donderdag 18 maart 2021

Celebrating St. Patrick's Day ☘️🇮🇪🍻 in Minsk, Belarus 2021

Hadden wij ook weer kunnen gaan doen. Aan Thierry heeft het niet gelegen. Aan de stemmers op Thierry ook niet. Maar 142 zetels vinden dit te riskant... De enige normale St.Patricksday (17 Maart) in Europa kan enkel gevierd worden in (Wit-)Rusland. 

49 opmerkingen:

 1. Okay. Als ik het goed begrijp is de hoog opgeleide Nederlandse bevolking niet instaat om tot inzicht te komen dat hun leiders volledig disproportionele maatregelen hebben genomen tegen een virus wat een IFR heeft die vergelijkbaar is met de griep. Hoe is dit te verklaren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien omdat het woord 'hoogopgeleid' niet betekend wat het zou moeten betekenen.

   Zie : Deze grafiek

   Alleen 'verstandige' mensen zien wat hier staat.

   Verwijderen
  2. Ik ook oli, en nog een aantal anderen hier ook, maar diegenen die van zichzelf denken dat ze hoog opgeleid zijn zoals een minister die aan een schoolmeesteropleiding al voldoende heeft om het land zijn wil op te leggen, kunnen dat plaatje niet lezen, of zijn zooo slim om het NIET te willen lezen.

   Verwijderen
 2. Zie Kreet Rieset WEF, UN, WHO, WTO,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanaf maandag kan er weer lustig met AstraZeneca worden geprikt. Het EMA heeft geen verband kunnen vinden tussen de bloedklonters en het vaccin hoewel het wel eens bij één op de 5 miljoen voor zou kunnen komen.

  Het vaccin is veilig, mensen. Wij kunnen weer rustig slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Toch is het vaccin hartstikke veilig. Het is gewoon zo. Hugo de Jonge zegt het zelf: "Het risico dat je covid 19 oploopt is vele malen groter." en @Sofia, dat jij deze link durft te plaatsen, is hééél gevaarlijk. Dat doe je niet tijdens een pandemie. :-) (van Haga vs de Jonge maart 2021)

   Verwijderen
  3. Ik begrijp dat het zoveelste schandaal van het Rutte Regime in de maak is.
   Kan iemand mij uitleggen waarom Nederland blijkbaar weer op deze psychopaat gestemd heeft?

   Verwijderen
  4. Hat is niet uit te leggen waarom 35% van Nederland ineens de reden vergeten is waarom Rutte III gevallen is. Kennelijk zitten deze figuren zich te verkneukelen dat 35000 gezinnen naar de kloten zijn geholpen.

   Verwijderen
  5. Alhoewel ik wel moet zeggen dat ik vanmiddag een alleraardigste dame in de supermarkt tegen kwam die speciaal voor mij een chronische longinfectie aan het kweken was.

   Verwijderen
  6. Gelukkig hebben we ivermectine en HCQ Joop.

   Verwijderen
  7. Tja, je komt ze zelden tegen in de supermarkt maar vanmiddag was het dan zover. Een dame zonder gezichtsbedekking en ik vroeg aan haar: "Goh, gelooft u er ook niet in?" De dame fleurde helemaal op bij het zien dat ook ik geen mondluier droeg en er ontwikkelde zich een prettige discussie waarin de dame in kwestie vertelde dat zij spijt had dat zij haar dochter had laten vaccineren met het HPV vaccin waaraan haar dochter neurologische schade had overgehouden. Toen verscheen die alleraardigste dame van boven ten tonele, die ons vertelde dat zij haar mondluier voor ons droeg.

   Nederland bestaat (nog) niet helemaal uit egoïsten, er zijn erbij die voor jou een chronische longinfectie op willen lopen.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Hugo vertelde dat hij het vaccin zonder blikken of blozen tot zich zou hemen maar omdat hij pas 43 is en niet tot een risicogroep behoort, het nog wel enige tijd zal duren voordat hij 'uitgenodigd' zal worden. Een glimlach kon hij hierbij niet onderdrukken.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. "Als ik een Pfizer-prik kan krijgen, ga ik morgen"

   Huh? Sorry, ik val bijna van mijn stoel van verbazing.

   Verwijderen
  12. Sinds wanneer zijn de vaccins "beroepsafhankelijk'?
   Het lijkt me sterk dat dit een echt verhaal is, zeker niet die laatste alinea, die komt rechtstreeks uit de koker van De Jonge.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. Beste Sonja, begrijp jij wel wat er gaande is met het virus en het vaccin of ben je net zo onnozel als de bioboer?

   Je hebt het in de 1e plaats over een prik. Een prik of prikje is een cynische benaming die de gecontroleerde MSM en de corrupte politici gebruiken om gen therapie in je lichaam te spuiten. Ga daar niet in mee!
   "even prikken, maakt niet uit wat er in zit joh. Maakt het uit Sonja, vele mensen eten hun hele leven al frikandellen zonder dat ze weten wat er in zit he toch?"
   In de 2e plaats heb je hier met een experiment te maken waarvan men bij lange na niet weet wat de effecten op het lichaam zullen zijn. Het is derhalve in strijd met de code van Neurenberg medische experimenten met mensen en ik dacht dat we na WW2 tegen elkaar gezegd hebben. Dat nooit meer!
   In de 3 plaats helpt het vaccin jezelf niet tegen het virus en bovendien pompen we nu tijdens een pandemie miljoenen mensen vol met de gentherapie waardoor het virus zich razendsnel muteert in veel besmettelijkere varianten. Dus maw door de gentherapie te nemen wordt je een gevaar voor anderen.
   Als ik jou was zou ik maar de mensen om je heen informeren ipv het spelletje met de schapen meespelen om zelf onderdeel te worden in Bill Gates zijn medische experiment.

   Maar als je toch staat te springen om het spul in je te krijgen, dan kan je een vakantie boeken naar je geliefde Israël en kan je daar nog een mooie wandeling maken op je geliefde Rothschild boulevard en wijngaarde.
   https://niw.nl/unieke-aanbieding-vaccinatievakantie-in-israel/

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Ik reageer op jouw laatste post. Dat zie je toch.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. Hugo de Jonge over coronacrisis: 'Opeens sta je voor die taak. Loodzwaar, maar ook mooi om te doen'
  https://www.youtube.com/watch?v=SM1KZ2xMDls&t=4s

  Rond 1:00. Zullen we ff een Titanicie doen?
  Hugo staat als stuurman op het schip wat naar de ondergang gaat. Ze vertellen wat ze gaan doen.

  Waarom is anders het interview op een boot en waarom een titanicie?
  (Doorgesnoven) Hugo heeft er veel plezier in

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt er op dat de aandelenmarkten klaar zijn voor een flinke correctie de komende 2 maanden.

  @Dawg,
  Grondstof prijzen zijn tov vorig jaar 30% tot 100% hoger dan vorig jaar en nog steeds is de 10 jaar rente in Nederland/Duitsland negatief. Inflatie is wellicht 10%. Niet te verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Teveel schuld. Of je laat de rente door het dak vliegen of je molt je valuta door de schulden te monetariseren. Op dat laatste lijkt het uit te draaien. Houd er al een jaar of tien rekening mee, maar de zaak lijkt nu in een stroomversnelling te zijn gekomen.

   Verwijderen
  2. Wat is je tip in deze Dawg? - Serieuze vraag

   Verwijderen
 6. New Rockefeller COVID-19 Action Plan & The UN's NWO Website As The CDC Goes Door to Door
  https://www.youtube.com/watch?v=jSgk44BE67c

  Het RIVM campagneteam zal binnenkort wel naar ons toekomen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooie nieuwe banen bij de overheid voor de failliet gegane ondernemers. Leuke baan als Boa bijvoorbeeld. Om mij te onderdrukken.

   Verwijderen
 7. Obama 3.0 is aan de macht. Natuurlijk is er dan weer het oorlogsgeroffel vanuit Amerika aan het adres van Rusland.

  After Biden calls him a "killer", Putin classily responds by implying the US President is talking about himself and wishes him good health.
  https://twitter.com/sahouraxo/status/1372625362484482048

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. and wishes him good health... "zonder ironie, en geen grap" voegde Vlad er nog aan toe. :-) (echt waar)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Een heel slimme zet van Poetin om er achter te komen of Biden nog wel leeft

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zou iemand een link plaatsen waar de tekst staat: "Pagina bestaat niet."???

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. In het EU parlement is de kantine ook gewoon open en niemand, ik herhaal, niemand hoeft zich daar te laten testen. Ze hebben allemaal vrijstelling. En een vaccin? Daar hebben ze nog nooit van gehoord, tenminste niet in hun kringetje.

   Verwijderen
 9. Jensen in de uitzending van vandaag over de rol van exitpoll die de uitslag van de verkiezingen vastlegde. Interessant. hele uitzending is sowieso het bekijken meer dan waard.

  https://jensen.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Retweet Kees vd Pijl:

  "MASSIVE breaking story. Norwegian scientist who investigated blood clotting in 3 workers says the vaccine is definitely responsible.

  Professor Pål Andre Holme told Norwegian national newspaper VG today, that the AstraZeneca vaccine caused serious blood clots in three Norwegian health workers.

  Holme led the investigation into why the workers (all under 50) were hospitalized with serious blood clots and low levels of blood platelets after receiving the AZ jab. One of the workers died on Monday.

  Asked why he is so confident that the vaccine caused the blood clots, Holme told VG;

  “We have the reason. Nothing but the vaccine can explain why these individuals had this immune response. There is nothing in the patient history of these individuals that can give such a powerful immune response."

  meer lezen:

  https://richieallen.co.uk/norwegian-prof-astrazeneca-jab-is-causing-deadly-blood-clots/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NEW: European Medicines Agency announces it will continue to investigate AstraZeneca coronavirus vaccine for link to brain issues. It will also add a warning for the vaccine.

   https://twitter.com/afshinrattansi/status/1372582430813589504

   Verwijderen
  2. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1304336894/ema-astra-zeneca-vaccin-veilig-voor-gebruik

   AMSTERDAM - Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) geeft groen licht voor het gebruik van het AstraZeneca-vaccin. Dat maakte de Europese toezichthouder donderdag bekend.

   "Volgens Emer Cooke, directeur van de EMA, wegen ’de voordelen op tegen de nadelen’. „Het is veilig en effectief. Dat is de wetenschappelijke conclusie.” Toch zegt Cooke dat het belangrijk is om ’aandacht te hebben’ voor eventuele bijwerkingen. „Dat helpt met het in kaart brengen en mitigeren van eventuele heftige bijwerkingen. Daarom gaan we meer onderzoek en studies doen."

   meer lezen:

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/1304336894/ema-astra-zeneca-vaccin-veilig-voor-gebruik

   Verwijderen
  3. Waar is het 'voorzorgsprincipe' ineens naartoe?
   Een vaccin of geneesmiddel mag pas op de markt komen na jarenlang onderzoek en mag dan pas na goedkeuring verkocht worden.
   Nu is het de omgedraaide wereld en is de hele wereld proefkonijn.
   Wie neemt de verantwoordelijkheid hiervoor?

   Verwijderen
  4. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden!

   Verwijderen
  5. Dus kunnen ze in principe nooit iemand dwingen om mee te doen aan dat experiment.
   Met chantage plegen komen ze ook niet ver, je krijgt 2 verschillende samenlevingen; een gezonde en een (zowel fysiek als geestelijk) zieke.

   Verwijderen
  6. Ik denk dat het er om draait hoe stevig je in je schoenen staat.
   Wat is je echte vrijheid je waard?
   Alles in het leven heeft een prijs maar echte vrijheid wordt altijd duur betaald.
   Daarom zullen velen wel meedoen, omdat ze niet bereid zijn, de prijs van vrijheid te betalen.

   Verwijderen
 11. Voor 65+ is AZ (mogelijk) schadelijk. Maar voor 64-jarigen is het toppie...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Scheisse, ik ben 65.
  Ik heb mezelf gelukkig gisteravond nog 2 frikandellen oraal toe gediend.
  Tot zover geen negatieve bijwerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van die frikandellen ga je wel hele vieze winden laten. Althans dat ik weet ik van vroeger. Na een overwinning met het voetbal team was er altijd een ouder die het elftal trakteerde op een frikandel met een cola'tje. Iedere keer werd je er weer aan herinnerd. oja, ik heb frikandellen gegeten. Hahahaha

   Verwijderen