donderdag 18 maart 2021

Een Idee

Ik had 2 koppen koffie gedronken bij het stemmen tellen, dus slapen is nog even moeilijk. En het volgende idee kwam op:

Kijk, met deze uitslag, is ons kostje gekocht voor de komende 4 jaar, en waarschijnlijk gewoon tot 2030. Je kunt je afvragen of je Baudet wel kunt vragen om daar tegen te gaan strijden. We hebben gezien wat de Gele Hesjes in Frankrijk bereikt hebben. Niets. Je kunt zien hoe lang de Sovjet Unie voortduurde. 70 Jaar. Het is vechten tegen de bierkaai. Misschien moeten we het spelletje gaan spelen op een ander bord. Want als we het blijven spelen op hun bord, wordt het lastig.

Maar wat is dan het idee? We zijn waarschijnlijk al te laat voor een overzeese bestemming, maar in Europa hebben we nog Wit Rusland en Rusland. Wat als we met de mensen van deze 8 zetels, dat zullen een slordige 300.000 man zijn, nou een stuk land regelen in één van die twee landen, en daar Nowi Holland stichten? We maken een deal met of Loekashenko of Putin, die voor beide partijen gunstig is en gaan daar aan de slag. Baudet wordt daar de eerste President of Gouverneur. Haga regelt de huisvesting. We hebben mensen voor de financieen, voor het boerenbedrijf, voor alles! Er komen Hollandse barretjes, restaurantjes, discos's. We krijgen onze eigen voetbalclub. Huizen, appartementen en villa's. Alles met een mooie architectuur, goed gepland. Het wordt een St.Petersburg, maar dan anno 2030, dan moet deze stadstaat compleet af, werkend en bewoond zijn. Het wordt dus gewoon een volwaardige Nederlandse stad van 100.000 tot 300.000 man. PCR testen worden illegaal verklaard. Neusprikken ook. Mondkapjes ook liever niet. We hebben vrije kranten en pers. Scholen zonder gezeur. Geen avondklok, geen 1,5 meter. Natuurlijk niet. We hebben geen parlament, maar als er wat beslist moet worden, komen we samen op het centrale plein. Na afloop duiken we dan de kroegen en cafe's in of eten we ergens een hapje. We verpesten ons mooie landje niet met die lelijke windmolens. We stoken en koken op schoon gas. We betalen elkaar gewoon in pure stukjes zilver, goud of bitcoin. Maar we zullen de roebel ook accepteren. We zullen een sensatie worden in (Wit-)Rusland waar we natuurlijk compleet vriendschappelijke relaties mee onderhouden, zoals Monaco met Frankrijk, zoals San Marino met Italië. De (Wit)Russen komen in onze horeca vertieren. En wij reizen natuurlijk ook bij hun door het hele land. Weekendjes Moskou, Minsk, StPetersburg, zomervakantie in Sotchi aan de zee, of Skieen in de Caucasus. De Nederlanders die achtergebleven zijn zullen via ondergrondse media lucht krijgen van het florerende Nowi Holland en zullen ook zo hun gedachten krijgen, maar mogelijk geestelijk en/of fysiek geketend zijn.

Wie gaat er mee naar Nowi Holland?


Dit is "Nieuw Holland" in St.Petersburg. Het idee is dus helemaal niet nieuw. Blik woonde twee weken naast het inmiddels hippe Nieuw Holland in St.Petersburg. 
16 opmerkingen:


 1. Ik vrees dat een mens alleen van zijn fouten kan leren en het Nederlands volk heeft als geheel nog veel te leren (gezien de verkiezingsuitslag).

  300 000 metgezellen is overigens geen kattepis.

  Ik ga maar veel koffie drinken vandaag en daarna deze bladzijde omslaan en kijken hoe het verder moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Blik.
  Ik wil er wel over nadenken. Alhoewel ik denk dat we hier te maken hebben met een globalistisch fenomeen (Poetin werkt ook mee met al die verdragen) en dat we nergens op aarde de dans kunnen ontsnappen. Denk echter wel dat Rusland een land kan zijn waar het relatief goed toeven is de komende 10 jaar.
  Waar denk je persoonlijk aan? Vanwege het klimaat en de natuur lijkt me de Krim de beste locatie. Maar als je de overweging maakt op basis van geopolitieke spanningen is dat gebied wellicht niet zo ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is een zuidelijke staat in Amerika niet iets ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kijk al jaren naar Uruguay. (Inmiddels geen president meer). Heel veel vrijheid en huizen en tanden gratis. gezond, geen aparte prikken voor de tropen en het minst corrupt.
   Aan het kaartje onder 'gezond' kan je zien, dat Uruguay op dezelfde hoogte ligt als Kaapstad met navenant klimaat. Dat is ongeveer hetzelfde als NL. Verder geen schokkende aardbevingen, dankzij de Andes. Kortom: ideaal.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Hugo de Jonge over coronacrisis: 'Opeens sta je voor die taak. Loodzwaar, maar ook mooi om te doen'
  https://www.youtube.com/watch?v=SM1KZ2xMDls&t=4s

  Rond 1:00. Zullen we ff een Titanicie doen?
  Hugo staat als stuurman op het schip wat naar de ondergang gaat. En de reporter en Hugo vinden het oooooh zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. IK ga vandaag of morgen een stuk of 20 a 30 mensen vragen of ze op FvD hebben gestemd. Kunnen jullie dat ook doen? Dan kunnen we checken of de huidige officiële uitslag voor het aantal zetels kan kloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oli: ik ben toch zelf bij het stemmen tellen geweest? Wat wil je nou gaan vragen aan die 20-30 mensen.

   Als Rusland idd te veel NWO is, dan wordt het W.Rusland. Gewoon centraal ergens. Niet de Krim. Maar misschien kan de Krim ook. Als we die lap land met soevereiniteit maar krijgen....

   Verwijderen
  2. Hongarije is ook mooie optie

   Verwijderen
  3. Die lap land met soevereiniteit is er al vele jaren.
   Die heet Nederland.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 6. Verkiezingen:
  De verkiezingen zijn zwaar beïnvloed, stelt politicus Wybren van Haga. “Dit is zorgwekkend”, stelt hij in een uitzending met Flavio Pasquino en Jorn Lukaszczyk, die onlangs een Podcast opnam en die vervolgens “gebannend” zag worden na 60.000 views.

  Een andere video waarin Van Haga te zien was over de IFR – in gesprek met Jaap van Dissel – werd ook verwijderd van Youtube.

  Programmamaker Flavio Pasquino behandelt deze gebeurtenissen maar stipt ook andere misstanden aan in het licht van de verkiezingen. Zo komt het feit aan bod dat minister Kajsa Ollongren de spelregels tijdens het spel veranderde rondom de 2.4 miljoen poststemmers, waarvan er ruim 80.000 afgekeurd waren wegens procedure fouten. Later telden de stemmen toch weer mee.

  Ook komt de merkwaardige tweet van stembureau medewerker Lisa ter sprak die openlijk verklaarde dat stemmen op Thierry en/of Geert verscheurd zouden worden. “Maar ook de belangenverstrengeling van D66-er Mark Koek, die de opdracht kreeg op namens zijn firma Hackdefense de verkiezingssoftware te onderzoeken op zwakke plekken is een gevoelig punt waar gek genoeg geen rekening mee wordt gehouden, geeft Van Haga aan.


  Lees het hele artikel en bekijk de video bij CommonSenseTV: Video staat er weer. Verkiezingen Beïnvloed! “Dit is zorgwekkend”, zegt Wybren van Haga.

  Fraude bij de verkiezingen en een nep-uitslag, net als in de USA. De vorige verkiezingen in 2017 was ook overduidelijk bedrog, waar de vvd 'toevallig' 33 zetels behaalde. Ik kende in het verleden vele vvd-stemmers, maar die stemmen allang geen vvd meer. Zelf ga ik al zo'n 30 jaar niet meer stemmen, omdat het zinloos is en de uitslag vantevoren al bekend is. Mijn voorspelling was, dat de vvd met licht verlies de grootste zou blijven en dat d666 grote winst zou halen, door de poststemmen. Toevallig behalen vvd, cda, en d666 76 zetels...Forum wordt bewust klein gehouden, terwijl ze de grootste aanhang hebben en je zou verwachten dat ze in ieder geval in de top 3 moeten eindigen. Ik verwacht ook dat kaag de nieuwe premier wordt. Overal worden de Klaus WEF-BBB-ze-kreet-rezet marionetten op de troon gehesen.We moeten ook boos worden, net als in de USA. Of het net zo nep gaat als met Biden, die officieel nog steeds geen president is, betwijfel ik. Trump ging onlangs naar Davos en werd officieel als president ontvangen. Veel beelden van Biden zijn nep, zoals o.a. hier te zien is, waar na ongeveer 10 sec. Biden met zijn hand door de microfoon heengaat. Foutje in de cgi layer: Biden is fake in video Hij is nog steeds niet in het witte huis geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat Kaag minister van Buitenlandse Zaken zal worden want dan kan ze officieel haar agenda met haar buitenlandse vriendjes bespreken.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dat zou blijken uit deze tjoep, wat een oude opname is uit 2020.

   Volgens deze factchecker is dit dus nepnieuws, maar wel met > 1,7 miljoen kijkers!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen