube.com/watch?v=g1qVluFquA4

   Verwijderen
  2. De Slaap Kamer.

   Ze komen bij Forum alleen naar de interruptie microfoon om een toneelstukje van verontwaardiging op te voeren.

   Baudet vertelde weer eens onverdroten de waarheid. Wat een verademing.

   Verwijderen
  3. @Oli

   Man, man, wat een vertoning in de TK. Gündoğan die totaal niet in staat is om inhoudelijk te reageren, Bergkamp die wat loopt te sputteren in haar microfoon en De Jonge die onafgebroken met z'n rug naar kamerlid Baudet met z'n mobieltje bezig is.

   Verwijderen
 10. "Hubert Bruls noemt zichzelf Papa Bruls en vindt dat hij de samenleving moet opvoeden.. desnoods met een "harde arm", zoals hij dat zelf noemt.. "

  https://twitter.com/VrouwvdVrijheid/status/1455858151102861316

  Leve de vrije samenleving waar iedereen, binnen de grenzen van de wet, kan zeggen hoe ie er over denkt. Ook 'papa Bruls'. Weten wij meteen welke opvattingen een ongekozen ambtenaar er op na houdt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Papa Bruls moet eerst maar eens 50 kg afvallen voordat hij zijn mond open doet over een ander. Denk dat hij binnenkort onnodig een ziekenhuis bedje bezet houd doordat hij ongezond dik is.

   Verwijderen