dinsdag 2 maart 2021

Lavrov (Rusland) vecht tegen EU-dwang-vaccinaties

Het is weer zover; Europa moet weer gered worden door de Russen. Het is een feit. West-Europa is bezig met een vaccinatie-paspoort, wat zo maar eens zou kunnen leiden tot reizen enkel voor gevaccineerden. En diplomaten, elite en regeringsleden natuurlijk, want die hebben sowieso nergens last van.

Lavrov gaat er vanuit dat van de Russen geen vaccinatie-paspoort geeist wordt aan de EU-grens. Vaccineren moet compleet vrijwillig zijn. Geen dwang. Ook geen indirecte.

Wat een wereld van verschil tussen de erudiete Lavrov die wijst op vrijheid en zelfbeschikking en Rutte en zijn regime die de ene dwangmaatregel na de andere verzint. Lees het TASS-artikel HIER.

5 opmerkingen:

 1. NOS kan maar niet stoppen met haar misleidende alarmisme. Meldt in het 18.00 u journaal dat het aantal positief getesten de afgelopen week met gemiddeld 2.000 personen hoger lag. Dat is 7% meer dan de vorige week. De R steeg van 0,99 naar 1,14.

  De Staatsomroep had er er ook bij kunnen zeggen dat de afgelopen week ook 20.000 personen meer zich had laten testen en dat het percentage test-poitieven daalde van 9,8 naar 8,9%. Armoedige k-tomroep.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De druk van om. zuid Europese en andere vakantielanden voor zo'n passport zal dit na enig ethisch gepruttel garanderen. Daar heeft Rutte (die verder een schoothondje van Merkel en Macron is) absoluut geen zeggenschap over.

  De vakantielanden, die zwaar door Brussel bestolen zijn en in de steek gelaten wat betreft vluchtelingen, hebben zeer veel recht van spreken in deze kwestie.

  Er dient ook een immuunpassport te komen, verkrijgbaar voor degenen die via een antibody test aan kunnen tonen al corona gehad te hebben.

  (en dat laatste kan gestimuleerd worden door alle niet-kwetsbaren de vrijheid te geven, volgens het Barrington en Herstel.NL model.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er gloort hoop. Zowel in Texas als in Mississippi beëindigen ze de mondkapjes plicht. In New York ligt dictator Cuomo onder vuur.

  BeantwoordenVerwijderen